Wil jij zelf de allerlekkerste sloffen bakken? Doe dan mee met mijn online masterclass sloffen bakken! Want samen met Delicious. ga ik op dinsdagavond 28 juni om 20.00 uur aan de bak. We duiken met z’n allen in de heerlijke wereld van sloffen! Tijdens de live masterclass laat ik je zien hoe je eindeloos kunt variëren met sloffen. Ik vertel je hoe je het perfecte sloffendeeg maakt en hoe je daarmee kunt variëren, welke vullingen je kunt meebakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. En natuurlijk deel ik heel veel heerlijke toppings voor je zelfgebakken slof. Van aardbeien- tot karamelslof en van cheesecake- tot appelslof! Zo bak je keer op keer zelf de lekkerste slof!

Na afloop van de online masterclass ontvang je het receptendossier en een terugkijklink, zodat je zelf thuis lekker aan de bak kunt! Het geeft niet als je niet live meekijkt. Je kunt op een later moment alles rustig terugkijken. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn. 

Passievruchtslofjes met meringue

Hoe werkt de online masterclass?

De online masterclass is live en ik beantwoord zoveel mogelijk van jullie vragen. Die kan je live stellen via de chatfunctie, maar ook al vooraf doorgeven: Dat doe je bij het bestellen van je ticket. 

LET OP: de tickets zijn tot 1 dag van te voren te koop, daarna sluit de webshop en gaan we voorbereiden. Als je bent aangemeld, krijg je na de live masterclass automatisch een link om alles terug te kijken. Die vind je in je inlog van Delicious Academy. Ook vind je hier na afloop het receptendossier met alle recepten erin.

Je kunt hier je tickets bestellen! Ik heb er super veel zin in. Jij ook? Zie je dan!

P.S. Raak je maar niet uitgebakken? Kijk dan hier voor een overzicht van mijn online masterclasses en cursussen!

Mini-slofjes Midden-Oosters
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (0)