Rutger bakt feestelijk

Rutger bakt feestelijk

Rutger bakt feestelijk is mijn tweede bakboek, na Rutger Bakt. Het feestelijke bakboek bevat 40 heerlijke recepten voor de feestdagen.  

Let op: Het boek ‘Rutger bakt feestelijk’ is niet overal meer te koop. In sommige boekwinkels kun je het bakboek nog kopen en ook tweedehands is Rutger bakt feestelijk nog wel te verkrijgen. Kun je niet meer aan een exemplaar komen? Voor soortgelijke bakrecepten is de Bakbijbel van Rutger Bakt ook erg geschikt.  

40 feestelijke bakrecepten 

Rutger bakt feestelijk is een bakboek voor beginnende en gevorderde thuisbakkers. Het bakboek bevat recepten voor originele broden en ambachtelijke koekjes, cakes en taarten voor bij de koffie. Uiteraard ontbreken ook de spectaculaire taarten niet om het feestdiner mee af te sluiten. Met andere feestelijke bakrecepten zet je macarons, gelukskoekjes en luxe parfaits op tafel tijdens het grand dessert.  

In een extra hoofdstuk vind je handige basisrecepten en -technieken, zoals een stap-voor-staprecept voor soezendeeg of een uitleg om chocolade te temperen. De feestelijke recepten worden ondersteund door prachtige foto’s en mijn persoonlijke herinneringen over bakken in de lekkerste periode van het jaar. 

Rutger bakt feestelijk kopen? 

Het bakboek ‘Rutger bakt feestelijk’ is helaas niet meer overal verkrijgbaar, maar je vindt soortgelijke bakrecepten in de andere bakboeken van Rutger Bakt.