Het is weer hoog tijd voor een leuke online masterclass over bakken! 

Daarom geef ik maandagavond 12 april een online Masterclass soezen bakken. In samenwerking met Delicious. magazine vertel ik vanuit mijn eigen keuken alles over het bakken van soesjes. Zo leer ik je hoe je soezendeeg maakt, waar je op moet letten en wat de geheimen zijn van de mooiste en lekkerste soezen.

Online masterclass soezen bakken

Samen soezen maken 

Naast heel veel tips & tricks, bakken we natuurlijk óók verschillende recepten, waaronder klassieke soesjes (zoet & hartig), Bossche bollen, aardbeiensoezen en de klassieker Paris-Brest.

Tijdens de workshop kun je me ook al je vragen stellen, die ik samen met de redacteurs van Delicious. zoveel mogelijk zal beantwoorden. Zo maken we er een fijn feestje van. Na afloop ontvang je een terugkijklink voor de video en een digitaal dossier met daarin alle recepten en tips!

Heb je zin om op maandag 12 april om 20:00 uur met mij de keuken in te duiken en aan de bak te gaan? Je kunt je hier aanmelden voor de Masterclass soezen bakken. Ik heb er heel veel zin in en hoop je (digitaal) te zien bij mij in de keuken!

Soezen bakken
Dit artikel kan affiliatielinks bevatten. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als jij via deze links iets koopt, zonder extra kosten voor jou.
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (13)
jeanine 2021-03-31 12:51:42

Echt een heel leuk idee om het soezen bakken te filmen! Helaas werkt de link van Delicious op het moment niet, misschien dat er teveel deelnemers zich willen aanmelden? Is het misschien mogelijk om het filmpje achteraf nog een keer te bekijken?

Beantwoorden
JE
Rutger 2021-04-05 11:14:01

Hoi! Achteraf kun je het zeker terugkijken. Via deze link moet het aanmelden lukken: https://deliciousmagazine.nl/shop/online-academy/academy-soezen-rutger-bakt-rbnl/

Beantwoorden
Gemmie 2021-03-31 14:06:33

oooh ik wil ook graag mee doen. Super leuk! maar de site werkt niet. Wat kan ik doen?
Groetjes Gemmie

Beantwoorden
GE
Rutger 2021-04-05 11:13:35

Als het goed is zou het via deze link moeten lukken: https://deliciousmagazine.nl/shop/online-academy/academy-soezen-rutger-bakt-rbnl/

Beantwoorden
anita 2021-03-31 21:01:32

ha rutger ik ben fan van jou !k wil graag aan deze masterclass meedoen echter ik kan niet op maandagavonden. kan ik een ticket kopen en het later kijken?

groetjes anita

Beantwoorden
AN
Rutger 2021-04-05 11:11:09

Hoi! Dat kan zeker! Enkele dagen na de masterclass krijg je een mail met een terugkijklink waarin je de hele video kunt zien en een digitaal dossier met alle recepten/foto's en tips die tijdens de masterclass voorbij zijn gekomen.

Beantwoorden
Carina 2021-03-31 21:16:08

Nou wil ik wel eens tips voor het inzakken
Van de eclair of paris brest
Ik ga inschrijven.

Beantwoorden
CA
Rutger 2021-04-05 11:10:19

Leuk! Tot volgende week maandag!

Beantwoorden
Bram 2021-04-01 17:00:14

Zelf laat ik de soezen altijd in de oven met de ovendeur open afkoelen zodat het vocht goed kan ontsnappen. Ook moet je ervoor zorgen dat de soezen goed bruin gebakken zijn en dus niet te slap zijn.

Beantwoorden
BR
Marjo 2021-04-12 09:49:29

Ik zou me graag aanmelden voor vanavond maar de link werk écht niet 😔

Beantwoorden
MA
Rutger 2021-04-12 10:51:48

Wat vervelend. Helaas is de inschrijving nu afgelopen en kan ik helaas niets meer voor je doen. Werkte het ook niet via de site van delicious zelf?

Beantwoorden
Raina 2021-04-12 12:19:44

Op de site van Delicious kan ik me ook niet aanmelden voor de online workshop soezen. Jammer!

Beantwoorden
RA
Rutger 2021-04-19 17:30:32

Het kon tot de zondag voor de masterclass. Maar er komen in de toekomst zeker nog nieuwe masterclasses.

Beantwoorden
Peter 2021-04-12 12:25:52

Ik heb mij wel aangemeld, maar nog geen link ontvangen.

Beantwoorden
PE
Hendrine 2021-04-12 13:08:27

Ik heb ook nog geen link ontvangen.

Beantwoorden
HE
Hendrine 2021-04-12 13:10:18

Ik heb nog geen link voor vanavond ontvangen. Klopt dit

Beantwoorden
HE
Willem 2021-04-12 13:38:44

Hoi Rutger,

kan het kloppen dat de link nog niet gemaild is en/of wat je klaar moet hebben staan?
Ik meende dat de email uiterlijk 13:00 zou moeten binnenkomen?

Beantwoorden
WI
Willem 2021-04-12 14:18:13

hij is binnen.

Is het nog handig of nodig om zelf voorbereidend spul erbij te hebben?

Beantwoorden
WI
Rutger 2021-04-19 17:29:36

Ik ben veel te laat met antwoorden hier :) Maar verder iets van voorbereiden was niet nodig :)

Beantwoorden
Petra Hoek 2021-04-16 08:56:12

Hi Rutger , met heel veel plezier heb ik afgelopen maandag naar de masterclass gekeken . Ik zou nu graag aan de bak gaan maar heb nog geen receptenoverzicht in de mail gezien , kan dat kloppen ?
Gr Petra

Beantwoorden
PE
Rutger 2021-04-19 17:20:17

Hoi. Heel leuk om te horen dat je met plezier gekeken hebt! Heb je inmiddels wel het soezendossier ontvangen? Zo niet, stuur mij dan even een mailtje op info@rutgerbakt.nl, dan ga ik er voor je achteraan!

Beantwoorden
Peter Van Dolen 2021-12-28 12:01:13

Met kerst soezen gemaakt met speltmeel. Normaal nooit een probleem bij gebruik normaal meel. Dan rijzen ze prima. Maar met speltmeel wilden ze niet rijzen. Ligt dat aan het meel of heb ik toch gewoon iets fouts gedaan?

Beantwoorden
PE
Rutger 2021-12-28 14:54:19

Hoi. Met meel gaat het erg lastig, met speltbloem zou het wel moeten lukken, maar ze zullen wel iets compacter blijven dan met gewone bloem.

Beantwoorden
Sylvia 2022-01-31 20:29:35

Hoi Rutger, komt er nog een nieuwe masterclass soezen bakken?

Beantwoorden
SY
Rutger 2022-02-07 18:57:05

Dat durf ik nu nog niet te zeggen, maar wellicht wel.

Beantwoorden
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.