Van vrijdag 3 augustus tot en met zondag 5 augustus vindt voor de zevende keer het Festival der Zoete Verleidingen plaats in Sleen. Voor het zesde jaar achter elkaar ben ik hier ook bij betrokken; als jury van de taartenwedstrijd, met demo’s in het baktheater en met een kraampje waar je mijn boeken (gesigneerd) kunt kopen. Naast Bakbijbel en Het hartige bakboek zal daar ook, vers van de pers, Koekjesbijbel verkrijgbaar zijn dit jaar. Verder vind je op dit Festival de leukste en lekkerste dingen. Heel veel kraampjes met zoete inspiratie, demo’s van bekende bakkers, workshops en nog veel meer. Check voor het complete aanbod van Het Festival der Zoete Verleidingen hun site.

Koekjesbijbel

Festival der Zoete Verleidingen

Taartenbakwedstrijd

Op zaterdag 4 augustus is er een taartenbakwedstrijd. Met de door jou gebakken taart kun je kans maken op leuke prijzen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor deze wedstrijd. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan hier!

Festival der Zoete Verleidingen Festival der Zoete Verleidingen

Winnen!

Naast de gewone kaartjes kun je ook Vip-tickets kopen voor het Festival der Zoete verleidingen. Je krijgt dan een VIP parkeerplaats naast het festivalterrein, er is een speciale Vip ontvangst, je krijgt koffie met taart, een gereserveerde zitplaats voor een bakdemonstratie in het baktheater en een toffe Festival Zoet shopper met leuke inhoud.

Speciaal voor mijn volgers mag ik 3 x 2 VIP-arrangementen weggeven! Hoe tof is dat! Wat moet je doen? Laat in een reactie achter met wie en waarom jij graag naar het Festival der Zoete Verleidingen wilt. Op 15 mei maak ik de drie winnaars bekend en ik hoop jullie dan te zien tijdens één van mijn bakdemo’s of gezellig aan de kraam!

Wil je zeker zijn van een VIP-arrangement of al gewone kaartjes bestellen. Dat kan hier!

Festival der Zoete Verleidingen

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (129)
A.J.M. Snelderwaard 2018-05-15 15:37:29

O wat leuk! Zou ik graag met mijn dochter komen. Wij bakken samen veel en doen samen workshops, zo leuk.

Beantwoorden
A.
Marije 2018-05-14 21:16:58

Oh super leuk! Ik zou heel graag naar dit festival gaan met vriendinnetje Annieke. We zijn allebei dol op bakken. We wonen alleen niet zo dicht bij elkaar dus we kunnen bijna nooit elkaars baksels proeven.
Wel sturen we elkaar van al onze baksels een foto. Samen inspiratie opdoen en lekkere dingen proeven op dit festival lijkt me top :)

Beantwoorden
MA
Robin 2018-05-09 11:06:57

Het water loopt me al in de mond!

Beantwoorden
RO
Marietta van Alphen 2018-05-08 22:56:17

hallo,

ik zou hier heel graag heen gaan, tot nu toe is 2018 een moeilijk jaar voor mij en mijn gezin dus we zijn wel toe aan iets leuks en lekkers!

Beantwoorden
MA
Nanny 2018-05-08 15:02:08

Wat een leuk evenement.
Ik zou graag met mijn zus willen gaan. Ze heeft lange tijd in het buitenland gewoond en was het voor ons niet mogelijk om samen naar dergelijke evenementen te gaan.

Beantwoorden
NA
Elizabeth 2018-05-08 10:16:26

Samen met mijn moeder! Leuk om inspiratie op te doen.

Beantwoorden
EL
Nicky 2018-05-07 22:34:47

Lijkt me een te gekke belevenis! Zou er graag een kijkje nemen met mijn zus!

Beantwoorden
NI
Iris Boers 2018-05-07 16:17:34

Wat een leuke actie! Als ik mailtjes met 'Rutger bakt' in mijn inbox zie kan ik mijzelf er niet van weerhouden er direct op te klikken en het volgende heerlijke recept te bekijken. En deze keer zit er zelfs een leuke actie bij het recept.

Hoewel ik zelf ontzettend dol ben op bakken en graag naar het festival wil gaan zou ik de beide kaartjes weggeven. Deze zou ik geven aan de twee dames die mijn bakverslaving 'voeden' (letterlijk en figuurlijk) en waar ik altijd mee kan sparren voor nieuwe recepten. Dit zijn mijn lieve moeder en een lieve vriendin (met haar eigen taartenbedrijf waar ik regelmatig help).

Beantwoorden
IR
2018-05-07 13:16:43

Deze smulpaap mag niet ontbreken! Gezellig uitje :)

Beantwoorden
Ava 2018-05-07 11:03:11

Ja leuk met vriendin Annieke die net zo gek is op zoet als mij!

Beantwoorden
AV
houda 2018-05-07 08:01:37

Beste Rutger,

Wat een super leuke actie!
Na wat bewogen jaren, hebben mijn zus en ik de passie gevonden voor taarten bakken. Dit mede dankzij jou blog en boeken natuurlijk. wij vinden samen het bakken erg ontspannend en vinden daar onze afleidingen in. We vergeten eigenlijk de wereld om ons heen, om zo het juiste resultaat te bereiken en niet te vergeten... vooral te genieten! ideale therapie om alles even los te laten, behalve de eieren natuurlijk ;) daarom gun ik het mijn zus om samen met haar naar het festival zoet te kunnen gaan.

groetjes

Beantwoorden
HO
Leonie 2018-05-07 06:25:41

Graag zou ik hier met mijn schoonzusje Marlous naar toe gaan. Vorig jaar zijn we ook naar het gezellige festival zoet geweest. Toen helaas niet volledig kunnen genieten, aangezien mijn man toen in het ziekenhuis lag na een ernstig ongeluk. Nu gaat het weer fantastisch met hem. Ik zou graag nog een keer willen gaan om onbezorgd te kunnen shoppen en genieten en de gezellige sfeer

Beantwoorden
LE
Marlies 2018-05-06 21:59:16

Super leuk! Ik zou hier graag heen willen met een vriendin van mij. Wij staan vaak samen in de keuken, trekken er dan een dag voor uit om de lekkerste dingen uit de oven te toveren (zowel zoet als hartig). Haar kids helpen vaak mee, en vragen zelfs al wanneer ik kom en of ik dan mijn boeken meeneem. Zo hebben we altijd recepten bij de hand, maar we kunnen zeker meer inspiratie gebruiken, plus dat het voor ons ook een ontspannend en gezellig uitje zou zijn. Die bakdagen vliegen overigens om, en hoe heerlijk zou het ook zijn om eens te genieten van wat anderen bakken. Wordt een top uitje zo te zien aan de foto's :)

Beantwoorden
MA
Willemijn 2018-05-06 20:49:51

Oh, Lijkt me echt tof om daar een keer naar toe te gaan. Hou enorm van bakken, maar kom er sinds de geboorte van mijn dochtertje nog maar weinig aan toe. Tegen de tijd dat dit festival is geef ik geen borstvoeding meer, dus kan ik haar makkelijk een dagje thuis laten zonder dat ik tussendoor moet kolven (is niet echt fijn om te moeten doen op een festival). Lijkt me dubbel genieten!! Ik zou dan mn moeder meenemen. Zij bakte vroeger elk weekend taart (waar ik vaak bij mocht helpen), dus heb het echt van haar geleerd!

Beantwoorden
WI
Bianca 2018-05-06 14:19:36

Mijn broer en ik zijn vlak na elkaar jarig in augustus. Vorig jaar hadden we zelf een taart gebakken voor onze verjaardagen, maar die was helaas mislukt. Dus dit jaar maar niet zelf bakken, we zijn beter in het opeten… Lekker snoepen van mensen die wél goed taarten kunnen bakken, zou ons heel leuk lijken!

Beantwoorden
BI
Dino Neutel 2018-05-05 19:57:15

Wat leuk, hier wil ik samen met mijn vrouw naar toe, lekker genieten (en eten)

Beantwoorden
DI
Hilda 2018-05-05 19:37:30

Ik zou t heel graag vrijkaartjes willen winnen om mijn vriendin te plezieren .
Moeder van een groot gezin (11)

En ik zou t haar zo graag gunnen.

vgr Hilda

Beantwoorden
HI
Marieke 2018-05-05 18:49:49

Ik wil heel graag winnen. Mijn man is kok en heeft veel affiniteit met patisserie. Daarnaast pakt hij jouw boek er geregeld bij om op nieuwe ideeën te komen. Voor hem zou zo’n festival erg genieten zijn.

Beantwoorden
MA
Sander Harreman 2018-05-05 17:31:01

Wat een leuke actie! Ik zou graag mijn vriendin meenemen. Haar ogen stralen altijd als het over chocolade of taart gaat; ik zou haar graag een hele dag zien glimmen. :-)

Beantwoorden
SA
Lotte sterkenburgh 2018-05-05 16:49:15

Ohhhh super graag!
Dit zou een leuk moederdagcadeau zijn voor m’n mams? Het festival is super leuk, en is voor ons dagje uit samen✌?Koken en bakken is echt onze gezamlijke hobby!
Waarom?
M’n moeder is voor ons onmisbaar, de liefste moeder en oma! En met alles wat we hebben meegemaakt met de kids afgelopen 4 jaar, ze is er altijd voor ons en zonder haar hadden we het niet gered

Beantwoorden
LO
Monica 2018-05-05 15:14:36

Wauww wat een leuke actie het lijkt mij een heel erg leuk festival ben dol op bakken heb dat vroeger vaak met mijn moeder gedaan en die zou ik dan ook zeker meenemen!!!!

Beantwoorden
MO
Trea 2018-05-05 13:51:46

Inmiddels ben ik vaste bezoeker van het Festival der Zoete Verleidingen. Ieder jaar weer genieten van al dat heerlijks. Als VIP naar het Festival, geeft net dat beetje extra denk ik. Samen met mijn "bak"vriendin Elvira gaan wij dan genieten van een heerlijk dagje uit. Je ziet ons dus zeker op het Festival.

Beantwoorden
TR
Heleen Kuiper-Dijks 2018-05-05 09:53:12

Ik zou heel graag de kaarten winnen om samen met mijn bakvriendin Renate naar het festival te gaan! Sinds we elkaar kennen, gaan we elk jaar samen naar Taart en Trends in Utrecht, maar het Festival der Zoete Verleidingen, wat voor ons vlakbij is, daar zijn we samen nog nooit geweest.

Beantwoorden
HE
Nancy 2018-05-05 08:55:57

Wat een super leuk evenement lijkt mij dit. Samen met mijn bakmaatje Tamara, gaan we geregeld naar workshops en beurzen om ideeën, kennis en inspiratie op te doen. Jou koekjesbijbel staat op ons verlanglijstje dus een gesigneerd exemplaar zou helemaal gaaf zijn. Ik zou graag mee doen met de loting en mocht ik winnen Tamara verrassen met een geweldige dag uit.

Beantwoorden
NA
Karlijn 2018-05-05 08:19:38

Wat leuk! Ik zou graag samen met mijn lieve vriendin Steffie gaan. We kennen elkaar al sinds we 12 zijn en bakken al vanaf dat moment samen. Nu 26 en zien we elkaar minder omdat we 2 uur van elkaar af wonen, maar toch duiken we nog steeds een paar keer per jaar de keuken in om lekker te bakken :)

Beantwoorden
KA
Marjolein van Randeraad 2018-05-05 07:29:39

Samen met mijn allerliefste moeder ❤️ Dit jaar is een jaar van hoogte- en dieptepunten maar we kijken vooral naar de mooie dingen. Het festival der zoete verleidingen hebben we al een aantal keren bezocht en we zouden dit jaar graag weer gaan met zn tweetjes (en meteen de door ons lang verwachte koekjesbijbel aanschaffen!)

Beantwoorden
MA
Nelly 2018-05-05 01:18:55

Rutger, wat een leuke actie...
Nog nooit gehoord van dit festival ??, maar des te aanlokkelijker voor een dagje uit
Afgelopen jaren ben ik niet op vakantie geweest doordat mijn moeder Alzheimer heeft
De zorg voor haar slokte al mijn tijd op
Nu is ze geplaatst in een verpleeghuis en hoop ik de draad van mijn leven weer op te pakken en mn burnout waar ik in beland ben te overwinnen
Bakken blijkt een goede ontspanning
Het lijkt het mij zalig om met mijn schoondochter Dionne erbij te mogen zijn, want zij steunt mij onvoorwaardelijk
Groetjes, Nelly Rauws

Beantwoorden
NE
Sylvia 2018-05-04 23:33:02

Beste Rutger,
Wat een leuke actie heb je weer.
Aangezien mijn zus en ik gek zijn op alles wat met zoetigheid te maken heeft en zij na een heftige periode wel wat afleiding en ontspanning kan gebruiken, zou ik het fantastisch vinden als je haar hiermee zou willen verblijden.
Hartelijke groet,
Sylvia

Beantwoorden
SY
Yvette 2018-05-04 22:42:45

Bakken is voor mij ontspanning en hobby. Heerlijk om
naar bakdemonstraties te kijken. Dit is een perfecte ontspanningsdag voor mij en mijn zus. Even genieten en bijkomen van de zorg voor onze zorgintensieve kinderen.

Beantwoorden
YV
Nanda 2018-05-04 22:03:39

Jajaja....samen met mijn dochter van 8. Superleuk, altijd met mij te vinden in de keuken, vooral als het gaat om bakken.

Beantwoorden
NA
Lynn Lipman 2018-05-04 21:36:49

Welke bakfanaat wil deze VIP-kaarten nu niet winnen? Het lijkt me fantastisch om er bij te kunnen zijn. Genieten van de lekkere dingen, inspiratie opdoen voor heel veel nieuwe baksels. Maar vooral ook een heerlijk dagje uit!

Beantwoorden
LY
Pauline Visscher 2018-05-04 21:34:35

Ik wil graag met mijn tweelingzus naar het festival komen! Zowel mijn zus als ik zijn fan van jou en hebben al vele recepten gemaakt! Mijn favoriete recept is de brownies, lukken altijd en zijn goed voor heel wat complimentjes.

Beantwoorden
PA
Vera Blok 2018-05-04 21:33:28

Jaah! Ik wil er al jaren heen maar ben meestal op vakantie. Maar dit jaar ben ik thuis en zou ik graag met mijn beste vriendin gaan. We houden van taart(bakken en eten) en het zou geweldig zijn om daar te proeven en inspiratie op te doen

Beantwoorden
VE
Mylène Schuit 2018-05-04 21:28:09

Ik ken het festival niet, maar nu ben ik ‘hongerig’ nieuwsgierig!! En sowieso ben ik een groot fan van Rutger, die ik nu wel eens live wil ontmoeten!!

Beantwoorden
MY
Kim 2018-05-04 20:55:17

Ik zou graag naar het festival gaan zodat ik mijn bakkunsten nog verder kan verbeteren en een gezellige dag hebben met mij mn zusje! Hopelijk zie ik je in augustus!

Beantwoorden
KI
Hanneke de Wit 2018-05-04 20:53:15

Wat zou het gaaf zijn om het vip arrangement te winnen!!! Dan zou ik graag met mijn lieve man Jaap naar het festival komen. Heerlijk een dagje rondlopen in het bakwalhalla samen met mijn lief, workshops volgen, proeven, ruiken, genieten.......als grote bakliefhebber zou ik als ik win een aftelkalender maken tot het zover is, net als vroeger voor mijn verjaardag!!!!

Beantwoorden
HA
Marissa Hendriks 2018-05-04 20:51:12

Wat gaaf! Samen met mijn vader die eind maart heeft moeten stoppen met zijn eigen banket- en broodbakkerij. Nu heeft hij eindelijk tijd voor dit soort leuke dingen. Dit zou dus een grote verrassing zijn!

Beantwoorden
MA
Gerda greven 2018-05-04 20:32:24

Ik heb eerder van dit festival gehoord, maar nog nooit geweest. Aan de foto’s te zien, lijkt het me erg leuk en lekker! Graag zou ik met mijn vriendin willen gaan. Sinds kort woont ze aan de andere kant van het land. Lekker kijken, proeven, genieten, inspiratie krijgen en kopen natuurlijk!

Beantwoorden
GE
Nelise 2018-05-04 20:23:24

Samen met mijn man, die het liefst elke dag taart eet, kom ik graag naar het festival. Vorig weekend heeft hij 8 keer taart gegeten, hoe lekker is dat?? Dus kom maar op met die tickets. Wij zullen er met veel smulplezier van genieten.

Beantwoorden
NE
Yvonne vd Boogerd 2018-05-04 20:21:20

Ik zou dan met mijn goede vriendin Carien gaan. Zij heeft complicaties opgelopen waardoor het herstel langer duurt na haar knieoperatie .
Wij koken bakken snoepen en eten graag waarbij we alles helemaal proberen te ontleden. Maar het belangrijkste is dat we samen lachen en blijven lachen!

Beantwoorden
YV
Rebecca Schaminee 2018-05-04 19:33:39

Het lijkt me super om hier samen met mijn vader naartoe te gaan. Hij heeft me op het pad gebracht km een bak challenge aan te gaan en is daarin mijn steun en toeverlaat. Ook meesterproever inmiddels! Lijkt me tof om hier de bedenker van alle 170 recepten die ik in een jaar bak te ontmoeten. Ik ga duimen!

Beantwoorden
RE
Mirjam van Doorn 2018-05-04 19:24:42

Ik zou het leuk vinden om samen met een goede vriendin naar dit festival te gaan. Na bij ons beide een hoop tegenslagen de afgelopen tijd, zou dit echt een leuk vooruitzicht zijn om samen even ertussenuit te kunnen, energie en inspiratie op te doen en te ontspannen.
Wij gaan duimen.

Beantwoorden
MI
marianne zijlstra 2018-05-04 18:55:20

gezellig samen met mijn schoondochter Esther Zijlstra

Beantwoorden
MA
Kirsten Boerma 2018-05-04 18:54:07

Ik zou graag met mijn moeder hierheen. Mijn liefde voor bakken heb ik van haar. En aangezien we dit jaar samen 100 zijn geworden, zou dit een perfecte moeder-dochter dag zijn om dit te vieren.

Beantwoorden
KI
Angela de Fluiter 2018-05-04 18:27:12

Hoe bijzonder is dit... mijn grote passie in de woonplaats van mijn schoonouders zo’n 2 uur rijden van ons vandaan. Ik zou dan ook dolgraag met mijn schoonvader Adri de Fluiter naar dit evenement gaan. We delen de passie voor het creëeren van een kunstwerk door samenvoeging van ingrediënten. Daarnaast is hij een echt voorbeeld voor mij en leer ik veel van hem!

Beantwoorden
AN
Mariette Willemen 2018-05-04 17:31:17

Leuk samen met mijn dochter gezellig een dagje uit. Wordt nu al blij als ik aan de sfeer van vorig jaar denk.

Beantwoorden
MA
Mieke Hilverts 2018-05-04 17:30:10

Ik zou graag kaarten winnen om met mijn lieve vriendinnetje Marjolein te komen. Al 22 jaar vriendinnen door dik en dun. Het liefst kletsen we bij onder het genot van wat lekkers zoets, zoals het recept van de gemarmerde cake uit de Bakbijbel. Die pagina zit inmiddels onder de vlekken, zo vaak heb ik hem gemaakt!

Beantwoorden
MI
Liesbeth Hartmann 2018-05-04 17:28:27

Ik zou mijn man meenemen want op 3 augustus zijn wij 30 jaar getrouwd. Onze tweeling jongens komen gewoon gezellig mee en kopen dan een kaartje.

Beantwoorden
LI
S Otto 2018-05-04 17:23:17

Zou erg welkom zijn een leuke dag uit samen met mijn dochter.
Na maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen en nog wekelijkse bezoeken daar omdat we niet weten wat de afloop zal zijn, zou het fijn zijn naar iets uit te kijken als Festival Zoet. Even gedachten verzetten en lol maken! daarna paar dagen bijkomen heb ik er graag voor over <3 Moeder Dochter tijd.

Beantwoorden
S
Anne 2018-05-04 17:15:49

Wat fantastisch! Ik ben nog niet zo lang aan het bakken geslagen en heb niet altijd genoeg tijd, maar met behulp van deze site heb ik al overheerlijke dingen gemaakt zoals de zandkoekjes, banketbakkersroom (die overigens superlekker is) en breekbrood. Ben begonnen met de standaardrecepten, maar wil nu wat meer gaan variëren. Dit festival lijkt me helemaal leuk om nog meer inspiratie op te doen.

Beantwoorden
AN
Eline Ruegebrink 2018-05-04 17:09:14

Wat leuk! Ik zou samen met Suzanne v Essen gaan!
Zonder in details te treden, zijn we allebei wel even goe aan een verwendagje! Beetje afleiding en lekker genieten van al het lekkers!

Beantwoorden
EL
Hanna 2018-05-04 17:01:55

Hoi. Ik zou het super leuk vinden om hier met Mara heen te gaan. Vinden bakken altijd erg leuk maar door onze drukke baan en hobby komen we er niet veel aan toe. Dit zou een super gezellige dag zijn om samen heen te gaan en een hoop inspiratie op te doen.

Hanna

Beantwoorden
HA
Irma 2018-05-04 16:46:09

Ik zou heel graag samen met een vriendin willen gaan! Wij zijn allebei gek van bakken en zij verdient het om een keer meegenomen te worden. Het lijkt me een heel gezellig festival met veel leuke activiteiten, wil er graag een keer naartoe!

Beantwoorden
IR
Nicole 2018-05-04 16:46:09

Ik zou graag samen met een goede vriendin van mij Corina naar het festival gaan! Zij steunt mij al 1,5 jaar in een moeilijke tijd van gezondheidsproblemen. Ze staat altijd voor mij klaar en ze verdiend het dan ook om iets leuks te doen met mij. We houden beiden heel erg van bakken, dus festival der zoete verleiding lijkt mij zeer geschikt voor ons! :)

Beantwoorden
NI
Eline 2018-05-04 16:45:13

Twee jaar geleden zijn we voor het eerst geweest, mijn zoon (toen al ernstig ziek), schoondochter, kleindochtertje en ik. Vooral zoon Roel was gek op bakken. Hij overleed afgelopen zomer. We missen het gezamenlijke bakken en ik zou het erg leuk vinden mijn schoondochter voor zoiets speciaals mee te nemen om weer inspiratie op te doen!

Beantwoorden
EL
Nicolet 2018-05-04 16:45:07

Als ik de kaartjes win, dan zou ik samen met mijn buurvrouw gaan! We vinden het allebei erg leuk om te bakken. En mijn buurvrouw kan gelijk inspiratie opdoen voor haar werk! Een win win situatie dus! Duimen maar....

Beantwoorden
NI
Cora Schreijenberg 2018-05-04 16:43:29

Ik zie dit festival elk jaar voorbij komen en steeds denk ik: daar zou ik ook graag eens heen gaan ( met mijn lieve moeder ?), maar het is zover weg van waar ik woon ( Zeeland). Deze kaartjes zouden min mooi over de streep kunnen trekken om dit festival vast in de agenda te zetten, want de foto’s zien er altijd zo leuk en gezellig uit!

Beantwoorden
CO
Maroeska Borker 2018-05-04 16:39:57

Ik wil graag winnen om een dagje heen te gaan samen met mijn moeder. Ik ben ontzettend gek op taarten cakjes en andere dingen te bakken en ook mijn moeder is gek op taartjes en het is gewoon gezellig om een dagje samen op stap te gaan

Beantwoorden
MA
Bianca Wouters 2018-05-04 16:39:15

ik zou graag willen komen met een vriendin waarmee ik ieder jaar een bakcursus volg bij Robert. het is een hele reis vanuit Brabant maar dan wordt het een gezellige lekkere vriendinnendag waar we heerlijk naar toe kunnen leven!! even een dagje zonder de kids heerlijk !!

Beantwoorden
BI
Diana Bolle van Egmond 2018-05-04 16:36:47

Ik zou heel erg graag samen met mijn moeder het VIP arrangement winnen.
Waarom. Moeder-dochter uitjes zijn altijd leuk. En wat leuker dan samen genieten van Zoete verleidingen.

Beantwoorden
DI
Suzan 2018-05-04 16:36:43

Ik zou heel graag naar het festival gaan om kennis te maken met alle andere gekke bakfanaten hoe leuk is dat? Dat ik mijn passie met bekende en onbekende Nederlanders kan delen. Tijdens de verschillende bakdemonstraties nieuwe kennis opdoen zodat ik zelf weer aan de bak kan gaan en mijn boekenplank uit kan breiden met de koekjesbijbel! Daarnaast kan ik je eens in het echt bewonderen :-)

Beantwoorden
SU
Heleen 2018-05-04 16:05:20

Wat gaaf zeg! Lijkt me super leuk om zo'n VIP arrangement mee te maken. Samen met mijn nichtje Esther kom ik elk jaar naar Sleen. We zijn allebei enorme zoetekauwem en gek op taart. Mmm nu al zin in om weer naar toe te gaan!

Beantwoorden
HE
Ellen Stuiver 2018-05-04 15:01:35

Wat leuk!!! en wat een leuke reacties van iedereen. Ik kan het festival van harte aanbevelen, en dan niet alleen de lekkere taarten die je kunt proeven, ik vind er een enorme relaxte sfeer hangen, ik ga al een paar jaar samen met mijn man Wietse naar het festival, wat genieten we dan, eerst een lekker bakkie koffie met wat lekkers, dan even de likeurtjes proeven van de slijter uit Hoogeveen, dan toe aan wat hartigs, de mini pie met kip of rundvlees gaat er dan wel in, even een biertje erbij halen, heerlijk. Het is echt een genietfestival. Ik heb het festival al in mijn agenda en ga gezellig met mijn man samen. Dus als ik de kaartjes win ga ik met Wietse.

Beantwoorden
EL
Eli 2018-05-04 14:00:38

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit van het festival heb gehoord. Maar was meteen overgehaald door de naam, zoet en verleidelijk, ik bedoel dat zegt genoeg. Ik zie Marieke en mij al helemaal in de wolken over het terrein lopen, al die lekkere dingen! Marieke is mijn personal bakery-tester, ze keurt mijn baksels persoonlijk. Nu gaat er natuurlijk wel eens iets fout maar Marieke, test en geeft advies. Samen zouden we op het terrein onze ogen uitkijken en ideeën opdoen voor nieuwe baksels. Wij als die-hard fans hopen jou dan ook een knipoog te kunnen geven!

Beantwoorden
EL
Karen Rutten-Herrebrugh 2018-05-04 14:00:33

Het bakken van allerlei lekkers uit zowel jouw bakbijbel als hartige bakboek heeft mij grotendeels door mijn burn-out geholpen. Nu ik mijn werk aan de kant heb gezet heb ik nog meer tijd om te bakken, nieuwe dingen uitproberen of iets heel makkelijks samen met mijn kinderen. Graag kom ik dan ook een kijkje brengen op het festival (en laat mij graag verwennen) om inspiratie op te doen om mijn baksels naar een hoger niveau te krijgen.

Beantwoorden
KA
Maartje 2018-05-04 13:22:34

Ik zou het tof vinden om samen met mijn man daarheen te kunnen. Ik ben dol op bakken, hij op opeten :). Hij is mijn trouwe, kritische en enthousiaste proefSTER!

Beantwoorden
MA
Hanneke 2018-05-04 13:02:05

Wat een superleuke winactie! Ik zou graag de tickets winnen om samen met mijn zus daar heen te gaan! Ik heb altijd al een keer naar zoiets toe willen gaan en mijn zus en ik zouden dit uitstapje wel kunnen gebruiken om er even uit te zijn en weer nieuwe energie op te doen om verder te gaan. Ik bak zelf heel erg graag en ben heel benieuwd wat ik allemaal voor nieuwe dingen daar zou kunnen leren.

Beantwoorden
HA
Arianne 2018-05-04 12:52:08

Superleuk! Wij, m'n moeder en ik, zijn al zoet van onszelf, maar we zijn heel benieuwd of jij of het festival ons nóg zoeter kunt krijgen ;)

Beantwoorden
AR
Dominique kroon 2018-05-04 12:50:25

Hooooiii, ik wist niet eens dat dit bestond dus toen ik dit las dacht ik omgggg. Ik ben 16 jaar en ik zou graag met mijn allerbeste vriendinnetje hier naartoe gaan. Wij zijn beide suppppeeeerrr verslaafd aan bakken. Dit zou een hele leuke verassing voor haar zijn☺️.

Beantwoorden
DO
Kitty Eeftingh 2018-05-04 12:23:12

Graag kon ik in aanmerking Geen bijzondere reden. Gewoon erg leuk om met mijn dochter bij te wonen.

Beantwoorden
KI
Juliette 2018-05-04 12:21:27

Wat leuk Rutger?
Ik zou er dolgraag bij willen zijn, samen met mijn Iraanse vriendin Nahid, zodat zij de bakkunsten van andere kan bewonderen, en de gezellig baksfeer kan beproeven???

Beantwoorden
JU
Hillie 2018-05-04 12:04:07

Met mijn dochter, wij zijn op het ogenblik actirf met bakken, sinds kort, en willen graag ideeen ed opdoen. Dit lijkt ons een mooie gelegenheid. Tevens fan van jou Rutger bakt dite.

Beantwoorden
HI
Annette 2018-05-04 11:31:28

Ik zou er graag met mn zus heen willen. We houden beiden van heel erg van bakken. Helaas ben ik dan op vakantie, maar ik wil graag de prijs winnen voor mn zus en zwager, hij houdt nl van taarten bakken.

Beantwoorden
AN
Arnold van mierlo 2018-05-04 11:28:19

Ik ben helemaal niet zoet, nooit geweest ook.
Maar wil het graag eens proberen, misschien kan ik het hier een keertje leren.
Met Lies Deliescious mijn bakkende buurvrouw van Deliescious delicioustaart@gmail.com.

Beantwoorden
AR
esther betten 2018-05-04 11:19:43

ooh ik zou gaan met mijn vriendinnetje Renske zijis ook dol op bakken en alles wat daar bij komt kijken. we hebben ons al zo vaak voorgenomen om wat samen te doen maar op een of andere manier kotm het er niet van in ieder geval niet zonder kids...... zou een mooi vriendinnen uitje zijn

Beantwoorden
ES
Mieke 2018-05-04 11:03:59

Ik ben al een keer geweest en vond het geweldig. Ik zou samen met mijn vriendin gaan. We hebben beide dit jaar het nodige meegemaakt en daardoor hebben we elkaar niet zo vaak gezien als normaal. Dit zou een heel leuk verzetje zijn! Zij is nog niet eerder geweest en ik weet zeker dat zij het ook super zou vinden. En niet onbelangrijk, we zijn beide gek op zoet!

Beantwoorden
MI
Marieke Groeneweg 2018-05-04 10:57:59

Ik zou heel graag samen met mijn vriendin Debbie komen. Zij gaat dit jaar niet op vakantie en ze is net als ik gek op bakken en op jouw recepten!!

Beantwoorden
MA
Hilda 2018-05-04 10:50:01

Ik wil graag met mijn moeder naar het bakfestival want we zijn beide gek op bakken en we zijn altijd blij met leuke tips nieuwe bakspullen en mooie taarten!

Beantwoorden
HI
Sanne 2018-05-04 10:47:35

Jaren geleden begonnen mijn lieve vriendin Janneke en ik te bakken in onze vrije tijd. Helaas niet altijd met veel succes. Maar wij gaven niet op! Na veel trial and error kwamen we steeds meer in de richting van meesterbaksters. Inmiddels ben ik helemaal naar het noorden van Nederland verhuist en zijn onze spontane baksessies helaas verleden tijd. Toch delen nog steeds deze passie en bedolven we elkaar regelmatig met recepten uit boeken, foodblogs, youtube etc... En natuurlijk proeven we elkaars creaties tijdens verjaardagen. Met als hoogtepunt: Janneke haar 25e verjaardag! Hier serveerde ze haar zelf bedachte Stroopwafel-schuimtaart. Deze taart was haar spektakelstuk voor een bakwedstrijd in Eibergen, wat helaas op het laatste moment niet doorging. Graag zou ik Janneke én haar taart mee willen nemen naar het festival (en natuurlijk de taartenwedstrijd). Het lijkt me super leuk om haar te verassen met een dag vol met lekkers en bakinspiratie, voordat ze in november vertrekt voor haar wereldreis.

Beantwoorden
SA
Sandra 2018-05-04 10:43:43

Wat leuk dat zulke festivals bestaan! Ik zou heel graag met mijn moeder gaan. We doen vaker samen bakcursussen en -workshops en dit festival klinkt perfect voor de volgende moeder-dochteractiviteit!

Beantwoorden
SA
Aukje de Jong 2018-05-04 10:43:35

Super mooi festival! Vorig jaar voor het eerst geweest. Zou heel graag weer gaan samen met mijn dochter Minke de Jong die net als ik verslaafd ;-) is aan bakken!!!

Beantwoorden
AU
Anneke 2018-05-04 10:41:28

Ik ben er nog nooit geweest en ik neem mijn moeder heel graag mee. Zij heeft tenslotte er voor gezorgd dat ik ook heel graag van alles bak.

Beantwoorden
AN
Natalie Dumaij 2018-05-04 10:40:34

Nou, ik wist niet van het bestaan van dit festival af, maar mijn god, dat lijkt me hemel op aarde! Dit festival zou ik heel graag willen bezoeken met of mijn oudste dochter van 11 jaar die heel graag samen met mij bakt of met mijn collega Irene die ook heel graag bakt en dan graag samen met me om vanalles te leren.
Dus ik hou mee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg aanbevolen voor die kaartjes?!!!!!

Beantwoorden
NA
Diënty 2018-05-04 10:34:22

Wat een gaaf festival! Helaas ben ik er nooit eerder geweest. Ik bak al jaren, maar ben het laatste ander half jaar pas echt begonnen om echt alles zelf te maken, zonder pakjes en zakjes. Graag zou ik gaan en enorm veel inspiratie opdoen en ook wat tips en tricks mee willen pakken. Ik zou heel graag met een collega van mij gaan. Beide zijn we echte zoetekouwers!

Beantwoorden
DI
Danielle 2018-05-04 10:24:42

Ik wil graag met mijn BFF!! Lekker snoepen en smikkelen en inspiratie opdoen.

Beantwoorden
DA
Janine 2018-05-04 10:23:45

Wat een leuke actie. Natuurlijk wil ik een poging wagen. Ik ben er namelijk nog nooit geweest omdat ik altijd moet werken. Dit jaar wilde ik dus heen gaan en dan graag met mijn moeder. Zodat we een leuk moeder dochter dagje hebben.
En als ik daar dan heen ga kan ik gelijk mijn boek verzameling aanvullen met jou nieuwe boek. Al moet ik zeggen dat ik die anders als nog wel bestel ?

Beantwoorden
JA
Laurie 2018-05-04 10:22:26

Een leuk inspiratievol, gezellig en vooral lekker zoet dagje uit. Ik zou mn zus meenemen, die kan ook goed bakken, en we kunnen zeker wat tips en ideeen gebruiken voor onze bakkunsten.

Beantwoorden
LA
Linda 2018-05-04 10:10:04

Met mijn moeder. Ze is al een paar keer op vakantie geweest tijdens het festival, terwijl ze het er erg leuk vindt. Dit jaar moet ze maar beter plannen.

Beantwoorden
LI
Carla 2018-05-04 10:00:27

Ik zou hier graag met een vriendin naar toe willen gaan want vanaf 2013 hebben we allebei zulke heftige dingen meegemaakt, zoals kanker, valpartijen, brand in de keuken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij houden allebei erg van bakken en zelf heb ik Heel Holland Bakt in 2013 niet gezien omdat ik toen zo ziek was. Het zou dus heel leuk om een heerlijk verwend te worden met leuke dag.

Beantwoorden
CA
Maija 2018-05-04 09:55:19

Ik ben al een paar keer geweest met verschillende vriendinnen, maar samen met mijn dochter nog niet. Zij begint, na de bakbijbel te hebben gekregen van mij, ook met bakken. Een dagje samen uit zou super zijn.

Beantwoorden
MA
Miranda koster 2018-05-04 09:42:16

Bakken is echt mijn ding! Heerlijk! Samen met mijn schoonzusje marla zou ik graag naar het zoete festival gaan?? er valt nog een hoop te leren en inspiratie op te doen.

Beantwoorden
MI
Lian van Gijs 2018-05-04 09:39:49

Wat leuk! Ik zou samen met mijn moeder gaan! Ik hou heel erg van bakken, mijn moeder moet altijd alles proeven! Dit zou een fantastisch uitje zijn om inspiratie op te doen!

Beantwoorden
LI
Nicole Beerda 2018-05-04 09:38:22

Ik zou graag kaartjes winnen om samen met mijn bakvriendin naar het festival te gaan. We bakken samen erg veel en we vinden dit festival erg leuk! Dit is echt een ding van ons samen.

Beantwoorden
NI
Tessa 2018-05-04 09:37:58

Ik zou hier graag met mijn vriendin Dagmar heen willen! Allebei dol op zoete zaligheden en we denken allebei een goddelijke huisvrouw te zijn. Leuke vriendinnen dag en we kunnen daar nog flink wat van jou bakkunsten leren, zodat we onze mannen nog meer kunnen verwennen (en vetmesten, dan vallen onze zoete zaligheden love handles niet meer zo op)

Beantwoorden
TE
Arnella 2018-05-04 09:30:50

Ik zou graag mijn verleiding Wim willen verrassen met VIP-kaartjes. De liefde van de man gaat altijd door de maag?

Beantwoorden
AR
Janet van den Brink 2018-05-04 09:28:23

Ahh dat klinkt super goed! En lekker :)
Ik zou heel graag mijn vrriendin Sabine meenemen, want als wij gezellig wat gaan doen samen ontbreekt een poosje in de keuken staan en een heerlijke taart maken niet! En zo zie je elkaar een keer vaker, want onze vakanties zijn tijd te snel vol.

Beantwoorden
JA
Mariska Nijmeijer 2018-05-04 09:22:58

Ik ben nog nooit naar dit leuke festival geweest, maar zou graag met mijn moeder gaan.
Zij is tenslotte degene die mij heeft aangestoken met het bakvirus. We zijn allebei gek op lekkere taartjes bij de koffie.

Beantwoorden
MA
Vera 2018-05-04 09:19:54

Ik zou graag kans willen maken op de vrijkaartjes om dan met mijn buurvrouw een leuke en gezellige dag te beleven.

Beantwoorden
VE
Alida (en Lotte) Oosterloo 2018-05-04 09:09:39

Dit lijkt me een geweldig festival om heen te gaan met mijn dochter (dan bijna 14 jaar)... Kan ze samen met mij flink inspiratie opdoen voor haar verjaardag (anderhalve week later). Leuk!

Beantwoorden
AL
Nina van Woensel 2018-05-04 09:06:01

Graag zou ik met mijn vriendin Ria gaan. Ik heb 2 zware jaren achter de rug en zij is mij steeds blijven steunen. Vroeger bakte ik er veel op los, hopelijk dat, nu het de goede kant op gaat, bij het zien van al dat lekkers op festival Zoet de inspiratie weer volop gaat komen! Met de kaartjes zou ik Ria kunnen bedanken en mijzelf de goede richting weer op duwen.

Beantwoorden
NI
aafke 2018-05-04 09:05:53

ik zou hier graag met mijn zoon Toon naar toe gaan, hij zit nu op VMBO kader en hij twijfelt nog aan zijn vakrichting: Horeca Bakken en Recreatie of techniek. ik denk dat zo'n evenement hem weer wat verder op weg kan helpen

Beantwoorden
AA
Raina 2018-05-04 08:59:41

Gaaf Rutger. Ik heb niet eerder van dit festival gehoord. Als ik toegangskaarten zou winnen zou ik graag mijn moeder meenemen om onze (broze) band te versterken.
Ik kom ook graag naar dit festival om jou in actie te zien. Ik volg je blog al een tijd en jij post tips en recepten waar ik altijd al benieuwd naar was. Dat heb ik niet eerder gehad. Ik vind het bijzonder wat je creeert ??‍?

Beantwoorden
RA
Joslin 2018-05-04 08:55:47

Ik zou heel graag met mijn zus heen willen. Ze woont op Texel en zie haar nu minder vaak omdat ze verder weg woont. We vinden het ook leuk om samen te bakken en daar ideeën over uit te wisselen. Zoet festival is een mooie kans om samen wat leuks te doen.

Beantwoorden
JO
Rosalie 2018-05-04 08:55:29

Ik zou met mijn vriend gaan. Hij helpt altijd graag mee als ik aan het bakken ben (of met proeven ;-)), en aangezien hij die week zijn 4 jaar durende promotietraject afrondt lijkt me dit een mooie activiteit om samen te relaxen!

Beantwoorden
RO
Wietske 2018-05-04 08:43:57

Ik zou dan mijn zus meenemen! Het zou de eerste keer zijn. We vinden het beide erg leuk om te bakken en nieuwe inspiratie op te doen. Hoe leuk zou dit dan zijn...;)

Beantwoorden
WI
Renske 2018-05-04 08:43:51

Wat een leuk festival. Ik ken deze niet en wil ik graag meemaken. Ik zou mijn moeder mee nemen. Dan hebbe we samen een leuk dagje uit om veel bakinspiratie op te doen. Dit zal dan ons eerste dagje it sinds maanden zijn want ik kan ieder moment bevallen.

Beantwoorden
RE
Marjolein 2018-05-04 08:32:34

Ooh, ik ga met Sanne! En het grote voordeel; jij kan ons dan ontmoeten aangezien wij jou heel vaak taggen op onze bakdagen. ?

Beantwoorden
MA
Doetie Hofstee 2018-05-04 08:31:16

Jaa geweldig, samen met mijn dochter deze keer. Ben al eerder op festival zo geweest en het is zo leuk en vooral zoo zoet.
Heerlijk genieten samen, heeft ze verdient.

Beantwoorden
DO
rian steehouder 2018-05-04 08:28:51

Ooeehh! Ik heb net de vierdaagse cursus introductie patisserie bij bakery institute achter de rug en ik ben zo enthousiast over wat ik daar allemaal geleerd heb! Dit festival is weer een aanvulling daar op! Ik denk dat ik mijn bakmaatje van de afgelopen dagen mee zou vragen, die vind is net zo enthousiast geworden als ik!

Beantwoorden
RI
Corrie Jasperse 2018-05-04 08:23:33

Ik wil graag bakinspiratie opdoen en jou ontmoeten.
Dit ga ik samen met mijn dochter doen.

Beantwoorden
CO
Ellis ten Dolle 2018-05-04 08:22:39

Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen omdat ik op 22 mei 50 wordt en dit dan een super gaaf verjaardagscadeau zou zijn.........??

Beantwoorden
EL
Sharyn 2018-05-04 08:04:40

Ja, natuurlijk doe ik ook een gooi naar de kaartjes! Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Festival Zoet geweest en dat is me goed bevallen. Samen met mijn moeder een gezellig dagje uit. Ik ga voor de bakinspiratie en mijn moeder gaat voor het snoepen. Voor ieder wat wils!

Beantwoorden
SH
Cora Maarseveen 2018-05-04 08:04:24

‘Daar ga ik met mijn dochter heen!’ was het eerste wat ik dacht toen ik dit las. Behalve dat zij (21 jaar) veel plezier heeft in koken, gaat ze ook steeds meer bakken. Voor ons, voor haar vriend, haar vriendinnen. Dus ga, zo’n uitje samen met haar, kan haar en mij nog meer inspiratie geven!

Beantwoorden
CO
Janneke 2018-05-04 08:03:32

Als ik deze kaarten zou winnen neem ik mijn moeder mee, wij zijn allebei gek op taart maken...... En eten!

Beantwoorden
JA
Kitty Kroskinski 2018-05-04 07:59:25

Dat lijkt mij geweldig. Zit al 2 jaar te twijfelen om er heen te gaan maar is nogal een eind weg. Misschien met vrijkaartjes dab maar een keuk tripje maken met overnachting samen met mijn dochter Kelly, zodat ze een uitje heeft met mij, naast haar harde werken. Lijkt mij top om samen nieuwe dingen te zien en te leren en natuurlijk om de koekjesbijbel meteen aan te kunnen schaffen.

Beantwoorden
KI
Gina vandenberg-pinna 2018-05-04 07:53:13

ohhh wat leuk zou graag met mijn man weer gaan , vorig jaar voor het eerst geweest ,was een leuke ervaring,en we zijn samen nog op de foto gegaan , kan ik mooi de koekjesbijbel meteen kopen en laten signeren . ja ik waag graag een gokje

Beantwoorden
GI
Sabine 2018-05-04 07:53:01

Wat een leuke winactie!! Ik zou graag mijn lieve moeder meenemen. Een topuitje voor ons tweeen die ze na wat moeilijke jaren echt heeft verdiend. Naast het zelf bakken, zoeken we bij onze uitjes altijd een plekje voor koffie/thee met wat lekkers, kunnen we ontzettend van genieten en dat hoort er gewoon bij. Op dit festival zijn we nog nooit geweest, ben heel erg benieuwd!!

Beantwoorden
SA
Sandra Reumer 2018-05-04 07:46:06

Ik wil graag mijn zoon Max meenemen. Hij bakt graag een verrast zijn collega's elke week met iets lekkers. Hier kan hij heel veel inspiratie opdoen.

Beantwoorden
SA
Sjakkie 2018-05-04 07:41:32

Oooohhhh dat lijkt me helemaal geweldig om zo in de watten te worden gelegd samen met mijn vriendin! Ik ga vast zitten duimen!

Beantwoorden
SJ
Marian 2018-05-04 07:33:34

Leuk! Ik bak vaak samen met mijn jongste zusje. Zij is verstandelijk gehandicapt en ze is altijd apetrots op het eindresultaat van onze bakmiddagen. Ons doel is alle recepten uit de bakbijbel te bakken en daar zijn we inmiddels heel ver mee. Naast dat het festival een superleuk zussenuitje is, is het ook een mooi moment om de koekjesbijbel te scoren die dan vers van de pers is: dan kunnen wij voorlopig weer even verder bakken!

Beantwoorden
MA
janine 2018-05-04 07:24:07

Ik bak al jaren zomaar lekker thuis in de keuken voor het thuisfront, ik zou dolgraag het arrangement winnen om mijn bak niveau te verhogen..:-)
Graag samen met mijn nichtje Cindy v d Ree

Beantwoorden
JA
Sandra Bresser 2018-05-04 07:23:35

Hoi Rutger, mocht ik de kaartjes winnen, dan zou ik graag met mijn beide dochters gaan. Allebei net zo graag aan het bakken als ikzelf. En dat jij dan je koekjesbijbel bij je hebt is natuurlijk helemaal super. Deze staat al op m'n verlanglijstje en ook op die van m'n dochters ? dus ik ga duimen.

Beantwoorden
SA
Franca Warmenhoven 2018-05-04 07:11:37

Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor mijn collega Ireen en mezelf we zijn dol op bakken en ook al in Hilversum div keren workshop gevolgd van Rutger maar dit is een unieke kans om op een andere leuke manier kennis te maken met bakken !

Beantwoorden
FR
carolien 2018-05-04 07:02:26

Vorig jaar ook al getwijfeld om te gaan maar voor ons is het ver rijden vanuit zeeland. Met deze kaartjes hebben we een stok achter de deur om te gaan. Ik zou graag met mijn schoonmoeder gaan, omdat zij,net als ik, ook zo graag bakt.

Beantwoorden
CA
Suzanna te Mebel 2018-05-04 07:02:23

Ben er nog nooit geweest. Maar wat zou het geweldig zijn om jou in actie te zien. Ben en grote fan van jou en je recepten. Ik zou dan ook graag met mijn vriendin (dit jaar 20 jaar vriendinnen) willen gaan, ook om haar te verassen. Zo fingers crossed?

Beantwoorden
SU
Jacqueline 2018-05-04 06:56:16

Heerlijk met mijn moeder, ik heb zelf nooit leren bakken (mijn vader was banketbakker toen ik klein was) mijn moeder probeert samen met mijn dochter zijn baksels te creëren maar ze mist hem verschrikkelijk het lijkt me heerlijk om met haar tips op te doen zodat ze zijn taarten misschien toch kan na maken.

Beantwoorden
JA
Lindsey 2018-05-04 06:49:23

Toevallig dat een vriendin van me dit van de week doorstuurde! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Ze vroeg al om dat weekend vrij te houden voor Zoet.. Dan doen we dat he? Maar met deze kaartjes is het al helemaal leuk meegenomen!

En leuke bijkomstigheid dat ik heeel graag ook de Koekjesbijbel wil, Haha!

Beantwoorden
LI
Ria de jong 2018-05-04 06:42:33

Ik zou graag een kaart winnen om samen met mijn zus er naar toe te gaan.
Zij houd net als ik ook zo van bakken.
We zien elkaar veel te weinig omdat we beiden problemen met gezondheid hebben.
Het zou een mooie zussendag kunnen worden.

Beantwoorden
RI
Simone 2018-05-04 06:35:03

O wat gaaf! Ik ben twee jaar geleden voor het eerst op het festival geweest en vond het echt een walhalla voor alle bakkers en baksters! Ik zou er dit jaar ook graag weer naar toe willen en zou dan mijn moeder meenemen voor een gezellig zoet dagje weg!

Beantwoorden
SI
Yvonne 2018-05-04 21:07:15

Nog niet eerder van gehoord, maar de naam zegt genoeg! Lijkt me superleuk en interessant. Zou graag met mijn man willen, we delen de passie voor bakken. Ik bak maar hij denkt altijd mee, geeft tips, advies en helpt een handje mee als het nodig is.

Beantwoorden
YV
Hetty 2018-05-05 11:52:13

Dag Rutger,
Vorig jaar ben ik voor het eerst op het festival geweest en vond het erg leuk. Inspiratie!
Nu zou ik heel graag gaan samen met mijn dochter Florien en alles goed willen bekijken, als Vip!Zij heeft net een nieuw huis en nu ook eindelijk een oven, waarin ze voorzichtig aan, ook bakt. Ik zou haar willen laten zien wat er allemaal mogelijk is, het een kwestie van gewoon DOEN, is. Ook dat het ook simpel kan zijn...boter, suiker, ei en bloem.....wat kun je daar allemaal al mee doen!
Ik duim......

Beantwoorden
HE
Marieke 2018-05-05 18:49:03

Ik wil heel graag winnen. Mijn man is kok en heeft veel affiniteit met patisserie. Daarnaast pakt hij jouw boek er geregeld bij om op nieuwe ideeën te komen. Voor hem zou zo'n festival erg genieten zijn.

Beantwoorden
MA
Danielle Dingemans 2018-05-05 21:22:55

Beste Rutger, ik zou als ik win samen met mijn zus Miranda komen. Omdat ze mij altijd helpt als ik extra handen nodig heb in de keuken van @SmaakvanDaan. Bovendien is onze oma geboren in Sleen!!! Hoe bijzonder om dan samen op het festival te kunnen zijn. Smakelijke groet, Danielle

Beantwoorden
DA