Het is weer tijd voor een nieuwe online Masterclass. Dit keer ga ik aan de bak met drie heerlijke Italiaanse klassiekers. Samen met Delicious. academy maken we er weer een smakelijke avond van. Dus doe mee en haal de zoete zomer van Italië naar je eigen keuken.

Sfogiatelle

Maak zelf de lekkerste cannoli, sfogliatelle en bombolini

Dinsdag 17 mei om 20:00 vertel ik live alles over de lekkerste baksels uit het land van la dolce vita. Stap voor stap laat ik je zien hoe je zelf prachtige cannoli maakt. Ook bakken we de perfecte sfogliatelle, met zijn fameuze knapperige deeglaagjes. En natuurlijk bak ik de bekende bombolini, de Italiaanse gevulde donut. 

Na afloop ontvang je het receptendossier en een terugkijklink, zodat je zelf thuis lekker aan de bak kunt! Het geeft niet als je niet live meekijkt. Je kunt op een later moment alles rustig terugkijken. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn. 

Hoe werkt de online masterclass?

De online masterclass is live en ik beantwoord zoveel mogelijk van jullie vragen. Die kan je live stellen via de chatfunctie, maar ook al vooraf doorgeven: Dat doe je bij het bestellen van je ticket. 

LET OP: de tickets zijn tot 1 dag van te voren te koop, daarna sluit de webshop en gaan we voorbereiden. Als je bent aangemeld, krijg je na de live masterclass automatisch een link om alles terug te kijken. Die vind je in je inlog van Delicious Academy. Ook vind je hier het receptendossier met alle recepten erin.

Je kunt hier je tickets bestellen! Ik heb er super veel zin in. Jij ook? Zie je dan!

Raak je maar niet uitgebakken? Kijk dan hier voor een overzicht van mijn online masterclasses en cursussen!

Bomobolini
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (0)