Ken je dat? Je wilt een taart of quiche bakken maar je hebt even geen zin of tijd om zelf deeg te maken, te laten rusten en uit te rollen. Gelukkig heeft Tante Fanny daar een oplossing voor: Tante Fanny vers quiche- en taartdeeg. Dit verse deeg vind je in de koeling en zit al uitgerold op bakpapier in de verpakking. Het deeg is rond uitgesneden en heeft een doorsnede ongeveer 32 centimeter, het kan dus zo de vorm in. Zelf vind ik het uitgerolde deeg erg makkelijk werken. Ondanks dat ik graag zelf mijn deeg maak heb ik af en toe ook de behoefte om even snel een quiche of taart te bakken. Vorig jaar maakte ik er al deze heerlijke abrikozengalette en deze quiche met kikkererwten, pompoen en feta mee.

Heb jij een leuk bakidee met het verse quiche- en taartdeeg?

Samen met Tante Fanny ga ik nu op zoek naar de lekkerste, origineelste en vooral makkelijkste recepten met het verse quiche- en taartdeeg. De komende week selecteer ik 20 van mijn lezers die aan de bak mogen met het verse deeg. Zij krijgen een deegpakketje opgestuurd en kunnen zelf aan de bak met hun recept. Vervolgens sturen zij hun resultaten (het recept en een foto van het eindresultaat) op. Jullie lekkerste en leukste recepten komen in een speciaal artikel op mijn blog.

Geef je op als blogbakker en krijg het deeg gratis thuisgestuurd!

Heb jij een leuk idee voor een taart of quiche en wil je aan de bak met het verse deeg? Vul dan snel (maar in elk geval voor 12 februari) onderstaand formulier in. Vanaf 13 februari krijgen de geselecteerde thuisbakkers persoonlijk een mail. Daarin lees je ook wanneer het deegpakketje wordt bezorgd. Ik ben heel benieuwd naar jullie bakideeën!

AbrikozengaletteAbrikozengalette

Deze actie is helaas afgelopen. De lekkerste recepten vind je hier!

Quiche met kikkererwten, pompoen en fetaQuiche met kikkererwten, pompoen en feta

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (2)
Ashley 2017-02-05 23:11:07

Wat een toffe actie! Ik heb mij opgegeven hoor! Nu duimen!

Beantwoorden
AS
Daisy 2017-02-06 09:54:43

Me ook aangemeld zo makkelijk kant en klaar
Alleen jammer dat zanddeeg eruit is

Beantwoorden
DA