Alle how to’s
Sinaasappel- en citroenschilletjes konfijten
    • Gemiddeld
    • 75 u
Tartelettes bakken in een cupcake vorm
    • Makkelijk
    • 1 u, 20 m
    • 15 m
Werken met een speculaasplank
Worteltjes van marsepein of fondant maken
    • Makkelijk
    • 20 m
Snel bladerdeeg maken – stap-voor-stap recept
    • Gemiddeld
    • 2 u, 30 m
Zelf witte chocolade maken – stap voor stap
    • Gemiddeld
    • 8 u, 30 m
Quichedeeg zelf maken – stap-voor-stap recept
    • Makkelijk
    • 45 m
Zelf macarons bakken – stap voor stap
    • Gemiddeld
    • 1 u, 30 m
    • 16 m
Chocoladeschaafsel maken
Zelf karamel maken – stap voor stap
    • Gemiddeld
    • 10 m
Blindbakken – How-to
How-to: bladerdeeg met margarine
    • Gemiddeld
    • 3 u
Karamelschotsen maken – recept
    • Gemiddeld
    • 30 m
Karamelslagroom maken – recept
    • Gemiddeld
    • 8 u
Zelf nougatine maken – recept
    • Gemiddeld
    • 25 m
Gebrande amandelen maken – recept
    • Gemiddeld
    • 30 m
How-to: Roomborstplaat
    • Gemiddeld
    • 30 m
Zelf amandelspijs maken – stap-voor-stap
    • Makkelijk
    • 15 m
Biscuit zelf maken – basisrecept
    • Gemiddeld
    • 25 m
    • 30 m
How-to: Werken met een bonbonvorm
How-to: Chocolade tempereren in de magnetron
    • Gemiddeld
    • 15 m
Italiaanse meringue – stap-voor-stap recept
    • Gemiddeld
    • 25 m
Chocolade tempereren – stap-voor-stap
    • Gemiddeld
    • 25 m
Soezendeeg – stap-voor-stap recept
    • Gemiddeld
    • 20 m
    • 30 m
Zelf bladerdeeg maken – recept
    • Gemiddeld
    • 3 u, 30 m
Banketbakkersroom maken – basisrecept
    • Gemiddeld
    • 25 m