Alle slagroomtaart recepten
  Slagroomtaart recepten

  Zelf slagroomtaart maken

  Het is helemaal niet lastig om zelf een slagroomtaart te maken. Gebruik een klassiek slagroomtaart recept, waarbij biscuitbeslag de basis is van de taart. Gebruik mijn biscuitbeslag recept waarin ik stap voor stap uitleg hoe je dit luchtige biscuit maakt.

  Slagroomtaarten garneren

  Ga je zelf een slagroomtaart maken, dan kan je deze taart garneren naar jouw keuze. Slagroomtaart met aardbeien is uiteraard erg populair, maar je kunt nog veel meer variëren. Gebruik bijvoorbeeld mandarijn, chocolade of frambozen als garnering op de taart. Om te voorkomen dat de garnering uitdroogt, kun je het fruit bestrijken met afdekgelei.

  De zijkant van de taart kun je afwerken met een heerlijk victoriabeslag. Dit is niets meer dan geroosterd en gesuikerd amandelschaafsel, erg lekker en het ziet er ook nog eens mooi uit!

  Meer slagroomtaart recepten?

  Wil je nog meer slagroomtaart recepten om te maken? In mijn Bakbijbel vind je meer dan 160 recepten, waaronder enkele lekkere recepten voor biscuittaarten. Ook geef ik enkele originele serveersuggesties voor je zelfgemaakte taarten en andere lekkernijen.