Koekjesbijbel

koekjesbijbel

Koekjesbijbel 

Met mijn Koekjesbijbel zit je gebakken: als thuisbakker kun je flink aan de slag in de keuken met meer dan 170 koekjesrecepten. De Koekjesbijbel is voorzien van vele basisrecepten en praktische tips bij de recepten, zodat ook de beginnende thuisbakker de lekkerste koekjes op tafel zet. 

Meer dan 170 koekjesrecepten 

Wil je zelf koekjes bakken? In de Koekjesbijbel vind je meer dan 170 koekjesrecepten: van oudhollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Zo zijn er voor iedereen en voor iedere gelegenheid wel geschikte koekjes te vinden om te bakken. 

Maak gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten, die voorzien zijn van een heldere uitleg. Bij sommige koekjesrecepten vind je zelfs stap-voor-stapfoto’s om het nog makkelijker te maken. Praktische tips bij de recepten zorgen voor de lekkerste en mooiste koekjes! 

Koekjesbijbel kopen? 

Wil je ook aan de slag met de koekjesrecepten van Rutger Bakt? Je kunt de Koekjesbijbel kopen en direct aan de slag in jouw eigen keuken. Dit koekjesboek bestel je via de volgende link: Koekjesbijbel bestellen. 

Benieuwd naar de andere bakboeken van Rutger Bakt?