Zelf stroopwafels bakken

Er is maar weinig lekkerder dan een versgebakken warme stroopwafel waar de stroop nog uit druppelt. Stroopwafels zijn een typisch Nederlandse lekkernij die wereldwijd bekend zijn. De krokante wafels met een zoete stroop ertussen: ik kan hier echt heel erg van genieten! Met mijn stroopwafel recept maak je zelf eenvoudig verse stroopwafels, maar in dit artikel geef ik wat meer adviezen en tips over zelfgemaakte stroopwafels.

Daarnaast kun je kans maken op een heel tof stroopwafelpakket! Deze actie is in samenwerking met Baktotaal Bouwhuis. Onderaan dit artikel vertel ik je hier meer over.

Zelf stroopwafels bakken

Wat heb ik nodig voor stroopwafels bakken?

Welke benodigdheden zijn onmisbaar als je stroopwafels gaat bakken? Het belangrijkste is toch wel het wafelijzer. Je kunt verschillende soorten wafelijzers vinden. Van de klassieke gietijzeren ijzers die je boven het vuur houdt tot de grote professionele wafelijzers die je vaak ziet bij stroopwafelkramen op de markt. Gelukkig er ook een tussenweg voor de thuisbakkers, namelijk deze stroopwafelmaker. In dit wafelijzer kun je naast stroopwafels ook ijshoorntjes, kniepertjes en Nieuwjaarsrolletjes bakken.

Naast het stroopwafelijzer heb je ook een uitsteker nodig. Met deze uitsteker krijg je mooie ronde stroopwafels. Ik gebruik zelf een ronde uitsteker van 9-10 centimeter om de stroopwafels uit te steken na het bakken. Om de wafels door te snijden is een scherp mesje, zoals deze, erg handig. En om de stroop mooi gelijkmatig op de wafels te smeren gebruik ik graag een paletmes.

Zelf stroopwafels bakken

Deeg en stroop: zelf maken of kopen?

Ga je zelf stroopwafels bakken? Aan de hand van mijn stroopwafelrecept kun je zelf het deeg en de stroop maken. Wil je snelle stroopwafels bakken en zelf minder in de keuken staan? Check dan deze professionele stroopwafelmixen en stroop die Baktotaal Bouwhuis sinds kort heeft. Met deze mixen maak je stroopwafels zoals deze ook op braderieën en markten worden gemaakt.

Zelf stroopwafels bakken

Zelf stroopwafels maken: 7 handige tips

Bij het bakken van stroopwafels is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ik geef je een aantal handige tips zodat zelf eenvoudig heerlijke stroopwafels op tafel zet.

  1. Per wafel heb je ongeveer 40 gram deeg nodig, al is dit natuurlijk afhankelijk van de grootte van de uitsteker. Ik raad je aan om de deegbolletjes af te wegen. Zo weet je zeker dat alle wafels groot genoeg worden.
  2. Verwarm het ijzer voor op de hoogste stand en vet het voor het eerste gebruik heel licht in met wat bakspray of olie. 
  3. Zorg dat het stroopwafelijzer goed gesloten is tijdens het bakken, anders worden de wafels aan één kant veel dikker dan aan de andere kant. Bak de wafels zo’n 1-3 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
  4. Haal de wafels na het bakken met een spatel of paletmes uit het ijzer en gebruik een ronde uitsteker om er een mooie wafel uit te steken. Wacht daar niet mee, maar doe dit gelijk als de koek uit het ijzer komt. Behalve dat de stroopwafel nu mooi rond wordt, zorgt het afsnijden van de randjes er ook voor dat je de wafel veel makkelijker doormidden kunt snijden. Gooi de restjes niet weg, maar snoep ze op of gebruik ze om een taart of dessert mee te garneren.
  5. Gebruik een scherp mesje om de wafels doormidden te snijden. Dit lukt alleen als de wafel nog warm is. Eenmaal afgekoeld is het niet meer te doen om de wafel door te snijden. Als het heel lastig gaat om de wafel door te snijden, dan heeft de wafel waarschijnlijk iets te lang gebakken. Bak de volgende stroopwafel dan iets korter.
  6. Zorg dat de stroop al warm is voordat je het op de wafels smeert, zo’n 60 °C. Als de stroop te koud is, dan is deze lastig uit te smeren op de wafel. Is de stroop te heet, dan is deze te dun en druipt het sneller uit de wafel.
  7. Bestrijk een helft van de wafel met de warme stroop en druk daar de andere helft op. Leg de stroopwafel op een rooster om af te koelen of eet ‘m gelijk op! Afgekoeld kunnen de stroopwafels luchtdicht verpakt en bewaard worden. Je kunt ze zeker 1-2 weken bewaren, maar versgebakken vind ik ze zelf het allerlekkerst!

Win een stroopwafelpakket!

Wil jij zelf aan de bak met stroopwafels? Dan heb ik een leuke actie voor je! Tot en met maandag 20 december maak je namelijk kans op 1 van de 3 stroopwafelpakketten van Baktotaal Bouwhuis. In het pakket zit een stroopwafelijzer, een mix voor de stroopwafels, stroop, een uitsteker en een paletmes om de stroopwafels te voorzien van een lekkere laag stroop.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n tof pakket? Laat als reactie op deze post achter waarom jij het pakket graag wil winnen. Op dinsdag 21 december worden de drie winnaars gekozen en zij ontvangen een mail op het opgegeven mailadres.

Zelf stroopwafels maken met de lekkerste recepten

Heb je na het lezen van dit artikel zin gekregen in stroopwafels? Ik heb een aantal lekkere recepten online staan met stroopwafels. Check dit stroopwafeltaart recept of dit stroopwafelijs. Of ga aan de slag met dit stroopkoeken recept.

Foto’s: Erik Spronk

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Baktotaal Bouwhuis

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (2147)
Marlies Boer 2022-08-31 20:10:50

Hallo....
Nou ik doe graag mee met deze té gekke winactie!! En wel voor de bakkerij waar ik werk, samen met een gave groep " bijzondere, gave mensen"! Die allemaal een verhaal hebben en niet zo goed in de maatschappij mee kunnen. En bij ons in de bakkerij van alles leren. We wilden graag zo'n gaaf ijzer, alleen was het te duur om aan te schaffen...dus dan maar zo proberen!!

Beantwoorden
MA
frieke 2022-06-26 20:17:27

Ik ga zeker dit recept proberen...

Beantwoorden
FR
Marieke Kraijenoord 2022-05-16 21:35:23

Hi Rutger,
Wat een super leuke actie! Mijn familie en ik wonen in Zuid-Afrika en bij het zoeken naar een stroopwafel recept kwam ik uit bij jouw recept. Deze gaan wij natuurlijk gelijk uitproberen. Het einde van dit jaar komen wij weer terug naar Nederland voor een familiebezoekje en het zou echt heel gaaf zijn om dit pakket mee te kunnen nemen naar Zuid-Afrika. Met dit pakket kunnen wij stroopwafels gaan verkopen in ons marktkraampje en kunnen we iedereen mee laten genieten. Ik krijg er al helemaal zin in.

Beantwoorden
MA
Wiesje 2021-12-20 23:31:46

Mijn dochter is de beste, de liefste en de zorgzaamste. Altijd staat ze voor me klaar, niets is haar teveel, dat verdient niet alleen mijn liefde en respect, maar ook een lekker stroopwafelpakket. Gaan we gezellig samen bakken en genieten

Beantwoorden
WI
Irma 2021-12-20 23:22:48

Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze is zo lief en bijzonder, dat is waarom ik haar bewonder. Ik gun haar dit mooie pakket, want met haar heb ik altijd bakpret.

Beantwoorden
IR
Monique 2021-12-20 19:31:05

Hallo Rutger

Ik bak sinds een paar maand op een zorg boerderij, als vrijwilliger
Ik neem dan meestal mn eigen spullen mee, en een recept vaak van jou site
Iedereen smult vd recepten
Nu gaan we toevallig morgen 21 dec kniepertjes maken, en ja mijn apparaat gaat dan weer mee
Hoe mooi zou t zijn fat ze daar een eigen kniepertjes stroopwafel ijzer hebben
Om zo deze mooie mensen te kunnen laten genieten
(Voor de Zorgboerderij de koningshoeve in vriezenveen)

Beantwoorden
MO
Inge 2021-12-20 13:22:18

Ik zou dit ijzer super graag winnen! Natuurlijk om lekkere stroopwafels te bakken. Dat staat hoog op mijn to-do-lijstje. Lekker als koekje bij de thee en door een dessert. En… Ik zou dit ijzer ook graag gebruiken om een oude familietraditie weer nieuw leven in te blazen: kniepertjes en nieuwjaarsrolletjes bakken. :)

Beantwoorden
IN
Ramon 2021-12-20 11:40:50

In mijn jeugd heb ik op zaterdag bij een bakker stroopwafels gebakken. Ik moest het deeg op een ijzer bakken, de wafel rond maken en doorsnijden en hierna de stroop op de wafel brengen. Ik kan mij nog herinneren dat ik de hete wafels op mijn hand door moest snijden. Dit was in het begin niet fijn maar na vele zaterdagen stroopwafels bakken, wen je eraan.
Ik vond het fantastisch om te doen en met name de klanten. Zij waren gek op vers gemaakte wafels.
Nu zou ik heel graag weer wafels willen maken: ditmaal voor mijn kinderen en kleinkinderen. Ik weet zeker dat zij dit zeer lekker gaan vinden.

Beantwoorden
RA
Lotte 2021-12-19 20:29:15

Omdat ik mijn Duitse vriendinnen weer ga bezoeken en zij zijn dol op stroopwafels. Het zou leuk zijn om ze éxtra te verrassen door geen supermarktstroopwafels mee te nemen, maar eigen gemaakte!

Beantwoorden
LO
Jesse Klooster 2021-12-19 19:39:30

Ja, heel graag een stroopwafelpakket voor ons om de moed er in te houden! Weer een lockdown en vier pubers die er gek van worden. Het helpt dan in even stoom af te blazen en samen met elkaar gezellig in de keuken wat lekkers te bakken. Stroopwafels zijn hier favoriet , hoe leuk zou het wezen om deze zelf te bakken met mijn meiden!

Beantwoorden
JE
Inge de Heide 2021-12-19 15:44:24

Wat een heerlijk pakket! Het water loopt me nu al uit mijn mond. Stroopwafels horen gewoon bij de opvoeding. Graag zou ik mijn kinderen (3 en 7 jaar) dit al mee willen geven 🤩.

Beantwoorden
IN
Ruth 2021-12-19 11:23:08

Wat een mooi pakket! Doe graag mee voor mijn dochter. Ze wil haar eigen stroopwafel bedrijfje beginnen, een goed wafelijzer mist nog. Dit zou een mooie start zijn. V hobby naar een lekker en mooi bedrijfje😀🧇

Beantwoorden
RU
Denise Westendorp 2021-12-16 20:38:03

Fantastisch!! Mijn zusje wordt in januari 18 en wil al zo lang zelf stroopwafels maken. Dit zou de ideale verassing zijn om aan haar te geven😍😍. En daarna natuurlijk ook zelf meegenieten van de heerlijke stroopwafels hihi😋. Het lijkt me dus super om dit pakket te winnen!!

Beantwoorden
DE
Annemarie J 2021-12-14 22:54:00

Heerlijk! Hóe lekker waren de stroopwafels altijd die we vroeger op de markt kochten.😋 Hoe leuk om, samen met mijn bakgrage kinderen, zelf stroopwafels te maken. Uitdelen in de buurt. En met oud/nieuw knieperties en rolletjes maken (en ijshoorntjes, want dat vinden de kinderen zo leuk) met (wijlen) mijn opa's handgeschreven recept. 🥰

Beantwoorden
AN
Janine 2021-12-14 22:32:25

Ahh, wij zijn dol op stroop wafels! En zelf maken lijkt mij heerlijk, ben alleen bang dat ik de stroop al op heb gemaakt voordat de wafels gevuld moeten worden.😂( lijkt me erg leuk om dit pakket te winnen op mijn verjaardag (21/12) Lekker freubelen in de keuken samen met mijn dochters.

Beantwoorden
JA
Manon 2021-12-14 19:40:53

Stroopwafels zijn natuurlijk super lekker, een echte traktatie. Wij kunnen er altijd zo van genieten. Hoe leuk zou het zijn om ze zelf te kunnen maken, dat heb ik altijd al eens willen doen. En daarna natuurlijk opeten, dat is het belangrijkste! Duimen maar 🤞🏻

Beantwoorden
MA
Angela 2021-12-13 23:10:44

Ik zou graag het stroopwafelpakket willen winnen zodat ik met mijn dochter zelf stroopwafels kan maken voor haar papa omdat dat zijn lievelingsboeken zijn. En natuurlijk willen de het ijzer gebruiken om kniepertjes te maken op oudejaarsdag. Heerlijk genieten van de geur en gezelligheid zoals vroeger bij mij thuis op de laatste dag van het jaar.

Beantwoorden
AN
Robert 2021-12-12 09:13:42

Je gevulde koeken maak ik al vaker, nu tijd voor de andere lekkerste koek met het Baktotaal Bouwhuispakket!

Beantwoorden
RO
Caitlin 2021-12-11 00:05:01

Soms als ik met mijn moeder naar de markt ga, zie ik altijd van die kleine stroopwafelkraampjes waar je supergrote stroopwafels kunt halen. En steeds kijk ik haar smekend aan: "Mag ik er alsjeblieft eentje?", waarop zij antwoordt door er een voor mij te kopen.
Ik zou het pakket graag willen winnen, zodat ons huis naar verse stroopwafels ruikt en zodat ik het kan uitdelen aan mijn familie en vrienden!

Beantwoorden
CA
Greet De Dobbelaere 2021-12-10 18:33:59

Ik heb dankzij Nederlanders de stroopwafel leren kennen. Zelf bakken heb ik nog nooit gedaan. Toch wil ik het graag proberen met mijn kleindochter. Potten uitlikken en roeren kan ze al goed. Verder wacht ze lang uitgestrekt op het aanrecht tot er een mooi en lekker resultaat te snoepen valt. Heerlijk toch !

Beantwoorden
GR
boudewijn 2021-12-10 18:19:38

Ollie.. je weet nog wel.. onze teckel is nog vaak bij de buren met de Gamma stroopwafels. alleen eh.. nu heb ik geloof ik al op insta en je blog gepost ..ik weet t allemaal niet meer waar maarrrrr ik wil gewoon winnen want gamma is van het spaanplaat en zo smaken hun stroopwafels ook 😀😀😀

Beantwoorden
BO
Feline 2021-12-10 09:39:23

Ik zou het heel leuk vinden om dit set te winnen. Mijn vader wordt aankomend jaar 50 en hij is dol op (versgebakken) stroopwafels, zeker als hij ze kan uitdelen… Dit zou dus een super verrassing voor hem zijn! 👨‍🍳

Beantwoorden
FE
Natalie 2021-12-09 23:05:09

Dit zou wel heel leuk zijn voor mijn dochter van 9 jaar. Kunnen we samen wat anders maken dan een cake of taart 😊 lijkt me heerlijk voor bij de koffie of warme chocolademelk met slagroom ☕

Beantwoorden
NA
Nicole Hubbers 2021-12-09 21:45:50

Ik zou het heel graag willen winnen. Als geboren limburgse heb ik het vlaaien bakken van mijn moeder geleerd. Zij bakte veel maar is helaas 5 maanden geleden overleden. Om haar te eren ben ik zelf begonnen met bakken. Niet alleen vlaaien maar echt van alles. Ik heb al veel spullen moeten aanschaffen hiervoor dus dit zou een zeer welkome aanvulling zijn in mijn nieuwe collectie bakartikelen. Ik wil mijn moeder trots maken daarboven.

Beantwoorden
NI
Tjitske 2021-12-09 18:33:25

Hallo Rutger, het was leuk om zelf stroopwafels te bakken, je instructies en recepten waren weer prima. Na de stroopwafels heb ik ook nog een portie stroopkoeken gebakken, want het recept van de stroop was erg royaal..
De volgende keer ga ik mijn wafelijzer op stand 1 zetten, ze bruinden erg snel op stand 2. Hartelijk dank voor deze uitdaging, hier komen geen gekochte meer in huis..

Beantwoorden
TJ
Rico 2021-12-09 18:13:53

Als ik deze win gaat ie rechtstreeks naar mijn dochter zodat ze stroopwafels voor me kan maken....

Beantwoorden
RI
Veerle Goyvaerts 2021-12-09 16:35:42

Zou onze bewoners van het woonzorgcentrum hier lekker mee kunnen verwennen. En dat is toch wat we als zorgchef graag doen

Beantwoorden
VE
Maikel 2021-12-09 15:17:43

Nu onze dochter voor een jaar in het buitenland zit mist ze de Nederlandse stroopwafels wel heel erg. Wat zou het toch mooi zijn als ze binnenkort in een stroopwafelmaker haar eigen stroopwafels kan maken en dan het buitenlands gezin waar ze zit de Nederlands stroopwafels kan laten proeven, want die kennen ze natuurlijk niet. Wij missen al enkele maanden de heerlijke baksels die ze graag maakt, maar hopelijk kan ze als ze terug is de stroopwafels voor ons gaan maken. En natuurlijk in de zomer heerlijke verse ijshoortjes, want wat is er niet lekkerder dan een verse koek.
Op de site van 'Baktotaal Bouwhuis' heb ik al verschillende dingen gezien om haar baksels naar een hoogtepunt te brengen. En in combinatie met de baktips van 'Rutger bakt' moet dat helemaal goed komen. Ik hoop binnenkort onze dochter te kunnen verblijden met een mooi stroopwafelpakket!

Beantwoorden
MA
Gerda 2021-12-09 12:44:38

Ik volg een kha dieet en ben ook al heel veel afgevallen waardoor ik weer naar buiten durf.
Ik zou zo graag als beloning mijn eigen stroopwafels willen bakken. Want die mis ik wel hoor.
En ook oh zo lekker de horentjes om mijn eigen ijsje te eten.
Daarom zou ik oh zo graag dit stroopwafelijzer willen winnen. 🍀

Beantwoorden
GE
Margot 2021-12-09 11:40:17

Oooh wat een geweldige win-actie! Ik werk sinds kort in Gouda en daar staan ze naast kaas ook bekend om… stroopwafels! Dus hoe leuk is dat als ik ze zelf kan maken met al deze ingrediënten? Dan ga ik mijn Goudse collega’s daarmee verrassen !

Beantwoorden
MA
Peter Leijen 2021-12-08 23:41:49

Sinterklaas avond is al wel voorbij, maar bij deze toch nog wat rijmelarij, een stroopwafelpakket winnen, dat klinkt maar al te gek, en in ons keukentje is nog wel wat plek.
Hopelijk mag ik bij de winnaars horen ik vrees echter wel dat de tandarts weer wat extra gaatjes uit moet boren.
Veel succes allemaal met deze actie, hopelijk zie ik mijn naam straks bij de uitslag reactie.

Groetjes Peter

Beantwoorden
PE
Heidi 2021-12-08 15:59:58

Al heel lang fan van stroopwafels, maar nog nooit zelf gebakken omdat ik er de apparatuur niet voor heb en ook geen recept. Dat zou met dit pakket ineens opgelost zijn. Als de wafels uit de winkel al zo lekker zijn, hoe geweldig moeten zelfgebakken stroopwafels dan wel niet zijn

Beantwoorden
HE
Heidi 2021-12-08 15:58:29

Al heel lang fan van stroopwafels, maar nog nooit zelf gebakken omdat ik er de apparatuur niet voor heb en ook geen recept. Dat zou met dit pakket ineens opgelost zijn. Als de wafels uit de winkel al zo lekker zijn, hoe geweldig moeten zelfgebakken stroopwafels dan wel niet zijn

Beantwoorden
HE
Yolanda 2021-12-08 15:48:04

Mijn man eet minstens een pak stroopwafels in de week. Hoe lekker zou het zijn om hem (en natuurlijk ook de rest van het gezin) te verrassen met zelf gebakken stroopwafels.

Beantwoorden
YO
Anne 2021-12-08 14:13:09

Wij wonen al 8 jaar in het buitenland en mijn zoon van 10 vraagt vaak wat nu typisch Nederlands is. Dan vertel ik hem over de stroopwafels en andere lekkere dingen. Hier heb ik ze wel eens in de winkel gevonden, maar de Nederlandse stroopwafels zijn toch heel anders van smaak. Het lijkt me dan ook leuk om samen met hem de echte Nederlandse stroopwafels te kunnen maken

Beantwoorden
AN
Ayla 2021-12-08 10:30:00

Mijn familie woont voornamelijk buiten Nederland, dus bij elk bezoekje gaat er wel een pakje (of twaalf) aan stroopwafels mee. Typisch Nederlands natuurlijk. Het lijkt mij superleuk om ze dan ook zelf te kunnen maken, dat geeft toch wel meer van een persoonlijke touch :)

Beantwoorden
AY
Sabine 2021-12-08 10:17:17

Wat een tof pakket! Die zou ik heel graag willen winnen :) Met dit pakket zou ik lekker samen met mijn kleine neefje gaan bakken. Hij vindt niets leuker dan in de keuken meekijken en meehelpen, dus het zou heel leuk zijn om dit samen met hem te doen!

Beantwoorden
SA
Karolien 2021-12-08 03:07:37

Graag wil ik dit pakket winnen. Niets zo lekker als een zelfgebakken stroopwafel!! En superleuk om samen met de kinderen te doen.
Samen bakken doen wij ontzettend graag, dit zijn de mooiste herinneringen uit mijn eigen kindertijd.

Beantwoorden
KA
Monique 2021-12-08 00:09:05

Graag win ik het pakket. Zodat ik samen met mijn dementerende moeder aan het bakken kan. De weinige dingen die nog kunnen om samen van te genieten.

Beantwoorden
MO
M Boon 2021-12-07 22:24:21

Een zelfgemaakte stroopwafel op een tas koffie ... Wat is er nu beter dan dat in deze donkere tijden

Beantwoorden
M
Susan 2021-12-07 21:20:58

Ik zou de graag willen winnen voor mijn nichtje Elsa van 13, die bijna elke dag wel iets lekkers bakt. In het weekend maakt ze soms een uitgebreide high tea in haar eentje.

Je kan met het apparaat ook kniepertjes maken. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek, dus zeker leuk om dit ook mee te geven aan het nageslacht... ook al wonen we inmiddels in het Westen van het land.

Beantwoorden
SU
Arenda 2021-12-07 21:17:53

Ik zou graag vrienden en familie willen verrassen met een 'nieuw' baksel die niet vaak zelf wordt gemaakt. Dat kan met stroopwafels echt ideaal! En wordt de stroopwafelcake vast nóg lekkerder.

Beantwoorden
AR
Lynette ruissen-koersen 2021-12-07 14:56:37

Wij zijn echte stroopwafel liefhebbers😍❤
We eten wekelijks een stroopwafel bij de thee.
Maar we hebben ook stroopwafel schenk saus voor over het ijs, voor in de koffie, stroopwafel pasta voor op brood en stroopwafel pepernoten, stroopwafel taart en als we weer iets nieuws zien waar stroopwafels inzitten moeten wij dat zeker uitproberen!

Ons zoontje is ook al besmet met het stroopwafel virus❤

Nu lijkt het ons geweldig om zelf stroopwafels te maken🍀
Dit pakket zou erg welkom zijn🍀❤😍🥰

Beantwoorden
LY
Guus Noteboom 2021-12-07 14:31:23

WOW! Dit is echt een super coole actie! Ik ben 13 en HELEMAAL fan van jouw recepten en heb voor mijn verjaardag jouw bakatlas gekregen die ik heel graag wou! Ik bakte vroeger altijd lekkere dingen met mijn vader en nu ik dat zelf kan doen is hij er van verzekerd elke week iets lekkers bij de zijn koffie te krijgen. Uw worteltaart vind ik het lekkerst. Maar er was altijd nog 1 ding wat ik wou maken.. Stroopwafels! Maar ja, daar moest je een stroopwafelijzer voor nodig hebben. En nu is er een winactie die er een weggeeft! Dit is mijn kans!

Beantwoorden
GU
Annabel Dufour 2021-12-07 14:14:29

Ik zag enkele weken terug hoe men stoopwafels bakte op bake-off vlaanderen, de vlaamse versie van heel holland bakt. Ik wil het sindsdien heel graag ook een keertje zelf proberen. Stroopwafels zijn voor mij de beste Nederlandse snack!

Beantwoorden
AN
( oma) Dorien Siegersma 2021-12-07 12:31:24

Omdat er bij ons als traditie nieuwjaarsrecepties worden gebakken met de kleinkinderen lijkt t me ook ontzettend leuk om samen met de kleinkinderen aan t stroopwafelpakket te beginnen. Koken / bakken met de kinderen is t leukste wat er is en ik kan zo genieten van t snoepen tussen door. Dat gaat natuurlijk met de stroopwafels helemaal goed komen. Dus……. Ik loot heel graag mee.

Beantwoorden
(
Jill Peersman 2021-12-07 10:55:52

Wauw wat gaaf! Ik roep al jaren dat ik heel graag ooit stroopwafels zou willen bakken. Ik ben altijd zo dol op de warme stroopwafels, maar ook koud zijn ze lekker of in ijs of in de cake, eigenlijk is echt alles lekker met stroopwafel. En hoe gaaf zou het zijn als je ze zelf kan maken, lijkt me echt zo gaaf. Dan zou ik er direct voor de hele familie maken om vervolgens uit te delen met de kerst.

Beantwoorden
JI
Kelly 2021-12-07 10:17:34

Geboren worden in dé stroopwafelstad en wonen in het dorp met de eerste heuze stroopwafelmuur a la Febo, maar nog nooit zelf stroopwafels gebakken hebben. Dat kan eigenlijk niet, dus ik doe graag mee!

Beantwoorden
KE
Pascalle 2021-12-07 09:40:21

Wij hadden thuis ooit een stroopwafel ijzer maar die is vroeger tijdens een verhuis verdwenen! Ik was toen te jong om ze te mogen maken - nu het kan, hebben we het niet meer! Flink balen, omdat ik volg nu een bakkersopleiding in het buitenland waar ik heeeeeel graag mijn buitenlandse klasgenoten een stukje Nederland wil laten proeven!

Beantwoorden
PA
Peggy Prevos 2021-12-07 07:44:04

December was bij ons vroeger de maand van het bakken. Mijn vader bakte dan altijd wafels, lekkere dikke zachte maar ook de harde en rolletjes. Helaas heb ik beide ouders niet meer. Het zou me terugbrengen naar vroeger om allemaal lekkere wafels te kunnen maken met de feestdagen met een nieuw wafelijzer. Die ik nu heb is oud en doede het niet meer zo goed.

Beantwoorden
PE
Anette 2021-12-07 07:21:37

Ik ben dol op stroopwafels, vooral op warme stroopwafels van de markt. Ik ben benieuwd of het zou lukken om zelf zulke lekkere stroopwafels te maken. Daarom doe ik graag mee aan de winactie.

Beantwoorden
AN
Estella Herijgers 2021-12-07 06:59:45

Mijn vriend wil voor zijn verjaardag een stroopwafeltaart (die ik uiteraard ga maken), hoe lekker zou het zijn als deze gemaakt kan worden met verse stroopwafels! Want verse stroopwafels zijn het aller lekkerst!

Beantwoorden
ES
Benjamin Cristina 2021-12-07 06:48:14

Stroopwafels zijn mijn lieveling koeken. Als kind stond ik al wekelijks bij de stroopwafel kraam op de albertcuip om daar een lekkere verse stroopwafel te kopen en te smullen.
Nu hebben wij 2 dochters en de oudste is ook helemaal gek erop.
Het lijkt mij super leuk om samen met haar verse warme stroopwafels te maken!

Beantwoorden
BE
Danielle Winters 2021-12-07 01:56:00

Hier zijn we momenteel echt stroopwafel fan.
Even inde magnetron zodat de stroopwafels warm wordt hmmm!
Hoe gaaf zou het cijfer dat we onze eigen stroopwafels kunnen bakken 😊

Beantwoorden
DA
Jose Boukes 2021-12-06 23:44:15

Mijn kniepertjes maker is 3 maanden geleden stuk gegaan. Ik heb daar veel plezier aan gehad en vele rolletjes en kniepertjes meegemaakt. Ik wist niet dat je met dat apparaat ook heerlijke stroopwafels mee kan maken.
Nu hoop ik dat ik dit mooie pakket ga winnen en weer heerlijk kan bakken en zeker ook de stroopwafels ga proberen.

Mvgroetjes,
Jose Boukes

Beantwoorden
JO
Connie Schouten 2021-12-06 22:54:18

Ohh wat zou ik graag dat pakket willen winnen en onze bewoners van het zorgcentrum waar ik als welzijnsmedewerker werk, ermee verwennen.
Even iets leuks, iets anders in deze voor hun best ingewikkelde tijd.
En omdat er ook een wafelijzer bij zit is het veel vaker te gebruiken.
Dan maken we er een mooie traditie van.
Vr gr. Connie uit Haarlem.

Beantwoorden
CO
Marijke 2021-12-06 22:17:55

Onze 10-jarige dochter is dol op bakken, stroopwafels en kniepertjes. Dit zou een gaaf Kerstcadeau zijn voor haar om haar favoriete lekkernijen zelf te kunnen bakken.

Beantwoorden
MA
Peggy Verschoore 2021-12-06 22:00:05

Ik zou deze willen winnen omdat dit iets nieuws zou zijn voor mij. Mijn dochter vindt stroopwafels megalekker en als ik deze nu eens zelf zou kunnen bakken….
Kan maar top worden😋

Beantwoorden
PE
Ariënne Teeuwissen 2021-12-06 20:50:46

Wat zou dat gaaf zijn om te winnen. Heb al heel wat gebakken, maar nog nooit stroopwafels! Dus kom maar op, die stroopwafels zijn top

Beantwoorden
AR
Monique 2021-12-06 20:36:04

Ik zou dolgraag het stroopwafelpakket winnen om uit te proberen of we lekkere variant kunnen maken die we allemaal mogen eten (voedselallergie/voedselintolerantie)

Beantwoorden
MO
Patricia 2021-12-06 20:26:06

Dat lijkt me nou echt super leuk om met de bewoners op mijn werk te doen! Terug in de tijd, geuren, smaken, herinneringen ophalen.. genieten! Ik krijg nu al een lach op mijn gezicht :)

Beantwoorden
PA
Esther 2021-12-06 20:20:44

Graag wil ik kans maken op het stroopwafelpakket, zodat mijn dochters (8 en 12) hun bakkunsten kunnen uitbreiden. Ze zijn niet snel achter de schermpjes weg te krijgen, maar voor bakken, laten ze snel hun schermen liggen.

Beantwoorden
ES
kim 2021-12-06 20:05:44

Mijn dochter en ik hebben veel plezier gehad in Nijmegen bij de Verrukelijke Kinderbakshow! We zijn al volop aan het bakken uit de Bakatlas. Mijn zoon is echter niet zo'n zoetekouw, maar hij is wel dol op verse stroopwafels! Ik weet zeker dat hij heeeeel blij wordt als we samen stroopwafels kunnen gaan bakken!

Beantwoorden
KI
Bart 2021-12-06 19:29:24

Oeh lekker!!
Warme stroopwafels zijn de lekkerste stroopwafels!
Doe mij maar zo'n pakket!

Beantwoorden
BA
Hanna Pasterkamp 2021-12-06 19:13:13

Een geweldige set die ik supergraag zou winnen. Omdat ik het helemaal geweldig vind om tante te zijn en bak ik al sinds m’n nichtje klein is bijna ieder weekend van alles met haar. Inmiddels is ze 9 en is ze al een ware bakster. Zou geweldig zijn om samen stroopwafels te kunnen maken, want daar zijn we beide dol op!!

Beantwoorden
HA
Petra Wezenberg 2021-12-06 19:00:37

Wauwww wat te gek lijkt me dat, mijn dochters vinden bakken te gek om te doen en mijn zoontje en ik zijn stroopwafel verslaafd, als wij hem winnen komt hij zeker goed terecht en maken we meteen stroopwafels voor de hele buurt hahaha.

Beantwoorden
PE
Miranda 2021-12-06 18:13:28

Ohh ik zou dit graag willen winnen 😍 sinds mijn stamceltransplantatie gek op zoetigheid (voorheen totaal niet) Nu lijkt het me dus heerlijk om deze zoetigheid zelf te maken met die fantastische pakket! Een echte verwennerij 😁

Beantwoorden
MI
Leonieke Homan 2021-12-06 18:09:11

Wat heerlijk! Bij het zien van deze foto’s ruik ik al die heerlijke geur die mijn man en ik op markten echt nooit kunnen weerstaan. Lijkt me heel leuk en lekker dit zelf te kunnen maken!

Beantwoorden
LE
Kristel Sanders 2021-12-06 17:40:15

Wat een leuke actie! Ik zou heel graag dit stroopwafelpakket winnen! Ik ben zelf gek op stroopwafels, maar heb nu helaas zwangerschapsdiabetes waardoor ik geen suiker mag eten. Maar zodra ik over een paar weken hopelijk een gezond baby’tje heb zou ik heel graag mijn eerste baksel weer zelf opeten in de vorm van zelfgemaakte stroopwafels :)

Beantwoorden
KR
Engeltje Noordmans 2021-12-06 17:25:47

Wat een geweldige actie.
Heb nog nooit stroopwafels gemaakt.
Het lijkt mij een geweldige uitdaging

Beantwoorden
EN
Nelly plooster 2021-12-06 16:57:36

Hoi Rutger
Ik doe heel graag mee met de stroopwafel winactie lijkt me heerlijk om zelf te bakken
Topactie hoor
Groetjes en succes
Nelly Plooster

Beantwoorden
NE
Anke 2021-12-06 16:11:28

Ooooh wat n toffe winactie! Wij zijn nu sinds augustus in verbouwing en daardoor geen keuken. Over een weekje wordt de keuken ein-de-lijk geleverd en ik snak echt om iets te gaan bakken!! Met dit pakket kan ik iedereen verwennen die ik lief vind :)

Beantwoorden
AN
Leen 2021-12-06 16:08:51

Wauw, hier wil ik ook mijn kans eens wagen ! Ik bak elke week, soms/soms niet met m'n 4 kleinkindjes wafel)s, ze zijn er zo "zot" van en vooral van al die recepten die ik van "Rutger" neem. Ikzelf heb de site begin vorig jaar leren kennen, ik kom uit het Leuvense/belgië en heb al mijn vriendinnen deze site al doorgegeven.
Ik krijg natuurlijk zoveel reacties zodat ik ook héél véél vriendinnen (met de kids en coronavrij natuurlijk) mag ontvangen.
Ziezo, mijn relaas en bevindingen !

Beantwoorden
LE
Renata Provoost 2021-12-06 15:38:50

Ik zou dit willen winnen zodat ik weer wat anders kan uitproberen met bakken, en het ruikt zo lekker.
( en dan kan mijn buurvrouw die ook aan deze actie meedoet, het lenen voor te bakken voor kwf )

Beantwoorden
RE
M. Wessels 2021-12-06 14:56:16

We zijn dol op warme stroopwafels en haalden die voorheen op de markt of kermis als we wisten dat er een marktman stond. Door omstandigheden heeft onze kleine man van net 2 jaar nog steeds geen warme en verse stroopwafels kunnen proeven. Dit zien we als de ultieme kans om het eens te maken en laten proeven. Zelf zijn we ook vaste klant bij Bouwhuis (normaliter voornamelijk voor broodmeel, pizzabloem, extractjes en steek-/bakvormen) en fervente gebruikers van Rutgers recepten. Erg leuk om te weten dat ze dit ook verkopen. Aanvullingen nadien kunnen we dus makkelijk regelen. Oooeh, dat wordt smikkelen en smullen.

Beantwoorden
M.
Sabrine van der Horst 2021-12-06 14:50:00

Na 90 chocolade letters voor het eerst gemaakt te hebben met mijn praktijkschool leerlingen wil ik de stroopwafeluitdaging ook wel aangaan... #Bakkenmetdeklas Groene Hart Praktijkschool Alphen aan den Rijn

Beantwoorden
SA
Cathelijne 2021-12-06 14:15:52

Hoi Rutger!

Ik ben dol op je recepten en maak regelmatig wat na..
Maar het hebben over heerlijke warme verse stroopwafels 🤤
Ik kan ze al bijna proeven!!
Het zou top zijn om een pakket te winnen 🤩😋

Beantwoorden
CA
Corianne 2021-12-06 13:56:06

Ik ben gek op bakken en op stroopwafels 😊 deze prijs wil ik wel winnen!!

Beantwoorden
CO
Gerdien 2021-12-06 13:44:09

Omdat stroopwafels gewoon heel lekker zijn, en ook leuk om zelf te maken.

Beantwoorden
GE
Hiam 2021-12-06 12:43:27

We zijn een gezin van 10 pers. (8 kinderen)
Mij lijkt het heel erg leuk om een keer samen iets te bakken, dan gewoon elke keer te kopen. We proberen altijd om iets leuks te verzinnen om te doen in dit grote gezin, maar dat lukt niet altijd en ook financieel is dit soms erg lastig. Het lijkt mij echt leuk om een keer iets te winnen en hun te verassen.

Beantwoorden
HI
Grytsje Doornbosch 2021-12-06 12:37:51

Wij zouden heel graag je pakket willen winnen, zodat we die heerlijke stroopwafels zelf kunnen maken!

Beantwoorden
GR
Heleen 2021-12-06 12:24:41

Er gaat toch niks boven een heerlijke stroopwafel

Beantwoorden
HE
Claudina 2021-12-06 12:18:56

Dit is heel erg leuk!
Wij zijn gek op stroopwafels. En hebben denk ik wel alle merken gehad, daar zit een hoop verschil in.
Maar zelfgemaakt nog nooit. Zal ongetwijfeld lekker zijn! Mijn jongste houd niet van snoep, maar koekjes en vooral stroopwafels is toch wel zijn favoriet.

Beantwoorden
CL
Nicole dekkets 2021-12-06 12:09:13

Oooh wat een leuke actie...🤩
Niets is toch Nederlandse dan stroopwafels...
Ook mijn dochters zijn dol op de stroopwafel kraam
Wat is dan leuker om met dit pakket ze thuis te maken....
Een dan ook nog met nieuwjaars kniepertjes die ik pas een keer gezien en geproefd heb te maken...🤪
We hopen dat er kans maken🤞🏻

Beantwoorden
NI
Marieke Rogge 2021-12-06 12:05:52

Ik zou het pakket graag winnen om de simpele dingen dat ik 1) dol ben op stroopwafels, 2) alle boeken van Rutger heb en al héél véél lekkere baksels gemaakt heb uit zijn boeken, 3) alles bij Top leverancier Baktotaal Bouwhuis koop!

Beantwoorden
MA
Jolanda Klein Wolterink 2021-12-06 11:36:19

Ik zou graag het stroopwafelpakket winnen voor mijn dochter. Ze wil graag een stroopwafelijzer om stroopwafels en ijshoorntjes te bakken die ze weer gebruikt om haar taarten te decoreren.

Beantwoorden
JO
M.Kroon 2021-12-06 11:28:54

Ik vind niks zo lekker als versgebakken stroopwafel! En hoe leuk als ik dat zelf zou kunnen doen! Ik zou denk ik ook proberen hoe het bijv smaakt met speculaaskruiden door deeg of stroop..en daarbij kunnen de mensen om mij heen dan meegenieten van baksels en wafelijzer! Samen delen van een prijs is zo leuk!!!

Beantwoorden
M.
Esmeralda van Hamersveld-Hart 2021-12-06 11:28:26

Beste Rutger, graag kom ik in aanmerking voor het pakket. Dan kan ik het proberen om met mijn oude ijzer stroopwafels te maken. Met dank aan jouw tips kan ik hele lekkere kermiswafels maken!
En ja, ik doe het liefste wafels bakken met een ijzer op het gasfornuis!

Beantwoorden
ES
Karin Verhoeven 2021-12-06 11:03:21

Ik zou heel graag het stroopwafel pakket willen winnen. Zowel mijn lieve kindjes als ikzelf houden heel erg van bakken. En van stroopwafels. Dat staat nog steeds op het lijstje om een keer te doen. Zou echt geweldig zijn om te winnen.

Beantwoorden
KA
Y. Huisman 2021-12-06 10:51:10

Waarom ik het pakket zou willen ?
Ik wil het meenemen naar mijn kinderen en kleinkinderen in het buitenland en ze daar laten.zien en proeven wat echte verse Hollandse stroopwafels zijn.
Zodat ze weer iets van hun roots meekrijgen.

Beantwoorden
Y.
Y. Huisman 2021-12-06 10:50:25

Waarom het pakket.
Ik wil het meenemen naar mijn kinderen en kleinkinderen in het buitenland en ze daar laten.zien en proeven wat echte verse Hollandse stroopwafels zijn.
Zodat ze weer iets van hun roots meekrijgen

Beantwoorden
Y.
Ryanne 2021-12-06 10:48:48

Hoi Rutger, ik hou gewoon heeeel erg van stroopwafels. Joepie

Beantwoorden
RY
Brigitte 2021-12-06 10:24:37

Wat een super leuke actie! Wat zou ik dit graag willen winnen. Ik ben dol op bakken en kokkerellen. Ik en mijn gezinsleden zijn echte koekjes-monsters en vooral stroopwafels en snippers!
Het bakken ligt even op een laag pitje, want ik ben hoogzwanger van ons 2e kindje. We verwachten haar in Januari. Ipv beschuit met muisjes, kunnen we dan ook stroopwafels maken en die kan haar grote broer (van 1,5 jaar oud) dan mooi versieren met muisjes, hoe leuk is dat!
Niks is lekkerder dan eigen gemaakte koekjes (in dit geval stroopwafels)!

Beantwoorden
BR
Esther Hop 2021-12-06 10:02:24

Stroopwafels 😍 en dan nog zelfgebakken en warm ook heerlijk.
Toen ik deze actie las kreeg ik allemaal ideeën wat we er mee kunnen doen als we het winnen.
Stroopwafels zijn een can de weinige dingen die mijn 11 jarige zoon lekker vindt. Hij lijkt me super om samen met hem een lekkere stroopwafel te maken en dan samen met zijn broertje van 4 jaar op te eten.
En ik zie mijn 9 jarige dochter al met haar vriendinnen in de keuken staan in de kerstvakantie om kniepertjes en stroopwafels te maken.
En als mijn man na een dag hard werken in de bouw moe en koud thuis komt hem te verrassen met een warme stroopwafel!
I Love it! 😍
Nu nog hopen dat we winnen😁

Beantwoorden
ES
Lotte 2021-12-06 09:48:07

Het lijkt me heel leuk om deze set te vinden! Wij krijgen met oud en nieuw vrienden uit het buitenland te logeren, en het lijkt me leuk om ze zelfgemaakte stroopwafels voor te kunnen schuiven ;)

Beantwoorden
LO
Sandra 2021-12-06 09:38:07

Wat een mooi en duidelijke uitleg voor het bakken van stroopwafels. In combinatie met een mooi wafelijzer van Baktotaal Bouwhuis kan het haast niet misgaan en word het een feestje om heerlijke bakkers te maken samen met mijn dochter.

Beantwoorden
SA
Angela 2021-12-06 09:24:56

Zou dit pakket graag winnen om op de zorgboerderij erve Meinders te Tilligte samen met de deelnemers dit te gaan bakken. Voor hen gaat door de Corona veel activiteiten niet door. Iedereen houdt toch van stroopwafels en zie hun glinsterende ogen al voor me🤩🤩!

Beantwoorden
AN
Hellen Koster 2021-12-06 09:11:36

Ik zou heel graag het stroopwafelpakket winnen. Mijn man en ik zijn echte hobbybakkers en maken bijvoorbeeld ook stroopwafelijs. Hoe leuk is het dan dat je stroopwafelijs met eigengemaakte stroopwafels kan maken.

Beantwoorden
HE
Annette 2021-12-06 09:05:32

Leuk om in deze donkere dagen uit te delen aan buren die wel een steuntje kunnen gebruiken. Ook nu de corona maatregelen maar voortduren. Zo'n verse stroopwafel is dan toch een warm gebaar?

Beantwoorden
AN
Anne-Marie 2021-12-06 09:00:40

Wat zou het tof zijn,we bakken en koken erg graag!
Zeker jou recepten, die vaak kloppen en lekker zijn.

Beantwoorden
AN
Pauline Zegers 2021-12-06 08:44:37

Wat wordt de bereidingswijze duidelijk omschreven! Het enige dat mij tegenhoud is het gebrek van een wafelijzer anders was ik al watertandend meteen aan de slag gegaan!

Beantwoorden
PA
David 2021-12-06 08:22:35

Wow, heb altijd al zelf stroopwafels willen bakken. Leuk artikel en hoop dat ik er een win zodat ik mijn kids kan verrassen met heerlijke wafels.

Beantwoorden
DA
Marlies Roeleveld 2021-12-06 08:02:03

Stroopwafels!!
Gelijk ga je in herinneringen jaren terug. Naar braderieën waar je ze aan moeders hand liep en ze voor het eerst warm proefde. En voor thuis een puntzak kruimels meenam... Heerlijk! Die restjes zullen hier dus zeker niet weggegooid worden want we zijn er hier dol op! En wat zou het leuk zijn om dit pakket te winnen in de decembermaand want ik ben ook heel benieuwd hoe makkelijk het is om kniepertjes/nieuwjaarsrolletjes te maken. En natuurlijk een heerlijk ijshoorntjes na het kerstdiner??

Beantwoorden
MA
Ellen Cijvat 2021-12-06 07:52:42

Ik ben dol op stroopwafels ! En vooral de verse stroopwafels van de markt. Tegenwoordig moet ik glutenvrij eten, anders word ik ziek, waardoor de stroopwafel van de markt geen optie meer voor mij is. Gelukkig hebben ze in mijn supermarkt een heel lekkere glutenvrije stroopwafel. Maar een Verse Stroopwafel is het aller allerlekkerste, al zou ik er natuurlijk geen moord voor doen....

Beantwoorden
EL
Maaike Crooy 2021-12-06 07:40:34

Beste redactie,

Wat een leuke actie! Mijn oudste zoon kan heel goed bakken en koken, mijn jongste zoon lust niet veel, maar stroopwafels wél. Wat zou het leuk zijn om dit stroopwafelpakket te winnen. Daarmee worden twee jongens (10 en 9) heel blij. Een traktatie voor de hele familie.
Groet,

Beantwoorden
MA
Karolina Streekstra 2021-12-06 07:33:48

Dit is nou een super leuk idee, voor de aanstaande kerst. Leuk om met familie samen te maken en ik zie dat het super simpel is! Heb alleen nog niet alle tools, jammergenoeg. Hahah

Beantwoorden
KA
Imran Dikmen-Yalci 2021-12-06 07:30:49

Heb nooit geweten dat je stroopwafels zelf kan maken zal het fijn vinden om jullie actie te winnen en kan dan voor vrienden in Turkije laten proeven heerlijk toch multicultureel.

Veel liefs

Beantwoorden
IM
Carmelo 2021-12-06 07:26:48

Bijna alles doe ik op de barbecue tegenwoordig, maar zoals ik zeg bijna, want niet alles moet je op de bbq willen maken. Een Wafelset is iets wat zeker in dit huis mist. Gisteren nog verse wafels gekocht, omdat ik geen wafelijzer heb en tot vandaag geen recept had! Dus sowieso bedankt daarvoor.

Beantwoorden
CA
Karin 2021-12-06 07:19:27

Sinds 2 jaar blijk ik lactose intolerant en heb dus sinds die tijd geen stroopwafel meer gegeten. Nu veelal aan het experimenteren met melkvervangers ben dus enorm benieuwd hoe dit met stroopwafels zal zijn. Ik hoop snel weer een hap van een verse warme, lactosevrije, stroopwafel te kunnen nemen.

Beantwoorden
KA
Anne Koopman 2021-12-06 06:51:13

Het liefst eet ik een stroopwafel, met mijn moeder aan de koffietafel😍 Ik heb zelf nog nooit stroopwafels gebakken, dus hoop dat ze dus niet te erg gaan plakken. Graag zou ik dit wel een keer willen proberen, om de wafels met lekker veel stroop in te smeren! Met een wafelijzer van @baktotaalbouwhuis , kan ik dit dan gemakkelijk thuis👩🏼‍🍳 ik wacht met smart op de win-actie uitslag, maar maak ondertussen alvast het stroopwafelbeslag🧇

Beantwoorden
AN
Elke 2021-12-06 06:36:43

Wat super om alle tips hier tegen te komen
Toevallig was het een onderwerp in onze gezellige kookgroep op fb
Ik ben me nu dus aan het oriënteren op een goed ijzer en dan hopelijk vlug aan de slag

Beantwoorden
EL
Hanneke 2021-12-06 02:36:08

Mmmm ik ben gek op stroopwafels en ik weet zeker dat verse stroopwafels die nog een tikje warm zijn het beste is ter wereld! 😍❤

Beantwoorden
HA
Esther Hop 2021-12-05 23:46:37

😍😍😍 Stroopwafels zijn zo lekker!
Toen ik dit artikel las bedacht ik hoe leuk het zou zijn om dit te winnen. Wat zou ik er allemaal mee kunnen doen?! Gezellig samen met mijn zoon van 11jaar een van de weinige dingen die hij lekker vindt maken.
Mijn dochter van 9 jaar met haar vriendinnen kniepertjes bakken in de kerstvakantie!
En mijn zoon van 4 jaar aan de tafel smullen van heerlijk warme stroopwafels!
En nu maar hopen dat we winnen? 🤞

Liefs

Beantwoorden
ES
Sharmayne 2021-12-05 23:12:04

Heerlijk stroopwafels qjj halen ze elke vrijdag op de markt nu pas een stroopwafel ijzer kado gekregen nu nog eens gaan maken!
Het kijkt me zo heerlijk als je dit gewoon ef kan mijn 3 kids staan te popelen om dit samen eens te spenderen op een vrijdagmiddag
Groetjes sharmayne

Beantwoorden
SH
Marjolein Postma 2021-12-05 22:19:43

Dat zou een goed begin zijn van de kerstvakantie. Onze 4 jongens zijn dol op stroopwafels (papa & mama stiekem ook)😋 dit zou een leuke en lekkere activiteit zijn🎄

Beantwoorden
MA
Sabine 2021-12-05 21:48:00

Ik heb 2 dochtertjes die dol zijn op bakken maar deze kennen en hebben ze nóg niet .
Sinds kort zijn ze dol op stroopwafels dus dit is echt een mooie toevoeging om ze zelf te kunnen maken met elkaar !
En in deze toch wel saaie tijd is dit voor hun een heerlijke letterlijk warme!! Oppepper

Beantwoorden
SA
Chantal 2021-12-05 21:41:29

Hallo,
Hier in huis heb ik een koekiemonster,
Heb al zoveel soorten waffels gebakken groot,klein,middelmatige noem maar op vanille waffels , Brussel waffels,
Luikse waffels,tga niet op.maar voor
stroopwafels daar heb ik de wafelijzer niet voor ,als deze ik wel zou hebben zou mijn koekiemonster gelukkige zijn .
Koekiemonster is ( mijn man ) 🤣🤣🤣
Met vriendelijke groentjes

Beantwoorden
CH
Indy 2021-12-05 21:33:26

Hi Rutger, deze actie komt als geroepen! Mijn broer studeert momenteel in de VS en in de kerstvakantie komt hij gezellig weer terug naar Nederland. Hij is groot stroopwafel-liefhebber maar heeft deze al een tijdje niet kunnen eten🙈. Daarom zou ik deze graag voor hem willen maken met dit pakket want er gaat natuurlijk niks boven zelfgemaakte stroopwafels!☺️

Beantwoorden
IN
Lotte 2021-12-05 21:03:07

Hoi,

Ik ben sinds een tijdje gek op bakken.
Het is zo rustgevend voor mij.
En vaak erg lekker.
Ik probeer ook met mijn 3jarige te bakken.
Erg leuk kan ik melden.

Ik doe tot nu alles met de hand en oven.
Ik ben al aan het sparen voor een leugen machine maat met deze maanden wil dat niet vlotten.

Beantwoorden
LO
Josien Oosterhoff 2021-12-05 20:57:41

Mijn man Michiel, komt uit Gouda, hij wil het liefst snippers, maar ja, daar moet je wel eerst wafels voor bakken 😉

Beantwoorden
JO
Esther 2021-12-05 20:40:45

Mijn moeder bakte jaar in jaar uit op bijzondere momenten stroopwafels, dat had ze geleerd van haar moeder en mijn oma dus! Ik zou heel graag zo’n pakket winnen om ze voor mijn inmiddels 76-jarige moedertje te kunnen bakken en ook mijn zus en broer hiermee te kunnen verrassen 😀
Groetjes Esther

Beantwoorden
ES
Hanneke 2021-12-05 20:21:03

Super leuk in de nieuwe keuken die volgende week wordt geplaatst, hopelijk kan ik familie en vrienden blij maken met eigengemaakte stroopwafels 😍

Beantwoorden
HA
Antina Wolzak 2021-12-05 19:44:00

Met een man die verslaafd is aan stroopwafels zou dit pakket wel heel erg welkom zijn. Er gaat toch niks boven zelfgemaakt.

Beantwoorden
AN
Elly Louwerse 2021-12-05 19:38:24

Ohlala, wat een prachtig pakket.
Wat zal dat een feest wezen als je dat pakket mag uitpakken, en dat helemaal in Zeeland😉.
Op de Middelburgse markt hebben ze heerlijke stroopwafels, ik ben heel benieuwd of deze net zo lekker zijn, of nog lekkerder hihi😊

Beantwoorden
EL
Betsie 2021-12-05 19:26:07

Ik kan me de smaak nog herinneren toen ik werkzaam was in het bankwezen en wij een client hadden die een heel groot bedrijf had waar ze stroopwafels bakten. Vlak bij Gouda.
Regelmatig kregen wij een pakje en nergens in een winkel waren ze lekkerder dan daar.
Vele jaren later heb ik de man nog eens ontmoet op een camping......heel leuk.
Nu woon ik niet meer in de buurt van Gouda maar in Overijssel, maar de geur van stroopwafels doet me altijd denken aan die tijd.

Beantwoorden
BE
Ingrid 2021-12-05 19:16:15

Stroopwafels zijn hier de meest populaire koeken in huis. En mijn kinderen (8 en 6) zijn dol op bakken en wie wil nu geen huis dat heerlijk ruikt naar versgebakken stroopwafels? Dit wil je dus gewoon winnen ❤❤❤

Beantwoorden
IN
Marja nijmeijer 2021-12-05 18:57:44

Omdat wij als gezin altijd bezig zijn om nieuwe dingen te proberen .. en zelf stroopwafels maken staat al een poosje op ons verlanglijstje.. dus kom maar op !

Beantwoorden
MA
C karagantcheff 2021-12-05 18:41:25

Als kind kreeg ik zelfgemaakte stroopwafel van tante ben dat nooit vergeten.wil ook zo'n indruk achterlaten bij familie .zou zo leuk zijn

Beantwoorden
C
Sharon 2021-12-05 18:32:20

Omdat stroopwafels gewoon heerlijk zijn! En omdat het me heerlijk lijkt ze zelf te maken en die heerlijke geur in de koude wintermaanden in huis te hebben. En omdat ik hier meer mensen blij mee kan maken :)

Beantwoorden
SH
Kim 2021-12-05 17:43:13

Lijkt me erg leuk om te winnen! Bakken kan ondertussen wel als een uit de hand gelopen hobby worden gezien. Ik probeer dan ook graag nieuwe recepten uit, ik ben dan ook goed op weg om de recepten uit de bakbijbel allemaal eens te maken. Stroopwafels bakken is iets wat nog op mijn wensenlijstje staat, echter ontbreken hier de juiste spullen voor!

Beantwoorden
KI
Linda Kuijpers 2021-12-05 17:33:11

Dit lijkt me zo leuks om eens te maken! Even iets fijns om me op te richten en leuk om te vers te maken als bedankje voor mijn mantelzorgers

Beantwoorden
LI
Martine 2021-12-05 17:32:07

Ik zou dolgraag het stroopwafelpakket winnen. Dan kan ik mijn collega's op de SEH op zelfgemaakte stroopwafels trakteren!

Beantwoorden
MA
Martine Noordhoek 2021-12-05 17:29:51

Zou supergraag dit pakket winnen! Dan kan ik zelfgemaakte stroopwafels trakteren op mijn werk op de SEH!

Beantwoorden
MA
Marit 2021-12-05 17:25:24

Hallo!
Ik zit in de 2e klas van het voortgezet onderwijs op het porteum. Een van mijn vakken is technasium. Hierbij doe je o.a. keuzeprojecten in groepjes. Op dit moment werken we aan een project waarin we zelf (lactose vrije) stroopwafels maken met verschillende smaken. We kunnen het pakket goed gebruiken zodat de wafels nog lekkerder worden dan dat ze al zijn! Daarnaast is bakken één van mijn hobby's. Daarom lijkt het mij erg leuk om het pakket te winnen.

Beantwoorden
MA
Merianda den Braven 2021-12-05 17:05:02

Op deze sinterklaaszondag, is het de laatste dag dat ik dichten mag
Na een bakronde of tien, kan deze hulpsint geen pepernoot meer zien
Hoogste tijd voor iets anders op tafel
bijvoorbeeld zo'n lekkere zelfgebakken stroopwafel
Vervolgens een middag mijn hele huis doorzocht,
maar geen geschikte spullen gevonden, ondanks dat ik Baktotaal Bouwhuis al zo'n beetje helemaal heb leeggekocht :-)
Helemaal niets, zelfs geen stroop in huis
en ook geen chocolademunten meer in de kluis
Tja, dan moet je iets anders verzinnen
Vandaar dat ik heel graag dit stroopwafelpakket bij Rutger Bakt zou willen winnen!!!!

Beantwoorden
ME
Evi van der Heijden 2021-12-05 17:00:45

Ik bak heel graag en probeer graag alle baksels uit. Stroopwafels heb ik nog nooit geprobeerd. Maar eens moet de eerste keer zijn. Vooral nu in mijn nieuwe huis met een (nog uit te proberen) wat oudere oven. Een stroopwafelijzer en toebehoren zou dus een mooie aanvulling zijn.

Beantwoorden
EV
Mirella Fraterman 2021-12-05 16:42:53

Dit zou echt te gek zijn om met onze twee dochters en oma te gaan maken. Nog nooit stroopwafels gemaakt. Klein beetje ervaring met kniepertjes bakken. Is ook super gezellig om samen te maken.

Beantwoorden
MI
Patricia 2021-12-05 16:07:34

Ooooooh! Het zal fantastisch zijn om een pakket te winnen, en dan eindelijk stroopwafels weer te kunnen eten, want hier in de VS, waar we wonen, kan je alleen nep stroopwafels kopen...en die smaken helemaal niet lekker!

Beantwoorden
PA
Karin 2021-12-05 16:01:45

Ik heb het vorige jaar gemaakt speciale pan gekocht en mijn man hielp mij met het deeg in de wafelpan te doen maar hij drukte er te hard op waardoor het apparaat kapot ging en het niet meer kon gebruiken.
Daarna eigenijk geen nieuwe pan meer gekocht,wil het voor mijn verjaardag vragen begin Januari want de pot karamel staat in de koelkast te wachten voor de stroopwafels

Beantwoorden
KA
Petra 2021-12-05 14:57:15

Ik zou heel graag zo'n geweldig pakket winnen. Ik koop altijd de stroopwafels op de markt, alleen in dit dorp is er alleen een seizoens markt en zit ik dus zonder In de winter... de geur, de smaak van verse stroopwafels, heerlijk! Die uit de Supermarkt vind ik toch minder en koop ik niet.
Heel graag dus

Beantwoorden
PE
Rianne 2021-12-05 14:34:06

Oh ik ben helemaal gek op stroopwafels!!!! Zeker als ze vers en warm zijn. En ik ben bang dat ik deze smaak heb ‘opgedrongen’ aan de kids haha.
We willen dit pakket graag winnen.

Beantwoorden
RI
Rosanne 2021-12-05 14:24:51

Ik hou heel erg van stroopwafels, maar krijg kippenvel van dat krakende en piepende papier erom heen. Als ik ze nou zelf kan bakken dan kan ik ze opbergen in een bakje en geen kippenvel meer =)

Verder vind ik het heel leuk om te bakken en geef ik die liefde graag door aan mijn dochters van 2 en 0j. De oudste vindt het nu al intressant om in de keuken mee te helpen en te kijken wanneer ik kruidnoten of granola maak. Als ik stroopwafels ga bakken gaat ze er zeker plezier aan beleven.

Beantwoorden
RO
Janneke 2021-12-05 14:20:42

Ik wil dit graag met mijn vader samen doen. Hij wilde dit gaan doen toen hij nog in Portugal woonde maar is er nooit van gekomen. Nu woont hij door omstandigheden weer in NL en zou ik dit super vinden om samen te doen!

Beantwoorden
JA
Koosje 2021-12-05 13:12:59

Ik bak graag en ik zou graag stroopwafels willen gaan bakken. Het lijkt me een leuke bezig. Ook lijkt me super leuk om dit met m'n nichtje van 10 te doen.
Er gaat niets boven een zelfgemaakte stroopwafel!

Beantwoorden
KO
Marc 2021-12-05 12:51:41

Als ik het stroopwafelpakket zou winnen dan zou ik deze cadeau doen aan mijn schoonmoeder. Zij heeft onlangs haar hobby bakken op gepakt en ze maakt de lekkerste creaties. Hoop voor haar dat ze dan ook lekkere stroopwafels voor mij en de mensen in haar appartementencomplex kan maken!

Beantwoorden
MA
Magali 2021-12-05 12:41:19

Al meer dan 70 jaar een familietraditie om wafeltjes te bakken - echter is ons (familie) wafelijzer defect en onherroepelijk te herstellen - zou leuk zijn om het met dit nieuwe ijzer te kunnen verderzetten

Beantwoorden
MA
Carine Broens 2021-12-05 12:26:19

Iedere week koop ik op de markt verse stroopwafels en een zakje snippers om zo weg te knabbelen.
Heel graag zou k ze zelf kunnen bakken. Daarom zou ik het pakket graag willen winnen.
Succes voor iedereen die meedoet aan de winactie (maar een klein beetje meer succes voor mezelf ;) )

Beantwoorden
CA
Jiska 2021-12-05 12:18:53

Ik zou graag willen winnen omdat een stroopwafelijzer nog mist in mijn bakcollectie. Hoog tijd om eens aan de slag te gaan met stroopwafels!

Beantwoorden
JI
Fenke Lakwijjk 2021-12-05 12:05:57

Heerlijk echt Nederlands, wij zouden het ijzer vaak gebruiken en alle ingrediënten van Scratch on maken

Beantwoorden
FE
Virgillia 2021-12-05 12:04:00

Voorheen was taarten, koeken en cakepops bakken een van mijn grootste hobby's. Helaas is onze keuken u niet capabel genoeg voor al deze benodigdheden. Sinds mijn dochter is geboren hebben we dit enigszins opgepakt ze vind het heerlijk om te helpen.

Het stroopwafel pakket kunnen wij makkelijker kwijt en zo toch heerlijke koekjes maken

Beantwoorden
VI
Eline 2021-12-05 11:32:55

Omdat we in België ook hélémaal gek zijn van die Noorderbuurse geneugten 🤤

Beantwoorden
EL
Karin Best 2021-12-05 11:31:40

Ik bak graag met m’n dochter en heb laatst deze stroopwafels met har gebakken! Ze zijn idd heerlijk😍. Alleen het ijzer is aan vervanging toe dus hoe leuk zou t zijn als we een nieuwe winnen. En dan is die voor mijn dochter die 12 dec 13 wordt🎉. Zou super tot zijn.

Beantwoorden
KA
Bram 2021-12-05 11:29:05

De kinderen zijn hier al verlekkerd aan het kijken.
Ik denk niet dat die tot 21 december kunnen wachten ...

Beantwoorden
BR
Ilse van Dijk 2021-12-05 11:25:33

Ik zou het ontzettend gaaf vinden om dit pakket te winnen! Na zowel een burn-out, als later ziekte en revalidatie, ben ik afgelopen maand dan toch echt afgestudeerd en ik ben aangenomen voor een leuke baan! Dit zou een heel leuk cadeau zijn om het mee te vieren, een aan iedereen in mijn omgeving nog maandenlang stroopwafels uit te delen!

Beantwoorden
IL
Evelien 2021-12-05 11:09:27

Jaaa super leuk om te winnen! Zelf bakken en uitdelen en samen met de kids eten.

Beantwoorden
EV
Drijdijk Anneleen 2021-12-05 11:08:41

Ikzelf, men kinderen en men vader vinden stroopwafels super. Ze zelf kunnen maken zou ze nog beter doen smaken. Daarnaast wil ik me ook graag nog eens inschrijven voor bake off Vlaanderen, waar ik dit jaar naast greep.
Het maken van stroopwafels was in deze editie al een opdracht dus zo zou ik men techniek al een heel pak kunnen bijschaven en nog leuke dingen uitproberen om er zo mss toch nog eens bij te geraken. Ik duim dus super hard dat ik dit mooie pakket mag winnen!

Beantwoorden
DR
Vaesen Gunter 2021-12-05 10:58:55

Ik zou deze al lang zelf willen maken. Home made stroopwafels. Dit is misschien een mooie kans. Toch leuk als er iemand die op bezoek komt iets zelf gemaakt te kunnen aanbieden of als je ergens naar toe gaat als kado. Stroopwafels is pure lekkernij.

Beantwoorden
VA
Astrid Mouton 2021-12-05 10:49:56

Nostalgie: kniepertjes bakken bij oma Pronk in Drenthe. Als kind was dat 1 van de hoogtepunten van onze jaarlijkse vakantie.
Stroopwafels: ik zie het nog voor me: schaatsen in Heeg op het dichtgevroren haventje, waar mijn tante vanaf de vlonder warme chocolademelk met een overheerlijke warme stroopwafel uitdeelde en je weer even op temperatuur kwam. Wat zou het leuk zijn dit pakket te winnen!

Beantwoorden
AS
Joanne 2021-12-05 10:43:25

Voor elke bezoek zou ik zelfgemaakte stroopwafel willen bieden, dit zou ideale uitkomts zijn als je het vergeten ben. Dit zou handig zijn als je in het huis hebt. Dan kunnen visite van de geuren kwijlen en van de stroopwafel genieten!! Waag ik deze gok, om naast taarten ook nog koekjes te maken!

Beantwoorden
JO
Mijke 2021-12-05 10:16:22

Ik zou het pakket heel graag winnen om zo de lekkerste stroopwafels te kunnen maken, want warme, verse stroopwafels zijn een stukje hemel op aarde.

Beantwoorden
MI
Yves 2021-12-05 10:12:31

Ik heb voor school een opdracht over stroopwafels waar ik ze ook zelf ga maken en ook houd ik heel erg van stroopwafels. Zelf wil ik ook een klein bedrijf beginnen.Daarom wil ik heel graag dt pakket winnen.

Beantwoorden
YV
Vera 2021-12-05 10:03:15

Stroopwafels zijn een favoriet koekje in mijn gezin. En ik bak graag, maar heb nog geen stroopwafels ijzer. Dus die kan ik nu niet bakken helaas. Dus als ik dit win is het hele gezin super blij, ik kan bakken en de rest kan snoepen.

Beantwoorden
VE
Michelle 2021-12-05 09:42:27

Ik ging op de middelbare school altijd naar de stad met vriendinnen en vaak kochten we dan zo'n verse stroopwafel voor een euro bij zo'n kraampje. Nu zo'n tien jaar later woon ik samen met twee van die vriendinnen van de middelbare school, vinden we het super leuk om te bakken en lijkt het mij dus heel leuk om ze te verassen hiermee! :)

Beantwoorden
MI
Linda 2021-12-05 09:26:29

Herinneringen aan vroeger; mijn oom woonde in Deventer wij in Maastricht. Elke keer als we gingen kregen we daar op de markt een heerlijke warme stroopwafel 🥰 daarna eigenlijk nooit meer een verse gehad alleen de kant en klare die ook wel lekker zijn voor een keertje! Dus graag zou ik mijn drie kindjes ook willen laten ervaren hoe een verse warme stroopwafel proeft...als je erin bijt de warme stroop zo eruit loopt...hmmm krijg al zin als ik eraan denkt! Fingers crossed... Leuk verjaardagscadeau voor mijn 38ste verjaardag op 21 december ;)

Beantwoorden
LI
Elise 2021-12-05 09:19:18

Leuk, ik doe graag mee om te winnen als cadeau voor mijn zusje, die houdt superveel van bakken!

Beantwoorden
EL
Ydwine Diks 2021-12-05 08:50:42

Wat superleuk dit recept, ik heb er nooit over nagedacht dit zelf te maken maar zo moeilijk lijkt het niet eens…..wel met de juiste tools dus
Met vijf kinderen is er niks leukers dan samen bakken en dit lijkt me geweldig met ze te doen❤️
O en trouwens mijn 5e van bijna 3 jaar vindt bijna niks lekker, slechte eter maar stroopwafels is het enige wat er altijd in gaat

Beantwoorden
YD
Anouchka van de Coolwijk 2021-12-05 08:49:56

Beste Rutger, ik zou dit pakket graag winnen voor mijn basisschool. Elk jaar vieren wij een lichtjes/ kerst ontbijt buffet maar proosten wij ook op het nieuwe jaar in januari. Wat zou het leuk zijn als wij stroopwafels konden serveren. Lekker zoet het oude jaar uit en het nieuwe jaar in.

Beantwoorden
AN
Marjolijn 2021-12-05 08:36:25

Ik vind die niet verse, koude stroopwafels eigenlijk helemaal niet lekker. Maar de verse, warme wel. Ik wil al jaren zelf stroopwafels maken. Dat zou er dan eindelijk van komen. En dan zou ik ook ijshoorntjes kunnen maken voor mijn ijsliefhebbende zoontje!

Beantwoorden
MA
Moniek koutstaal 2021-12-05 08:34:56

Om lekkere leuke herinneringen te maken met mijn twee kinderen. Bakken vinden ze het allerleukste en ik ook. 🥰

Beantwoorden
MO
Justine Toulouse 2021-12-05 08:29:42

Ik zou het winnen van dit pakket echt gaaf vinden! Ik kom zelf uit België, maar ben getrouwd met een Gouwenaar en woon er ook. Ik zou het dus super stoer vinden om die Goudse stroopwafels voor mijn schoonfamilie te kunnen bakken met de feestdagen! Ben ik 100 % geïntegreerd ;)

Beantwoorden
JU
Kitty 2021-12-05 08:28:42

Omdat stroopwafels gewoon geweldig zijn! 😍 zou ze heel graag zelf willen leren maken met dit pakket!

Beantwoorden
KI
Vivian Wijlens 2021-12-05 08:20:07

Ik zou graag een pakket willen winnen voor mijn neefje van 11. Hij is dol op stroopwafels, vooral verse! Zijn broertje heeft een beenmergtransplamtatie ondergaan het afgelopen jaar. Voor het hele gezin een heftig jaar dus! Mijn neefje heeft door de hele situatie veel moeten missen, ook hij verdient daarom iets extra's! Een heerlijk verse eigengemaakte stroopwafel zou hij geweldig vinden....

Beantwoorden
VI
Renee Ouwerkerk 2021-12-05 08:06:32

Bij ons in de dierentuin maken ze verse stroopwafels iets wat ik en mijn man heerlijk vinden.
Helaas konden we dit jaar niet echt trouwen en zijn we vooral aan het genieten van dit soort kleine geluksmomenten.

Met de kindjes er nu bij lijkt het ons een heerlijke traditie om op te starten en samen warme stroopwafels te eten.

Beantwoorden
RE
Leen 2021-12-05 08:02:16

Elke zondag ochtend sta ik de keuken met mijn zoon van 9. Hij wil namelijk bakker worden en op zondag probeert hij telkens iets nieuws uit. Soesjes, cupcakes, taart, hij heeft het allemaal in de vingers. Dit pakket zou ons een nieuwe uitdaging geven om ook dit te kunnen maken en lekker op te smullen!

Beantwoorden
LE
Denise Pouleyn 2021-12-05 07:56:48

Wauwwww dan zie ik ineens deze actie voorbij komen!
Wat een hele hoop lekkers en plezier gaat lonen.
Taarten bakken weet ik alles van,maar stroopwafels maken was ik ook al een tijdje van plan.
Met dit pakket gaat dat zeker slagen en kan ik mijn liefste bakvriendin op visite vragen.
Experimenteren met verschillende smaken ....ik wil dit pakket heeeeeel graag winnen ...schreeuw ik nu van de daken!!!!
Want eerlijk......stroopwafels zijn HEERLIJK!!!!!

Lieve Groet van Denise

Beantwoorden
DE
Anneleine 2021-12-05 07:56:33

Wauw! Wat gaaf!
Hier in huis zijn wij helemaal gek op stroopwafels. Zo gaat er soms al wel eens een kleine stroopwafel door onze baked oats heen in de ochtend.
Maar wat is er nou lekkerder dan een verse warme stroopwafel? En hoe leuk is het als je hem dan ook nog zelf hebt gebakken. ❤️

Beantwoorden
AN
Jolanda 2021-12-05 07:48:50

M'n dochter wordt 28 december 16 jaar en is helemaal gek van stroopwafels. Vooral van de marktkramen. We gaan ze zeker maken met het recept van deze site,maar het zou heel leuk zijn haar te kunnen verrassen met een stroopwafel pakket voor haar verjaardag!

Beantwoorden
JO
Saskia 2021-12-05 07:31:49

Stroopwafels!! Hmm....lekker! Elke zaterdag halen wij verse reuze stroopwafels op de markt. Onze kids zijn er dol op, wie nou niet? Hoe leuk zou het zijn als we ze nu zelf kunnen bakken. Hopelijk winnen wij dit mooie pakket van Baktotaal bouwhuis en van jou! 🤞

Beantwoorden
SA
Peter 2021-12-05 07:30:54

De afgelopen maanden ben ik heel veel afgevallen. Gelukkig genoeg ruimte om weer aan te komen dus. Mijn vrouw is zo lief mij daarbij te helpen. Ze zou niets liever doen dan mijn favouriet te serveren: overheerlijke verse warme stroopwafels.

Beantwoorden
PE
Daphne 2021-12-05 07:25:25

Mijn man is helemaal fan van de koekkruimels van stroopwafels. Ik zou ze graag zelf eens maken maar helaas geen wafelijzer in ons huis. Met dit pakket zou ik kunnen leren hoe stroopwafels te maken en heeft hij zijn kruimels en ik de rest. Hihi!

Beantwoorden
DA
Marlous 2021-12-05 06:50:38

Mijn dochter van 2 is een echte Hollander, die een het liefst de hele dag stroopwafels. Ik vind ze zelf ook superlekker, vooral als ze nog een beetje warm zijn. Meestal haal ik ze in de supermarkt maar hoe leuk is het om ze samen met mijn kinderen zelf te maken! Dan zijn we lekker bezig, zij kunnen non stop stroopwafels eten en ik kan daarna in stilte genieten van een warme stroopwafel...

Beantwoorden
MA
Danielle van Noord 2021-12-05 06:15:42

Wat een toffe winactie!! 🙌🏻
Ik wil heeeel graag stroopwafels bakken voor de Amerikaanse vriendin van mijn zoon! Zij komen naar NL met de feestdagen en voor haar is het de eerste keer dat zij in NL is. En dan kunnen echte (liefst zelf gebakken) stroopwafels niet ontbreken! En wij zijn thuis allemaal fan van stroopwafels 😋.

Beantwoorden
DA
Erna 2021-12-05 05:54:24

Wat een geweldige actie! 1x in de week schenk ik koffie in een verzorgingshuis en wat zou het leuk zijn om de bewoners te kunnen trakteren op een verse, zelf gebakken stroopwafel! En....thuis, met 4 mannen, lusten we ze ook wel hoor!

Beantwoorden
ER
Angela Clemens 2021-12-05 05:20:51

Wij zijn verslaafd aan stroopwafels en de lekkerste zijn toch de net vers gebakken stroopwafels. Op de markt moet ik altijd stoppen bij de stroopwafelkraam. Lijkt me heel leuk om ze zelf te bakken. Leuke actie.

Beantwoorden
AN
Nelleke 2021-12-05 05:13:04

Wat een leuke actie.
3 generaties zijn gek op bakken. (Mijn moeder, ik en mijn dochtertje van 4)
We proberen ook graag nieuwe recepten uit. Maar een traditie is elk jaar knieprothese bakken. Maar nu ik dit recept van stroopwafels zie lijkt me dit ook heerlijk om uit te proberen en misschien wordt er een nieuwe traditie geboren!

Beantwoorden
NE
Cynthia Den Bleker 2021-12-05 04:13:25

Het ziet er heerlijk uit!! Waarom ik graag zou willen winnen?
Omdat het me geweldig lijkt om zelf stroopwafels te kunnen bakken!
Ons gezin is er dol op, en mijn man houd van stroopwafelsnippers.
De warme stroopwafels op markten zie je steeds minder. (Hier iig) Dit brengt toch de warme stroopwafel terug!

Beantwoorden
CY
Kim 2021-12-05 01:23:12

Ohh ons hele gezin is onwijs gek op stroopwafels, dan kunnen we met de kids ze heerlijk zelf maken en bakken, hoe gaaf zal dat zijn!
Wij gaan heel hard duimen

Beantwoorden
KI
Jeanet 2021-12-05 01:11:47

Met de beschrijving van Rutger lijkt het bakken van stroopwafels best makkelijk. Misschien kan ik, klunzige bakker, met dit mooie pakket en de regels van Rutger dan ook eens iets (zelfgebakken) lekkers uitdelen :o)

Beantwoorden
JE
Liesbeth van Muijen 2021-12-05 01:06:43

Wat leuk! Wij houden echt van stroopwafels en halen ze meestal vers op de markt. Ik zou graag het pakket willen winnen om samen met mijn nichtje Jasmijn die later graag patissier wil worden en nu net op de middelbare school zit de wafels te bakken en als ze goed lukken ze natuurlijk eerst lekker zelf op smullen en ze dan op Koningsdag te gaan verkopen naast onze “ gewone” koekjes en de Rutger bakt roze koeken we nu daarvoor samen bakken xx veel liefs en bedankt voor de baktips we gaan ze sowieso lekker maken groeten Liesbeth van Muijen

Beantwoorden
LI
Berlinda 2021-12-05 00:54:21

Al veel gebakken maar nog nooit stroopwafels. En dat terwijl we er allemaal dol op zijn. Leuke uitdaging die ik graag aan wil gaan met het bak pakket 😃🤞🏻🍀

Beantwoorden
BE
Suzanne Vermeijs 2021-12-05 00:44:57

Dit pakket zou ik graag winnen zodat ik met mijn dochter de lekkerste Nederlandse stroopwafels zelf kan bakken! We wonen in Ierland en oma neemt altijd een pakje stroopwafels voor ons mee! Ik heb al veel dingen zelf gebakken, kruidnootjes, pepernoten, kerststol, noem maar op, maar nog geen stroopwafels! Kom maar op!

Beantwoorden
SU
Esmiralda 2021-12-05 00:13:01

Lijkt mij geweldig om zo een bakpakket te winnen. Ik heb een dochter van 11 die graag kok wil worden zelf werk ik ook in de horeca. Ik bak graag met mijn 2 kinderen. Dit brengt ons als gezin dichter bij elkaar.
Dit zou helemaal iets nieuws zijn.

Beantwoorden
ES
Janny Bakker 2021-12-04 23:58:34

Leuk en lekker!
Een geweldige traktatie en gezelligheid kent heen tijd.
Een heerlijk Hollandse traktatie.
Wij zijn dol op woorden verhaspelen en zeggen altijd woopstrafels.
Goed te make met mijn kleindochter van 4 jaar.
Wat een fijn recept.
Alleen.....we hebben geen wafelijzer.
🤣
Misschien winnen we er een.
#Jeweethetmaarnooit #nietgeschoten

Beantwoorden
JA
Laura 2021-12-04 23:55:47

Wat lijkt me dit leuk om te winnen! Mijn man en kinderen zijn er dol op. Normaal gaan we ervoor naar de markt, maar om ze zelf te maken is nog beter!

Beantwoorden
LA
Hanneke Galgenbeld 2021-12-04 23:39:56

Ja! Oudjaarsdag oliebollen bakken en nieuwjaarsdag kniepertjes! Beter kun je het jaar niet beginnen.
En dan heeft het nieuwe jaar nog genoeg dagen over om stroopwafels bakken.

Beantwoorden
HA
Desirée Hersbach 2021-12-04 23:28:00

Zó leuk om deze te maken. Heb ze tijdens de koekjes bijbel challenge gemaakt maar lukte niet helemaal omdat ik geen goed ijzer had. Zou deze dan ook graag winnen. Niets lekkerder dan vers gebakken stroopwafels! 😋

Beantwoorden
DE
Lisette Pellemans 2021-12-04 23:26:49

Niets is zo lekker als zelfgemaakte lekkernijen. Daar horen zeker stroopwafels bij, heerlijk! Zou ze graag zelf willen maken, gezellig samen met de kids. Leuke en lekkere bezigheid tijdens de kerstvakantie en daarna nog veel vaker natuurlijk.

Beantwoorden
LI
Carine Essers 2021-12-04 23:02:28

Een warme stroopwafel geeft mij altijd de herinnering terug van mijn bezoekjes aan de weekmarkt samen met mijn oma. Ze is al 29 jaar dood maar die herinnering is er nog steeds. Het lijkt me dan ook heel leuk zelf Stroopwafels te kunnen bakken. En als ik dan ooit oma mag worden kan ik mijn kleinkinderen ook van die fijne momenten schenken.

Beantwoorden
CA
Jacqueline Jansen 2021-12-04 22:53:12

Hmmm, zo ontzettend lekker, zo’n stroopwafel die vers gebakken is. Wel heel gevaarlijk om ze zelf te maken, want die halen de koektrommel dan waarschijnlijk niet. Ik ben namelijk niet de enige thuis die geknisper op stroopwafels.
De stroopwafels zijn ook heerlijk als je na een flinke tocht met mountainbike weer even bij wilt komen. Daar zou ik ze dan toch graag zelf voor willen maken. Dan die berg weer op met de fiets.

Beantwoorden
JA
Judith Paul-Ossevoort 2021-12-04 22:52:12

Ik zou graag een kans willen maken op het pakket omdat ik deze nog op me wensenlijst heb staan om te kopen en de stroopwafels te maken. Lijkt me super om weer een nieuwe uitdaging te hebben.
Bedankt dat ik een kans mag maken op dit pakket.
Groet Judith

Beantwoorden
JU