Waarschijnlijk heb je ze wel eens voorbij zien komen in één van mijn recepten; de producten van Brand New Cake. Van fondant tot bakpoeder en van verschillende cakemixen tot de mooiste eetbare strooisels voor op je taart of cupcakes, Brand New Cake heeft het allemaal. Daarnaast vind je ook fijne hulpmiddelen en gereedschappen bij Brand New Cake, zoals verschillende weegschalen, rijsmandjes of een ovensteen voor het lekkerste zelfgebakken brood. De producten van Brand New Cake zijn van professionele kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Zo kun je bijvoorbeeld professionele biscuitmix kopen in een verpakking van 500 gram, 1 kilo of 10 kilo. En ook eetbare strooisels zijn er in kleine potjes, ideaal voor de hobbybakker, maar ze zijn er ook in grotere verpakkingen tot wel 10 kilo. Alle grondstoffen van Brand New Cake zijn dus perfect voor elke (thuis)bakker!

Update 02-11-2020: De winactie is afgelopen en de 10 winnaars hebben per mail bericht gekregen. Heel veel bakplezier allemaal!

Wil jij aan de bak met Brand New Cake?

Onder de lezers van mijn blog mag ik 10 bakpakketten weggeven met producten van Brand New Cake. Daarmee kun je zelf naar hartenlust aan de bak! Wil jij kans maken op dit bakpakket? Laat dan in een reactie onder dit artikel achter wat je met de producten zou willen bakken en wie je daar mee wilt verrassen. De tien leukste inzendingen krijgen het bakpakket gratis opgestuurd! We vinden het heel leuk als je dan ook een foto deelt van de creatie(s) die je hebt gebakken met de producten van Brand New Cake.

Win een bakpakket van Brand New Cake!

Wat zit er in het bakpakket?

Biscuit-mix: Hiermee bak je heel makkelijk een super luchtig biscuit! Ideaal als basis voor de mooiste taarten!

Chocolade fudgecake-mix: Hier maak je een heerlijke smeuïge en smaakvolle chocoladecake mee. Je kunt de cake zowel in een langwerpige cakevorm als in een ronde springvorm van 20 centimeter bakken.

Zes kleuren vanille fondant: Perfect om een taart mee te bekleden en om mooie figuren mee te maken. De fondant heeft een romige vanillesmaak en is makkelijk te verwerken.

Acht kleuren gel kleurstof: Met deze verzameling kleurstoffen kun je elke kleur maken die je maar wilt. Gebruik het om de biscuitmix een kleur te geven, voor gekleurde details van fondant of om het glazuur een fijne tint te geven.

Witte chocoladedruppels: Deze heerlijke witte chocolade kun je voor van alles gebruiken. Maak er mooie chocoladedecoraties van, verwerk ze in een vulling of crème of meng ze door de fudge cake voor een extra gevulde cake.

Fondant glazuur: Hiermee maak je elke cake, taart of koek nog mooier. Je kunt de fondant met behulp van de kleurstoffen op kleur brengen voor een prachtige afwerking. Maar je kunt de fondant ook met bijvoorbeeld gepureerde frambozen menge.

Zachte parels: Dit is de perfecte finishing touch voor jouw zelfgebakken cake of taart!

Win een bakpakket van Brand New Cake!

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie met bovenstaande producten willen gaan bakken. Zelf heb ik de chocolade-fudgecake alvast gebakken, met daarop een bramen-frambozenfondant, verse bramen en frambozen en zachte parels. Je hebt tot zaterdag 31 oktober 2020 de tijd om te reageren. In week 45 worden de winnaars op sociale media bekend gemaakt.

Foto’s: Erik Spronk

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Brand New Cake en Baktotaal Bouwhuis

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (1265)
Jeanine Slappendel 2020-10-16 06:45:01

Super lijkt mij dat. Ik lees dat er ook chocolade producten in zitten. Dan wordt het absoluut een verjaardagstaart voor mijn dochter. Ze is dol op chocola en wordt over een paar weken alweer 5!

Beantwoorden
JE
Josee 2020-10-16 06:48:52

Ik ben vooral een bakker die niet bezig is met gedecoreerde taarten. Meer met koekjes, tartelettes en sloffen. Niet omdat het mij absoluut niet leuk lijkt, maar omdat ik denk dat ik dat andere leuker vind. Een biscuittaart, nog nooit gebakken, boter crème, nog nooit gemaakt. Daar moet toch eens verandering in komen.

Het lijkt mij daarom leuk om aan de slag te gaan met de biscuitmix, dripchocolade en over de top gaan met decoratie zoals die eetbare parels (want ja die uit de supermarkt zijn niet te eten). Eventueel nog e.e.a. met kleurstof, ja leuk om eens te doen!

Beantwoorden
JO
Annemieke 2020-10-16 06:49:22

Voor mijn dochter Tessa. Sinds ze bij jou afgelopen februari Heel Utrecht Bakt won, wil ze maar 1 ding en dat is mee doen aan Heel Holland Bakt. Kijken nu actief op tv, bakken uit jouw bijbels en uiteraard het gewonnen boek, maar moeten nog veel meer oefenen!
Dit pakket zou perfect zijn om te oefenen met kleur smaak drippen en boetseren om van de droom die ze heeft, werkelijkheid te kunnen maken.

Beantwoorden
AN
Patricia 2020-10-16 06:54:46

Ik werk in de thuiszorg als wijkziekenverzorgende. Deze tijd is voor vooral de ouderen extra moeilijk omdat bezoek niet of veel minder komt. Er is veel eenzaamgheid. Wij merken dat clienten uitzien naar ons bezoek en blij zijn met elk kwartiertje aanspraak. Af en toe doen wij een kleinigheidje om de client een hart onder de riem te steken. Met dit pakket zou ik cupcakes bakken om weg te geven in de wijk.

Beantwoorden
PA
Suus 2020-10-16 06:56:49

Dit zou ik super graag willen winnen. Ik hou enorm van bakken en nu wil ik een geboorte taart gaan maken als mijn neefje geboren wordt. Mijn broer en zijn vrouw krijgen hun eerste kindje. We hadden een high tea georganiseerd voor de babyshower met allemaal zelf gebakken hapjes maar dit kon niet doorgaan ivm de coronaregels. Nu had ik bedacht om na de geboorte een mooie taart te maken. Vooral nu we straks niet met de baby mogen knuffelen en ze geen of weinig bezoek mogen ontvangen wil ik er toch iets speciaals van maken.

Beantwoorden
SU
Esther 2020-10-16 06:57:34

Mijn 6 jarige is dol op taarten met fondant. Hij maakt nu ieder weekend een tekening en dan maken we samen zijn ontwerp. Hij is heel specifiek in smaak en kleuren.Zijn droomtaart is er een van 4 verdiepingen. Voor zijn verjaardag heb ik hem er een beloofd. Dit pakket zo een mooie basis daarvoor zijn.

Beantwoorden
ES
laurje 2020-10-16 06:58:35

Ik zou dit geel graag winnen. Ik zou een lekkere taart bakken, zodat we de 1e verjaardag van ons Zoontje kunnen vieren met een heerlijke nieuwe taart. De verjaardag zal anders zijn, maar we kunnen de opas en oma's een stukje taart brengen.

Beantwoorden
LA
Rian v Middelkoop 2020-10-16 07:00:14

Ik gun t pakket aan mijn dochter Dianne die een bakker in opleiding is. Ze wordt nog weleens gevraagd om een taart in opdracht te bakken en ze is dan vaan op zoek naar fijne producten om te bakken.
Van dit meegeeft ze al wel wat getest. Ik denk dat ze de chocomix en de kleurstof als eerste zal proberen.

Beantwoorden
RI
Ilse van Manen 2020-10-16 07:06:13

Hoi Rutger,

Sinds kort volg ik jouw blog met veel plezier!
Koken en bakken is altijd mijn hobby al geweest, maar maakte er nooit genoeg tijd voor.
Nu ben ik net met een BBL-opleiding voor verzorgende begonnen en het bakken en koken werkt voor mij ontspannend en daarbij werkt het verslavend om elke keer iets nieuws te proberen.
Mijn nichtje is binnenkort jarig en vanwege deze rare tijd, wordt haar verjaardag heel klein gevierd. Nu wordt ze vier en snapt ze helemaal niks van heel de Corona natuurlijk, maar het is wel weer een hele mijlpaal die niet stilletjes voorbij mag gaan.
Dus mijn idee was om voor haar een mooie taart met alles erop en eraan te maken en die op haar verjaardag te brengen en dit pakket zou daar enorm bij helpen!
Dank je wel iig voor je inspirerende recepten en alle tips die je geeft, daardoor kan ik als beginner ook mooie en lekkere dingen creëren.

Beantwoorden
IL
Marja 2020-10-16 07:09:34

Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Johannes! Hij is 12 jaar en vind koken en bakken helemaal leuk! Probeert graag nieuwe dingen uit en is zijn horizon aan het verbreden! Zit nu in de eerste en heeft gekozen voor de bak en kook klas! Heeft nu 3 uur in de week koken en bakken!
Hoe leuk zou het zijn als hij hiermee aan de slag kan en van zijn favoriete bakker Rutger taarten kan gaan bakken zoals hij zo graag doet!

Beantwoorden
MA
Nathalie van Wolferen 2020-10-16 07:10:59

Graag bak ik een taart omdat mijn vriend en ik nu alweer 5.5 jaar samen zijn en in deze moeilijke tijden dat extra bijzonder is.
Ik hou van bakken en t geeft me wat ontspanning en afleiding.

Beantwoorden
NA
Marielouise 2020-10-16 07:11:40

Oh leuk! Hier zou ik een vierkante taart mee willen bakken en zodanig bekleden dat het een stukje stenen muur lijkt. En er dan een voegspijker en een troffel van fondant op willen maken.
Dat zou super zijn voor mijn vriend die voeger is.

Beantwoorden
MA
Anke 2020-10-16 07:14:16

Ik doe mee om nog lekkerder te bakken voor mijn gezin. In deze tijd hebben ze wel iets extra’s verdient. En dan zoutig het bakken met mijn kleinkinderen.

Beantwoorden
AN
Elly 2020-10-16 07:16:25

Ik zou hier een lettertaart mee maken voor de verjaardag van mijn kleinzoon en de verjaardag van mijn lieve nichtje. Ze worden beide 3 en verdienen een prachtige taart omdat ze zo lief zijn 🥰

Beantwoorden
EL
J.Robinson 2020-10-16 07:18:54

Fantastisch gebaar, hiermee zou ik graag die lekkere chocolade fudgetaart willen bakken met een mooi drupeffect voor mijn gezin, we zijn nl al 36 jaar getrouwd, dus is er elke dag wel een reden om dit te vieren met een lekkere taart. Tevens geeft samen een taart maken veel plezier in huis

Beantwoorden
J.
Yentl Lenoire 2020-10-16 07:20:58

Hoi! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om zo een laagjestaart voor mijn 2 neefjes te bakken. Oudste neefje Dylan wordt 27 november 3 jaar en zijn broertje Ethan wordt 29 november 1 jaar. Het zijn allebei 2 snoepkonten en spelen nu al heel vaak bakkerijtje en keukentje in hun mini schortjes en kokmutsjes. Ik weet zeker dat ze zullen smullen van hun eigen verjaardagstaart die ik kan bakken en naar hartelust kan versieren met dit pakket. Duimen maar!

Beantwoorden
YE
Anouschka 2020-10-16 07:23:35

Wat een leuk pakket zeg! Omdat Sinterklaas er aan komt lijkt het me leuk om een mooie Sint taart te maken, en om het dan helemaal af te maken lekkere cupcakes van pietjes. Als ik dan klaar ben met bakken kunnen mijn dochters me helpen met de taart versieren. En kunnen we samen de taart lekker oppeuzelen, kom je ook een stukje proeven Rutger?

Beantwoorden
AN
Clementine 2020-10-16 07:23:47

Ik heb de eer om voor mijn dochter en schoonzoon voor hun (2× uitgestelde) bruiloft, de taarten te verzorgen...Als het goed is gaat het voorjaar 2021 écht gebeuren en het zou natuurlijk fantástisch zijn als ik daarvoor deze kwaliteitsproducten kan gebruiken!! Wát een opsteker, na alle misgelopen voorpret...

Beantwoorden
CL
Sandra 2020-10-16 07:25:06

Wat een leuke winactie en een prachtig pakket! Ik ga de verjaardagstaart van mijn zoontje bakken die 2 december jarig is. Met dit pakket kan ik mij heerlijk uitleven! Ik ga duimen!

Beantwoorden
SA
Léonie van Soest 2020-10-16 07:25:18

Ik zou mijn lieve schat Donald willen verassen, hij wordt volgende maand 50. En aangezien het vanwege de corona geen groot feest kan worden. Wil ik een mooie taart maken met de buscuitmix en van het fondant maak ik een geweldig mooie Abraham en het mooie getal 50 de cake zelf wordt gekleurd in de rasta kleuren. En voor zijn werk maak ik dan nog even de chocolade fudge cake versierd met glazuur en zachte parels en uiteraard de BIG 50 erop. En dit alles gemaakt in onze gloed nieuwe keuken die vlak voor zijn verjaardag geplaatst wordt.

Beantwoorden
Wendy van Rooij 2020-10-16 07:25:25

Ik zou de bakspullen gaan gebruiken om het geslacht van mijn baby bekend te gaan maken aan vrienden en familie. Nu dat allemaal of afstand moet moeten er verschillende taartjes gemaakt worden.

Beantwoorden
WE
Janet Roes 2020-10-16 07:26:22

Ik zou er o.a een taart van bakken voor mijn moeder, ze is jarig in november. Door de huidige situatie kan ook zij haar verjaardag niet vieren. En om haar verjaardag toch een beetje bijzonder te maken, al is het dan zonder bezoek, zou ik voor haar een taartje bakken van de biscuit-mix met een heerlijke vulling van vruchten en banketbakkersroom en deze bekleden met de heerlijke fondant en extra feestelijk maken met de pareltjes.

Beantwoorden
JA
Laura 2020-10-16 07:27:09

Hoi Rutger,
Weer een leuk idee!
Ons petekindje Liz is jarig en met de Corona maatregelen wordt het geen groot feest voor haar. Haar zusje heeft ook pas haar communie in besloten kring gevierd dus het is allemaal wat sober dit jaar. Ik zou ze heel erg willen verwennen met een grote uitbundige taart met veel kleur en fondant die ik bij ze af kan geven zodat ze toch een beetje verwend worden.
Ik maak regelmatig taart en koekjes maar heb nog nooit een soortgelijke taart gemaakt dus zou ook meteen een uitdaging voor me zijn.
Succes met de winactie!
Groetjes Laura

Beantwoorden
LA
Delphine 2020-10-16 07:29:07

Dat zou geweldig zijn het bakpakket van Brand New cake te winnen. Kan ik samen met de kleinkinderen gaan bakken voor de ouders van de kleinkinderen want iedereen is verzot op de baksels van Oma en de kleinkinderen. Vingers cross.

Beantwoorden
DE
Doreth de Geus 2020-10-16 07:29:31

Ik maak donatie taartjes voor minder bedeelde kindjes aals ze jarig zijn. Dus zo'n pakket zou veel van die kinderen heel blij maken

Beantwoorden
DO
Carina 2020-10-16 07:29:57

Jaaa natuuurlijk wil ik zo iets winnen en doe er graag voor mee.
Ik wil een stapeltaart maken met framboos en dan eens met de potjes kleurstof iets moois schilderen op de taart.
Ik zou dan met de taart hier waar ik woon het lekker uitdelen en er een leuke foto van maken.
Of ik maak een taart boven en onder botercreme en sprinkels in het midden, waardoor je diepte krijgt in de taart

Beantwoorden
CA
Thea 2020-10-16 07:31:01

Een lekker taart voor mijn man . Omdat we elkaar vandaag 28 jaar ken. Daar hoort wel een taartje bij

Beantwoorden
TH
Thea 2020-10-16 07:32:40

Een taartje voor mijn man. Omdat we vandaag elkaar al 38 jaar kennen. Daar hoort wel wat lekkers bij

Beantwoorden
TH
Sabine 2020-10-16 07:32:46

Ik zou dit paket erg graag willen winnen om samen met mijgroepsgenoot een heerlijke taart te bakken en versieren en natuurlijk andere baksels mee te maken

Beantwoorden
SA
Doreth 2020-10-16 07:34:12

Ik doneer taartjes, die ik maak voor minder bedeelde kindjes . Dus het brand newcake pakket zou heel goed van pas komen, en veel kindjes blij maken.

Beantwoorden
DO
Wendy van Mourik 2020-10-16 07:34:14

Met een moeder op dieet maak ik graag iets lekkers voor mn kinderen. Ook mn schoonouders, voor wie mijn man elke week boodschappen doet in deze tijd, zou ik verrassen met een heerlijk taartje. Tot slot zou ik, na jaren zoeken naar een heerlijke chocolade taart, graag mijn dieet onderbreken voor een stukje van deze chocolade fudge taart!

Beantwoorden
WE
Sandra testerink 2020-10-16 07:34:58

Hoi hoi Rutger wat een toffe actie weer. Ben erg nieuwschierig naar de producten, zou er graag verschillende taarten van maken. November is bij ons in de familie een explosie aan verjaardagen, dus kan mij uitleven. Maar de belangrijkste is wel van mijn vader, hij wordt in november 84 jaar. Daar hoort natuurlijk een heerlijke taart bij, waarschijnlijk iets met appel en honing.

Beantwoorden
SA
Maricia tonnaer 2020-10-16 07:36:52

Hoi rutger.

Ik zou dan samen met mijn zoon een mooie lagen taart bakken voor bij ons op de zwemvereniging. We zijn nu met een paar andere een cursus aan het volgen met betrekking tot het zwemmen en krijgen daar veel hulp bij van de vereniging. En wil dan met de lagentaart hun daar voor bedanken. En zo kunnen we hem ook mooi versieren in thema vorm. Maar zou dan ook nog een taart maken voor mijn ouders die me hebben geholpen na de verschillende operaties die ik de afgelopen tijd heb gehad. Zonder hun hulp was ik denk ik nu nog niet hersteld. Dus ook voor hun een lekkere taart dan die we zelf hebben gemaakt.

Beantwoorden
MA
Ella Bakker 2020-10-16 07:43:25

Wow wat ontzettend veel reacties. Leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste bakkers zijn. Ik bak ontzettend graag en heb al veel van jouw recepten gebakken en meestal met succes. Dit pakket zou ik super leuk vinden om creatief mee aan de slag te gaan. Ik hou zelf van bakken en nieuwe smaken en kleuren maar mijn dochter is de fondant expert bij ons. Ik de binnenkant zij de versiering.
Maar ik vind het bericht van Doreth de Geus zo mooi dat ik het haar zou willen geven. Een kort bescheiden berichtje waarin ze schrijft dat ze voor minder bedeelde kinderen bakt.

Beantwoorden
EL
Esther 2020-10-16 07:44:20

Oooh leuk! Waar ik mijn dochter (10) een plezier mee zou doen is de biscuitmix, natuurlijk kleurstof en heel veel versiering. Ze wil heel graag een taart bakken voor opa. 1 van haar hobby's is bakken, het liefst elke dag. helaas heeft mama niet elke dag zin om de keuken op te ruimen na de avonturen van haar en haar vriendinnen 😉 maar natuurlijk deze vakantie wel veel lekkere dingen gemaakt, schuimpjes,brownies, boterkoek en cupcakes natuurlijk allemaal versierd in Halloweenthema.

Beantwoorden
ES
Marian 2020-10-16 07:44:22

Ik zou dit pakket graag willen winnen om voor mijn zusje een kraamtaart te maken. Zij krijgt binnenkort haar tweede kindje en dit zou een enorme verassing voor haar zijn!

Beantwoorden
MA
Bea Dalebout 2020-10-16 07:46:25

Goedemorgen Rutger, graag zou ik een taart bakken voor mijn dochter.
Zij krijgt volgende week de sleutel van haar eerste woning.gewoon omdat ik trots op haar ben en zij eigenlijk de creatieveling in huis is.
Zij was degene die aan dit soort uitdagingen mee zou doen en verwacht niet dat haar moeder dit voor haar probeert.
Ik wacht het rustig af!!
Groetjes Bea.

Beantwoorden
BE
Ria plate 2020-10-16 07:47:38

Ik zou graag dit pakket om mijn familie die wij ivm Corona wat lekkers te maken en af te geven een teken dat wij ondanks dat wij in isolatie zitten ivm met niertransplantatie toch aan ze denken

Beantwoorden
RI
Patricia 2020-10-16 07:55:26

Ik hoef niet te winnen, ik zou alleen maar wat dingen gaan verder uitdelen zoals de kleurstof en fondant.
Ik wou je alleen zeggen dat ik het een superleuke actie vind en jouw blog geweldig vindt. Ga zo door, Rutger!!
Groetjes, Patricia

Beantwoorden
PA
Elin 2020-10-16 07:55:54

Het lijkt mij heel leuk om een bakpakket te winnen zodat ik een taart kan maken samen met/voor mijn zusje (20 jaar). Ze heeft haar opleiding voor brood- en banket helaas moeten stoppen omdat ze een vergroeiing heeft in haar rug en het werk in een bakkerij daarom helaas niet mogelijk is zonder veel pijn. Kort geleden heeft ze twee hele zware weken therapie gehad om hiermee te leren omgaan omdat opereren niet mogelijk is.
Ik weet zeker dat het super leuk zou vinden om samen een taart te maken met de bakproducten van Brand New Cake!

Beantwoorden
EL
Sandra 2020-10-16 07:56:52

Ik zou met dit pakket een taart willen maken voor m'n tante van 86 jaar. Ik mag haar niet bezoeken maar zou haar toch met een taart willen verrassen. Ze is met mijn nicht even in de supermarkt geweest in het begin van de corona tijd en ze vindt het erg vreemd om daar te lopen. Ze was altijd erg actief en zelfstandig maar wordt nu gedwongen thuis te blijven net als zoveel anderen.

Beantwoorden
SA
Natascha Papenborg 2020-10-16 07:56:53

Ik zou dit pakket graag winnen, dan kan ik wat lekkers maken voor de bewoners bij ons in het complex. Dit was altijd een 55 + grens, nu mogen er ook mensen wonen zonder kinderen die de 55 nog niet hebben bereikt.
Veel bewoners gaan Vaak aan de overkant eten in het bejaarden tehuis waar voor hun wordt gekookt.
Nu kunnen ze dat niet meer, aangezien de horeca en restaurants dicht zijn. 😊

Beantwoorden
NA
Natascha Papenborg 2020-10-16 07:58:52

Sorry mijn e-mail adres is niet goed geplaatst , ipv verwijderen druk ik op verzenden 🙈

Beantwoorden
NA
M Karremans 2020-10-16 08:00:18

Wat een leuke actie ik zou dit graag willen winnen kan ik met me klein zoon gaan bakken. WE ZIJN GEK OO taarten en leuke versiering erop te maken wij gaan duimen top

Beantwoorden
M
Annemarlies 2020-10-16 08:02:05

Ik zou een mooie regenboog taart voor mijn zoon bakken, want die wordt in november 11 jaar. Vorig jaar was een bewogen verjaardag omdat zijn opa toen in het ziekenhuis lag en 5 dagen later is overleden, dus er was weinig "lol" aan deze verjaardag. Dit jaar mag niemand op zn verjaardag komen vanwege het corona virus en dat is voor zo'n manneke best vervelend.
Daarom wil ik hem verassen met een vrolijk gekleurde taart die volledig notenvrij is, zodat hij, ondanks zijn allergie, toch een klein, persoonlijk feestje heeft.

Beantwoorden
AN
Joke 2020-10-16 08:06:44

Wat zou ik dit graag winnen voor de bewoners van Bruggerbosch Enschede. Ik werk als woonassistente met dementerende mensen. We bakken regelmatig koekjes en cupcakes. Met deze producten kunnen we nog meer leuke dingen maken. Bovendien kunnen we ze dan ook nog prachtig versieren. Ik zie de blije gezichten al voor me als we met dit pakket aan de slag gaan.

Beantwoorden
JO
Lucia 2020-10-16 08:11:46

Wat een heerlijk pakket.
Ik zou er zeker een mooie taart mee maken voor mijn vriendin die binnenkort jarig is.
Dat vieren wordt in deze corona tijd nog lastig maar een mooie lekkere taart zou haar zeker verrassen.
Maar voor 1 taart is het wel veel dus maken we nog wat kleinere chocolade cakes voor de oudere mensen om ons heen om die ook even te verwennen.

Beantwoorden
LU
Wendy 2020-10-16 08:11:56

Wat super tof!
Ik zou een taart maken voor mijn opa en oma, die ik dan op een mooie 1.5 meter kan overhandigen aan hun(en misschien zelf ook nog wat mee snoepen)!
Super toffe winactie en mooie producten

Beantwoorden
WE
Mariejose 2020-10-16 08:12:23

Ik ga een taart maken voor het huis van mijn dochter. Ze verblijft in Barthemeus en helaas is er weeeer
een besmetting. Het enige wat ik kan doen is voor de bewoners en het personeel twee keer per week een taart te brengen , helaas afgeven aan de deur. het is zwaar voor beiden en zo houden ze de moed er een beetje in.
Ik hoop haar zo graag snel weer een weekend mee naar huis te nemen.

Beantwoorden
MA
Rachel 2020-10-16 08:12:30

Mijn lieve schoonzusje heeft nog een taart tegoed van mij omdat zij het dichtst bij de uitgerekende datum van onze dochter zat. Ze is geboren op 16 september! Ik zou het erg leuk vinden om met deze producten een lekkere taart voor haar te maken!

Beantwoorden
RA
Esther 2020-10-16 08:12:34

Wat een prachtig pakket om weg te geven! Ik doen graag een poging. Mijn moeder wordt over een maandje 60, en omdat we helaas geen groot feest kunnen houden in verband met Corona, zou ik graag een hele mooie feesttaart voor haar willen maken! Een piñata cake met onder andere de parels binnenin, en dan prachtig gedecoreerd met een aantal van de bakproducten uit het pakket. Hoe precies moet ik nog wat inspiratie voor opdoen; ik heb al heel lang de wens om te gaan oefenen met taarten prachtig te decoreren, maar hiervoor heb ik nog niet alle juiste spullen en de tijd. Met de Corona maatregelen en dit pakket moet dat helemaal goedkomen en kan ik mijn moeder verassen met een prachtige taart, want dat verdient ze! 🥳🎂

Beantwoorden
ES
Marjolein 2020-10-16 08:12:48

Ik zou dit heel graag winnen! Ik zou hiermee een heerlijke taart bakken voor mijn nichtje die 10 jaar wordt. Dat verdient een super lekkere taart!

Beantwoorden
MA
Marieke 2020-10-16 08:13:29

Ooo dat is toevallig! Ik ben net op jouw website geweest met mijn kinderen, om te zoeken naar een fondanttaart en nu deze actie! Wij doen graag mee, want dat zou natuurlijk kei leuk zijn om dit te winnen! Groetjes Marieke Luc en Isa

Beantwoorden
MA
Maaike 2020-10-16 08:13:32

Omdat ik vandaag jarig ben, kan ik verschillende verjaardagstaarten maken. Helemaal nu alles verspreid gevierd gaat worden in deze bijzondere tijd.

Beantwoorden
MA
Ans 2020-10-16 08:13:42

Oh wat een leuke actie. Ik zou het graag willen winnen en dan samen met mn kleinkinderen bakken. En dan hun papa en mama verrassen. Laten zien hoe goed ze het kunnen

Beantwoorden
AN
Janneke 2020-10-16 08:13:53

Ik zou een taart of cupcakes bakken voor mij zus. Ze is zwanger en heeft veel rug klachten waardoor ze bijna hele dagen op bed ligt.
Een lekkere taart of cupcakes vrolijkt altijd iemand op en het helpt tegen de zwangerschap cravings! Chocola is vooral niet meer uit haar huis te slaan!

Beantwoorden
JA
Susanme Peeters 2020-10-16 08:13:55

Wow wat een giga gaaf pakket! Hiermee zou ik voor mijn vader een gezouten chocolade fudgetaart gedrenkt in wat whiskeysiroop maken. Zijn favoriet! En dat heeft hij wel verdiend, wat het is een toppapa die zo vaak voor mij en mijn gezin heeft klaargestaan. Echt een superpapa ❤️

Beantwoorden
SU
Dian 2020-10-16 08:13:55

Ik zou met dit pakket mijn 1e 3 etage taart willen maken voor mijn dochter die 21 wordt in Januari, aangezien ik meestal van de eenvoudige cakes bak is dit nog wel een dingetje.
Oefening baart kunst zeggen ze wel, dus oefenen oefenen en nog meer oefenen.
En omdat ik al wel een groot fan ben van de Brand new mixen (advocaatcake hmmmmm)zou ik heel graag zo'n pakket winnen.

Met vriendelijke groet,
Dian Foks

Beantwoorden
DI
Wendy 2020-10-16 08:14:02

Wat super tof!
Ik zou een taart maken voor mijn opa en oma, die ik dan op een mooie 1.5 meter kan overhandigen aan hun(en misschien zelf ook nog wat mee snoepen)!
Super toffe winactie en mooie producten!

Deze reactie moet nog een keer geplaatst want, had er een verkeerde email onder gezet..

Beantwoorden
WE
Jill 2020-10-16 08:17:23

Ik ben sinds maart steeds meer aan het bakken en ik vind het echt heel leuk om te doen. Het liefst maak ik koekjes of brownies, maar ik zou heel graag eens een biscuit taart willen maken die uit meerdere lagen bestaat. En daarna de taart leuk versieren met de fondant. Met één van die pakketten moet dat vast lukken!

Beantwoorden
JI
Annika 2020-10-16 08:17:42

Wij vieren met de familie altijd uitgebreid Sinterklaas. Helaas zal dat dit jaar door Corona niet lukken. Graag zou ik Sinterklaas baksels maken om deze aan mijn familie te kunnen uitdelen. Zo zijn we dan toch een beetje samen!

Beantwoorden
AN
Jenny 2020-10-16 08:17:45

Ohhh wat een toffe winactie. Leuk zeg, Rutger. Hier maak je heel veel mensen blij mee. Deze positiviteit is hard nodig in deze corona periode dus echt top dat je dit doet!

Heel mooi pakket ook. Daar weet ik wel raad mee. Ook 8 kleuren kleurstof, wauw! Daar wil ik wel mee experimenteren. Oeh, een mooie ombre taart of een regenboog taart is wel een idee. Lekker vrolijk ook. Nu we met z’n alle zoveel thuis zitten, hebben we ook allemaal wat meer tijd om te gaan bakken. Hier ben ik wel een weekendje mee zoet en kan ik anderen met het resultaat ook blij mee maken.

Ik ga duimen!

Beantwoorden
JE
Rosalie 2020-10-16 08:19:07

Ik ben in september moeder geworden van een zoon en zou een mooie blauwe geboortetaart willen maken! Als die kleine tenminste een middagdutje gaat doen zodat mama even de handen vrij heeft ;-)

Beantwoorden
RO
Eva 2020-10-16 08:19:32

Wat tof! Ik zou een taart voor mijn oma maken. Ze bakte eerder regelmatig zelf. Nu doet ze dat niet meer, onder andere omdat ze alleen woont en dat zonde vind. ‘Ik eet alleen geen taart op’, zegt ze dan. Onlangs is ze 80 geworden. Regelmatig kom ik thee bij haar drinken. Daar past een stukje taart wel bij! Ze zal hier zeker blij mee zijn.

Beantwoorden
EV
Kylie 2020-10-16 08:20:02

Oh jammie!
Ik zou samen met mn dochter een mooie cupcajes maken en dit samen gaan versieren. T hele gezin houd er van.
Ik hou van koken/bakken. Genoeg kook boeken in huis.
Ik probeer ook veel te maken en ja soms gaat het mis en nadien weer goed.

Ik heb het een en ander wat ik heb gemaakt wel op mn instagram staan haha.

Succes met loten.

Met vriendelijke groet
Kylie

Beantwoorden
KY
Milou Knibbeler 2020-10-16 08:22:03

Hallo Rutger!
Ik zou van dit pakket een regenboogtaart maken voor mijn vriendin, aangezien haar ouders onlangs gescheiden zijn en ze wel wat positiviteit en liefde verdient!❤️
Ik zie dat er veel verschillende kleuren kleurstof in het pakket zitten, dus ik denk dat je hiermee een hele mooie regenboogtaart kunt maken!😊
Groetjes Milou

Beantwoorden
MI
Casandra 2020-10-16 08:22:18

Echt een leuke actie!
Ik zou samen met mijn broertje een taart maken voor mijn moeder want zij maakt normaal altijd lekkere creaties voor ons en dan kunne. We wat voor haar terug doen.

Beantwoorden
CA
Monique kanon 2020-10-16 08:22:25

Ik zou dit graag willen winnen voor mijn cliënten. Ik werk in de gehandicaptenzorg en een aantal van mijn jongens vinden het leuk om te helpen met bakken. En de rest geniet dan volop vd geuren in de woning en het eindresultaat. En nu met de coronatijd is dat een van de leuke dingen die we wel kunnen doen met ze. Groetjes Monique

Beantwoorden
MO
Jade 2020-10-16 08:22:58

Wat een leuke actie! Ik zou denk ik een chipolatataart maken. Ik heb moeite om die te maken. Hopelijk lukt het hier wel mee.
De rest van het fondant zou ik dan gebruiken om cupcakes mee te versieren, eenvoudig maar zo lekker! Er is zoveel leuks om te bakken!

Beantwoorden
JA
Marjan Drenth 2020-10-16 08:23:34

Wow wat een gave win actie...

Wij willen dit heel graag winnen. Ik zit al 12 weken thuis met een enkel die ik op 3 plaatsen heb gebroken. Mijn zoon 7 jaar en vriend bakken elk weekend wat lekkers voor ons. En gebruiken vaak jou heerlijke recepten. Met dit bakpakket word het nog leuker om jou recepten te kunnen maken....

Ik ga duimen.

Beantwoorden
MA
Heidi 2020-10-16 08:23:50

Heerlijke prijs waar ik graag voor mee loot. Maar ik weet nog niet precies wat ik zou gaan bakken. Iets lekkers voor mijn kinderen en mezelf in ieder geval.

Beantwoorden
HE
Gineke 2020-10-16 08:23:53

Mijn ouders zijn dit jaar 30 jaar getrouwd. Ze zijn voor mij een heel mooi voorbeeld van wat liefde is en hoe je die jarenlang in stand kan houden. Je kan aan hen nog altijd zien dat ze van elkaar houden en daar kijk ik heel erg naar op. Met de taart zou ik hun liefde dus willen vieren, maar ook hen willen bedanken voor alle zorgen en hulp die ik doorheen de jaren van hen heb gekregen. Ze stonden altijd voor mij, mijn broer en zussen klaar, en dat is niet altijd even simpel met 4 kinderen. We zijn uitgegroeid tot een heel warm gezin en dat hebben we voornamelijk aan hen te danken. Ik kan me geen betere ouders inbeelden.

De laatste jaren ben ik steeds meer aan het uittesten en experimenteren met bakken. Ik heb nog heel veel ideeën die ik zou willen uitproberen. Dit bakpakket zou hier een heel grote hulp bij zijn om aan mijn ouders een mooi én lekker cadeau te geven.

Beantwoorden
GI
Corianne 2020-10-16 08:25:42

Dit is wel echt een fantastisch pakket 😊 mijn nichtje wordt 1 december 8 jaar, dus daarvoor zou ik helemaal losgaan met de biscuit (lekker kleuren in verschillende lagen) en vervolgens samen met mijn zus bekleden met de fondant. Dan bedenken we vast een bijzondere taart voor haar.
Vervolgens zou ik een decadente chocolade cake maken waar ik een decadente dripcake van zou maken. Deze zou ik maken voor mn stiefmoeder die dol is op chocolade en volgende week jarig is. De parels kunnen op beide taarten mooi verwerkt worden 😍

Beantwoorden
CO
Marie Cecile 2020-10-16 08:26:01

Een verjaardagstaart... Die moeten in deze tijden van weinig visite extra feestelijk zijn! Volgens mij moet dat wel lukken met dit pakket.

Beantwoorden
MA
Anna 2020-10-16 08:26:20

Jaaa! Ik zou heel graag willen winnen! In december word ik voor het eerst tante en zou heel graag een mooie taart voor mijn zus en m'n neefje of nichtje willen maken. Erg benieuwd ook naar het merk! Ik gebruik het nog niet.
Groetjes,
Anna

Beantwoorden
AN
Margot van der Weide 2020-10-16 08:26:21

OOOOH, wat een leuk idee om kennis te maken met bakartikelen die je niet kent. Uit jezelf stap je niet gauw over op een ander merk.
Wij vieren kerst altijd heel groots(dit jaar even afwachten of het kan)en dan lijkt het mij tof om een mooie stapeltaart in 2 smaken in kerstsfeer te maken.

Beantwoorden
MA
Nienke 2020-10-16 08:26:23

Ik zou met mijn dochters een heerlijke chocoladetaart maken en versieren met het fondant.
Een mooie bezigheid voor de komende herfstvakantie

Beantwoorden
NI
Moniek van Erp 2020-10-16 08:26:44

Ik zou van de chocolade fudge een kersen chocolade taart maken! Heerlijk te combineren met de fondant en drip chocola van de witte chocola 😍
Van de biscuitmix maak ik een mokkataart. Heel leuk te versieren met de zachte parels. Een ander idee is om van de kleurstoffen een regenboogtaart te maken met vruchten, elke kleur typeert een smaak. Ik houd ontzettend veel van bakken, elk weekend probeer ik graag iets nieuws uit in mijn moeders keuken. Daarom zou ik graag met mijn mama het pakket gebruiken en laat ik de hele familie mee genieten. Ik ga duimen! 😁

Beantwoorden
MO
Ilona Dijkstra 2020-10-16 08:27:02

Wat een mega leuke winactie !

Zou Het super vinden om dit te winnen kan ik samen met mijn nichtje allemaal leuke dingen maken en kunnen we ook weer nieuwe baksel uitproberen wat we altijd leuk vinden !

Met vriendelijke groet,

Ilona Dijkstra

Beantwoorden
IL
Marijke 2020-10-16 08:28:06

De chocoladetaart gaat sowieso naar mijn collega Marieke, omdat we bij haar mogen logeren als we het Pieterpad gaan lopen. Met de fondant maak ik een taart met en voor Fenne, mijn nichtje van bijna drie. Ze kwam gister met haar moeder snicker fudge brengen, maar wilde het eigenlijk liever zelf opeten 😉

Beantwoorden
MA
Foenke 2020-10-16 08:28:10

Wat een kei leuke actie. Ik zou een regenboog taart willen maken. Dit is altijd al iets wat ik zou willen doen. Ik zou hem maken voor een vriend van mij, die in november een belangrijke stap zet in zijn transitie. Ik zou hem als verassing een taart willen brengen:)
Lieve groetjes

Beantwoorden
FO
Marianne 2020-10-16 08:28:35

Ik zou een mooie verjaardagstaart maken voor onze kleinzoon die 4 jaar wordt en die niet echt zijn feestje kan vieren ivm Corona!!

Beantwoorden
MA
Tamara keupink 2020-10-16 08:28:38

Oooo wij gaan volgend jaar trouwen. En ik wil zelf onze bruidspaar en cupcakes bakken. We hebben al proefjes gemaakt. Maar met pakket kunnen we nog meer proefjes maken 🥰. Aankomend weekend gaan weer wat proberen! 🎂🧁🤿

Beantwoorden
TA
Eline van der Plas 2020-10-16 08:28:56

Ik zou een hele grote verjaardagstaart maken voor mijn vriend. Zijn ouders zouden voor zijn verjaardag uit Frankrijk komen. Maar vanwege de maatregelen rondom corona zal dit niet mogelijk zijn. We hebben ze afgelopen jaar nauwelijks gezien en missen ze ontzettend! Ook willen we graag ons nieuwe appartement laten zien. Ze zouden in mei langskomen, maar ook dat kon niet doorgaan vanwege Corona. Verjaardagen moet je altijd vieren! Om het toch speciaal te maken, zou ik een hele mooie taart willen maken en decoreren met fondant.

Beantwoorden
EL
Helga 2020-10-16 08:29:26

Ik ga er een dat verdien jij taart van maken.
Wij gaan verhuizen en als dank voor de hulp trakteer ik ze op Brand New Cake.

Beantwoorden
HE
Miriam Berns 2020-10-16 08:29:52

Wil graag mijn collega's verassen met een lekker baksel.omdat we nu druk zijn in de zorg.wij brengen alle patiënten rond naar onderzoeken .en zorgen voor een schoon bed.💪

Beantwoorden
MI
Carlijn 2020-10-16 08:30:53

Wat een leuke actie! Ik zou absoluut een unicorn/regenboog taart maken voor mijn dochter Merel van vier met die mooie kleuren. Hoewel ze ook zeker zelf graag zou willen meehelpen, want ze is enorm fan van ‘de bakkertjes’ zoals ze HHB en andere bak-programma’s noemt en natuurlijk moet er bij het bakken ook flink van de versiering gesnoept worden 😊.

Beantwoorden
CA
Emilie Pauw 2020-10-16 08:31:07

O wat leuk!!
Ik zou graag een "bedankt voor de goede zorgen" taart bakken voor het personeel uit het Ziekenhuis waar ik al wekenlang heel lief wordt behandeld aan een wond aan mijn been.
Gewoon de "normale" zorg even in het zonnetje zetten! Een leuke, vrolijk gekleurde taart, met vooral heel veel liefde en hopelijk goede producten gebakken?!
Liefs Emilie🍰💋

Beantwoorden
EM
Mariska 2020-10-16 08:31:34

Samen met mijn 3jarige dochter een taart maken, of alleen als zij geen zin heeft, kijk ik naar uit. Mijn man helpt mee met het eten ervan, die kan daar altijd van genieten als ik heb gebakken.

Een vriend of familielid laat ik ook graag meeproeven. Zodat ze hun meningen kunnen geven, waar ik weer van kan leren.
Ik doe daarom gráág mee met deze actie! Op naar nog meer bakken met deze producten!

Beantwoorden
MA
Patricia Glastra Tijmes 2020-10-16 08:31:41

Supergaaf pakket!
Ik zou mijn team heel graag willen trakteren op al dat lekkers omdat ze zo goed hun best doen
Ik ben 2 jaar geleden voor mezelf begonnen en mijn team begint zich nu meer uit te breiden.
Door hard werken en hun te begeleiden maken we samen zo’n mooi team.Ik ben trots op ze en zou ze daarom graag willen verassen en ook heel graag met een van deze producten samen iets willen maken in de keuken !💛

Beantwoorden
PA
Jolien 2020-10-16 08:32:01

Hoe tof !! 🤩
Al deze spullen zouden enorm van pas komen tijdens het bakken voor ons secret projectje. Iets wat wij aan familie bekend willen maken met een baksel 🤫

Beantwoorden
JO
Ineke 2020-10-16 08:32:17

Jaa,precies dingen die ik nodig heb! Ik wil heel graag gaan oefenen voor het maken van mijn eigen bruidstaart en daar heb ik biscuitdeeg voor nodig en mooie kleurtjes! Ik wil verschillende tinten rood gebruiken en de lagen verschillend vullen: de een met aardbeienbavarois, de ander met chocolademousse en de laatste met banketbakkersroom en appel. Ook wil ik nog petitfours erbij maken en daarvoor is het fondant glazuur perfect! Jaren geleden zitten klooien met gewone fondant smelten haha, omdat ik niet wist dat er ander spul bestond... Dus ja, ik zou enorm blij zijn met dit pakket!!

Beantwoorden
IN
Mariska 2020-10-16 08:32:30

Hallo
Ik zou er een unicornbarktaart mee maken...
Dus witte chocolade mee kleuren...
En dan samen met mijn buurmeisjes opeten...
Voor de kinderen is het ook gewoon een rare tijd..
Beetje kleur is voor hun ook mooi..
Mariska

Beantwoorden
MA
Marije Bos 2020-10-16 08:32:55

Samen met mijn dochter zou ik met dit pakket een mooie taart voor mijn moeder willen bakken. Een beetje gezelligheid nu de dagen weer korter worden!

Beantwoorden
MA
Marianne Vollebregt 2020-10-16 08:36:21

Ik zou een taart of cake maken voor mijn ouders als bedankje. We zijn ons huis aan het verbouwen voor een nieuwe keuken en zitten acht weken zonder keuken. Het bakken mis ik nog wel het meest! Omdat we savonds bij mijn ouders kunnen mee eten lijkt mij dit een toepasselijk bedankje!

Beantwoorden
MA
Isa 2020-10-16 08:36:32

Wat gaaff!
Als ik al die kleurtjes zie denk ik meteen aan iets leuks voor mijn zusjes. Die hebben allebei hard door moeten bikkelen de laatste tijd en kunnen best een vrolijke thema taart met heerlijke vullingen gebruiken! (En die bak ik natuurlijk met liefde voor ze)
Dan kunnen mn ouders ook mooi meegenieten, die kunnen ook wel een opkikker gebruiken na al dat thuiswerken ;)

Beantwoorden
IS
Ramia Issa 2020-10-16 08:36:35

Ik ben al een paar jaar naar Nederland gevlucht en ik vind het nog moeilijk om aan goede bak producten te komen met dit pakket wil ik twee cakes bakken de eerste voor de verjaardag van mijn negenjarig dochter die helaas geen feestje zal krijgen omdat ze hoort tot de kwetsbare groep dus ja een mooie kleurrijk cake zal voor haar heel fijn zijn en de tweede cake is voor een vriendin die gaat trouwen na grote liefde verhaal.

Beantwoorden
RA
Ruth 2020-10-16 08:37:28

Ik zou er een heerlijke verjaardagstaart mee bakken voor mijn zoon die bijna 10 wordt! En zoals zovelen kunnen we het niet zo uitbundig vieren door corona. Maar met een heerlijke taart kunnem we er natuurlijk wel een superdag van maken!😀

Beantwoorden
RU
Jolien 2020-10-16 08:37:29

Hoe tof !! 🤩
Al deze producten zouden enorm van pas komen tijdens het bakken voor ons geheimpje. Iets wat wij doormidden van een baksel bekend willen maken aan familie en vrienden. 🤫

Beantwoorden
JO
Yvette van Dijk 2020-10-16 08:37:41

Heel leuk! Ik zou een taart bakken voor mijn zus en zwager die binnenkort de sleutel van hun nieuwe huis krijgen! Leuk om mee te nemen als we de eerste keer gaan kijken en natuurlijk gaan helpen klussen!

Beantwoorden
YV
Karolien 2020-10-16 08:38:20

Ik zou een mooie taart gaan bakken en stukjes uitdelen aan mensen die wel wat positiviteit en aandacht kunnen gebruiken in deze ingewikkelde tijd.

Beantwoorden
KA
Pauline 2020-10-16 08:38:41

Wat een leuke actie.
Graag zou ik willen meedingen naar het bakpakket voor mijn dochter van 12. Zij is net begonnen met wat bakken en heeft er veel plezier in.
Haar Oma is ongeneeslijk ziek en heeft weinig trek bij de chemo. Wel heeft ze soms trek in chocolade, dus de chocolademix als basis voor een mooi gedecoreerde taart zou super zijn.

Beantwoorden
PA
Jennifer 2020-10-16 08:38:59

Ik eind oktober jarig en zou mijn gezin graag eens een mooie versierde dripcake voorschotelen i.p.v. de standaard appeltaart die ze eigenlijk altijd het lekkerst vinden! Een appeltaart is natuurlijk ook heerlijk, maar ik hou van nieuwe recepten proberen en voor mijn 30e verjaardag zou ik toch graag iets meer uitpakken om wat meer bak-uitdaging hebben!

Beantwoorden
JE
Maxime 2020-10-16 08:39:17

Ik zou dit heel graag willen winnen om een babyshower taart te maken voor mijn liefste vriendin. Door Corona hebben wij haar babyshower een paar weken geleden moeten afgelasten. Ik zou met de producten een taart voor haar maken en haar hiermee verrassen zodat ze het alsnog een beetje kan vieren.

Beantwoorden
MA
Susanne Geskus 2020-10-16 08:39:22

Wauw, wat een gaaf pakket! Kan ik mooi oefenen met mijn fondant skills want dat kan echt geen kwaad, hahaha!

Beantwoorden
SU
lia 2020-10-16 08:39:46

dit zou echt super zijn voor mijn dochter van 12, ze begint het bakken nu zo leuk te vinden, en heeftbee zo’n lol in.

Beantwoorden
LI
Alie 2020-10-16 08:40:01

Jaa hier een fan van de brand new cake🤩 Daar zou ik mijn dochter mee verrassen, zij is binnenkort jarig en vind bakken ook heel leuk 🤞

Beantwoorden
AL
Richelle 2020-10-16 08:40:16

Super, deze week komt bij ons de baby. De baby moet nog een paar weekjes in het ZH blijven, maar tegen de tijd dat het naar huis mag, heb ik vast wel weer puf om een taartje te bakken. Wat zou het leuk zijn om onze visite een lekkere taart voor te schotelen. Het wordt een laagjestaart met of een roze of een blauwe vulling. Ja we weten nog niet wat het wordt. Daarover een heerlijke fondantlaag met het fondant glazuur en met het fondant ga ik leuke figuurtjes maken zoals een speentje, rammelaartje. Als finishing touch strooien we er nog wat parels op.

Beantwoorden
RI
Betty Bos 2020-10-16 08:41:11

Dat zou wel heel super zijn zo'n bak pakket en dat juist in deze corona tijd!!!

We vieren het samen binnen zijn !!

Beantwoorden
BE
Angélique 2020-10-16 08:42:05

Ohhhhh wat leuk! Heerlijk met mijn kids een red velvet taart met een laag fondant en versierd met snoepjes🥰. Kan nu al niet wachten😁

Beantwoorden
AN
Noor 2020-10-16 08:42:10

Ik (7 jaar) wil graag een mooie snoeptaart maken voor mijn broertje zijn verjaardag. Dan kan ik zelf de biscuitdeeg kleuren, hoe leuk zal dat zijn? En lekker versieren met de fondant en chocola!

Beantwoorden
NO
Ingrid 2020-10-16 08:42:17

Wat er gebakken weet ik nog niet. Maar het pakket wil ik geven aan mijn dochters van 14 en acht. Zij bakken graag, dus wat lekkers gaat er zeker uitkomen.

Beantwoorden
IN
Renske Eerland 2020-10-16 08:42:31

Wat een leuke actie! Ik ben eigenlijk nog maar sinds kort aan de bak, maar ik vind het zo leuk om te doen! Ik probeer nu wekelijks wat nieuws en dit pakket zou goed van pas komen om nieuwe dingen te proberen! Ik zou als eerst gaan voor een mooie hoge biscuit met gekleurde drip! Daar wil ik nog flink mee oefenen! En daarna leuke baksels voor mn verjaardag, sinterklaas, kerst... ideeën genoeg!
De meeste baksels belanden deels in mn eigen maag, maar gelukkig kan manlief er ook wat van. De liefde van de man...
Hij zou het dus ook niet verkeerd vinden als ik weer nieuwe dingen zou proberen! 😍

Beantwoorden
RE
Tineke 2020-10-16 08:43:00

Hoi Rutger, dit pakket zou goed van pas komen om mijn nieuwe combi-oven uit te proberen ☺️ I love it en ook jouw recepten zijn 👌

Beantwoorden
TI
Monique 2020-10-16 08:43:33

Wat een geweldige actie!
Het lijkt mij leuk om een marmertaart te maken en deze af te werken met karamelslagroom en witte chocolade. Ik neem de taart daarna mee naar mijn collega’s in het ziekenhuis om er heerlijk van te smullen!😋

Beantwoorden
MO
Marieke 2020-10-16 08:43:55

Voor (en met) dochter een zeemeermintaart bakken die van binnen een regenboogtaart blijkt te zijn. Voor haar 8ste verjaardag een extra bijzondere taart in deze bijzondere tijden aangezien de verjaardag vieren er waarschijnlijk helaas niet in gaat zitten. En de chocolade-fudge cake, die gaat dan als welkomstcadeautje naar onze nieuwe buren die binnenkort hun sleutel krijgen.

Beantwoorden
MA
Annelies H 2020-10-16 08:44:12

Als eerste zou ik er een mooie taart mee maken voor mijn eigen verjaardag binnenkort, om daarmee mijn familie te verrassen die inmiddels bij elke verjaardag een nieuw en speciaal baksel verwacht:) Dat wordt iets met de chocola in ieder geval, en dan gecombineerd met fruit... mmm :) En ik zou ook wat bewaren voor de geboorte van mijn neefje of nichtje in januari, om zo een prachtige kraamtaart te kunnen maken met deze mooie kleuren! Echt een prachtig pakket!

Beantwoorden
AN
Bertine 2020-10-16 08:44:54

Hele leuke actie Rutger! Ik zou mijn lief ermee verassen! Sinds vorig jaar ben ik begonnen met een master opleiding en door mijn dyslexie kijkt mijn lief alle verslagen na op spelling. Hij is een echte zoetekauw dus zou dit de perfect "bedankt - taart" kunnen worden!

Liefs
Bertine

Beantwoorden
BE
Dave 2020-10-16 08:45:32

Ik zou graag eens wat willen bakken met fondant en de gel kleurstoffen willen gebruiken. Normaal gesproken bak ik voornamelijk wat meer robuuste baksels. Ik zou hiermee graag over-de-top Unicorn taart voor mijn vriend willen bakken.

Beantwoorden
DA
Jantje Haan 2020-10-16 08:46:07

Wow, dat zou ideaal zijn voor december lekkernijen. Een heerlijke kerstcake maken van de fudgecakemix, en een mooie taart opgemaakt met fondant in kerstsfeer. Leuk voor zowel volwassenen als kinderen, in ons geval de kleinkinderen. Ideaal om zoiets uit te proberen, wanneer dit merk heb ik nog niet gebruikt.

Beantwoorden
JA
Isa 2020-10-16 08:46:29

Ik zou een hele mooie taart maken voor mijn oma, zij is een aantal dagen daarna jarig. Tijdens de Corona hebben we haar bijna niet kunnen zien. Ze wordt er altijd heel vrolijk en blij van als ik iets meeneem wat ik speciaal voor haar gebakken heb dus dat zou natuurlijk super leuk zijn als ik dat zou kunnen maken met die nieuwe producten.

Beantwoorden
IS
Isa Dorp 2020-10-16 08:46:53

Wat een toffe winactie!
Ik zou met het pakket mijn moeder verrassen met de chocolade fudgecake (haar favoriet)! Ik zou hier ook vers rood fruit aan toevoegen. Verder lijkt het mij heel leuk om van de biscuit-mix een mokka boomstam van te maken!

Beantwoorden
IS
Anne-Wil 2020-10-16 08:47:04

Mijn neefje en ik willen al een tijd een hele hoge regenboogtaart met druipers maken, alsdus mijn neefje (7). Na mn verhuizing ook eindelijk plek voor alle spulletjes. Fijn een bakgedeelte!🤩

Beantwoorden
AN
Mariska 2020-10-16 08:47:04

Goedemorgen

Wat een leuke winactie!
Ik zou met deze mooie producten opnieuw het bovenste taartje van mijn dochters bruidstaart maken. We hadden het taartje ingevroren voor een later speciaal moment maar helaas is daar toch iets fout gegaan.
Witte chocolade gaat heel goed samen met champagnevulling.
Groet Mariska

Beantwoorden
MA
Esther Meerman 2020-10-16 08:47:25

Ik doe graag mee voor het bakpakket. Net zoals de rest van mijn familie, vier in binnenkort een zogenaamde Corona verjaardag. Ik heb bedacht dat ik voor iedereen een minitaartje ga bakken en deze virusproof af ga leveren ipv 3 personen uit te nodigen. Kom ik aan mijn stappen en kan ik toch uitdelen. Twee vliegen in een klap dus en hopelijk volgend jaar wel weer gezellig met iedereen tegelijk taart eten.

Beantwoorden
ES
Rosita Geuens 2020-10-16 08:47:30

Als hobby bakker, die niet alle ingrediënten verdraagt, zou ik mijn kleindochtertje en mijn echtgenoot willen verrassen met een gebak dat voor hen superlekker zal zijn. Zeker omdat zij telkens ook eten wat ik ( haalbaar voor mijn gezondheid) bak.
Eigenlijk wil ik voor al diegenen, die zich inzetten in de strijd tegen het Corona virus, een gebak maken. Helaas is dit niet haalbaar en krijgen zij van mij een dikke duim.
Bedankt voor het fijne initiatief en moest ik winnen dan zal ik misschien toch ook enkele gebakjes maken en uitdelen aan Corona bestrijders.

Groetjes
Rosita

Beantwoorden
RO
Ezra te Paske 2020-10-16 08:47:32

Wat een leuke actie! Heel tof!
Samen met mijn zusje wil ik altijd nog een regenboog taart maken, met een kiekeboe effect. Dat je een witte taart opensnijd en dan ineens een regenboog ziet. Dat lijkt ons zo leuk! Samen kunnen we dan iedereen verrassen.
Ik hoop dat we een van de gelukkigen zijn!

Beantwoorden
EZ
Camille 2020-10-16 08:48:36

Het pakket zou heel goed van pas komen voor de baksels die mijn moeder maakt voor dorpsgenoten. Normaal gesproken bakt zij 1x per maand iets lekkers voor +-40 mensen die komen eten bij het eetcafé (voor eenzame en ouderen mensen). Nu dat vanwege Corona niet door kan gaan brengt zij af en toe wat langs bij een aantal patiënten van haar en mensen die alleen zijn. De mooie baksels vrolijken hen weer een beetje op.

Beantwoorden
CA
Marije 2020-10-16 08:49:37

Oh. Ik zou dan eindelijk een regenboog taart kunnen maken. Staat al jaren op mijn baklijstje. Zoon is bijna jarig dus dan wordt het zijn verjaardagstaart :)

Beantwoorden
MA
Dorien 2020-10-16 08:49:41

Mwoah, volgens mij kunnen we hier een aardige Halloweentaart (verjaardagstaart, ben 1 Nov jarig) mee bakken. Maar dan wel zelf opeten, want feestjes mogen weer niet 🙄🤣

Beantwoorden
DO
Ingrid 2020-10-16 08:51:11

Wat een superleuk pakket.
Voor wie ik wat wil gaan bakken?
Nou, voor een ieder die me lief is.
Ik zou een buffet van lekkernijen gaan maken om alle verjaardagen en bijzondere dagen te vieren die we het afgelopen jaar hebben moeten overslaan door de pandemie.
O.a. mijn moeders 80ste verjaardag en de geboorte van mijn eerste kleinkind.
Kan niet wachten tot alles weer normaal is.

Beantwoorden
IN
Angélique Hoffmans 2020-10-16 08:51:19

Wat een toffe actie. Ik ga er zeker van alles mee uitproberen. Ik kan door lactoseintollerantie niet alles verdragen maar dit pakket lijkt mij echt geweldig!!!!! Ik zou het heel graag winnen en er samen met mijn moeder en vriendinnen wat lekkers mee gaan bakken.

Beantwoorden
AN
Rita Hellings 2020-10-16 08:52:42

Een regenboogtaart maken samen met mijn kleindochte, lijkt me super leuk. Ze is 5 en is dol op regenbogen en kokkerellen.

Beantwoorden
RI
Franny 2020-10-16 08:54:07

2 weken terug heb ik voor de ouderen in sassenoord ( kleinschalig verzorgingstehuis 8 personen ) een hightea verzorgd de mensen vonden dit zo geweldig en waren zo enthousiast dat ik me voorgenomen heb om dit vaker te doen dus met deze ingrediënten zou ik een heerlijke taart voor ze bakken bijvoorbeeld in een sinterklaas thema , speculaaskruiden door de biscuit, er gewoon een heerlijke taart van maken

Beantwoorden
FR
Margot 2020-10-16 08:54:37

Eerlijk gezegd heb ik jou fantastische baksels net ontdekt, maar heb er al verschillende gemaakt en ik moet zeggen ze zijn allemaal verrukkelijk. Heel erg dank ook voor je enthousiasme wat van het scherm afstraalt.
Van dit pakket zou ik o.a. maken de Red velvet cup cakes, speciaal voor mijn moeder. Ze woont zelfstandig maar heeft in deze bijzondere tijd zeer weinig contacten met andere mensen. Op deze manier kan ik haar verrassen met 1 van jou en mijn heerlijke baksels waar ze altijd heel enthousiast over is. Dan zegt ze altijd dat je dat ook allemaal nog doet naast je drukke baan, het is geweldig.
Dank je wel voor het lezen ✨

Beantwoorden
MA
Jacqueline Hildenbrant 2020-10-16 08:54:54

Ik zou voor mijn schoonvader van 84 gaan bakken: brownies, kokosmakronen, appelkoeken.
Hij heeft een slechte gezondheid en zit noodgedwongen al maanden thuis.
Dus wat lekkers is dan wel welkom.
Verder natuurlijk lekkere taarten voor mijn collega's op de Covid afdeling in het ziekenhuis waar ik werk.
Zij verdienen zo erg iets lekkers nu de 2e golf een feit is. Zijn nog niet bekomen van de 1e golf en gaan er nu weer flink tegenaan, zonder te klagen.

Beantwoorden
JA
Mp van wijngaarden 2020-10-16 08:55:03

Heel fijn en betrouwbaar om bij Bouwhuis te bestellen , doe het graag daar .!
Goede kwaliteit en fijne mensen .

Beantwoorden
MP
Alies 2020-10-16 08:55:06

Superleuk! Ik zou graag winnen en taarten bakken voor alle lieve vrienden en familie die we nu moeten missen. En een taart voor mijn zoon die bijna jarig is. Vorig jaar zijn verjaardag in het ziekenhuis doorgebracht nadat hij van het voetbalveld afgedragen is en met de ambulance naar de eerste hulp werd gebracht. Dit jaar weer geen feest voor hem ivm de coronamaatregelen.

Beantwoorden
AL
Liesbeth de Slegte 2020-10-16 08:55:53

Vrienden van ons zijn stiekem getrouwd, we kregen achteraf een foto van de akte.
wij willen een bruidstaart maken om deze onverwacht aan hun te geven om het heugelijke feit alsnog te vieren.

Beantwoorden
LI
Alie 2020-10-16 08:56:15

Wauw 🤩 fan van brand new cake!!
Mijn dochter kan ik hier mee verrassen, zij houdt van bakken én haar verjaardag komt eraan🥳🤞

Beantwoorden
AL
Madelon 2020-10-16 08:58:34

Wat super tof! Voor mn verjaardag de o.a. de bakspray van Brand New Cake gekregen + het boek Masterclass Cakes. Lijkt me super leuk om dit pakket te winnen zodat ik nog meer diversiteit in mn baksels kan krijgen!
Met deze ingrediënten zou ik de Battenberg Cake bakken voor mijn team op de basisschool waar ik werk! In deze tijd werkt iedereen super hard en doet net wat extra waar dit kan! Trots op ons team!
Over de foto: ik hoop dat de binnenkant dan net zo mooi wordt als de foto van de cake in het boek... 😊😅

Beantwoorden
MA
Erica van Helderen 2020-10-16 08:59:31

Graag wil ik aanmerking komen voor dit super leuke pakket, een goede reden om mijn hobby taarten en cakes weer op te pakken. Te lang niet gedaan wegens omstandigheden

Beantwoorden
ER
Hinke 2020-10-16 09:00:08

Deze herfstvakantie (geen uitjes :() lijkt me een ultieme gelegenheid om met mijn twee dochters een fantastische taart te maken! Als het aan hun ligt, wordt het waarschijnlijk een prinsessen-eenhoorntaart (of iets in die trant) maar ik knutsel er nog wel een stoere draak bij, als ze even niet opletten. Van klei die je kunt eten (zo noemen ze fondant).

Beantwoorden
HI
Jorna Blokland 2020-10-16 09:00:15

Oh wat gaaf! Ik ben net begonnen met een mini amateur bakkerij vanuit huis en dit zou dus super goed van pas komen.
Door meerdere chronische ziektes ben ik volledig arbeidsongeschikt, maar zo'n één keer per week als ik me goed voel vind ik het heerlijk om los te gaan in de keuken. Mijn hoofd maakt altijd overuren met nieuwe taarten verzinnen.
Ik zou met al deze mooie producten een hele toffe lettertaart willen maken. Een luchtig biscuit in de vorm van een M met de prachtigste kleuren chantillycreme en roomkaas glazuur en een heerlijke vulling met witte chocolade voor de verjaardag van mijn vriend volgende maand!

Beantwoorden
JO
C. Van Es 2020-10-16 09:00:27

Gaaf. Ik zou er iig redvelvet cakes mee maken, want cakejes kleuren met bietensap was geen succes......

Beantwoorden
C.
Albertje Stormer 2020-10-16 09:00:37

Een ideaal pakket voor mijn zoon. Hij zit in het 2e jaar van de koksopleiding. En door de corona is dit een opleiding met horten en stoten, hollen en stilstaan.
Maar de moed geeft ie niet op en de thuisopdrachten worden met liefde opgegeten.

Beantwoorden
AL
Nathalie 2020-10-16 09:00:38

Wat een toffe actie. Met deze producten zal een lekker taart maken met tie dey effect met chocolade drip voor mijn vriend die binnenkort 30 jaar wordt.

Beantwoorden
NA
Ahlam 2020-10-16 09:00:49

Super leuk, me handen beginnen al te kriebelen. Als hobby bakker kan ik niet wachten om deze toffe pakket te winnen.Ik ben op 1 november jarig zo hiermee een heerlijk verjaardagstaart willen maken voor mijn familie. Ik kan niet wachten.

Beantwoorden
AH
Sanne Broos 2020-10-16 09:00:58

Wauwwww daar kan ik samen met Mila en Nomi een fantastische verjaardagstaart mee bakken! Zo sneu dat ze dr verjaardagen niet kunnen vieren, dan maakt een mooie taart het toch nog een beetje goed 🥰

Beantwoorden
SA
Anne 2020-10-16 09:01:37

Oh deze is heel gaaf!!! Ik wil al heeeeeel lang een regenboog stapeltaart maken met een smarties verrassing in het midden voor mijn nichtjes. Daar komt dit pakket heel goed van pas. De biscuitmix, kleurstof, fondant etc. De fudgemix maak ik voor mijn lieve collega’s van de kinderafdeling, die weten wel wat ze daarmee moeten doen!

Beantwoorden
AN
Esther 2020-10-16 09:01:54

Wat een super toffe actie! Ik zou hier een mooie taart mee maken voor mijn pasgeboren nichtje. Iets met het roze thema en Nijntje. Om samen met de familie haar geboorte te vieren in deze rare tijd..

Beantwoorden
ES
Henny van Dooren 2020-10-16 09:02:54

wat een superleuk pakket. ik zou voor mijn hele familie helemaal los gaan met bakken. we komen meestal 1x per jaar allemaal samen [25 personen {onze kinderen met aanhang, broer/schoonzus, zus/zwager, neven met aanhang}] en ik ben dan verantwoordelijk voor al het lekkers bij de koffie/thee. zou dus SUPER zijn als ik dit zou winnen om ze allemaal in de 'watten' te leggen

Beantwoorden
HE
Rozanne Bogerd 2020-10-16 09:03:27

Gaaf! Nog niet met de producten van Brand New Cake gewerkt dus als ik een pakket win kan ik ze mooi gaan uitproberen! Er staat nl. een verrassistaart op de planning voor iemamd die in november jarig is en graag mijn baksels proeft!

Beantwoorden
RO
Ineke 2020-10-16 09:03:33

Ten eerste weer fijn dat er een nieuw boek is (Christmas is comming) ja en dan de vraag wat zou je willen bakken? Nou eigenlijk een heleboel, maar om te beginnen een verjaardagstaart voor mijn zoon, en dan hoop ik dat ik hem toch kan brengen in deze tijd. Verder natuurlijk iets uit 1 van je boeken, welke een prominente plaats in mijn kamer hebben. Wat dat weet ik nog niet, maar dit weekend in iedergeval jouw boterkoek, chapeau voor dit o zo makkelijke en geweldige recept!

Beantwoorden
IN
Albertje Stormer 2020-10-16 09:04:13

Ik zou graag dit pakket voor mijn zoon bestellen. Hij zit in het tweede jaar van de koksopleiding. Je zult begrijpen door corona een opleiding met tegenslagen. Maar hij geeft de moed niet op.
Wat hij van het pakket wil maken laten we dan ook geheel aan zijn fantasie over.

Beantwoorden
AL
Krina Lemmens 2020-10-16 09:04:26

Als hobbybakjer die zelf niet v.C. eel van haar creaties kan eten, vind ik het leuk om anderen blij te maken met mijn baksels. Bij de woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking waar ik werk, moeten de mensen in deze tijd heel veel missen en met dit pakket van Brand New Cake zou ik hen heel erg blij kunnen maken.

Beantwoorden
KR
Mirthe 2020-10-16 09:05:08

Ik maak vaak taarten voor bijzondere gelegenheden (o.a. de bruiloft van mijn oma en van mijn schoonouders). Nu zijn mijn ouders dit jaar 35 jaar getrouwd en zouden zij een mooie reis maken. Logischerwijs gaat dat dit jaar niet door, natuurlijk enkel een luxe probleem. Maar ik zou ze graag verrassen met een mooie taart. Eerder kreeg ik complimenten over de luchtige cake die ik maakte voor taarten. Daarom zou ik wederom graag de biscuit-mix gebruiken!

Beantwoorden
MI
Anita Sargentini 2020-10-16 09:08:31

Mijn zoontje wordt in december 4 jaar en ik zou het leuk vinden om van die spulletjes weer een mooie taart te bakken met biscuit. Met deze spulletjes kan ik dan een mooie verjaardagstaart maken! Want eigenlijk bak ik veel te weinig en dit zou weer een goede reden zijn om te bakken :)

Beantwoorden
AN
Joyce 2020-10-16 09:09:10

Wat een gaaf pakket! Ik wil al langere tijd proberen een regenboog stapeltaart met een lekker laagje fondant er over te maken. Deze zou ik oa delen met mijn vader en oom, die wegens medische omstandigheden flink hebben moeten inleveren op hun sociale leven en daardoor ook minder kunnen genieten van lekker eten zoals taart!

Beantwoorden
JO
Margretha Keurhorst 2020-10-16 09:09:34

Deze zou ik heel graag willen winnen! De lekkerste taarten bak ik dan voor mijn gezin. Een heerlijke chocolade fudge drip cake met het lekkerste fruit en chocolade decoratie bak ik dan samen met mijn zoontje van 3!💗

#banketbakkertje & moeder banketbakker in hart en nieren!💙

Beantwoorden
MA
Sophie 2020-10-16 09:09:37

Ik zou de chocoladefudge bakken en afwerken met suikerpastabloempjes voor de verjaardag van mijn oma :-)

Beantwoorden
SO
Samira Amrani 2020-10-16 09:09:37

Goedemorgen, ik zou graag mee willen doen aan de winactie. Grootste rede vaak bak ik taarten of cupcakes voor andere mensen behalve voor mijn eigen gezin. Mijn kindjes hebben vaak gevraagd wanneer maak je voor ons een mooie taart met fondant. Mocht ik nou winnen dan zal im een mooie biscuittaart maken met een vulling van Oreo botercreme. En de buitenkant bekleden met fondant en een soort snoeptaart van maken!

Beantwoorden
SA
Gina van den berg 2020-10-16 09:10:26

wat een leuke actie , Ik bak heel graag taarten en klein gebak , ben ook in het bezit van al jouw boeken .
Nu met de covid is het lastiger om grotere taarten te maken , dus ben ik overgegaan op de kleine taartjes en gebakjes.Zou het fantastisch vinden om met deze producten van Brand new cake de decembermaand taarten te gaan bakken ,kleuren en versieren .Ik doe dus heel graag mee.

Beantwoorden
GI
Katja Pistauer 2020-10-16 09:10:27

Wat veel producten zeg. Ik zou een vanille dripcake maken met een botercreme gemixt met witte chocolade. Van de fondant maak ik kleurige bloemen en vlinders voor bovenop.

Beantwoorden
KA
Ruth v Oord 2020-10-16 09:11:41

Als ik zou winnen wil ik voor ons hele gezin als verrassing een grote stapeltaart maken!!
Wij zitten nu middenin een grote verbouwing en daardoor kan ik niet met de verjaardagen zelf taarten bakken!! Het lijkt me geweldig om straks in de nieuwe keuken deze mooie producten te gebruiken.
De taarten v bischuit mix en chocoladefudge cakemix maken en dan de taarten versieren met fondant en de andere mooi decoreren met druipers.

Beantwoorden
RU
Lillian Egging 2020-10-16 09:12:17

Wat een prachtig pakket, ik zou het heel graag winnen. Maar niet voor mij zelf, maar voor een vriendin die
altijd de heerlijkste dingen bakt en daar iedereen in mee laat delen. Ik zou het haar heel graag cadeau doen.

Beantwoorden
LI
Marissa 2020-10-16 09:12:51

Ik zou een torentaart maken, zoals we ze hier noemen :-) met verschillende kleuren, smaken en versiersels. Dan breng ik het naar het kinderopvangtehuis hier in het dorp, die zijn altijd zo blij met baksels.

Beantwoorden
MA
Debbie de Paauw 2020-10-16 09:14:32

Een heerlijk taart voor mijn schoonmoeder die volgende maand jarig is.
Zij verdient een heerlijke taart staat altijd voor iedereen klaar.
Een HART van goud!!

Beantwoorden
DE
Patty van Alebeek 2020-10-16 09:15:05

ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen we zijn aan het verbouwen in ons nieuwe huis en gaan binnenkort over. dan zou ik graag met mijn zoontje samen taart willen bakken voor onze nieuwe buren aan allebei de kanten voor de overlast en als mooie kennis making met ons zoontje! heel veel liefs Patty

Beantwoorden
PA
Ri 2020-10-16 09:15:15

Wat een leuke win actie! Ik wil graag een verjaardagstaart maken voor mijn moeder. Ze wordt dit jaar 65! Ze wilde een groot feest geven maar door de Corona gaat dat niet door 🥺

Samen met mijn zussen, een verrassingstaart bakken💪

Beantwoorden
RI
Jolanda 2020-10-16 09:15:29

Oh wat een gave actie! Ik zou graag een heerlijke rainbowcake willen maken voor mijn team. Met deze producten moet dit zeker lukken. Ik ben leidinggevende in het onderwijs en zou graag mijn team een hart onder de riem willen steken in deze gekke tijden van Corona. Veel collega’s werken extra, werken ondanks hun eigen onzekerheden rondom Corona en lopen al maanden de benen onder hun lijf vandaan. En wie wordt er nou niet blij van een heerlijke taart!

Beantwoorden
JO
Monique 2020-10-16 09:16:04

Ik ga een taart maken voor mijn man en mezelf. Wij zijn over 2 weken 25 jaar getrouwd en dit jaar geen feestje. Ook het luxe diner met hotelovernachting is nu geannuleerd. Dus dan biedt er nog maar één ding troost: TAART!! Met héél véél chocolade!! Afgewerkt met fondant en parels!!

Beantwoorden
MO
Gea Meems 2020-10-16 09:16:11

Ik zou met mijn team, ondersteuning in het onderwijs, als teamactiviteit 2 mooie taarten bakken voor onze onderwijscollega’s. Dit om te laten merken dat we samen staan in deze nare tijd en alles doen om onderwijs goed mogelijk te maken

Beantwoorden
GE
bo 2020-10-16 09:16:12

Ik zou een hele middag gaan bakken omdat ik depressief begin te worden. en van bakken fleur ik op. omdat ik graag anderen help breng ik stukken taart rond hier op de dijk waar ik woon. bij buren die het verdienen. en dan hebben zij en ik meteen weer een leuk koffiemoment. coronaveilig natuurlijk.

Beantwoorden
BO
Femke 2020-10-16 09:17:11

Ik zou mijn vader hier mee willen verrassen, hij is gek op bakken! Bakt voor iedereen die even een warme attentie nodig heeft, wat extra liefde. Maar helpt ook waar hij nood en hulp ziet. Zou hem nu graag in het zonnetje willen zettenden zeggen hoeveel ik van hem hou.

Beantwoorden
FE
Lies 2020-10-16 09:18:20

Nog 2 weken tot mijn uitgerekende datum, dus daarna genoeg bezoek (maar mogelijk ook wat minder tijd) om lekkere dingen voor te bakken!!

Beantwoorden
LI
Liesbeth Musters 2020-10-16 09:18:58

Dit gun ik mijn dochter Manouk heel erg. Ze zit in haar examenjaar van vmbo richting horeca en ondernemen en heeft dit jaar als keuzedeel bakkerij. Ze bakt voor ons en de mensen in onze omgeving de lekkerste dingen. Volgend jaar wil ze naar de mbo opleiding brood en banket. Dit komt dus zeker op de goede plaats terecht. Kan ze mooi nog meer bak ervaring opdoen.

Beantwoorden
LI
Karmen 2020-10-16 09:19:20

Een Halloween biscuit in lagen. Met bloed (confituur of iets dergelijks) dat eruit komt als je ze aansnijdt. Op de bovenkant skeletten (fondant) die uit doodskisten komen (chocoladecake) grafstenen erop, pompoentjes, spookjes....
Ik zou dit samen maken met de dochter voor haar klasje. Ze zit in het eerste kleuterklasje.

Diclaimer: ik ben niet verantwoordelijk voor de sugarrush die de kindjes zouden meemaken.

Beantwoorden
KA
Hanna 2020-10-16 09:21:00

Wauw wat een gaaf pakket, de droom van iedere thuisbakker! Mij lijkt het echt gaaf om dit pakket te winnen. Ik bak regelmatig taarten maar ben helaas nog niet zo goed in fondant. Dit pakket kan mij enorm helpen om mijn vaardigheden uit te breiden.
Ik zou dan een biscuit fondant taart willen maken voor de clienten van de woongroep waar ik heb gewerkt. Door alle beperkingen maken hun een moeilijke tijd door, een tijd die soms niet te begrijpen is voor hen. Met een taart wil ik heb verrassen en opbeuren

Beantwoorden
HA
Lynn 2020-10-16 09:21:48

Oeh, ik heb brandnewcake net ontdekt, wat een fantastische smaken. Ik ben nu al fan, alleen maar reden om meer te gaan proberen! Ik zou een heerlijke taart bakken voor mijn ouders. Na een ziekenhuisopname van 3 weken van papa. Zijn we nu eindelijk weer met zijn allen thuis! Reden genoeg om taart te eten en een klein feestje te vieren!

Beantwoorden
LY
Susan Mulders 2020-10-16 09:22:11

Ik zou er prachtige verjaardagskaarten mee maken. In de Corona tijd zijn de verjaardagen toch wat anders en een mooie taart maakt er dan toch een beetje een feestje van! 🥳

Beantwoorden
SU
Romilda Jellema 2020-10-16 09:22:12

Wat een ontzettend leuke actie! Ik zou er graag hele mooie safari taart van willen maken voor mijn zoontjes 1e verjaardag in December! Ondanks dat het waarschijnlijk niet groots gevierd kan worden, kan de taart niet ontbreken bij zijn verjaardag! Zou zo leuk zijn😍

Beantwoorden
RO
Anja 2020-10-16 09:22:28

Ik bak momenteel ontzettend veel dus zou ik uit mijn dak gaan met het pakket, een mooie taart voor mijn man en uiteraard ook 1tje voor onze kleindochter die heel stoer thuis studeert omdat het momenteel niet anders kan.

Beantwoorden
AN
Myrthe 2020-10-16 09:23:00

Ik zou een mooie driptaart voor mijn tante willen maken, want die is der huis aan het verbouwen en daartussen ook nog beetje griep gehad dus wil ik haar opvrolijken! En dan mogen de klussers ook een stukje😄

Beantwoorden
MY
Maud 2020-10-16 09:23:04

Wauw! Wat een mooi pakket! Als echte hobbybakker vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren kennen. Van nieuwe recepten tot nieuwe producten. Met dit pakket zou ik dus nieuwe producten leren kennen en kan ik helemaal losgaan met alle recepten die op je blog staan. Het lijkt me super om een keer een stapeltaart met heel veel decoratie te maken, en daarvoor komt dit mooie pakket heel goed van pas! (en zeker voor de echte bakdagen in december die er alweer bijna aankomen)

Beantwoorden
MA
Juul 2020-10-16 09:23:33

Wat leuk!!! Een van mijn goede vriendinnetjes is in verwachting en over een aantal weken horen we het geslacht. Ik zou hier graag een gender reveal taart mee maken om iedereen op een leuke manier te verrassen!

Beantwoorden
JU
Wilma 2020-10-16 09:23:44

Oh wat een mooi pakket. Ik zou in ieder geval een mooie taart bakken voor mijn moeder. Ze woont in een ouderencomplex en voelt zich op dit moment heel eenzaam dit ivm Corona.
Ze kan het dan delen met een paar oudere door een stukje voor hun deur te zetten.

Lijkt me prachtig, een beetje hoop in hun ogen en leven

Beantwoorden
WI
Soraya 2020-10-16 09:24:59

Ik ben zelf een hobbybakker en roep altijd dat zaterdag bakdag is! Ik zoek dan een lekker brood of bak recept uit joun boek of van pinterest. Altijd heb ik al recepten met glazuur en kleurstof willen maken, een leuke uitdaging !, maar tot mijn verbazing heb ik dit eigenlijk nog nooit gedaan. En dan natuurlijk van die prachtige cupcakes en zo’n grote taart met lagen!
En wat is er nou leuker dan bakken voor de visite of om even wat lekkers bij iemand langs te brengen?

Beantwoorden
SO
Sanne 2020-10-16 09:26:09

Gaaf! Mijn vriend is in november jarig maar helaas kunnen zijn ouders (door corona) niet op bezoek komen. Met dit pakket zou ik dan een lekkere taartjes bakken en er ook een bij zijn ouders langsbrengen. Met de fudgemix lekkere cupcakes bakken met een toef botercrème gemixt met karamel, oreo of pepernoten en versieren met sprinkles. Deze kleine feestjes deel ik uit aan mijn nieuwe collega's (nieuwe baan), onze ouders, oma en de buurvrouw!

Beantwoorden
SA
Maryan van der Molen 2020-10-16 09:26:24

Ik maak weleens taarten voor vrienden waarvan de zoon of dochter jarig is. Er komen straks weer een aantal aan dus dan zou ik het daarvoor gaan gebruiken (Waarschijnlijk in woezel en pip thema) en straks mijn eigen verjaardag weer. De biscuitmix van brand new cake gebruik ik inmiddels altijd want het is een hele fijne mix om mee te werken.

Beantwoorden
MA
Oma Hen 2020-10-16 09:26:37

Wat zullen mijn kleinkinderen hier superblij mee zijn ‼️
“Yeah......oma, met zo’n pakket kunnen we nog beter samen bakken!”

Beantwoorden
OM
Sandrine 2020-10-16 09:26:51

Ooh....dat zou een feest zijn! Er ligt een pompoen op me te wacht was ik mee wil bakken, die gebruiken met de chocolade fudge cake in een ronde bakvorm. Afdekken met oranje gekleurd fondant en versieren met witte chocolade druppels en wat groenfondant in blaadjes vorm. Wat een heerlijk herfstig bakfiets zou dat zijn! En dat @fromcheekswithlove samen maken en fotograferen en opsnoepen. 🥧

Beantwoorden
SA
Sandrine 2020-10-16 09:29:59

Grrr....autocorrect! Bakfiets is natuurlijk bakfeest...!!

Beantwoorden
SA
Katinka 2020-10-16 09:27:05

Ik zou heel graag deze producten willen winnen, ik ben een hobby bakster en heb mijn zus mogen verrassen op haar bruiloft met een (bruids)taart. Deze bruiloft was in de corona tijd en dus was het een klein feest geworden. Ze wil het heel graag nog een keer vieren en daar zou ik heel erg graag nog een keer de bruidstaart voor bakken, maar dan groter en echter! Deze producten zullen mij hier heel erg bij helpen en de verrassing voor mijn zus zou geweldig zijn! Het thema was kleur en daar zullen de vele kleurtjes dus erg goed tot hun recht komen.

Beantwoorden
KA
Vera 2020-10-16 09:27:17

Met drie kleinkinderen op komst, geen babyshowers of kraambezoekjes zou dit pakket de ideale oplossing zijn om , als straks alles weer gewoon is, drie totaal verschillende taarten te kunnen maken en eigenlijk alles te kunnen gebruiken om de verloren kraamtijd in te halen...

Beantwoorden
VE
Miriam Middelkoop-Copray 2020-10-16 09:28:34

Wat een prachtig pakket, daar word je echt blij van. Ik zou het pakket gebruiken om samen met de Scouts, meiden en jongens 10-14 jaar, heerlijk te gaan bakken en versieren in de nieuwe keuken van ons clubhuis. In het midden staat een prachtige verrijdbaar werkblad. Super om met zijn achten aan te werken. Ik zou klein gebak/cake met ze bakken zodat ieder daarna zijn eigen bakwerk mag versieren. Een uitdagend pakket waar veel kids plezier aan.kunnen hebben.

Beantwoorden
MI
Bastiaantje 2020-10-16 09:28:47

Het duurt nog twee maanden dan zijn we vijftig jaar getrouwd, omdat een feest in deze moeilijke tijd niet kan zou ik voor de vier gezinnen van onze kinderen iets moois willen maken.
Bakken of sowieso in de keuken bezig zijn is een heerlijke ontspannen bezigheid.
Recepten en kookboeken lezen is fijner dan de krant, daar lees ik alleen het belangrijkste in.

Beantwoorden
BA
Oma Hen 2020-10-16 09:28:50

Wat zullen mijn kleinkinderen hier superblij mee zijn ‼️
“Yeah......oma, met zo’n pakket kunnen we nog leuker samen bakken!”

Beantwoorden
OM
Martine Borggreve 2020-10-16 09:29:21

Wauw!! Wat een gaaf pakket! Ik zou het superleuk vinden om te winnen om samen met mijn 3 meiden van 6,8 en 10 iets heel lekkers te gaan bakken. Ze hebben mijn baktalent al maar nu nog oefenen oefenen oefenen.
We hebben er weken naar uit gekeken en kijken elke zaterdag Heel Holland Bakt Kids!! We oudste en de jongste zijn op 14 november allebei jarig, de één wordt 7 en de ander 11, dus een gave verjaardagstaart voor hun zou super zijn!! Misschien maken we óók iets griezeligs voor Halloween...

Beantwoorden
MA
Marleen 2020-10-16 09:30:35

Ik zou dit pakket aan mijn dochter van 10 geven. Zij is gek op bakken. Ieder weekend proeven we haar lekkere taart, koekjes of cake. Ze wil heel graag een taart met van die druppels aan de zijkant maken. En dat kan dus hiermee....

Beantwoorden
MA
Alina 2020-10-16 09:31:42

Waaaue super leuk!
Laatst al met de kleurstoffen van brand New cake een regenboog taart gemaakt voor mijn dochter van 5! Ze wil nu ook steeds vaker bakken. Lijkt mij zo leuk om samen een prachtig pronkstuk te maken!

Beantwoorden
AL
Joska 2020-10-16 09:31:48

Wat tof! Ik zou het pakket aan mijn schoonzusje geven, die na een tegenslag wel wat afleiding kan gebruiken. Ze is sinds kort begonnen met bakken en dit zou een mooi pakket zijn voor haar. Ook een beetje eigenbelang, want dan kan ik van de taart snoepen ;-)

Beantwoorden
JO
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.