Het basisbakboek, Laura Kieft, Forte Culinair

Vorige maand is het basisbakboek van Laura Kieft uitgekomen. Laura kennen jullie waarschijnlijk wel van haar bakblog Laura’s bakery waar zij haar heerlijke bakrecepten met ons deelt.

Hoe het ooit begin

Laura begon in 2009 met het decoreren van taarten. Per mail stuurde zij de foto’s naar familie en vrienden die het leuk vonden om al haar creaties te zien. Omdat ze al die mailtjes niet heel handig vond is ze haar blog Laura’s Bakery begonnen. Nu 7 jaar later heeft Laura de grootste bakblog van Nederland en inspireert ze heel veel mensen met al haar baksels. Nu is er dus ook haar Basisbakboek met ongeschreven bakregels, de lekkerste taarten, koekjes en nog veel meer!

ko7a5798

Bakgevoel

In de inleiding beschrijft Laura dat bakken helemaal niet zo moeilijk is, je moet er alleen wat gevoel voor krijgen. De enige manier om dat gevoel te ontwikkelen is door het gewoon te gaan doen. En als er dan een keer een misbaksel uit je oven komt is dat gelijk iets om van te leren. Die fout ga je (als het goed is) geen tweede keer maken. Laura’s enthousiasme over bakken lees je al gelijk! Superleuk!

Veel handige tips

De ongeschreven bakregels en tips voor tijdens het bakken worden duidelijk beschreven. Sommige dingen weet je misschien al, maar ik weet zeker dat er ook veel nieuwe tips en weetjes zijn die je helpen om nog beter te gaan bakken. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat iets gaat schiften? En wat is eigenlijk het verschil tussen kneden, mixen, mengen, roeren, kloppen en spatelen? Het klinkt misschien allemaal hetzelfde, maar het betekent toch allemaal (net) iets anders. Ook beschrijft Laura goed hoe je bepaalde ingrediënten in een recept kan vervangen door een ander ingrediënt, bijvoorbeeld als je een taart zonder eieren of melk wilt gaan bakken.

ko7a5796

Heerlijke recepten

Het eerste hoofdstuk bevat vullingen en toppingen. Er staan veel basisrecepten beschreven zoals botercrème, banketbakkersroom en lemon curd. Allemaal heel duidelijk beschreven met regelmatig stap-voor-stap-foto’s erbij waardoor de bereiding gemakkelijk te volgen is.

De rest van de recepten zijn verdeeld over 6 hoofdstukken: koekjes, cakes, brownies, zandtaartdeeg, biscuit en schuimpjes. Ieder hoofdstuk begint met tips & tricks die betrekking hebben op het betreffende hoofdstuk. Zo staat er bij koekjes onder andere waarom het zo belangrijk is om het deeg te koelen na het kneden, hoe je koekjesdeeg het beste kunt bewaren en natuurlijk hoe je de gebakken koekjes goed vers kan houden. Heel handig allemaal! De rest van het hoofdstuk is gevuld met recepten en (iets dat ik heel belangrijk vind) bij ieder recept staat een aantrekkelijke foto!

Wat wil ik als eerste gaan bakken?

Eigenlijk krijg ik in alle recepten wel zin. En zeker het hoofdstuk brownies wil ik eigenlijk pagina voor pagina gaan bakken. Ik heb een recept uitgekozen dat ik binnenkort ga bakken en zal delen met jullie: de citroencake met blauwe bessen.

ko7a5797

Conclusie

Laura’s boek is overzichtelijk opgebouwd, met vooral veel basisinformatie en –recepten waar je echt iets aan hebt. Met een goed basisrecept kan je verder. Je kunt er smaken en texturen aan toevoegen, het andere vormen geven of het gebruiken in combinatie met andere recepten. Door de duidelijke beschrijvingen bij de recepten zijn Laura’s baksels volgens mij heel goed na te bakken. En na het lezen van Laura’s Basisbakboek heb ik gelijk weer heel veel zin om de keuken in te duiken! Tot slot sluit ik graag af met de zin waar Laura’s boek mee begint: Count the memories, not the calories!

Nieuwsgierig geworden naar Het basisbakboek? Kijk hier voor meer informatie!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (449)
Dorrith Snijder 2016-10-21 15:19:31

Om nog beter te leren bakken en inspiratie op te doen, zodat ik mij kan opgeven voor Heel Holland Bakt!

Beantwoorden
DO
Suzanna te Mebel 2016-10-20 09:00:51

Wat een reacties hebben jullie al.ik hoop dat ik er nog kans op kan maken.ik ben dol op in de keuken staan, want dan wordt ik rustig en ontspannen.maar wat ik nog mis is en boek met een goede basis, want dat begint elk gerecht toch mee.dus fingers crossed

Beantwoorden
SU
Monique Lippens 2016-10-17 21:11:37

Omdat ik bakken echt een feestje vind. Heerlijke geuren in de keuken. Inspiratie hiervoor is altijd welkom, zo breid ik mijn kennis uit en maak ik de heerlijkste creaties.

Beantwoorden
MO
M de Bondt 2016-10-17 17:31:34

Omdat mijn dochter en ik coeliakie hebben bakken we veel zelf om het betaalbaar en lekker te houden. Om zoveel mogelijk baksels te laten lukken zou ik dit boek graag winnen.

Beantwoorden
M
janita 2016-10-17 15:56:14

Hoi Rutger. Omdat mijn moeder jou kookboeken al heb, leen ik ze daar altijd. Nu was ik juist opzoek naar een basis boek, die mij verder gaat helpen. Ik Ben net als moeders van het uitproberen, maar een aantal goede basisrecepten zou dan helpen
Groetjes

Beantwoorden
JA
Karin 2016-10-17 13:02:50

Ik ben gek op bakken! Ik doe het eigenlijk te weinig, maar door dit mooie boek kan ik wellicht weer wat meer gaan uitproberen!

Beantwoorden
KA
Yvonne van Santen 2016-10-17 11:19:43

Het lijkt mij super om te winnen, dit zou mijn eerste bakboek zijn. Nu moet ik elke keer nog het internet op om recepten op te zoeken.

Beantwoorden
YV
Anita te Gussinklo 2016-10-16 00:42:43

Count the memories, not the calories! Helemaal mee eens.
Dit boek lijkt me top, ik wil gelijk aan de slag.

Beantwoorden
AN
Rene de Wildt 2016-10-15 18:58:15

Lijkt me geweldig.
Bak nu bijna 2 jaar, zowel mijn brood als de koekjes voor bij de koffie en het gebak voor bij een feestje, maar zou wat meer afwisseling willen.
Er zijn zoveel kook en bakboeken, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Ik heb er dan ook bijna geen, alleen die van Robert van Beckhoven, die heeft mij aan het bakken gekregen.
Die van jou, Rutger, heb ik nog niet maar staat op mijn verlanglijstje voor kerst.
Ik wil alleen de goede in mijn verzameling.
Je weet wel, die het liefst ook echt zelf maken net als ik, spijs, banketbakkersroom, marsepein, vanille-extract e.d.
Je hebt hem niet voor niets op je blog staan, dus hij moet wel goed zijn.
Alles staat of valt met een goede of foute basis, en een goed Basisboek wil ik wel als handleiding, dus ja graag.?

Beantwoorden
RE
Marloes de Laat 2016-10-15 16:52:42

Jaaaaa lijkt me zo leuk om een goed boek te hebben voor basisrecepten en dan zelf lekker door experimenteren =D

Beantwoorden
MA
Ymke 2016-10-15 14:08:59

Hoi Rutger, via internet heb ik al eens wat uitgeprobeerd van Laura. Beviel goed! Lijkt me leuk om haar boek te krijgen. Zo kan ik mijn buren, vrienden, familie en collega's weer blij maken met mijn baksels! Groetjes, Ymke

Beantwoorden
YM
Lida Hoogschagen 2016-10-15 09:20:49

Bak al jaren taarten van Duitse sites maar denk dat het nu tijd wordt
om een "lekker" Hollands bakboek in mijn kast te zetten.

Beantwoorden
LI
Claudia Diependaal 2016-10-15 02:04:30

Mijn zoon van 13 bakt al jaren en mijn dochter van 25 ook. Zou leuk zijn zeg.

Ik kan op Facebook niet reageren. Ik ben niet de enige heb ik begrepen. Vandaar hier de reactie voor wie ik het zou willen winnen.

Beantwoorden
CL
Esther Papma 2016-10-15 01:11:05

Het boek ziet er geweldig uit. Ik zou wel een exemplaar willen winnen hoor :-)

Beantwoorden
ES
Elly 2016-10-14 22:17:09

Ik ben dol op jou en op Laura. Wat zou ik graag haar boek winnen als aanvulling op mijn andere bakboek en.

Beantwoorden
EL
Sabrina 2016-10-14 21:42:09

Hey Rutger,

Heel graag zou ik willen winnen. Ik ben een beginner wat betreft bakken. Graag zou ik nieuwe recepten willen proberen, een echte uitdaging voor mij.

Liefs, Sabrina

Beantwoorden
SA
Mandy 2016-10-14 21:36:42

Wat een super leuke winactie, en wat zou mijn dochter ( nynke 9 jaar ) blij zijn met dit boek. Wat is er mooier om met dit basisboek zelf te gaan bakken. Okee...ik bedien de oven ?.

Beantwoorden
MA
Mariel Herps 2016-10-14 21:20:08

Wat een leuke winactie Rutger!
ik ben helemaal verzot op bakken en surf vaak naar Lauras site voor tips en recepten.
Momenteel ben ik 26 weken zwanger van ons kleine wonder. Helaas zit ik al weken thuis ivm medische klachten. Ik verveel mij enorm en haar boek zou echt weer een leuke uitdaging en dagbesteding voor mij zijn om de laatste weken door te komen!
Kan ik meteen wat lekkers bakken voor mijn collega's die het nu met inval moeten doen door mijn klachten..

Liefs grote fan van laura en jouw recepten!

Beantwoorden
MA
Debbie 2016-10-14 20:50:52

Hallo!
Mijn reactie om dit boek te winnen: Ik wil graag dit boek winnen omdat ik wel iets anders wil bakken dan simpele cupcakes. Alles mislukt met die recepten via internet. Ligt dit aan mij of ....
Hopelijk lekkere dingen met hulp van dit boek.

Beantwoorden
DE
Marian Boersma 2016-10-14 20:40:08

Volgend jaar ga ik emigreren en wil dan taarten gaan bakken om in mijn levensonderhoud te voorzien. Hierbij kan ik veel tips en inspiratie gebruiken. ik ben gek op kook- en bak boeken, een echte verzamelaar en deze zou niet misstaan in mijn kast.

Beantwoorden
MA
Joke Sophia 2016-10-14 20:23:52

Ha, ha, wat grappig want net vandaag heb ik voor het eerst een biscuit gebakken en heb daarbij het recept en de tips van Laura én van jou gemixt! En deze mix heeft geresulteerd in een heerlijke perfect gelukte slagroomtaart. Rutger jouw bijbel en jouw bakboek heb ik al in de boekenkast staan dus wat zou Laura goed tussen deze twee bakboeken passen zodat ik in de toekomst vaker recepten kan combineren want op de één of andere manier vind ik het moeilijk om me aan één recept te houden. Dus Rutger en Laura jullie zijn voor mij de ideale bakmix!

Beantwoorden
JO
Juliette 2016-10-14 20:11:03

Ik heb al veel bakboeken, ook die van jou Rutger!
Deze zou ook zeer welkom zijn, hoe meer bakboeken hoe beter ik ga bakken!
Ik hou van uitdagingen, elk bakboek heeft weer andere tips!

Beantwoorden
JU
Joanne Molenaar 2016-10-14 19:45:36

Ik zou graag het boek willen winnen, zodat ik elke week wat lekkers kan bakken! De recepten zijn zo duidelijk, dat moet goed gaan!

Beantwoorden
JO
Emily van den Berg 2016-10-14 19:17:25

Hoi Rutger,
Ik zou graag het bakboek van Laura willen winnen. Ik ben nog niet zo'n held met bakken, maar ik vind het wel echt super leuk en wil er uiteraard beter in worden! Een aantal jaren geleden heb ik haar boekjes over taarten en cupcakes bakken ook gekocht en die zijn zo leuk! Hopelijk mag ik snel mijn verzameling uitbreiden!

Beantwoorden
EM
Herma van der Moolen 2016-10-14 19:00:09

Hallo Rutger, graag wil ik het boek van Laura winnen omdat ik al veel recepten van haar blog heb gemaakt/gebakken en nu dus makkelijk alle recepten in één boek.

Beantwoorden
HE
Liselotte van erve 2016-10-14 18:48:58

Perfect match dit! Zowel Laura's blog als Rutger bakt volg ik met veel plezier en er zijn dan ook al heel wat recepten gemaakt. Nu met de aankomende feestdagen en mijn zwangerschapsverlof is er genoeg tijd en reden om weer flink aan de slag gegaan. En stiekem werkt het toch lekkerder uit een boek dan vanaf de iPad. Dus hoe perfect zou dit zijn?!

Beantwoorden
LI
Melanie Groeneveld 2016-10-14 18:40:34

Het zou een hoop misbaksels schelen, mijn familie en huisgenoten zouden je dankbaar zijn!

Beantwoorden
ME
Renate 2016-10-14 18:35:59

Leuke review. Ik volg Laura al een tijdje via facebook en instagram en heb daardoor al een paar lekkere gerechten gemaakt. Ik ben heel benieuwd naar haar kookboek, dus doe graag mee met de winactie :-)

Beantwoorden
RE
Annemarie 2016-10-14 18:04:07

Hoi Rutger,

Voordat ik zwanger werd, en ook nog wel tijdens mijn zwangerschap, bruiste ik van de creatieve bak ideeën. Helaas is met de geboorte van mijn zoon afgelopen lente ook mijn creativiteit uit mij gegaan. Zoals je begrijpt kan ik dus nu wel weer een goed boek gebruiken om weer heerlijk te gaan bakken! Hopelijk krijgt op deze manier straks mijn zoon ook zin om in de keuken te gaan staan en is mijn man weer blij dat er in het weekend weer wat lekkers is ☺️

Beantwoorden
AN
vera 2016-10-14 17:58:36

Wauw dit boek staat echt mega hoog op mijn wensenlijstje. Ik vind bakken echt super leuk en een boek met extra recepten zou dan ook super leuk zijn. Zo'n boek zou wel een zeer genodigd vervroegd cadeautje zijn voor mijn verjaardag in november.
Groetjes vera

Beantwoorden
VE
Annemieke 2016-10-14 17:53:32

Soms wil je gewoon terug naar de basis, een roombotervanillecake, koekjes, appeltaart of een tulband om daarna te gaan leren variëren. "Gewoon roomboterkoekjes" bijvoorbeeld. Heerlijk likt me dit boek van Laura, niet voor in de kast, maarvoor in de keuken om er heel veel uit te gaan bakken.

Beantwoorden
AN
Lindy 2016-10-14 17:53:16

Wat een super fijne winactie Rutger! Bakken is namelijk mijn ultieme ontspanning en ik vind het ook nog eens leuk om mijn vrienden familie en collega's blij te maken met mijn baksels. Ik herken mij in de stijl van Laura, niet te ingewikkeld maar vooral lekker! Daarnaast delen we denk ik de liefde voor de kitchenaid. Het versieren van taarten gaat ondertussen goed, bij bakken kan ik nog wat inspiratie gebruiken. Ik dan ook graag dit boek een ere plekje willen geven op mijn aanrecht!!

Beantwoorden
LI
leoni 2016-10-14 17:52:53

Hoi rutger! Gister (donderdag 13 oktober) was ik bij jou in het ziekenhuis. Wij hebben het even over werk en bakken gehad. Ik heb nieuwe kruisbanden gehad. 2x spinale ruggenprik omdat eerste niet werkte. Nu zit ik dus voorlopig thuis.... en zou het heel leuk vinden om mezelf te gaan vermaken met bakken komende tijd :).

Groetjes leoni

Beantwoorden
LE
Van Lerberghe Sibbine 2016-10-14 17:33:56

Iedereen verdient hier een kans op dit prachtige boek en wil er of zichzelf of een ander mee verrassen.
Ik doe het voor mezelf. Ben nog maar enkele maande aan de bak en dus een beginnertje. Vaak ben ik uren kwijt met een leuk en duidelijk recept te vinden en daartegen is het dan weer te laat om noch te beginnen. Een boek met veel fotootjes en goede uitleg is net wat ik nodig heb. Ik heb namelijk niet zoveel eigen verbeelding vrees ik.
Voor mij is bakken een invulling op een goede dagen wanneer ik ietsje minder pijn heb. Op zulke dagen ga ik niet poestsen maar iets leuks doen! ?????

Beantwoorden
VA
Sandra kat 2016-10-14 17:32:19

Heel graag wijn ik dit prachtige boek heb er 2 op mijn verlanglijstje staan die van laura's en die van jou Rutger....dus 1 winnen is ideaal. Kan ik nog vaker wat lekkers bakken met mijn dochter ?

Beantwoorden
SA
Gina 2016-10-14 17:23:52

Lijkt mij heel mooi boek om te winnen en nog meer lekkere dingen te bakken voor alle mensen om mij heen

Beantwoorden
GI
Geerije 2016-10-14 17:14:07

Ik zou heel wat redenen kunnen verzinnen waarom maar ik m zou willen winnen.... Maar om een lang verhaal kort te maken lijkt t me gewoon een super leuk boek!

Beantwoorden
GE
Sylvia Fernim 2016-10-14 17:01:14

Hoi Rutger,

Ik maak heel graag kans op dit boek. Ik ben net begonnen met bakken dus het wereldje van het bakken is voor mij nog erg nieuw. Ik denk dat ik aan de hand van dit boek mooie en nieuwe dingen kan leren, zodat ik met kerst een mooie taart voor m'n lieve familie kan maken zodat we er allemaal van genieten.

Beantwoorden
SY
Linda van der Gaag 2016-10-14 16:57:30

Ik zou zo graag een zoete keukenprinses zijn, maar dat ben ik nog niet. Het basisbakboek van Laura gaat me dat vast helpen bereiken, want de recepten die ik van haar geprobeerd heb, zijn allemaal gelukt ?

Beantwoorden
LI
Elvi janssem 2016-10-14 16:57:03

Ooo graag zouden mijn dochter van 10 en ik het willen winnen heb laatst een taart van haar gemaakt van een uitgeprint papiertje.. boek is toch handiger

Beantwoorden
EL
Marijke van Oostenbrugge 2016-10-14 16:53:02

Oh, dit boek zou ik heel graag willen winnen. Laura heeft zulke handige tips en lekkere recepten!

Beantwoorden
MA
Arjen 2016-10-14 16:41:25

Hallo Rutger,

Tussen al deze bakkende dames wil deze bakvent dit boek heel graag aan mijn collectie toevoegen!

Groet, Arjen

Beantwoorden
AR
Andrea Burggraaf 2016-10-14 16:39:52

Hoi Rutger en Laura,

Ik ben groot fan van jullie bakblogs! Ik vind het zo onhandig met een laptop op het aanrecht knoeien als ik jullie recepten bak. Dus een mooi boek zou uitkomst bieden, in de herfst die is aangebroken en waarin ik (nog veel meer) als in de zomer kan genieten van de heerlijke warme smaakcombinaties in baksels en een warme keuken, waar ik lachend in sta met mijn vriend.
Wat zou dat leuk zijn met zo'n mooi boek erbij!

Beantwoorden
AN
Laura 2016-10-14 16:38:19

Wat ziet dat boek er mooi uit zeg! Ik zou helemaal losgaan met bakken voor mijn (schoon)familie, nu heb ik daar eindelijk weer tijd voor! Tijdens de 5 maanden durende verbouwing van ons huis hebben ze ons zo ontzettend veel geholpen dat ik ze vanaf nu regelmatig wil verrassen met wat lekkers :D

Beantwoorden
LA
Luus 2016-10-14 16:36:07

Met Het Basisbakboek zit ik gebakken!

Beantwoorden
LU
Majanka 2016-10-14 16:34:22

Nou Rutger, ik maak mijn gezin erg blij met mijn nieuwe baksels. Alhoewel....soms ook niet. Smaken verschillen nietwaar? Als ik inspiratie of een goed basisrecept zoek, kijk ik vaak op de website van Laura. Maar zo'n mooi boek is natuurlijk veel handiger en altijd leuk om te bekijken. Het boek zou ook erg mooi staan in mijn nieuwe boekenkast, maar dat terzijde....

Beantwoorden
MA
Karen 2016-10-14 16:24:08

Het lijkt me weer een super leuk boek met lekkere recepturen! Vandaag flink aan het bakken geweest uit de bakbijbel! De worteltjestaart staat nu in de oven! En ben benieuwd wat er hier voor lekkers in staat zodat ik weer genoeg kan maken!

Beantwoorden
KA
Suzanne 2016-10-14 16:16:39

Ik volg haar blog al een aantal jaar.
Omdat ik helemaal into bakken ben zou ik graag dit boek willen winnen!

Beantwoorden
SU
Nikki 2016-10-14 16:09:32

Ik zou het echt geweldig vinden om dit boek te winnen. Bakken vind ik heerlijk, maar soms gaan de meest eenvoudige dingen mis. Een aantal tips en trucks zijn daarom wel welkom.

Beantwoorden
NI
Henrike 2016-10-14 15:58:00

Ooooh, wat erg.... Tot 2 dagen terug wist ik niet eens dat jij (laat staan je kook- en bakboeken) bestond en tot een paar minuten geleden wist ik van Laura's bestaan (en boeken) niets af. Hopelijk leer ik jullie beter kennen als ik eenmaal jullie boeken heb!

Beantwoorden
HE
M. Hendriks 2016-10-14 15:57:34

Heerlijke recepten maken zit in m'n bloed. Met een opa en vader als bakker, moet ik het ook kunnen. Helaas heb ik af en toe wel wat meer hulp nodig en daarbij kan dit boek een goede ondersteuning zijn. Ik ben benieuwd naar alle lekkere recepten die erin staan!

Beantwoorden
M.
Katja 2016-10-14 15:41:13

Beste Rutger,

Bakken vind ik echt enorm leuk. Collega's en familieleden vinden het erg leuk dat ik bakken enorm leuk vindt. Kunnen ze lekker meegenieten. Regelmatig bak ik dan ook allerlei lekkers voor ze, maar ik heb me nooit verdiept in de basis(technieken). Ik vind dat het, na 12 jaar bakken en leren van moeders, daar tijd voor geworden is. Hopelijk kan mij binnenkort verdiepen in de basis met de handige tips en tricks uit het Basisbakboek.

Groetjes,

Katja

Beantwoorden
KA
Clau 2016-10-14 15:34:36

Hoi Rutger,

Ik hou zielsveel van bakken.
Het zit ook in me bloed ben een dochter van een banket bakker.
Helaas leeft mijn vader niet meer dus kan geen advies meer vragen.
Daarom zou het boek zeer van pas komen zodat ik de komende winter/feestmaanden lekker kan gaan bakken.
Groetjes Claudia

Beantwoorden
CL
Janien Voorhaar 2016-10-14 15:33:27

Zoon leuke winactie! Ze heeft echt een leuke site, met van alles en nog wat en de recepten kloppen altijd, wat erg fijn is. Heb al zoveel recepten uitgeprint en uitgeprobeerd, dat een boek waar alles in verzamelend is wel erg leuk is om te winnen. Dus doe graag mee.

Beantwoorden
JA
Hanneke van den Bosch 2016-10-14 15:27:01

He Rutger,
Dit bakboek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus zou er heel gelukkig van worden als ik dit mag winnen. Ben dol op bakken en koken en kan hier weer een heel eind verder mee komen.
een boek van Laura is dus meer dan welkom.

Beantwoorden
HA
coby 2016-10-14 15:24:38

na de bakbijbel van jou in huis te hebben,maak ik de heerlijkste taarten. als aanvulling zou ik graag het basis boek van laura willen winnen dan heb ik eigenlijk helemaal geen andere boeken meer nodig, mooie aanvulling en 2 mooie boeken op de plank.

gr coby

Beantwoorden
CO
Alinda 2016-10-14 15:23:47

Hoe groot de rommel in de keuken meestal ook is als ik weer heb gebakken, het is zo leuk om te doen! De geur van het baksel in de oven of de taart die in de koelkast staat... jummie! En dan nog dat eindeloze wachten tot je baksel is afgekoeld of opgesteven en je eindelijk kunt proeven! Het blijft telkens weer bijzonder hoe al die losse ingrediënten samen zo'n mooi geheel kunnen worden en ervoor kunnen zorgen dat je met je ogen dicht kunt genieten. Een baksel blijft toch het allerlekkerste als je het zelf hebt gemaakt! Het boek van Laura zou dan ook een hele fijne toevoeging zijn aan mijn toch al doorzakkende plank met bak- en kookboeken.. Kan ik nog meer genietmomentjes creëren!

Beantwoorden
AL
heleen 2016-10-14 15:21:17

Hoi Rutger,

Ik zou het super leuk vinden om dit boek te winnen. Ik ken Laura al van facebook en van haar site. Ik heb al wel eens wat recepten van haar geprobeerd en dat was een succes bij mijn jongens. Dus een boek van haar is altijd welkom.

Beantwoorden
HE
Björna van Doren 2016-10-14 15:09:16

Inderdaad ben ik bekend met haar blog, en naast "Rutger bakt" wil ik ook wel dolgraag dit boek! Lijkt me een leuk "verlaat" verjaardagscadeau (gisteren was ik jarig) duimen maar!

Beantwoorden
BJ
Henk 2016-10-14 15:06:51

In tegenstelling tot de meeste anderen hier kende ik Laura's blog nog helemaal niet. Bedankt voor de tip ! Natuurlijk meteen even gekeken en mezelf abonnee gemaakt zodat ik voortaan op de hoogte kan blijven. Net als jij ben ik dol op zulke mooie boeken waar bij elk recept een duidelijke foto staat. Daar kun je er nooit teveel van hebben als je van bakken houdt.
Al jaren is het mijn vaste gewoonte om voor het slapen gaan in een bakboek te lezen en te fantaseren over wat ik nog allemaal wil gaan maken. Meestal resulteert dat in heerlijke 'Sweet Dreams'.

Beantwoorden
HE
Anja van der Velden 2016-10-14 14:55:23

Dat zou heel prettig zijn want nuttige tips zijn altijd welkom. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren.

Beantwoorden
AN
Annemieke Smit 2016-10-14 14:51:14

Dat zou heel erg gaaf zijn. Kan mooi bij me verzamelingen. Dan heerlijk met me oudste zoon lekker bakken in de keuken. Wie wil dat niet????

Beantwoorden
AN
Marjolein 2016-10-14 14:45:41

Omdat ik als bakoholic ontzettend gelukkig van dit boek zou worden?

Beantwoorden
MA
chen 2016-10-14 14:36:58

Heerlijk om bij te watertanden!

Beantwoorden
CH
Shirley 2016-10-14 14:30:03

Ohhhh heel graag wil ik het boek winnen. Zet ik hem tussen jouw boeken en kan ik kiezen wanneer ik uit welk boek bak. Heel erg welkom

Beantwoorden
SH
Caroline Piek 2016-10-14 14:27:34

Ik merk dat ik een beetje verslaafd ben aan het bakken van laagjestaarten en ik wil eens uit mijn comfort zone! Daarnaast is mijn keuken nog niet helemaal vrij van bakdisasters, dus ik kan dit basisboek goed gebruiken!

Beantwoorden
CA
Claudine Roelens 2016-10-14 14:14:09

Wel, Rutger jouw boek vind ik echt fantastisch. Maar er kunnen nog altijd meer fantastische boeken bij. Bakken is een echte passie voor mij. Zou het heerlijk vinden om dit boek te kunnen winnen.
Groetjes uit België
Claudine

Beantwoorden
CL
ivanca 2016-10-14 14:04:15

Hoi rutger ik dit boek niet voor mezelf maar voor mijn zusje willen winnen omdat zij zo graag bakt en als kado naar een zware periode het verlies van onze moeder en een neef van haar vriend kan

Beantwoorden
IV
Berdien 2016-10-14 13:56:14

Ik ben gek op bakken, maar er mislukt nog regelmatig iets.. een basis bakboek zou waarschijnlijk helpen om minder misbaksels te maken!

Beantwoorden
BE
Sarine Drost 2016-10-14 13:54:14

Ik zou hem graag voor mijn dochter van 14 willen winnen. Zij is de bakster in de familie en ze probeert altijd graag nieuwe recepten uit. Dit zou een leuk cadeau zijn voor meer inspiratie.b

Beantwoorden
SA
Helen 2016-10-14 13:52:52

Hoi Rutger,

Ik doe graag mee met de verloting van dit prachtige bakboek, ik bak graag maar de hulp van goede recepten en uitleg is voor mij wel onmisbaar. Gezien jouw recensie denk ik dat dit boek een hele fijne aanvulling op jouw bakbijbel is (die ligt vaak op het aanrecht).

Beantwoorden
HE
Yolanda 2016-10-14 13:44:28

Ik zou dan niet meer tussen mijn losse verzamelde recepten hoeven zoeken naar Laura's recepten. Alles bijeen in een prachtig boek.

Beantwoorden
YO
Annelies 2016-10-14 13:44:25

Ik zou heel graag het boek van Laura willen winnen, het lijkt mij een mooie aanvulling op mijn verzameling. Want met name het vervangen van ingrediënten en bewaaradviezen ontbreken in de meeste bakboeken.

Beantwoorden
AN
Sanne 2016-10-14 13:28:45

Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik erg van bakken hou en het lekker ontpannend voor mij werkt om ermee bezig te zijn. Leuke dingen uitproberen en ik denk dat dit boek een mooi naslagwerk is voor m'n verzameling.

Beantwoorden
SA
Vincent 2016-10-14 13:25:11

Ik zou dit boek heel graag willen winnen voor mijn vriendin, ze zoekt nu alle recepten op het internet op en dan staat de laptop op het aanrecht er naast (die dus regelmatig onder de bloem of boter zit)..... Zo'n boek zou, ook voor het behoud van de laptop haha, echt super zijn voor haar.

Beantwoorden
VI
Linda 2016-10-14 13:19:58

Ik heb al veel van haar recepten gemaakt en ze lukken altijd perfect. Haar boek zou een mooie aanvulling zijn en hier zou ik dan wat lekkere dingen uit kunnen maken voor kerst :)

Beantwoorden
LI
Jolein 2016-10-14 13:14:48

Jaaa graag win ik dit boek. Bakken staat voor mij gelijk aan ontspanning en plezier. Hoe fijn is het om lekkere dingen voor andere mensen klaar te maken. Dit boek zal daar aan kunnen bijdragen, daarom zou ik graag het boek willen winnen.

Beantwoorden
JO
Renate 2016-10-14 09:33:28

Wat super dat je 3 van die mooie boeken mag uitdelen! Ik zou graag kans maken op 1 van die boeken. Ik mag namelijk graag regelmatig bakken voor mijn familie en dan moet ik altijd eerst het hele internet afstruinen voor een goed recept. Daarom lijkt het mij super handig om een boek te hebben met alle basisrechten die je eventueel zelf kunt aanpassen naar je smaak. Ik krijg nu al helemaal zin om wat lekkers te bakken haha! (Vooral het brownie hoofdstuk klinkt aantrekkelijk, oeps?)

Succes met het selecteren!

Beantwoorden
RE
Marjoleine Sauer 2016-10-14 08:28:31

Naast de boeken van jou die ik op mijn plank in de keuken heb staan, raadpleeg ik regelmatig de blog van Laura als ik op zoek ben naar inspiratie voor iets nieuws om mijn eigen twist aan te geven.
Ondanks dat ik al flink wat jaartjes in de keuken sta zijn nieuwe tips nooit weg. Daarom zou ik heel graag het bakboek van Laura willen winnen!

Beantwoorden
MA
Anita 2016-10-14 07:57:34

Rutger, je hebt het basisisboek van Laura mooi weergegeven. Ik zou graag dit boek willen winnen omdat de basis uit dat boek me erg aanspreekt en dus nog wel wat extra tips bij het bakken kan gebruiken.

Beantwoorden
AN
Karin Prins 2016-10-14 07:49:03

Ik ben nog niet een heel ervaren bakster en soms gaat het nog wel eens mis. Echt mislukken doet het meestal niet, maar wat zouden de tips uit Laura's bakboek me dan van pas komen! Ik zou graag eerst eens willen beginnen om de basis onder de knie te krijgen om daarna lekker te kunnen variëren. Ik ben zeer nieuwsgierig naar alle recepten! Ik kende jouw site nog niet, dus die heb ik ook meteen geliked zodat ik jouw recepten ook ga zien! Ik ben benieuwd!

Beantwoorden
KA
Chantal 2016-10-13 23:10:13

Hoi Rutger,

Hier zit een groot fan van Laura. Haar nieuwste boek staat dan ook hoog op het verlanglijstje! Wat een heerlijke gerechten en fijne instructies geeft ze , vind je ook niet? ?

Hier duimen we heel hard...???

Beantwoorden
CH
Mandy Stander 2016-10-13 23:00:25

Gewoon weg omdat ik echt de BASIS mis. Ik ben meer van het creatieve gedeelte. Maar van een mooie tafel KUN je niet eten, zegt mijn moeder altijd. Dus een boek om echte lekkere basis baksels te maken, dat zou perfect zijn! Dan zorg ik voor de extra smaakjes, tierelantijnen en te gekke crea bea creaties!

Beantwoorden
MA
Anneke Rooks 2016-10-13 22:46:14

Laura bakkery volg ik via haar blog en facebook.Ze maakt heerlijke bak creatie.s.Nu haar prachtige boek!! Wauw .....Ik als bakgek,zou haar prachtige boek graag in mijn handen willen houden.
Om de lekkerste mooiste bak creatie.s te bakken en weer heerlijke nieuwe inspiratie.op te doen.
Laura is heel blij met haar boek,hoop deze mening met haar te kunnen delen.

Beantwoorden
AN
Ans 2016-10-13 22:21:33

Hoi Rutger!
Wie niet waagt, die wint nooit iets?als trouwe bakstercen verzamelaar van supergoede recepten mag dit bakboek van Laura niet bij mij thuis ontbreken. Met een kitchen- aid van bijna 40 jasr oud in de keuken kan ik dan weer heel veel lekkere recepten maken?????

Beantwoorden
AN
Petra van Puffelen 2016-10-13 21:38:10

Lijkt me een leuk boek om te hebben (helemaal voor mezelf :) ) dus ik loot graag mee. Tot nu toe ben ik niet verder gekomen dan de suikerkoekjes en de citroen-sesamzaadkoekjes van haar site.

Beantwoorden
PE
yvonne de groot 2016-10-13 21:17:56

Dit is een boek om veelvuldig te gebruiken in mijn keuken;voldoende nieuwe inspiratie om weer veel mensen blij te maken met mijn baksels! Dus Rutger: graag!

Beantwoorden
YV
Josette de Quant 2016-10-13 20:59:53

Ik volg Laura al heel lang! Zo leuk dat ze nu een basisboek uitbrengt. Dit zou fantastisch staan op mijn boekenplank naast jouw boeken ❤️??

Beantwoorden
JO
Elisabeth 2016-10-13 20:24:44

Nu het herfst- en winterseizoen weer is begonnen, is er niets fijner dan thuis in een warme keuken de meest heerlijk geurende baksels uit de oven te toveren! Een mooi bakboek bomvol lekkere recepten zou hier dus zeker bij van komen :)

Beantwoorden
EL
Afke Been 2016-10-13 20:21:48

1. Omdat ik al vele van Laura haar baksel die online stonden gemaakt heb tot grote blijdschap van vrienden & familie die elke keer weer wat lekkers voorgeschoteld krijgen
2. Het veel praktischer is om met een boek i.v.m een laptop in te keuken te werken ;-)
3. Ik bijna jarig ben en dan n echte keukenmachine van mijn vriendje cadeau krijg wat natuurlijk perfect matcht met dit heerlijke bakboek van Laura!

Beantwoorden
AF
Jeanine 2016-10-13 20:20:53

Het lijkt mij leuk om te winnen want dan is dit mijn eerste kookboek.

Beantwoorden
JE
Loes van Tiel 2016-10-13 20:17:58

Ik kan dit boek heel erg goed gebruiken. Ik ben namelijk zo iemand die dus wel twee keer dezelfde fout maakt waardoor ik de makkelijkste baksels laat mislukken. Dit boek zou mijn redding zijn! Ik zou het andere met mijn verjaardag ik februari vragen, maar voor die tijd kunnen er weer heel veel misbaksels gebakken worden. Dit boek is zo snel mogelijk welkom in mijn keuken!!

Beantwoorden
LO
Jackey 2016-10-13 20:17:32

Hoi Rutger, het lijkt me leuk, te gek, om het boek te winnen. Voor mijn dochter die graag bakt en dan kan ik hem ook een lenen om iets lekkers uit te maken. ?

Beantwoorden
JA
Stefanie 2016-10-13 19:26:45

Ik ben gek op bakken. Op m'n werk krijg ik niet eens meer de vraag ter welke gelegenheid ik nu weer wat gemaakt heb. Nee ze weten dat het een soort van therapie is om tot rust te komen! Der zitten een hoop bakboeken in m'n collega maar een basisbakboek nog niet. En dat lijkt me nou mega makkelijk! Maak m'n collega's blij haha

Beantwoorden
ST
Esther 2016-10-13 19:20:47

Laura's tips en tricks hebben al vaker voor mij het verschil gemaakt! Een must op iedere kookboekenplank.

Beantwoorden
ES
Jolanda 2016-10-13 19:18:07

Ik zou het boek graag winnen, omdat ik graag bak en het leuk vind om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe recepten uit te proberen.

Beantwoorden
JO
Raya Veldkamp 2016-10-13 19:17:24

Hey Rutger,

De recepten van Laura vind ik echt SUPER lekker en leuk om te maken! En daar dan een basisbakboek van? Hallo, die MOET ik echt hebben??, hihi. Ik zal iedereen die t maar wil trakteren, ik beloof het?

Beantwoorden
RA
Nel 2016-10-13 19:09:40

Dat is een cool kookboek, die wil ieder een wel hebben. Maar wie heeft er zo veel GELUK.

Beantwoorden
NE
Esther Marx 2016-10-13 18:48:50

Om samen met mijn zoontje van drie samen heerlijke dingen te bakken. Klein geleerd is groot gedaan, samen genieten van het maken en samen smullen van het resultaat. ?

Beantwoorden
ES
Goitske Buurman 2016-10-13 18:38:47

Ik wil heel graag het bakboek winnen voor mijn 16 jarige nichtje. Mijn zus is niet zo van het bakken maar haar dochter juist wel! Nu wil ik graag dat zij goed leert bakken zonder pakjes maar gewoon met echte ingredienten.
Het boek van Laura is heel geschikt om haar een goede start te geven en het bakken met pakjes achter zich te laten!

Beantwoorden
GO
Debora 2016-10-13 18:37:15

Wat zou het fijn zijn als dit boek bij mij op de boekenplank staat! Ik heb al ontzettend veel basisrecepten geleerd via de blog van Laura's Bakery, alles via de computer. Hoe mooi zou het zijn om alle basisrecepten in één boek te hebben, in plaats van losse papiertjes, of voor de zoveelste keer het recept op te zoeken op internet. Met de basis, kan ik zelf ook weer gaan experimenteren. Het lijkt me een fantastisch boek!

Beantwoorden
DE
Lisanne 2016-10-13 18:23:09

Wat een ontzettend leuke actie! Ik volg Laura's Bakery al een hele tijd en probeer af en toe een recept uit. Dit boek zou mij heel erg van pas komen, omdat ik ben gevraagd om de bruidstaart van een vriendin te maken! Ik hoop dat ik met de hulp van het basisbakboek een hele mooie taart kan neerzetten :)

Beantwoorden
LI
Vera 2016-10-13 17:13:36

Hoi Rutger
Ik bak graag zoete baksels met mijn zoon van 9 en dochter van volgende week 7! En ik heb een beetje een kook-/bakboeken verslaving ;) Dus mijn kinderen en ik zouden erg blij worden van Laura's boek!
Groetjes van Leon, Jasmijn en Vera!

Beantwoorden
VE
Geanne 2016-10-13 17:00:41

Leuk om weer met een nieuw boek aan de slag te gaan! Nieuwe tips en trucs zijn altijd welkom!

Beantwoorden
GE
Irma 2016-10-13 16:52:07

Hoe wel ik al een tijdje bak leer ik nog steeds bij en zo'n boek is natuurlijk helemaal geweldig. Laura's bakery volg ik al een tijdje maar zo'n basisboek is super om altijd bij de hand te hebben.

Beantwoorden
IR
Ilse 2016-10-13 16:34:50

Wat een gave actie zeg!
Dit boek staat bovenaan mijn verlanglijst.
De reden dat ik dit boek graag wil winnen? Helaas gaat ook mijn derde zwangerschap niet zoals gewenst en zit ik al geruime tijd thuis. Afleiding in de vorm van bakken vind ik helemaal te gek en het boek van Laura kan me daar goed bij helpen!

Beantwoorden
IL
Janke 2016-10-13 16:33:52

Ik zou heel graag het Basisbakboek willen winnen. Via mijn moeder is het enthousiasme voor het bakken ontstaan en sindsdien langzamerhand verworven tot hobby.
Inmiddels heb ik een keukenmachine en wordt het bakken steeds leuker. Echter ben ik een beginnende bakker, gaat er nog wel eens iets mis en zijn tips en leuke nieuwe recepten om die reden heel welkom! De recepten van Laura zijn helder uitgelegd en heel inspirerend.

Beantwoorden
JA
Dina 2016-10-13 16:19:01

Hallo Rutger
Ik ben maar een amateurtje wat bakken betreft dus doe ik ook maar een poging voor het basisboek van Laura Kieft.
Tips over bakken zijn bij mij altijd welkom daar er ook nog weleens iets mislukt.
Gelukkig ben ik geen opgever en wat niet lekker is of totaal mislukt probeer ik weer opnieuw, ik gaat natuurlijk niets op tafel zetten wat ikzelf niet lekker vind.

Beantwoorden
DI
Marita Smits 2016-10-13 16:15:02

Dat zou toch heerlijk zijn als volgende week vrijdag mijn nieuwe keuken geplaatst is met een nieuwe bakoven met magnetronfunctie dat ik hem dan met die lekkere recepten kan gaan uitproberen.
MMM het water loopt al uit m'n mond. Vooral nu we in totaal ruim 2 weken alleen simpele dingen kunnen eten zonder keuken.
Ik ga ervoor duimen ?

Beantwoorden
MA
AnneMarie Winter 2016-10-13 15:43:27

Hoi Ruiger
Ik ben dol op bakken en verwen mijn gezin, familie en vrienden regelmatig met een nieuw baksel. Ik ben zelf hard gaan lopen op mijn oude dag om lekker van mijn eigen taarten te kunnen blijven eten. Ieder nieuw boek geeft weer inspiratie dus ik zou het geweldig vinden om.dit boek te winnen.

Beantwoorden
AN
Jamie HB 2016-10-13 15:38:21

Oeh! Dit klinkt als een perfect boek voor mij!
Ik ben DOL op bakken! Maar helaas lukt niet
alles wat ik maak :(
Ik wil supergraag leren hoe ik lekkere koekjes
bak (voor aankomende feestdagen!).
De tips en tricks heb ik hard nodig!
Wie weet krijg ik het bakken met dit boek meer
onder de knie :)

Beantwoorden
JA
Elianne 2016-10-13 15:37:08

Ik doe graag mee aan de actie! Het lijkt me leuk om samen met mijn vriend recepten te bakken en op te eten.
Een leuke activiteit voor in het najaar.

Beantwoorden
EL
SanneSmits 2016-10-13 15:37:00

Als ik jouw uitgebreide verslag over het boek hoor moet ik m echt hebben! Ik ben net begonnen met bakken enproberen en heb gulzige proefkonijnen maar kan wel wat ideeën en inspiratie gebruiken dus het boek is meeeeer dan welkom!!

Beantwoorden
SA
Jonneke 2016-10-13 15:34:23

Wat een leuke actie! Ik zou het boek graag willen winnen! Vooral alle variaties op basisrecepten lijken me heerlijk om te maken, maar ook om je eigen fantasie te laten werken!

Beantwoorden
JO
Jacqueline 2016-10-13 15:19:11

Dat is een boek dat ik graag aan mijn dochter zou willen meegeven naar Barcelona. Kan zij ook genieten van heerlijke baksels.

Beantwoorden
JA
Daisy 2016-10-13 15:16:32

Ohhhhh die zou ik zo graag winnen ☺️ Zomaar kopen lukt even niet, maar hij zou zo mooi staan straks onder de boom.....

Beantwoorden
DA
Anouk 2016-10-13 15:08:27

Ik hou niet alleen van bakken, maar ook van lezen. Ik kan net zo genieten van het doorbladeren van kookboeken als van het bakken zelf! Dolgraag zou ik dit mooie boek toevoegen aan mijn bakboekenverzameling en er natuurlijk de heerlijkste gerechten uit maken. Dan maak ik niet alleen mezelf blij, maar ook mijn familie en vrienden! Bakken brengt iedereen bij elkaar!

Beantwoorden
AN
Astrid 2016-10-13 15:06:37

Hoi Rutger,

Heel graag zou ik het boek willen winnen. Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag alvast gevierd en heb ik een heuse Kitchen Aid gekregen van mijn lieve familie en vrienden maar de reactie daarbij was wel dat ze nu de lekkerste dingen willen proeven en verwachten!!! Dat is best een uitdaging zonder boek!!!!

Beantwoorden
AS
Sabine van der Waal 2016-10-13 14:57:17

Echt een duidelijke en enthousiaste review! Het heeft mij overtuigd dat ik dit boek als aspirant-amateurbakker eigenlijk wel in mn kast moet hebben staan! Bakken vind ik echt superleuk, maar wat tips en tricks kan ik soms nog wel gebruiken :) binnenkort ben ik jarig en ik ben van plan heel wat lekkere baksels te maken, dus dat basis bakboek zou ik heel graag willen winnen!
Groetjes Sabine

Beantwoorden
SA
evelien Hazenoot 2016-10-13 14:41:43

Lijkt me een geweldig bakboek om in de herftsvakantie met mijn dochter door te spitten en dan allemaal lekkere dingen uitproberen terwijl het buiten koud is en dan binnen het heerlijk ruikt en dan lekker opeten met warme choco erbij, super herfstvakantie zou het dan zijn!

Beantwoorden
EV
Marloes Kroegman 2016-10-13 14:39:41

Hoi Rutger,

Dit boek zou echt geweldig van pas komen. Gek op bakken en zeker nu ik zwanger ben! Nog 3 weken en dan ga ik met verlof, en heb ik nog meer Tijd om te bakken!

Beantwoorden
MA
Anita Baggerman 2016-10-13 14:14:04

Haai Rutger,

Bakken is leuk, en lekker en er is altijd wel een reden: bezoek, feestjes, samen met de kids iets leuks doen. Maar let op hoe dat hier gaat:
Ff Googlen voor een leuk recept, ik kom vrijwel altijd uit bij Laura's Bakery. Jaaa deze is lekker! Ok telefoon bij de hand, en daar gaan we!! Wat heb ik nodig? Wacht... telefoon op zwart scherm, ff op t knopje drukken...ja...code invoeren...hoppa daar gaan we weer. Spulletjes bij elkaar, en nu? Zucht...weer het beeld weg, knopje drukken...code...ok we gaan verder. Stapje verder, aan het mixen....en dan?? Grrrrr weeeer dat beeld van m'n telefoon weg!! Nou ja...zo gaat het dus ff door... Beetje jammer dat ik de halve tijd gefrustreerd raak, wat zou een gewoon boek dan toch handig zijn!!

Groetjes Anita en de kids

Beantwoorden
AN
Wendy Reusken 2016-10-13 13:58:59

Hallo Rutger, het bakboek van laura zou ik hheeeeeell graag willen winnen, omdat mijn gezin en ik het heerlijk vinden om lekker en gezellig te bakken.

Beantwoorden
WE
Clau-dya 2016-10-13 13:47:05

Zou het dan ooit nog goedkoper dankzij dit boek? Eindelijke lekkere baksels maken voor mijn gezin die daadwerkelijk heerlijk en gelukt zijn ...

Beantwoorden
CL
Wendy 2016-10-13 13:39:51

Hallo Rutger,

Na een vervelend jaar van ziekte en alle bijbehorende afspraken wil ik een nieuwe start maken en mijn oude hobby bakken weer gaan oppakken.
Dit boek zou een mooie aanvulling zijn op mijn uitgebreide kook- en bakboeken en een mooie herstart om mijn oude passie weer te gaan oppakken.

Beantwoorden
WE
Marlon 2016-10-13 13:15:48

Hallo Rutger,

Na jou, is Laura mijn favo voorbeeld-bakker. Jouw bakbijbel staat al veelvuldig gebruikt in de kast en daarnaast is nog precies een plekje vrij voor het boek van Laura. :)
Zoals jij al beschrijft, weet Laura het bakken zeer helder en motiverend te brengen. Haar site staat al onder mijn favorieten maar een boek vind ik zelf veel fijner werken en zoveel leuker om inspiratie in op te doen.
Ik wacht in spanning af mijn Bakbijbel een nieuwe buur op de plank krijgt!

Beantwoorden
MA
Janneke 2016-10-13 13:14:04

Jouw recensie maakt me echt nieuwsgierig naar al die tips en trucs! Het lijkt me heel leuk om te weten waarom je koekjesdeeg koelt ipv alleen maar te lezen dat het moet. Ook wat je zegt over de basis onder conto krijgen zodat je verder kan uitbouwen is iets wat ik al heel lang wil maar wat er niet van komt. Wie weet met dit boek..?

Beantwoorden
JA
Carmen 2016-10-13 12:56:21

Beste Rutger,

Graag zou ik het boek winnen omdat Laura's recepten mij wel lukken..

Ik bak erg graag, alleen gaat bijna altijd iets mis en mislukt de boel ? na het vinden van Laura's website toch maar weer gaan proberen iets te bakken... En HOERA! Gelukt in één keer...

Nu 6 baksels verder en alles gelukt.. en daar word ik zoooo blij van! ??

Beantwoorden
CA
Marlies 2016-10-13 12:50:00

Opa en oma hadden vroeger een eigen bakkerij. Mijn opa bakt nog steeds veel lekkere koekjes, taarten en kerstbroden. Veel recepten heb ik gekregen om opa's lekkernijen voort te zetten. Graag schotel ik ook mijn opa nieuwe en lekkere baksels voor. Dit boek kan me daar extra bij helpen en na deze review ben ik helemaal geïnspireerd!

Beantwoorden
MA
Klariska 2016-10-13 12:43:08

Graag zou ik dit bakboek naast jouw bakboeken die ik al heb, willen hebben.
Maak al regelmatig ook recepten van haar die ze deelt op haar blog.
Dit jaar staat dit bakboek op me verlanglijstje, vorig jaar die van jouw en toen ook gekregen voor m'n verjaardag!

Beantwoorden
KL
Christine 2016-10-13 12:41:09

Hallo Rutger

Het boek van Laura lijkt me geweldig! Ik ben dol op bakken. Het boek kan mij helpen om beter te worden.
Ik wil graag mensen blij maken met lekkere baksels en Laura haar boek is dan een grote hulp!

Beantwoorden
CH
Paulien 2016-10-13 12:35:34

Nieuwe inspiratie zou ik wel kunnen gebruiken!
Zeven weken geleden bevallen van een mooie zoon. Gisteren voor het eerst weer in de keuken gestaan om me op bakgebied uit te leven. En dat deed me goed! Even tijd voor mezelf... En de omgeving heeft er ook van genoten. Nu ik nog verlof heb wil ik graag nieuwe recepten gaan uitproberen, zodat ik met alle aanstaande verjaardagen in november en december mijn familie weer kan verrassen met nieuwe creaties.

Beantwoorden
PA
Charon de velde 2016-10-13 12:34:54

Ik zou dit boek graag willen winnen!
Omdat ik wegens een auto ongeluk de ziektewet in moet
Wat ik verschrikkelijk vindt want ik kan niet absoluut niet stilzitten.
Dus wat zou het leuk zijn als ik mijn tijd kan besteden om al die lekkere recepten uit te proberen!

Beantwoorden
CH
Danielle 2016-10-13 12:32:35

Waarom? Hij staat hoog op mijn verlanglijstje! . Ze heeft recepten die ook glutenvrij zijn! Zo bak ik een cake die altijd lukt naar aanleiding van haar recept! Ik zou echt super vinden om het boek te winnen! Kan ik qua recepten meer gaan uitproberen!

Beantwoorden
DA
Marjolein 2016-10-13 12:30:24

Als ik Laura's basisbakboek win, ga ik ook als eerste de citroencake met blauwe bessen bakken! Blauwe bessen vind ik heerlijk en de combinatie met citroen en luchtige cake lijkt mij verrukkelijk! Ook ben ik benieuwd daar de andere recepten uit het boek en de handige tips kan ik zeker gebruiken, want ook uit mijn oven komt weleens een misbaksel. ;-) Ik hoop dat ik win!

Beantwoorden
MA
nelleke 2016-10-13 12:22:06

Ik wil heel graag dit boek winnen. Haar blog staat vol met inspiratie en tips en trics. Wat is er dan leuker om een bakboek te winnen, zodat ik heerlijk op de bank hiervan kan genieten.

Beantwoorden
NE
Niske Hans 2016-10-13 12:19:28

Man man man wat moest ik een eind naar beneden scrollen om een reactie te kunnen plaatsen, er doen al wel heel veel mee met deze winactie.... Toch doe ik ook een poging. Ik bak het liefst ieder weekend iets, met enige regelmaat raadpleeg ik de blog van Laura. Ik verwacht dan ook dat ik haar boek veel zal gebruiken als ik 'm win!

Beantwoorden
NI
Silvia 2016-10-13 12:19:23

Ik zou het boek niet voor mezelf willen winnen maar voor m'n dochter van 14. Ze vind het heerlijk om alle baksel die ik maak op te eten en wil ook graag zelf aan de slag. Lijkt me leuk om haar met dit boek blij te maken!

Beantwoorden
SI
Nathalie 2016-10-13 12:17:58

Dit boek wil ik graag winnen voor mijn dochter van 11. Ze is gek op bakken en wil altijd alles helemaal zelf doen. Met dit boek durf om haar dat wel te laten doen!

Beantwoorden
NA
Donja 2016-10-13 12:04:11

Verrassing, maar ook ik zou dit boek graag willen winnen! Al gun ik het iedereen hier boven mij (en iedereen die nog na mij gaat komen).
Zelf ben ik sinds een tijdje ook begonnen met bakken en Laura en jij geven heel veel inspiratie en recepten om te proberen, super fijn! Sinds kort ook een eigen website (moet er nog een blog van maken...) waar ik ook een review kan geven als ik het boek heb!

Beantwoorden
DO
Sabine 2016-10-13 12:00:10

Sindskort ben ik zelf begonnen met taarten bakken en decoreren, omdat mijn dochtertje alleen lactosevrije producten mag hebben.
Ik zou het boek van Laura graag winnen om nog meer ideeen, tips en trucs op te doen om mijn bakkwaliteiten te kunnen vergroten en mijn dochtertje nog blijer te kunnen maken met mijn baksels.

Beantwoorden
SA
Lotte Wijnen 2016-10-13 11:56:17

Hihi dat was een hele lange rij reactie van mensen die allemaal het boek heel erg verdienen... ik twijfel even of ik dit kan overtreffen... Maar waarom zou IK het boek dan graag willen.... DAAROM ? omdat je jezelf gelukkig voelt als je bakt en nog veel gelukkiger als je andere kunt blij maken met je baksels. De baksels van Laura zijn leuk, sommige simpel, sommige een uitdaging maar altijd met een heerlijk top resultaat! Dus ja ook ik zou haar boek heel graag winnen ?
Groetjes Lotte

Beantwoorden
LO
Inge 2016-10-13 11:48:45

Ik zou dit bakboek graag willen hebben. Kan ik hem gebruiken in combinatie met jouw bakboek en zo nog meer lekkere dingen maken!

Beantwoorden
IN
Nelleke 2016-10-13 11:48:10

Het lijkt me een geweldig bakboek: - basisrecepten - tips !! Zou het graag ik de keuken hebben staan. Ben ook nog bijna jarig dus zou een leuk cadeautje zijn :-)

Beantwoorden
NE
Mariska Schutte 2016-10-13 11:44:13

Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn zoontje van zes! Hij is dol op bakken. En elke week maakt hij wel weer iets lekkers. Zo kan hij zijn bakkunsten verder uitbreiden!

Beantwoorden
MA
Patricia 2016-10-13 11:43:22

Ik mis duidelijk nog het gevoel waarover hier gesproken wordt :) Er zijn genoeg bakboeken, maar deze bevat ook tips. Helemaal handig dus!

Beantwoorden
PA
Nancy Peters 2016-10-13 11:41:01

Al jaren is Laura's Bakery mijn go-to website als ik een lekker recept, howto of gewoon inspiratie nodig heb. Haar basisrecept voor sugarcookies is geweldig en een winnaar hier in huize Peters. Hoe fijn zou het zijn om alles binnen handbereik te kunnen hebben in haar mooie boek! Dus ja ik zou er graag een willen winnen!

Beantwoorden
NA
Petronella 2016-10-13 11:38:50

Komende week heb ik vakantie en ik ben van plan veel te gaan bakken! Ik wil heel graag nieuwe recepten uitproberen. Een beetje uitdaging zie ik wel zitten! Ik bak veel en het smaakt naar meer!

Beantwoorden
PE
Manuela 2016-10-13 11:37:53

Beste Rutger,

Bakken is al lang een van mijn grootste hobby's en het liefst doe ik dit elke week! In de afgelopen jaren heb ik dan ook al heel wat losse receptjes gespaard uit tijdschriften en internet, maar ik heb nog geen mooi (compleet) bakboek.
Dit basisbakboek zou dan ook erg mooi uitkomen, omdat mijn bakkunsten nog wel eens willen mislukken helaas (maar dit mag de pret niet drukken :D).
Een boek met de basisbeginselen en extraatjes zou heel erg mooi zijn!!

Liefs, Manuela

Beantwoorden
MA
Cock 2016-10-13 11:35:39

Ik wil dit boek graag aan mijn dochter geven. Ik merk dat ze zo veel energie krijgt van het bakken. Ze is enorm fan van jou, Rutger als Laura. Ze heeft ons al regelmatig verwend met heerlijke recepten. Ik zou het heel leuk vinden als ik mijn dochter met dit boek kan verassen voor in haar nieuwe woning! Dan kan ze ons nog meer verwennen met heerlijke baksels.

Beantwoorden
CO
Esther Luijk 2016-10-13 11:33:59

Vorig jaar studeerde ik af aan mijn opleiding, maar ik heb ontdekt dat mijn hart heel ergens anders ligt, namelijk bij bakken. Ik wil heel graag mijzelf ontwikkelen, beter worden en uiteindelijk de allerlekkerste baksels gaan verkopen! Ik koop daarom alle leuke en leerzame boeken die er zijn, maar deze heb ik nog niet! Ik heb nog een hele lange weg te gaan, maar dit bakboek kan me ongetwijfeld nog veel nieuwe dingen leren!

Beantwoorden
ES
Karin 2016-10-13 11:32:00

Het lijkt me leuk dit basisboek te winnen want bakken kan ik echt niet, zelfs mijn cupcakes zijn niet te eten

Beantwoorden
KA
Kheira Oudejans 2016-10-13 11:27:57

Hoi Rutger,

Ik ben gek op bakken en op zoeternij en het lijkt me geweldig om dit boek te kunnen winnen. Er is niet zo ontspannend (vaak dan, soms wat stressvol) dan bakken :)

Beantwoorden
KH
Lisette 2016-10-13 11:23:59

Hoi Rutger,

Zou ik met dit boek dan eindelijk de kookkunsten van mijn zus kunnen verslaan? Ik hoop het!!

Beantwoorden
LI
Anita Huizing 2016-10-13 11:22:34

Wat een leuke review, zo te lezen is het echt een super goed boek en mag deze niet ontbreken. Het lijkt me heel leuk om deze te winnen zodat ik samen met de kinderen kan gaan bakken en dat zij de basis ook goed aanleren!

Beantwoorden
AN
Jitske Nijstad 2016-10-13 11:22:33

Ik zou het graag willen winnen zodat ik niet meer mijn telefoon of laptop onder smeer met vieze handen van het bakken om het recept van haar blog te volgen.

Beantwoorden
JI
Mel 2016-10-13 11:20:49

Zo'n beetje al mijn baksels komen van jouw blog, die van Laura of van Pauline. Allen duidelijk beschreven met een hoge slagings- en met name smikkelgraad.
Tot nu toe zijn jouw brownies (met minder suiker en meer cacao dan het originele recept) mijn favoriet,, maar wie weet gaat een heel brownie hoofdstuk daar verandering in brengen. Je hebt concurrentie :)
Dit boek zou zeker van harte welkom zijn!
Ps. Dit weekend heb ik jouw aardbeienslof gemaakt. Echt verrukkelijk!! Iedereen was er helemaal weg van!

Beantwoorden
ME
Laura 2016-10-13 11:19:41

Ik zou deze heel graag willen winnen voor een vriendin van mij. Zij wil het boek heel graag hebben en ze verdient hem ook echt! :)

Beantwoorden
LA
Lies 2016-10-13 11:19:14

Laura`s blog is echt heerlijk en inspirerend (net als jouw facebookpagina trouwens, vooral de boluscake was hier echt een doorslaand succes)! Je snapt dat een een boek van zo`n goede bakker echt een geweldige toevoeging zou zijn in onze kast!

Beantwoorden
LI
Merel 2016-10-13 10:44:05

Leuke review! Ik heb stiekem het boek al doorgebladerd in de boekwinkel en vond het er geweldig uitzien!
Bij mij thuis staan een hoop bakboeken op de planken, maar een echt leuk basisboek ontbreekt nog. Misschien lukt het met dit boek eindelijk om een goede banketbakkersroom te maken!

Beantwoorden
ME
karin de graaf 2016-10-13 10:28:28

Vind het leuk om te bakken, met wat hulp van mijn keukenprinsesjes (vooral bij het opeten)
Met dit boek kan ik goede tips en leuke inspiratie op doen voor nog meer bakplezier.

Beantwoorden
KA
Bianca 2016-10-13 09:57:00

Genieten!!

Beantwoorden
BI
Kim Coenen 2016-10-13 09:44:13

Jaaa!! Hier een bak en kook verslaafde die enorm van lekker eten houdt! Mij kan je echt enorm enorm enorm blij maken met dit super gave boek!!! Soooooo... IK DOE MEE!! :D <3 :D <3 :D <3 :D <3 :D <3

Beantwoorden
KI
Iris Moonen 2016-10-13 09:43:04

Ik zou het boek heel graag willen winnen om straks met kerst te kunnen shinen met een mooi baksel!

Beantwoorden
IR
claudiasmeets 2016-10-13 09:26:47

Lijkt me een mooi boek een compleet, duidelijk en vooral heerlijk boek.
Naast de drie ochtende in de week dat ik dialyseer in het ziekenhuis, vind ik het heerlijk om voor familie,
Vrienden en/of collega's te bakken. Jouw boek heeft al veel inspiratie gegeven. Maar een nieuw bakboek is altijd welkom.

Beantwoorden
CL
Mieke de Leeuw 2016-10-13 09:12:56

Ik zou dit boek heel graag als kadootje willen geven aan Mariska, mijn oude buurmeisje, die na een ongeluk nu al een jaar thuis zit en veel tegenslagen heeft verwerkt en moet verwerken. Als ontspanning bakt ze heel graag om alles even los te laten. Dus ook dit boek is heel erg welkom! Ik bak zelf ook veel en jouw boek staat naast vele andere bakboeken in de keuken. Natuurlijk wil ik er zelf ook graag één ?? maar ik geef 'm aan Mariska als speciaal cadeautje om haar een hart onder de riem te steken!

Beantwoorden
MI
Angela Hobbelink 2016-10-13 09:12:51

Hoi Rutger. Super leuk dat je dit boek mocht reviewen. Vandaag is mijn verjaardag en het zou leuk wezen om dit boek te mogen winnen. Ik ben dol op bakken en met dit boek kan ik nog meer bakken

Beantwoorden
AN
Tja tja schmit 2016-10-13 08:01:27

Ik zou dit boek heel graag winnen om met de aankomende feestdagen lekkere dingen uit te maken!

Beantwoorden
TJ
anja 2016-10-13 08:01:07

Ohh, gaaf wil heel graag dit boek willen winnen zij heeft hele mooie recepten heb al verschillende recepten van haar gemaakt ik wordt altijd heel rustig van bakken en vergeet ook even de pijn die ik elke dag hebt bakken is echt een uitlaatklep voor mij geweldig dat je met een recept zulke mooie en lekkere baksels kan maken dat wordt duimen dus

Beantwoorden
AN
Manon Spinder 2016-10-13 07:47:56

Hoi Rutger,
Ik zou dit boek graag aan mijn dochter (16 jaar, een bak talentje in de dop) willen geven. Ze zou er heel blij mee zijn.

Beantwoorden
MA
T. van Brenk 2016-10-13 07:33:16

Kom graag in aanmerking voor 1 van de 3 boeken. Kan ik hem cadeau doen aan mijn dochter. Zij en haar vriend hebben vandaag n huis gekocht ( oplevering eind 2017) mooi felicitatiecadeau voor hun huis/toekomstplannen.

Beantwoorden
T.
Aline 2016-10-13 02:57:24

Het water loopt me letterlijk in de mond bij het zien van jullie baksels! Zelfs met een kleintje van ruim 9 weken lukt het me om regelmatig te bakken. Zelfs papa helpt mee haha! Nog meer recepten zijn meer dan welkom!

Beantwoorden
AL
Anna 2016-10-13 02:15:51

Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn kleindochters. Zij bakken graag en wij genieten van hun baksels die zij onder toeziend oog van hun moeder (mijn dochter) hebben gemaakt. Daarom ga ik alvast duimen................................................

Beantwoorden
AN
Simone Kossen - de Wit 2016-10-12 23:45:48

Ik ben als hobbybakster, vorig jaar mei, vanuit de bakkerswinkel overgeplaatst naar de bakkerij, hier ben ik gaan werken in het banket en de koek. Ik had het hier best naar mn zin. Vervolgens ben ik er door zwangerschapsverlof uitgeraakt. Ondertussen ben ik alweer 5 maanden (morgen precies) trotse moeder van een dochtertje. Omdat ik minder wilde gaan werken mocht ik van het bedrijf wel terugkomen, maar alleen om koek in te pakken :-( Ik heb dus de laatste weken mijn bakboeken er weer bijgepakt en ben in mijn eigen keuken weer lekker in de weer, want van inpakken krijg ik niet zoveel inspiratie. Het basis bakboek van Laura zal mij weer nieuwe dingen leren en weer heerlijk inspireren denk ik zo. Ik krijg nu al zin om te gaan bakken. Maar eerst nog een dagje koek inpakken morgen :-(

Beantwoorden
SI
Michael 2016-10-12 23:26:31

Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik graag zou willen starten met bakken, maar helaas heb ik daarvoor nog niet de benodigde basiskennis. Met behulp van dit boek zou het goed moeten komen!

Beantwoorden
MI
Anne-R 2016-10-12 23:14:22

Ik zou dit boek heel graag winnen omdat ik eindelijk weer wat meer tijd heb om in de keuken te staan en mijn 3 kleine kinderen me dan gezellig kunnen helpen met bakken en natuurlijk vooral met het opeten van de baksels :)

Beantwoorden
AN
Betsy 2016-10-12 23:01:54

Wat zou ik Dit boek graag willen winnen, mijn dochter en ik mogen graag bakken en doen al veel ervaring op met jouw boek. Dit zou een mooie aanvulling zijn ?☺

Beantwoorden
BE
Marjolein 2016-10-12 22:54:13

Hey rutger,

Ik zou heel graag het boek willen winnen voor mijn verjaardag! Ik koop nooit taart, omdat ik alles zelf bak. Iedereen verwacht dan ook altijd dat ik weer iets nieuws en lekker bak. En dat zal zeker lukken als ik dit boek win!

Beantwoorden
MA
Melissa 2016-10-12 22:43:54

Dat lijkt me heerlijk! Ik haal veel recepten van haar website en vind het fijn dat je Laura dingen kan vragen en daar altijd antwoord op krijgt.
Ik zou het boek graag winnen om gewoon simpelweg nog meer tijd in de keuken door te kunnen brengen.

Groetjes,
Melissa

Beantwoorden
ME
Iris 2016-10-12 22:42:46

Voor onze bakjuffen instagram bakken we veel van de site van Laura. Het zou leuk zijn om het boek aan onze collectie toe te voegen zodat we daar ook uit kunnen bakken :) hebben er meteen 2 mensen plezier van!

Beantwoorden
IR
Anne-Marie Moonen 2016-10-12 22:30:17

Hoi Rutger, het lijkt me erg leuk om dit boek van Laura te winnen, gewoon omdat bakken zo leuk is om te doen. Wil graag haar recepten uitproberen.
Groetjes Anne -Marie

Beantwoorden
AN
Marianne 2016-10-12 22:21:55

Hai Rutger,

Ik kijk zowel op jouw site als naar Laura haar site naar recepten en probeer zoveel mogelijk inspiratie op te doen. Ik zou het eigenlijk niet moeten maken ivm de lijn maar ik vind het bakken en uitproberen van nieuwe recepten zo leuk om te doen.......dus tja ik wil ook graag meedingen naar het boek van Laura. ?????????

Beantwoorden
MA
Eline 2016-10-12 22:06:44

Hoi,
Dit jaar vier ik mijn verjaardag eens anders dan anders. Ik nodig vrienden en familie uit voor een zelfgemaakte high tea. Dus een groot snoepfestijn van baksels!
Met dit boek zou ik nog wat nieuwe baksels toe kunnen voegen aan het assortiment ;)
Groetjes Eline

Beantwoorden
EL
Pieter 2016-10-12 22:03:31

Ik bak altijd en zou het boek aan mijn aanstaande geven waar ik volgend jaar zomer mee hoop te gaan trouwen. Dan kan ze ook lekker gaan knutselen zoals ze het zelf noemt! :D

Beantwoorden
PI
Marije 2016-10-12 22:00:02

Ik ben een grote bak fan ,maar de laatste maanden kan ik míj er niet toe zetten om iets lekkers te bakken, dit omdat mijn man, nu ex mij aan de kant heeft geschoven voor een ander .
Ik zou heel graag mijn passie graag weer willen oppakken en nieuwe dingen gaan testen. Ik zou heel graag dit kookboek willen winnen om zo weer aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Ik ben echt toe om mijn passie weer op te pakken

Beantwoorden
MA
Corrie 2016-10-12 21:58:23

Wat zou het fijn zijn om dit boek te hebben in plaats van steeds naar de laptop te moeten lopen voor een volgende stap in het recept! Mij zou je hier echt heel blij mee maken

Beantwoorden
CO
iulia van empel-stamate 2016-10-12 21:53:38

Wat een prachtig boek!Een aanwinst aan mijn kookboeken verzameling

Beantwoorden
IU
Willemijn 2016-10-12 21:44:29

Oh, zou het echt super vinden om een basis bakboek te winnen. Heb een hoop bakboeken die iets te hoog gegrepen zijn voor me, maar waarvan ik enorm geniet om ze gewoon te lezen op een vrije zondagmiddag, of die gewoon mooinliggen te zijn als tafelboek :) Maar een bakboek waarmee ik een goede basis kan krijgen qua bakken en daarmee zelf kan gaan varieren lijkt me wel fijn. Van mijn man mag ik zelf geen nieuwe kookboeken meer aanschaffen (ook al geniet hij het meest van mijn baksels), dus doe ik mijn best met winacties en verjaardagen om deze gewilde dingen te krijgen ?

Beantwoorden
WI
Yvonne 2016-10-12 21:42:20

Sinds er coeliakie bij mijn dochter is ontdekt ben ik het bezig om het glutenvrij bakken opnieuw te ontdekken. Ik hoop met dit kookboek nieuwe inspiratie op te doen.

Beantwoorden
YV
Mia Van de Velde 2016-10-12 21:40:29

Ik zou het boek wel graag winnen. Want in Belgie is het gebak toch eventjes anders dan in Nederland.
En ook bakrecepten zijn een ietsje anders. Daarom zou ik het wel graag in mijn bezit hebben. Want het zijn wel eens nieuwe ideeen om het uit te proberen. En ik volg Laura ook op haar site en ik heb daar al heerlijke recepten gezien.

Beantwoorden
MI
Marieke 2016-10-12 21:27:18

Ik zou echt zo blij worden van een basis bakboek ten eerste omdat ik dit nog echt mis in mijn collectie van bak en kookboeken en ten tweede omdat ik mijn eigen creativiteit daar op los kan laten maar ook omdat ik laura al een tijdje volg en ik helemaal blij wordt van hoe duidelijk haar recepten zijn.

Beantwoorden
MA
Lisanne 2016-10-12 21:14:28

Super leuk boek! Heb er in de winkel al een paar keer in gebladerd en zag een heleboel leuke recepten! Ook de basis recepten zijn heel fijn om te hebben.
Pas uit jouw boek de pindakoeken gemaakt, ze waren heerlijk en dat vonden mijn vrienden ook! Het leukste vind ik om er anderen blij mee te maken.
Van Laura's bakery blog al vele recepten met succes uitgevoerd.
Vaak las is samen met mijn moeder een bakmiddag in en hoop daar laura's boek voor te kunnen gebruiken!

Beantwoorden
LI
Conny 2016-10-12 21:04:43

Bakken is geweldig leuk, meer recepten zijn welkom. Dus ik zou heel graag winnen......

Beantwoorden
CO
Linda Raaijmakers 2016-10-12 21:04:02

omdat ik dol ben op bakken en onze tweeling Lucas & Eva hier graag van smullen. Daarnaast is het een leuk cadeau voor mijn 31e verjaardag op 19 oktober :D

Beantwoorden
LI
Tara 2016-10-12 20:59:57

Wat leuk! Dit zou ik graag cadeau geven aan mijn vriend! Sinds drie weken kijkt hij met mij mee naar heel Holland bakt, en hij vindt het fan-tas-tisch! Alleen heeft hij nog niet het zelfvertrouwen van de bakkers om een ware thuisbakker te worden en blijft het bij 'alleen kijken'.
Hopelijk helpt dit boek hem om zelf eens iets te creëren! Met dit boek durft hij vast de keuken in:)

Beantwoorden
TA
Linda van de locht 2016-10-12 20:58:44

Oh dit boek zou ik heel graag winnen. Mijn telefoon staat vol met haar recepten. Maar binnenkort krijg ik een nieuw abonnement met ook een nieuwe telefoon. Ben bang dat ik dan alles kwijt ben. Ze heeft zo'n heerlijke makelijk recepten. En scoor altijd punten met haar recepten!

Beantwoorden
LI
Jelinde 2016-10-12 20:51:12

Lijkt me erg leuk om dit boek te winnen. Ik probeer regelmatig een recept van haar blog uit, met de laptop op het aanrecht. Niet altijd even handig met m'n tweejarige peuterpuber die ondertussen liever de laptop gebruikt voor andere doeleinden...

Beantwoorden
JE
Mariska 2016-10-12 20:37:08

Wat zijn er toch veel bakliefhebbers in ons kleine landje! Ook ik zou heel graag Laura's boek ontvangen. Waarom? Omdat ik liever bak uit een boek dan vanaf de ipad...er gaat niets boven een bakboek waarin de vlekken zitten van het vele bakken. Die wil ik er eigenlijk niet in natuurlijk, zonde van het boek, maar daardoor leeft zo'n boek nog meer!

Beantwoorden
MA
Tess 2016-10-12 20:23:44

De liefde voor bakken heb ik van mijn moeder Erna meegekregen. Ik zou het boek daatom graag aan haar cadeau willen doen!

Beantwoorden
TE
Helen 2016-10-12 20:20:13

Leuk voor mijn dochter die al net zo graag bakt als ik.

Beantwoorden
HE