Zelf stroopwafels bakken

Er is maar weinig lekkerder dan een versgebakken warme stroopwafel waar de stroop nog uit druppelt. Stroopwafels zijn een typisch Nederlandse lekkernij die wereldwijd bekend zijn. De krokante wafels met een zoete stroop ertussen: ik kan hier echt heel erg van genieten! Met mijn stroopwafel recept maak je zelf eenvoudig verse stroopwafels, maar in dit artikel geef ik wat meer adviezen en tips over zelfgemaakte stroopwafels.

Zelf stroopwafels bakken

Daarnaast kun je kans maken op een heel tof stroopwafelpakket! Deze actie is in samenwerking met Baktotaal Bouwhuis. Onderaan dit artikel vertel ik je hier meer over.

Zelf stroopwafels bakken

Wat heb ik nodig voor stroopwafels bakken?

Welke benodigdheden zijn onmisbaar als je stroopwafels gaat bakken? Het belangrijkste is toch wel het wafelijzer. Je kunt verschillende soorten wafelijzers vinden. Van de klassieke gietijzeren ijzers die je boven het vuur houdt tot de grote professionele wafelijzers die je vaak ziet bij stroopwafelkramen op de markt. Gelukkig er ook een tussenweg voor de thuisbakkers, namelijk deze stroopwafelmaker. In dit wafelijzer kun je naast stroopwafels ook ijshoorntjes, kniepertjes en Nieuwjaarsrolletjes bakken.

Naast het stroopwafelijzer heb je ook een uitsteker nodig. Met deze uitsteker krijg je mooie ronde stroopwafels. Ik gebruik zelf een ronde uitsteker van 9-10 centimeter om de stroopwafels uit te steken na het bakken. Om de wafels door te snijden is een scherp mesje, zoals deze, erg handig. En om de stroop mooi gelijkmatig op de wafels te smeren gebruik ik graag een paletmes.

Zelf stroopwafels bakken

Deeg en stroop: zelf maken of kopen?

Ga je zelf stroopwafels bakken? Aan de hand van mijn stroopwafelrecept kun je zelf het deeg en de stroop maken. Wil je snelle stroopwafels bakken en zelf minder in de keuken staan? Check dan deze professionele stroopwafelmixen en stroop die Baktotaal Bouwhuis sinds kort heeft. Met deze mixen maak je stroopwafels zoals deze ook op braderieën en markten worden gemaakt.

Zelf stroopwafels bakken

Zelf stroopwafels maken: 7 handige tips

Bij het bakken van stroopwafels is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ik geef je een aantal handige tips zodat zelf eenvoudig heerlijke stroopwafels op tafel zet.

  1. Per wafel heb je ongeveer 40 gram deeg nodig, al is dit natuurlijk afhankelijk van de grootte van de uitsteker. Ik raad je aan om de deegbolletjes af te wegen. Zo weet je zeker dat alle wafels groot genoeg worden.
  2. Verwarm het ijzer voor op de hoogste stand en vet het voor het eerste gebruik heel licht in met wat bakspray of olie. 
  3. Zorg dat het stroopwafelijzer goed gesloten is tijdens het bakken, anders worden de wafels aan één kant veel dikker dan aan de andere kant. Bak de wafels zo’n 1-3 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
  4. Haal de wafels na het bakken met een spatel of paletmes uit het ijzer en gebruik een ronde uitsteker om er een mooie wafel uit te steken. Wacht daar niet mee, maar doe dit gelijk als de koek uit het ijzer komt. Behalve dat de stroopwafel nu mooi rond wordt, zorgt het afsnijden van de randjes er ook voor dat je de wafel veel makkelijker doormidden kunt snijden. Gooi de restjes niet weg, maar snoep ze op of gebruik ze om een taart of dessert mee te garneren.
  5. Gebruik een scherp mesje om de wafels doormidden te snijden. Dit lukt alleen als de wafel nog warm is. Eenmaal afgekoeld is het niet meer te doen om de wafel door te snijden. Als het heel lastig gaat om de wafel door te snijden, dan heeft de wafel waarschijnlijk iets te lang gebakken. Bak de volgende stroopwafel dan iets korter.
  6. Zorg dat de stroop al warm is voordat je het op de wafels smeert, zo’n 60 °C. Als de stroop te koud is, dan is deze lastig uit te smeren op de wafel. Is de stroop te heet, dan is deze te dun en druipt het sneller uit de wafel.
  7. Bestrijk een helft van de wafel met de warme stroop en druk daar de andere helft op. Leg de stroopwafel op een rooster om af te koelen of eet ‘m gelijk op! Afgekoeld kunnen de stroopwafels luchtdicht verpakt en bewaard worden. Je kunt ze zeker 1-2 weken bewaren, maar versgebakken vind ik ze zelf het allerlekkerst!

Win een stroopwafelpakket!

De winactie is reeds afgelopen, deze duurde tot 21 december 2021.

Zelf stroopwafels maken met de lekkerste recepten

Heb je na het lezen van dit artikel zin gekregen in stroopwafels? Ik heb een aantal lekkere recepten online staan met stroopwafels. Check dit stroopwafeltaart recept of dit stroopwafelijs. Of ga aan de slag met dit stroopkoeken recept.

Foto’s: Erik Spronk

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Baktotaal Bouwhuis

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (2370)
Conny van Diermen 2021-12-03 09:14:24

Ik wil dit pakket graag winnen omdat mijn man en ik echt kunnen genieten van de vers gebakken stroopwafels op braderieën en markten en daarom zou ik hem op 28 december als hij jarig is graag willen verrassen met zo'n heerlijke eigen gemaakte stroopwafel, dan kan zijn verjaardag niet meer stuk.

Beantwoorden
CO
Nicky 2021-12-03 09:16:28

Dat zou heel erg leuk zijn, kan ik de laatste weken van mijn verlof lekker oefenen en vrienden en familie blij maken met lekkere stroopwafels. En m'n collega's zodra ik terug ben van verlof. Lekkere baksels uitdelen is toch echt part of the fun!

Beantwoorden
NI
Milou 2021-12-03 09:16:53

Ik wil dit graag winnen zodat ik met kerst als de wandeltocht die achter mijn huis door kan gaan, de wandelaars een vers gemaakte stroopwafel kan aanbieden

Beantwoorden
MI
Maartje Janssen 2021-12-03 09:17:24

Zou zo leuk zijn om te winnen! Mijn zusje is helemaal gek op stroopwafels. Als we op de markt zijn moeten we altijd een verse halen.
Lijkt me heel leuk om dit thuis voor haar te kunnen maken, dan heeft zij verse stroopwafels en kan ik weer iets nieuws leren!

Beantwoorden
MA
Colinda Jacobs 2021-12-03 09:18:14

Zo'n pakket zou ik fantastisch vinden! Ik ben gek op het bakken van taart e.d. Mijn jongste zoon houdt alleen niet van taart, maar is gèk op stroopwafels. Hij is jarig in December. Hoe tof zou het zijn als ik dan ook op zijn verjaardag eens iets zelfgebakken kan geven wat hij wèl lekker vindt...

Beantwoorden
CO
John 2021-12-03 09:18:18

Leuk. Alleen voor de geur in mijn huis wil ik dit pakket al graag willen. En daarna natuurlijk voor de stroopmondjes van onze kids.

Beantwoorden
JO
Milou 2021-12-03 09:18:29

Zodat ik tijdens de kerst cross aan de wandelaars die achter mijn huis langs lopen, een vers gemaakte stroopwafel kan uitdelen

Beantwoorden
MI
Inge Vredeveld 2021-12-03 09:18:30

Wat een leuke actie, zo leuk om te winnen, zeker omdat mijn kleinzoon stapelgek op stroopwafels is.
Dan kan ik ze zelf bakken met hem, super tof.
I

Beantwoorden
IN
Kitty 2021-12-03 09:18:54

Dat zou kei gaaf zijn. Wat zou ik dit pakket graag winnen. We zijn bezig met een keukenverbouwing waarbij er een keuken komt van onze dromen. Daar zou dit niet in mis staan. Ik gebruik veel van de recepten aan alle kant en ze zijn altijd super fijn om te gebruiken

Beantwoorden
KI
Elise Hol 2021-12-03 09:19:36

Wauw, altijd al heel graag een keer zelf stroopwafels willen pakken 😍 dus ik doe graag mee aan deze winactie!

Beantwoorden
EL
Kathy porte 2021-12-03 09:19:53

Zo leuk !
Ik wil dit heel graag winnen om mijn man en dochtertje eens lekker te verwennen want dit eten ze wel heel graag ...
En samen koken doen ze ook heel graag dus iets gezellig om samen te maken en op te eten ....
Duimen maar 🤗

Beantwoorden
KA
Maja Houtekamer 2021-12-03 09:20:01

Ooooh, dat zou ik graag proberen! We zijn hier dol op verse stroopwafels, vooral die van Markus! Dan moeten zèlfgemaakte vast ook erg lekker zijn. We hebben vijf thuiswonende kinderen die allemaal graag snoepen, sommigen helpen ook fijn mee in de keuken. Dat zal leuk zijn om samen met de kinderen onze eigen stroopwafels te bakken! Deze week het bakpakket met je Bakatlas gekocht bij Baktotaal Bouwhuis. Daar heeft m'n dochter ook al uit gebakken. Zelfgemaakt is altijd het lekkerst!

Groetjes van Maja

Beantwoorden
MA
Loes Oppeneer 2021-12-03 09:20:12

Ik zou heel graag winnen, zodat ik samen met mijn zoontje Samuel, onze heerlijke verse stroopwafels kunnen bakken!

Beantwoorden
LO
Geerije 2021-12-03 09:20:20

Ik zou graag het pakket winnen om stroopwafels te bakken voor mijn collega’s in het ziekenhuis. Ze vragen telkens als ik moet werken of ik ook wat gebakken heb 😅 (als je daar eenmaal mee begint...) bak veel met jouw recepten en dat valt altijd goef in de smaak.

Beantwoorden
GE
Desiree 2021-12-03 09:20:23

Leuke actie! Ze zijn zo lekker als ze nog beetje warm zijn. Heb ze altijd al een keer zelf willen maken. Dus duimpjes draaien voor dit mooie pakket!

Beantwoorden
DE
Siham 2021-12-03 09:20:29

Wat een ontzettend leuke winactie, ik zou dit pakket heel graag willen winnen. Persoonlijk sta ik elk moment van de dag in de keuken. Probeer het liefst zo veel mogelijk uit. Het lijkt mij erg leuk om stroopwafels thuis te bakken ipv ze te kopen in de winkel, home made is altijd het lekkerst. Meteen jouw recept uit proberen!

Beantwoorden
SI
Jolien Vermeulen 2021-12-03 09:20:51

Om die manier kan ik hopelijk eindelijk de stroopwafels bakken zoals het hoort en zoals het Nederland wordt gedaan, zelfs als Belg 😉. En natuurlijk zijn stroopwafels ook gewoon té lekker om niet zelf te proberen (en te blijven proberen)! #fingerscrossed

Beantwoorden
JO
Janet 2021-12-03 09:20:53

Ze ruiken altijd zo lekker, zo warm vers van de marktkraam. Stel je voor dat het thuis ook zo ruikt! Ik heb nog nooit stroopwafels gemaakt, maar kan me nu al voorstellen dat we ook met de smaken lekker kunnen experimenteren. En mijn man zal blij zijn dat we kniepertjes kunnen bakken op oudjaarsdag.

Beantwoorden
JA
Robert Hoogland 2021-12-03 09:20:55

Het ziet er gaaf uit.

Beantwoorden
RO
Tamara King 2021-12-03 09:20:58

Ohhhh wat zou ik graag het stroopwafel pakket winnen voor mijn zoon Kick (13) die er zo ontzettend dol op is! Het liefst een warme, maar doordat hij lang op school moet blijven om langer te leren ivm zijn zware dyslexie lukt t bijna nooit om op tijd op de markt te zijn en een warme stroopwafel te kunnen eten. Hij wil zelf patisserie worden dus dit zou zo leuk zijn om zelf mee aan de slag te kunnen! Wonderen gebeuren in december...wie weet! Iig een superleuke actie!! Mvg Tamara King

Beantwoorden
TA
Wim schellekens 2021-12-03 09:21:06

Zou zo geweldig zijn voor ons zoontje hij eet die zo graag en wilt papa altijd helpen als hij aan het bakken is onze kleine chef kok.

Beantwoorden
WI
Neleke van Wingerden 2021-12-03 09:21:09

Wat een leuke interessante vlog over stroopwafels, het water loopt me in de mond😄 ons gezin inclusief de kleinkids zijn dol op stroopwafels! Zeker de versgemaakte van de markt! Het lijkt me superleuk om man en klein(kids) te verrassen met eigengemaakte stroopwafels!0

Beantwoorden
NE
Linda 2021-12-03 09:21:31

Wauw ik zou graag zo’n pakket winnen🙏🏽! Samen bakken met onze dochter, en met het wafelijzer kunnen we met oud en nieuw ook kniepertjes bakken😀

Beantwoorden
LI
Deborah Colpaert 2021-12-03 09:21:42

Het lijkt mij superleuk om dit uit te proberen. Ik bak nu zo'n kleine 2 jaar heel frequent en leer graag nieuwe dingen. Jou recepten helpen daar veel bij en een bakpakket nog meer!

Beantwoorden
DE
Agnes Schouten 2021-12-03 09:21:52

Zou graag dit pakket winnen om lekker te bakken met mijn kleinzoons die zijn gek op stroopwafels .

Beantwoorden
AG
Anke Verhulst 2021-12-03 09:21:55

Wat een super leuke actie! Hier zijn we allemaal helemaal zot van stroopwafels. Ze zelf bakken zou hier de kers op de taart zijn!

Beantwoorden
AN
Claudia Muller 2021-12-03 09:21:58

Oh hier zou ik zo blij mee zijn!! Onze dochter van 10 vindt bakken net zo leuk als ik en ze is gek op stroopwafels. Zou super leuk zijn om samen stroopwafels te bakken in de kerstvakantie. En het is een perfect cadeautje dat ze kan uitdelen 😊
Vorig jaar hebben we samen kniepertjes gemaakt (Twentsche nieuwjaarsrolletjes), daarvoor moesten we een wafelijzer lenen. Dus ook daarvoor zou dit pakket goed van pas komen!

Beantwoorden
CL
Mar van Dam 2021-12-03 09:22:02

Wat een leuke winactie
Stroopwafels zijn mijn favoriet, zou helemaal geweldig zijn als ik ze zelf kan gaan bakken
En natuurlijk wel met roomboter dan zijn ze het allerlekkerst

Beantwoorden
MA
Josee 2021-12-03 09:22:13

Dol op stroopwafels ❤️
Staat al heel lang op mijn nog te maken lijstje, maar tot nu toe nog nooit van gekomen. Met dit pakket wordt het natuurlijk wel wat makkelijker gemaakt 😊

Beantwoorden
JO
Caroline Piek 2021-12-03 09:22:25

Stroopwafels zijn nostalgie! Vroeger at ik altijd zo'n zakje kruimels van de markt en nu kan ik nog altijd niet de verleiding weerstaan van zo'n XL-stroopwafel. Lijkt mij super leuk om ze zelf te maken en daar mijn taarten mee te decoreren of lekker uit te delen aan de ouderen waarmee ik werk. :)

Beantwoorden
CA
Mayke 2021-12-03 09:22:30

Ik woon nu 6 jaar in Australië en iedereen hier is gek op de Nederlandse “stroopwaffles”.
Met dit pakket wordt ik zonder probleem de favoriete collega, vriendin en bonus-tante.

Een tripje naar mijn ouders in Nederland die ik door COVID al meer dan 2 jaar niet heb kunnen bezoeken staat voor 2022 in de planning, dus ik kan het pakket dan mooi bij hun ophalen en uitproberen.

Beantwoorden
MA
Margreet 2021-12-03 09:22:35

Wat een leuke winactie
Stroopwafels zijn mijn favoriet, zou helemaal geweldig zijn als ik ze zelf kan gaan bakken
En natuurlijk wel met roomboter dan zijn ze het allerlekkerst

Beantwoorden
MA
Maike 2021-12-03 09:22:47

Wat gaaf! Ik twijfel al een tijd om een stroopwafelijzer aan te schaffen om ze een keer zelf te bakken. Helaas laat het budget het nog niet toe omdat we sparen voor een nieuwe keuken. Wil ze zeker nog een keer zelf maken, vers zijn ze altijd lekkerder!

Beantwoorden
MA
Tamara King 2021-12-03 09:22:50

Ohhhh wat zou ik graag het stroopwafel pakket winnen voor mijn zoon Kick (13) die er zo ontzettend dol op is! Het liefst een warme, maar doordat hij lang op school moet blijven om langer te leren ivm zijn zware dyslexie lukt t bijna nooit om op tijd op de markt te zijn en een warme stroopwafel te kunnen eten. Hij wil zelf banketbakker worden dus dit zou zo leuk zijn om zelf mee aan de slag te kunnen! Wonderen gebeuren in december...wie weet! Iig een superleuke actie!! Mvg Tamara King

Beantwoorden
TA
Gonny 2021-12-03 09:22:53

Wat een te gekke winactie! Ik ben als echte Nederlander gek op stroopwafels, dus ik zou ze graag ook zelf kunnen bakken.
Daarnaast vind ik het erg leuk om met mijn zoontje te bakken, dus met dit pakket kunnen we weer wat nieuws aan onze bak-lijst toevoegen.

Beantwoorden
GO
Sabine van de Belt 2021-12-03 09:22:55

Ik zal dit pakket graag willen winnen omdat ik heel veel bak, zoet, hartig en brood. Maar ik heb nog nooit stroopwafels gebakken maar die staan al wel heel lang op mijn wensen lijst. Mijn man is verslaafd aan stroopwafels en die vraagt al heel lang wanneer ik nou eindelijk voor hem lekkere eigengemaakte stroopwafels maak. Dus bij deze hoop ik het voor mijn man te winnen omdat hij heel veel voor mij doet omdat ik chronisch ziek ben en vaak veel pijn heb en dan ga ik zittend bakken om afleiding te hebben.

Beantwoorden
SA
Claudia Meertens 2021-12-03 09:23:16

Ohhhh wat zou dit leuk zijn om te winnen. Stroopwafels vinden mijn dochtertjes en ik wel erg lekker. En wat zou het dan leuk zijn om samen mijn dochtertjes zelf stroopwafels te kunnen bakken. Ze zouden dit echt mega vet en super chill (even in hun taal praten 😉) vinden. En natuurlijk wordt het eindresultaat gedeeld met familie en vrienden en mag er ook via social media worden mee gesmuld.

Beantwoorden
CL
Bea 2021-12-03 09:23:21

Ik heb een stroopwafelverslaafde echtgenoot. Elke week koop ik een pak stroopwafels voor hem. Hij eet er soms zelfs één midden in de nacht. Als ik het pakket win zal ik wel gelijk de afspraak maken dat ik niet midden in de nacht stroopwafels voor hem bak. Maar overdag met alle liefde!

Beantwoorden
BE
Joyce 2021-12-03 09:23:28

Oh wat leuk dit! Ik zou het heel leuk vinden om dit met kerst aan mijn vriend te kunnen geven. Hij is dol op warme stroopwafels en op bakken. Hoewel nog even druk zijn met het doorbakken van de hele bak atlas, weet ik zeker dat hij hier graag tijd voor maakt :)

Beantwoorden
JO
Hilda Visser 2021-12-03 09:23:32

Ik zou dit pakket graag willen winnen,om een Hollandse lekkernij door te kunnen geven aan mijn kleinkinderen.

Beantwoorden
HI
Mart Jansen 2021-12-03 09:23:49

Dat is wat ik zo mis hier op het eiland ( pico, azoren). Kennen ze niet en we zijn er zooooo gek op.

Beantwoorden
MA
Sofie Janssens 2021-12-03 09:23:54

Leuk! Ik zou dit pakket graag winnen, omdat wij dol zijn op stroopwafels. Ik bak veel wafels, maar stroopwafels heb ik nog niet durven proberen,ook al wil ik dat heel graag doen. Een pakket zou dus heel handig zijn en nadien maken we ze dan volgens het recept van Rutger, want die receptjes lukken altijd!

Beantwoorden
SO
Rik 2021-12-03 09:23:57

Vaak bak ik graag de recepten van jouw site, hoe leuk is het om dit recept ook eens te proberen en dan dit te kunnen winnen!

Beantwoorden
RI
Patricia 2021-12-03 09:24:00

Thuis heb ik een kleine stroopwafel monster van 2 rond lopen. Het liefst eet die het de hele dag door. Maar dat doen we natuurlijk niet. Daarom zou het mooi zijn, kan ik elke dag een verse stroopwafel voor hem bakken.

Beantwoorden
PA
Elsemieke 2021-12-03 09:24:01

Alle recepten die ik tot nu toe van Rutger heb gemaakt zijn fantastisch! Ze lukken altijd en op de site zijn ook altijd handige tips te vinden voor als je iets niet in huis hebt. Het lijkt me superleuk om zelf stroopwafels te maken. Op de markt kan ik niet langs een kraam lopen zonder er 1 te kopen. De geur…. Die doet het hem. En als je dat thuis kan creëren… Wat wil je nog meer! Met de bankproduct van Baktotaal Bouwhuis moet het helemaal goed komen. De levering en kwaliteit van de producten is namelijk super! Ik koop er altijd mijn spullen!

Beantwoorden
EL
Pleun 2021-12-03 09:24:24

Ik zou dit pakket graag winnen, omdat stroopwafels echt de favoriete koeken van mij en mijn vriend zijn. Helaas kun je ze hier in de buurt eigenlijk nergens vers kopen, dus zelf maken zou echt een uitkomst zijn. Verse stroopwafels wanneer je maar wil klinkt als een droom! En het toetje voor kerst is dan ook vast geregeld ;)

Beantwoorden
PL
Hilde 2021-12-03 09:24:35

Wat een onwijs leuke actie!
Het lijkt mij fantastisch om eens net zo lekkere stroopwafels als op de markt te maken (of nog lekkerder!). Ik denk dat familie en vrienden graag meegenieten ervan :)

Beantwoorden
HI
Sharon 2021-12-03 09:24:36

Mijn zoontje van 3 is gek op stroopwafels! Elke keer als we naar de markt gaan, gaan we een stroopwafel halen bij zijn favoriete kraampje.
Omdat ik zwanger ben zullen we dalijk minder naar de markt gaan dus hoe fijn is het als ik ze dalijk thuis zelf voor hem kan maken :).

Beantwoorden
SH
Anne mensink 2021-12-03 09:24:38

Ik zou het pakket heel graag willen winnen. Ik ben gek op stroopwafels en koop altijd verse uit de supermarkt. Ik heb ze nog nooit zelf gemaakt, dat lijkt me erg leuk om te doen

Beantwoorden
AN
Antonia 2021-12-03 09:24:40

Wat zou ik dat graag winnen! Ik zou het aan mijn dochter geven die 12 januari 18 wordt. Ze heeft het erg druk met haar studie verpleegkunde en daarnaast werkt ze ook nog met demente ouderen. Stroopwafels zijn hat favorieten, maar de verse kan ze nooit halen op de markt omdat ze dan altijd werkt.

Beantwoorden
AN
Nancy Peters 2021-12-03 09:24:56

Ik heb een tante in Amerika(90!)die me steeds maar weer vraagt om stroopwafels op te sturen. Hoe gaaf zou het zijn dat ik dit pakket win en het dan door lan sturen naar Amerika zodat ze zelf met hulp van haar dochters stroopwafels kan maken!!

Beantwoorden
NA
Nicole 2021-12-03 09:25:00

Jaaaa, dat lijkt mij echt super leuk om te maken!!! Altijd al willen doen!! En ik ben mega geknoopt verse stroopwafels😍😍… en met dit recept en pakket lijkt mij dacht echt perfect om te doen😄😄

Beantwoorden
NI
Lia Deckers Rasenberg 2021-12-03 09:25:02

Omdat mijn arm ontstoken is en dit een langdurige blessure is ben ik anders gaan bakken, ik kan heel slecht rollen dus taarten bekleden gaat niet..wellicht dat dit wel gaat lukken..

Beantwoorden
LI
Anke Verstreken 2021-12-03 09:25:08

Wekelijks probeer ik een nieuw soort gebak uit om mijn bakkennis uit te breiden. Stroopwafels zouden dus mooi passen in de rij en ik eet ze super graag, met een stroopwafelpakket zou ik snel aan de slag kunnen en de rest van de familie blij maken met mijn nieuwe creatie ;) Leuke tips ook!

Beantwoorden
AN
Rosa van Amstel 2021-12-03 09:25:24

Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag het stroopwafel pakket willen winnen zodat ik heerlijke stroopwafels met en voor mijn 2 dochters kan maken. Ze zijn er gek op en ik stiekem ook. 😄

Beantwoorden
RO
Anneke de Vries 2021-12-03 09:25:32

Wafels bakken kunnen we al,
Per jaar zo'n 200 in getal.
Alle kinderen en kleinkinderen genieten
En ook onze stroopwafel pieten!
Stroopwafels hebben we nog nooit gebakken
We hopen dit pakket lekkere pakket hier te pakken!
Maar we zijn ook niet getreurd
Als een ander goed word gekeurd!
Om dit mooie pakket te winnen
Moet je toch echt hier beginnen!
Een goed recept en producten erbij
Van Bakhuis totaal, dat maakt me blij!
Wij loten heel graag mee
En zijn met dit pakket zeer tevree!

Beantwoorden
AN
Maria Hof 2021-12-03 09:25:40

Ik zou graag kans willen maken op een stroopwafelpakket om lekkere stroopwafels te kunnen maken die ik als extra in kerstpakketjes voor ouderen erbij wil doen.

Beantwoorden
MA
Carola Meeuse 2021-12-03 09:25:43

Ik zou dit pakket heel graag willen winnen zodat ik stroopwafels kan maken voor mijn zusje 😃 Zij is verstandelijk gehandicapt en als je haar vraag wat voor koekje ze wil is het standaard antwoord; Wafel! Het maakt niet uit waar ze uit kan kiezen, zelfs een gebakje laat ze ervoor staan ❤️

Beantwoorden
CA
Heleen 2021-12-03 09:25:45

Iedereen hier thuis is gek op stroopwafels. Hoe leuk zou het zijn als we (mijn zoontjes en ik) deze zelf zouden kunnen bakken met het stroopwafelpakket!

Beantwoorden
HE
Bianca Poster 2021-12-03 09:25:46

Oh wat leuk! Ik ben druk geweest met de sinterklaasslof, de speculaaspoppen, vandaag gaan de kinderen bij mij op de bso aan de slag met de speculaasplanken.
Het lijkt mij geweldig om ook een keer stroopwafels te maken!
Mooie dag verder vandaag.

Beantwoorden
BI
Conny Bom-van 't Hof 2021-12-03 09:25:53

Dit pakket zou ik heel graag willen winnen om mijn vader van 92 een klein lichtpuntje te bezorgen in de vorm van zelfgemaakte stroopwafels. Recent is mijn moeder overleden die tot op hoge leeftijd zelf graag bakte. Nu zij er niet meer is ben ik meer gaan bakken en hiermee wil ik mijn vader graag verrassen.

Beantwoorden
CO
Trijnie Terpstra 2021-12-03 09:25:57

Mooi zo'n pakket. Ik zou 'm aan m'n dochter geven. Met Sinterklaas krijgt ze de bakbijbel 😀. Dit zou een mooi cadeau voor haar zijn voor onder de kerstboom 🌲.

Beantwoorden
TR
Esther 2021-12-03 09:25:57

Oohh dat lijkt me lekker!😍 dol op stroopwafels, stroopwafeltaart, boterkoek met stroopwafel enz. Het zou toch tof wezen als dit straks kan met zelfgemaakte stroopwafels! Mmm…

Beantwoorden
ES
Coby ten Bokkel 2021-12-03 09:26:01

De geur van de stroopwafelkraam op de markt als klein kind komt weer helemaal naar boven! En dan het liefst zo’n grote stroopwafel, die nog vers en een beetje warm is. Het water loopt me in de mond! Binnenkort ga ik met zwangerschaps verlof, en met mijn zoete cravings, zou ik dan alle tijd hebben om aan de slag te gaan met dit mooie pakket! En wie weet staat over een paar jaar mijn eigen kleintje niet te kwijlen bij de stroopwafelkraam, maar bij mijn aanrecht!

Beantwoorden
CO
Melissa 2021-12-03 09:26:09

Heel graag
Deze koekenbakker is nog in de leer en dit zou mij erg helpen om mij verder te kunnen gaan ontwikkelen.
En uiteraard zijn stroopwafels goddelijk!

Beantwoorden
ME
Liselotte Alentijns 2021-12-03 09:26:15

Als Belgische MOET ik altijd een lekkere verse stroopwafel hebben als ik in Nederland ben... Maar nu zit ik thuis te revalideren na een operatie en kan ik niet snel de oversteek maken voor een heerlijke wafel. Dus het zou zalig zijn om ze zelf thuis te kunnen maken!

Beantwoorden
LI
Martine 2021-12-03 09:27:07

Volgens mijn man zijn er geen betere stroopwafels dan die van de plaatselijke bakkers hier. Daar ben ik het niet mee eens en met dit pakket kan ik laten zien dat andere stroopwafels ook lekker zijn! En dan ook nog zelfgemaakt.

Beantwoorden
MA
Debbie van Heusden 2021-12-03 09:27:22

Mijn dochter is helemaal dol op bakken. Ze kan al heerlijke taarten maken, zeker haar brownie taart, en haar cupcakes zijn ook om te smullen. Ze wil hier graag haar beroep van maken. Daarom zou dit pakket een leuk cadeautje voor haar zijn. En we zijn hier dol op stroopwafels, dus dat komt zeker wel goed. Dus duimen maar!

Beantwoorden
DE
Janne 2021-12-03 09:27:47

Wat een zalig pakketje! Heerlijk om een dagje te bakken samen met mijn metekindjes die verzot zijn op deze lekkernij!

Beantwoorden
JA
Annelies Bol 2021-12-03 09:28:06

Lik mij heel lekker en ben sinds 2 maanden met pensioen en eindelijk tijd om lekker te bakken en stroopwafels te maken succes verder

Beantwoorden
AN
Sandra Kamphuis 2021-12-03 09:28:38

Oh ja, heerlijk als vakantieactiviteit. Het gezin waar ik werk zijn echte stroopwafelverslinders. Vier blije snoetjes (en een paar volwassenen!)

Beantwoorden
SA
Danielle 2021-12-03 09:29:05

Ohhh een hele mooie actie🤤 Ben echt gek op stroopwafels en zelf maken eigenlijk nog nooit gedaan. Wat lijkt me dat super leuk om te doen. Helemaal met zo'n compleetpakket dan kan ik meteen van start gaan🥰

Beantwoorden
DA
Sietske 2021-12-03 09:29:15

De vraag is misschien eerder: wie wil dit niet winnen?!
Dus de kans dat ik win is niet groot, toch probeer ik het. Aangezien bakken mijn grootste hobby is en ik nog nooit zelf stroopwafels heb gemaakt. 🤷‍♀️ Daar zou toch verandering in moeten komen!

Beantwoorden
SI
Caroline 2021-12-03 09:29:29

Wat leuk! Ik doe mee voor de kinderen. die zien de kraam vaak op de markt. Daar wordt natuurlijk heerlijk gesnoept maar ook altijd komt de vraag wanneer we ze zelf gaan bakken. Dus duimen maar🤗👍

Beantwoorden
CA
Monique Hunnef 2021-12-03 09:30:03

Dit lijkt me geweldig om te winnen. Lekker samen met onze cliënten genieten van de ouderwetse stroopwafels. Zeer welkom in deze roerige tijd in de zorg!!

Beantwoorden
MO
Wendy Roggeveen 2021-12-03 09:30:14

Zag net in mijn herinneringen van Facebook dat ik precies 3 jaar terug ook mee heb gedaan aan een winactie van jou. Toen helaas niet gewonnen. Dus probeer het nu nog een keer En wie is er nu niet dol op stroopwafels? Van de gewone koek, tot cake, cheesecake of taart. Stop er stroopwafels in en het wordt fantastisch

Beantwoorden
WE
Jaimy van Duuren 2021-12-03 09:30:18

Stroopwafels zijn echt favoriet hier in huis! Dus het zou super leuk zijn om ze voortaan zelf te maken! Dat zou nog veel lekkerder zijn.

Beantwoorden
JA
Marloes 2021-12-03 09:30:20

Wat leuk! Ik zou dit pakket graag winnen omdat ik al eens eerder een poging heb gedaan om stroopwafels te bakken maar dat was nog niet helemaal succesvol. Graag zou ik het met de tips van Rutger nog eens proberen 🤗

Beantwoorden
MA
Jantine Huizing 2021-12-03 09:30:24

Ik zou het pakket graag winnen voor mijn dochter Jytte. Ze zit in haar examenjaar, gaat volgend jaar op kamers en is dol op bakken!! Zo zou ze mooi zelf nog kunnen bakken terwijl ze op zichzelf woont! En jouw stroopwafels worden hier regelmatig gebakken. Net als je brownies, chocolate chip cokes, blondies... enz.enz.

Beantwoorden
JA
Inge 2021-12-03 09:30:35

Dat zou een leuke verassing zijn! Wij bakken hier regelmatig, alleen we hebben er nog nooit aan gedacht om zelf stroopwafels te maken. Dat zal vast wel wat geklieder zijn de eerste keer maar ze zullen er vast niet minder om smaken!

Beantwoorden
IN
Annemiek Hazelzet 2021-12-03 09:30:39

Ik ben gek op stroopwafels en mijn kinderen denken dat ik met dit pakket nu ook eindelijk aan het bakken ga uit de boeken van Rutger. Wordt ook wel tijd 🤣

Beantwoorden
AN
Myrna rook 2021-12-03 09:30:39

Oh dat wil ik al heel lang proberen. Heb voor de lol een aantal oude gietijzeren ijzers gekocht. Zowel knoepers als stroopwafels. Ik wilde ze een maken op echt vuur boven de ofyr. Leek me leuk in de tuin. En ruikt heerlijk! Dat is vast leuk om te testen maar ik vermoed dat dit electrische ijzer echt handiger zal gaan😃. Kan evt foto’s sturen…

Beantwoorden
MY
Caroline 2021-12-03 09:30:40

Oh ik ben zo dol op die verse stroopwafels van de markt. Het zou heel lekker zijn als ik deze nu ook thuis kan maken😋😋

Beantwoorden
CA
Harriet 2021-12-03 09:31:01

Oei dat ziet er heerlijk uit! De geur van verse stroopwafels is echt een van de lekkerste geuren! En heel moeilijk te weerstaan.. ze kan mijn huis dus elke dag ruiken met zo’n mooi pakket.. al zullen de Kabouters die snachts mijn kleren te klein maken dat niet zo leuk vinden, hebben ze nog meer werk 🙈

Beantwoorden
HA
Jessica 2021-12-03 09:31:04

Het is al lang geleden dat ik een echte goeie warme stroopwafel heb gegeten. Normaal vind je ze overal op markten maar de markten hier in de buurt gaan tegenwoordig allemaal niet meer door.. hoe lekker zou het zijn als ik mijn eigen kan maken! Stroopwafels zijn ook echt een jeugd sentiment (en ook vooral die stukjes die over blijven van de randjes)

Beantwoorden
JE
Marielle 2021-12-03 09:31:21

Oh, ja, ik wil! Dan kan ik met alle kleinkinderen stroopwafels bakken, onze toffe buurvrouw iets lekkers geven, wafels meegeven aan de ambitieuze buurman die nu in Brussel werkt maar soms heimwee heeft, stapels wafels meenemen naar het werk (als dat weer mag), uitdelen aan mensen op straat om 00.00 uur ipv vuurwerk afsteken, kniepertjes maken op nieuwsjaardag, om weer warm te worden in die keuken die s’ ochtends zo koud is, onze vrienden verrassen, enz enz.

Beantwoorden
MA
Fatima 2021-12-03 09:31:23

HOLD YOUR WAFFLE! Ik wil dat geniet momentje ook in huis hebben💗💗 en er niet altijd helemaal voor hoeven te rijden naar een stroopwafel kraam😍.

Ik heb dit nodig om te overwinteren!😂

Beantwoorden
FA
Gerianne 2021-12-03 09:31:32

Ooohh ik houd van stroopwafels, en al helemaal die heerlijke verse die nog warm zijn. En daarnaast houd ik er gewoon van om te bakken! Zou super leuk zijn om dit pakket te winnen zodat ik zelf stroopwafels kan maken. En mijn vriend en collega's in het ziekenhuis vinden het ook helemaal niet erg om dan mijn baksels te mogen proeven.

Beantwoorden
GE
Josee 2021-12-03 09:31:33

Ik loot zeker mee als ik zou winnen dan zal ik
Stroopwafels bakken voor mijn clienten die zijn er dol op en aangezien ik wel van bakken houd komt het zeker van pas.

Beantwoorden
JO
Manon 2021-12-03 09:31:38

Een vriendin van me uit Zweden is helemaal gek van stroopwafels (en ik zelf natuurlijk ook). Ze komt me in februari van 2022 weer opzoeken in Nederland en ik zou haar graag verrassen met zelfgemaakte stroopwafels dit keer!

Beantwoorden
MA
Myrna Rook 2021-12-03 09:31:48

Oh dat wil ik al heel lang proberen. Heb voor de lol een aantal oude gietijzeren ijzers gekocht. Zowel knoepers als stroopwafels. Ik wilde ze een maken op echt vuur boven de ofyr. Leek me leuk in de tuin. En ruikt heerlijk! Dat is vast leuk om te testen maar ik vermoed dat dit electrische ijzer echt handiger zal gaan😃. Kan evt foto’s sturen…

Beantwoorden
MY
Marianne 2021-12-03 09:32:04

Ik wil dit pakket heel graag winnen omdat ik door jouw recepten het bakken helemaal heb gevonden. Het is mijn nieuwe hobby geworden. Stroopwafels heb ik nog nooit gebakken maar met dit pakket ga ik gauw aan de slag!

Beantwoorden
MA
Henny Eikelberg 2021-12-03 09:32:21

Ik zou het heel erg leuk vinden nu is doe ik met mijn moeder van bijna 90 jaar wafels bakken maar het zou zo leuk zijn om met haar stroopwafels te maken. Dat is weer eens wat anders en ze vind ze super lekker. Dat zou in deze op het moment extra donkere dagen en een hele leuke bezigheid zijn.
Hoop zo dat ik één van de winnaars ben want ik kijk uit naar haar vrolijke glinsterende oogjes omdat dan met haar te delen :-)

Beantwoorden
HE
Sietske 2021-12-03 09:32:21

De vraag is eerder: Wie wil er nou niet met dit pakket aan de slag?
Ik in ieder geval wel! Nog nooit eerder stroopwafels gemaakt en daar moet toch eens verandering in komen!

Beantwoorden
SI
Jessie 2021-12-03 09:32:23

Ik geniet van het bakken en ben nog volop in de leer. Stroopwafels zijn zo lekker. Ik zou ze graag eens zelf willen maken. Dit zou ideaal zijn.

Beantwoorden
JE
Petra A. 2021-12-03 09:32:24

Als Goudse lijkt het me super om ze zelf te kunnen maken met me dochters. En eigenlijk zijn de snippers (de rest randjes) het lekkerst. Maar geen probleem, we maken de stroopwafels, nemen mee naar werk en eten de snippers zelf.

Beantwoorden
PE
Danielle Lentjes-Sonnemans 2021-12-03 09:32:34

Als moeder en tante van stroopwafel verslinders lijkt het me dè activiteit om samen met mijn 17, 14, 11 en 8 jarige Kids te doen in vakanties (sorry, weekenden vliegen voorbij). De jongste 2, de neefjes, zijn ervaren kniepertjes bakkers door oma. De oudste 2 , mijn zonen, zijn ervaren testers.
Samen hebben ze de grootste lol, vandaar dat het de ultieme verrassing zal zijn als ons dit pakket gegund wordt.

Beantwoorden
DA
Ysa 2021-12-03 09:32:58

Mijn man komt van origine uit Duitsland en is helemaal weg van stroopwafels. Toen hij nog in Duitsland woonde ging er altijd een pakje stroopwafels mee. Nu hij al 6 jr hier woont zou het super zijn om voor hem zelf gemaakte stroopwafels te bakken. De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze wel eens 😄

Beantwoorden
YS
Sandra Luurtsema 2021-12-03 09:33:06

Wat een super leuke actie! Ik zat er toevallig aan te denken om eindelijk (na jaren) op zoek te gaan naar een goede wafelijzer en nu komt ineens deze actie voorbij 😍

Stroopwafels staan al heeeeel lang op mijn to do lijst, omdat dat mooie herinneringen heeft aan vroeger. Ik wil ze graag maken voor mijn oma van 91,daar snoepte ik vroeger de kruimels van de stroopwafels.

Nu zijn mijn dochters en zoon bij mij aan de beurt ipv bij de kraam op de markt, daarom zou ik echt heel graag dit pakket winnen. Tijd om nieuwe herinneringen te maken 😊

Beantwoorden
SA
Anne 2021-12-03 09:33:09

Wauw! Stroopwafels worden hier in het huis verslonden! Nu haal ik iedere week een pakje op de markt, maar wat zou het super zijn om ze zelf te mogen en kunnen bakken.

Beantwoorden
AN
Marieke 2021-12-03 09:33:39

Stroopwafels staan zeker op mijn bak Bucket list! Lijkt me echt tof en lekker om deze zelf te maken. Het pakket lijkt mij dan ook erg leuk om te winnen!

Beantwoorden
MA
Jenneke Holleman 2021-12-03 09:33:51

Sinds corona ben ik mijn bak skills aan het uitbreiden. Van gebak tot brood. Het enige wat ik nog niet heb gedaan is stroopwafels bakken.
Wat zou het leuk zijn als ik die skills ook kan gaan leren.

Beantwoorden
JE
Christel Molleman 2021-12-03 09:34:12

Lijkt me fantas om stroopwafels te maken. De kids (3 en 6) zijn er ook dol op. Een koekje die makkelijk zelf te maken is en ook samen met de jongens(die gek op alles zijn wat met karamel gemaakt is). Ook handig om zelf ijshoorntjes te maken in de zomer of voor een traktatie! En leuk als we de bakskills van hun overgrootopa die bakker was en van hun moeder over te geven aan de volgende generatie!

Beantwoorden
CH
Heleen Briers 2021-12-03 09:34:24

Oh wat een leuke winactie ! Ideaal om mijn schoonvader mee te verrassen, hij is er namelijk verzot op en hij heeft me al een aantal keer gevraagd wanneer ik dat eens zou maken voor hem. Ik ben Belgisch en mijn vriend is van Nederland, ik kende de stroopwafels wel vanuit de winkel maar at voor het eerst dit jaar een echte stroopwafel uit een stroopwafelkraam. WAUW zoveel beter ! Ik wil ze dolgraag zelf leren maken.

Beantwoorden
HE
Mirjam de Wolf 2021-12-03 09:34:27

Het zou geweldig zijn als ik dit pakket zou mogen winnen! Ik bak ontzettend graag, lekker je hoofd leegmaken! Stroopwafels maken staat al heel lang op m'n verlanglijstje en met dit duidelijke recept moet dat toch zeker gaan lukken!!

Beantwoorden
MI
Fatima Khan 2021-12-03 09:34:39

HOLD YOUR WAFFLE! wat een geweldige actie dit!😲 Ik wil dit winnen om thuis met de mensen om mij heen heerlijke geniet momentjes te creëren, daar waar we normaal voor naar een stroopwafel kraam moeten rijden (en die is ver haha..) kunnen we dit geluks momentje nu jn huis halen!

De beste manier om te overwinteren en de mensen om mij heen happy te maken!

Beantwoorden
FA
Michelle 2021-12-03 09:34:52

Hii Rutger,

Zo’n stroopwafelset lijkt me wel wat! Als thuisbakker van de familie kan ik dan heerlijk aan de (be)slag om voor iedereen heerlijke stroopwafels te bakken. En met jouw tips moet dat helemaal lukken!

Beantwoorden
MI
Marjolein van der stigchel 2021-12-03 09:35:06

Omdat de kids stroopwafel verslaafd zijn! Ik weet zeker dat de kruimels ook op gaan!

Beantwoorden
MA
Marloes 2021-12-03 09:35:09

Ik wil altijd alles proberen! En vaak lukt het ook gewoon :-) dus stroopwafels wil ik ook aan mijn ‘assortiment’ toe kunnen voegen. Kan ik mijn mannetje en meisjes super blij mee maken 😍

Beantwoorden
MA
Linda 2021-12-03 09:35:12

Dat zou ik wel heel graag willen winnen heb nog nooit stroopwafels gebakken maar mijn kinderen zijn wel dol op stroopwafels wat is nou leuker en lekkerder dan zelfgemaakte stroopwafels te eten gezellig samen aan de bak gaan nu al zin in maar eerst heel hart gaan duimen voor deze tegeke prijs

Beantwoorden
LI
Joke Siersema 2021-12-03 09:35:13

Wat een geweldig pakket. Ik zou dit heel graag willen winnen. De demente bewoners van mijn verpleegafdeling zouden hier vast heel blij van worden. Lekker smullen en wat zal het heerlijk ruiken op de woningen. Bovendien kan ik het wafelijzer uitlenen aan de buren in het verpleeghuis, zodat mijn collega's hun bewoners ook blij kunnen maken. Heel Bruggerbosch aan de stroopwafels

Beantwoorden
JO
Rianne 2021-12-03 09:35:21

Wow, wat een gave winactie!
Ik wil het pakket heel graag winnen omdat mijn gezin (5 personen) en ik dol op stroopwafels zijn. Ik maak ook heel graag stroopwafeltaart, het zou te gek zijn om die met zelfgemaakte stroopwafels te maken!

Beantwoorden
RI
Marjolein v. B 2021-12-03 09:35:25

Ik ben gek op stroopwafels! Het lijkt mij dé ideale activiteit voor in de kerstvakantie. Ik loot graag mee!

Beantwoorden
MA
Irene Ham-Ouwehand 2021-12-03 09:35:33

Wat zou ik dit graag winnen zeg, want ik ben gek op bakken, voorzie vaak iedereen om mij heen wel van wat lekkers wat ik heb gemaakt. mijn vader van 96 vind het ook erg leuk en lekker om wat te smikkelen. En stroopwafels doe ik hem een heel groot plezier mee, en wat is leuker als ik dat voor hem zou kunnen maken.... in januari is hij jarig... dus wie weet voor zijn 97 verjaardag zelf gemaakte stroopwafels.....

Beantwoorden
IR
Hanna Donker 2021-12-03 09:35:35

Fantastisch! Zo'n pakket willen wij wel winnen. Mijn dochtert (9) en ik vinden het heerlijk om op zondagochtend heel vroeg op te staan om lekkere dingen te bakken. Heerlijk rustig, kerstboom aan en samen genieten voordat de mannen wakker worden! Dit pakket zou ook heel leuk zijn om te proberen!! ♥️

Beantwoorden
HA
Ines Delmee 2021-12-03 09:35:38

Gewoon omdat het heerlijke koeken zijn en hoe mooi zou het zijn om doe zelf te kunnen maken (samen met de kids)

Beantwoorden
IN
Gea 2021-12-03 09:35:57

Stroopwafels lijkt mij leuk om te maken is weer eens iets anders dan kniepertjes

Beantwoorden
GE
Jolanda 2021-12-03 09:36:09

Jaa wat zou ik graag zo'n mooi pakket willen winnen. Vroeger maakte wij met mijn opa altijd stroopwafels met een gietijzeren vorm boven het vuur. Graag zou ik mijn zoontje ook willen grootbrengen met het maken van eigen stroopwafels maar dan in een modern jasje. Hij zal er van smullen en zijn vader en moeder ook

Beantwoorden
JO
J. van den Heuvel-Houtkamp 2021-12-03 09:36:10

Wat zou ik dat leuk vinden! Ondanks de corona toestanden etc. kan ik gelukkig nog steeds met mijn kleindochter bakken. Voor mij is dat een welkome afleiding van mijn nogal geisoleerde leventje in deze tijd...

Beantwoorden
J.
Fatima DeVries 2021-12-03 09:36:17

HOLD YOUR WAFFLE! wat een geweldige actie dit! Ik wil dit winnen om thuis met de mensen om mij heen heerlijke geniet momentjes te creëren, daar waar we normaal voor naar een stroopwafel kraam moeten rijden (en die is ver haha..) kunnen we dit geluks momentje nu jn huis halen!

Beantwoorden
FA
Marieke van Holland 2021-12-03 09:36:29

Super!! Ben herstellende van borstkanker en het liefste wat ik nu doe is koken en bakken!!! Zou mijn man hier echt mee kunnen verwennen, die snoepkont is dol op stroopwafels haha dit heeft ie wel verdient na al t zorgen voor mij! Groetjes Marieke van Holland

Beantwoorden
MA
Wendy 2021-12-03 09:36:37

Voor Corona haalden mijn collega’s en ik elke week stroopwafels op de markt. Nu met thuiswerken is die traditie gesneuveld. Wanneer we elkaar eindelijk weer allemaal zien zelf stroopwafels maken zou geweldig zijn!

Beantwoorden
WE
Bianca 2021-12-03 09:36:41

Ik zou superblij zijn mocht ik zo een stroopwafelpakket kunnen winnen. Daar de kinderen en wijzelf ook er verzot op zijn. En met zo een pakket kan ik lekker zelf aan de slag gaan. Ik duim alvast heeeeeeel hard dat ik in de prijzen mag vallen. Groetjes Bianca 👍🍀👍🍀👍🍀👍🍀👍🍀👍🍀👍💪👍🍀👍🍀

Beantwoorden
BI
Saskia 2021-12-03 09:36:42

De geur die je ruikt op de markt van de overheerlijke stroopwafelkraam rook ik tijdens het lezen van deze blog ook. Het zou heel leuk zijn om de straat waar ik woon te verblijden met deze geur én smaak! 🤩

Beantwoorden
SA
Sandra Naber 2021-12-03 09:36:44

Ons gezin houdt heel erg van koken en bakken
nog nooit hebben we stroopwafels op elkaar kunnen plakken.
Aan onze dochters van vier en zeven
vinden we het belangrijk om mee te geven:
Verse ingrediënten, alles zelf gemaakt
Zorgt er echt voor dat je eten het beste smaakt!

Beantwoorden
SA
Yvonne 2021-12-03 09:36:55

Supergraag zou ik dit pakket winnen. Binnen ons grote gezin van kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen zijn er veel liefhebbers van stroopwafels en toch heb ik ze nog nooit zelf gemaakt. Ik weet niet hoe en heb de spullen niet. Het zou dus een enorme verrassing zijn dit pakket. Niet alleen voor mij, maar voor de hele familie 🤞

Beantwoorden
YV
Karin Prins 2021-12-03 09:37:01

Wij zijn hier thuis allemaal dol op stroopwafels! Maar vers gebakken zijn ze natuurlijk het allerlekkerste! Het is altijd moeilijk om zomaar een stroopwafelkraam op de markt voorbij te lopen zonder een verse warme stroopwafel te eten! Hoe leuk is het om dat nu zelf te kunnen maken, met alles wat je nodig hebt in het winpakket! Ik kan niet wachten! Met een beetje geluk kan ik dan nog net voor de Kerst zelf stroopwafels maken!

Beantwoorden
KA
Tim Hackmann 2021-12-03 09:37:12

Zoo ik ben al jaren fan van je recepten en heb er veel van geleerd! Ik ben ook ik een bakkerij gaan werken, maar zelf bakken is nog altijd het leukste! En op mijn werk maken we geen stroopwafels, dus is dat extra meer reden om dit thuis zelf te maken! :)

Beantwoorden
TI
Janine 2021-12-03 09:37:14

Inmiddels bijna alles uit de bakbijbel gebakken, ik ben vooraan begonnen en heb iedere week een recept gebakken. Als aanvulling op mijn koekjesbijbel, waar ik sinds kort in ben begonnen, wordt het nu tijd voor iets nieuws en ik zou wel heel graag de stroopwafels willen proberen!

Beantwoorden
JA
Melissa 2021-12-03 09:37:15

Wat leuk! Ik zou graag winnen, zodat ik niet alleen stroopwafels kan maken, maar alle ijzerkoekjes uit mijn Koekjesbijbel en ik kan dan natuurlijk onze Groningse spekdikken (als je die nog niet kent: proberen!) nog bakken met oud&nieuw.

Beantwoorden
ME
Miranda van Balen 2021-12-03 09:37:19

Ik heb nog nooit stroopwafels gemaakt, en het lijkt me leuk om het samen met mijn dochter te maken. Die bakken fantastische vind

Beantwoorden
MI
Mariska 2021-12-03 09:37:32

Het lekkerste Hollandse koekje en warm zijn ze het lekkerst. Dus zou ze graag zelf maken.

Beantwoorden
MA
Annalies 2021-12-03 09:38:03

Samen gezellig bakken met de kinderen, we houden er zo van! We bakken regelmatig iets uit de bakbijbel in het weekend, stroopwafels zouden voor weer een leuke afwisseling zorgen :)

Beantwoorden
AN
Alyssa 2021-12-03 09:38:08

Wauw, wat een toffe actie! Er gaat niets boven verse stroopwafels. Altijd als ik in Arnhem ben moet ik hoe dan ook een verse stroopwafel eten in het cafeetje waar ze deze a la minute maken. De laatste keer is al even geleden, dit was met mijn opa. Ik ben dol op bakken en wat zou ik hem graag verassen met verse stroopwafels! (en mijn oma ook uiteraard) Dit pakket lijkt me daar fantastisch voor :D

Beantwoorden
AL
Annelies Winkelhorst 2021-12-03 09:38:24

Het zou geweldig zijn om in Noorwegen, waar ik woon, heerlijke nederlandse stroopwafels te kunnen maken. Het is lastig om hier echte goede te kopen. Ik bak veel maar stroopwafels heb ik nog nooit geprobeerd. Als ik zoveel geluk heb om te winnen mag het pakje evt worden opgestuurd naar mijn moeder in nl dan komt het vanzelf bij mij 🤞

Beantwoorden
AN
Miranda 2021-12-03 09:38:31

Wat een ontzettend leuke actie! Mijn dochters zijn dol op stroopwafels! Helaas hebben we geen stroofwafelkraam meer op onze markt staan. Ik kan me een heerlijke warme versgebakken stroopwafel én het wekelijkse zakje "koekkruimels" nog zo goed voor de geest halen! Als ik eraan denk ruik en proef ik her gewoon weer. Het lijkt me super om samen met mijn meiden eigen stroopwafels te maken🥰🍀🍀🍀

Beantwoorden
MI
Geralda Van Heijningen 2021-12-03 09:39:23

Waddinxveen en gouda staan bekend om hun heerlijke stroopwafels...maar zelfs bakken ? Lijkt mij geweldig !en dan ook gelijk iedereen in de buurt blij maken met wafels in deze gekke tijd ! Geralda

Beantwoorden
GE
Sandra nelissen 2021-12-03 09:40:10

Jouw post doet me meteen aan vroeger denken. Samen met mama naar de markt voor een verse warme stroopwafel en natuurlijk een zakje kruimels. Op de markt bij ons krijg je ze niet meer dus waarom dan niet zelf maken met mijn zoontje van 5 om een soort van traditie door te geven.

Beantwoorden
SA
Christa klein 2021-12-03 09:40:25

Wow ik loop nu al te kwijlen 🙈. Ik krijg van mijn moeder altijd een verse stroopwafel als we naar de markt gaan. Wat zou nou leuker zijn om haar te verrassen met een stroopwafel die ik heb gebakken ☺️. Dus ik ga hard duimen.
Groetjes Christa

Beantwoorden
CH
Kim van Piekeren 2021-12-03 09:40:26

Ooh wat héérlijk! Gek op verse warme stroopwafels en hoe leuk is het om dat zelf te maken! Zou super zijn!

Beantwoorden
KI
Marlou 2021-12-03 09:40:36

Ik bak wekelijks diverse recepten, om te ontspannen van alle stress in het leven. Soms komen in deze recepten ook stroopwafels naar voren, die ik dan bij de plaatselijke supermarkt haal. Maar hoe lekker zal het zijn dat je ze zelf kunt maken.

Beantwoorden
MA
Lisa Lot 2021-12-03 09:40:36

Wow zo tof!!
Als ik een stroofwafel eet, droom ik terug naar vroeger. Toen aten we in Gouda zo’n lekkere grote van de markt😋
Het lijkt me ontzettend leuk om ze zelf te maken!

Beantwoorden
LI
Betsie Beldman 2021-12-03 09:40:37

Ik wil graag winnen, omdat ik graag baK, maar mijn man houdt niet zo erg van koekjes.Wel van stroopwafels.

Beantwoorden
BE
Mary Nap 2021-12-03 09:40:37

Tijdens vakanties mochten wij op een markt altijd een zakje stroopwafelrestjes kopen voor 25 cent. Wat was dat lekker. Wat zou het leuk zijn om en de stroopwafel en de restjes zelf te kunnen bakken. En als deze geslaagd zijn ga ik proberen om ze glutenvrij te maken, zodat ook de andere dochters weer eens kunnen genieten van echte stroopwafels en restjes.

Beantwoorden
MA
Paula Buitelaar 2021-12-03 09:41:04

Dat zou een gaaf cadeau zijn voor onze familie!!! Bij iedere kop thee staan er stroopwafels op tafel. Hoe cool als we die vanaf nu zelf kunnen maken. Dan weet ik zeker wat de kinderen willen trakteren op school als ze jarig zijn, zelf gebakken stroopwafels met behulp van Rutger! #duimen #spannend #stroopwafelfan

Beantwoorden
PA
Gelske van Duinen 2021-12-03 09:41:04

Wij zijn gek op stroopwafels. Lijkt me erg leuk om dit thuis te kunnen maken. Even wat anders dan een cake bakken. Vooral de geur van vers gebakken stroopwafels in huis lijkt me ook fantastisch. De buurt komt spontaan langs denk ik. Super gezellig 🍀🍀

Beantwoorden
GE
Sarah Van Wichelen 2021-12-03 09:41:06

Hier in België is het niet eenvoudig om lekkere stroopwafels te vinden. Het aanbod is vrij beperkt en geen enkele smaakt zoals de warme stroopwafels die ik als kind at op de markt wanneer ik met mijn oma en opa op reis was in Zeeuws-Vlaanderen. Het zelf maken en die herinneringen uit mijn kindertijd terug oproepen en delen met mijn 91-jarige opa lijkt me dan ook zeer leuk.

Beantwoorden
SA
Phaedra 2021-12-03 09:41:15

O dat lijk me super leuk om te winnen. Mijn man en 2 kinderen zijn dol op verse stroopwafels van de markt in ijsselstein. Wat is er nog lekkerder als je ze zelf vers kan maken. Dit zou ik graag winnen om hun te verrassen.

Beantwoorden
PH
Dominique 2021-12-03 09:41:18

Ik ben gek op stroopwafels! Lijkt me erg leuk om ze eens zelf te maken.

Beantwoorden
DO
Annemarie 2021-12-03 09:41:52

Superleuk om met de kids in de kerstvakantie te bakken. Ook leuk om ze daarna te versieren !

Beantwoorden
AN
Hetty Lommers 2021-12-03 09:41:59

Eigen versgebakken stroopwafels. Lijkt me heerlijk om te maken met/voor mijn gezin. Vroeger brachten mijn opa en oma uit Gouda altijd echte stroopwafels mee van de bakker. Heerlijk! Als ik dit pakket win wil ik mijn gezin daar graag mee verrassen.

Beantwoorden
HE
Alison 2021-12-03 09:42:13

Ziet er zo lekker uit!
Omdat jer hier in de buurt (Belgie) nergens dicht bij lekkere stroopwafels kan vinden. Dan kan ik ze zelfmaken!

Beantwoorden
AL
Jacqueline Rovers 2021-12-03 09:42:25

Oh, wat lijkt me dat heerlijk om zelf stroopwafels te kunnen maken!

Beantwoorden
JA
Evelien Warmelts 2021-12-03 09:42:35

Wat een leuke actie! Ik ben dol op stroopwafels en helemaal op warme net gemaakte. Als ik ze zelf kan maken is dat een echte win win situatie. 😁

Beantwoorden
EV
Avy Simons 2021-12-03 09:43:02

Wat een super leuke actie! Het is heel lang geleden dat ik bijna elk weekend op de markt een heerlijke grote stroopwafel mocht halen van mijn ouders. Het was standaard elk weekend, dat we vroegen of we een boodschapje moesten doen en of we naar de stroopwafelboer mochten… Die waren zo lekker! Het zou super leuk zijn om deze zelf te kunnen maken!

Beantwoorden
AV
Nelleke 2021-12-03 09:43:06

Be a stroopwafel: shine like gold, let people smile and be warm and sweet from the inside 💕 deze leuke winactie kan zeker helpen om meer wafeltjes te kunnen bakken voor de minderbedeelden op kerst en nieuw 😋

Beantwoorden
NE
Karlijn 2021-12-03 09:43:14

Wauw! Wat een gave winactie! We wonen in Italië en natuurlijk gaan er bij terugkeer uit Nederland altijd stroopwafels mee maar dat is nooit genoeg natuurlijk 😉 Zelf bakken is de perfecte oplossing! Mijn 11-jarige zit naast me en kan niet wachten!

Beantwoorden
KA
Maartje 2021-12-03 09:43:21

Ik wil al een hele tijd stroopwafels maken maar een stroopwafelijzer ontbreekt nog in mijn kast. Daarom zou ik graag willen winnen zodat ik eindelijk stroopwafels kan gaan maken.

Beantwoorden
MA
Lydia 2021-12-03 09:43:28

Stroopwafels wie lust ze niet! Wij in ieder geval wel en hoe leuk zou het zijn om ze zelf te kunnen maken en nog warm op te eten!

Beantwoorden
LY
Linda 2021-12-03 09:43:35

Wat eem super leuke winactie zal heel graag willen winnen mijn kinderen zijn dol op stroopwafels maar deze zelf nog nooit gemaakt en de kinderen zullen het zeker heel leuk vinden om mee te helpen want bakken doen ze graag ook lijkt het me leuk om kniepers ermee te bakken die maakte mijn overgrootmoeder altijd en met zo'n ijzer kan dat ook! Nu duimen dat we gaan winnen....

Beantwoorden
LI
Suzanne Wijnings 2021-12-03 09:43:38

Helaas hebben we door corona nu al 2 jaar de verse stroopwafels moeten missen van de koningsmarkt. Dit zou het perfecte pakket zijn om de verse stroopwafels zelf thuis te kunnen maken, zodat we ze niet meer zo erg
hoeven te missen.

Beantwoorden
SU
Christa klein 2021-12-03 09:44:02

Wow ik loop nu al te kwijlen 🙈. Krijg altijd van mijn moeder een stroopwafel als we op de markt zijn. Wat zou nou leuker zijn om haar te verrassen met een stroopwafel van mijzelf. En natuurlijk zelf er ook van smikkelen en de rest van de familie 🙈😂.
Dat word hard duimen.

Groetjes Christa

Beantwoorden
CH
Carola Heufkens 2021-12-03 09:44:11

Oh wat een super actie! Onze kids kun je niet blijer maken dan met een verse mega stroopwafel en hoe leuk is het als we die dan zelf kunnen maken! Ik gebruik ze zelf vaak als traktatie of op een taart dus ja dit pakket zou echt super uitkomen hier. We gaan duimen!!!

Beantwoorden
CA
An 2021-12-03 09:44:16

Dat is een super leuke actie! Ik wil het graag winnen voor mijn kinderen. Ze zijn dol op stroopwafels. En ijshoorntjes maken lijkt mij dan weer heel erg leuk. Nou dat zou een mooi kerstcadeau zijn. Gezellig met mijn gezin stroopwafels met kerst bakken.
Nu maar duimen 🍀

Beantwoorden
AN
Bo van Waalwijk 2021-12-03 09:44:31

Halverwege januari ga ik samenwonen met mijn vriend. Helaas mag ik veel bakspullen, waaronder het stroopwafelijzer, niet meenemen van mijn ouders... Logisch want die wordt veel gebruikt hier thuis!
Ik zou het geweldig vinden om een eigen stroopwafelijzer + benodigdheden te hebben bij mijn uitzet!

Beantwoorden
BO
Manuela Mosmans 2021-12-03 09:44:33

Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn zus. Ze wordt 1ste Kerstdag 50 jaar en dan zou dit een geweldig cadeau voor haar zijn. En waarom?? Ze woont in Canada en daar koop je niet zomaar stroopwafels. Dit staat al een tijdje op haar verlanglijstje. En hoewel ik het dan niet op tijd daar kan krijgen vind ze t vast niet erg als het nageleverd wordt. Dus fingers crossed nu🤞🤞

Beantwoorden
MA
Paulette 2021-12-03 09:44:45

Samen met mijn dochter van bijna 4 kocht ik vorige week een warme stroopwafel op de markt.
Die glimmende oogjes van geluk van haar… dat was goud waard!
Met zo’n verse, warme stroopwafel wil ik ons hele gezin wel verrassen. En ook voor oudjaar kniepertjes, en ijswafelhoorns en…
Afijn…Rutger wat zou je me (ons!) blij maken met deze prijs!

Beantwoorden
PA
Elke Niemeijer 2021-12-03 09:45:31

Wat een super leuke winactie! Stroopwafels zijn zo lekker. Ik wil dit pakket heel graag winnen!

Beantwoorden
EL
Esther 2021-12-03 09:45:47

Een klassieker die erom vraagt om een zelfgebakken traditie in huis te worden, want dat is toch écht het lekkerst! Dus samen achter het ijzer (en ondertussen genieten van de afsnijdsels)

Beantwoorden
ES
Anita de Boer 2021-12-03 09:45:49

Dit pakket zou ik heel graag willen winnen! Ik houd ontzettend veel van bakken en daarom ben kortgeleden ook begonnen met een Instagram account om mijn baksels te delen. Het zou super tof zijn om daar ook stroopwafels aan toe te kunnen voegen! Duimen maar…

Beantwoorden
AN
Daisy de Klerk 2021-12-03 09:46:00

Heerlijk en wat lijkt het mij leuk om dit te maken. Zometeen samen met mijn dochter papa zijn lievelings koekje maken. Dus ik wil heel graag kans maken en kunnen we gewoon zelf waneer we willen deze markt heerlijkheid maken.

Beantwoorden
DA
Pedro 2021-12-03 09:46:10

Wat een leuke actie! Zo’n wafelijzer zou erg goed van pas komen, niet alleen voor de stroopwafels maar ook voor het maken van kniepertjes. Ik als Brabander was daar niet mee bekend, mijn vriendin echter (komt uit Winterswijk) des te meer. Het lijkt me zo leuk haar te verassen met eigen gemaakt kniepertjes. Dan eet ik de stroopwafels wel op 😄

Beantwoorden
PE
Carolien 2021-12-03 09:46:14

Dit zou echt een feestje worden (en dat in deze tijd) voor onze jongens. Zij mogen geen lactose en kunnen daarom nooit een warme stroopwafel uit de kraam eten. Dat zouden ze zo graag willen. Met een eigen stroopwafelijzer kunnen we thuis aan de slag met de lactosevrije roomboter.
Dan smullen mijn man en ik wel van de mix en de stroop die bij dit fantastische pakket zit.

Beantwoorden
CA
Jitta van der Beek 2021-12-03 09:46:32

Wat een leuke actie. Kan ik samen met mijn dochter lactosevrij maken. Want jammer genoeg op de markt is allemaal met roomboter. Kan zin ook eindelijk een warme stroopwafel eten.

Beantwoorden
JI
Crista van Es 2021-12-03 09:46:33

Nog nooit geprobeerd dus een superleuke winactie! Lijkt me heerlijk om te winnen. Voor onder de kerstboom?

Beantwoorden
CR
Jolien De Waegenaere 2021-12-03 09:46:44

Mijn vriendin Kelly is hellemaal gek op stroopwafels, ze heeft de bakkers omleiding gedaan werkt nu als kanjer in de zorg.
Ze zal hier vast en zekee heel erg blij mee zijn, en ik ook want dan kan ae stroopwafels voor mij bakken :)
Vanaf dat ze een stroopwafel kraam op de markt ziet rent ze ernaar toe, vanaf dan hoef het niet meer en kan ze ze lekker zelf maken 🤩

Beantwoorden
JO
Cai Xia Tung 2021-12-03 09:47:03

Dat zou een fantastisch activiteit zijn om te kunnen doen met mijn dochter van 9. Dat alles stroopwafels op komt, gaat wel goed komen met mijn puberzoon van 17. Vanwege een operatie aan mijn enkel moet ik 9 maanden revalideren en kan ik alleen activiteiten binnenshuis doen met mijn kinderen. Met zo'n stroopwafelapparaat kan ik veilig bakken aan de eettafel in mijn rolstoel. En dat mijn kinderen in hun jeugd de geur van verse stroopwafels mogen beleven en meenemen in hun verdere leven.

Beantwoorden
CA
Anouk 2021-12-03 09:47:08

Van de dagjes naar Delft met mijn opa en oma kan ik mij de stroopwafelkraam het beste herinneren. Geweldig, zo’n gezellige kraam met rood witte blokjes en heerlijke geuren! Hoe leuk zou het zijn als ik hem zoveel jaar later zou kunnen verrassen met zelfgemaakte stroopwafels… 👵🏼👴🏼♥️

Beantwoorden
AN
Melissa Nicolai-Beumer 2021-12-03 09:47:10

Ik zou graag willen winnen, zodat ik met mijn dochter van 5 heerlijke stroopwafels kan maken. Deze kan ze dan trakteren als ze 31 December jarig is. Dan wordt ze 6 jaar. Heerlijk! Kan nu niet wachten tot ik ze kan maken. De geur alleen al, het water loopt in mijn mond!

Beantwoorden
ME
Karmen 2021-12-03 09:47:29

Ik zou heel graag willen winnen ! Of misschien ook niet... dan ga ik ze weer te vaak maken en veel moeten kopen op baktotaal... dan ga ik dat allemaal moeten opeten, moet ik weer gaan sporten (maar als je gaat sporten mag je weer wat meer eten, toch??). Is het op en moet ik weer opnieuw bestellen. Visieuze cirkel !!! Oke ik neem een besluit; ik zou dit toch wel heeeeel graag willen winnen ! #stroopwafelsforlife #datwordtweerbestellenopbouwhuis #armeportemonee #lekkerstenederlandselekkernij

Beantwoorden
KA
Cirina Kroon 2021-12-03 09:47:47

Omdat ik 3 kleine stroopwafel monstertjes en 1 grote stroopwafel monster in huis heb😂 daarom zou ik heel graag dit pakket willen winnen. Ze zijn namelijk niet aan te slepen. Maar van de markt (vers) zijn ze wel het lekkerst. 🤞🤞🍀🍀 nu maar duimen op dit mooie, lekkere pakket waar je veel blije gezichtjes mee gaat maken.

Beantwoorden
CI
Lucia 2021-12-03 09:48:10

Wat een mooie kans om dit pakket te winnen. Vroeger had ik zo'n ijzer wat je op een gaspit moest leggen dat ging vaak fout was een uitzoekerij hoe hoog de vlam moest staan maar dan nog lukte het vaak niet om mooie wafels te bakken. Al vaak gekeken naar een wafelijzer maar geen budget dus waag ik nu een kans. Duimen, duimen, duimen.

Beantwoorden
LU
Anne-Marije 2021-12-03 09:48:12

Wat een te leuke winactie is dit. Dit zou ik leuk vinden om voor de fam heerlijke stroopwafels te maken tijdens de kerstvakantie met warme chocolademelk. #genietmomenten #tijdvoorelkaar

Beantwoorden
AN
Rowena Molleman 2021-12-03 09:48:26

Wouw ja! Dit staat al zolang op mijn bak verlanglijstje! Met dit fantastische pakket trakteer ik zeker op verse stroopwafels bij de koffie met kerst!

Beantwoorden
RO
Frieda Janse 2021-12-03 09:48:36

Wat een geweldige aktie! Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik voor de feestdagen graat stroopwafels zou willen bakken voor mijn familie en vrienden. Normaal zouden we samen zijn maar door de corona is dit niet mogelijk

Beantwoorden
FR
Janneke van der Helm 2021-12-03 09:49:09

Ik zou graag het stroopwafelpakket winnen omdat stroopwafels nog op mijn lijstje staan om uit te proberen om te bakken! Kniepertjes heb ik wel eens gemaakt maar sinds ik het huis uit ben heb ik geen ijzer en dus de mogelijkheid om dit te doen. Het zou daarom tof zijn om de stroopwafels binnenkort te kunnen proberen en tegelijkertijd de kniepertjes of nieuwjaarsrolletjes te kunnen maken met oud en nieuw.

Beantwoorden
JA
Gaby Reule 2021-12-03 09:49:14

Hoi!! Aller eerst wat een toffe win actie!
Ik heb jaren geleden een keer met een vriendin geprobeerd om zelf stroopwafels te maken, maar die waren niet zo lekker.
Zelf vind ik de stroopwafels van de markt het aller aller lekkerste.
Het zou natuurlijk fantastisch zijn als ik het opnieuw kan proberen en dan met de juiste middelen! Ik ben benieuwd hoe deze smaken!!
Veel succes met alle reacties lezen en een winnaar kiezen. Ik kan begrijpen dat dat een klusje is!
Ik zou zeggen: neem er lekker een kop thee en een stroopwafel bij! ;)

Beantwoorden
GA
Anne Rietdijk 2021-12-03 09:49:40

Mijn dochter komt 21 december terug na 3 maanden buitenland. Ze had zo'n zin in stroopwafels vd markt als ze thuiskwam, zei ze! Het lijkt mij zo leuk om haar te kunnen verassen dat ik nu zelf ook de "echte" stroopwafels van de markt kan maken! Daarom duim ik dat ik zo'n prachtige prijs zou winnen!!!

Beantwoorden
AN
Hannah 2021-12-03 09:49:52

Ik ben super fan van jouw geweldige blogs en daarnaast houd ik ook van heerlijke stroopwafels! Samen met mijn moeder ging ik vroeger al naar de markt om een verse stroopwafel te halen. Het lijkt mij daarom super leuk om zelf ook een keer verse stroopwafels te maken!

Beantwoorden
HA
Loes van den Acker 2021-12-03 09:50:25

Oooooo!!!! Die geur van de stroopwafels op de markt en dat dan in je huis! Daar kan ik zooooo ontzettend gelukkig van worden ☺️

Beantwoorden
LO
Daphne van Immerseel 2021-12-03 09:50:32

He Rutger, ik zou het graag winnen omdat ik dol ben op stroopwafels, vooral die warme op de markt, en met jou pakket ze zelf kan maken en warm kan opeten.

Beantwoorden
DA
Wilma Kooijmans 2021-12-03 09:50:43

In het kerstpakket voor onze vrienden in Finland gaan altijd veel stroopwafels. Dat is wat ze elk jaar willen als je ze vraagt of ze nog wensen hebben. Hoe leuk zou het zijn om een zelfgebakken versie die kant op te sturen 😊
De rest van het jaar gaan we er natuurlijk zelf van genieten 😄

Beantwoorden
WI
Dennis 2021-12-03 09:50:47

Wat is er mooier dan je kind verwennen met iets wat ze zelf, of met een beetje hulp, gemaakt hebben? Dit complete pakket staat hier in ieder geval garant voor heel veel mooie bakmiddagen met heerlijke wafels!

Beantwoorden
DE
isa delaplce 2021-12-03 09:51:01

oh, zo handig dat je de stroop zo kan kopen! mijn zoon volgt kokschool en wil graag stroopwafels maken. We gaan geen uitdaging uit de weg!! zou super zijn om hem te verrassen met dit mooie pakket!! we posten zeker ons resultaat!!

Beantwoorden
IS
jeannine 2021-12-03 09:51:02

Wie is er nou niet verzot op stroopwafels.. heerlijk een verse stroopwafel bij de mok koffie terwijl je aan het werk bent…Ook verzot op bakken dus dit pakket is “made in heaven” 😍

Beantwoorden
JE
Hannah 2021-12-03 09:51:03

Ik ben super fan van jouw geweldige blogs en daarnaast houd ik ook van heerlijke stroopwafels! Samen met mijn moeder ging ik vroeger al naar de markt om een verse stroopwafel te halen. Het lijkt mij daarom super leuk om zelf ook een keer verse stroopwafels te maken! Ik hoop daarom onwijs dat ik dit pakket mag winnen

Beantwoorden
HA
Femke 2021-12-03 09:51:15

Ik zou het pakket graag winnen. Mijn 4 kinderen zijn gek op stroopwafels dus om ze zelf samen te maken zou het extra lekker maken.

Beantwoorden
FE
Willy 2021-12-03 09:51:36

Ik zou het stroopwafelpakket heel graag willen winnen omdat ik deze Hollandse lekkernij niet in Frankrijk kan kopen. Wel caramelwafels, maar dat zijn natuurlijk niet de echte! Als ik aan stroopwafels denk, dan denk ik aan de Albert Cuiyp markt in Amsterdam waar ik als klein meisje vaak een verse stroopwafel kreeg. En steevast een zak met afsteeksel/kruimels mee naar huis! Hoe leuk zou het zijn om ze gewoon zelf te bakken in mijn eigen kleine Franse keukentje! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Beantwoorden
WI
jeanninevh 2021-12-03 09:52:07

Wie is er nou niet verzot op stroopwafels.. heerlijk een verse stroopwafel bij de mok koffie terwijl je aan het werk bent…Ook verzot op bakken dus dit pakket is “made in heaven” 😍

Beantwoorden
JE
Wobke IJmker 2021-12-03 09:52:14

Wat een toffe actie! We hebben nog nooit iets gewonnen maar wij zijn gek op stroopwafels! Het lijkt me heerlijk om deze zelf te maken met de juiste spullen!🍀 lijkt me super leuk om de kids hiermee te verrassen😇

Beantwoorden
WO
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.