Cheesecake! Wie houdt er niet van deze zachte, romige taart? Dit gebak heeft de afgelopen jaren onwijs aan populariteit gewonnen en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons land. Er zijn speciale cheesecake-winkels die allerlei soorten verkopen en menig warme bakker heeft deze taart in de vitrine staan. Het is zelfs zo populair dat het vaak standaard op de koffiekaart staat naast klassieke appeltaart. Maar het aller-leukste is natuurlijk gewoon zelf een cheesecake bakken. En daarmee kun je volop variëren; zowel met de bodem, het roomkaasmensgel als de topping kun je alle kanten op.
Online cursuscheesecake bakken
In een online cursus leer ik je samen met delicious.academy alles over het bakken van cheesecakes. Ik vertel je hoe je kunt variëren met de ingrediënten, de do’s en dont’s bij het bakken en natuurlijk behandelen we verschillende cheesecake recepten zoals de beroemde New-York cheesecake, gember-limoencheesecake en mini-cheesecakejes met verschillende toppings! Na deze masterclass bak je perfecte cheesecakes zonder scheuren en korrelige structuur.
Dit artikel kan affiliatielinks bevatten. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als jij via deze links iets koopt, zonder extra kosten voor jou.