Samen met Delicious. academy heb ik verschillende online cursussen gemaakt. De cursussen macarons en tartelettes zijn nu beschikbaar!

Online cursus tartelettes

In de online cursus tartelettes bakken laat ik je zien hoe je tartelettedeeg maakt en hoe je daar met verschillende vormpjes tartelettes van maakt. Ook laat ik je zien hoe je de allerstrakste tartelettes kunt maken! Ik leer je hoe je diverse vullingen maakt, van meegebakken amandelfrangipane met vers fruit tot een frisse citrus crème en een zachte karamel met chocolade ganache. Ze komen allemaal voorbij! En natuurlijk is er ook aandacht voor de finishing touch, zoals technieken om de tartelettes op te spuiten met meringue. Na afloop krijg je natuurlijk ook het receptendossier per mail, zodat je alles thuis zelf kunt gaan bakken! Je kunt je hier aanmelden voor de online cursus tartelettes bakken.

macarons koekjesbijbel

Online cursus macarons

Dit is de populairste online cursus die ik gemaakt heb en dat is niet voor niets! Macarons kunnen erg lastig lijken om te bakken, maar als je eenmaal weet hoe het moet en een paar keer geoefend heb, dan kun je de lekkerste en mooiste macarons bakken. Ik laat je stap voor stap zien hoe je macaronbeslag en vervolgens macaronschelpen maakt. En omdat er nog wel eens iets fout gaat bij macarons, ga ik in op de meest voorkomende bakfouten bij macarons. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard maken we ook verschillende vullingen: van frisse citroen tot sticky caramel, van chocolade tot pistache! Na deze online cursus hoef je niet meer naar Frankrijk voor de lekkerste macarons, die maak je lekker zelf. Je kunt je hier aanmelden voor de online cursus macarons bakken!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (14)
Chzntal 2021-11-08 21:58:33

Als ik de online cursus macarons bestel kan ik deze dan ook op een ander tijdstip kijken?

Beantwoorden
CH
Rutger 2021-11-10 08:05:22

Dat kan zeker. Na afloop van de live masterclass krijg je een terugkijklink en het receptendossier. Aanmelden kan tot een dag voor de live masterclass. Daarna is het helaas niet meer mogelijk.

Beantwoorden
Nienke 2021-11-12 22:46:21

Is het bij deze masterclass de bedoeling om mee te bakken, of om alleen te kijken en te luisteren?

Beantwoorden
NI
Rutger 2021-11-16 13:04:25

Deze masterclass is vooral kijken en luisteren. Ik ga je heel veel technieken en recepten laten zien. Er is ook ruimte om vragen te stellen. Na afloop krijg je het receptendossier met alle gebruikte recepten en kun je de hele masterclass nog op gemak terugkijken.

Beantwoorden
Lia 2021-11-23 17:49:11

Ik heb een ticket gekocht maar weet niet hoe ik me aan moet melden vanavond

Beantwoorden
LI
Rutger 2021-11-25 14:29:18

Is het gelukt inmiddels? Stuur anders even een mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Hanny 2021-11-27 20:23:47

Ik heb de masterclass gevolgd! Was erg leuk!
De recepten ed zouden vrijdag binnen zijn maar ik heb nog niets ontvangen. Komt dit per post of via mail?

Beantwoorden
HA
Rutger 2021-11-30 13:45:22

Dank voor je bericht! Heb je ze inmiddels al? Stuur anders even een mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Hetty de Kan 2022-01-18 19:50:54

Wij willen inloggen voor de workshop maar krijgen de melding bad gateway!!
Wat nu? Wachtwoord veranderen lukt ook niet!!

Beantwoorden
HE
Rutger 2022-01-22 12:37:57

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Nora 2022-01-18 20:17:37

Hebben jullie al kunnen inloggen? Ik nog steeds niet en krijg ook nergens een reactie van Delicious

Beantwoorden
NO
Rutger 2022-01-22 12:37:45

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Nora 2022-01-18 20:03:46

Ik heb me aangemeld en een link gekregen maar deze geeft op welk apparaat ook de melding 502 Bad Gateway. Wat nu?

Beantwoorden
NO
Rutger 2022-01-22 12:37:52

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Norita 2022-01-18 20:22:33

Ik heb het opgezocht op een site waarop je kan kijken of een site eruit ligt of niet, en de site waarop het wordt uitgezonden ligt er helemaal uit. Het enige wat je dan kan doen is afwachten (soms kan een andere browser helpen, of je zoekgeschiedenis wissen, maar ik denk niet als de site eruit ligt). Even afwachten dus en anders later terugkijken :)

Beantwoorden
NO
Rutger 2022-01-22 12:37:29

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Sandra 2022-01-18 20:21:44

Ik krijg dezelfde melding, lukt niet om in te loggen.

Beantwoorden
SA
Rutger 2022-01-22 12:37:40

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Bouk 2022-01-18 20:39:55

Helaas hier ook een teleurstelling. Ik zat er helemaal klaar voor....

Beantwoorden
BO
Rutger 2022-01-22 12:37:18

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Karin 2022-01-18 21:01:24

Inloggen lukt ook hier niet, foutcode 502. De eerste keer dat ik een masterclass wil volgen, maar nu ook de laatste....Teleurstellend dit.

Beantwoorden
KA
Rutger 2022-01-22 12:37:07

Helaas was er een technische storing waar we echt niets aan konden doen. Wij stonden er ook helemaal klaar voor. Als het goed is heb je inmiddels een mail gehad met alle info over de masterclass die dinsdag 25 januari gaat plaatsvinden. Heb je die niet gehad, neem dan contact op met masterclass@deliciousmagazine.nl

Beantwoorden
Bianca 2022-01-31 11:10:47

Hoi Rutger,
Wat was het een leuke masterclass. Ik heb er veel van geleerd. Nu wil ik aan de bak gaan, maar heb nog een vraag. Als ik de roodfruit vulling wil maken kan ik dan ook ingevroren fruit gebruiken? En dan dezelfde hoeveelheid?

Beantwoorden
BI
Rutger 2022-01-31 19:11:53

Hoi! Heel leuk om te horen! Ja je kunt zeker rood fruit gebruiken. Je kunt dezelfde hoeveelheid aanhouden.

Beantwoorden
Annemiek Dijkstra - van Vliet 2022-02-27 21:10:51

Hoi Rutger.
Afgelopen weekend de masterclass gevolgd en gisteren met succes prachtige macarons gebakken. 1e poging ooit gelijk helemaal geslaagd :-)
Enige waar ik tegenaan liep was het recept voor de pistache ganache. Er staat dat je 40 gram boter moet toevoegen maar die boter dreef uiteindelijk alleen maar op/rond de ganache en heb ik er uiteindelijk maar weer af gegoten, die wou niet met het mengsel mengen.
Heb je nog een tip?

Beantwoorden
AN
Rutger 2022-03-01 09:10:54

Hoi. Wat fijn om te horen dat ze gelukt zijn! Als de boter niet goed pakt kun je de vulling al roerende au bain-marie (of op heel laag vuur) verwarmen, tot alles goed gemengd is.

Beantwoorden
Annemiek Dijkstra - van Vliet 2022-03-05 13:53:28

Hoi Rutger, De macarons waren heerlijk en gelijk bij de allereerste poging helemaal gelukt dankzij de masterclass! Top. Bedankt.

Ik heb wel nog een vraag over het recept van de pistache macarons. Er staat dat je bij het maken van de ganache 40 gr boter moet toevoegen, maar die boter dreef bij mij alleen maar boven op/langs de ganache en heb ik er uiteindelijk weer af gegoten. Heb je een tip?

Beantwoorden
AN
Rutger 2022-03-07 15:10:04

Hi Wat goed om te horen! Waarschijnlijk was de ganache dan te koud, waardoor de boter niet goed opgenomen kon worden. Een volgende keer zou je alles nog al roerend kunnen verwarmen, tot de boter opgenomen is.

Beantwoorden
Nur Guclu 2022-05-17 20:15:32

Hoe, ik had laatst nog betaald voor de masterclass en geen reactie gekregen.

Beantwoorden
NU
Rutger 2022-05-22 17:59:27

Hoi! Wat vervelend. Is het inmiddels goedgekomen? Mail anders even met masterclass@deliciousmagazine.nl, daar kunnen ze je zeker verder helpen!

Beantwoorden
j govers 2022-11-25 14:11:12

Ook ik heb die ervaring, betaald en aangemeld voor masterclass zoete broodjes bevestiging gekregen en daarna geen enkele reactie meer.
Heb intussen gebeld en gemaild met masterclass, nog steeds geen reactie. Jammer.

Beantwoorden
J
Rutger 2022-12-01 15:28:14

Hoi, Dat is heel vervelend om te horen, en zeker niet de bedoeling. Zou je mij een mail willen sturen op info@rutgerbakt.nl, dan stuur ik het door naar mijn contactpersoon bij Delicious.

Beantwoorden
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.