Kerstpakketten samenstellen: het is weer de tijd van het jaar. Voor veel mensen draaien de feestdagen voor een groot deel om lekker eten. Wat is dan leuker dan een kerstpakket samenstellen met lekkere recepten en handige bakbenodigdheden en ingrediënten? Ik kan je daarbij helpen!

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Zelf kerstpakketten samenstellen in 2020

Een populaire trend in 2020 is zelf kerstpakketten samenstellen in plaats van een standaardpakket te kiezen. Zo zorg je voor een passend en origineel kerstpakket voor je collega’s en werknemers. Het samenstellen van een kerstpakket is niet altijd eenvoudig. Ik help je graag op weg met enkele tips voor een culinair kerstpakket, zodat iedereen kan genieten van lekker eten.

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Lekkere kerstpakket ideeën

Een leuk en origineel kerstpakket samenstellen is niet eenvoudig. Want wat is een leuk kerstpakket? Zelf word ik ontzettend enthousiast van culinaire kerstpakketten waarmee je zelf aan de slag kunt in de keuken. Kies je voor een culinair kerstpakket met het thema koken of bakken of ben je op zoek naar een Heel Holland Bakt kerstpakket, omdat je collega’s daar fan van zijn?

Mijn nieuwe boek ‘Rutger bakt de 100 allerbeste recepten’ is perfect als kerstcadeau én als onderdeel van het kerstpakket. Met behulp van dit boek genieten je collega’s en werknemers van mijn 100 allerbeste recepten. Ook help ik ze op weg met handige tips & tricks, zodat iedereen de sterren van de hemel bakt. Meer over mijn nieuwe boek lees je hier!

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Kerstpakket zelf samenstellen met bakboek

Lijkt het je gaaf om de kerstpakketten te vullen met mijn nieuwste boek? Neem contact op voor een leuke deal (vanaf 25 exemplaren). Maak het kerstpakket compleet met bakspullen en ingrediënten om de lekkerste recepten te maken. Ook signeren van de boeken behoort uiteraard tot de mogelijkheden. En wil je weten welke producten goed bij het boek passen, dan denk ik graag met je mee!

    Deze wordt enkel gebruikt om contact met je op te nemen over de boeken

    Geef jouw beoordeling!
    Reactie plaatsen
    Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
    Reacties (0)