Het zijn rare tijden momenteel, maar gelukkig kunnen we thuis nog steeds volop aan de bak. Speciaal voor Moederdag heb ik samen met mijn uitgever en Baktotaal Bouwhuis een leuke winactie opgezet om jouw moeder in het zonnetje te zetten.

Wat kun je winnen?

Onder alle inzendingen van deze actie verloten we drie cadeaubonnen van 100 euro waarmee je bij Baktotaal Bouwhuis kunt shoppen! Van bakvormen tot uitstekers en van vanille-extract tot alle soorten bloem en meel, je vindt het daar allemaal!

Hoe kun je winnen?

Geef jouw moeder Bakbijbel of Koekjesbijbel cadeau en deel op facebook of instagram een foto van haar met het boek met daarbij de hashtags #RutgerBakt, #Moederdagactie en #Bakbijbel en/of #Koekjesbijbel. Drie van de inzendingen gaan wij blij maken met de cadeaubon! Bakkers klaar? Bakken maar! Delen van deze winactie wordt extra gewaardeerd! De winnaars worden op maandag 18 mei bekend gemaakt en ontvangen persoonlijk bericht.

bakbijbel
Klik op de afbeelding voor meer informatie over Bakbijbel
Klik op de afbeelding voor meer informatie over Koekjesbijbel

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (6)
marina van elst 2020-05-01 08:06:45

ik wil mijn moeder een verwennen wandt ze doe zo graag bakken met haar kleinkinderen zou supper zijn

Beantwoorden
MA
Josephien 2020-05-01 09:35:14

Mijn moeder nu 85 jaar heeft haar hele leven taarten en koekjes gemaakt waar wij als kinder en nu nog volop van hebben genoten. Tegenwoordig bakken wij iets samen of voor elkaar. De koekjes bijbel heb ik nu net voor haar gekocht voor moederdag. Hoe leuk zou het zijn als xe ook de taarten Bijbel zou winnen.

Beantwoorden
JO
Ria 2020-05-01 09:49:29

Zou hiermee mijn moeder heel blij mee maken. Ze is 80 jaar en haar grootste hobby is bakken. Nu door de coronavirus is ze behoorlijk angstig. Wil haar hiermee graag verrassen al is het dan op afstand.

Beantwoorden
RI
Will 2020-05-01 10:10:46

Zou mijn moeder graag willen verwennen maar helaas kan dat niet meer. Bak nu veel voor mijn collega's. Die zijn ook heel erg blij als ik wat gebakken heb.

Beantwoorden
WI
Tina van der Star 2020-05-01 11:19:56

Ik zou mijn moeder hier heel blij mee maken. Ze heeft in februari een nieuwe heup gekregen en het herstel gaat langzaam omdat door het corona virus er geen fysiobehandeling plaats kunnen vinden. Ze zit nu noodgedwongen thuis en de koekjesbijbel zou voor haar een mooie afleiding zijn. Kan ze lekker gaan bakken voor mijn vader. ❤

Beantwoorden
TI
myriam 2020-05-01 11:25:49

Da’s nou jammer: de bakbijbel, Koekjesbijbel, Rutger bakt en het hartige bakboek heb ik al in mijn kast staan (en al heel wat vrienden 1 van deze boeken kado gedaan 😉) dus mee doen met deze super aktie door mijn dochter is jammer voor degene die de boeken nog niet hebben. De Masterclass Cakes staat nog steeds op mijn ‘verlanglijstje’ 😊

Beantwoorden
MY