Na het succes van ’t Verrukkelijke Kinderbakboek, hebben Mark Haayema en ik een nieuw boek gemaakt: ’t Feestelijke Kinderbakboek. Met dit nieuwe kinderbakboek maak je, samen met je kind, van elke dag een feestje!

Feestelijke kinderbakboek

Want bij een feestje hoort natuurlijk altijd iets lekkers! Of dat nou is voor een verjaardag, een bruiloft, de komst van een nieuw broertje of zusje of het halen van je zwemdiploma, met wat lekkers erbij is het pas echt feest! Ook feestdagen zoals carnaval, Kerstmis of Koningsdag, Chinees nieuwjaar, Toe Bisjvat of Eid al Fitr geldt dat er allerlei lekkers te bakken is. Voor al deze dagen vind je een heerlijk recept in ons nieuwe boek. Geen feestje in de agenda maar wel zin in wat lekkers? Je kunt ook van een gewone dag iets bijzonders maken!

Feestelijke kinderbakboek

In ’t Feestelijke Kinderbakboek staan 30 feestelijke recepten om samen te maken én op te eten! De recepten voor dit boek heb ik allemaal uitgebreid getest en geproefd, tot dat ze helemaal perfect waren. Van chocoladetruffels tot Chinese amandelkoekjes, van een tulband met knalkleuren voor Oud & Nieuw tot een heerlijke regenboogtaart. Kinderboekenschrijver Mark Haayema verzamelde de leukste weetjes over feesten, vieren en herdenken en schreef er fijne verhalen en versjes bij. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Emanuel Wiemans. En zo maken we met ’t Feestelijke Kinderbakboek van elke dag een feestje!

Feestelijke kinderbakboek

Achter de schermen 

Het allerleukste van het maken van een boek vind ik zelf altijd de fotografiedagen. Dan komt alles samen; de recepten krijgen letterlijk vorm, de styling maakt ze extra mooi. Het zijn altijd hele lange dagen waarbij er meerdere ovens aan staan om alles af te kunnen krijgen, maar het is echt zó leuk om te doen. De foto’s worden helemaal afgestyled bij de feestdag. Zo zijn de worstenbroodjes extra feestelijk omdat die bij carnaval horen en liggen de Koningsdag-koeken op de vrijmarkt waar iemand blokfluit aan het spelen is. De foto’s van dit boek zijn gemaakt door de geweldige Saskia Lelieveld en de styling is gedaan door Nicole de Werk. Verder hadden we de allerbeste fotomodellen! Heel veel dank aan Fien, Sterre, Romee, Lotus, Indi, Cian, Aiko, Puck & Moos. Het is zo tof geworden! Ik ben er super trots op.

Feestelijke kinderbakboek

Cadeautje voor de feestdagen

Met de feestdagen op de stoep, is ‘t Feestelijke Kinderbakboek een perfect cadeau voor je (klein)kind met Sinterklaas of Kerstmis. Het is niet alleen heel leuk om te lezen voor de kinderen, ze leren ook over verschillende feestdagen, culturen en natuurlijk hoe ze lekkere recepten kunnen bakken. 

Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Zorg dan dat je een boek scoort tijdens één van onze theatervoorstelinegn (check hier de speellijst). Na de voorstelling, nemen we uitgebreid de tijd om boeken te signeren en fans te ontmoeten. Wil je het boek online bestellen? Dat kan onder andere hier! Het boek komt dan snel naar je toe. Dan kan het feest gelijk beginnen. 

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (0)