Zoete broodjes bakken is een uitdrukking voor iemand die flink aan het overdrijven is. Maar ik overdrijf echt niet als ik zeg dat je zelf hele lekkere zoete broodjes kunt bakken. Ik geef er zelfs een online cursus over. In deze cursus leer ik je hoe je zelf de lekkerste zoete broodjes bakt! 

Ik laat je zien hoe je verschillende bekende zoete broodjes (op basis van gist) heel eenvoudig zelf kunt bakken. Dus na afloop bak je zelf de perfecte Zeeuwse bolussen, Amerikaanse cinnamon buns en Scandinavische kardemombullar. Dat vormen van de bullar lijkt heel lastig, maar dat valt echt mee hoor. Je moet gewoon even de slag te pakken hebben, maar als je die eenmaal onder de knie hebt bak je zelf de allermooiste broodjes! Ook dat is niet overdreven.

Masterclass zoete broodjes

Zoete broodjes recepten

Naast de video’s waarin ik je laat zien hoe je zelf de lekkerste zoete broodjes kunt maken krijg je natuurlijk ook alle recepten! En met elk broodje laat ik je ook een variatie zien. Dus tover je zelfgebakken bolussen om tot gevulde bolussen, maak sticky cinnamon buns met pecannoten of ga voor kaneelbroodjes met banketbakkersroom. De cursus geef ik samen met Delicious. academy en je kunt je hier aanmelden voor de cursus zoete broodjes bakken!


Raak je maar niet uitgebakken? Kijk dan hier voor een overzicht van mijn online masterclasses en cursussen!

Masterclass zoete broodjes
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (2)
Johanna 2022-10-20 10:48:01

Hallo rutger,
Kun je ook in de masterclass zoete broodjes ook de “pecan vlechtbroodjes “opnemen.?
Alvast bedankt.

?

Beantwoorden
JO
Rutger 2022-10-26 15:49:46

Hi. Die zat niet in de masterclass, maar het recept staat wel online: https://rutgerbakt.nl/brood-recepten/pecan-broodjes-recept/

Beantwoorden
Sabine 2022-10-21 09:24:10

Hoi Rutger,
Ik ben het met Johanna eens. Pecan vlechtbroodjes zouden heerlijk zijn als dat zou kunnen.
Hartelijke groet, Sabine

Beantwoorden
SA
Rutger 2022-10-26 15:45:37

Het recept staat hier al: https://rutgerbakt.nl/brood-recepten/pecan-broodjes-recept/

Beantwoorden