Het basisbakboek, Laura Kieft, Forte Culinair

Vorige maand is het basisbakboek van Laura Kieft uitgekomen. Laura kennen jullie waarschijnlijk wel van haar bakblog Laura’s bakery waar zij haar heerlijke bakrecepten met ons deelt.

Hoe het ooit begin

Laura begon in 2009 met het decoreren van taarten. Per mail stuurde zij de foto’s naar familie en vrienden die het leuk vonden om al haar creaties te zien. Omdat ze al die mailtjes niet heel handig vond is ze haar blog Laura’s Bakery begonnen. Nu 7 jaar later heeft Laura de grootste bakblog van Nederland en inspireert ze heel veel mensen met al haar baksels. Nu is er dus ook haar Basisbakboek met ongeschreven bakregels, de lekkerste taarten, koekjes en nog veel meer!

ko7a5798

Bakgevoel

In de inleiding beschrijft Laura dat bakken helemaal niet zo moeilijk is, je moet er alleen wat gevoel voor krijgen. De enige manier om dat gevoel te ontwikkelen is door het gewoon te gaan doen. En als er dan een keer een misbaksel uit je oven komt is dat gelijk iets om van te leren. Die fout ga je (als het goed is) geen tweede keer maken. Laura’s enthousiasme over bakken lees je al gelijk! Superleuk!

Veel handige tips

De ongeschreven bakregels en tips voor tijdens het bakken worden duidelijk beschreven. Sommige dingen weet je misschien al, maar ik weet zeker dat er ook veel nieuwe tips en weetjes zijn die je helpen om nog beter te gaan bakken. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat iets gaat schiften? En wat is eigenlijk het verschil tussen kneden, mixen, mengen, roeren, kloppen en spatelen? Het klinkt misschien allemaal hetzelfde, maar het betekent toch allemaal (net) iets anders. Ook beschrijft Laura goed hoe je bepaalde ingrediënten in een recept kan vervangen door een ander ingrediënt, bijvoorbeeld als je een taart zonder eieren of melk wilt gaan bakken.

ko7a5796

Heerlijke recepten

Het eerste hoofdstuk bevat vullingen en toppingen. Er staan veel basisrecepten beschreven zoals botercrème, banketbakkersroom en lemon curd. Allemaal heel duidelijk beschreven met regelmatig stap-voor-stap-foto’s erbij waardoor de bereiding gemakkelijk te volgen is.

De rest van de recepten zijn verdeeld over 6 hoofdstukken: koekjes, cakes, brownies, zandtaartdeeg, biscuit en schuimpjes. Ieder hoofdstuk begint met tips & tricks die betrekking hebben op het betreffende hoofdstuk. Zo staat er bij koekjes onder andere waarom het zo belangrijk is om het deeg te koelen na het kneden, hoe je koekjesdeeg het beste kunt bewaren en natuurlijk hoe je de gebakken koekjes goed vers kan houden. Heel handig allemaal! De rest van het hoofdstuk is gevuld met recepten en (iets dat ik heel belangrijk vind) bij ieder recept staat een aantrekkelijke foto!

Wat wil ik als eerste gaan bakken?

Eigenlijk krijg ik in alle recepten wel zin. En zeker het hoofdstuk brownies wil ik eigenlijk pagina voor pagina gaan bakken. Ik heb een recept uitgekozen dat ik binnenkort ga bakken en zal delen met jullie: de citroencake met blauwe bessen.

ko7a5797

Conclusie

Laura’s boek is overzichtelijk opgebouwd, met vooral veel basisinformatie en –recepten waar je echt iets aan hebt. Met een goed basisrecept kan je verder. Je kunt er smaken en texturen aan toevoegen, het andere vormen geven of het gebruiken in combinatie met andere recepten. Door de duidelijke beschrijvingen bij de recepten zijn Laura’s baksels volgens mij heel goed na te bakken. En na het lezen van Laura’s Basisbakboek heb ik gelijk weer heel veel zin om de keuken in te duiken! Tot slot sluit ik graag af met de zin waar Laura’s boek mee begint: Count the memories, not the calories!

Nieuwsgierig geworden naar Het basisbakboek? Kijk hier voor meer informatie!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (449)
Wendy 2016-10-12 08:36:45

Hoi Rutger,

ik ben gek op bakken en probeer zeer regelmatig nieuwe recepten uit, voor mijn verzameling kookboeken zou ik heel graag het Basis Bakboek van Laura's Bakery willen winnen, die staat mooi naast jou boek.

Groetjes Wendy

Beantwoorden
WE
Tonnie 2016-10-14 21:47:00

Hoi Rutger,
Ik zou dit boek heeeeel graag willen winnen voor mijn dochter Jessie. Zij is 9 jaar en ze is echt gek op bakken!
Ze weet nu al dat ze later Top Bakker wil worden. hihihi.
Vorige maand hebben we de bakbijbel gekocht. Daar is ze nu ( met wat hulp ;-)) aan begonnen.
Zou een superleuk verjaardagscadeautje voor haar zijn.!!!
Groetjes Tonnie (een mama die wilde dat ze half zo goed kon bakken als jij en Laura)

Beantwoorden
TO
Mirjam 2016-10-14 18:43:21

Hallo rutger
Ik volg haar blog al een hele poos. Haal er lekkere recepten vanaf. Super smakelijk.

Beantwoorden
MI
Suzan v Baal 2016-10-14 18:19:06

Een BASIS bakboek! Top echt wat voor mij! Want ik bak er nog weinig van en wil graag met/ voor mijn gezin wT lekkers leren bakken! Het boek lijkt me hiervoor super!!!

Beantwoorden
SU
Tineke schonewille 2016-10-14 18:13:19

Hoi Rutger,ik zou heel graag de basis kookboek willen hebben,ik heb ook jou eerste bak boek en regelmatig bak ik hieruit,ik mag graag bakken en is een mooie hobby

Beantwoorden
TI
Petra vd bok 2016-10-14 17:21:37

Beste Rutger,
Ik had verwacht dit nieuwe bakboek van Laura voor mijn verjaardag te gaan krijgen, echter ontving ik jou Bakbijbel en jou bakboek Rutger Bakt (waar ik ook heeeel BLIJ mee ben), met geweldige recepten , toch wil ik wel heel stiekem vragen of ik het boek van Laura, wat jij van haar mag weggeven, in mijn kast erbij kan zetten. Jullie hebben beide SUPER baktalent en weten het over te brengen zodat een eenvoudige thuisbakster als ik de prachtigste baksel op tafel kan zetten. Ik hoop heel snel te horen dat ik dit mooie bakboek nog als verjaardagskadootje krijg ?

Beantwoorden
PE
Merel Mak 2016-10-14 17:11:22

Om namens 'Baksels van Merel' heeeerlijke dingen te maken voor alle mensen die al lang willen smullen van mijn baksels

Beantwoorden
ME
Karlijn 2016-10-13 06:41:47

Laura's recepten zijn vaak makkelijk te volgen en geven een prachtig resultaat. Niet alleen op looks maar juist ook op smaak! Heel graag zou ik het boek winnen zodat ik nog meer van haar recepten kan leren :-)

Beantwoorden
KA
Connie Onck 2016-10-12 22:21:37

Ik bak graag samen met mijn dochter, zou leuk zijn om eens iets uit dit boek te proberen!!

Beantwoorden
CO
Annemiek Jacobs 2016-10-12 20:33:18

Hoi Rutger,

Ik zou hem heel graag kado geven aan mijn moeder die dolgraag bakt en bijna jarig is.

Beantwoorden
AN
petra vd bok 2016-10-12 15:42:51

Beste Rutger,
Ik had verwacht dit nieuwe bakboek van Laura voor mijn verjaardag te gaan krijgen, echter ontving ik jou Bakbijbel en jou bakboek Rutger Bakt (waar ik ook heeeel BLIJ mee ben), met geweldige recepten , toch wil ik wel heel stiekem vragen of ik het boek van Laura, wat jij van haar mag weggeven, in mijn kast erbij kan zetten. Jullie hebben beide SUPER baktalent en weten het over te brengen zodat een eenvoudige thuisbakster als ik de prachtigste baksel op tafel kan zetten.

Beantwoorden
PE
Leanne 2016-10-12 19:54:03

Ik vind bakken écht leuk! Het liefst elke week (als ik de tijd heb). Ik vind ook leuk om nieuwe recepten te proberen. En ik zal al enkele foto's en wilde het graag hebben! Van de recepten op de foto's heb ik niet in andere boeken zien staan en wil die dus ook wel een keer proberen!

Beantwoorden
LE
Siham 2016-10-12 08:37:10

Goedemorgen!!

Deze wil ik zoooo graag ik volg haar al een tijdje, wilde het boek al aanschaffen alleen mijn bankrekening laat het even niet toe met alle pech afgelopen weken...

Ik hoop hier zo erg op ?

Beantwoorden
SI
CJM de Kok 2016-10-12 08:43:58

Ik volg haar blog al een tijdje en vind het heel inspirerend en leuk om haar idee en recepten die volgen en soms zelf te maken, dit boek is helemaal een droom om thuis te hebben en mooie baksels voor vrienden en familie te maken en veel plezier in de keuken te beleven

Beantwoorden
CJ
Corrie Jasperse 2016-10-12 08:44:50

Ik volg haar net als jou, het zou heel fijn zijn haar boek te winnen, (jou boek heb ik al) kan ik mooi uit jullie boeken bakken.

Beantwoorden
CO
Jonneke 2016-10-12 08:46:02

Hallo Rutger,

Door Laura ben ik begonnen met bakken, omdat ze het zo gemakkelijk deed lijken. In het begin mislukte er nogal eens eat, maar inmiddels vind ik mijn creaties vaak best geslaagd! Ze heeft me enthousiast gemaakt voor het bakken en me geholpen mijn onzekerheid hierin te overkomen.
Ik grijp vaak terug naar haar en jouw recepten en zou dan ook heel graag haar boek winnen!

Groetjes,
Jonneke

Beantwoorden
JO
Marielle 2016-10-12 08:46:21

Afgelopen Taart en Trends een hele dag naast Laura gestaan (we stonden met onze stand er naast) en gewoon geen tijd gehad om het bakboek te kunnen kopen! Het zou dus een flinke pleister op de wond zijn als ik m nu zou winnen!ma

Beantwoorden
MA
Julia 2016-10-12 08:46:43

Ik vind het geweldig om te bakken, en al die foto's uit dat boek maken me nieuwsgierig naar de rest. Haar boek winnen zou enorm gaaf zijn!

Beantwoorden
JU
Jeanine 2016-10-12 08:47:02

Goedemorgen, Ik zou graag het bakboek van Laura willen winnen om dit als kerstcadeautje te geven aan mijn schoonzusje, ze heeft een heftig jaar achter de rug en misschien voelt ze zich beter als ze een leuk baksel boek cadeau krijgt...
groetjes Jeanine

Beantwoorden
JE
Moniek 2016-10-12 08:47:11

Ik zou dit boek wel willen winnen hoor. Naast mijn gedecoreerde taarten krijg ik tegenwoordig ook veel vraag naar andere zoete baksels. En volgens mij zou dit boek mij hier heel goed bij kunnen helpen!

Beantwoorden
MO
Doreth de Geus 2016-10-12 08:48:33

Hallo Rutger

Ik zou hoeveel graag het boek winnen, zodat ik nieuwe recepten kan uit proberen.
Ik volg Lauren alaat een hele tijd, maar zal er wel naast zitten,ik win nl. nooit wat.
Maar ik blijf het proberen.

Groetjes
Doreth

Beantwoorden
DO
Evelien Walravens 2016-10-12 08:48:46

Hallo Rutger, Ik doe graag mee met deze winactie. Waar ik nogal tegenaan loop dat ik bakrecepten vaak zo ingewikkeld vind. Of ik denk een simpele te hebben gevonden en dan wordt het nog niet helemaal hoe het zou moeten zijn...Helaas heb ik dat ook vaak met jouw recepten :-( Maar dit boek ziet er redelijk simpel en vooral "basic" uit, dus misschien moet ik me eerst daar maar eens op gaan storten voor ik aan het "echte" bakwerk ga wagen! Mij zul je niet zo snel bij Heel Holland Bakt zien als deelnemer...maar ik vind het zo leuk om te doen!

Beantwoorden
EV
Henny van Dooren 2016-10-12 08:50:54

bakken en mijn hele familie daarvan mee te laten genieten en te verwennen vind ik geweldig. dit boek zou ik dus heel graag willen hebben, niet om in de kast te zetten, maar er vaak iets lekkers uit te maken om mijn familie te verwennen. ik wil ook iets heel lekkers maken als we allemaal bij elkaar komen (21 personen), nadat we mijn vader bij mijn moeder bijgezet hebben. dan kan ik mijn hart ophalen aan de hoeveelheid verschillende dingen die ik dan kan maken. en natuurlijk ook voor ons jaarlijkse familie Kerstdiner (ook 21 personen), waar dit jaar voor het eerst mijn ouders bij ontbreken (mijn moeder overleed in februari (90) en mijn vader in september (91) dit jaar.

Beantwoorden
HE
Judith 2016-10-12 08:51:49

Het lijkt mij geweldig om dit boek te winnen, omdat ik na een studie van 3 jaar eindelijk tijd heb om ga gaan bakken. Voor mijn diploma heb ik een magimix gekregen en met dit boek is dat een geweldige basis voor heerlijke baksels!

Beantwoorden
JU
Wil 2016-10-12 08:54:19

Wow, dit boek staat boven aan mijn lijstje. Wil het zooooooooooo graag hebben. Ik volg haar al een tijdje (net zoals jou hoor Rutger ?). Wat zal ik dan weer lekkere dingetjes kunnen maken en pronken bij mijn vriendinnen.

Beantwoorden
WI
Wiltine 2016-10-12 08:56:57

Hoi,

Ik ga met Kerst een high tea maken voor onze familie en daarbij zou dit bakboek ontzettend goed uitkomen! Ik volg Laura's blog al een tijdje en heb al verschillende recepten uitgeprobeerd die allemaal even goed zijn gelukt, dus ik kijk ontzettend uit naar haar bakboek.

Beantwoorden
WI
Ans Kniesmeijer 2016-10-12 08:56:57

Hoi Rutger. Ik zou dat boek graag winnen. Uit elk boek haal je weer nieuwe handige weetjes om zelf uit te proberen. Maar als ik alle boeken koop die ik wil hebben heb ik geen geld meer om de recepten te maken?

Beantwoorden
AN
Adrie Zandbergen 2016-10-12 08:58:17

Waarom ik het bakboek graag zou winnen?? Ik woon in Zuid Afrika en ben ALTIJD op zoek naar HOLLANDSE recepten, HOLLANDSE ingredienten, HOLLANDSE beschrijvingen.

Beantwoorden
AD
Joke Siersema 2016-10-12 08:58:57

Ooit begonnen met een recept van haar voor hartige mini muffins. Dat was zo goed beschreven dat het in 1 keer lukte. En nu bak ik geregeld met haar recepten. Tot nu toe via haar website. Maar het is natuurlijk veel leuker om haar mooie boek op de plank te hebben staan naast o.a. Rudolph van Veen en jouw boek.

Beantwoorden
JO
Marian Mattheij 2016-10-12 08:58:57

Ik zou heel graag dit kookboek willen winnen omdat er in staat door welk ingrediënt je een ingrediënt kan vervangen. En dat vind ik een prettige toevoeging. Ook ben ik altijd gek op tips en tricks, daar kan je er niet genoeg van hebben.
Dank je wel voor de kans om dit boek te winnen,
Groetjes,
Marian

Beantwoorden
MA
Diana 2016-10-12 08:59:27

Ik hou van bakken. En dan zeker samen met mijn dochter. In het weekeind lekkere koekjes bakken bijvoorbeeld. Ik heb gezien dat er leuke koekjes recepten in staan, en tips om nieuwe te verzinnen.
Zou het boek daarom graag winnen.

Beantwoorden
DI
Jolanda Schuur 2016-10-12 09:02:40

Hoe geweldig zou het zijn wanneer ik dit boek ga winnen. Nou dat kan ik je precies vertellen. Bakken zit niet in mijn systeem. Ik kan een simpel gebakje nog verpesten. Misschien is het handig om te beginnen met een basis-boek. Ik zou het zo leuk vinden om mijn gezin ook eens een zelfgemaakte taart of koekje of gebakje voor te zetten.

Beantwoorden
JO
Brenda 2016-10-12 09:02:52

Wat een leuke actie! Ik volg Laura al een tijdje en vind haar recepten altijd erg lekker (en meestal niet al te ingewikkeld wat ook fijn is). Ik heb haar boek al even op mijn verlanglijstje staan, maar helaas moet het nog even wachten voor ik het kan kopen. Daarom zou het wel heel fijn zijn om het te winnen.

Beantwoorden
BR
Heidi Sour 2016-10-12 09:03:18

Dat lijkt me een heerlijk boek. Ik volg Laura's blog al een tijd en heb er al recepten van gebruikt. Maar een echt boek vind ik toch fijner. Dan kan ik het nu gebruiken en als mijn jongste inderdaad aan een koks opleiding begint geef ik het hem kado :)

Beantwoorden
HE
Nelise 2016-10-12 09:04:02

Van bakboeken krijg ik nooit genoeg. Alleen het doorbladeren is al een feestje. Wekelijks bak ik iets lekkers, dus het boek van Laura zal zeker niet ongebruikt in de kast blijven staan.

Beantwoorden
NE
Marianne 2016-10-12 09:05:46

Hallo, ik volg jullie beide. Laura is heel enthousiast en beschrijft de recepten niet ingewikkeld. Ik werk met mensen met een beperking en sommige vinden het leuk om samen iets te bakken. Dit boek zou een mooie aanwinst zijn.

Beantwoorden
MA
Elma van Winsen 2016-10-12 09:05:50

Hoewel mijn man vindt dat ik voldoende kook- en bakboeken heb, weet ik wel zeker dat ik nog een plaatsje in de boekenkast heb voor dit boek.
Mijn nieuwe boeken gaan eerst op de plank in de keuken om elke keer wat nieuws te proberen. Nu staat "rutger bakt" ernog, maar die zal dan plaats moeten maken voor Laura ;)

Beantwoorden
EL
mariete 2016-10-12 09:06:21

De verleiding! En met de duidelijke recepten, de goede tips en de prachtige foto's durf ik me graag te laten verleiden. Dus.... lukt het niet met Rutger dan met Laura!

Beantwoorden
MA
Sandra 2016-10-12 09:07:40

Ik ben recent zonder baan komen zitten en wil nu mijn hobby van bakken weer op gaan pakken.
Waarmee kun je dan beter beginnen dan met het boek van Laura.
Dan kan ik mooi met de basisrecepten beginnen en van daaruit verder gaan met de ahndige tips die ze geeft.
En daarbij kan ik de mensen om me heen blij maken met 1 van de lekkere baksels(want alles zelf opeten wordt misschien een beetje te veel van het goede :-)

Beantwoorden
SA
Maja 2016-10-12 09:09:06

Leuk! Haar site heb ik al lange tijd onder de favorieten! Lijkt me een fijn boek.

Beantwoorden
MA
jacolien 2016-10-12 09:14:34

Goedemorgen, ik zou het boek graag willen winnen, ik bak al zolang ik getrouwd ben. Nu moet ik zeggen de laatste 8 jaar wel actiever. Ik kan dus echt niet tegen pakjes bakmix. Dan denk ik leuk maar niet voor mij. Ik bak min. 2x per week meestal op woensdag brood en zaterdag meestal iets zoets voor in het weekend. Maar op laura's blog vindt ik vaak wel de basis dingen terug. Echt fijn is dat. Maar die joodse appeltaart/cake die heeft ze er niet op staan en die is zo lekker!! (jij wel). En de caramel shortkoek die laura er op heeft staan (bij ons heet hij twixkoek) dat is echt een favoriet bij de kinderen. Dus dat boek is erg welkom.

Beantwoorden
JA
Jeltsje 2016-10-12 09:14:57

Zou graag het bakboek, met de vele tips, willen winnen

Beantwoorden
JE
Angenita 2016-10-12 09:17:27

Ik wil heel graag het bakboek winnen omdat, ik alles wil weten over bakken omdat ik ook banketbakker wil worden. En ik wil meer dingen leren maken

Beantwoorden
AN
Nicoline 2016-10-12 09:18:20

Weer zo'n heerlijk bakboek. Met allemaal heerlijke recepten. Ik vind bakken erg leuk. Bak graag recepten van Rutger. Maar van Laura vind ik ze ook erg goed. Ik zou blij zijn met haar bakboek.

Beantwoorden
NI
Rosa 2016-10-12 09:19:45

Hallo Rutger, het ijkt mij gewoon fijn om door middel van dit boek beter te gaan bakken

Beantwoorden
RO
Ingrid 2016-10-12 09:27:42

Goedemorgen Rutger,
altijd leuk om iets te winnen.
En al helemaal als je iets kunt winnen wat met je grote hobby (bakken van lekkere dingen) te maken heeft.
Ik kan best nog wel wat tips en tools en recepten gebruiken dus maak graag een kans.

Beantwoorden
IN
Joëlle 2016-10-12 09:32:02

Hoi Rutger,

Ik ben al een tijd groot fan van Laura's blog. Haar bakrecepten zijn makkelijk te volgen en hoewel ik een beginnende bakker ben met weinig kennis zijn de recepten die ik van haar heb uitgeprobeerd tot nu toe - even afkloppen - nog nooit mislukt! Ik vind het leuk hoe ze vaak net een wat andere twist aan klassieke basisrecepten geeft en ben dan ook superbenieuwd naar haar boek. Daarbij komt dat we sinds kort op ons kantoor een donderdag bakdag hebben, waarop één van ons om de beurt voor iedereen wat lekkers meeneemt. Met Laura's boek zou je dus niet alleen mij, maar ook mijn collega's erg blij maken :).

Beantwoorden
JO
Sharida 2016-10-12 09:36:23

Hoi Rutger, heerlijk zo een actie! Ik wil natuurlijk ook graag dat boek van Laura winnen! Ik geniet wekelijks van jullie recepten (ik volg een aantal blog bakkers) , maar toch vind ik het nog steeds heerlijk om vanuit een boek gerechten en zoetigheden te maken. Ik maak ook nog steeds lekkers uit mijn schriftje, dat gewoon letterlijk bijna uit elkaar valt,maar ik vertik het gewoon om hem weg te gooien, het geeft je toch nog het gevoel dat je je "moeders" recepten maakt.

Beantwoorden
SH
Sandra 2016-10-12 09:40:22

Ik ben gek op bakken! Ben er de laatste tijd toch weer minder mee bezig, maar zou het toch graag weer oppakken! Zo'n basisboek kan me daar heel goed bij helpen, denk ik. Het lijkt me geweldig (En lekker! :) )om weer lekkere dingen te kunnen en mogen maken.

Beantwoorden
SA
Renske 2016-10-12 09:43:22

Ik zou heel graag het boek willen winnen. Ik bak voornamelijk brood en wil gaan uitbreiden naar gebak, koekjes enzovoort. Ik zie altijd zulke mooie dingen voorbij komen op jouw en haar site. Een basiskookboek zou dus perfect zijn!

Beantwoorden
RE
Alie 2016-10-12 09:43:38

Als bak liefhebber in dit boek heel erg welkom♡

Beantwoorden
AL
Niek 2016-10-12 09:44:21

Het lijkt me heel handig, omdat ik zelf een koemelkallergie heb. Ik ben heel benieuwd hoe je dan de melk echt góed kan vervangen zodat de smaak niet minder wordt, wat in haar boek dan uitgelegd zal worden. Mijn moeder heeft ook een koemelkallergie, dus we kunnen dan samen, zonder problemen, de baksels opeten! :-)

Beantwoorden
NI
nicole 2016-10-12 09:45:50

Bakken is een grote hobby van mij(soms een beetje doorgeslagen).... nu mag ik van mijn moeder helaas geen boeken meer aanschaffen, maar.... winnen is een ander verhaal ;) daar kan ze geen nee tegen zeggen, toch?

Beantwoorden
NI
Marielle Meertens 2016-10-12 09:48:44

Wat een leuke winactie! Die zou ik wel héél graag willen winnen. In mijn vrije tijd sta ik heel veel in de keuken en dit boek past goed in mijn kookboekenverzameling. Zou een leuk verjaardagscadeautje zijn, want volgende week ben ik jarig :)

Beantwoorden
MA
Decock Monique 2016-10-12 09:50:07

Hello Rutger,
Ik ben een grote fan van bakken,maar de echte kneepjes van het vak ,ken ik helaas niet.
Koken voor mij is geen probleem,maar patisserie schiet ik tekort.
Vandaar de grote interresse in jouw kunnen,en andere collega,s...
Met vriendelijke groetjes !

Beantwoorden
DE
Relia Uilenberg 2016-10-12 09:57:22

Hoi Rutger, wat een leuk idee! Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn dochter. Vaak gaan we samen voor verjaardagen en bezoekjes bakken. Ik heb je boek en daar halen we veel inspiratie uit.
We krijgen bij iedere verjaardag veel complimenten. We staan dan samen een middag in de keuken te bakken, inmiddels is mijn kleindochter van 3 ook al met het virus besmet :-) Ze maakt een tiramisu taart bijna zelfstandig.
Groetjes Relia

Beantwoorden
RE
Merle 2016-10-12 10:02:04

Hallo Rutger, ik zou het boek graag winnen met als enige reden dat ik gek ben op bakken en dit boek nog niet heb. Groetjes

Beantwoorden
ME
Janneke 2016-10-12 10:09:58

Hoi Rutger, wat een prachtig boek om te winnen! Ik doe graag mee. Het lijkt mij een hele mooie aanvulling op jouw bakbijbel, waar ik veel plezier aan beleef.
Duimen maar! Groetjes Janneke.

Beantwoorden
JA
Cornelieke 2016-10-12 10:24:15

Een goede basisuitleg is ideaal. Ik bak al wel wat langer en hoef niet alles meer op te zoeken maar vaak zijn het kleine dingen die je graag even zeker wil weten. Laura is een kei daarin en ik hoop dan ook dat ik het boek bij mijn baksels mag gaan gebruiken. Je kunt haar recepten zo overnemen en uitvoeren maar je kunt er zelf ook heerlijke dingen aan toevoegen. Ook als je weinig bakt maar haar recepten gewoon volgt zoals ze ze beschrijft, dan kan het niet mislukken!

Beantwoorden
CO
Helga 2016-10-12 10:28:19

Jaaaa, leuk! Dol op bakken en zou heel graag haar boek winnen!!

Beantwoorden
HE
Ernesta 2016-10-12 10:36:04

Waaaauw!! Ik zou het boek wel erg graag willen winnen! Ben een beginnend bakster en heb inmiddels al een paar recepten van Laura uit geprobeerd en die zijn gelukkig tot nu toe altijd gelukt. Hoe fijn zou het zijn als ik de recepten gewoon uit het boek kan vissen, in plaats vanuit haar website. Wie weet mag ik één van de gelukkige zijn. #fingerscrossed

Beantwoorden
ER
Femke 2016-10-12 10:42:46

Deze zou ik heel graag willen winnen zodat ik eindelijke de basis goed onder de knie krijg. Maar daarnaast krijg ik gewoon ook zin om dit boek te bladderen en honger te krijgen van die heerlijke beelden

Beantwoorden
FE
sop.hie.s 2016-10-12 10:49:05

Ik ben dol op bakken. Het zou zo fijn zijn om eens een echt basisboek in huis te hebben!
(ik heb wel geen facebookprofiel...)

Beantwoorden
SO
Simone 2016-10-12 10:49:28

Ik zou er een heel verhaal van kunnen maken, maar ik zou het boek gewoon heel graag willen winnen! :) Ik ben gek op bakken en op haar duidelijke recepten en stap-voor-stap foto's!

Beantwoorden
SI
Pechimo 2016-10-12 10:55:30

Ik zou graag het boek winnen zodat ik het als geschenk aan mijn kleindochter kan geven.
Ze heeft het bakvirus een beetje van mij gekregen en heeft zich ingeschreven in de vakschool richting Pattiserie.
We hebben mischien in een paar jaar een echte bakker in de familie.
Waar de hobby van oma toe leiden kan. . .

Beantwoorden
PE
Anneke Preusterink 2016-10-12 11:02:17

Ik zou heel graag dit boek winnen, omdat ik alleen al gelukkig wordt van het doorlezen van zo'n mooi bakboek. En dan moet de pret van het bakken nog beginnen?

Beantwoorden
AN
Marijke 2016-10-12 11:11:49

Het zal niet in mijn (win)voordeel uitpakken omdat ik eerlijk moet bekennen dat ik Laura Kiefts bak kunsten niet ken. Ja, het is erg, ik weet... Maar daarom zou het juist wel heel leuk zijn om haar boek te winnen om haar bak kunsten te leren kennen én, nog beter, uit te proberen! :D

Beantwoorden
MA
Suus 2016-10-12 11:15:47

Ik zou het bakboek heel graag willen winnen. Ik volg Laura al jaren. En ben helemaal fan van haar recepten. Bakken is mijn lust en mijn leven. Ik bak iedere week wel een paar recepten. En mijn zoontjes zouden heel graag willen dat ik daarmee doorga ?. Dus een boek met nieuwe recepten zou niet verkeerd zijn. En al helemaal niet als het boek van Laura is ?. Dat zou mooi staan op de plank naast mijn "bakbijbel" ? Dus ik ga heeeeeeel hard duimen ???.

Beantwoorden
SU
Lenie 2016-10-12 11:23:36

Hoi Rutger, ik zou graag het boek willen winnen maar dan voor mijn dochter. Zij woont sinds juni op zichzelf. Ze is het bakken net aan het ontdekken met jouw eerste bakboek en dan zou dit boek een leuke aanvulling voor haar zijn.

Beantwoorden
LE
roo 2016-10-12 11:30:04

Het lijkt mij een mooi en inspirerend boek waar ik veel nieuwe dingen uit kan leren! :-)

Beantwoorden
RO
Anne 2016-10-12 11:33:01

Ik vind bakken heerlijk. En je kunt natuurlijk nooit genoeg bakboeken hebben! :)
Daarnaast vind ik de blog van Laura altijd fijn om te lezen en bekijken. Dus het kan niet anders dan een heel fijn boek zijn!

Beantwoorden
AN
Froukje 2016-10-12 11:39:40

Als bakliefhebster zou ik het heel fijn vinden naast jouw bakbijbel ook dit boek te gebruiken. Dan kan ik dit boek doorgeven aan mijn dochter als zij het huis uit gaat. De meest favoriete recepten schrijf ik dan natuurlijk over :-)

Beantwoorden
FR
Aleida 2016-10-12 11:41:15

Wat zou dat geweldig zijn, als ik het boek van Laura zou winnen. Net als jouw bakbijbel lijkt me dit boek van Laura weer een verfrissende kijk naar heerlijke bak recepten. 'K hou me aanbevolle...

Beantwoorden
AL
Evelyn Kamerman 2016-10-12 11:45:26

Ik zou dit boek graag willen winnen. Ben sinds kort helemaal in to het bakken. Vandaag ben ik jarig, eigenlijk zouden we een paar dagen weggaan, maar door omstandigheden heb ik dit moeten annuleren. Nu thuis mijn verjaardag vieren in zeer kleine kring. Doordat het zo onverwachts is maar even snel wat gebakjes gehaald, maar zelf bakken had wel leuker geweest. Daarom zou ik graag dit boek willen winnen, zodat ik er binnenkort iets lekkers uit kan maken. Dan vieren we gewoon nogmaals mijn verjaardag, maar dan uitgebreider en met zelf gebakken taart!

Beantwoorden
EV
Martine 2016-10-12 11:55:33

Laura is de eerste bakker die ik online ben gaan volgen. Regelmatig maak ik een van haar recepten en als ik iets nieuws wil proberen was zij, tot ik jouw website ontdekte, de eerste website die ik raadpleegde.
Haar vorige boekjes heb ik ook en dit zou een heel mooie aanvulling zijn op mijn bakboekencollectie.

Beantwoorden
MA
Corrie Schurink 2016-10-12 11:57:16

Gewoon omdat ik hem graag wil hebben!

Beantwoorden
CO
Debbie 2016-10-12 12:19:39

Hallo Rutger, Ik zou dit boek van Laura Kieft graag willen winnen voor mijn zoon. Mijn zoon is 15 jaar en zit op een school voor Horeca, Brood en Banket. Hij beleeft deze tijden een nare periode van pesterijen van kinderen uit de buurt. Zijn enige passie is koken en bakken. Met dit boek wil ik hem evenals met de complimenten die ik hem geef bemoedigen!

Beantwoorden
DE
Marieke 2016-10-12 12:19:47

Ik hou van bakken! En mijn omgeving ook aangezien ik voor vrienden, familie en collega's ook geregeld bak. Mijn dochtertje van 3.5 heb ik ook al "besmet" met het bakvirus, die vraagt altijd wanneer we weer gaan bakken. Dit boek zou een goede aanvulling zijn op mijn collectie.en dan kunnen we gelijk weer aan de slag!

Beantwoorden
MA
Debbie 2016-10-12 12:26:51

Hallo rutger,
Ik zou dit boek graag willen voor Dijon. Hij zit op een school voor Horeca, Brood en Banket. Momenteel ervaart hij een nare periode van pesterijen. Dit boek zou een bemoediging voor hem zijn ondanks wat mensen over hem zeggen en denken. Hij zou hier erg blij van worden om nog meer recepten te kunnen uitproberen

Beantwoorden
DE
Eline 2016-10-13 18:28:55

Lieve Rutger,
Wauw wat een goeie review, nu weet ik zeker dat ik hem graag wil.
Helaas ben ik 26 april pas jarig dus dan zou ik nog een half jaar moeten wachten.
Als ik hem zou winnen betekend dat, dat ik voor sinterklaas en kerst hier thuis wat lekkers kan maken

Groetjes Eline

Beantwoorden
EL
mary 2016-10-12 13:03:35

Ja graag het bakboek wil ik wel winnen , omdat ik gek op bakken ben

Beantwoorden
MA
Maud 2016-10-12 13:07:33

Hallo Rutger,
Ik gebruik jouw bakboek heel graag en veel. Leer er veel uit. Ook Laura haar blog ook, maar heb liever een boek met recepten dan alles van de computer af te halen. Ik verzamel en gebruik dan ook kook- en bakboeken. De kinderen zijn het huis uit, dus mijn taarten deel ik uit aan oudere mensen die alleen zijn, en het met een kopje thee en een stukje taart het wat gezelliger kunnen maken. Zeker nu de herfst er is en de winter in aantocht bak,ik heel veel. Zomers trakteer ik deze mensen op kleine dessertjes die je ook 's middags kan eten. Dus het boek van Laura is zeer welkom in mijn collectie. Van ieder boek leer ik veel. Hartelijke groeten Maud

Beantwoorden
MA
Regine Weyts 2016-10-12 13:24:02

Dag Rutger, ik zou heel graag dit boek winnen want ik had mij ingeschreven voor een jaarcursus bakken ( in België, nl in Waregem) maar door te weinig interesse is dit niet doorgegaan :( Nu moet ik op een andere manier proberen om een echte bakker te worden !

Beantwoorden
RE
Alice jansen 2016-10-12 13:38:49

Ik zou dit bakboek heel graag willen winnen want ik ben verzot op bakboeken en vind het heerlijk om te bakken...jou bakbijbel is ook inderdaad mijn (bak)bijbel geworden..waar ik voorheen nog pakken met bakmix gebruikte komt en nu geen mix meer mijn huis en mijn oven in

Beantwoorden
AL
Patje 2016-10-12 13:46:52

Ik bak zo graag, maar heb het helaas nog niet helemaal in de vingers... ik hoop dat ik met meer proberen steeds minder het recept moet volgen en dat het steeds meer vanzelf gaat....
Wellicht kan dit boek mij hierbij helpen?

Beantwoorden
PA
Kirsten 2016-10-12 13:55:10

Ik volg Laura haar blog al een hele tijd en er staat dan ook regelmatig iets op tafel naar haar recept. Dit basisbakboek mag natuurlijk niet ontbreken op mijn bakboekenplank!

Beantwoorden
KI
Willianne 2016-10-12 13:59:21

Hoi Rutger, ik wil het boek erg graag winnen. Ik krijg een nieuwe keuken met een super mooie oven dus ik heb nu al zin om allemaal nieuwe recepten te gaan uitproberen!

Beantwoorden
WI
Marlies 2016-10-12 14:06:09

Ja!! Dit boek wil ik zo graag winnen, zodat ik bij m'n nieuwe baan mijn collega's kan verwennen. En als ik straks verhuist ben, ook m'n nieuwe buren kan verwennen met lekkere dingen. Terug naar de basis en van daaruit verder werken om bij mensen om me heen een glimlach op het gezicht te toveren. En daar word ik dan ook weer super blij van, een win-win situatie!

Beantwoorden
MA
Gonny 2016-10-12 14:17:39

Rutger,
Wat fantastisch al die bak inspiraties, je kan zoveel lekkers maken uit die prachtige bakbijbels,geweldig dat er mensen zijn zoals jij Rutger en Laura die hun mooie baksels willen delen met vele entousiaste hobby bakkers. Die graag hun dierbare willen verrassen met een lekkernij uit die prachtige boeken. Een nieuw boek winnen heeft altijd weer andere ideeën en ontdekkingen. Het zou een prachtige verrassing zijn een nieuw boekwerk in mijn hobby kook/bak keuken.

Beantwoorden
GO
Sjaan 2016-10-12 14:19:29

Jaaaaa, ik wil dit boek graag winnen. Ik ben een tijdje geleden begonnen met bakken en probeer steeds weer nieuwe creaties te maken. Dit lukt de ene keer beter dan de andere keer. Het lijkt me misschien slim om bij de basis te gaan beginnen en dit boek lijkt mij daar echt ideaal voor! :D

Beantwoorden
SJ
Danielle 2016-10-12 14:48:33

Ik volg haar blog ook al heel lang en ze heeft veel goede tips! Als die gebundeld in een prachtig boek op mijn plank mag staan zal er nooit meer een baksel mislukken!

Beantwoorden
DA
Marion 2016-10-12 14:49:15

Wow....wat veel reacties! ik durf bijna m'n naam hier niet bij te zetten maar omdat ik altijd heel veel brood bak, lijkt het me leuk om ook eens een keer iets ánders te proberen. Dus ja, dit boek zou ik graag willen winnen.

Beantwoorden
MA
Isabel Hartogs de Bakker 2016-10-12 14:56:27

Ben nu net een apeltaart aan het bakken uit jou recepten op deze site,zou het leuk vinden om het boek te winnen ben erg benieuwd naar de recepten.........zou ik geluk hebben deze keer? ik hoop het

Beantwoorden
IS
Isabel Hartogs de Bakker 2016-10-12 14:57:43

Hallo Rutger
Ben nu net een appeltaart aan het bakken uit jou recepten op deze site,zou het leuk vinden om het boek te winnen ben erg benieuwd naar de recepten.........zou ik geluk hebben deze keer? ik hoop het

Beantwoorden
IS
Annet 2016-10-12 15:04:32

Sorry Rutger maar Laura is echt mijn favoriet. ( Maak ik nu nog kans?) Ik bak regelmatig iets van Laura's bakery. De recepten zijn eenvoudig, duidelijk in beeld en vaak ook nog heel erg lekker (hangt natuurlijk van mijn eigen voorkeur af). Ik wil ontzettend graag het boek winnen omdat ik liever een boek op het aanrecht heb dan mijn telefoon.

Beantwoorden
AN
Laura Geerlings 2016-10-12 15:08:44

Het zou toch fantastisch zijn om een kookboek te hebben van Laura die dezelfde naam en hobby heeft als ik.
Ik hoor mijn familie al zeggen. " Fantastisch een eigen kookboek" maar dan zeg ik wel meteen, moet je ook kopen, Laura Kieft dan gaan jullie ook direct bakken!!

Beantwoorden
LA
Els van Gestel-Senden 2016-10-12 15:23:29

Mooi bakboek, ik kan al zeg ik het zelf erg goed koken alleen het bakken is hier helaas geen onderdeel van. Misschien dat het met dit boek en tips wel gaat lukken.

Beantwoorden
EL
Maxime 2016-10-12 15:30:41

Wauw,wat een mooi boek! Het lijkt me een super boek, want hoewel ik soms meteen de moeilijkste recepten van blogs of boeken kies, mislukken vaak juist de meest simpele koekjes nog, of is de bodem van m'n taart nog ongaar... Ik zeg: back to basic met dit book!

Beantwoorden
MA
Nele vandenabeele 2016-10-12 15:37:52

Hoi Rutger, wij zijn sinds een kleine maand gestart met een koffiehuisje in onze eigen woning. Omdat ik vind dat je noooooit genoeg bakboeken hebt doe ik graag mee met deze winactie. Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina de koekedoze.
Dikke zoete kus,
Nele

Beantwoorden
NE
Marielle 2016-10-12 15:39:03

Na jaren met verjaardagen taarten met marsepein te hebben gemaakt is het wel eens tijd voor heerlijk ander gebak. Met dit bakboek gaat dit vast goed komen :-)

Beantwoorden
MA
Anita Diepeveen 2016-10-12 15:44:37

Doordat ik het zo leuk vind om iedereen thuis te verrassen en te verwennen,sta ik regelmatig in de keuken.
Ik vind het zo leuk om van alles te maken en dan zou dit bakboek en mooie manier zijn om eens wat ander te maken als appeltaart, cake of koekjes
Ik verheug mij al helemaal op dat mooie basis kookboek van Laura Kieft

Beantwoorden
AN
R karremans 2016-10-12 15:49:53

Ik volg haar al heel lang en heb heel wat recepten van haar gemaakt. Zal het super vinden om dit boek te winnen.Ze heeft van alles en nog wat op haar site staan.Dus ik ga duimen om dit boek te winnen.

Beantwoorden
R
Mirjam van Doorn 2016-10-12 16:06:28

Hoi Rutger,

Al langere tijd volg ik jou en Laura met jullie heerlijke recepten. Thuis is iedereen laaiend enthousiast maar ook zeker de clienten van mijn werken smullen er van. Deze clienten zijn ernstig meervoudig beperkt en kunnen dus helaas niet zelfstandig bakken en eten, daar moeten we ze bij helpen maar door de aangename geur die te ruiken is tijdens het bakproces en de heerlijke smaak van al jullie baksels is het ook voor hun een hele beleving en feest!!!

Alleen daarom al zou ik graag een bakboek willen winnen om niet alleen familie maar ook zeker deze speciale doelgroep te kunnen verwennen.

Beantwoorden
MI
Michelle 2016-10-12 16:17:05

Wat een leuke review en ben benieuwd naar de cake. Ik zou graag het boek willen winnen, zodat ik weer nieuwe dingen kan bakken

Beantwoorden
MI
Joke 2016-10-12 16:31:33

Hallo Rutger
Ik zou dat boek graag winnen . begin net met bakken en moet nog heel veel leren .
dus zou het boek goed van pas komen .
alleen ik zit niet op facebook
groetjes Joke

Beantwoorden
JO
Sylvia 2016-10-12 16:36:06

Ik volg Laura al langer en maak regelmatig haar recepten. Ik print ze dan uit. Maar een boek is natuurlijk veel makkelijker!

Beantwoorden
SY
Petra 2016-10-12 16:45:28

Hoi Rutger, het is inderdaad een mooi en gezellig boek geworden (heb al even gespiekt in de winkel)! Een mooi basisboek om samen met mijn twee jonge meiden van 8 en 10 uit te bakken, want ja, die weten inmiddels al wie Laura is en genieten van de herhalingen van HHB. Ze zullen heel blij zijn met dit boek en ik help ze natuurlijk graag, al wil de oudste al veel zelf doen, erg leuk!

Beantwoorden
PE
Caro 2016-10-12 16:54:27

Ik wil dit boek heel graag winnen! Al aan verschillende winacties meegedaan maar zonder resultaat helaas. Ik ben ik november jarig en ik zou mijn familie graag willen trakteren met lekkers uit dit prachtige boek. Ik heb geen Facebook, geen idee of het iets uitmaakt maar ik doe toch maar een poging haha! ??

Beantwoorden
CA
G van Leeuwen 2016-10-12 16:56:11

Ha Rutger. Haar site bezoek ik regelmatig. Vaak even een printje maken van een recept. Maar veel handiger natuurlijk een boek van haar en niet een map vol losse papieren! Ik wil hem graag hebben. Ze zijn hier thuis dol op zelfgebakken, dus kom maar op!

Beantwoorden
G
Nancy Koning 2016-10-12 16:59:36

Hallo Rutger,
Ik ben dol op bakken, maar er mislukt nog wel eens wat. Met een goed bakboek
Heb ik misschien meer kans op lekker gebak

Beantwoorden
NA
Lisan 2016-10-12 17:02:28

Hoi! Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik merk dat ik basiskennis mis. Ik bak graag en ook redelijk veel, maar omdat ik de basistechnieken niet beheer lukt het me nog niet om te doen wat ik echt graag zou willen; zelf recepten bedenken. Daarom hoop ik dat wanneer ik een goed naslagwerk heb met basisrecepten en technieken ik mijn bak-hobby verder kan uitbreiden! :)

Beantwoorden
LI
Linda 2016-10-12 17:04:27

Hoi, na 2 jaar overwegen heb ik mijzelf opgegeven voor het nieuwe seizoen van heel holland bakt. Een beetje extra kennis zou niet gek zijn. Kan ik vast gaan oefenen. Groetjes Linda

Beantwoorden
LI
Ilona Fonteijn 2016-10-12 17:05:08

Ik wil heel graag dit boek winnen, omdat ik graag de basis goed onder de knie wil krijgen zodat ik een eigen draai aan baksels kan geven en mijn creativiteit in bakken kwijt kan.

Beantwoorden
IL
Agnes 2016-10-12 17:06:21

Als beginnend bakker lijkt me dit een super boek om bij de hand te hebben tijdens het bakken! Misschien wordt het dan toch wat met mijn baksels ?

Beantwoorden
AG
Tonnie van Amersfoort 2016-10-12 17:06:28

Hoi Rutger
Ik de man van Tonnie proef heel graag de producten die zij bakt en tot nu toe is het altijd verrukkelijk .
daar zij heel veel bakt zou het boek Laura een enorme aanvulling zijn niet alleen voor haar maar ook voor mijn smaak beleving.

Beantwoorden
TO
Pleun timmermans 2016-10-12 17:06:32

Hallo bakker makkers,

De reden waarom ik dit boek graag zou willen; omdat ik gek ben op bakken! En een leuk bakboek extra komt altijd zeer goed van pas! Laura maakt heerlijke gerechten.

Lieve groetjes Pleun

Beantwoorden
PL
Monica spierings 2016-10-12 17:07:37

Ik hou van bakken en gebruik het blog van lauras bakery best vaak voor ideeën dus dat boek zou erg welkom zijn tussen me bakboeken!!!!

Beantwoorden
MO
Lia 2016-10-12 17:08:06

Ik bak heel regelmatig al uit de bakbijbel (de appelkruimel is al veel gebakken), maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar het Laura's bakery omdat ik goede recensies van dat boek tegenkom :) ik zou er graag iets uit bakken binnenkort!

Beantwoorden
LI
Rebecca 2016-10-12 17:10:25

Wat een super leuke actie, ik zou dit boek graag winnen omdat ik graag bak.
Meestal dezelfde dingen zoals een boterkoek of een lekkere taart maar ik ben erg benieuwd naar nieuwe dingen en zou graag inspiratie opdoen uit het boek van Laura!
Helemaal met de koudere dagen die weet komen gaan is het zo gezellig en lekker knus om te bakken en te genieten samen.

Beantwoorden
RE
Isolde 2016-10-12 17:10:37

Ik zou dit boek heel graag willen winnen voor een vriendin van mij. Ze had het boek gevraagd voor haar verjaardag. Helaas heeft ze hem niet gekregen. Hoe leuk zou het zijn als ik haar alsnog blij kan maken met dit boek?!

Beantwoorden
IS
Karin Verheesen 2016-10-12 17:11:10

Waarom ik deze wil winnen?
Nou gewoon; je site is super overzichtelijk, je recepten zijn allemaal te doen en zooo lekker. Ik wil er wel meer over lezen! En dan uiteraard ook uitproberen. Ik bak en kook graag, maar mis nog wel wat basisstof.
Daarnaast; als Rutger zo'n recensie schrijft, dan moet dat boek wel goed zijn!
Ik duim...
En ook al win ik niet; keep up the good stuff

Beantwoorden
KA
Britt van Kerkhof 2016-10-12 17:11:46

Hi Rutger,

Zelf ben ik 18 jaar en raak ik elk jaar weer geinspireerd door heel holland bakt, geweldig om te zien hoe goed iedereen kan bakken.
Mijn droom is ook om ooit mee te kunnen doen aan dit programma.
Hier moet ik natuurlijk eerst veel bakervaring voor opdoen en daarom hoop ik dit boek te winnen!

Groetjes,
Britt

Beantwoorden
BR
Sandra de Keijzer 2016-10-12 17:11:58

Ik ben een enorme fan van Laura en haar baksels, haar boek zou hier heel erg welkom zijn! Kan ik mooi mijn nieuwe fornuis inwijden ?

Beantwoorden
SA
Cheryl 2016-10-12 17:12:01

Hallo Rutger,

Waarschijnlijk maak ik geen kans tussen al die reacties haha. Maar ik waäg 'm wel! Ik zou dit bakboek graag willen winnen omdat ik nog geen basis bakboek heb! Dus ik maak graag kans!

Beantwoorden
CH
Danique 2016-10-12 17:12:38

Het lijkt me echt een leuk boek! Er komen binnenkort weer een aantal verjaardagen aan en ik zou graag wat nieuws bakken! Dus het zou erg leuk zijn als ik dit boek zou winnen!

Beantwoorden
DA
Natasja 2016-10-12 17:12:50

Ja heel graag. Ik vind het heerlijk om te bakken. Als dit boek net zo duidelijk, begrijpelijk en easy going is als de posts op facebook dan bak ik mezelf met veel plezier de winter door.

Beantwoorden
NA
Mieke Hendriks 2016-10-12 17:13:07

Jaaaaahhhhhh heel graag. Volg Laura sinds een tijdje en heb al vele leuke en mooie recepten gevondenbij Laura. Via haar volg ik jou nu ook Rutger, want van bakken word ik blij.

Beantwoorden
MI
Marlyn 2016-10-12 17:13:12

Super leuk! Ben echt wel een fan van Laura's blog. Ik ben dan ook super benieuwd naar haar bakboek! Zelf bak ik erg veel, ik zou dit boek goed kunnen gebruiken voor de basis. En dan kan ik van daar uit creatief zijn en de recepten eigen maken :)

Beantwoorden
MA
Josee 2016-10-12 17:13:30

Omdat ik wel al veel kookboeken heb, maar nog geen echte bijboeken. In mijn nieuwe huis (mét oven) kan ik die dus wel gebruiken :)

Beantwoorden
JO
Jolanda Broekhuis 2016-10-12 17:14:44

Ja! Dit lijkt me een heel leuk boek om te winnen! Ik vind bakken heerlijk ontspannen en het lijkt mij heerlijk om straks, in de wintermaanden, tijdens mijn zwangerschapsverlof iedere week iets lekkers te maken!

Beantwoorden
JO
Lisa Moorlag 2016-10-12 17:14:48

Gewoon omdat ik heeeeeel graag bak! Dit boek zou een prachtige aanvulling op mijn collectie zijn ?

Beantwoorden
LI
Birgit Gorissen 2016-10-12 17:14:52

Hoi Rutger,
Ik bak ontzettend graag, maar ik ben nog geen kei in de basis recepten. Hier wil ik graag meer over leren en aan de hand van de review die jij hebt geschreven lijkt me dit een perfect boek! Daarom zou ik hem graag winnen zodat ik over een paar bakjaar aan de bak kan als meesterbakker in heel holland bakt!
Met vriendelijke bakgroetjes,
Birgit Gorissen

Beantwoorden
BI
Denise 2016-10-12 17:15:48

Dit boek lijkt me een mooie aanvulling op jouw 3 boeken (die ik als groot fan alledrie op mijn 'bakplank' heb staan). Ik bak minstens 2x per week en ben altijd op zoek naar nieuwe recepten. Ik kijk graag op laura's blog en bak er geregeld van, maar het liefst heb ik een boek op het aanrecht liggen :)

Beantwoorden
DE
Patricia Schouten 2016-10-12 17:15:49

Mijn puberzoon van 14 leert voor houtbewerker, maar bakken is zijn hobby. Hij bakt veel van de recepten van Laura en Rutger. Elk weekend verwent hij ons met al zijn lekkers.
Wat zou het leuk zijn als hij zo n mooi boek heeft, wie weet zit hij over paar jaar in heel Holland bakt ( zijn favourite tv programma)

Beantwoorden
PA
Vicky 2016-10-12 17:16:05

Jaaa leuk! Heb net onze website van onze foodblog online gegooid. Deze doe ik samen met m'n huisgenootje en we willen iedere week wat nieuws proberen! Super leuk om hier dus ook uit te gaan bakken!

Beantwoorden
VI
Patty 2016-10-12 17:16:58

Ik zou dit boek heel graag willen winnen! Samen met een vriendin bak ik heel vaak en heel graag. Sinds een jaar delen we onze baksels onder de naam Bakjuffen. Sinds een paar maanden geef ik ook het vak Verzorging op een middelbare school. Het zou heel leuk zijn om tijdens de 'bak'lessen het boek van Laura te kunnen gebruiken!!

Beantwoorden
PA
Marleen M 2016-10-12 17:17:34

Net als alle anderen die gereageerd hebben, zou ik graag het basis boek van Laura's Bakery winnen. Ik heb gisteren haar stroopwafeltaart gemaakt en vanochtend met mijn schoonzussen opgegeten. Hij was heerlijk! Ook haar millionairs shortbread (twixtaart) was heerlijk. Ik ben dus erg benieuwd naar alle andere recepten in haar boek.
Kijken of het boek aan jouw bakbijbel kan tippen ;-)

Beantwoorden
MA
Alicia 2016-10-12 17:18:31

Ik ben net moeder geworden van onze derde zoon en zou graag straks weer in de keuken aan de slag gaan met nieuwe leuke recepten van Laura!
Zo kan ik iedereen met mijn baksels gelijk bedanken voor hun hulp ?.

Beantwoorden
AL
Elles 2016-10-12 17:20:07

Ik mag geen kookboeken meer kopen van mijn gezin ;-), maar er is niks gezegd over winnen van een bakboek!

Beantwoorden
EL
Andrea Wijbenga 2016-10-12 17:21:24

Oh heel graag!
Dan hoef ik niet te wachten tot de Sint hem brengt!

Beantwoorden
AN
Marjan 2016-10-12 17:21:51

Om alle recepten te testen, en zoveel mogelijk menaen te laten proeven!

Beantwoorden
MA
Nicolet 2016-10-12 17:22:13

Deze zou ik graag willen winnen....En wel voor mijn buuf die van bakken houd. Ikzelf het het boek namelijk al en ik vind hem super! Zou hem dus graag cadeau geven!!

Beantwoorden
NI
Marleen Jagers 2016-10-12 17:23:28

Ik volg Laura's blog en facebook inmiddels al een paar jaar. Ze verteld zo heerlijk enthousiast over haar baksels, heerlijk. Het lijkt me super leuk nu de decembermaand weer bijna voor de deur staat, om haar boek in mijn kast te hebben staan en lekkere recepten uit te gaan proberen :). Fingers crossed ;).

Beantwoorden
MA
Yvonne 2016-10-12 17:24:06

Ik vind haar blog altijd leuk en de recepten altijd lekker. Daarnaast vind ik het idee achter haar boek leuk omdat er basisrecepten in staan die je zelf kan uitbreiden en waar je een eigen draai aan kan geven. Het lijkt me daarom erg leuk dit boek te winnen en er uit te bakken!

Beantwoorden
YV
Nienke 2016-10-12 17:24:56

Na het lezen van jouw review loopt het water me al in de mond.
Het liefst bak ik elke dag. Er zijn al veel recepten die ik heb uitgeprobeerd van laura haar blog.
Daarom loot ik graag mee voor haar nieuwe bakboek.
En als je wil... Mag je altijd in assendelft langskomen om het resultaat te proeven :)

Beantwoorden
NI
Anoushka van Neuren 2016-10-12 17:25:34

Graag voor het opfrissen van de basiskennis.

Beantwoorden
AN
Jacqueline 2016-10-12 17:25:51

Dit boek lijkt me super, ben weer helemaal aan het bakken en kijk regelmatig op haar website

Beantwoorden
JA
Inge van Wijck 2016-10-12 17:26:07

Waarom ik dit boek heel graag zou winnen? Omdat de liefde van mijn gezin door de maag gaat en ik enorm van koken en bakken houd! Een fantastisch bakboek is dus zeer welkom.

Beantwoorden
IN
Fennie 2016-10-12 17:26:34

Regelmatig maak ik iets van de site van Laura. Maar een boek is zo fijn om in te bladeren

Beantwoorden
FE
Anke 2016-10-12 17:26:46

Hey Rutger,

Ik volg Laura ook op fb en op haar website maar het lijkt me super leuk als ik gewoon heerlijk ouderwets door een boek kan bladeren. En Laura haar boek staat op mijn verlanglijstje!

Groetjes Anke

Beantwoorden
AN
Jolanda van Oldenmark 2016-10-12 17:26:53

Ik zou dot basisrecepten boek heel graag willen winnen voor onze dochter van 5 die dol is op bakken. Regelmatig halen wij samen recepten van Laura haar facebookpagina af! Onze dochter zou een eigen exemplaar gewelig vinden

Beantwoorden
JO
Birgitta 2016-10-12 17:26:56

Ik houd van bakken maar ik doe het te weinig en hoop geïnspireerd te worden door dit boek

Beantwoorden
BI
Miranda 2016-10-12 17:28:47

Ik zou ontzettend graag het bakboek willen winnen van Laura ? Volg haar al heel lang op haar blog.
Na 2 zwangerschappen niet kunnen bakken nu weer rustig aan begonnen, en dit zou super zijn. Je zou mijn man heel blij maken ?

Beantwoorden
MI
Janneke van Eck 2016-10-12 17:29:33

Ik wil graag het bakboek winnen, omdat ik een beginnende bakker ben. Ik ben dit seizoen begonnen met het kijken van Heel Holland bakt en wil nu graag zelf aan de slag. Er is alleen zoveel keuze in dingen die je kan bakken. Ik hoop dat het bakboek van Laura mij hierbij kan helpen!

Beantwoorden
JA
Willianne 2016-10-12 17:29:45

Hoi Rutger,
Ik zou dit boek heel graag willen hebben. Staat mooi naast jou boek in mijn kast.
Mooie recepten en een mooi lay-out.
Kan ik fijn weer nieuwe recepten proberen.
Ik zou er heel erg blij mee zijn, en ik denk nog veel meer mensen die ik blij ga maken met een lekker baksel.
Groetjes!!

Beantwoorden
WI
Vera Schoen 2016-10-12 17:30:22

Hallo Rutger,
Ik hoop met die boek weer leuke inspiratie op te doen om mensen te verrassen met creatieve creaties.
Daarom zou ik graag het boek willen winnen!
Groetjes
Vera

Beantwoorden
VE
Jorinda Boering 2016-10-12 17:31:40

Ik zou dit boek heel graag willen winnen zodat ik nog meer nieuwe en andere producten kan gaan uitproberen. Ik volg momenteel de opleiding tot zelfstandig banketbakker maar met de opleiding heb ik nog lang niet alle recepten die ik wil. Je bent nooit te oud om te leren en hoe meer recepten hoe beter denk ik maar. Ik volg jou en laura al een geruime tijd en jullie boeken staan zeker nog op mijn verlanglijstje.

Beantwoorden
JO
Tineke de Jonge 2016-10-12 17:32:32

Ik kan alleen maar zeggen: HEEEEEEEELLLLLL GRAAGGGGGGGGGG

Beantwoorden
TI
Maaike 2016-10-12 17:32:59

Rutger! Wat leuk :)
Met Laura Bakery is eindelijk me recept voor botercreme gelukt! Ik helemaal happy met me zelfgebakken verjaardagstaart.. Helaas kreeg ik het boek niet voor me verjaardag... Dus dit zou super tof zijn!

Beantwoorden
MA
Imelda Nolten 2016-10-12 17:34:44

Dit zou een mooi cadeau zijn voor mijn dochter van 11 die gek is op bakken. Dan zou ze met dit boek mooi vanaf de basis haar bak creaties kunnen beginnen.

Beantwoorden
IM
Christa 2016-10-12 17:36:08

Altijd leuk om nieuwe recepten te leren. Vooral met basisrecepten en vanuit daar zelf aan het proberen gaan met andere smaken :)

Beantwoorden
CH
Gerdien Alblas 2016-10-12 17:36:51

Het bakboek van Laura mag naast de andere kookboeken natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie! M'n schoonzus heeft het boek al maar gebruikt het boek zoveel dat ik wel héél nieuwsgierig word!

Beantwoorden
GE
jacqueline 2016-10-12 17:37:16

Ik mag van mezelf vanwege een chronische kook-/bakboeken verslaving geen nieuwe exemplaren aanschaffen maaarrrr ik mag ze natuurlijk wel winnen/krijgen! Ik ga alvast zitten duimen ;-)

Beantwoorden
JA
Brenda Nap 2016-10-12 17:39:26

Ik denk dat het boek erg leuk is met lekkere recepten! Niet te moeilijke recepten zodat klunzen zoals ik het ook allemaal nog kan maken :D dit geldt overig ook voor jouw bakbijbel! Wat een heerlijk boek :) ik denk dat het boek van laura een mooie toevoeging zal zijn op mijn (kleine) collectie bakboeken

Beantwoorden
BR
Lien 2016-10-12 17:39:37

Ik mocht zelf een exemplaar van jouw eigen bakbijbel winnen, waar ik al veel uit gemaakt heb en nog meer zal maken, dus ik vraag hem niet voor mijzelf. Dit boek - vooral omdat het een basisbakboek is- zou ik heel graag voor onze dochter winnen. Ze bakt al af en toe zelf wat dingen, maar als ze op kamers gaat zou ik het zo leuk voor haar vinden om een standaardwerk te hebben om dingen uit te maken. Dus fingers crossed voor onze dochter.

Beantwoorden
LI
Eveline 2016-10-12 17:40:13

Verzot op koken en met een kookboeketik zou dit boek ideaal staan in het rijtje kookboeken. De site van Laura is geweldig en ook al een aantal recepten en tips van haar site gehaald.

Beantwoorden
EV
Anita H. 2016-10-12 17:41:08

Waarom ik dit boek wil winnen? Nou, kookboeken en recepten zijn altijd welkom. (Ben er zo dol op.) En zo'n bakboek, met nuttige tips, al helemaal. Reuze handig.

Beantwoorden
AN
Lucie 2016-10-12 17:41:30

Omdat ik gek ben op bakken van allerlei lekkers, en ook gek ben op mijn lieve gezin dat ik graag verwen met mijn baksels, én graag de zoete inval onthaal op zelfgebakken gebak, maar vooral omdat ik nog zoveel wil leren, want misbaksels zijn geen ramp, maar de teleurgestelde gezichten hier als de oven dan opengaat wél.... Dus voor veel goede tips, inspiratie en blije gezichten alhier, maak ik dolgraag kans op het basisbakboek van Laura Kieft!

Beantwoorden
LU
Monique Verbeek 2016-10-12 17:43:07

Waarom zou ik dit boek graag willen winnen?? Om samen met mijn dochter weer nieuwe recepten uit te kunnen proberen.

Beantwoorden
MO
Mandy 2016-10-12 17:43:24

Geweldig! Wat een leuke stap voor laura en nog eens super leuk dat jij Rutger haar boek mag weggeven, ik volg haar al vanaf het begin op haar blog en van de boekjes bij de action naar een mooi dik recepten boek! Heerlijke recepten ! Graag zou ik haar boek in mijn collectie terug vinden. Ga zo door laura!

Beantwoorden
MA
Marianne Boonstra 2016-10-12 17:43:57

Hallo Rutger, ik zou dit boek heel graag winnen want ik vind de re cepten van Laura altijd heel duidelijk en eigenlijk klinkt het ook altijd heel erg lekker.Zou daarom zelf ook graag de recepten bij elkaar hebben om uit te proberen.

Beantwoorden
MA
Mareen 2016-10-12 17:44:30

Ik vind de recepten van Laura geweldig!! Ik wil dus heul graag dit boek winnen. Ik heb er nog een heel mooi plekje voor en dan kan ik mijn gezin lekker verwennen.

Beantwoorden
MA
Suzan 2016-10-12 17:44:44

Ik krijg zoveel energie van bakken, toen ik dit ontdekte heeft me dit letterlijk uit een diep dal gehaald. Ik vind het heel leuk om verschillende recepten uit te proberen en her werkt ontspannend voor mij! Ik heb dus inmiddels al veel verschillende boeken op mijn plank staan maar wat zijn de tips van Laura maar al te graag welkom! Ik hoop dat ik met Laura nog meer lekkere recepten kan ontdekken zodat er weer veel nieuwe energie vrij komt!

Beantwoorden
SU
Evelyn van raaphorst-vrijman 2016-10-12 17:46:56

Ik zou het wel graag willen winnen om samen met mijn zoons de beginselen van het bakken aan ze te leren

Beantwoorden
EV
Marco 2016-10-12 17:50:51

De recepten van Laura zijn lekker maar ook simpel! Lijkt mij geweldig om haar boek op de plank te hebben staan (en gebruikt worden natuurlijk ;) )

Beantwoorden
MA
Danielle 2016-10-12 17:52:43

Hoi Rutger,

Wat een super leuke Win Actie! Daar doe ik graag aan mee.
Vooral omdat ik Laura's Bakery fantastisch vind! Ik heb al zoveel leuke recepten gemaakt van haar site. En die zijn allemaal gelukt! Ook is er nooit iets onduidelijk in haar recepten.
Daarom denk ik ook dat dit boek een hele mooie aanvulling is op mijn collectie bakboeken die ik al heb.
Waar jouw geweldige boeken natuurlijk ook tussen staan ;)

Beantwoorden
DA
ing 2016-10-12 17:55:01

Hoi Rutger,
Ik bak veel en regelmatig, naast jouw en Laura's blog volg ik nog veel meer blogs.....alleen het lezen geeft me een verzaligd gevoel :) Toen ik toevallig van de week het hier thuis ter sprake bracht dat ik weer een leuk recept had gevonden (in dit geval van Laura) zei mijn dochter...hé die vind ik ook zo'n leuke en goede recepten hebben, mijn brownies komen ook van haar. Het feit dat mijn bakgen toch een beetje is overgedragen vind ik zo leuk dat ik haar graag het boek cadeau zou doen!
Grtjs en bak ze, Ing

Beantwoorden
IN
Sandra van Nobelen 2016-10-12 17:55:27

Oh wat zou ik dit graag willen winnen! Ik ben nu een jaartje bezig met veel bakken. Het is niet alleen mijn hobby, maar ook ontspanning. Heerlijk! Allemaal nieuwe recepten uit proberen lijkt me erg leuk. En nog een pluspunt; ik ben enorme fan van Laura's Bakery en Rutger Bakt! Zoals ze zeggen; 3,2,1.... bakken maar ;)

Beantwoorden
SA
Claudia Muller-Kosters 2016-10-12 17:57:12

Oh dit boek staat zó hoog op m'n lijstje! Ik ben dol op kookboeken, maar een echt bakboek ontbreekt nog. Mocht ik winnen zoek ik er samen met onze dochter een mooie taart uit voor haar verjaardag. Ze wordt 5 in november en is net zo gek op kookboeken en op bakken als ik ☺

Beantwoorden
CL
Glenda 2016-10-12 17:58:14

Hoi hoi,
Ik doe graag mee aan de winactie. Een mooie aanvulling aan mn kookboekenverzameling. Wat houd ik van bakken!

Beantwoorden
GL
Naomi 2016-10-12 18:02:13

Jaaaaaa! Ik heb net een nieuwe oven in m'n nieuwe appartementje en ik zou het superleuk vinden om te experimenteren met de bakrecepten van Laura :)

Beantwoorden
NA
Astrid van Vlodrop 2016-10-12 18:04:24

Het is mijn grote droom pm ooit mee te kunnen doen met "heel Holland bakt". Maar volgens mijn altijd "goudeerlijke" kinderen moet ik toch echt meer oefenen. Uiteraard zien zij daar natuurlijk weer de voordelen van. Nog meer lekkers op tafel. Het basisboek van Laura is dan ook zeer welkom om mijn basiskennis uit te breiden en om de kids tevreden te houden.

Beantwoorden
AS
Irma 2016-10-12 18:04:48

Omdat jij schreef Hoe het ooit BEGIN, vind ik dat ik een boek win! Hihi

Beantwoorden
IR
Niesje Janse 2016-10-12 18:04:51

Ik zou het boek super graag winnen . Ik gebruik haar recepten regelmatig en hoe leuk is het om al die heerlijke recepten gewoon bij elkaar in een boek te hebben

Beantwoorden
NI
Willemijn Schuur 2016-10-12 18:05:44

Tjsa, waarom zou ik het bakboek van Laura's bakery niet willen winnen!
Eén van de redenen dat ik het boek wil winnen is dat ik heel graag bak, Laura's vlog volg ik al een tijdje en zo'n bakboek heb ik nog niet staan en bakken uit een boek is toch wel fijner dan telkens m'n telefoon weer ontgrendelen...

Beantwoorden
WI
Lisanne laureyssens 2016-10-12 18:07:13

Ik wil graag dit boek winnen voor mijn zus die is gek op taarten bakken en op cupcakes maken. Aanstaande zaterdag moet ze er 70 maken voor een feestje. Ze vind het ook leuk om nieuwe dingen te leren of uit te proberen. Ze heeft ook jouw boek en zou dit boek ook leuk vinden.

Beantwoorden
LI
Carine Reimert 2016-10-12 18:07:16

Wauw, ik was al fan van Laura, een boek van haar zou erg leuk zijn! Ik kan hem natuurlijk vragen voor mijn verjaardag over 4 weken, maar hoe leuk zou het zijn om mijn gasten te voorzien van gebak úit haar boek?! Het boek zou hier erg goed op z'n plek zijn!

Beantwoorden
CA
Vandenhoudt Kelly 2016-10-12 18:10:15

Kiekeboe! Ik volg de opleiding brood en banket. Dit is mijn laatste jaar dus alles op alles zetten om het tot een goed einde te brengen. Met dit boekje heb ik nog meer inspiratie en leidt het me hopelijk ook tot een mooi eind bakresultaat in 2017!

Beantwoorden
VA
karin jongman 2016-10-12 18:10:32

Waarom ik dit boek wil winnen. Heel simpel ik vindbakken heel leuk en zou graag een goed boek hierover willen hebben. Het zou leuk zijn als ik met mijn verjaardag (einde van de maand) hier wat uit kan proberen

Beantwoorden
KA
Ellen van Driel 2016-10-12 18:10:47

elke keer geniet ik van haar leuke blog met hemelse recepten, ik print de recepten meestal uit...
het lijkt me dus geweldig om nu alles bij elkaar in een boek te hebben,
raak ik ook geen recepten meer kwijt, en kan ik nog vaker bakken.

Beantwoorden
EL
Elsa 2016-10-12 18:11:14

Wat een ontzettend leuk boek lijkt me dit! Ik volg haar al vanaf het begin en vind het heel leuk hoe leuk ze bakken vindt. Ook vind ik het heel leuk dat ze veel uitlegd wat je kennis van bakken vergroot, en je niet alleen maar een recept aan het opvolgen bent. Ik durf daardoor ook zelf meer te inspireren of eigen variaties te bedenken. Kortom, grote fan! Helaas ben ik nog student dus mijn bankrekening is helaas leger dan mijn kookboekenplank..

Beantwoorden
EL
Sarah Schubert 2016-10-12 18:12:40

Haar bakblog is een van mijn favorieten, ook vanwege de handige tips. Morgen bak ik voor de verjaardag van een vriendin brownies en een taart van haar blog. Ik hoop uit het boek meer mooie recepten te kunnen halen om mijn gezinnetje en omgeving mee te kunnen verwennen. Niet alleen ikzelf zou het super vinden om haar boek te winnen, maar ook mijn omgeving voor wie ik graag bak.

Beantwoorden
SA
Lisa 2016-10-12 18:12:57

Hoi Rutger,

Wie wil zijn mooi boek nou niet winnen..nou ik wel hoor. Een mooi cadeau voor mijn 40e verjaardag volgende maand!

Beantwoorden
LI
sandra de jong 2016-10-12 18:14:05

Ik ben helemaal verzot op lekkere baksels. En ik heb nog wel een plekkie vrij naast jouw twee bakboeken! Ik heb vorige week de zeeuwse bolustulband gemaakt, wat een zaligheid was dat zeg....Oja, mijn kinderen vinden het ook lekker leuk als het bakboek naar Tietjerk opgestuurd zou worden, die lekkerbekken :-)

Beantwoorden
SA
Anja Fokkema 2016-10-12 18:14:41

Lijkt me een fantastisch boek! Staat mooi naast de bakbijbel!

Beantwoorden
AN
Carola van Lopik 2016-10-12 18:16:07

Ik zou er onwijs blij van worden. 20, Ja 20 jaar geleden als brood en banketbakker mijn studie afgesloten. In mijn examen jaar brak ik mijn arm gecompliceerd. Pols kan niet meer draaien met als gevolg wel een diploma maar afgekeurd. Ben al weer een tijdje het banketbakken aan het oppakken (hobby matig;) en veel weet ik niet meer dus het boek zou zo meer dan welkom zijn.

Beantwoorden
CA
Desiree koning 2016-10-12 18:18:11

Ohhh lijkt me super gaaf om met mn nichtje van 11 hieruit te bakken! Zou leuk om dat saampjes te doen vooral nu de dagen kouder zijn. En ik weet dat me mams dat ook geweldig vind!

Liefs desiree

Beantwoorden
DE
Babs van der Pluijm 2016-10-12 18:25:02

Hallo Rutger, nieuwe ronde nieuwe kansen. Maar weer een poging wagen om een goed en lekker bakboek te winnen. Succes verder met je blog.

Beantwoorden
BA
Carolien 2016-10-12 18:27:04

Ha, wat een super leuke actie. Waarom ik dit boek wil winnen komt doordat ik elke keer wanneer er een nieuw recept verschijnt deze opsla en print. Dit is niet echt heel handig. Ik volg Laura al een tijdje en zou het daarom ook zo geweldig vinden om een boek van haar in mijn kast te hebben staan naast andere fantastische bakboeken.

Ik hoop dat ik mag winnen, maar gun het iedereen!

Beantwoorden
CA
maartje 2016-10-12 18:29:52

Ik zou dit boek dol graag willen voor mijn zus, omdat zij een beginnend bakster is en de bassis nog echt moet leren.
Ik bak zelf al een aantal jaren en heb haar zo een beetje mee aangestoken.
Ze vraagt me vaak om advies en help haar met liefde maar hoe makkelijk zou het zijn als ze dit boek heeft..
Ze zal hier een hoop van leren.
Ik ben zelf een reuze fan van haar en kijk vaak op haar site voor ideeen en door de jaren heen heb ik veel van haar geleerd dus vandaar dat dit boek goed van pas zou komen voor mijn zus.

Beantwoorden
MA
Inge de Haan 2016-10-12 18:31:41

Hallo Rutger
Ik zou graag dit boek willen winnen om nog meer lekkere recepten uit te kunnen proberen samen met mijn dochter.Je hebt een prachtig boekboek met heel veel lekkere recepten er in en die van Laura lijken mij ook heerlijk om te maken.

Beantwoorden
IN
Monique Straatman 2016-10-12 18:31:55

Wow, wat een recensie, hierdoor krijg ik, als leek in het bakken zin om het toch te gaan proberen, boek lijkt me daar heel geschikt voor. En door smakelijke foto's en tips erbij zou ik het ook moeten kunnen!

Beantwoorden
MO
ILONKA 2016-10-12 18:33:32

Hii!
Hij staat al op m'n verlanglijstje, maar als ik hem via jou kan winnen dan heb ik mee kans om 'Rutger bakt' te krijgen.. Twee boeken geeft Sinterklaas vast niet....

Beantwoorden
IL
Hilde de Vries 2016-10-12 18:33:39

Hoi Rutger,
Laura heeft mij mede geïnspireerd om mijn passie van bakken te volgen en hier (hopelijk) mijn beroep van te gaan maken. Vorig jaar heb ik een blog voor haar mogen schrijven over meringues en ik kijk regelmatig op haar blog voor inspiratie en tips! Haar boek zou voor mij een extra inspiratiebron zijn, waarbij ik nu eindelijk eens die prachtige foto's en recepten 'in real life' in handen kan hebben! :)

Beantwoorden
HI
J 2016-10-12 18:34:12

wow wat een geschenk uit de hemel, ben zelf ook een fan van haar recepten , lijkt me een fantastisch boek

Beantwoorden
J
Janine v.d breevaart 2016-10-12 18:34:28

Heel graag zou ik dit boek willen winnen omdat; ik een nieuwe keuken heb met 2 super ovens en die ik graag uitprobeert met jouw recepten en lauras recepten maar het zou toch super zijn als ik niet meer telkens op haar blog hoef te kijken maar gewoon in haar boek kan kijken !! :) en de uitgeprinte recepten weg kan gooien.

Beantwoorden
JA
Jyoti Baldew 2016-10-12 20:50:46

Ik wil graag het boek willen winnen voor mijn moeder! Ze houdt van koken en met name heerlijke taarten. Ook vindt ze het super leuk om recepten na te maken uit jouw boek :) ze wordt hier zeker weten super blij mee!

Beantwoorden
JY
Coba Sterkenburg 2016-10-12 18:37:23

Zou dit boek graag willen hebben als kerstcadeautje voor mijn kleindochter.

Beantwoorden
CO
Bas Bult 2016-10-12 18:37:40

Hoi Rutger.
Dit boek lijkt me zo geweldig!
Hij zou mooi bij mij verzameling bak- en kookboeken staan.
Ik volg Laura's Bakery al erg lang.

Beantwoorden
BA
Monique 2016-10-12 18:38:18

Iedere vrijdag bak ik iets lekkers van jou Rutger en er schuiven steeds meer aan tafel. Dus dat basisbakboek zou heel goed van pas komen ?

Beantwoorden
MO
Angelique 2016-10-12 18:45:40

Ik kom geregeld op de site van Laura's Bakery uit als ik een een recept zoek, of ik kom via jullie site uiteindelijk op haar site uit. Ze heeft heerlijke recepten, duidelijk.
Met dit kookboek hoef ik niet meer de recepten te printen maar heb ik allemaal samen in een mooi boek gebundeld. Een boek waar je Laura trots op kan zijn.
En een schitterend boek om natuurlijk meteen mee aan de slag te gaan met weer iets te bakken en om bij de bakboeken erbij te hebben staan, naast de Bakbijbel.
Een pronkstuk van een bakboek.

Beantwoorden
AN
Femke Kooiman 2016-10-12 18:45:53

Mijn reden om dit mooie boek te winnen? De brownies volgens het recept van Laura zijn de allerbeste én de allerlekkerste! De overige recepten moeten dan ook gewoon overheerlijk zijn :)

Beantwoorden
FE
Yvonne Severins-Smeets 2016-10-12 18:46:23

Hallo Rutger,
Wat leuk dat jij 3 boeken mag weggeven . Ik zou het Basisboek van Laura graag winnen, dan kan ik nog meer lekkere probeersels voorschotelen aan man, kinderen en kleinkinderen. Ze zijn al verwend met recepten uit jouw bakbijbel, maar er is nog plaats voor meer lekkere dingen.

Beantwoorden
YV
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.