Alle oud & nieuw recepten
  Oud & Nieuw recepten

  Lekkerste recepten oud en nieuw

  Oliebollen en appelflappen zijn natuurlijk onmisbaar op oudejaarsavond. Ik heb verschillende varianten gemaakt op de oliebol, zodat je ook eens wat nieuws kunt proberen. Uiteraard kan je nog meer typisch gebak maken voor deze feestelijke avond, wat dacht je van sneeuwballen of oud en nieuw taart? Zo schotel je jouw gasten heerlijke én feestelijke lekkernijen voor.

  Wil je jouw gasten ook lekker verwennen met borrelhapjes op oudejaarsavond? Naast oliebollen en appelflappen kan je een heleboel koude en warme borrelhapjes rond laten gaan tijdens de oudejaarsconference of spelletjes rond de keukentafel. Ga voor kleine hapjes, lekker bij de champagne.

  Bijzondere oudejaars hapjes: net even anders

  Zoek je makkelijke hapjes of wil je juist indruk maken? Voor iedere thuisbakker zijn er oud en nieuw recepten om een lekker oudjaar te garanderen. Doe eens wat anders met het oud en nieuw diner en zet verschillende tapas hapjes op tafel, zoals mini-flammkuchen, miniquiches of kleine saucijzenbroodjes. Combineer hartig met zoet en geniet van goed gezelschap en lekker eten tijdens de feestelijke avond.

  Meer inspiratie opdoen voor oudjaar recepten?

  Ben je op zoek naar meer recept ideeën voor oud en nieuw? Voor de zoete recepten is de Bakbijbel de ideale bakhulp. Wil je hartige borrelhapjes maken, zoals zelfgemaakte bitterballen of kroketten? Dan is Het Hartige Bakboek echt iets voor jou! Met hulp van deze bakboeken maak je de heerlijkste baksels en gerechten om je gasten te verrassen.