Alle broodbakbol recepten
  Broodbakbol recepten

  Broodbakbol recepten

  Wil je brood bakken in een broodbakbol en ben je op zoek naar lekkere recepten? Op deze pagina vind je broodbakbol recepten die speciaal voor deze vorm zijn bedacht én daarnaast deel ik ook heel veel andere recepten die je met deze bol kunt maken.

  Wat is de broodbakbol?

  De broodbakbol die ik gebruik is gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Gietijzer houdt de warmte lang vast en zorgt voor een goede overdracht van de warmte aan het brooddeeg. Doordat de broodbakbol geëmailleerd is, is deze waterbestendig, roestvrij, makkelijk schoon te maken en blijft het deeg minder snel plakken.  De broodbakbol kan ook zonder deksel worden gebruikt om bijvoorbeeld pizza’s, quiche of platbroden in te maken. Behalve in de oven is de broodbakbol ook te gebruiken op de barbecue.

  De lekkerste broodbakbol recepten uit de oven

  Het leuke aan bakken met een broodbakbol is dat je allerlei verschillende recepten kunt maken. Voor extra inspiratie deel ik op deze pagina al mijn broodbakbolrecepten: van broden die je ook prima in de broodbakbol kunt maken tot recepten die speciaal voor deze vorm zijn ontworpen. Haal de broodbakbol in huis, kies een recept en ga lekker aan de bak!