Alle sinterklaas recepten
  Sinterklaas recepten

  Basisrecepten voor kruidnoten en speculaas

  Sinterklaasavond is niet compleet zonder kruidnoten, pepernoten en speculaas. Hoe je deze zelf maakt in je eigen keuken? Recepten voor kruidnoten, banketstaven en speculaaskruiden vind je allemaal op mijn bakblog. De speculaaskruiden kan je vervolgens weer gebruiken voor speculaasbrokken, gevulde speculaas of kleine amandelspeculaasjes. Sinterklaas is natuurlijk ook een uitstekend excuus om zelf roomborstplaat te maken: iets wat moeilijk lijkt, maar met mijn stap-voor-stap recept smult iedereen van jouw zelfgemaakte roomborstplaat.

  Unieke Sinterklaas recepten: bijzonder lekker

  Wil je wel een heerlijk avondje vieren, maar iets anders op tafel zetten dan de standaard kruidnoten en speculaasbrokken? Maak dan een van de unieke recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van speculaas verwerkt in een kruidige panna cotta of in een boterkoek? Of maak een cheesecake met pepernoten en sinaasappel.

  Leuke Sinterklaas recepten

  Surprises maken en gedichten schrijven maakt hongerig. Geniet tijdens Sinterklaasavond van een gezellige avond met lekkere hapjes en gerechten. Mijn Sinterklaas recepten bieden voor ieder wat wils: bak Sinterklaas koekjes, maak je eigen speculaaskruiden of geniet zelfs van een Sinterklaas brunch met boterkoek en een speciale Sinterklaastaart. Wat jouw programma op 5 december ook is: doe hier je inspiratie op voor de leukste en lekkerste Sinterklaas recepten.