Eindelijk heb ik weer even tijd voor een update rondom mijn nieuwe boek: De bakatlas. De afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om alle recepten op de foto te krijgen en ik ben echt superblij met het resultaat. Samen met mijn vaste fotograaf en stylist en heel veel hulp (van onder andere mijn vader) hebben we 150 recepten gemaakt, gestyled en gefotografeerd. Ik kan niet wachten tot De Bakatlas in de winkels ligt en jullie hem allemaal kunnen zien!
In het boek vind je zowel bekende als minder bekende bakrecepten van over de hele wereld. Wat dacht je van pandancake, pastéis de nata, apfelstrudel, cinnamon rolls, chocolade soufflés en banoffee pie? En er staan ook veel fijne recepten in die in Nederland minder bekend zijn. Zo is de Russische honing taart één van mijn nieuwe favorieten, en ook de Italiaanse torta della nonna en Marokkaanse chebakia ga ik veel vaker bakken!
Nu alle foto’s zijn gemaakt, ligt alles bij de studio. Daar komen de foto’s en de teksten bij elkaar en wordt het boek vormgegeven. Vervolgens doen we de correcties en zetten we alle puntjes op de i. Daarna kan het boek eindelijk de pers op! Yes! Vanaf 28 oktober is het boek verkrijgbaar en kunnen jullie aan de bak!
Speciale editie met gratis online masterclass
Nog heel even geduld dus, maar in de tussentijd heb ik wel iets heel leuks om het wachten te verzachten! Naast de normale uitgave van De bakatlas, komt er namelijk een special edition met een beperkte oplage. Deze gelimiteerde uitgave heeft een andere cover en je krijgt een GRATIS online masterclass cadeau! In deze online masterclass maak ik 5 van de recepten uit mijn nieuwe boek en vertel ik je er alles over. Let op: Deze masterclass is exclusief voor de kopers van de special edition en er is slechts een beperkt aantal boeken beschikbaar. Dus wees er snel bij.
Wil je als eerste aan de bak met De bakatlas en een wereld aan inspiratie opdoen met mijn online masterclass? Bestel dan hier de speciale eerste editie van De bakatlas!






















