Waarschijnlijk heb je ze wel eens voorbij zien komen in één van mijn recepten; de producten van Brand New Cake. Van fondant tot bakpoeder en van verschillende cakemixen tot de mooiste eetbare strooisels voor op je taart of cupcakes, Brand New Cake heeft het allemaal. Daarnaast vind je ook fijne hulpmiddelen en gereedschappen bij Brand New Cake, zoals verschillende weegschalen, rijsmandjes of een ovensteen voor het lekkerste zelfgebakken brood. De producten van Brand New Cake zijn van professionele kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Zo kun je bijvoorbeeld professionele biscuitmix kopen in een verpakking van 500 gram, 1 kilo of 10 kilo. En ook eetbare strooisels zijn er in kleine potjes, ideaal voor de hobbybakker, maar ze zijn er ook in grotere verpakkingen tot wel 10 kilo. Alle grondstoffen van Brand New Cake zijn dus perfect voor elke (thuis)bakker!

Wil jij aan de bak met Brand New Cake?

Onder de lezers van mijn blog mag ik 10 bakpakketten weggeven met producten van Brand New Cake. Daarmee kun je zelf naar hartenlust aan de bak! Wil jij kans maken op dit bakpakket? Laat dan in een reactie onder dit artikel achter wat je met de producten zou willen bakken en wie je daar mee wilt verrassen. De tien leukste inzendingen krijgen het bakpakket gratis opgestuurd! We vinden het heel leuk als je dan ook een foto deelt van de creatie(s) die je hebt gebakken met de producten van Brand New Cake.

Win een bakpakket van Brand New Cake!

Wat zit er in het bakpakket?

Biscuit-mix: Hiermee bak je heel makkelijk een super luchtig biscuit! Ideaal als basis voor de mooiste taarten!

Chocolade fudgecake-mix: Hier maak je een heerlijke smeuïge en smaakvolle chocoladecake mee. Je kunt de cake zowel in een langwerpige cakevorm als in een ronde springvorm van 20 centimeter bakken.

Zes kleuren vanille fondant: Perfect om een taart mee te bekleden en om mooie figuren mee te maken. De fondant heeft een romige vanillesmaak en is makkelijk te verwerken.

Acht kleuren gel kleurstof: Met deze verzameling kleurstoffen kun je elke kleur maken die je maar wilt. Gebruik het om de biscuitmix een kleur te geven, voor gekleurde details van fondant of om het glazuur een fijne tint te geven.

Witte chocoladedruppels: Deze heerlijke witte chocolade kun je voor van alles gebruiken. Maak er mooie chocoladedecoraties van, verwerk ze in een vulling of crème of meng ze door de fudge cake voor een extra gevulde cake.

Fondant glazuur: Hiermee maak je elke cake, taart of koek nog mooier. Je kunt de fondant met behulp van de kleurstoffen op kleur brengen voor een prachtige afwerking. Maar je kunt de fondant ook met bijvoorbeeld gepureerde frambozen menge.

Zachte parels: Dit is de perfecte finishing touch voor jouw zelfgebakken cake of taart!

Win een bakpakket van Brand New Cake!

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie met bovenstaande producten willen gaan bakken. Zelf heb ik de chocolade-fudgecake alvast gebakken, met daarop een bramen-frambozenfondant, verse bramen en frambozen en zachte parels. Je hebt tot zaterdag 31 oktober 2020 de tijd om te reageren. In week 45 worden de winnaars op sociale media bekend gemaakt.

Foto’s: Erik Spronk

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Brand New Cake en Baktotaal Bouwhuis

Sponsored
Reactie plaatsen
Reacties (1224)
Sandra 2020-10-26 22:00:22

Ik zou dit gave pakket heel graag willen winnen, maar kan onmogelijk nog origineel zijn na zoveel reacties...! :)
Met een nieuwe keuken in het voorruitzicht en 2 ovens, zou ik weer fijn aan de slag kunnen gaan om andere mensen blij te mogen maken met de beste bakproducten (en fijnste shop!) van NL mét natuurlijk de recepten van Rutger!

Beantwoorden
SA
Rianne 2020-10-26 21:51:16

Samen met mijn dochter een mooie stapeltaart maken. We zijn nog maar beginnende taartbaksters maar zitten vol plannen en leuke ideeën om op bestelling mooie en feestelijke taarten te gaan maken. De winter staat weer voor de deur dus lekker bakken in de keuken is dan heerlijk om te doen.

Beantwoorden
RI
Helen Deegen 2020-10-26 21:31:43

Mijn man wordt 30 november 50 jaar. Natuurlijk geen feest voor familie en vrienden maar met een mooie Abraham taart gemaakt van deze super prijs is het ook feest.

Beantwoorden
HE
Bianca ... 2020-10-26 21:13:09

Een leuke actie om samen met de bewoners van het verzorgingshuis iets lekkers te maken. Wat het precies gaat worden laat ik aan de bewoners over. Dat het iets bijzonders gaat worden....daar ben ik van overtuigd.
Zoveel creativiteit dat belooft wat!!!

Beantwoorden
BI
Bianca 2020-10-26 20:32:19

Een leuke actie om samen met de bewoners van het verzorgingshuis iets lekkers te maken. Wat het precies gaat worden laat ik aan de bewoners over. Dat het iets bijzonders gaat worden....daar ben ik van overtuigd.
Zoveel creativiteit dat belooft wat!!!

Beantwoorden
BI
Ilja 2020-10-26 20:13:57

Ik zou mijn opa graag verrassen met zo’n biscuittaart met fondant! Wegens corona en mijn werk, waarin ik veel in contact ben met mensen, ben ik al een tijd niet meer bij hem langsgegaan. Deze zou ik als ‘ik denk aan je’-presentje voor de deur kunnen zetten, om hem een hart onder de riem te steken in deze extra eenzame tijd voor hem.

Beantwoorden
IL
Annemarie Slager-van Cadsand 2020-10-26 17:14:22

Wat een smakelijke en superleuke bak- aktie zeg!

Ik zou gaan voor de chocolade fudgecake en hij zou onderdeel zijn van een high tea die ik wil maken voor, en wil delen met mijn beste en dierbaarste vriendinnen om mijn 65ste verjaardag te vieren 🎂

Beantwoorden
AN
Annemarije 2020-10-26 16:37:22

Wat leuk, deze actie! Ik zou hem graag willen winnen om nog meer producten van Brand New Cake uit te proberen.
Ik maak mijn familie hier heel blij mee, die proeven regelmatig mee :)

Beantwoorden
AN
Ingrid 2020-10-26 15:10:36

Wat een leuke aktie. Afgelopen weekend samen met mijn zoon een red velvet taart gebakken. De taart is super goed gelukt en smaakte heerlijk. Alleen jammer dat we niet de goede kleurstof hadden en hij dus niet rood kleurde. Met dit bakpakket moet het zeker gaan lukken. Dan nog afwerken met glazuur en roosjes van fondant.....
Heerlijk....en mooi.

Beantwoorden
IN
Marjolein 2020-10-26 12:43:27

Wat een toffe actie!
Met dit pakket zou ik voor mijn ouders met kerst een taart in tulbandvorm bakken. Daarna mooi versieren met glazuur. En voor mijn neefje en nichtje zou ik mooie cakepops maken van cake en versieren met fondant 😊

Beantwoorden
MA
Nadientje 2020-10-26 12:15:15

Ik bak een (zeker weten) lekkere biscuit waarvan ik de laagjes met bosvruchtencreme bestrijk.
Afgewerkt wordt de taart met violet en zwartgekleurde fondant en de roodgekleurde zachte parels maken het geheel Halloweengriezelig.
Wedden dat mijn huisgenoten smakkend aan tafel zitten....

Beantwoorden
NA
David en mama 2020-10-26 12:10:30

met deze bakingredienten kunnen onze zoon van 5 en ik een foute sinttaart maken! haha dit lijkt hem leuk straks ! en natuurlijk komt die foto dan ook goed. groetjes David en mama

Beantwoorden
DA
maaike beld 2020-10-26 10:59:58

Ik zou de groep 8 van mijn dochter hier mee willen verrassen! Wegens Corona vallen uiteraard alle leuke uitjes uit, dus ik zou samen met mijn dochter een mooie taart willen maken voor de klas!

Beantwoorden
MA
Mia 2020-10-25 22:52:10

Ik kijk er al naar uit om met dit pakket te experimenteren.

Beantwoorden
MI
Simone 2020-10-25 22:13:18

JA DOE GRAAG MEE! een taart bakken voor mijn beste vriendin met deze spullen komt dat zeker goed. Hopen dat ik win 🍀🍀🤗

Beantwoorden
SI
Mick Oosterbaan 2020-10-25 20:14:20

Voor mijn vriendin Dewi zou ik dit pakket graag willen winnen. Top onderwijsassistent nu haar laatste examens doen en dan op weg naar de Pabo. super kan ze nog meer taartjes bakken voor haar stage klas met dit supermooie pakket.
We gaan voor haar duimen 🤞🙏

Beantwoorden
MI
Mirjam 2020-10-25 17:18:47

Wij (mijn dochter en ik) zijn dol op bakken. We willen voor haar verjaardag 19 november een taart bakken dit keer met vlinders Mooie kleuren ect. Daarbij kunnen we dit mooie pakket goed gebruiken. Maar van dit pakket kunnen we ook mooi een kersttaart bakken. Wij duimen...

Beantwoorden
MI
Yvonne Sloothaak 2020-10-25 16:31:31

Over 3 weken krijgen wij eindelijk na 2,5 jaar verbouwen onze nieuwe keuken! Al ruim een jaar sta ik in de kou te koken en bakken. Met dit pakket kan ik mij dan in de nieuwe keuken gaan uitleven.
Een mooie chocoladetaart met chocolademousse en een mirror glaze. Door de kleurstof kan ik daar dan een mooi effect aan geven. Om iedereen te bedanken die het afgelopen jaar geholpen heeft!
Met de mix voor een heerlijk biscuit, samen decoreren met fondant, parels en chocolade kunnen we alvast vooruit gaan kijken naar het nieuwe jaar waarin wij ons eerste kindje mogen verwelkomen. Met een vulling van botercreme met frambozen uit eigen tuin moet dat ook goed komen!

Beantwoorden
YV
Tieneke Bosman 2020-10-25 14:57:54

O wauw. Wat een mooi pakket. Leuk om samen met mijn dochter iets feestelijke te maken met de kerst. We moeten het toch wat anders vieren dan normaal

Beantwoorden
TI
Shabanna 2020-10-25 13:45:45

Wat een te gekke actie. Ik zou graag het pakket willen winnen omdat mijn nichtje voor het eerst een huis heeft gekocht en ik heel graag een taart ter ere hiervan wil bakken. Hopelijk kunnen wij samen nog heel veel bakken. In 2021 zijn er in onze families een aantal jubileum. Mijn ouders 50 jaar getrouwd, mijn vader die 80 jaar wordt ect. Het zou echt geweldig zijn om ze blij te maken met bv taarten.

Beantwoorden
SH
Esther 2020-10-25 13:21:57

Wat een gaaf pakket, ik zou beginnen met de fudge cake

Beantwoorden
ES
Janny 2020-10-25 13:11:38

Een heerlijk pakket om te winnen. Ik zou een lekkere taart maken met fondant etc voor mijn man , kinderen en kleinkinderen. Allen zijn dol op eigen baksels

Beantwoorden
JA
selma 2020-10-25 12:34:24

Ik zou dit graag willen winnen om samen met mijn dochtertje van 4 een verjaardags taart te maken voor har vader. Wij zijn gek op taarten bakken en staan elk weekend in de keuken om wat leuks te bakken.. me dochtertje zou dol blij zijn als we dit winnen..

Beantwoorden
SE
Toos 2020-10-25 10:56:11

Het zou helemaal geweldig zijn. Ik zou graag als vrijwilliger voor de bewoners van het verpleeghuis aan de slag gaan om een gevarieerd assortiment lekkers te maken in de vorm van een high tea. Lekkere kleine hapjes waardoor veel mensen een traktatie kunnen nemen. In de huidige tijd is hun wereldje zo klein en ik ben bang dat het weer kleiner gaat worden. De feestdagen komen eraan en voor hen zullen de feestdagen minder feestelijk zijn. De druk op het zorgpersoneel en de beperkingen in het bezoek.

Beantwoorden
TO
Claudia Muller 2020-10-25 10:18:26

Heel graag! Onze kids (4&8) zijn allebei in november jarig. Het wordt een wat andere verjaardag dan anders, dus we maken er een zo leuk mogelijk feestje van met wat er wel door kan gaan. Een fantastische taart hoort daar natuurlijk bij!

Beantwoorden
CL
Nádia 2020-10-25 09:41:01

Wauw, wat een mooi pakket! Ik zou er een taart mee maken voor de verjaardag van mijn zoontje die 1 jaar wordt. En omdat we het op verschillende dagen vieren met telkens andere mensen kan ik verschillende dingen uitproberen met dit pakket :)

Beantwoorden
Jorieke 2020-10-25 09:22:45

Wat een gaaf pakket! Ik zou hier heel graag een mooie, lekkere en kleurrijke taart mee maken voor mijn moeder en schoonmoeder die allebei 60 worden dit jaar!!

Beantwoorden
JO
Hannah 2020-10-25 08:38:37

Wat een leuke winactie! I love de producten van baktotaal. Ik zou hier een heerlijke biscuit van maken die natuurlijk ook mooi versierd is!

Beantwoorden
HA
Rosanne 2020-10-25 08:15:01

Met het bakpakket zou ik een hele mooie verjaardagstaart maken voor mijn man die bijna 30 jaar is. Helaas kunnen we het niet vieren dit jaar. Ik zou het wel leuk vinden om hem te verassen met een hele mooie taart versierd met fondant.
En stukjes die over zijn brengen we naar familie en vrienden in de buurt, zodat zij thuis ook nog van zijn feestje kunnen meegenieten.

Beantwoorden
RO
Mariska van Seters 2020-10-25 07:52:16

Het pakket ziet er ontzettend goed uit. Ik zou het graag winnen voor mijn nichtje die heel graag bakt. Helaas door de Corona kunnen we het dan niet samen doen maar ze kan zich naar hartelust uitleven en dingen maken voor de hele familie. Ze bakt zo graag dat ze het ook aan anderen uitdeelt, dus het pakket zou ze heel erg waarderen en zou ook er mooi verjaardagscadeau zijn omdat ze op 10-11 jarig is.

Beantwoorden
MA
Mirjam 2020-10-25 07:22:33

Wat een leuke actie! Het pakket zou ik graag winnen voor mijn kinderen (6 en 8 jaar) en ons buurmeisje (9). Samen bakken ze ontzettend vaak, maar dan vooral bij ons buurmeisje thuis. Zij hebben de meeste spullen in huis om leuke cupcakes, taartjes, poffert, cake, noem maar op te bakken. Hoe leuk zou het zijn dat ze dan nu bij ons de keuken kunnen laten ontploffen en wij eens hun creaties kunnen uitdelen! Vooral kleurstoffen doen het goed in hun creaties, dus dat zou goed moeten komen!

Veel succes met het kiezen van de winnaars. Er zijn al zo ontzettend veel (leuke) reacties gekomen..! (Fingers crossed!)

Beantwoorden
MI
Mirjam 2020-10-25 07:21:21

Wat een leuke actie! Het pakket zou ik graag winnen voor mijn kinderen (6 en 8 jaar) en ons buurmeisje (9). Samen bakken ze ontzettend vaak, maar dan vooral bij ons buurmeisje thuis. Zij hebben de meeste spullen in huis om leuke cupcakes, taartjes, poffert, cake, noem maar op te bakken. Hoe leuk zou het zijn dat ze dan nu bij ons de keuken kunnen laten ontploffen en wij eens hun creaties kunnen uitdelen! Vooral kleurstoffen doen het goed in hun creaties, dus dat zou goed moeten komen!

Veel succes met kiezen! Er zijn al zo ontzettend veel reacties gekomen..! (Fingers crossed!)

Beantwoorden
MI
Annemarieke 2020-10-25 06:32:52

Ik zou hier heel graag een prachtige dierentaart voor mijn dochtertje van bijna 3 mee maken! Een kleurrijke taart voor haar verjaardag! De kleurstoffen van Bouwhuis zijn echt zo mooi en goed!!

Beantwoorden
AN
Marleen van Geffen-Smeekes 2020-10-25 00:41:00

Wat een leuke actie! Ik ken de producten van Brand New cake niet, maar als bakfanaat zou ik ze graag willen uit proberen; chocolade Fudge, dan ben ik om hoor. Ben een echte chocoholic en mijn zus Karolien is zeker te porren om de baksels te testen en net zo dol op chocolade als ik.

Beantwoorden
MA
Saskia Faber 2020-10-24 23:11:33

Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn dochter Jasmijn. DE manier om even de stress van het leren voor tentamens even van je af te schudden en even je hoofd leeg te maken. #stressrelieve #ookerglekker #wijproevengraagmee

Beantwoorden
SA
Monica 2020-10-24 23:08:45

Dan zou ik een spectaculaire choco cake met super versiering van de fondant voor mijn 50e verjaardag maken. Door Corona mag er geen verjaardagsfeest komen maar laat het dan een feestje worden om met mijn gezin die taart op te eten 😂🎉

Beantwoorden
MO
Manon 2020-10-24 23:03:08

Ik zou mijn dochter van 14 heel blij maken als ik dit pakket zou mogen winnen. Ze is gek op bakken en vooral van de kleurstof die ze daarbij naar hartenlust gebruikt haha
Vandaag hebben we een red velvet cake gemaakt, was niet helemaal naar wens dus gaan we voor een rematch mocht ik de spulletjes winnen 😄

Beantwoorden
MA
Jacqueline 2020-10-24 22:51:26

Oohhwwww... toen ik chocolade fudgecakemix las wist ik dat ik wel moest reageren! Dit moet ik echt proberen, lijkt me supergeweldig lekker!!
En op de site is ie uitverkocht... dus dat móet gewoon lekker zijn

Beantwoorden
JA
Christy 2020-10-24 22:22:44

Ik heb nog nooit een echte spectaculaire taart gebakken. Het lijkt me super leuk om mijn kinderen te verrassen met een drip taart in Sinterklaas thema!!

Beantwoorden
CH
Kimberley 2020-10-24 22:19:07

Lekkere cakes of taart voor alle klussers die ons vanaf volgende week gaan helpen in ons nieuwe huis! Dan kan iets lekkers natuurlijk geen kwaad ;)

Beantwoorden
KI
Nina snackers 2020-10-24 22:12:21

Geweldig pakket kan zoveel verschillende dingen mee maken. Zou heerlijk cake of redvelvet taart chocola cake maken heerlijk om die producten te zien wat er bij zijn gekomen

Beantwoorden
NI
Angelique 2020-10-24 22:02:42

Ik zou 2 hele mooie sinterklaastaarten maken en dan eentje opsturen naar mijn schoonzus omdat we dit jaar niet met z'n allen sinterklaas kunnen vieren, maar zo zijn we toch een beetjes samen.

Beantwoorden
AN
Simone van der meer 2020-10-24 22:01:11

Wat een uitgebreid pakket! Ik ga de chocolade fudge cake maken met een hele vrolijke buitenkant,voor mijn eigen verjaardag in november. 36 word ik maar een keer ☺️

Beantwoorden
SI
Sandra 2020-10-24 21:52:29

Wat een geweldig pakket! Ik ga voor een unicorntaart :-)

Beantwoorden
SA
corine den boer 2020-10-24 21:30:10

Even een kleine aanpassing aan mijn tekst, mijn telefoon maakt soms wel hele rare zinnen ....

Wat een leuke actie ! Ik zou een regenboogtaart maken van de biscuit mix, en de verschillende kleurstoffen, en deze kado doen aan mijn collega die net uit de kast is gekomen.

Beantwoorden
CO
corine den boer 2020-10-24 21:26:13

Wat een leuke actie ! Ik zou een regenboogtaart maken van het biscuit deeg mix, en de verschillende kleurstoffen, en deze kado doen aan mijn collega die net uit uit de mastbos gekomen.

Beantwoorden
CO
Mirjam 2020-10-24 21:20:33

Het zo heel leuk zijn als ik een pakket win. Kan ik met mijn kleindochter nog meer heerlijke taart en cake bakken. Ze vind het bakken niet alleen leuk maar het versieren h drommel. En als het dan klaar is deelt ze het ook graag uit zo krijgen buren vriendinnen allemaal ook wat lekkers. Een feestje om met haar aan de slag te gaan.

Beantwoorden
MI
Brigitte van Beek 2020-10-24 20:41:51

Dit is echt een gave winactie. Volgende week wordt onze nieuwe keuken geplaatst en dan moet de nieuwe oven natuurlijk getest worden! Ik heb ook net een nieuwe keukenmachine gekregen van m'n ouders dus de taart is dan voor hen!

Beantwoorden
BR
Merianda den braven 2020-10-24 20:24:13

Ik zit al heel lang binnen #risicogroep en dan is het zo fijn om zelf de lekkerste dingen te kunnen bakken met de cakemixen van brand new cake, heel makkelijk te bestellen bij baktotaal bouwhuis.com. Samen met de meiden heb ik de lekkerste dingen gemaakt, zoals een sneeuwster, tompouzentaart, aardbeienslof en vandaag de Betuwse kersencake. Het beslag is erg makkelijk te maken, alleen eieren en boter toevoegen aan de meel, paar minuten mixen en de cake kan de oven in. Vandaag ben ik helaas te moe om de cake leuk te versieren. Hopelijk lukt dat de volgende keer wel en met de inhoud van dit winpakket moet dat zeker lukken. Zo, nu eerst een plakje cake, en dan snel duimen #jezoumaarwinnen foto onder facebookbericht

Beantwoorden
ME
Yvette 2020-10-24 20:12:31

Van te voren bedenk ik wat ik ga maken maar een maal aan de slag komt mijn creativiteit naar boven en ziet de taart er heel anders uit dan dat ik van te voren in gedachten had. Altijd weer een verassing.

Beantwoorden
YV
Naomi 2020-10-24 19:57:11

Ik zou heel graag een lekkere naked-cake willen bakken. Wel met wat glazuur en mooie aankleding van vruchten en bloemen. Verder een heerlijke vulling maken maar van buitenaf het simpel houden, zodat je binnenin een explosie van onverwachte smaak en kleuren treft!

Beantwoorden
NA
wendy 2020-10-24 19:43:25

Ik zou dit pakket graag willen winnen. Van de biscuit-mix zou ik een biscuittaart maken met aardbeienjam en slagroom en bekleden met fondant en nog leuk versieren. Van de Chocolade fudgecake-mix bak ik een lekkere cake. De gel kleurstof zou ik gebruiken om de biscuitmix een kleur te geven. De witte chocolade druppels mengen door de fudgecake of bovenop je taart. fondant glazuur leuk voor op je taart of cake. De zachte parels ook gebruiken voor als versiering op de biscuittaart of fudgecake. Ik zou mijn familie ermee willen verassen.

Beantwoorden
WE
Anneliese de Waal 2020-10-24 19:42:43

Ik zou een biscuittaart bakken en decoreren met de fondant, voor de verjaardag van mijn dochter, en mooi versieren met de decoratie materiaal. Lijk me erg leuk om te maken. Doe erg graag mee 😊😊 Groetjes Anneliese

Beantwoorden
AN
Suze 2020-10-24 18:23:28

Heel graag! Een fudgetaart met witte chocola ga ik maken. Afgetopt met parels. Dat ga ik maken voor al mijn collega's, ik werk op een voortgezet onderwijs school. Zij hebben wel een dikke taart verdiend! Met zo een enorm pakket kan ik wel voor 100 collega's wat maken! Nu al zin om te maken en te eten 😋

Beantwoorden
SU
Silvia 2020-10-24 18:00:20

Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn dochter. Zij is 15 november jarig en dit zou voor haar het ultieme verjaardagscadeau zijn. Ze heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad, maar gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter met haar en dat komt mede doordat ze haar hobby heeft gevonden in bakken. Vorig jaar heb ik haar voor haar verjaardag de Bakbijbel cadeau gegeven en daar zijn al veel lekkere dingen uit voortgekomen. Hopen dat ik haar dit jaar kan verrassen met dit geweldige pakket!

Beantwoorden
SI
Annabelle van Wijngaarden 2020-10-24 17:54:27

Wow, wat een mooi pakket. Recent de red velvet taart van Rutger gemaakt, maar de kleurstof die ik had, was niet rood genoeg - maar met dit pakket kan ik een goede herkansing maken! En dan heb ik weer wat uit te delen aan mijn collega’s die nu in de zorg werken ipv de fysiotherapie van ons verpleeghuis. Deze toppers verdienen weer een lekker taartje!

Beantwoorden
AN
Sandra van Meeteren 2020-10-24 17:39:58

Beste Rutgers. Met het pakket ga ik een heerlijke, mooi met herfstkleuren versierde taart maken voor mijn moeder die longpatient is en sinds maart al niet meer buiten komt en zo veel leuks moet missen. De chocolade fudge cake is een heerlijke cake om te maken op een regenachtige zondag, terwijl mijn man naar de Grand Prix van Portugal zit te kijken.

Beantwoorden
SA
Ilse Van Den Berg 2020-10-24 17:19:58

Je, hier zou ik mijn zoon van 9 heel erg mee kunnen verrassen. Producten die vanwege de goede recepten ermee heel goed door hem te maken zijn

Zijn al time favorit: chocoladecake!! Met dit pakket zou hij zich helemaal kunnen uitleven, óók met de versiering van zijn cake. Ik zou hem dan voorstellen een lekkere biscuittaart te bakken, die te vullen met een chocoladecreme en dan decoreren met gekleurd fondant. Uiteraard mag hij beslissen! Alvast oefenen voor zijn 10e verjaardag, leuk!

Beantwoorden
IL
Iris 2020-10-24 17:10:12

Wat een super actie! Ik zou dit pakket heeeeel graag winnen en zou dan een mooie biscuit taart bakken en deze helemaal pimpen met verschillende soorten (gekleurde) crèmes, fondant en andere heerlijkheden. Ik heb pas een mooie set spuitmondjes gekocht dus dit zou een fantastische manier zijn om echt goed te kunnen oefenen met allerlei soorten crèmes en icings! Dit zou een fantastisch pakket zijn om mijn hobby en grote wens; een eigen taartenwinkel/catering een boost te geven! Duimen duimen duimen!

Beantwoorden
IR
Heidi Bednarek-Hotting 2020-10-24 16:40:52

Ik zou hier graag verschillende taarten mee willen bakken. Ik gebruik jouw recepten erg vaak en de reacties zijn altijd erg positief! Zelfs zo positief dat vrienden van mij gevraagd hebben om voor hun verjaardag wat te bakken :) Met dit leuke pakket komt dat vast wel goed! Zoveel leuks en lekkers om hier van te maken, vooral die chocofudgecake :)

Beantwoorden
HE
Natascha 2020-10-24 16:36:57

Wow ! Wat een geweldig bakpakket ! Ik zou echt van alles gaan maken red velvet cookies cupcakes met fondant in allerlei kleuren chocolade taart.Heel leuk om te maken met de kinderen en leuk voor in de kerst vakantie en met de feestdagen ik heb een aantal boeken van jouw staan in me boekenkast dus genoeg ideeen. Ik zou de cookies en andere lekkere dingen delen met familie en buren zodat die ook mee kunnen genieten.

Beantwoorden
NA
Ria Frijters 2020-10-24 15:49:20

Afgelopen donderdag 3 boeken van jou binnen gekregen: koekjesbijbel, bakbijbel en Masterclass Cakes. Met dit fantastische pakket kan ik lekker losgaan met de recepten. Zin in!!

Beantwoorden
RI
Elly Neve 2020-10-24 15:34:52

Ik zou taarten. Koekjes. Brood. Macarons en wat niet almeer bakken. Ik verheug me er nu al op.

Beantwoorden
EL
Jessy Steeghs 2020-10-24 15:12:27

Ik zou deze natuurlijk graag willen testen. Lijkt me super. En wie ik ermee wil verwennen zijn er op dit moment eigenlijk best veel. Mijn moeder is morgen jarig, mijn schoonzus de 31e oktober. Mijn vader 8 november, mijn schoonvader 10 november en mijn schoonmoeder 26 november. Aangezien we nu vanwege covid geen verjaardagen kunnen vieren, dan wil ik graag voor ieder toch iets lekkers bakken zodat ze zich toch een beetje jarig voelen.

Beantwoorden
JE
Laura 2020-10-24 14:58:07

Ik zou dit bakpakket graag voor mijn dochter van 9 willen winnen, ze wil,als er een volgend seizoen komt, heel graag mee doen aan Heel Holland Bakt Kids, hiermee kan ze dan alvast flink oefenen!

Beantwoorden
LA
Suzan 2020-10-24 14:51:41

Heel gaaf pakket! Ik zou er weer eens een hoge stapel taart mee maken waarbij de biscuit alleen al heerlijk is. Daarbij zou ik zo graag mijn taarten een kleur geven, wat met deze producten als beste lukt!
Mijn hoofd maakt nog overuren om te bedenken wat ik hier allemaal mee ga maken, dus ik ga vast inspiratie op doen in jou bak boeken.

Beantwoorden
SU
Sophie 2020-10-24 14:44:57

Kan ik mooi gaan oefenen voor mijn opleiding, heb altijd al zo’n pakket met allemaal bakspullen gewild

Beantwoorden
SO
Joseph 2020-10-24 14:33:52

Mijn dochter heeft al jaren een depressie, en van bakken wordt een mens vrolijk is het niet?! Samen een geweldige taart maken voor haar verjaardag, een mooie chocolade taart zorgt vast voor een lach! En ik zou haar graag vrolijk zien of tenminste zonder tranen. Eventjes alles vergeten en genieten samen. Bezig zijn met bakken is geweldig fijn, hoop dat mijn dochter dn ik de gelukkige winnaars mogen zijn!

Beantwoorden
JO
Trudie 2020-10-24 14:28:05

Hallo Rutger,

Man oh man oh man! Mijn pogingen om een goede biscuit te maken mislukken helaas altijd grandioos. De laatste keer werden ze maar twee cm hoog, niet genoeg voor een mooie stapeltaart. Uiteindelijk gelukt met minder lagen. Gelukkig kon er marsepeinen over de taart heen en heeft mijn zoontje ervan genoten, het was voor zijn tweede verjaardag. Graag zou ik nog een keer een mooie stapeltaart maken die ik dan wat meer ontspannen kan maken en samen met mijn gezin kan opeten.

Beantwoorden
TR
Conny 2020-10-24 14:26:41

Ik zou dit pakket graag willen winnen om voor de cliënten op de dagbesteding waar ik werk een super mooie en lekkere taart te bakken. Maken we er gelijk een leuke kookactiviteit van. Ze hebben het met de coronacrisis toch al zo moeilijk gehad. Ze zijn zo blij om weer naar de dagbesteding te mogen.

Beantwoorden
CO
Petronella Verhoeven 2020-10-24 14:26:10

Als ik dit pakket zou mogen winnen dan zou ik samen met mijn kleindochters iets leuks uit gaan zoeken. Met de oudste van bijna 18 zal het dan wat moeilijker zijn dan met die van 7 denk ik zomaar. Die zal hoogstwaarschijnlijk cupcakes willen met een lekkere fondantlaag erop. Maar de oudste vindt bakken ook erg leuk en die zal dus waarschijnlijk een taart willen bakken met de basis van de biscuitmix en dan een lekkere vulling erbij.

Beantwoorden
PE
Paula 2020-10-24 14:18:03

Ik zou dit pakket heel graag willen winnen zodat ik een taart kan bakken voor ons kleine neefje. Het mannetje wordt op 14november 1jaar en helaas zit een echt verjaardagsfeest er niet in. Door een mooie verjaardagstaart kan het toch nog een bijzondere dag worden🍀🤞🏼

Beantwoorden
PA
Marlieke 2020-10-24 14:02:03

Wat een superleuke winactie! Ik zou er graag iets mee maken voor mijn lieve teamgenoten. Regelmatig bak ik iets lekkers om daar na de wedstrijd van te genieten of dit nu is om de winst te vieren of dient als comfort food na een verloren potje volleybal maakt ons niet uit. Helaas zijn de wedstrijden en trainingen door corona afgelast en moeten zij nu mijn baksels missen!! Lijkt mij heel leuk om van dit pakket vrolijke cake'jes te maken en die dan bij mijn teamies thuis af te geven! :)

Beantwoorden
MA
Marjan van Leuken 2020-10-24 13:19:39

Ik zou het pakket heel graag winnen voor mijn dochter. Ze is dol op bakken en haalt veel inspiratie uit jouw boeken en je blogs. Zoals jouw vader al zei bij de workshop die we bezochten " de recepten kloppen altijd". Niks aan geloven want t is echt zo!!!! Natuurlijk mag ik altijd op de thee komen als ze weer iets lekkers gemaakt heeft. Ik gun het haar enorm in deze lastige tijd. Zinnen verzetten is absoluut een goed idee in deze lastige tijd.

Beantwoorden
MA
Johan de Jong 2020-10-24 13:07:43

Een heerlijke feestelijke verjaardagstaart voor mijn dochter, zodat ze toch haar verjaardag een beetje kan vieren in Coronatijd!

Beantwoorden
JO
A van der poel 2020-10-24 13:06:11

Mooi pakket
Zou er een verjaardags taart voor mijn zoon maken 23-11 en een verjaardags taart voor mezelf 26-11

Beantwoorden
A
Annemiek 2020-10-24 13:04:13

Ik zou samen met mijn dochter van 4 een echte jungle taart maken voor haar grote broer die binnenkort jarig is. Niks is zo leuk en lekker als een eigen gemaakte taart op je verjaardag.

Beantwoorden
AN
Jolanda taal van der elst 2020-10-24 12:40:29

Zou zo fijn zijn voor mijn bewoners van het verpleeghuis. Deze mensen hebben nog maar zo weinig met de corona. Geen uitjes meer of straks met de sint die niet langs kan komen en maar weinig bezoek omdat het niet kan ivm de veiligheid. En samen bakken dat zouden ze echt geweldig vinden en natuurlijk lekker smikkelen van hun zelfgemaakte taartjes die ik dan met hun gaat maken ♥️♥️

Beantwoorden
JO
Miranda Raemakers 2020-10-24 12:37:23

Ik heb pas het boek de bakbijbel gekocht.Zoveel leuke recepten. Maar ik ben pas een beginner.Vind heel veel dingen lekker ,maar moet ook nog zoveel leren. En er gaat ook nog wel eens wat mis.Maar alles wordt wel op gegeten. Dus een mooi pakket waar ik mee kan oefenen om nog veel te leren.Wie weet wordt ik ook ooit eens de MEESTER BAKKER.

Beantwoorden
MI
Lies Born 2020-10-24 12:33:16

Ach Rutger, sinds mijn pensioen probeer ik allerhande bakrecepten uit; met wisselend succes.
Denk en hoop dat dit pakket er toe kan bijdragen om toch wat meer “ bakker” te worden 😁

Beantwoorden
LI
Jo Anne Daling 2020-10-24 12:32:53

Ik zou graag een mooie kerst taart willen maken. Met kerst is niets te gek en kan ik me lekker laten gaan qua versieren. Het bakpakket komt dan dus goed van pas!

Beantwoorden
JO
Jessica boogerd 2020-10-24 12:21:23

Beste Rutger
Ik wil mijn man met dit pakket verrassen. Hij is de bakker in huis en maakt veel lekkere n mooie creaties van taarten,cakes en koekjes.
Ik waag me niet aan het bakken want ik bak er niets van. Met liefde smul ik van al het lekkers😋
Ik laat me dan ook verrassen wat mijn man allemaal gaat maken van dit verrassingspakket. Ik weet zeker dat het goed komt in onze mooie grote nieuwe keuken. Hij zal zoet zijn om al het lekkers te maken en ik wacht geduldig af om het te proeven en zorg voor een lekkere bakkie koffie erbij!

Beantwoorden
JE
Alida Oosterloo 2020-10-24 12:07:01

Wat een leuk pakket!
Ik zou niet zelf gaan bakken, maar mijn dochter (16) met haar vriendin (♥️) laten bakken. Die hebben de dikste lol wanneer ze aan het koken zijn in de keuken en ik denk dat ze hiermee een hele fijne bakdag kunnen hebben. Dan ga ik vervolgens wel proeven :)

Beantwoorden
AL
Lisette 2020-10-24 11:58:09

Oh ik wil alles bakken! 🙈 het hele boek uitproberen.. Haha oké misschien niet in één keer, ik zal beginnen met de chocolade fudge taart met witte chocolade drip en zachte parels en misschien iets van framboos voor de verjaardag van mijn dochter. En daarna nog veeel meer..
🤞 en dit delen met familie en vrienden, ook niet in één keer natuurlijk..

Beantwoorden
LI
Marjolein van der stigchel 2020-10-24 11:52:01

Wauw ik zou een chocolade silikomart raggio tulband maken en dan oefenen met glazuur en vulling 😋

Beantwoorden
MA
Heleen 2020-10-24 11:40:48

Wat een geweldig pakket ik zou hier een moskovische tulband mee maken en dan versieren met de witte chocolade en de parels

Beantwoorden
HE
Jolanda Viveen 2020-10-24 11:36:58

Ik zou lekker aan de bak gaan met alle kinderen van Bso het MagischeKasteel van Kiekeboe Kinderopvang in Zeewolde. De kerst komt er aan en dan zou dit heel leuk zijn voor een bakactiviteit in de kerstvakantie 🤞🏻

Beantwoorden
JO
Christina 2020-10-24 11:24:50

Ik zou biscuit mix gebruiken om een bienenstich taart te maken voor mijn bijna jarige vader die 6 november 84 jaar word. Deze breng ik persoonlijk op afstand

Beantwoorden
CH
Tamara Catry 2020-10-24 11:19:27

Dagelijks ben ik aan het snuffelen in de Koekjesbijbel en de Bakbijbel. Ook jouw blog met zoveel lekkere recepten geeft mij steeds opnieuw inspiratie om aan het bakken te gaan. Onlangs bakte ik de appel kaneel muffins en de plaatcake met peer en ricotta en hazelnoten. En dat was yummie 👌. Ook jouw lekker recept van flammkuchen deeg is hier een succesrecept. Maar zo’n bakpakket winnen zou ik heel fijn vinden om nog meer lekker van jouw te bakken 😜.

Beantwoorden
TA
Sandra 2020-10-24 11:15:54

Wat kan je er niet mee bakken !!!!
In indergeval een lekkere gevulde biscuittaart net een fudgecake met chocolade bovenkant afgewerkt met fondant en spikkels.....zal ik eens een keer gek doen en dat proberen.

Voor de Sweet 16 verjaardag van me dochter 😄

Beantwoorden
SA
Suzan 2020-10-24 11:10:39

Oh ik zou eerst de fudge gaan maken !! En daarna een mooi taart met witte chocolade drips voor mijn eugen verjaardag binnenkort.

Beantwoorden
SU
Patricia 2020-10-24 11:09:22

Nog nooit chocolade cake gebakken dus dat zou een leuke uitdaging zijn! En dan ga ik mijn lieve collega’s in deze zware tijd verblijden ❤️

Beantwoorden
PA
Irene Chateleux 2020-10-24 11:01:12

Ik zou voor mijn man een heerlijke taart bakken omdat we op 2 november 50 jaar getrouwd zijn en dit door de Corona niet kunnen vieren: hebben we toch een beetje feest.

Beantwoorden
IR
Maxime 2020-10-24 10:51:35

Ik zou verschillende taartjes hiervan bakken. Mijn vriend is binnenkort jarig en we het waarsschijnlijk niet kunnen vieren vanwegen het coronavirus zou ik graag bij mijn familie en mijn schoonfamilie kleine taartjes brengen zodat ze toch een klein beetje mee kunnen genieten van zijn verjaardag. En het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe producten te proberen.

Beantwoorden
MA
Meike 2020-10-24 10:48:47

Ik zou graag een mooie snoep verjaardags taart willen maken voor mijn zoontje die bijna 4 wordt. Chocolade taart is zijn lievelingstaart 😋

Beantwoorden
ME
Misye 2020-10-24 10:41:14

Een chocoladefudge cake zou ik graag willen maken. Ik heb al veel te lang geleden voor het laatst een chocolade cake gemaakt en deze variant met fudge probeer ik graag uit. Mijn moeder is dol op chocolade cake/taart en nu ze al ruim 7 maanden nauwelijks de deur uitkomt wil ik haar hier graag mee verrassen.

Beantwoorden
MI
Mw plate 2020-10-24 10:35:11

Ik zou lekker taarten bakken voor kinderen en kleinkinderen doe je daar altijd plezier mee

Beantwoorden
MW
Ada Minis 2020-10-24 10:33:47

Vooral het fondant zou ik graag willen proberen om te zien of de fondantfiguurtjes die ik maak daar goed mee gemaakt kunnen worden. De overige producten zijn dan een mooie aanvulling.

Beantwoorden
AD
Mariska Intven 2020-10-24 10:30:01

Gezellig samen bakken met mijn jongere zus! Zij is een echte taartenheldin! En de baksels die gaan natuurlijk naar mijn lieve horeca collegas, om ze een hart onder de riem te steken en natuurlijk omdat wij alle 45 gek zijn op taart en wijn!

Het is pas ellende als er geen taart meer is!

Beantwoorden
MA
Willemieke Jansen 2020-10-24 10:29:08

Zoon van 6 jaar wil heel graag samen met mij een kersttaart maken met marsepein in de kerstvakantie. Met dit pakket zou ik zoon heel blij maken om dit in de kerstvakantie te kunnen doen!

Beantwoorden
WI
Marlies V 2020-10-23 23:06:51

Als chocoholic begin ik met een chocolade fudgecake. Die snij ik door om er een cm-dik laagje frambozenconfituur op te smeren. Dan overgiet ik de cake met een lekkere chocoladeganache waarop ik blauwe bessen en schijfjes mango drapeer. En serveren? Met een lekker bolletje vanille-ijs.

Njammie

Beantwoorden
MA
Liza 2020-10-23 20:29:13

hoi rutger,
Ik ben Liza en ik ben 13 jaar oud en ik houd enorm veel van bakken. dat doe ik meestal samen met mijn moeder en meestal uit jou bakboeken!
Ik zou dit leuke pakket graag willen winnen zodat ik nog mooiere en lekkerdere taarten zou kunnen bakken met mijn moeder!
En wat ik er van zou maken... een grote taart of heel veel cupcakes waar ik heel veel mensen blij zou kunnen maken!!!

Beantwoorden
LI
Annette 2020-10-23 18:19:35

Ik zou deze aan mijn zoontje geven. Die is gek op taarten en cakjes bakken en hiermee kan hij een prachtige (tractor) taart bakken. Waar hij het al heel lang over heeft.. Hij is nu al aan het sparen voor alle ingrediënten en kleuren die hij wilt..
Het zou zo leuk zijn..

Beantwoorden
AN
Boy 2020-10-23 17:00:30

Witte frisse chocoladetaart met fruit en fondant voor de afwerking.

Beantwoorden
BO
Marian B 2020-10-23 16:32:51

Chocolade fudgecake-mix! Deze lijkt me heerlijk. Mijn dochter is bijna jarig en een echte chocolade liefhebber, deze mag natuurlijk niet op haar feestje ontbreken.

Beantwoorden
MA
Romilda 2020-10-23 16:26:37

ik zou o.a. een heerlijke en mooie driptaart willen bakken met een leuk boetseersel bovenop. Ik wil mijn oma daarmee verrassen, omdat ze vanaf maandag weer naar huis mag vanuit het revalidatiecentrum, omdat ze haar heup heeft gebroken. (ze is 94)

Beantwoorden
RO
Jolanda van Drempt 2020-10-23 10:12:14

Wil graag meedoen voor mijn dochter van 17. Is momenteel bezig met de bakkersopleiding en daar zeer enthousiast over. Verblijdt met haar baksels de hele familie en bewoners van ons verpleeghuis.

Beantwoorden
JO
Kim 2020-10-23 09:56:53

Aahhh wat een fijne winactie dit!! Ik zou het heel graag willen winnen, omdat ik bijna 19 word, en omdat visite nu niet zo handig is wil ik op mn verjaardag langs verschillende familieleden om een klein maar feestelijk taartje te brengen. Ik denk dat deze bankproducten daar ideaal voor zijn :)

Beantwoorden
KI
Sandra 2020-10-23 07:07:40

Ik zou graag dit pakket winnen en een poging willen doen om ook die heerlijk chocolade fudgecake na te willen maken. Het liefst in een paar kleine taartjes zodat ik deze kan uitdelen aan mn oma van 95jaar en mijn ouders.

Beantwoorden
SA
miranda 2020-10-22 22:56:01

Ik gun het de groep waar ik vrijwilliger ben omdat ik positief getest was en ze door mij dus een week op slot moesten dus een goedmakertje voor AAk 1

Beantwoorden
MI
linda 2020-10-22 22:54:42

ahhh waanzinnig nu voor mijn clienten nu ze door de covid geen dagbesteding hebben

Beantwoorden
LI
Ethel Wolting 2020-10-22 21:32:38

Allemaal kleine taartjes in verschillende kleuren en zet die op mijn werk op de Steiger poli en kliniek autisme jongeren. Ze hebben het nu zwaar door dat ze weinig tot geen bezoek mogen hebben.
Wat over is delen we uit aan kinderen van de voedselbank en aan degene die er net buiten vallen.

Beantwoorden
ET
esther 2020-10-22 21:08:34

ik heb een echte bakker van 10 in huis die wil dit heel graag bakken.Hij wil het liefste bakken met een topbakker. Bakken met Rutger dat lijkt hem ook wel wat.Maar dit pakket is fantastisch

Beantwoorden
ES
Annelies Van Hurne 2020-10-22 20:59:14

Vaak sta ik in mijn keuken van alles uit te proberen. Ik ben echt een hobbykok. op mijn lijstje staat nu een hazelnoten cake/taart. En die ga ik dan ook maken.

Beantwoorden
AN
Mevrouw Zonnebloem 2020-10-22 20:52:34

Met dit pakket zou ik een babyshowertaart bakken voor een vriendin die een klein prinsje verwacht. Onder andere de blauwe parels en sugarpaste zouden helemaal perfect zijn :)

Beantwoorden
ME
Mandy van Hoek 2020-10-22 20:34:36

Met dit pakket ga ik mijn eerste echte taart bakken. Compleet met glazuur

Beantwoorden
MA
Inez 2020-10-22 13:30:31

Ik bak graag en probeer vaak nieuwe recepten!
Mijn zus en haar 2 Kids,8 en 3jaar oud hebben het nu heel zwaar nl geen onderdak door omstandigheden.
Zou een lekkere rainbowcake en koekjes voor ze bakken om ze even te verwennen en kleur en bemoediging in hun leven te brengen ;ZO LANG ER LEVEN IS,IS ER HOOP !!!!💪💪

Beantwoorden
IN
Christine 2020-10-22 11:20:45

Mooi pakket.
Zou leuk zijn voor mijn lieve moeder, die dagelijks heerlijke baksels maakt. Zij kan hier wel wat moois van maken.
We zijn altijd welkom voor een bakje koffie met natuurlijk iets lekkers.

Beantwoorden
CH
Ellen velzeboer 2020-10-21 22:16:57

Daarmee kan ik een prachtige taart maken voor mijn zoon die jarig is binnenkort zonder veel bezoek. Dan maakt zo'n taart toch weer wat goed. Waarschijnlijk wordt het een ninjago taart.

Beantwoorden
EL
Suzan 2020-10-21 22:05:39

Een heerlijke, prachtige, creatieve taart voor mijn dochtertje! Ze is dol op kleurtjes en chocolade. Ze is net na kerst jarig, op 28 december. Ze krijgt van mij een prachtige unicorntaart met heel veel chocolade erin en erop! Ik ga wel stiekem verse fruit erin verwerken, haha!

Beantwoorden
SU
Bianca Schonewille 2020-10-21 21:40:44

Heerlijk pakket. Binnenkort gaan we verhuizen en zodra alles klaar is gaan we natuurlijk veel visite krijgen. Een feestje of een housewarming mag niet meer dus dan doen we het maar zo....

Beantwoorden
BI
Estella Boomsma 2020-10-21 18:41:47

Ik zou heel graag een taart willen maken voor mijn broer omdat hij altijd veel voor mij doet en dan kan ik hem ene keer lekker verrassen. Dus het zou heel goed van pas komen!

Beantwoorden
ES
Ilona 2020-10-21 17:01:42

Het lijkt mij fantastisch om met deze producten aan de slag te gaan, denk dat ik hele mooie taarten kan maken!

Beantwoorden
IL
trijn 2020-10-21 14:18:39

ik zou mijn moeder 87 jaar verrassen ,normaal is zij diegene die voor ons bakt,dan zullen wij eens iets lekkers voor haar maken!

Beantwoorden
TR
Sjonnie Wouters 2020-10-21 14:18:31

Ik zou met zulke goede produkten heel graag een lekkere taart willen bakken voor mijn ouders van 90 en 93. Zij zitten in een verpleeghuis en krijgen door de corona crisis veel te weinig bezoek. Zoals mijn vader zegt:wij vereenzamen! Zo erg voor ouderen! Met een heerlijke taart kan ik daar de ouderen misschien een beetje blij maken!

Beantwoorden
SJ
Liesbeth 2020-10-21 13:43:01

Hallo dit is een geweldig pakket , ik hou ontzettend van koken maar durf me niet zo goed te wagen aan andere baksels.Maar met kerst ga ik me wagen aan macarons met champagne vulling en een biscuittaart met botercreme
en champagnevulling. Moet toch lukken met dit mooie merk ook al is het voor mij Brand New.
Hopelijk lukt het en in de toekomst meer mooie creaties.

Beantwoorden
LI
Kris Zirkzee 2020-10-21 13:36:51

Ik bak veel voor mijn kinderen. Verjaardagstaarten, koekjes, maar ook hele buffetten met kerst. Ik vind het leuk om in het thema te blijven. Dus kerstboompjes, zuurstokjes en kerstmutsen. Ik zou hier weer prachtige dingen mee kunnen maken!

Beantwoorden
KR
Nency 2020-10-21 12:43:58

Ik zou me wagen aan uw taart op de foto. Ziet er prachtig uit en chocola.........mmmmmm

Beantwoorden
NE
Alida 2020-10-21 11:00:53

Ik zou graag zo'n rainbowtaart willen maken met bosvruchten. Geen idee of dat te hoog gegrepen is, maar het lijkt me super leuk om te proberen. En die zou ik zeker met mijn familie delen. Vrolijke en lekkere taart, kan zelden kwaad :)

Beantwoorden
AL
Josefien van Winden 2020-10-21 10:48:43

Hoihoi!
Ik zou een gelaagde chocolade fudgecake maken met een gekleurde banketbakkersroom als vulling voor het personeel en de bewoners op de zorgwoning van mijn gehandicapte broer. Corona is lastig/niet uit te leggen aan hem en kan daarom veel stress opleveren voor hem en de anderen. In deze tijd kunnen ze wel een hart onder de riem gebruiken.
Groetjes Josefien

Beantwoorden
JO
Marja 2020-10-21 09:04:22

Ik zou er over een paar maanden een verrassende gender reveal taart van maken om iedereen het geslacht bekend te maken van de kleine spruit

Beantwoorden
MA
Suzanne 2020-10-21 01:23:07

Beste Rutger,
Mijn dochter, van 10, zou er graag een RAINBOW(met 6 gekleurde laagjes) DRIPCAKE van maken!
Ze heeft ze beide afzonderlijk al eens gemaakt, maar nu 2 in 1 zou helemaal feestelijk zijn :).
Daarbij is ze bijna jarig, ze zal dolblij zijn als ze wint.
Hartelijke groet,

Beantwoorden
SU
Fred 2020-10-21 00:37:04

Een mooie kersttaart, want kerst gaat gewoon door met familie dan maar in quarantaine.

Beantwoorden
FR
Luc 2020-10-20 23:38:45

Een late roeping ...
Binnenkort wordt ik 60 en dan zou ik de familie kunnen verwennen met een mooie zelfgemaakte cake of taart.
Na m'n eerste bak-pogingen via jouw recepten, wil ik alleen maar meer.
Wat is er mooier dan al die ogen wijd open te zien gaan bij zoveel moois en lekkers ?

Beantwoorden
LU
Hediye 2020-10-20 23:36:46

Ik woon in een studentenhuis samen met 17 anderen we zijn allemaal dol op bakken elke dag word er wel iets nieuws gebakken helaas heeft iemand van ons nu corona en willen we graag een taart voor haar bakken zodat ze zich beter gaat voelen

Beantwoorden
HE
Fleur 2020-10-20 22:38:22

Het bakken zit al generaties bij ons in de familie. Mijn opa had een eigen bakkerij, mijn moeder heeft zijn goede genen meegekregen en deze (gelukkig!) aan mij doorgegeven. Ik hoop dat 'ie trots is op mijn creaties :-)

Beantwoorden
FL
Marieke 2020-10-20 21:00:19

Ik zou er een stapeltaart met verse vruchten van maken, jummie!!

Beantwoorden
MA
Anna 2020-10-20 20:16:19

Ik zou daar heerlijke verjaardagstaarten mee bakken. Door corona vier ik dit jaar mijn 25e verjaardag in praktisch 2 weken zodat iedereen gespreid langs kan komen. Uiteraard horen er bij een verjaardag lekkere taarten dus met dit pakket zou ik daar perfect mee uit de voeten komen. Met op mijn verjaardag zelf een echte verjaardagstaart over-the-top is aangekleed met fondant, parels en chocolade!

Beantwoorden
AN
Rianne 2020-10-20 20:09:58

Ik zou er biscuittaart bakken en decoreren met de fondant. Het wordt dan een mooie Fendt trekker taart voor mijn collega's. De rode en groene fondant komen daarbij heel goed van pas voor de trekker in Fendt kleuren. Natuurlijk zal ik het resultaat delen als ik win!

Beantwoorden
RI
Marina 2020-10-20 18:59:17

Ik zou er een heerlijke chocolade fudge cake mee bakken met pepernoten ter decoratie en die zou ik dan meenemen voor mijn lieve collega's. Hebben we wat lekkers voor bij de koffie!

Beantwoorden
MA
lottie 2020-10-20 18:51:12

Een heerlijke Chocolade fudgecake-mix met witte chocoladevlokken als versiering, voor alle vrijwilligers bij ons in het ziekenhuis: TOPPPPPPERS, BEDANKT!

Beantwoorden
LO
lottie 2020-10-20 18:49:29

Een Chocolade fudgecake-mix met witte chocoladevlokken als versiering, voor alle vrijwilligers in het verzorgingshuis! BEDANKT!!!

Beantwoorden
LO
m chen 2020-10-20 17:54:54

Uit de bovenstaande producten zal ik een taart willen gaan bakken, 2 lagen biscuit met in het midden een laag chocolade-fudgecake en tussen elke laag slagroom met witte chocolade afgedekt met fondant glazuur (drip cake) en gedecoreerd met fondant bloemen en zachte parels.

Beantwoorden
M
Anja 2020-10-20 17:31:38

Met behulp van dit leuke bakpakket zou ik de rest thuis willen verrassen met hopelijk goed gelukte macarons in allemaal verschillende kleuren.

Beantwoorden
AN
Danielle 2020-10-20 17:14:23

Ik zou de biscuit mix gebruiken met de vanille en dan vers fruit bovenop. Smullen!

Beantwoorden
DA
Diana Beekhuizen 2020-10-20 17:07:44

LEUK!!!! Mijn dochtertje en ik doen mee :)

Beantwoorden
DI
Marielle 2020-10-20 16:46:58

Ik zou een over de top regenboog 🌈 taart maken. Met allemaal gekleurde laagjes biscuit, in het midden gekleurde pareltjes en bovenop natuurlijk gedecoreerd met regenboog! Deze taart wil ik graag maken voor mijn collega’s die in alle omstandigheden klaar staan voor de kinderen op onze basisschool!

Beantwoorden
MA
Mirjam Hart 2020-10-20 16:01:49

Sinds corona bak ik veel vaker dan daarvoor. Bijna altijd met mijn 4 jarige dochter, zij vindt het geweldig om te roeren, mixen en kneden. De jongste van 2 klimt er ook graag bij op een stoel :-). Ik heb voor de 4-jarige verjaardag van mijn dochter afgelopen augustus voor het eerst een taart met fondant gemaakt, daarin kan ik nog super veel leren. Dus met dit bakpakket kan ik weer veel gaan oefenen, voor als m'n jongste dochter in februari 3 jaar wordt. Op naar een geweldige verjaardagstaart!

Beantwoorden
MI
Marianne 2020-10-20 15:59:32

We zouden een hele hoge gestapelde taart maken.
Het idee is dat ieder familie lid een deel maakt. Een taartje naar eigen smaak en versiert na eigen idee.
Al die afzonderlijke taarten willen opstapelen tot een soort hele hoge bruidstaart.
En op het moment dat het weer kan willen we daar onze ouders/opa en oma mee verrassen en iedereen uitnodigen die hen dierbaar is.
Ze hebben tenslotte sinds april geen vrienden en familie meer over de vloer gehad en gezien.

Beantwoorden
MA
Leonie 2020-10-20 15:51:59

Wat een gave Actie! Mijn dochters en ik houden ontzettend veel van bakken. Alle vrije middagen bakken we vanalles. Koekjes, cakejes taarten etc. recepten halen we uit een oud kookboek van oma. Ik ben heel benieuwd wat voor een lekkernijen we met dit bakpakket kunnen gaan bakken. Il laat hier zeker fotos van zien, mocht ik het pakket winnen.

Beantwoorden
LE
p de jong 2020-10-20 15:39:59

Oooo zou geweldig zijn , ik zou een heerlijke chocolade taart maken , die er fleurig uit ziet :)

Beantwoorden
P
Marian van Hooft 2020-10-20 15:36:33

Helaas mag ik geen gluten, maar er zitten zoveel andere lekkere dingen in het pakket. Daar kan ik wel wat mee.

Beantwoorden
MA
Melissa Van Stipdonk 2020-10-20 15:26:38

Bakken doe ik deze vakantie volop met mijn kids en we verrassen daar graag de opas en omas mee i.c.m. een raambezoek! hebben zij ook wat lekkers nu ze nergens meer naartoe (kunnen) gaan. Koekjes en (cup)cakes zijn hier favoriet omdat deze makkelijk en simpel zijn, maar we willen ook wel een grote uitdaging aangaan hoor.

Beantwoorden
ME
Ellen van berkel 2020-10-20 15:23:26

Wat een geweldig pakket🤗
Ben sinds kort taarten aan het bakken voor andere mensen ipv alleen voor mijn eigen kinderen.
Op mijn lijstje staat nog keee om een chocoladetaart te maken.
Dus hiervoor zou ik de chocolade-fugdecake mix kunnen gebruiken. Aftoppen met witte
Chocolade ganche en dit een mooi kleurtje gevende de kleurstoffen
Daarnaast zal ik hem lekker vullen met een mascarponecreme en verse fruiten
En als laadt nog mooi versieren met de fondant 🎉🎊 een echt feest

Beantwoorden
EL
monique weber 2020-10-20 15:15:06

Ik ga bakken voor de mantelzorgers in mijn leven (3) heerlijke koekjes en tart mooi versierd

Beantwoorden
MO
tamara roosen 2020-10-20 15:12:30

te gek pakket!. Ik zou er samen met mijn zoon een herfstcake of herfsttaart van maken.
Van fondant herfst dingetjes maken voor erop, zoals pompoen, boomstam,bladeren en een vulling van bramen
Heerlijk!ll

Beantwoorden
TA
janneke 2020-10-20 15:00:33

ik zou graag mijn man verrassen met een heerlijke taart of cake aangezien hij een enorme zoetekauw is.

Beantwoorden
JA
Stefan 2020-10-20 14:23:08

Ik zou graag mijn vrouw willen verrassen met een taart of een cake. Ik ben zo'n man die wellicht net een eitje kan bakken en krijg dit ook geregeld te horen. Dit jaar zijn wij 10 jaar getrouwd en zij heeft al vele cakes en taarten voor mij gemaakt. Nu zou ik haar eens willen verrassen. Ik heb genoeg mooie taarten gezien en ben als de dood om er zelf aan te beginnen, maar ik wil de stap wagen.
Please, help me!! ;)

Beantwoorden
ST
Linda 2020-10-20 14:07:25

Ik zou een taart bakken voor mijn collega's op de spoed eisende hulp, die met deze 2e golf weer alle zeilen bij moeten zetten.

Beantwoorden
LI
Loes 2020-10-20 13:48:39

Ik zou een monstertaart willen maken voor halloween. Mijn vriend en kinderen zijn echte zoetekauwen, dus die ga ik er heel blij mee maken!

Beantwoorden
LO
Annette 2020-10-20 13:04:23

Ik maak een vrolijke regenboogtaart of een taart met gekleurde roosjes. Of allebei! Een beetje kleur in deze vreemde tijd kan geen kwaad. Wat het ook wordt, mijn man en kinderen zullen ervan smullen! En er blijft vast genoeg over om uit te delen aan de buren (op veilige afstand natuurlijk!).

Beantwoorden
AN
Joke P. 2020-10-20 12:21:32

Ik wil geen zoete broodjes bakken,maar deze mooie bakset is echt "JE VAN HET".!Alles wat er maar mee mogelijk is zou ik willen uitproberen om te maken.Kan de familie er lekker van mee smullen.Hmmmmmmm!

Beantwoorden
JO
Anna 2020-10-20 11:57:07

Een heerlijke chocolade fudge taart versiert met een frisse fruitige smaak

Beantwoorden
AN
Anna 2020-10-20 11:32:57

Ga dan ook de Chocolade fudgecake maken.Zal wel niet zo mooi worden als die van u,Maar zal er mijn best voor doen.Mijn dochter vind het altijd erg leuk wanneer ik aan het bakken ben.Voor die glimlach doe ik het graag.

Beantwoorden
AN
Sanne van Rosmalen 2020-10-20 10:54:29

Ik zou heel graag de chocolade fudge cake bakken voor mijn vriend's verjaardag!

Beantwoorden
SA
Wendy 2020-10-20 10:43:04

Wat een gaaf pakket, zeker in deze rare tijden kan ik wel wat bak-ontspanning gebruiken

Beantwoorden
WE
Grietje 2020-10-20 10:40:36

Wat een leuk pakket

Beantwoorden
GR
Jovanka van huet Lindeman 2020-10-20 10:18:13

Wij hebben een jongerencentrum en bakken daar veel met de tieners. Ze hebben daar veel plezier in en leren daarin taken verdelen,samenwerken. We zouden het leuk vinden om met dit pakket aan de slag kunnen en de groep blij te maken. HomeSpot Doetinchem

Beantwoorden
JO
Maria 2020-10-20 10:14:55

Voor 5 december trekken wij thuis altijd een extra lootje voor een bakcadeau. Daarvoor worden ieder jaar de meest spectaculaire baksels gemaakt met heel veel decoratie, dus dit pakket zou perfect van pas komen!

Beantwoorden
MA
Maria 2020-10-20 10:06:37

Samen met de kinderen koekjes bakken, die versieren en dan opeten is bij ons het feestje.

Beantwoorden
MA
Yvonne 2020-10-20 09:51:32

ik ga als eerste een heerlijke taart bakken, (al tijden niet gedaan). en dan vieren we een klein feestje samen.
een heerlijke cake gaat er ook altijd wel in, en natuurlijk word die mooi versierd met het glazuur en alles wat lekker is

Beantwoorden
YV
Ilona 2020-10-20 09:41:58

Vanwege een verhuizing en verbouwing heb ik al sinds mei geen oven. De verbouwing duurt nog tot einde van dit jaar. Ik mis mijn oven. Zodra ik weer kan bakken, ga ik helemaal los. Het eerste wat ik ga maken is een Coca-Cola Cake van Nigella Lawson. Dit is de favoriet van mijn gezin.

Beantwoorden
IL
marij brand 2020-10-20 09:39:36

die chocolade fudge... zo lekker en zo heerlijk om te maken.
Prachtig pakket!

Beantwoorden
MA
Femke 2020-10-20 09:38:52

Oeee, dat klinkt goed! Ik denk dat ik een gecarameliseerde witte chocolade taart maak, met frambozen mousse als vulling, getopt met pistache en de zachte parels!

Beantwoorden
FE
Jenny Linders 2020-10-20 08:57:00

Hallo
Wat een leuke actie
Graag wil ik mee doen.
Als ik dit pakket zou winnen dan ga ik heerlijk bakken, een lekkere cake en biscuit taart. Samen met mijn dochter versieren en dan inpakken.
Omdat we 2o cm bakvorm gebruiken kunnen we lekker veel bakken.
En dan delen we de taart uit aan Opa,s en Oma's, vrienden.
Effe iets leuks en lekkers in deze rare saaie tijden.

Beantwoorden
JE
elisabeth maria martina 2020-10-20 08:42:37

voor een jarige job is dit mooie pakket helemaal top, voor mijn moeder maak ik hier dolgraag kans op
met haar 92 jaar is dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met deze heerlijke verwennerij en doe haar de groetjes van mij

Beantwoorden
EL
marlies timmermans 2020-10-20 08:40:26

voor een echte keukenprinses het perfekte sinterklaaskado
verras haar maar met dit prachtige exemplaar
e gaat vast helemaal uit haar plaat als dit mooie pakket straks bij haar schoen staat

Beantwoorden
MA
Nadia Lauwers 2020-10-20 07:59:36

Omdat het een groot pakket dat je kunt winnen zou ik voor heel de familie gaan bakken. Mooie coronataartjes en die dan aan de deur gaan afleveren. Ik zit gedwongen thuis als risicopatient, dus tijd genoeg.

Beantwoorden
NA
marlys 2020-10-20 07:27:29

Met het bakpakket van Brand New Cake is het tijd voor een feestje!

Beantwoorden
MA
Elvira Lindner 2020-10-20 00:44:43

Oehhh ik zie allemaal kleurtjes. Nice! Mijn moeder is net verhuist naar een nieuwe woning. Dat is wel een intiem feestje (op gepaste afstand)waard. Met een mooie, kleurrijke cake moet dat helemaal goed komen. Ik kan je nog niet precies zeggen hoe of wat. Maar de inspiratie komt vanzelf als ik dit leuke pakket in huis zou krijgen. Ik weet zeker dat moeders daar heel blij van zou worden, want ze is een vrolijk mens.

Beantwoorden
EL
Sterre 2020-10-19 23:28:48

Als ik dit mooie pakket zou winnen maakte ik eerst een heerlijke taart voor mijn lieve buurtjes die helaas gaan verhuizen.
Verder zou ik diverse producten meenemen naar mijn werk in het verpleeghuis om samen met mijn bewoners lekkere dingen te gaan bakken voor bij de thee.
Dubbele gezelligheid dus:eerst bezig zijn en dan met zijn allen genieten

Beantwoorden
ST
Monique Braakman 2020-10-19 23:16:20

Oh dat zou heerlijk zijn. Ik ben al vanaf de 1e lockdown thuis en vind het heerlijk om te bakken voor mijn gezin. Lijkt me geweldig om uit te proberen.

Beantwoorden
MO
Rachel 2020-10-19 22:12:33

Voor m'n opa en oma. Tijdens deze periode breng ik vaak iets van taart langs.
Zo heb ik al regelmatig cupcakes langs gebracht en een echte slagroomtaart.

Ze houden ontzettend erg van de baksels en zijn altijd benieuwd naar hoe alles smaakt.

Dus ik zou van dit pakket een grote taart bakken voor hun 50 jarige huwelijk zodat ze toch nog een feest gevoel hebben!

Beantwoorden
RA
Monique van Driel 2020-10-19 21:56:32

Een geweldige sweet16-taart voor mijn dochter! 🎉
Een big party kan ik haar op dit moment niet geven, maar een fantastische taart maakt het wachten hopelijk de moeite waard.

Beantwoorden
MO
Nanda 2020-10-19 21:53:49

Twee nichtjes van ons , gaan dit jaar nog trouwen.
Als verrassing zou ik hier een bruidstaart van maken.
De 1 houd van chocoladetaart en de andere houd meer van gewoon cake taart.
Met de fondant kun je mooi vormpjes maken. Heel veel hartjes er bij, zachte parels aan de zijkant en er wat boven open eetbare bloemen voor de kleur.
Ondanks deze nare tijd, kan Brand New Cake het leven een stuk vrolijker maken.
#trouwen
#liefde
#feest
#BrandNewCake
#Rutger

Beantwoorden
NA
Ivana 2020-10-19 21:33:06

Een chocoladetaart!

Beantwoorden
IV
SophiaG 2020-10-19 21:32:58

Een chocolade-aardbeitaart voor de aankomende feestdagen

Beantwoorden
SO
Alice 2020-10-19 21:19:19

Ik zou dit aan mijn moeder en dochter geven. Zij halen veel plezier uit het samen bakken en versieren en daar mag de hele familie en buurt altijd van mee genieten. En met dit prachtige pakket komt er vast iets heel moois en lekkers uit.

Beantwoorden
AL
Lisanne Bons 2020-10-19 20:58:03

Ik zou voor een lekkere chocoladetaart gaan met rood fruit. En mijn dochter wilt graag lekkere cupcakes bakken met zoveel mogelijk versiering.

Beantwoorden
LI
Jan 2020-10-19 20:42:01

Ik ga voor de red velvetcake voor mijn zoontjes verjaardag .

Beantwoorden
JA
M. de Wit-Groen 2020-10-19 20:28:09

Ik zou mijn bakmachine goed kunnen uit proberen samen met het bakboek Rutger Bakt, dat ik in huis heb.
In deze rare tijd is het goed om creatief bezig te zijn met bakken. Allerlei soorten muffins zou ik willen bakken voor mijn gezin!

Beantwoorden
M.
anja 2020-10-19 20:11:12

heel graag voor de geboorte van mij zoon te vieren

Beantwoorden
AN
Robin 2020-10-19 20:08:57

Ik zou met mn lieve dochter cupcakes bakken om op school te vertellen dat ze een zusje erbij krijgt!! :) en zelf een opsmullen om te vieren dat ik nog een kleine meid krijg :)

Beantwoorden
RO
Robin 2020-10-19 20:07:07

Met mn lieve dochter cupcakes bakken om op school te vertellen dat ze een zusje krijgt!! :) en zelf een opsmullen om te vieren dat ik nog een kleine meid erbij krijg!

Beantwoorden
RO
Jac 2020-10-19 19:54:54

Bakken met kinderen vind ik t leukste wat er is, misschien worden de creaties niet zo mooi als de foto’s hier op de site maar het enthousiasme, het plezier, het tussendoor snoepen van de baksels ( al dan niet gaar) en de trots op wat ze gemaakt hebben, ik hou ervan.. dus graag!

Beantwoorden
JA
Jacqueline de Waal 2020-10-19 19:33:25

Super gezellig om te bakken samen met Daphne mijn dochter super gezellig en lekker

Beantwoorden
JA
Petra van Egmond 2020-10-19 19:31:37

Nu ik volledig afgekeurd thuis zit, wil ik graag gaan bakken. Zomaar een droge cake is niet bijzonder dus zou ik graag aan de slag gaan met fondant glazuur en versieringen. Ik heb er alvast zin in!

Beantwoorden
PE
Leonie 2020-10-19 19:28:25

Ik zou er sowieso een lekkere fruitige taart mee maken die ik dan samen met mijn gezin op kan peuzelen onder het genot van ons favoriete tv-programma.

Beantwoorden
LE
Lieke 2020-10-19 19:26:43

Het lijkt me erg leuk om deze producten te winnen. Ik ben nog niet bekend met deze producten maar we wonen net samen en vinden het erg leuk om te bakken.

Beantwoorden
LI
Marit 2020-10-19 19:25:18

Waarschijnlijk iets met frambozen en prachtig roze glazuur omdat ik mijn dochter daar zo blij mee maak.

Beantwoorden
MA