Cheesecake! Wie houdt er niet van deze zachte, romige taart? Dit gebak heeft de afgelopen jaren onwijs aan populariteit gewonnen en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons land. Er zijn speciale cheesecake-winkels die allerlei soorten verkopen en menig warme bakker heeft deze taart in de vitrine staan. Het is zelfs zo populair dat het vaak standaard op de koffiekaart staat naast klassieke appeltaart. Maar het aller-leukste is natuurlijk gewoon zelf een cheesecake bakken. En daarmee kun je volop variëren; zowel met de bodem, het roomkaasmensgel als de topping kun je alle kanten op.

Mini cheesecakejes met frambozen en meringue

Online cursuscheesecake bakken

In een online cursus leer ik je samen met delicious.academy alles over het bakken van cheesecakes. Ik vertel je hoe je kunt variëren met de ingrediënten, de do’s en dont’s bij het bakken en natuurlijk behandelen we verschillende cheesecake recepten zoals de beroemde New-York cheesecake, gember-limoencheesecake en mini-cheesecakejes met verschillende toppings! Na deze masterclass bak je perfecte cheesecakes zonder scheuren en korrelige structuur. 

Cheesecake recepten

Natuurlijk krijg je naast alle video’s ook heel veel cheesecake recepten, zodat je zelf thuis aan de bak kunt! Doe je mee? Je kunt je hier aanmelden voor de online cursus cheesecake bakken!

Nog even doorbakken? Kijk dan hier voor een overzicht van al mijn online masterclasses en cursussen!

Cheesecake recepten
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (1)
Petra Meboer 2022-09-10 10:21:47

Ziet er fantastisch uit.

Beantwoorden
PE