Na het succes van de online masterclasses koekjes en soezen, geef ik weer twee nieuwe online masterclasses. Natuurlijk weer samen met mijn vrienden van Delicious. Het worden twee masterclasses met heel veel informatie, tips & tricks en natuurlijk goede recepten! En wat gaan we bakken? Tartelettes en macarons!

Masterclass tartelettes

Dinsdag 23 november om 20:00 uur is de online masterclass tartelettes bakken. Ik laat je zien hoe je het deeg maakt en hoe je daar met verschillende vormpjes tartelettes van maakt. Ook leer je hoe je diverse vullingen maakt, van meegebakken amandel frangipane met vers fruit tot een frisse citrus crème en een zachte karamel met chocolade ganache. Ze komen allemaal voorbij! En natuurlijk is er ook aandacht voor de finishing touch, zoals technieken om de tartelettes op te spuiten met meringue. Na afloop krijg je natuurlijk ook het receptendossier per mail, zodat je alles thuis zelf kunt gaan bakken!

Tickets voor deze tartelettes masterclass kun je hier kopen!

macarons koekjesbijbel

Masterclass macarons

Ik kreeg zoveel vragen over een macarons masterclass, die kon natuurlijk niet uitblijven. Dus dinsdag 18 januari om 20:00 uur laat ik je zien hoe je de lekkerste en mooiste macarons bakt. Ik laat je stap voor stap zien hoe je macaronbeslag en vervolgens macaronschelpen maakt. En omdat er nog wel eens iets fout gaat bij macarons, ga ik in op de meest voorkomende bakfouten bij macarons. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard maken we ook verschillende vullingen: van frisse citroen tot sticky caramel, van chocolade tot pistache! Na deze online masterclass hoef je niet meer naar Frankrijk voor de lekkerste macarons, die maak je lekker zelf.  

TIP: Een perfect en lekker kerstkadootje! Waar je zelf misschien wel van kan smullen naderhand. 

Tickets voor de masterclass macarons kun je hier bestellen!

Vragen beantwoorden

Tijdens de online masterclasses beantwoord ik zoveel mogelijk van jullie vragen. Je kunt ze live stellen in de chat, maar je kunt ze ook al bij het bestellen van de tickets doorgeven, zodat ik ze vooraf weet en kan voorbereiden. 

Terugkijken Masterclass

Let op: De tickets voor de masterclasses kun je tot 1 dag van tevoren kopen. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om toegang te krijgen tot de masterclass. Als je bent aangemeld, krijg je na de live masterclass een link om de masterclass terug te kijken en een receptendossier met alle recepten die ik tijdens de masterclass heb laten zien.

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (4)
Hanny 2021-11-27 20:23:47

Ik heb de masterclass gevolgd! Was erg leuk!
De recepten ed zouden vrijdag binnen zijn maar ik heb nog niets ontvangen. Komt dit per post of via mail?

Beantwoorden
HA
Rutger 2021-11-30 13:45:22

Dank voor je bericht! Heb je ze inmiddels al? Stuur anders even een mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Lia 2021-11-23 17:49:11

Ik heb een ticket gekocht maar weet niet hoe ik me aan moet melden vanavond

Beantwoorden
LI
Rutger 2021-11-25 14:29:18

Is het gelukt inmiddels? Stuur anders even een mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Nienke 2021-11-12 22:46:21

Is het bij deze masterclass de bedoeling om mee te bakken, of om alleen te kijken en te luisteren?

Beantwoorden
NI
Rutger 2021-11-16 13:04:25

Deze masterclass is vooral kijken en luisteren. Ik ga je heel veel technieken en recepten laten zien. Er is ook ruimte om vragen te stellen. Na afloop krijg je het receptendossier met alle gebruikte recepten en kun je de hele masterclass nog op gemak terugkijken.

Beantwoorden
Chzntal 2021-11-08 21:58:33

Als ik de online cursus macarons bestel kan ik deze dan ook op een ander tijdstip kijken?

Beantwoorden
CH
Rutger 2021-11-10 08:05:22

Dat kan zeker. Na afloop van de live masterclass krijg je een terugkijklink en het receptendossier. Aanmelden kan tot een dag voor de live masterclass. Daarna is het helaas niet meer mogelijk.

Beantwoorden