Vaderdag komt eraan en dat is de perfecte kans om jouw leuke/lieve/lollige papa te verwennen met iets heel lekkers! Daarom heb ik speciaal voor alle vaders een top kado bedacht. 

Samen met Baktotaal Bouwhuis hebben we een exclusief hartig bakpakket samengesteld. Hiermee kan jouw vader fijn aan de bak met de lekkerste hartige hapjes. En de oplage is beperkt, dus treuzel niet en scoor het papa-pakket nu!

Wat zit er in het hartige bakpakket?

Een gesigneerd exemplaar van Het hartige bakboek. In Het hartige bakboek vind je de lekkerste hartige bakrecepten: van hartige hapjes tot broden en van quiches tot complete hoofdgerechten!

Een digitale (kern)thermometer. Deze thermometer is perfect voor het meten van de kerntemperatuur, bijvoorbeeld bij de beef Wellington die in het boek staat. Maar ook voor het maken van Italiaanse meringue of crème Anglaise is deze digitale thermometer ideaal! 

Patentbloem van molen de Hoop. Patentbloem is rijk aan eiwitten en is daardoor perfect om brood mee te maken. Gebruik het voor één van de broodjesrecepten uit het boek of ga aan de slag voor een groot brood, bijvoorbeeld een gevuld brood met camembert!

Deegkrabber. In elke keukenla hoort een deegkrabber te liggen! Het is handig om kommen leeg te schrapen, brooddeeg te verdelen, het werkblad schoon te maken en ga zo maar door. 

Wat kost het? 

De waarde van dit pakket is €39,56 , maar tijdens deze speciale actie is de prijs €29,99! Let op: er is een beperkt aantal pakketten beschikbaar en op is echt op! Scoor jouw hartige-bakpakket hier!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (3)
Ferry 2022-05-22 13:56:45

Oef dat ziet er goed uit, nu maar hopen dat de kids het licht zien en met dit pakket komen.

Beantwoorden
FE
Rutger 2022-05-22 17:40:31

Je kunt ze vast een subtiele hint geven :)

Beantwoorden
Marie 2022-05-26 12:05:55

Is het vaderdag pakket met hartig bakboek hetzelfde bak boek ? Het heeft een andere kaft??
Heb het hartige bakboek al?!!!

Beantwoorden
MA
Rutger 2022-05-29 21:06:50

Hoi! Dat boek is wel hetzelfde hartige bakboek. Excuus voor het misverstand. Je kunt altijd contact opnemen met Bouwhuis om het te retourneren.

Beantwoorden
Anna Bouman 2022-06-09 11:12:15

Wil heel graag dit bakboek winnen, ben op het ogenblik meer voor hartig dan zoet, en die boeken heb ik al.
Bakgroet Anna

Beantwoorden
AN