Zakelijk/Adverteren

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een zakelijke samenwerking met Rutgerbakt.nl. Er zijn meerdere opties tot samenwerken mogelijk. Neem in alle gevallen contact op met  info@rutgerbakt.nl.

Rutgerbakt.nl blijft graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op bak- en foodgebied. Heeft u nieuws over nieuwe bak- of kookboeken, bakgerelateerde producten, gereedschappen en apparatuur of culinaire evenementen? Persberichten en/of uitnodigingen kunt u sturen naar  info@rutgerbakt.nl.

Advertorial

Op Rutgerbakt.nl worden één of meerdere artikelen gepubliceerd waarin uw bedrijf of product centraal staan. De inhoud wordt in overleg samengesteld en uiteraard linkt het artikel naar uw website. Rutgerbakt.nl bepaalt zelf of de advertorial past in de opzet van deze blog. Het spreekt voor zich dat hier vooral food- en bakgerelateerde onderwerpen worden behandeld. Uw product in een advertorial? Neem vrijblijvend contact op.

Review

Regelmatig test rutgerbakt.nl nieuwe producten waarover een review wordt gepubliceerd. Hierbij gaat het vooral om kook- en bakboeken, bakgerelateerde producten, gereedschappen en apparatuur of culinaire evenementen. In de review gaat het om een persoonlijke mening welke niet beïnvloed is door derden. Rutgerbakt.nl kiest zelf waarover wel of geen review geschreven wordt, het opsturen van producten betekent niet dat daar automatisch een review over wordt gepubliceerd. Uw product in de review? Neem vrijblijvend contact op.

Winactie

Een winactie is een goede manier om uw product onder de aandacht te brengen en onder het publiek van rutgerbakt.nl bekend te maken. Rutgerbakt.nl bepaalt of de winactie past in de opzet van deze blog. Uw product in een winactie? Neem vrijblijvend contact op.