Cheesecake! Wie houdt er niet van deze zachte, romige taart? Dit gebak heeft de afgelopen jaren onwijs aan populariteit gewonnen en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons land. Er zijn speciale cheesecake-winkels die allerlei soorten verkopen en menig warme bakker heeft deze taart in de vitrine staan. Het is zelfs zo populair dat het vaak standaard op de koffiekaart staat naast klassieke appeltaart. Maar het aller-leukste is natuurlijk gewoon zelf een cheesecake bakken. En daarmee kun je volop variëren; zowel met de bodem, het roomkaasmensgel als de topping kun je alle kanten op.

Mini cheesecakejes met frambozen en meringue

Online masterclass cheesecake bakken

Op dinsdag 27 september om 20:00 uur vertel ik je tijdens een live masterclass in samenwerking met delicious.academy alles over het bakken van cheesecakes. Ik vertel je hoe je kunt variëren met de ingrediënten, de do’s en dont’s bij het bakken en natuurlijk behandelen we verschillende cheesecake recepten zoals de beroemde New-York cheesecake, gember-limoencheesecake en mini-cheesecakejes met verschillende toppings! Na deze masterclass bak je perfecte cheesecakes zonder scheuren en korrelige structuur. 

Cheesecake recepten

Na afloop ontvang je het receptendossier en een terugkijklink, zodat je zelf thuis lekker aan de bak kunt! Het geeft dus niet als je niet live meekijkt. Je kunt op een later moment alles rustig terugkijken. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn

Hoe werkt de online masterclass?

De online masterclass is live en ik beantwoord zoveel mogelijk van jullie vragen. Die kan je live stellen via de chatfunctie, maar ook al vooraf doorgeven: Dat doe je bij het bestellen van je ticket. 

LET OP: de tickets zijn tot 1 dag van te voren te koop, daarna sluit de webshop en gaan we voorbereiden. Als je bent aangemeld, krijg je na de live masterclass automatisch een link om alles terug te kijken. Die vind je in je inlog van Delicious Academy. Ook vind je hier het receptendossier met alle recepten erin.

Je kunt HIER je tickets bestellen! Ik heb er super veel zin in. Jij ook? Zie je dan!

Nog even doorbakken? Kijk dan hier voor een overzicht van al mijn online masterclasses en cursussen!

Cheesecake recepten
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (1)
Petra Meboer 2022-09-10 10:21:47

Ziet er fantastisch uit.

Beantwoorden
PE