Zoete broodjes bakken is een uitdrukking voor iemand die flink aan het overdrijven is. Maar ik overdrijf echt niet als ik zeg dat je zelf hele lekkere zoete broodjes kunt bakken. Ik geef er zelfs een masterclass over. Op dinsdag 25 oktober om 20:00 uur leer ik je tijdens een online masterclass hoe je zelf de lekkerste zoete broodjes bakt! 

Ik laat je zien hoe je verschillende bekende zoete broodjes (op basis van gist) heel eenvoudig zelf kunt bakken. Dus na afloop bak je zelf de perfecte Zeeuwse bolussen, Amerikaanse cinnamon buns en Scandinavische kardemombullar. Dat vormen van de bullar lijkt heel lastig, maar dat valt echt mee hoor. Je moet gewoon even de slag te pakken hebben, maar als je die eenmaal onder de knie hebt bak je zelf de allermooiste broodjes! Ook dat is niet overdreven.

Zoete broodjes recepten

Na afloop ontvang je het receptendossier en een terugkijklink, zodat je zelf thuis lekker aan de bak kunt! Het geeft  dus niet als je niet live meekijkt. Je kunt op een later moment alles rustig terugkijken. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn. 

Hoe werkt de online masterclass?

De online masterclass is live en ik beantwoord zoveel mogelijk van jullie vragen. Die kan je live stellen via de chatfunctie, maar ook al vooraf doorgeven: Dat doe je bij het bestellen van je ticket. 

LET OP: de tickets zijn tot 1 dag van te voren te koop, daarna sluit de webshop en gaan we voorbereiden. Als je bent aangemeld, krijg je na de live masterclass automatisch een link om alles terug te kijken. Die vind je in je inlog van Delicious Academy. Ook vind je hier het receptendossier met alle recepten erin.

Je kunt hier je tickets bestellen! Ik heb er super veel zin in. Jij ook? Zie je dan!

Raak je maar niet uitgebakken? Kijk dan hier voor een overzicht van mijn online masterclasses en cursussen!

Masterclass zoete broodjes
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (2)
Johanna 2022-10-20 10:48:01

Hallo rutger,
Kun je ook in de masterclass zoete broodjes ook de “pecan vlechtbroodjes “opnemen.?
Alvast bedankt.

?

Beantwoorden
JO
Rutger 2022-10-26 15:49:46

Hi. Die zat niet in de masterclass, maar het recept staat wel online: https://rutgerbakt.nl/brood-recepten/pecan-broodjes-recept/

Beantwoorden
Sabine 2022-10-21 09:24:10

Hoi Rutger,
Ik ben het met Johanna eens. Pecan vlechtbroodjes zouden heerlijk zijn als dat zou kunnen.
Hartelijke groet, Sabine

Beantwoorden
SA
Rutger 2022-10-26 15:45:37

Het recept staat hier al: https://rutgerbakt.nl/brood-recepten/pecan-broodjes-recept/

Beantwoorden