In de online cursus bladerdeeg laat ik je zien hoe je op verschillende manieren zelf bladerdeeg kunt maken. Daarnaast geef ik je heel veel tips & tricks en laat ik je zien hoe je er verschillende bladerdeegkoekjes van kunt maken.

In de online cursus vertel ik je alles over dit gelaagde deeg waarmee je de lekkerste hapjes en koekjes maakt. Zelf bladerdeeg maken klinkt misschien lastig, maar het is echt makkelijk dan je denkt! En qua smak en textuur gaat er niets boven zelfgemaakt bladerdeeg!

Krakelingen

Wat ga je leren?

Stap voor stap leer ik je de kneedjes…uh… kneepjes van het bladerdeeg vak. Je kunt bladerdeeg namelijk op verschillende manieren maken en ik laat je die verschillende methodes zien. 

Ook laat ik verschillende recepten en technieken voor bladerdeegkoekjes zien, zodat jij na afloop al dat lekkers zelf kan maken. Van krakelingen met een lekker gekaramelliseerde bovenkant tot amandelstengels met krokant gesuikerd amandelschaafsel bovenop. Nooit meer bladerdeeg uit een pakje! Vanaf dan maak jij je eigen bladerdeeg, want dat is wel zo lekker. 

Je kunt je hier aanmelden voor de online cursus bladerdeeg. Alle video’s en recepten kun je een jaar lang bekijken via jouw persoonlijke omgeving.

Wil je in de tussentijd alvast aan de bak met bladerdeeg? Check dan hier al mijn recepten met bladerdeeg!

Bladerdeegster met tapenade
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (0)