Superleuk nieuws! Samen met Baktotaal Bouwhuis heb ik een cake-bakpakket samengesteld, waarmee je jouw lieve moeder op Moederdag kunt verrassen. Houd jouw moeder van bakken? Dan kan ze hiermee gelijk aan de bak en een heerlijke cake maken.

In het pakket vind je onder andere mijn boek Masterclass Cakes, met daarin de allerlekkerste cakerecepten: van de perfecte basiscake tot een stroopwafeltulband en van plaatcakes tot opgerolde cakes. Daarnaast zitten en er verschillende bakbenodigdheden en -ingrediënten in het pakket die van pas komen bij het bakken van cake. Het pakket is geschikt voor ervaren bak-moeders maar ook voor moeders die nog maar net begonnen zijn met bakken. 

Wat zit er in het moederdag cakepakket?

  • Een gesigneerd exemplaar van Masterclass Cakes 
  • Een cakevorm van 25 centimeter
  • Een fijne rasp, perfect om de schil van citrusvruchten mee te raspen
  • 3 plastic spatels
  • Een kilo tarwebloem van Molen de Hoop
  • 50 gram maanzaad
  • Een zakje bakpoeder
Citroen_maanzaad_cake

Met dit leuke moederdagpakket, kun je bijvoorbeeld aan de bak voor de basiscake of de citroen-maanzaadcake. Je hoeft alleen nog de verse ingrediënten en suiker toe te voegen, voordat je kunt gaan genieten van een versgebakken cake. Wil je met het pakket bijvoorbeeld de citroen-maanzaadcake gaan bakken? Zorg dan zelf voor 250 gram boter, 200 gr suiker, 2 citroenen, 4 eieren, 100 gram roomkaas, 100 gram poedersuiker en een snuf zout. 

Wil je jouw moeder op Moederdag verrassen met mijn exclusieve cake-bakpakket, kijk dan snel op de site van Baktotaal Bouwhuis. Let op: Er is slechts een beperkt aantal bakpakketten beschikbaar en op is echt op. 

Veel bakplezier en groetjes aan je moeder!

cake basisrecept

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (0)