Het is weer hoog tijd voor een leuke online masterclass over bakken!
Daarom geef ik maandagavond 12 april een online Masterclass soezen bakken. In samenwerking met Delicious. magazine vertel ik vanuit mijn eigen keuken alles over het bakken van soesjes. Zo leer ik je hoe je soezendeeg maakt, waar je op moet letten en wat de geheimen zijn van de mooiste en lekkerste soezen.

Samen soezen maken
Naast heel veel tips & tricks, bakken we natuurlijk óók verschillende recepten, waaronder klassieke soesjes (zoet & hartig), Bossche bollen, aardbeiensoezen en de klassieker Paris-Brest.
Tijdens de workshop kun je me ook al je vragen stellen, die ik samen met de redacteurs van Delicious. zoveel mogelijk zal beantwoorden. Zo maken we er een fijn feestje van. Na afloop ontvang je een terugkijklink voor de video en een digitaal dossier met daarin alle recepten en tips!
Heb je zin om op maandag 12 april om 20:00 uur met mij de keuken in te duiken en aan de bak te gaan? Je kunt je hier aanmelden voor de Masterclass soezen bakken. Ik heb er heel veel zin in en hoop je (digitaal) te zien bij mij in de keuken!








