Alle schuimtaart recepten
  Schuimtaart recepten

  Zelf schuimtaart bakken

  Wil je zelf een schuimtaart maken? Je hebt de keuze uit verschillende varianten. Ga bijvoorbeeld voor de klassieker: de hazelnootschuimtaart. Deze taart is een specialiteit van veel bakkers en niet zonder reden. Aan de zijkant van deze schuimtaart mag de nougatine uiteraard niet ontbreken. Ook deze nougatine maak je zelf met mijn stap-voor-stap recept.

  Liever een unieke schuimtaart op tafel zetten? Met mijn schuim ijstaart is het gegarandeerd feest. Je kunt eindeloos variëren met het fruit bovenop de taart en het ijs tussen het schuim.

  Lekkere schuimtaart recepten

  Een prachtige schuimtaart is een pavlova taart. Het pavlova taart recept is gebaseerd op meringue, heeft een knapperige korst maar is heerlijk zacht van binnen. Deze schuimtaart kun je versieren met allerlei soorten fruit. Maak bijvoorbeeld een pavlova met perzik en framboos of ga voor een pavlova met rood fruit.

  Ben je op zoek naar nog meer schuimtaart recepten, bijvoorbeeld om een meringue taart of pavlova taart te maken? In mijn Bakbijbel vind je meer dan 160 bakrecepten voor de beginnende of gevorderde thuisbakker. Er staan ook enkele lekkere recepten in voor schuimtaarten, zoals mijn pistachepavlova. Zo kun je nog meer schuimtaarten maken voor jezelf en jouw gasten.