Heugelijk nieuws! ’t Verrukkelijke kinderbakboek is geboren!

In de nacht van eergisteren op gisteren kwam ze ter wereld.
Ze weegt 780 gram.
We noemen haar Boek.
Rutger & Mark maken het goed.
Vanaf vandaag kun je haar vasthouden in de boekwinkel!
P.S. Vooralsnog lijkt er niks uitgescheurd.

Verrukkelijke kinderbakboek

Ontstaan van ‘t Verrukkelijke kinderbakboek

Op een herfstige ochtend in 2018 ontmoette ik kinderboekenschrijver Mark Haayema. Hij vroeg me om een workshop te geven op zijn familiefestival Wortelpop. Na een ongeplande brainstormsessie ontstond vanuit het niets het idee om een kinderbakboek te maken. We wilden mijn recepten, zijn verhalen en gedichten samen met illustraties én foto’s bundelen tot een onwijs tof kinderbakboek. Niet veel later deed de familie Bakker zijn intrede om alle verhalen aan op te hangen.

‘t Verrukkelijke Kinderbakboek

De familie Bakker

In ‘t Verrukkelijke kinderbakboek vind je naast mijn bakrecepten ook de avonturen van de familie Bakker. Met verhalen en versjes van Mark en geweldige illustraties van Emanuel Wiemans is de familie bakker tussen de recepten door echt tot leven gekomen! We volgen ze het hele jaar door, van de lente tot aan oud & nieuw! De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes? ’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar!

kinderbakboek

Proeven!

Natuurlijk komt er geen recept in een boek zonder dat het uitgebreid getest en geproefd is. Voor dit boek hadden we een bijzonder proefpanel met heel veel kritische kinderen. Het was flink zweten om ze tevreden te stellen, maar dat is gelukkig meer dan gelukt! Meer over de recepten in het kinderbakboek en een preview deel ik binnenkort op mijn blog!

‘t Verrukkelijke Kinderbakboek
‘t Verrukkelijke Kinderbakboek
‘t Verrukkelijke Kinderbakboek

Ben je nieuwsgierig geworden naar ’t Verrukkelijke kinderbakboek? Of wil je het gelijk bestellen! Kijk hier voor meer informatie!Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (3)
Liny 2019-10-11 09:28:24

Ik heb het boek meteen besteld. Mijn achternichtje van bijna 7 komt dit weekend logeren en we gaan lekker samen kokkerellen. Dit boek is alvast voor haar verjaardag in december.

Beantwoorden
LI
Rutger 2019-10-14 17:52:24

Wat leuk! Veel bakplezier!

Beantwoorden
Annelies 2019-10-11 10:04:13

Daar is ze dan, jullie prachtige Boek! Van harte gefeliciteerd met dit wonder.
Geboren om voor altijd lief te hebben.
Ik kan niet wachten om Boek in het echt te zien.

Beantwoorden
AN
Rutger 2019-10-14 17:52:10

Dankjewel!

Beantwoorden
Henny 2019-10-11 15:58:05

Wat een leuk boek gefeliciteerd Rutger.

Beantwoorden
HE
Rutger 2019-10-14 17:52:00

Dankjewel!

Beantwoorden