Na twee jaar wachten is het eindelijk weer zo ver: er komt een nieuwe editie aan van het Festival der Zoete Verleidingen! Al vanaf het begin van dit festival ben ik erbij betrokken en het is elk jaar weer een feest om eraan mee te mogen werken. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september 2022 kun je op een nieuwe, toffe plek genieten van heel veel zoet, een gezellige sfeer en veel gezelligheid. De nieuwe locatie van het festival is de tuin van De Schildhoeve in Fluitenberg. Deze schitterende parktuin met kronkelpaadjes, vijvers, een moestuin, borders met wilde bloemen en schaduwplekken onder de bomen zal iedereen verrassen!

Festival der Zoete Verleidingen

Baktheater en bakboeken!

Net als de voorgaande jaren, ben ik alle dagen weer aanwezig op het festival! Alle dagen geef ik een masterclass in het baktheater. Daar vertel ik je alles over koekjes. Het ene koekje is namelijk het andere niet! Ik laat je zien hoe je met eenvoudige basisingrediënten de lekkerste koekjes bakt. Je kunt koekjesdeeg namelijk op verschillende manieren maken en zo krijg je steeds een ander soort deeg: zetdeeg, wrijfdeeg en roerdeeg. In deze koekjes demo laat ik je zien hoe je de verschillende degen maakt en hoe je daar pitmoppen, spritsen en Amsterdamse koggetjes van maakt. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat er genoeg te proeven valt. Mijn bakdemo’s zijn vrijdag om 15.30 uur, zaterdag om 16.00 uur en zondag om 15.30 uur. De rest van de dagen heb ik een heerlijk zoete kraam met al mijn bakboeken. Dus kom vooral langs om iets lekkers te proeven, een gezellig praatje te maken of om een brandende bakvraag te stellen! Ik vind het superleuk om jullie allemaal te ontmoeten.

Festival der Zoete Verleidingen

Taartenbakwedstrijd

Op zaterdag 17 september is er een taartenbakwedstrijd. Met de door jou gebakken taart maak je kans op leuke prijzen. En waar ik vooral heel erg naar uitkijk: samen met Sarena en Tessa mag ik alle taarten gaan proeven en beoordelen! De inschrijving voor de taartenbakwedstrijd is inmiddels geopend. Dus wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan hier!

Festival der Zoete Verleidingen

Winnen!

Naast de gewone kaartjes kun je ook VIP-tickets kopen voor het Festival der Zoete Verleidingen. Je krijgt dan naast toegang ook koffie met taart, een gereserveerde zitplaats voor een bakdemonstratie in het baktheater, een toffe Festival Zoet shopper met leuke inhoud en je kunt extra dicht bij het terrein parkeren!

Speciaal voor mijn volgers mag ik 4 x 2 VIP-arrangementen weggeven met een gereserveerde plaats bij 1 van mijn bakdemo’s! Hoe tof is dat! Wat moet je doen? Laat in een reactie achter met wie en waarom jij graag naar het Festival der Zoete Verleidingen wilt. De wedstrijd loopt tot en met 25 juni 2022, 23:59. Daarna kan je niet meer meedoen. Op 26 juni 2022 maak ik de vier winnaars bekend en ik hoop jullie dan te zien tijdens één van mijn bakdemo’s of gezellig aan mijn kraam!

Wil je zeker zijn van een VIP-arrangement of al gewone kaartjes bestellen? Dat kan hier!

Update 26-06-2022: De winactie is afgelopen en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad per mail. Gefeliciteerd en veel plezier Nellina, Lidia, Vanessa, Simone & Marieke!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (543)
Cynthia 2022-06-10 07:52:41

De hele dag zoetigheid om je heen en ook nog wat mogen leren in een mooie omgeving, wie wil dat nu niet?! We zijn in 2019 pas voor het eerst geweest maar willen zeker dit jaar weer, nu kan ik het gelukkig beter vol houden als toen!🙈😄🤰
Samen met mijn peettante gaat dit het jaarlijkse uitje worden! 🥳 allebei dezelfde hobby dus is dit het beste uitje wat je maar kan bedenken! 😄🎂

Beantwoorden
CY
Brigitte 2022-06-10 07:54:51

Dat ziet er allemaal heel leuk uit! Lijkt mij heel leuk om met mijn moeder heen te gaan. Sinds kort heeft zij het bakken ook helemaal ontdekt, en ik vind het ook heel leuk!🍀

Beantwoorden
BR
Rinske 2022-06-10 07:56:01

Mijn tante en ik zijn beide gek van bakken! Zelfs nu met twee kids (2&11 weken) bak ik wekelijks omdat ik het zó leuk vindt en het een soort uitlaatklep is! Ik zou het geweldig vinden met mijn tante te mogen komen :-) Na 2 jaar corona wordt t tijd weer wat leuks te doen en bak inspiratie op te doen! :-)

Beantwoorden
RI
Matty de Jong 2022-06-10 08:00:15

Vrienden, familie en collega's zullen heel blij zijn met extra bak-ideeënik bij het Festival der Zoete Verleidingen op kan doen!

Beantwoorden
MA
Anneke 2022-06-10 08:02:16

In 2019 hoorde ik dat er hier vlak in de buurt een festival is over bakken en lekkers, echt iets voor mij. Helaas was dat ná dat het festival was geweest. Ik keek er dus erg naar uit om in 2020 te gaan, maar helaas ging het 2 jaar niet door. Dus het lijkt me super tof om met mijn man dit jaar te kunnen gaan, helemaal als dat met VIP tickets kan!

Beantwoorden
AN
Lydia Schut 2022-06-10 08:02:49

Wat zou ik dit graag winnen om dan samen met mijn dochter dit een keer mee te kunnen maken.
We zijn allebei bakfanaten. Waarschijnlijk omdat mijn vader vroeger brood- en banketbakker was en zowel mij als mijn dochter al jong het bakken heeft bijgebracht.

Beantwoorden
LY
Willemien 2022-06-10 08:03:25

Ik kom heel graag met mijn zusje - ze is (net als ik) dol op bakken en heeft een pittige paar maanden achter de rug en is zo hard toe aan een uitje!

Beantwoorden
WI
Gera Elzerman 2022-06-10 08:09:12

Jaa, tof! Met een vriendin heb ik een ‘bakclub’. We proberen steeds weer wat nieuws om beter te worden. Kaartjes voor het festival zou dus echt heel gaaf zijn voor ons!!😁

Beantwoorden
GE
Annemieke 2022-06-10 08:12:29

Graag met mijn dochter Tessa. Afgelopen jaren jou regelmatig ontmoet. Tessa kijkt uit naar het moment dat ze bij jou een bakworkshop mag volgen. HHB kids vorig jaar net niet gelukt (moesten eruit na voorronde3) dus veel zin om weer door jou geïnspireerd te raken!

Beantwoorden
AN
Goitske Buurman 2022-06-10 08:12:31

Ik wil heel graag samen met mijn zus naar het festival komen.
Samen hebben we de facebookgroep thuis bakken en koken met passie gestart om een platform te geven aan mensen om alles rondom koken en bakken te delen.
Mijn zus is tijdens de covid periode geopereerd en heeft nogal wat complicaties gehad maar ik kon niet naar haar toe mede doordat ik in een ziekenhuis werk en het een te groot risico vond om toch naar haar toe te gaan terwijl ze al zoveel complicaties had
Door onze afstand (Apeldoorn-dorp in Groningen) hebben we elkaar in de corona tijd dus ook weinig gezien. Een leuke dag die we ook weer mee kunnen nemen in onze Facebookgroep lijkt mij helemaal top!

Beantwoorden
GO
Sabrina kroon 2022-06-10 08:21:50

Ik waag ook graag een kans! Ben nog niet zo lang geleden begonnen met bakken. De bakatlas is al favoriet. Graag zou ik nog meer inspiratie opdoen en leren samen met mijn moeder😊

Beantwoorden
SA
Marloes 2022-06-10 08:22:44

Ik zou het erg leuk vinden om dit met mijn vriendin uit België te gaan doen! Door de Corona en de regels hebben we elkaar niet veel kunnen zien, laat staan afspreken!
Het zou ontzettend leuk zijn om hier samen naar toe te kunnen gaan en dingen te proeven en te leren zodat we thuis nog beter kunnen bakken.

Beantwoorden
MA
Josee 2022-06-10 08:24:19

Jaaa! Staat al tijden in de planning, gezien het bij ons om de hoek is kom ik graag met mijn vriendin Anne. Beide dol op bakken van/en zoetigheden. Dus we maken graag kans.

Beantwoorden
JO
Rutger Corvers 2022-06-10 08:24:37

Ik zou heel graag samen met mijn vriendin Ilona naar jou festival komen en kaarten winnen is natuurlijk helemaal gaaf! Lekker geïnspireerd raken en een dag lang genieten van een prachtig festival.

Beantwoorden
RU
Anouk 2022-06-10 08:25:06

Ik zou heel erg graag het bakfestival bezoeken met mijn mama! We zijn allebei gek op taartjes (bakken/eten) en altijd op zoek naar nieuwe baksels en inspirerende koffietentjes. Wij volgen jouw blog en boeken al jaren en het lijkt ons superleuk om je een keer te ontmoeten en een workshop te volgen.

Hopelijk tot dan!

Beantwoorden
AN
Miriam Smelt 2022-06-10 08:29:35

Oh dit zou echt een geweldig uitje en cadeautje zijn voor mijn moeder die in aug jarig is! Allebei verzot op bakken en zoete verleidingen! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Beantwoorden
MI
Natalie Wiersema 2022-06-10 08:31:09

Met mijn collega Anita Boorsma. We bakken regelmatig samen, kunnen we nieuwe ideeën opdoen tijdens een gezellig dagje uit! Hebben we beide wel verdiend 😊

Beantwoorden
NA
Natalie 2022-06-10 08:31:53

Met mijn collega Anita Boorsma. We bakken regelmatig samen, kunnen we nieuwe ideeën opdoen tijdens een gezellig dagje uit! Hebben we beide wel verdiend 😊

Beantwoorden
NA
Meia 2022-06-10 08:32:14

Een geweldige uitje samen met mijn lieve zusje! Ze houd onwijs van bakken en tijdens haar studieinder tijd maar dit zou geweldig uitje zijn

Beantwoorden
ME
Annemieke Veldhuizen 2022-06-10 08:34:23

Het liefst kom ik met mijn man Arnan. De realiteit un ons huishouden is dat ik te graag kook en bak, dat ik hem weinig ruimte gun in de keuken. Maar samen koken en bakken is volgens mij veel gezelliger en beter. Laten we het maar ervaren tijdens de Masterclass en ongetwijfeld volgen er daarna veel meer bak- en kooksessies samen! 😁

Beantwoorden
AN
Ilona 2022-06-10 08:36:45

Oe dit klinkt als een perfect uitje voor mij en mijn moeder! In deze lastige tijd zou dit extra uitje een mooi verleiding of afleiding zijn.

Beantwoorden
IL
Emma van der Lee 2022-06-10 08:37:45

Wat een toffe actie!
Als ik win, geef ik de kaartjes mijn lieve moeder. We hebben een pittig jaar achter de rug met kanker waar ze van herstelt. We hebben weinig kunnen bakken. Wel gelukkig kunnen genieten van je masterclass macarons! Daar hebben we veel van geleerd.
Nu is het lente, de zon schijnt, ook in haar hoofd. Ik gun haar een uutje met iemand die ze zelf mag kiezen!

Beantwoorden
EM
Mirjam 2022-06-10 08:38:32

Heel graag kom ik met mijn nicht. Gek op bakken beide. We wonen een eind bij elkaar uit de buurt. Maar plannen zo nu en dan een bakdagje. Ze kan op het moment zeker iets leuks gebruiken. Dit zou super zijn!

Beantwoorden
MI
Susan 2022-06-10 08:38:45

Ik wil graag met Lia naar het festival. Lia is een enorme bak fanaat. Ze is ook groot fan van jou (Rutger) en heeft al je bakboeken. Haar baksels zijn altijd heerlijk en ze verdient het gewoon om nieuwe ideeën op te doen en te genieten op het festival.

Beantwoorden
SU
Danielle 2022-06-10 08:38:54

Oh ja a heel graag, lijkt me echt super leuk om samen met mijn mams heen te gaan. Wij twee zijn thuis echt de bakkers dus hoe leuk om haar hier mee te kunnen verassen🥰

Beantwoorden
DA
Alette Bijker 2022-06-10 08:39:50

Ik zou hier graag naartoe willen met mijn dochter, om haar te laten zien hoe leuk en fijn bakken is! Helaas is ze alleen met haar leeftijd van 3 maanden nog wel een ‘klein beetje’ te jong 😜.
Gelukkig houdt mijn zusje ook van bakken en honden we het daarnaast ook eens heerlijk om samen een uitje te hebben wat ons beide inspireert!

Beantwoorden
AL
Marloes ter Veer 2022-06-10 08:39:55

Oh dat zou super leuk zijn samen met mijn ook bakgrage buurvrouw Ingrid, waarmee ik al verschillende van jouw super recepten heb uitgeprobeerd!

Beantwoorden
MA
Nelise Westeneng 2022-06-10 08:40:41

Mijn man is de grootste taart liefhebber die ik ken. Dit zou dus een perfect uitje zijn voor ons samen. Deze week op vakantie in Limburg. Gisteren workshop vlaai bakken gedaan. Record staat nu op 5 stukken vlaai op 1 dag. Dus dat proeven gaat wel goed komen.

Beantwoorden
NE
Heleen 2022-06-10 08:41:35

Samen met mijn moeder ben ik al jaren een trouwe bezoeker van het festival. Mijn moeder werkt in de zorg en ze heeft tijdens corona zo veel overuren gemaakt dat ze een leuk en ontspannen uitje dubbel en dwars verdiend heeft!

Beantwoorden
HE
Karin Appeldorn 2022-06-10 08:42:00

Ik wil deze zoete verleiding wel ondergaan met mijn lieve dochter Kirsten. We kijken altijd samen in bak en kookboeken voor de lekkerste recepten. Hoe leuk zal het zijn om dit in het echt te ervaren en te beleven!♥️

Beantwoorden
KA
Annemieke 2022-06-10 08:42:37

Ik wil heel graag met mijn moeder komen! Ik ben een echte bakfanaat en mijn moeder snoept graag van mijn baksels. Ze is sinds kort helaas ernstig ziek en kan leuke uitjes wel gebruiken!

Beantwoorden
AN
Puck 2022-06-10 08:42:55

Heel graag! Ik kom van origine uit de buurt van Fluiten erg, maar woon inmiddels in de randstad. Goede reden om in dat weekend ook familie in de buurt even te bezoeken…! ;)
Ik ben al vaker bij Festival Zoet geweest (toen was het nog in Sleen), waar ik tevens een gesigneerde bakbijbel heb aangeschaft. Echt te gek.
En een bakdemonstratie zou de kers op de taart zijn. Kan ik mooi mijn eigen bakskills uitbreiden. Dus heel erg graag!

Beantwoorden
PU
Anne de Jongste 2022-06-10 08:43:02

Wat lijkt mij dat een leuk uitje. En goed begin om het nieuwe schooljaar van mijn dochter te beginnen. Ze houdt ook van bakken en het smullen ervan.

Beantwoorden
AN
Henny 2022-06-10 08:43:18

Met mijn zus Ans. We houden beide van bakken en dan zijn bij festival der zoete verleidingen aan het juiste adres. We kijken al een jaren om erbij te zijn. Maar met deze mooie VIP tickets houdt niemand ons tegen. Laat dus maar komen 😜
Ik heb de datums al gereserveerd 😁🍀

Beantwoorden
HE
Elselinde 2022-06-10 08:44:39

Ik zou wel graag willen gaan met mijn vriendin Yvonne. Wij zijn al 50 jaar vriendinnen, en gaan graag samen op pad. 16 september ben ik jarig, dus dat zou dan een mooi verjaarsuitje kunnen worden!

Beantwoorden
EL
Manouscha Braakman 2022-06-10 08:44:41

Super tof! Ik wil met Eke gaan, een vriendin die ik al veel te lang niet live gezien heb, en waar ik ooit eerder al eens mee naar het festival zou gaan echter kon het toen niet doorgaan. Een herkansing zou super tof zijn!

Beantwoorden
MA
Miriam Stappenbeld 2022-06-10 08:46:33

Lijkt me superleuk om hier met mijn dochter heen te gaan, die steeds handiger wordt met bakken 😊
Gezellig samen tips en inspiratie opdoen !

Beantwoorden
MI
Gerlinde Schudde 2022-06-10 08:46:54

Ik zou heel graag met mn moeder heen willen😍 Beide zijn we gek op bakken!
Mijn moeder is net met pensioen gegaan en geniet nu van alle tijd die er is.
Voor het festival wordt net mijn nieuwe keuken geplaatst, kan ik daarna weer helemaal los!

Beantwoorden
GE
Carla 2022-06-10 08:47:45

Ik zou heel graag samen met mijn man komen om inspiratie op te doen om weer gezellig samen te gaan bakken in onze nieuwe keuken!

Beantwoorden
CA
Cecilia Sijtsma 2022-06-10 08:48:43

Samen met Geke Terpstra. Ze runt het Planetariumcafé de Stadstuin te Franeker. Altijd op zoek naar hoe ze de heerlijkste taarten kan bakken, ook vegan.
Daarom zou ik haar graag meenemen naar het festival der zoete verleiding.

Beantwoorden
CE
Lindy 2022-06-10 08:50:05

Ik had nog nooit van dit festival gehoord, maar het lijkt me heeeerlijk! Ik zou graag samen met een vriendin genieten van een leuk dagje uit op dit festival.

Beantwoorden
LI
Harriët van der Waals 2022-06-10 08:50:45

Oh het lijkt me super leuk om hier met mijn zoon van (dan) 9 heen te gaan! Hij is dol op bakken en is ook al naar de grote kinder bakshow geweest, dat vond hij ook geweldig. Het koekjes recept wat we daar meekregen heeft hij al meerdere keren gemaakt. Dus nieuwe inspiratie opdoen op dit leuke en lekkere festival lijkt me geweldige moeder-zoon tijd!

Beantwoorden
HA
Nathalie van Wolferen 2022-06-10 08:50:59

Heel graag wil ik met Monique van Gemert de gratis kaarten winnen ; gewoon omdat wij bakken als gemeenschappelijke hobby hebben,maar ook omdat er al 2 x een workshop of bakgerelateerde dag misgelopen is door verschillende redenen.
En omdat wij groot fan zijn van jouw recepten en jou als persoon.

Beantwoorden
NA
Miranda 2022-06-10 08:52:57

Oh super leuk, om samen met mijn dochter Sanne van (bijna) 11 te doen
Inmiddels al een aantal bakboeken van jou in huis en samen bakken is een plezier
Denk dat ze dit enorm leuk gaat vinden, een een moeder dochter uitje zie ik ook wel zitten😍
Leuk cadeau voor haar mooie rapport
We gaan duimen

Beantwoorden
MI
Bianca Mennink 2022-06-10 08:54:46

Wat lijkt me dit leuk! Nog nooit een dergelijk festival bezocht en dit is toch een prachtige actie om dan aan mee te doen! Uit 3 van jouw boeken haal ik recepten en bak graag. En door dit mooie festival zie ik allerlei bak-kennis en meer bakmogelijkheden bij elkaar voor nog meer inspiratie! Ik denk dat ik mijn zusje meevraag, Judith.

Beantwoorden
BI
Maaike 2022-06-10 08:56:10

Heel graag met mijn lieve vriendin Linda. Wij plannen onze uitjes op de eetmogelijkheden! Daarbij moet zij een aantal pittige keuzes maken en wil ik haar hiermee een hart onder de riem steken. En hoe kan dat beter dan met eten, proeven, bakken, taarten, koekjes, kookboeken!

Beantwoorden
MA
Yael 2022-06-10 09:01:09

Ik zou onwijs graag met mijn man langskomen. We hebben net een verhuizing achter de rug dus kunnen wel een relaxte dag met zoetigheid gebruiken! Ik kan je in ieder geval vertellen dat ik de verleiding niet kan weerstaan!!

Beantwoorden
YA
Gerda Stegeman 2022-06-10 09:01:29

Wat lijkt me dat leuk!
Mijn dochters en ik zijn bakverslaafd. Ik zou graag met mijn oudste dochter willen komen. Als het goed is, is haar 3e zoontje dan een week of 5, mooi om even een gezellig momentje samen te hebben en te genieten van een leuke dag.

Beantwoorden
GE
Naomi Mijnders 2022-06-10 09:03:54

Ik zou super graag naar dit festival gaan, samen met mn moeder. Zij heeft me leren bakken, nu is ze mijn assistent bij het bakken! Het lijkt me heel gaaf om hier naar toe te gaan, bovenal omdat ik er veel zal leren en inspiratie op zal doen, maar ook omdat ik er ongetwijfeld veel plezier zal hebben! Daarnaast kan een nieuw bakboek kopen nooit kwaad, toch?

Beantwoorden
NA
Rianne van Rijswijk 2022-06-10 09:06:27

Samen met mijn dochter alle kneepjes bekijken en er ons voordeel mee doen. Lijkt me reuze

Beantwoorden
RI
Marjo Boonman 2022-06-10 09:10:12

Ik zou graag met mij moeder willen gaan!
Het bakken heb ik van jongs af aan van haar geleerd en ik zou het heel leuk vinden om dit samen te doen :)

Beantwoorden
MA
Patricia Talbot 2022-06-10 09:12:55

Ik zou graag met mijn man Chris heen willen gaan. In oktober zijn we 15 jaar getrouwd en zo kunnen we leuke en lekkere ideeën opdoen voor het feest. Een feest zonder lekkere taart en allerlei lekkers kan natuurlijk niet hè 😜

Beantwoorden
PA
Leonora Buis 2022-06-10 09:13:42

Ik zou heel graag met mijn dochter Anique, een echte Bakmuts, naar het festival komen. Sinds kort woont ze op zichzelf, maar wat mis ik haar (baksels)!! Gelukkig heeft ze zelf alleen een combimagnetron dus komt ze regelmatig thuis (bakken). Waar een mooi fornuis met dubbele oven al niet goed voor is 😉.

Beantwoorden
LE
Miranda van Brummelen 2022-06-10 09:15:40

Heel graag zou ik kaartjes willen winnen om hier met Irene heen te gaan. Irene is een groot bakfanaat en staat elke week minimaal een dag lang wonderen te verrichten in haar keuken. Een deelname bij HHB zou haar niet misstaan, maar ze is nog niet aan de beurt geweest, dus op dit festival kan ze alvast enorm veel inspiratie op doen.

Beantwoorden
MI
Karin 2022-06-10 09:16:12

Ik zou heel graag met mijn dochter van 12 komen, een echt baktalent! Ze was door de eerste voorronde van heel Holland bakt kids door, maar helaas niet verder gekomen. Nu is ze te oud om mee te doen. Ze start in september in haar laatste jaar basisschool en sluit dan een pittige periode af, want ze heeft het op school niet makkelijk. Met dit festival zou ze in ieder geval een super start van het nieuwe schooljaar maken.

Beantwoorden
KA
Kathy 2022-06-10 09:16:17

Ik zou heel graag met mijn dochtertje en mijn man gaan . Samen bakken is het liefste wat we doen en kunne we nog lekkere ideetjes op doen 😋

Beantwoorden
KA
Barbara Van Lienden 2022-06-10 09:18:34

Het lijkt me heerlijk om samen met mijn voormalige schoonzus Ariette te gaan. We zien elkaar niet meer zo vaak en delen de passie om te bakken. Even tijd om weer eens helemaal bij te kletsen, om inspiratie op te doen en om mede bakgekken te ontmoeten.

Beantwoorden
BA
Marloes 2022-06-10 09:24:10

Ik zou heel graag met mijn moeder naar het festival gaan! We zijn allebei van het bakken en het lijkt me een superleuk uitje voor wat quality time samen!

Beantwoorden
MA
Mar 2022-06-10 09:24:29

Ik hou enorm van alles dat met bakken te maken heeft! Dit festival lijkt mij een walhalla! Ik hoop dat ik de kaartjes win 😀

Beantwoorden
MA
Brechtje van Wijk 2022-06-10 09:25:56

Dit zou leuk zijn om samen met mijn jongste dochter Julia te doen. Ze woont inmiddels op kamers, waardoor ik haar minder vaak zie, maar als ze thuis komt wordt er bijna altijd iets lekkers gebakken. En wat is er leuker dan samen nieuwe ideeën op doen.

Beantwoorden
BR
Wieteke ter Haar 2022-06-10 09:26:45

Met mijn vriendinnetje Els! Samen als ‘vers gebakken’ mama’s van allebei straks 3 kindjes zijn we wel toe aan een VIP dagje 😃.

Beantwoorden
WI
Johanna van Opijnen 2022-06-10 09:28:33

Super toffe actie! Ik zou graag gaan met mijn schoonmoeder. We gaan al vanaf de eerste editie elke keer samen heen. Maar nog nooit als VIP. Kan ik weer nieuwe inspiratie opdoen. Ik ga duimen!

Beantwoorden
JO
Diane 2022-06-10 09:30:40

Hier ga ik heel graag heen met dochter Ilona! Ze wordt al net zo gek op bakken als haar moeder. Met haar 8 jaar maakt ze al zelfstandig lastige recepten. Samen zijn we ook al naar de grote kinderbakshow van Rutger geweest en dagelijks klinkt het nog altijd 'oehlalala, oehlalala, oehlalalaaahaaaa.... lekker bakken!'

Beantwoorden
DI
Marjolijn 2022-06-10 09:32:58

Wat fijn dat het weer kan. Ik kijk daar zo naar uit. Ik zou heel graag samen met mijn dochter hier naar toe gaan. Beetje quality time voor ons samen.

Beantwoorden
MA
Alice Groenink 2022-06-10 09:33:21

Beste Rutger, mijn zoon heeft een espressobar en hij ging een jaar of negen geleden een begin maken met zelf koeken en appeltaarten te bakken aangezien inkopen erg duur was. Ik kwam erbij door onze verhuizing en werd van een appeltaartenbakker van een pakje Koopmans tot koekenbakker voor zijn zaak. Nog steeds zoekende en proberende blijf ik bezig om nieuwe dingen te maken. Ook gebruik ik wel bakrecepten van jouw hand. Wat zou het tof zijn om een zitplaatsje te kunnen hebben bij één van jouw bakdemonstraties en samen met mijn zoon inspiratie te kunnen opdoen.
Sowieso heel veel succes! 👍❤️

Beantwoorden
AL
Nessah van het Laar 2022-06-10 09:33:30

Jahaa leukleuk,we mogen weer, dan graag met mn BFF Jenet Folbert. Zij heeft de laatste maanden veel pijn en te horen gekregen dat ze reuma heeft. Dus een VIP kaartje winnen zou voor haar echt een opsteker zijn. Nieuwe locatie Fluitenberg klinkt ook heel idyllisch🥰

Beantwoorden
NE
Judith Hoogervorst 2022-06-10 09:36:09

Wauw, dat lijkt me super leuk om samen met mijn moeder mee te mogen maken. Zij heeft mij leren bakken en nu bak ik voor haar. Mooie momenten!

Beantwoorden
JU
Britt Kortekaas 2022-06-10 09:40:26

Leuk leuk leuk ! Ik doe graag mee met de win actie zodat ik gezellig met mijn moeder naar dit geweldige evenement kan !

Beantwoorden
BR
Hanny 2022-06-10 09:40:38

Nou Annette Dingemans, dat is leuk! Kunnen we eens van dichtbij gaan bekijken of we het allemaal wel goed doen met de bak Bijbel!

Beantwoorden
HA
Femke van Manen 2022-06-10 09:41:12

Ooeee een zoete verleiding is onze favoriet 😍. Samen met bakvriendin Manon zouden we meer willen leren om onze mannen en kindjes met zoet te verleiden. Elke moeder heeft die skills nodig om het thuis gezellig te houden ;-).

Beantwoorden
FE
Daisy Veldhuizen. 2022-06-10 09:41:44

Wat zou in hier graag naar toe willen. Samen met de buurvrouw van me ouders. Ze is al een bonus moeder voor me. e is al in me leven sinds me geboorte. En ze kan wel wat leuks gebruiken, ook we zijn gek op taartjes eten. Heb er nu al zin in🍰🍓😊

Beantwoorden
DA
Steffi Oostendorp 2022-06-10 09:43:37

Ooooeee hier zou ik zo graag met mijn anastaande naartoe gaan! Hij is een enorme zoetekauw (ik ook trouwens) en zal hem hier super blij mee maken :-D

Beantwoorden
ST
Henny Pijnacker 2022-06-10 09:43:46

Dit is echt wat voor mij met mijn buurvriendin Hilda Uitvlugt! Dit jaar struinen we samen geen lokale bakkertjes af in het buitenland tijdens vakantie , maar hoe leuk dan om dit samen te doen!

Beantwoorden
HE
Loes 2022-06-10 09:49:09

Ooooeee gezellig met Tineke mijn schoonzusje! Even weg met z’n tweeën zonder kids!!

Beantwoorden
LO
Dorrith Snijder 2022-06-10 09:50:09

Oeee, Meike van Seventer, hier willen wij wel graag heen hè. Gister nog de aardbei bavarois taart van jou gebakken Rutger!

Beantwoorden
DO
Louella 2022-06-10 09:50:36

Hey Rutger, mijn zusje Yolentha en ik zijn enorme fan van jouw recepten. Heel graag zouden wij een kaartje willen winnen om inspiratie op te doen!!
Veel liefs Louella en Yolentha

Beantwoorden
LO
Karin Spijkerman 2022-06-10 09:51:02

Ja super, het lijkt me heel leuk hier met mijn zusje Sylvia naartoe te gaan. We wonen wat ver van elkaar maar proberen ieder jaar 1 keer wat leuks samen te doen. Is er dit jaar nog niet van gekomen. Ik ben groot fan van al je recepten en volg je al jaren of insta en Facebook. Bakken is mijn grote hobby, ook op mijn werk een dagbesteding voor ouderen bak ik vaak.

Beantwoorden
KA
Alida Snippe 2022-06-10 09:56:07

Wat zou dat super zijn. Lekker dichtbij voor mij. Ik ben dol op bakken. Heb nu 2 boeken van je en ik vind ze prachtig! Na 2 moeilijke jaren thuis, Nu een nieuwe baan en daarom vind ik dat ik het wel verdien. Ik hoop dat ik erbij zit!!

Beantwoorden
AL
Judy kelder 2022-06-10 09:56:40

Ow hier zou ik heel graag met mijn dochter Sanne heen gaan! Ze bakt erg graag! Dit jaar word ze 16 en ze wil graag haar eigen taart maken voor de sweet sixteen feestje!
Wat zou het gaaf zijn om het feestje al op dit festival te kunnen starten door heel veel ideeën op te doen

Fingers crossed

Groetjes judy en sanne

Beantwoorden
JU
Ditte 2022-06-10 09:57:23

Hoi, sinds ik een keer een bakboek heb gekregen van jou ben ik een mega fan! Je recepten zijn consistent lekker en succesvol. Geregeld duik ik in een van jouw boeken of de website om recepten te vinden. Ik zou het dan ook erg leuk vinden om een live event te kunnen meemaken! Het bakken heb ik van mijn moeder geleerd, ook zij zou dit erg leuk vinden om bij te wonen, die zou ik daarom graag mee willen nemen :D.

Beantwoorden
DI
Ingrid 2022-06-10 09:57:50

Jaaaa, kaartjes winnen! Love it. En tja, waarom ik? Waarom niet zou ik zeggen …😉

Beantwoorden
IN
Irene Hoos 2022-06-10 09:59:12

Ik zou hier heel graag heen gaan met Miranda. Leren kennen toen we beiden zwanger waren, nu peuters van 3 in huis. En ondanks de drukte die dat geeft bakt zij nog de mooiste taarten voor feestjes van familie, haar eigen kinderen, vriendinnen, noem het maar. En dan ondanks dat bakken nog 18 kilo afvallen, dat is toch te knap voor woorden!

Dus ik zou heel graag samen met haar als VIP hierheen gaan, lekker een dagje niet moederen maar alleen maar zoete verleidingen!

Beantwoorden
IR
Brenda Jongbloed 2022-06-10 09:59:56

Ik zou dit enorm graag willen winnen! Ik woon sinds een jaar samen en heb gezien mijn bak en kook hobbie een hoop hulpmiddelen gehad voor het bakken. Flink aan het bakken dus! Valkuil is dus wel dat als ik vraag "zal ik iets maken?" Dat in dan als antwoord krijg "doe maar iets simpels, missisipi zandtaart ofzo..!" ("Realy???") Ik maak enorm veel gebruik van jouw recepten! (Een winkel gekochte pizza bodem komt er hier in huis niet meer in!) Je bent goed te volgen en eigenlijk mislukken jouw recepten nooit! (Behalve die rot macaronos!) Ik zou het erg gaaf vinden om kaarten te winnen voor deze dag en wat workshops van jou te kunnen meemaken.

Bedankt voor alle leuke recepten!

Beantwoorden
BR
Brenda Jongbloed 2022-06-10 10:01:09

Owja.. ik zou mijn vriendje Robert meenemen. Misschien vind hij ergens wel een missipp
i zandtaart op deze dag. :p

Beantwoorden
BR
Marjon Meijs 2022-06-10 10:02:14

Jahaaa Rutger graag verras ik mijn mannetje met een ontmoeting met jou, ik maak hem gek met al die heerlijke recepten. Nu wil hij wel eens zien wie nou die Rutger is die mijn hoofd op hol brengt met al die heerlijke recepten. 🎂😋😋🍰🧁🥧🥨🥖🥯

Beantwoorden
MA
Anneke bruin 2022-06-10 10:11:21

Hoi Rutger
Ik zou heel heel graag de vip kaartjes winnen, ben gek op jouw baksels,die ik maak en iedereen in de familie gr anneke

Beantwoorden
AN
Silvia van Zadelhoff 2022-06-10 10:13:24

Super tof als ik dit kan winnen voor mijn man. Sinds hij met pensioen is gaat hij steeds meer bakken, maar helaas mist hij soms wat inspiratie en loopt hij tegen problemen aan. Jou ontmoeten voor inspiratie en wat tips zou dus een unieke kans voor hem zijn.

Beantwoorden
SI
Ilse van Dijk 2022-06-10 10:16:58

Ik zou graag met mijn moeder naar het festival komen, omdat wij dat een aantal jaren geleden ook samen hebben gedaan. Ik deed toen mee aan de bak wedstrijd en mijn moeder moedigde me aan! Het jaar daarna werd ik erg ziek. Het lijkt me fantastisch om nu weer samen naar het festival te gaan, om te vieren dat ik weer beter ben!

Beantwoorden
IL
Tineke 2022-06-10 10:19:20

Hi Rutger, graag zou ik met m'n man willen komen. Ik overweeg minder in loondienst te gaan werken en te gaan bakken in bijberoep waar ik dat nu alleen nog voor de hobby doe. De stap daadwerkelijk zetten vind ik spannend! Mijn man steunt mij enorm en hopelijk is dit het laatste zetje dat ik nodig heb. 🙌

Beantwoorden
TI
Roxanne 2022-06-10 10:19:54

Ik waag graag een kansje om deze fantastische tickets te winnen! Wekelijks staan jou bakrecepten op het menu van zoet tot hartig alles komt voorbij en samen met mijn bakvriendin zijn we jou grootste fan! Er staan meerdere boeken van jou op mijn kast te pronken en alle masterclassen was ik aanwezig! Zou heel graag een praatje met je willen maken in het 'ecchie' en gelijk een fantastische dag beleven met al dat lekkers en leerzame verhalen.

Wij zijn aan het duimen!

Heel veel bakgroetjes

Roxanne

Beantwoorden
RO
Henriette 2022-06-10 10:22:22

Mijn man en ik gaan heel graag samen naar een van jou bakdemo’s. Wij bakken graag en veel samen en dan vooral jouw recepten, van taart tot koekjes.
Wij kunnen ook niet wachten op jouw nieuwe boek de toetjesbijbel. De rest van de familie heeft te kennen gegeven, dat ze dan met kerst een nog uitgebreider toetjes buffet wensen

Beantwoorden
HE
Ruth 2022-06-10 10:23:11

Lijkt me superleuk om er een dag te zijn. Ik kan eigenlijk niet kiezen met wie ik zou gaan maar ik denk dat ik mijn dochter van 7 daar superblij mee maak!! Zij is al net zo'n bakfan als dat ik ben en we maken graag samen lekkere baksels uit oa de bakatlas😀

Beantwoorden
RU
Ruth 2022-06-10 10:24:05

Lijkt me superleuk om er een dag te zijn. Ik kan eigenlijk niet kiezen met wie ik zou gaan maar ik denk dat ik mijn dochter van 7 daar superblij mee maak!! Zij is al net zo'n bakfan als dat ik ben en we maken graag samen lekkere baksels uit oa de bakatlas😀

Beantwoorden
RU
Nicolle Paffen 2022-06-10 10:30:09

Dit lijkt me heel erg leuk om samen met de vriendin van mijn oudste zoon te bezoeken. Zij vindt het ontzettend leuk om te bakken. Maar als studenten hebben ze maar een klein keukentje. Per 1 september gaan ze samenwonen en in hun nieuwe appartement hebben ze een echt grote keuken. Ze verheugt zich er nu al op om meer te kunnen gaan bakken. Dan kan ze op dat festival allemaal inspiratie op doen !!

Beantwoorden
NI
Beyza 2022-06-10 10:32:37

Ik zou er heel graag heen willen gaan met mijn tweelingzusje🥰🥰
Wij houden allebei van bakken en wat zou het leuk zijn om jou daar te ontmoeten☺️

Beantwoorden
BE
Manon 2022-06-10 10:33:15

Dit zou super zijn voor mijn vriend en mij. Zodat ik mijn "bakkunsten" kan verbeteren en mijn proefpanel (mijn vriend dus, en de buurman vindt het trouwens ook geen straf om te proeven) lekkerdere baksel voor kan zetten!
Lijkt me super leuk, een gezellige dag vol nieuwe inspiratie en informatie!

Fingers crossed

Beantwoorden
MA
Pien 2022-06-10 10:34:18

Ik heb de afgelopen jaren het bakken herontdekt met name dankzij de Bakbijbel, wat is er dan ook leuker om hiernaartoe te mogen! Ik zou graag samen met mijn vriend hierheen willen, ik ben degene die bakt en hij degene die alles opeet 😋
Ik zou het supergaaf vinden om jou te ontmoeten en natuurlijk mijn vragen aan je te kunnen stellen!

Beantwoorden
PI
Danielle penninkhof 2022-06-10 10:35:04

Ik zou heel graag met mn moeder daarheen willen. Doordat ik op dit moment met een keelontsteking en koorts thuis zit, is de zorg voor 2 kleine kindjes erg zwaar. Daardoor is mijn moeder mn rots in de branding. Ondanks haar hernia. Dus ik gun t vooral haar dat ze erheen kan!

Beantwoorden
DA
Sandra 2022-06-10 10:36:32

Hallo Rutger,
Wat een gave aktie! Bijna alle jaren ging ik naar Sleen met mijn manen kind. Super leuk. Nadat mijn man en ik getroffen zijn door longcovid zijn we er eindelijk genoeg boven op om weer leuke dingen te doen. Hoe leuk zou het zijn om hem met de kaartjes te verassen?! Super bedankt voor de kans.

Beantwoorden
SA
Wiep 2022-06-10 10:40:01

Lijkt me geweldig daar met mijn kleindochter naar toe te kunnen.
Veel recepten van jouw al uit geprobeerd!!🥰🍰🧁🍪🥧

Beantwoorden
WI
Ellen 2022-06-10 10:41:39

Hoi Rutger,

Ik zou zo graag met mijn man langskomen op dit festival! Hij is de bakker bij ons in huis en kijkt ook regelmatig je workshops. Daarnaast krijgt hij vaak te horen dat ie zich op moet geven voor HHB. Maar dat gaat hem in zn drukke leventjes met jonge kids en een opleiding momenteel niet lukken.
Maar hoe tof zou het zijn als ik hem hiermee mag verrassen en hij oog en oog met zijn held Rutger mag laten staan 😀

Beantwoorden
EL
Anne's Baking Corner 2022-06-10 10:47:20

Het zou helemaal geweldig zijn met de bakbijbelchallenge die ik heb gemaakt van de bakbijbel dat we daadwerkelijk elkaar kunnen ontmoeten met daarbij heerlijke baksels.. ik kijk er naar uit om meer te blijven leren en ben erg benieuwd hoe het is om je live in actie te zien ^^..

Beantwoorden
AN
ivonne 2022-06-10 10:47:25

Hallo Rutger,
Super actie en ik ding graag mee naar een kaartje . Het lijkt me zo leerzaam om mee te kijken over jouw schouders over alles en nog wat en de sfeer ervan te proeven en of er ook genoeg baksels melk/zuivelvrij zijn ,want dat is soms wel een uitdaging ... Ik ben er nog nooit geweest dus erg spannend allemaal . vr gr Ivonne

Beantwoorden
IV
Mary 2022-06-10 10:48:09

wat een lekkere prijs, als je alleen de foto's al ziet wil je daar toch bij zijn! Ik zou graag met mijn dochter Gonneke willen komen omdat zij ook zo van bakken houdt als ik. Maar door haar coeliakie passen we alles wel aan. Maar ik zou ook wel met mijn dochter Jetske willen komen. Zij woont sinds enige tijd op zichzelf en vindt het zo leuk om te bakken (dat doet ze dus steeds meer). Ze is een groot fan van Rutger.
Maar samen met manlief is ook leuk. Een grotere fan van alles wat gebakken is kan je niet vinden. Iemand die alles lekker vindt, maar ook die in is om alles te proeven. Mislukt of niet geen probleem! Als ik een VIP-arrangement zou winnen word het lastig kiezen. Maar daar komen we zeker wel uit!

Beantwoorden
MA
Wietske hidding 2022-06-10 10:50:44

Daar zou ik super graag naartoe gaan met mijn zoontje van 8 jaar die ook helemaal gek is op bakken! Hoe gezellig is het om een dagje quality te beleven met onze gezamenlijke hobby!

Beantwoorden
WI
Yo 2022-06-10 10:56:05

Met mijn bak mattie natuurlijk en waarom? Omdat het weer kan en mag . Heerlijk weer genieten van buiten zijn op een festival met mensen en gezelligheid en 🎂 taart en koekjes en hopelijk ook een zonnetje 🌞. Superleuk!!

Beantwoorden
YO
Susanne 2022-06-10 10:59:37

Ik zou heel graag samen met mijn vriendin gaan. Ik volg alles van heel holland bakt en van Rutger. Als ik iets wil gaan bakken ga ik voor inspiratie altijd naar rutgerbakt.nl en hie geweldig is het om een dagje helemaal in het teken van zoet door te brengen?!

Beantwoorden
SU
Chantal 2022-06-10 11:03:15

Jaaaaa.... super leuk. Samen met mijn bakmaatje Marielle kom ik graag! We proberen samen regelmatig nieuwe recepten en zouden graag wat bijleren en inspiratie op doen.

Beantwoorden
CH
Jelly 2022-06-10 11:03:25

Beste Rutger,

Ik zou heel graag samen met mijn, ook bakgrage, dochter naar het festival gaan. Dit zou voor het eerst zijn dat we samen zoiets gaan doen en deze super verrassing zou ik haar graag bezorgen!!

Beantwoorden
JE
Anita Borgers 2022-06-10 11:03:54

Zou zo graag weer eens iets met mijn graag bakkende dochter doen. Gezellig met z'n 2e.

Beantwoorden
AN
Martine van den Hof 2022-06-10 11:06:48

Ooh wat zou ik hier graag heen gaan met mijn lieve schoondochter. Helaas moet ik glutenvrij bakken vanwege de coeliakie van mijn wederhelft en jouw recepten lenen zich altijd het best hiervoor Rutger! Ik ben zo blij met je bakboeken. Ga zo door

Beantwoorden
MA
Wendy Bouwmeester 2022-06-10 11:06:53

Ik zou graag met mijn ex-collega/vriendin gaan. Wij delen dezelfde passie, bakken. Het zou een geweldig uitje zijn om ook weer even gezellig bij te kletsen maar vooral om inspiratie op te doen☺️

Beantwoorden
WE
Patricia 2022-06-10 11:08:35

Daar zou ik graag heen gaan met vriendin en koormaatje Carla van de Wolf.
Wij zingen bij een pop- en rockkoor.
We hebben door de Corona maatregelen natuurlijk heel lang niet met ons koor kunnen zingen. En om toch bezig te zijn en contact met elkaar te houden In die tijd heeft zij een online bakwedstrijd georganiseerd. Elke 2 weken kregen wij een opdracht die wij dan op vrijdagmiddag moesten aanleveren dmv foto’s in een groepsapp. Ze kwam zelfs iedereen een HHB boek brengen met pollepel en sinterklaasgedicht. Zo had iedereen dus ook regelmatig iets lekkers voor het weekend en hielden we goed contact. Er was een heus jurylid bestaand uit 1 van onze mannnelijke koorleden. Het moest dus niet alleen lekker zijn maar er vooral ook goed uitzien. Toen we het weer kon zijn we allemaal bij elkaar gekomen om van elkaar te proeven.
Het zou voor haar dus een leuke verrassing zijn om haar mee te mogen nemen als dank dat ze ons altijd zo heeft meegenomen in haar enthousiasme.
Patricia

Beantwoorden
PA
Petra van den Broek 2022-06-10 11:10:21

Ik wil graag samen met mijn moeder heen. Om inspiratie op te doen voor baksels voor mijn verjaardag, eind september.

Beantwoorden
PE
Inge Hoogma 2022-06-10 11:19:43

Ik zou graag met een goede vriendin heen gaan! We kennen elkaar sinds de middelbare school. Vroeger samen huiswerk maken, nu samen in de keuken staan bakken en tips en trucs uitwisselen. Lijkt me geweldig om samen te genieten van het VIP arrangement

Beantwoorden
IN
Mariska 2022-06-10 11:20:50

Ik zou hier heel graag met mijn zusje heen willen die net zo'n bakgek is als ik! Na een vervelend jaar kan ze wel iets leuks gebruiken en zou haar hiermee willen verrassen!

Beantwoorden
MA
Manon 2022-06-10 11:31:22

Hoi Rutger.
Ik zou graag met mijn instagram bakker-makker naar dit festival gaan. Ik heb hem tijdens de eerste lockdown geïntroduceerd in de bak wereld, met behulp van jouw recepten en nu is hij zich aan het omscholen tot patissier. Dat moet gevierd worden! :D

Beantwoorden
MA
Anne 2022-06-10 11:54:50

Wauw wat zou dat een geweldige kans zijn om er heen te gaan. Ik twijfel of ik ga want het is toch wel ver weg, maar met 2 gratis kaartjes word de keuze een stuk makkelijker. Als beginnende bakker verslind ik alles wat met bakken te maken heeft. De oven is mijn beste vriend geworden. En altijd opzoek naar lekkere recepten.

Beantwoorden
AN
Sarah 2022-06-10 12:03:49

Oehh... Ik zou samen met mijn beste vriendin gaan. We zijn allebei dol op bakken en recepten uitwisselen

Beantwoorden
SA
Christa Groenbroek 2022-06-10 12:04:22

Yesssss hoe leuk! De gewone tickets zijn al binnen uiteraard want we hebben té lang gewacht! Mijn nieuwste aanwinst, de bakbijbel ligt al klaar om een mooie krabbel van jou te ontvangen! Hoe leuk als dat onder het genot van een (ge)bakkie kan en samen met mijn vriendin Jo-an en/of Carolien met wie ik al jaren het festival bezoek. We gaan je sowieso zien! Groetjes van Christa

Beantwoorden
CH
Jorien 2022-06-10 12:05:54

Ik waag graag een gokje voor de kaartjes! Wie wil dit nou niet?! Lijkt me een geweldige dag waar ik graag met mijn vriendin bij zou willen zijn. Hopelijk wordt het een mooi nazomer-dag!!

Beantwoorden
JO
Lisanne Smits- van den Brink 2022-06-10 12:09:13

Vip-kaarten, wauw! Dat zou geweldig zijn om te winnen! Het lijkt mij heerlijk en gezellig om samen met mijn bakgekke buurvrouw naar jou toe te komen en aanwezig te zijn bij je bakdemonstratie. Heerlijk genieten van alle standjes en wat de andere deelnemers aanbieden.

Mijn buurvrouw is net zo gek als ik van bakken en wij wisselen regelmatig gebakken lekkers uit. Elke week kunnen we smullen van elkaars baksels. Het zou dus super zijn om samen inspiratie om te doen om samen eens aan de bak te gaan.

Beantwoorden
LI
Jeanet Pol 2022-06-10 12:15:51

Dat zou toch echt geweldig zijn! Een gereserveerde plek bij de kraam van Rutger. Mijn baksels laat ik regelmatig zien op pol_bakt_door. De bakbijbel etc. Zijn mijn inspiratie 🍰🎂

Beantwoorden
JE
Linda 2022-06-10 12:18:19

Ik zou heel graag met mij vriendin Marina Stuurman ernaar toe willen gaan.
Zij kan wel een leuk uitje gebruiken.

Beantwoorden
LI
Sandra Loef 2022-06-10 12:19:14

Rutger, het wordt tijd om elkaar te ontmoeten😉😂. Al jaren bak ik je recepten , koop je boeken. Alleen dat "live" ontmoeten is nog niet gelukt. 👍en oh ja , ik kom met Ellen, mijn bakmaatje door dik en dun( letterlijk en fuguurlijk😂). Tot in september, ik duim.

Beantwoorden
SA
Isabeau 2022-06-10 12:25:44

Jaaaa die wil ik heel graag winnen. Standaard wordt met mijn verjaardag en die van mijn vriend een taart/recept van jou gebakken. Dat bakvirus heb ik van mijn moeder, dus haar neem ik graag mee! Lekker samen nog meer inspiratie opdoen!!

Beantwoorden
IS
Jacqueline Lauffer 2022-06-10 12:27:18

Ik zou deze tickets aan mijn dochter en haar vriendin willen geven. Zij zijn allebei 24 en riepen op de basisschool we gaan een taartenwinkel openen als we groot zijn, maar de taartenwinkel gaat pas om 11.00 uur open omdat we eerst willen uitslapen. De taartenwinkel is er niet gekomen, maar er wordt nog steeds heel wat afgebakken en uitgeprobeerd uit de verschillende 'bijbels'. De zaterdagavond is ook regelmatig een ruil van heerlijk probeersels! Hoe leuk zou het zijn als ze hier dan samen heen kunnen.

Beantwoorden
JA
Wendy Haanstra-vd Sleen 2022-06-10 12:27:47

Wow, wat een gave actie! Ik heb al vaker van het festival gehoord, maar vanuit het zuiden is t een eindje rijden. Toch ben ik nieuwsgierig. Graag zou ik er dan een moeder dochter dag(en) van willen maken. Zo gaat t bakvirus weer een generatie verder.

Beantwoorden
WE
Constance Pluim 2022-06-10 12:31:14

Wat een leuke bak winactie! Ik zou er graag heen gaan met mijn dochter.

Beantwoorden
CO
Carlijn Wilgenhof 2022-06-10 12:32:45

Super tof!
Ik zou graag samen met mijn grootste criticus en liefhebber, mijn vader gaan. Dat zal dan zeker een gezellige en lekkere dag worden.

Beantwoorden
CA
Alice Koelewijn 2022-06-10 12:40:21

Jaa ik wil VIP kaarten winnen! Samen met m’n moeder komen wij elk jaar naar Sleen en nu voor het eerst op de fiets zo dichtbij zitten we nu.

Beantwoorden
AL
Maartje van Es 2022-06-10 12:43:00

Ik zou graag met mijn schoonzusje carlijn naar het festival zoet willen, we zijn beide regelmatig te vinden in de thuiskeuken. Mijn schoonzusje is gestart met de opleiding tot banketbakker maar heeft helaas moeten stoppen ivm meerdere allergieën. Nu bakken we thuis en genieten hier met volle teugen van, hoe leuk zou het dan zijn om samen naar het festival te kunnen gaan en een masterclass te kunnen volgen van de bakkoning van nederland🤗🤗

Beantwoorden
MA
Elianne 2022-06-10 12:45:54

Aaaaah wat een super kans! Lijkt me heel leuk om heen te gaan met m'n moeder. Lekker samen een dagje weg naar een evenement waar we allebei blij van worden :)

Beantwoorden
EL
Janine 2022-06-10 12:46:24

Ik zou graag met mijn moeder naar het festival komen. Ik ben dol op bakken en mijn moeder op het opeten van mijn baksels. Kan ik nieuwe dingen leren

Beantwoorden
JA
Careen Klijnsma 2022-06-10 13:11:16

Dag Rutger, wat een geweldig leuke actie. Ik zou heel graag kaartjes willen winnen omdat bakken en alles wat daarbij hoort, het allerlekkerste en leukste is wat er is. Zo fijn dat deze evenementen weer kunnen. Je zou mij en mijn bakvriendin niet blijer kunnen maken!🍰🎂🍪🍀

Beantwoorden
CA
Danielle de Graauw 2022-06-10 13:32:47

Hey Rutger, Ik zou heel graag VIP kaarten willen winnen voor het Festival der Zoete Verleidingen!
Ik maakte veel gedecoreerde (stapel)taarten, maar door een armblessure kan ik niet meer alles zelf doen. Gelukkig helpt een lieve vriendin mij nu met de taarten en haar wil ik graag verrassen met deze kaartjes! Dus please help mij haar te verrassen 🙏🥰🎂🧁

Beantwoorden
DA
Jenet Folbert 2022-06-10 13:35:53

Ik zou heel graag 2 Vip kaartjes winnen om samen met @nessahscreations ,Nessah van het Laar ,het superleuk festival te komen bezoeken .Beide bakverslaafd ,dus kom maar op met die kaarten ,en dan als kers op de taart ,Rutgers bak demo mee maken ,geweldig !

Beantwoorden
JE
Eline Koers 2022-06-10 13:40:44

Voor dit evenement neem ik graag een dagje vrij! Heerlijk een dagje zoet, samen met mijn bakzus.

Beantwoorden
EL
Geertje 2022-06-10 13:44:49

Samen met mijn schoonmoeder wil ik hier graag naar toe. Als bedankje voor alle oppasdagen en om inspiratie op te doen om thuis weer verder te bakken.

Beantwoorden
GE
Carla 2022-06-10 13:46:07

Graag zou ik willen winnen om mijn dochter(19 jaar)echt te kunnen verrassen. We hebben een moeilijk jaar achter de rug maar mijn dochter is blijven bakken. En ze is fan van je recepten. Zelf bak ik ook graag maar door mijn ziekte durf ik weinig ervan te eten (anorexia). Wat zou ik mijn dochter en mezelf blij maken met dit uitje.

Beantwoorden
CA
Lydeke 2022-06-10 13:46:29

Dat lijkt mij helemaal gezellig met mijn beste vriendin Silvia! Echt even lekker samen genieten!

Beantwoorden
LY
Kelsey van Dooren 2022-06-10 13:48:15

Ik zou hier zo graag met mijn beste vriendin heen gaan! Ik ben beginnend bakster en ben ervaring op aan het doen en zij wil graag gaan beginnen met bakken. Zo'n evenement is dan natuurlijk super inspirerend!

Beantwoorden
KE
Anouk 2022-06-10 13:50:39

Ik wil hier heel graag heen met mijn dochter. Mijn dochter is 13, dus alles wat ik doe is stom, ouderwets en achterhaald! Want voor een puber is alles stom en boejuh! Met bakken kunnen we elkaar wel vinden. Dochter is van het fijne priegelwerk en ik ben van het grovere werk. Ik houd van bakken, zij van de details. Hier vinden we elkaar in en versterken we elkaar. Hoe leuk zou het zijn als we samen hierheen gaan als moeder dochter uitje en met elkaar hier van kunnen genieten?

Beantwoorden
AN
Kayleigh Bleker 2022-06-10 13:50:47

Dit lijkt mij super tof! Ik zou ooit wel eens in Heel Holland bakt komen te staan, maar wil daarvoor heel graag wat meer bakkunsten en informatie op doen! Dit zou de ideale gelegenheid zijn hahaha. Graag zou ik mijn vader willen mee nemen omdat hij net zo'n bak fanaat is als ik dat ben en dat eigenlijk van hem heb overgenomen.

Beantwoorden
KA
Femke ter Haar 2022-06-10 14:08:16

Ik zou heel graag 2 kaarten voor dit festival willen winnen. Ik zou dan samen met een van mijn beste vriendinnen, Shanna, gaan. Door haar ben ik namelijk gaan bakken en de eerste taart die we samen maakte was een spectaculaire fondant taart. Ze woont nu aan de andere kant van het land dus hoe leuk zou het zijn als we samen een dag op dit festival kunnen doorbrengen.

Beantwoorden
FE
Marjon 2022-06-10 14:12:13

Samen met mijn bakebuddyforlife @meikemedia na ons 20daagse avontuur bij Bakery Institute nieuwe inspiratie opdoen, dat zou wel erg leuk zijn, en daar met jou dan in real life eens van gedachten wisselen over het opzetten van onze eigen "zoete" onderneming...nog mooier!

Beantwoorden
MA
Elly 2022-06-10 14:33:33

Mijn dochter en ik delen onze liefde voor bakken. We gaan altijd samen naar festival Zoet. Zou toch geweldig zijn als we VIP's zouden zijn voor een jaar 🤗

Beantwoorden
EL
Ans Kuiper 2022-06-10 14:33:49

Ik zou graag met mijn kleindochter van 15 naar het Festival der Zoete verleidingen komen. Samen genieten we van bakken. Allebei hebben we jouw bakbijbels en er staah geen fabriekbaksels meer op tafel. Samen lekker zelf doen en vooral jouw recepten die allemaal even lekker zijn. Allebei zijn we zoetekauwen en zullen zeker genieten van het Festival der Zoete verleidingen en inspiratie op doen.

Beantwoorden
AN
Anouschka 2022-06-10 14:38:49

Aah dit lijkt me superleuk om samen met mijn zusje Tatjana te doen. Ze heeft een uitkering maar bakt heel erg graag. Zou het superleuk vinden om hier samen met haar heen te gaan. Zeker als ik een workshop van jou kan volgen Rutger. Weet zeker dat we een topdag zullen hebben in elk geval.

Beantwoorden
AN
Anne 2022-06-10 15:02:55

Dit zou heel leuk zijn met mijn nichtje van 10. Ze vindt bakken hartstikke leuk en kijkt altijd heel Holland bakt en the great British bake off. Ze vindt dat ik ook mee moet doen, maar daar ben ik nog laaaaaaaaaang niet. Wie weet doe ik hier inspiratie op😄

Beantwoorden
AN
Lisanne 2022-06-10 15:09:30

Oke er wordt al jaren geroepen dat ik mee moet doen met Heel Holland Bakt. Iets houdt me altijd tegen, maar ik vind het echt heel erg leuk om te bakken en grijp iedere gelegenheid dan ook aan! Dit festival ken ik echter nog helemaal niet.... Hoog tijd om kennis te maken dus!

Beantwoorden
LI
Suzanne de Boer 2022-06-10 15:25:28

Wauw wat zou ik het tot vinden om daar met mijn zusje heen te gaan! Sinds Corona zijn we lekker aan het bakken en heb ik ondertussen de bakbijbel, de koekjesbijbel en de masterclass cakes in mijn bezit! Ik kende het festival niet maar ik zou heel graag naar het festival gaan en jou ontmoeten!

Beantwoorden
SU
Marleen 2022-06-10 15:38:20

Ik zou hier heel graag met mijn vriend heen willen. Ik heb net mijn enkel gebroken waardoor wij onze vakantie hebben moeten verschuiven, ook zouden wij nog een weekendje weggaan plus nog ergens naar een festival en dat gaat nu allemaal niet door😭
Het zou echt geweldig zijn als we hier als troost heen zouden kunnen! 😊 Het opdoen van inspiratie voor mijn volgende baksels lijkt me echt super! 🍩🍰🍮

Beantwoorden
MA
Laura 2022-06-10 15:48:22

Wat een super leuke actie weer. Ik ga graag met Silvia, mijn bak vriendin naar het festival. We zijn er al vaker geweest en staan al eerder met je op de foto 😉
Hoe leuk is het als dat dit jaar weer kan?
Daarnaast zijn we gewoon heel erg toe aan een zoet uitje nadat dit een paar jaar niet heeft gekund.

We zijn er in ieder geval bij in september, hoe tof zou het zijn als dat gratis kan 🤭🍀

Beantwoorden
LA
Marjolein de Jonge 2022-06-10 15:52:47

Samen met mijn moeder 🥰 we zijn al jaren trouw bezoeker van het festival op de vorige locatie. En dit jaar is het op het prachtige terrein van De Schildhoeve waar ik een paar jaar geleden getrouwd ben. Als we dan ook nog een bakdemo van jou bij mogen wonen zou helemaal top zijn!

Beantwoorden
MA
Carolien Bos 2022-06-10 15:59:03

Hallo! Wat lijkt me dat een leuk festival! En in zo’n mooi park! Klinkt goed!
Ik zou daar graag met m’n dochter naar toe gaan.
Ik bak graag en zij proeft graag! Leuke combi toch!😉
We hopen er zeker bij te zijn!

Beantwoorden
CA
Gera 2022-06-10 15:59:47

Samen met mijn nichtje Astrid. Lijkt.me.leerzaam en gezellig.
Samen bakken we er wat af!!

Beantwoorden
GE
Chantal 2022-06-10 16:03:11

Samen met mijn moeder, ondanks dat ze al 75 jaar is bakt ze nog heel graag en ruilen we vaak onze baksels uit.

Beantwoorden
CH
Katja 2022-06-10 16:08:59

Ik wil graag met mijn vriend Sander naar dit heerlijke festival! Bakken is al sinds ik kind ben mijn hobby en neemt steeds meer plek in in mijn leven, zelfs zoveel dat ik erover nadenk een carrière switch te maken! Hopelijk doe ik op dit festival veel inspiratie op en krijg ik meer duidelijkheid over welke kant ik op wil.

Beantwoorden
KA
Corina van den Bosch 2022-06-10 16:10:13

Wat zou ik dit graag willen doen samen met mijn schoonzusje! Ze heeft enorm veel gedaan voor haar moeder die na een kort ziekbed is overleden en nu staat ze altijd klaar voor haar vader. Dit zou een mooie verrassing voor haar zijn!!!

Beantwoorden
CO
Marloes Leijstra 2022-06-10 16:14:07

Hoi Rutger!

Ik zou graag VIP tickets winnen met mijn dochter Cato (10 jaar).
Ze is dol op bakken en heeft ook zo genoten van jouw show!
Nu duimen!

Groet Marloes

Beantwoorden
MA
Monique Maanders 2022-06-10 16:17:33

Lijkt me heerlijk Rutger om weer eens verleidt te worden, in dit geval niet door een man, maar jouw lekkere baksels komen aardig in de buurt, als ze al niet lekkerder zijn :). Ik neem graag mijn lieve naamgenoot en vriendin Monique mee als ik win, we wachten "zoet" op jouw bericht!

Beantwoorden
MO
Mariëlle 2022-06-10 16:27:42

Lijkt mij ontzettend leuk om samen met mijn vriendin Pauline te doen. Allebei houden we erg veel van bakken en zijn fan van je recepten. Door hele nare omstandigheden zit ik al een poos in de ziektewet, Mijn vriendin heeft in deze tijd veel voor mij gedaan en meerdere keren iets heel lekkers gebracht, uiteraard zelf gebakken, met een lief kaartje erbij. Ze is een topper!

Beantwoorden
MA
Marloes 2022-06-10 16:29:40

Ik zou heeeel graag de vip kaarten willen voor mijn zus en nichtje! Zij willen heel graag naar de zoete verleiding en het zou super zijn als ik ze kan verassen met vip kaart 😍😍😍

Beantwoorden
MA
Caroline 2022-06-10 17:06:04

Oh wat leuk! Mijn jongste dochter en ik maken graag kans op de VIP kaartjes! We bakken allebei graag en we willen graag eens naar de festival om bakinspiratie op te doen!

Beantwoorden
CA
Mirella van middelkoop 2022-06-10 17:14:29

Ik zou graag winnen voor mijn vriendin Mathilde. Ze zit al 3 jaar in ziektewet door treurige omstandigheden en wil haar graag onbezorgde dag bezorgen! We zijn beide gek op bakken en maken veel van jouw recepten maar een live workshop zou te gek zijn! 🎂🥳

Beantwoorden
MI
Robin Beumers 2022-06-10 17:29:38

Wat ontzettend gaaf! Ik zou heel graag kaartjes willen winnen om samen met mijn zus naar het festival te gaan. Ik bak altijd alleen van jouw recepten en mijn zus is altijd de pineut wanneer er geproefd moet worden. Gelukkig vindt ze dat niet erg. Het lijkt me super leuk en leerzaam om naar het festival te komen en eerlijk is eerlijk, het zou heel gaaf zijn om mijn grote voorbeeld in de bakwereld in het echt te ontmoeten!

Beantwoorden
RO
Marike de Bruin 2022-06-10 17:31:18

Ik zou graag de kaartjes winnen en dan samen komen met mijn vriendin Everdien! Zij is dit jaar 50 jaar geworden en zij houdt net als ik enorm van bakken. Ik zou haar graag verrassen met de kaartjes nog voor haar verjaardag!

Beantwoorden
MA
Janneke 2022-06-10 17:37:58

Wat leuk!! Samen met een vriendin proeven, inspiratie opdoen en genieten! Geen spannend verhaal, gewoon heel veel zin in een zoet dagje weg

Beantwoorden
JA
Tyka Beumers 2022-06-10 17:44:27

Wat leuk! Ik zou graag winnen voor mijn zus. Die zou het super leuk vinden om jou een keer in levende lijve te zien. Stiekem hoop ik ook dat ze zich ooit aanmeldt voor heel Holland bakt en wie weet zou dit haar over die drempel halen.

Beantwoorden
TY
Ellen Faessen 2022-06-10 17:53:30

Wat zou dat gááf zijn, samen met mijn collega Nienke, we wisselen recepten uit en genieten vaak alleen al van de mooie foto’s van onze baksels. Voordat we elkaar weer tegenkomen op het werk is al het lekkers meestal al opgegeten door onze mannen en kinderen. Dus nu willen we wel eens echt samen gaan genieten!

Beantwoorden
EL
Annemarie Heering-Rijnveld 2022-06-10 18:04:55

Waarom ik kaartjes wil voor het festival der zoete verleidingen wil? Omdat ik heel erg van zoet houd! Koek, snoep, taart, chocola, zelfs mijn smaak voor films en boeken is zoet! Sinds een klein jaar ben ik bezig meer te gaan bakken dan cake en appeltaart. Sloffen, zelfgemaakte kwarktaart, havermoutpannenkoekjes van rutgerbakt, zelf banketbakkersroom maken. Ik kan al meer dan vroeger, maar er valt nog véél meer te leren en te proeven! Dus zou ik héél graag naar dit festival willen!

Beantwoorden
AN
Marina 2022-06-10 18:08:33

Door baksels op facebook te delen bleek mijn buurvrouw 4 huizen verderop net zo'n bak en kook fanaat als ik te zijn. Afgelopen maand maakte ik een bruidstaart voor vrienden en zij een toren van 5 taarten voor haar dochter. Vroeger zeiden wij elkaar gedag en dat was het, nu delen wij de foto's, de tips en tricks en indien nodig de hulpmiddelen. Ineens is het niet meer de buurvrouw van alleen dag, maar een gezamenlijke passie die we deelden met leuke foto's op facebook. Het kersje op de taart was een foto van de overbuurman dat hij met zijn dochtertje aan het bakken was en de foto stuurde met de tekst. Kijk buurvrouwen, het bakken is echt besmettelijk. Gelukkig is dit een vrolijk en lekker virusje. IK kom graag met Gerda voor nog meer bak plezier en een dagje uit.

Beantwoorden
MA
Greanne Steenbergen 2022-06-10 18:15:02

Wat zou dit leuk zijn zeg! Dit is een keertje bij mij in de buurt. Hoe leuk is dat om dan samen te doen met mijn zus uit Leiderdorp die ook zo graag bakt als dat ik doe maar dat dus nooit samen doen. Hoe leuk is het dan om samen inspiratie op te doen op zo’n evenement met een leuke koekjes bakdemonstratie van jou!

Beantwoorden
GR
Marijke 2022-06-10 19:03:50

Wat zou het super zijn om die VIP kaarten te winnen! Samen met mijn zus Anita ga ik al jaren naar festival der zoete verleidingen. Wij zijn beide thuisbaksters en het festival is echt ons zussn uitje! Het zou geweldig zijn om de VIP kaarten te winnen zodat we optimaal kunnen genieten!

Beantwoorden
MA
Maaike 2022-06-10 19:31:00

Ik zou mijn vriendin Annemiek uitnodigen die de allerlekkerste appeltaart en (chocolade chip) cookies maakt, maar te bescheiden is om ermee te pronken. Wat zal zij genieten van een dag vol bakinspiratie. En met haar geniet ik!

Beantwoorden
MA
Willemijn 2022-06-10 19:36:05

Ik zou graag samen met mijn zoon gaan. Wij zijn verschillende bakkers maar bakken graag samen. Onze uitjes zijn vaak bakkersproeverijen in een leuke stad.

Beantwoorden
WI
Alyssa 2022-06-10 20:48:35

Hopelijk is er ook glutenvrij in de aanbieding want ik zou graag met mn vriendin gaan met glutenallergie :) onze gezelligheid gaat vaak door de maag, vooral bij onze eigen baksels :D

Beantwoorden
AL
Claudia de Mooij 2022-06-10 21:20:36

Ik gun mijn dochter Joan de VIP kaarten die jij mag weggeven. Ze is een heerlijke stress bakker die graag uit enkele van je boeken wat al probeert te maken. (En wij maar opeten 😋) Ze bakt graag en veel en mag volgend jaar naar de bakkers opleiding in Amsterdam om nog meer te leren. Maar een goede basis van jou door een bak demo zou leuk zijn…
Ik hoop dat je haar blij maakt met 2 VIP kaarten… (en dat ik dan mee mag)

Beantwoorden
CL
Emily Niemantsverdriet 2022-06-10 21:24:38

Hoi Rutger, ik zou heel graag de VIP-kaartjes winnen voor mijn dochter, Noa (12 jaar). Ze wil al vanaf haar 8ste jaar patissier en meesterbakker worden. Ook is ze groot fan van je en heeft je masterclass macarons bakken gevolgd. Ze zou het fantastisch vinden om je te ontmoeten, nog meer van je te leren en alle leuks en lekkers te ontdekken tijdens dit festival. Lieve groetjes van Emily

Beantwoorden
EM
Myrthe 2022-06-10 21:30:22

Ik zou graag net mijn zus Marije gaan. We bakken beide graag en kunnen ons hart daar goed ophalen. En natuurlijk zouden we een meet&greet met jou leuk vinden Rutger!

Beantwoorden
MY
Antoinette van Vliet 2022-06-10 21:30:35

Ik wil graag de Vip kaarten winnen omdat een goed koekje het lekkerste is bij een kopje thee en ik heel benieuwd ben jaar jouw tips en tricks.

Beantwoorden
AN
Fadime 2022-06-10 21:31:12

Ik zou zo enorm graag met mijn moeder hier heen gaan. Wij hebben de laatste jaren door verschillende redenen heel weinig leuke dingen buiten huis kunnen doen. En dit is iets waar we beide altijd heel erg van genieten. Hoe leuk zou het zijn als we hier samen als VIP nog wel naar toe zouden kunnen!!!

Beantwoorden
FA
Anne 2022-06-10 21:35:13

Ik wil héél graag VIP kaartjes winnen zodat ik samen met mijn zwangere zusje (kraam)taarten kan bakken voor onze vrienden en familie :)

Beantwoorden
AN
Rachel van Dijk 2022-06-10 21:39:34

Ik zou graag met mijn eigen koekenbakker (14 jaar) op pad gaan en meteen samen gezellig een dag doorbrengen. Jouw boeken/recepten gebruiken we regelmatig, zou zo leuk zijn!

Beantwoorden
RA
Noa Dijkhof 2022-06-10 22:14:18

Ik zou graag samen met mijn tweelingzus en moeder daar naartoe willen! Samen hebben we passie voor taarten en willen graag hierin groeien! Ons motto is dan ook “we got it from our momma”. En als er iemand gek is op al deze zoete verwennerijen zijn het hun wel!
Helemaal zin in een leuke én lekkere uitstapje!

Beantwoorden
NO
Pamela Bakker 2022-06-10 22:15:49

Met mijn man ,omdat we allebei van zoet houden wie wil er dan niet naar fluitenberg😋😋😃😃

Beantwoorden
PA
Annemarie van Rijn 2022-06-10 22:20:56

Met mijn moeder! Ik heb zelf een nare tijd achter de rug en het bakken van allerlei lekkers en de steun van mijn moeder hebben mij er door heen geholpen. Ze is een heel lief "proefkonijn" van mijn baksels. Dus ik zou het echt heel gaaf vinden om naar dit event als VIP te gaan samen met haar.

Beantwoorden
AN
Caitlin 2022-06-10 22:40:28

Ik zou er heel graag heen willen om zo mijn bakvaardigheden te verbreden en kennis op te doen van allemaal verschillende soorten degen. Ik wil er samen met mijn moeder heen zodat we een leuk moeder en dochter uitje hebben :) en daarnaast zou het een goede stress reliever zijn voor mij zo vlak voor mijn bruiloft.

Heel veel succes met het uitzoeken van de winnaars!

Beantwoorden
CA
Bianca Giesen 2022-06-10 22:42:15

Samen met mijn bakgekke dochter maak ik veel van jouw bakrecepten! In januari vierde mijn dochter haar 10e verjaardag. Als kado had ik kaartjes voor jouw bakshow in het theater gekocht. Helaas gooide Corona roet in het eten en werd de show geannuleerd. Ik heb haar een minstens zo leuk alternatief bakkado beloofd, maar nog niet gevonden. Tot nu! Kaartjes winnen voor het festival èn jouw masterclass is een nog geweldiger kado! Dus ik hoop dat ik haar hiermee mag verrassen!

Beantwoorden
BI
Marissa 2022-06-10 23:12:17

Ik zou heel erg graag met mijn buurvrouw komen! We bakken regelmatig samen en als we alleen ballen mag de ander altijd proeven!

Beantwoorden
MA
Inge van den moosdijk 2022-06-10 23:45:04

Ik zou het geweldig vinden om met mijn moeder hier heen te gaan, ze is toevallig ook jarig dan! We zijn een aantal jaar geleden ook bij een workshop van je geweest bij de Bijenkorf en dat was super!

Beantwoorden
IN
Anja Vierhout 2022-06-11 00:24:58

Wat een leuke win actie!

3 jaar geleden was ik met mijn schoonzus, Ellen, naar de Zoete Verleiding. Onwijs genoten! We zouden er een jaarlijks uitje van maken, maar helaas was daar toen ineens Corona.

Het lijkt me erg leuk om daarom tickets te winnen, zodat Ellen en ik onder andere weer van een mooie bak presentatie van jou kunnen genieten!

Beantwoorden
AN
Sietske Uz 2022-06-11 00:27:45

Ik zou super graag met mijn vriendin Keely willen komen. Die na jaren in de kleding gezeten te hebben nu in de keuken staat. En opeens mijn bakhobby wel begrijpt. Super tof om haar af en toe op haar werk in de keuken te mogen helpen nu.

Beantwoorden
SI
Ellen Olde Nordkamp 2022-06-11 00:33:26

Samen met Anja (schoonzusje). Omdat wij het beiden erg leuk vinden om te bakken. En met onze familie altijd een uitdaging hebben om iets te bakken wat iedereen kan/mag eten en lekker vindt. Door glutenintolerante, veganistische en kieskeurige familieleden. We doen graag nieuwe inspiratie op!

Beantwoorden
EL
Tessa 2022-06-11 01:33:09

Met mijn vader om samen inspiratie op te doen! Door zijn creaties vroeger ben ik ook gaan bakken. Sinds maart wonen we 2 uur van elkaar, elkaars baksels proeven gaan niet meer zo makkelijk. Dus samen lekker proeven en leren lijkt mij ontzettend tof.

Beantwoorden
TE
Anita Slootjes 2022-06-11 07:25:30

Lijkt me leuk met mijn zus te komen. Ze staat altijd klaar en vind bakken ook heel leuk! Hoe geweldig zou het zijn om dan hierbij te zijn en dan nog als VIP !!! Ik ga heel hard duimen🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Beantwoorden
AN
Bram vd Boomen 2022-06-11 07:43:47

Hoi Rutger, ik zou het super tof vinden om die prijs te winnen, ik ben nog naar 13 en kan die bakdeno wel gebruiken. Ik wil dan graag mijn moeder meenemen omdat die altijd voor me klaarstaat en ze helpt me bij het bakken. Ik zou ook graag wat nieuwe ideeen willen opdoen bij het zien van al die lekkernijen daar. Ik heb een paar keer meegedaan aan dit soort dingen van jou, maar helaas zonder succes. Ik hoop deze keer wel te winnen om mijn moeder ook iets super leuks te geven. Nu maar duimen!!

Beantwoorden
BR
Janna 2022-06-11 08:27:55

Dit klinkt als een perfect uitje! Ik zou hier heel graag heen gaan met Kailey, een vriendin waarmee ik regelmatig bakdagen doe. We testen dan andere technieken en nieuwe recepten, zoals rijstevlaai, rainbowcupcakes en laatst een vegan stapeltaart. We zijn ook al een keer samen naar Robbert in het theater geweest en dit lijkt me een perfecte volgende activiteit. Wie weet doen we dan ook wel mee met de taartenbakwedstrijd!

Beantwoorden
JA
Bianca Kuipers 2022-06-11 08:52:05

Ik zou hier heel graag heen willen met mijn zussen, ik houd van bakken en bak graag voor anderen ik hoop op dit festival weer nieuwe inspiratie op te doen voor mijn volgende baksel en vooral voor mijn 25ste verjaardag die in de zelfde week plaats vind. Nu maar duimen🍀🎂🥳🤩

Beantwoorden
BI
Engelke 2022-06-11 08:59:34

Hoi Rutger,
Ik zou het supertof vinden om naar het festival te komen. Ik zou graag samen met mijn vader gaan, hij is kok en heeft me geïnspireerd om in de keuken bezig te zijn. Om te veel competitie onder elkaar tegen te gaan ben ik me zelf meer gaan focussen op de patisserie kant van de keuken. Nu vormen we samen een heel mooi duo.
Ik zou het dan ook super gezellig vinden om een keer de mogelijkheid te krijgen samen iets leuks te doen!
Groetjes Engelke

Beantwoorden
EN
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.