Festival der Zoete Verleidingen

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 augustus vindt het Festival der Zoete Verleidingen weer plaats in het Drentse Sleen. Ook dit jaar ben ik er (voor de vierde keer) weer bij om te jureren bij de taartenbakwedstrijd, bakdemo’s te geven en met een hele leuke primeur! Wat dat is dat lees je zo!

Wat is er allemaal op het festival?

Op het Festival der Zoete verleidingen vind je meer dan 90 stands met de allerlekkerste taarten, bakbenodigdheden, prachtige serviezen, tafellinnen, schorten, theemutsen, brocante, kookboeken, vers fruit, meel, ambachtelijk gemaakte jams, honing, allerlei koffie- en theesoorten en bijzondere drankjes. Vaak geserveerd vanuit verbouwde kleurrijke caravans en busjes en met verschillende terrasjes om te genieten van al het lekkers. Daarnaast zijn er nog tal van activiteiten, (bak)demonstraties, (bak)workshops en voorstellingen. De aanmeldingen voor de taartenbakwedstrijd zijn helaas al vol, maar via deze pagina kun je zelf aan de bak met alle recepten van voorgaande jaren.

Exclusieve voorverkoop van Het hartige bakboek!

Zoals ik net al schreef heb ik een leuke primeur op het Festival der Zoete Verleidingen. Speciaal voor dit festival krijg ik de eerste gedrukte exemplaren van Het hartige bakboek voor een exclusieve voorverkoop op het festival. Het hartige bakboek ligt pas vanaf half september in de boekwinkels, maar op deze drie dagen kun je hem dus alvast scoren! Naast Het hartige bakboek neem ik natuurlijk ook een stapel Bakbijbels mee die je daar (gesigneerd) kunt kopen.

Het hartige bakboek

Hoe kun je de kaartjes winnen?

Wil je samen met je beste vriendin (of vriend!) naar dit festival? Laat dan in een reactie op dit bericht achter wie jij graag mee wilt nemen en wie weet zie ik jou dan daar! De leukste 3 reacties winnen 2 kaartjes voor het Festival der Zoete Verleidingen!

Kijk hier voor meer informatie of om alvast kaartjes te bestellen!

Festival der Zoete Verleidingen

Festival der Zoete Verleidingen

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (104)
Lilian 2019-07-03 19:48:37

Vorig jaar kreeg ik eind aug. te horen dat ik borstkanker had. Inmiddels heb ik chemo’s, een heftige operatie en bestralingen achter de rug. Nog jaren hormoontherapie heb ik nog voor de boeg. Ik ben bezig met herstellen en de energie weer terug te krijgen om te bakken. En het lijkt me heel leuk om weer inspiratie op te doen. Als ik de kaartjes win, dan neem ik mijn vriendin mee die ook dol is op taarten bakken

Beantwoorden
LI
Elisabeth 2018-05-04 18:14:46

Sinds kort wonen wij in een nieuwe wijk met leuke mensen. Een van de buurvrouwen is een ware keukenprinses en het zit haar echt in de genen. Ik zou het heel leuk vinden om met haar naar het festival te komen. Ik hoop oprecht dat we samen naar dit evenement kunnen komen en ik weet dat ik haar daar veel plezier mee doe.....en mezelf natuurlijk ook. ;)

Beantwoorden
EL
Jani 2017-08-03 23:26:54

Hoi Rutger!
Bedankt voor al je lekkere recepten en tips! En wat een fijne winactie weer :).

Ik zou graag mijn zus uitnodigen, een echte taartkoningin! Ze kan heel erg genieten van uren bezig zijn met het maken van een mooie taart en zou dit denk ik echt superleuk vinden!

Lieve groet!
Jani

Beantwoorden
JA
Dyta 2017-08-01 23:35:02

Helaas zijn mijn beide zussen op vakantie ,normaal gaan we altijd samen op pad.Dus bij deze wil ik graag mijn vriendin uit nodigen om met mij mee te gaan als verassing ..want taart eten is onze passie ...??

Beantwoorden
DY
Dyta 2017-08-01 23:32:42

Helaas zijn mijn beide zussen op vakantie ,normaal gaan we altijd samen op pad.Dus bij deze wil ik graag mijn vriendin uit nodigen om met mij mee te gaan als verassing ..want taart eten is onze passie ...??

Beantwoorden
DY
Cindy 2017-07-09 20:01:46

Graag met mijn zoon van 11 jaar die het helemaal fantastisch vindt om te bakken! Op het puntje van zijn stoel kijkt hij naar programma's als Heel Holland Bakt dus hij zou dit te gek vinden. Groetjes Cindy en fam.

Beantwoorden
CI
Marlies 2017-07-06 22:18:37

Ha Rutger, geen idee of die kaarten al vergeven zijn, maar ik zou hier ook graag naar toe willen! Samen met mijn beste vriendin sta ik vaak in de keuken. Ik ben de precieze, zij de creatieve: een gouden combi! Als het dan even niet gaat zoals het moet, komt zij met de oplossing :) Een festival vol zoete verleiding zou een heerlijk walhalla zijn waar we zeker weer nieuwe dingen tegen gaan komen die we vervolgens weer gaan uitproberen! Groeten, Marlies

Beantwoorden
MA
Sharyn 2017-07-05 14:13:03

Hee Rutger,

Ik ben nog nooit op dit festival geweest, maar het lijkt me leuk om hier met mijn moeder heen te gaan. Als wij een dagje weggaan, is het vaste prik dat we ergens een gebakje nemen. Zelf werk ik op zaterdag als verkoopster in een banketbakkerij en wanneer ik geen gebak mee heb genomen, moet ik verplicht zelf bakken (anders heeft mijn moeder geen gebak in het weekend...). Ik denk dus dat ik haar (en mezelf!) hier een groot plezier mee ga doen.

Groeten,
Sharyn

Beantwoorden
SH
kimberley 2017-07-04 20:30:40

Hoi Rutger,

Vorig jaar stonden we nog gezellig naast je met een kraam. Nu helaas door omstandigheden niet zelf aanwezig met onze winkel maar zouden we wel super graag als bezoeker langs willen komen.

Groetjes Kimberley

Beantwoorden
KI
Agnes Veentjer 2017-07-04 11:50:34

Hoi Rutger, ik wil hier heel graag heen. Het is alleen lastig kiezen wie de favoriet gaat worden. Mijn dochter uit Frankrijk of mijn schoondochters. Denk dat het om geen onenigheid te creëren he toch mijn lieve man gaat worden.

Beantwoorden
AG
Antje Poort 2017-07-04 09:55:34

Ik kom met mijn man, samen vormen wij goed duo. Ik bak, hij eet ?. Verder kan ik niets toevoegen om alle andere reacties te overtreffen.
Rutger, in ieder geval een gezellig tijd in Sleen gewenst.

Beantwoorden
AN
Wietske 2017-07-04 06:32:44

Hoi,

Ik zou mijn zus meenemen. We zijn beide gek op bakken en concurreren dan ook graag :). Het lijkt mij leuk om samen met haar nieuwe ideeën op te doen en een dagje te genieten!

Groetjes!

Beantwoorden
WI
Emma 2017-07-03 22:38:01

Ik zou heel graag met mijn middelbare school-vriendinnetje Iris gaan, omdat ik d'r veel te weinig spreek, we samen van bakken houden en omdat ik nooit meer zal vergeten dat we samen appeltaart aan het bakken waren op school, terwijl we 30 uur niet aten voor het goede doel. Nog nooit zo moeilijk geweest om niet te snoepen van het deeg!

Beantwoorden
EM
Valerie Pronk 2017-07-03 22:28:28

Hoiii,

Ik zou hier echt super graag naar toe willen gaan!! Samen met mijn beste vriendin. Zelf ben ik kok en ligt mijn grote passie toch wel bij de desserts. Genoeg inspiratie op te doen dus tijdens dit festival. Mijn beste vriendin doet momenteel een opleiding tot patissier. Ook voor haar zijn er dus genoeg inspiratiemomenten!! :-)

Beantwoorden
VA
Henriette 2017-07-03 21:04:15

Ik zou heel graag met mijj zus , roeline van eldik, naar dit festival willen toe gaan. We konden nooit omdat ik mijn eigen zaak had met koffie, thee en bonbons. Mijn vrije tijd ontbrak om hier heen te gaan. Nu helaas niet meer de zaak, maar wel de tijd om naar dit soort dingen heen te gaan . Mijn zus heeft als passie taarten maken in haar vrije tijd. Voor klanten of samen met mij. En heb een enorme passie voor koffie, thee en zoetigheid ( vandaar ook toen de winkel) dus dit festival zou geweldig zijn om bij te zijn.

Beantwoorden
HE
Gonny 2017-07-03 20:30:22

Leuk!! Met wie ik zou gaan? Er zijn genoeg gegadigden, maar de meest fanatieke ben ik zeer lf wel. ? zou ook leuk en handig zijn want mijn moedertje wordt 5 augustus 83 jaar. (Nog snel even nieuwe ideetjes opdoen).

Beantwoorden
GO
Sigrid Jonker 2017-07-03 20:29:33

Nou, wie wil er nou niet mee? Er zijn veel mensen in mijn omgeving die mee zouden willen gaan, maar als ik er dan 1 mag kiezen is het vriendin Korrie. Staat altijd voor anderen klaar, regelt van alles voor iedereen. Haar zou ik er een groot plezier mee doen.

Beantwoorden
SI
Marieke 2017-07-03 18:34:32

Oeh wat leuk ? ik zou graag kaartjes winnen om samen met mijn vriend rond te kijken op die leuke festival met allemaal lekker eten en andere creatieve dingetjes.

Beantwoorden
MA
Janne van der Poll 2017-07-03 15:55:43

Heeyy Rutger!

Mijn naam is Janne. Ik volg de opleiding voor zelfstand werkend banketbakker. Ik volg je al sinds de allereerste aflevering van heel holland bakt! Ik heb tot nu toe al je boeken♡ Ik wil deze kaartjes HEEL graag winnen! Als ik ze win ga ik mijm moeder verrassen. Zij heeft met jou in de voorrondes gestaan van heel holland bakt. Zij is ook helemaal fan van al je boeken en recepten!

Als ik de kaartjes win ga ik een gat in de lucht springen en rondjes rennen door het huis. Dit is namelijk echt een festival voor mij en mijn moeder. ??

Fingers crossed❤
En dan hopelijk tot snel!

Liefs Janne

Beantwoorden
JA
Thea 2017-07-03 14:19:36

Hay Rutger, wat een ontzettend leuk idee om kaarten weg te geven. Toevallig kwam ik het tegen via Facebook, op jouw pagina. Ik had daarvoor nog nooit van dit festival gehoord. Mijn lieve vriendinnetje, met wie ik al bijna 10 jaar lief en leed deel, en ik zijn beide erg graag aan het experimenteren in de keuken. Onze mannen worden er altijd weer blij van. Dit lijkt mij dan ook een mooie kans om samen nieuwe, leuke, creatieve ideeën op te doen. Nu maar hopen dat het stralend weer wordt.

Beantwoorden
TH
Judith Maat 2017-07-03 14:16:55

Hee Rutger!
Vorig jaar waren Rob en ik op het festival! Erg leuk! En we hebben jouw Bakbijbel gekocht en vinden het nog steeds geweldig dat je hem hebt gesigneerd! Het boek wordt veel gebruikt. Erg leuk! :D We willen dit jaar graag weer heen. Het zou fantastisch zijn om kaartjes te winnen :D

Beantwoorden
JU
Bets 2017-07-03 14:08:18

Ik zou er heel graag naar toe gaan met mijn man. Nieuwe producten omtdekken, goede tips krijgen en de fijne sfeer en gezelligheid zelf eens meemaken.

Beantwoorden
BE
Tessa 2017-07-03 13:41:27

Hier ben ik al 3 weken voor op dieet!!! Haha!
Graag met mijn leukste Tante Petra! Omdat we van die dozen zijn die altijd zogenaamd om de lijn letten, totdat er weer zoete baksels uit de Bakbijbel gemaakt moeten worden!

En aangezien het mijn doel is om ALLE baksels uit je bijbel te proberen, hebben wij daar wel een beetje ruzie met de weegschaal voor over. Op zaterdagmiddag bij opa is het daarom ook regelmatig feest.

De favoriet op dit moment? Je gemberkoekjes!

Of we winnen of niet, we zijn erbij Rutger! Tot dan :)

Beantwoorden
TE
Suzan 2017-07-03 11:32:52

Hoi Rutger,

Ik zou heel graag met mijn vriend gaan. Ik sta alle weekenden in de keuken om allerlei heerlijke lekkernijen te bereiden (dit is voor mij ontspanning). Mijn vriend is vaak proefpersoon en ziet mij op zo'n moment helemaal opleven! Wat lijkt het me leuk om dit samen met hem te mogen delen.

Beantwoorden
SU
Simone 2017-07-03 11:21:42

Mijn moeder een leuke dag bezorgen! :)
Want dat verdient ze.

Beantwoorden
SI
Marleen Vos 2017-07-03 10:11:27

Ohhhh lijkt me super om met Mn bakmaatje Michelle naartoe te gaan! Wanneer we afspreken moeten we ook altijd iets bakken!! Heerlijk en supergezellig!

Beantwoorden
MA
Samantha 2017-07-03 09:36:08

Wat leuk!!! Een keer iets bij ons in de buurt. Ik zou graag kans willen maken en samen met mijn zoontje van 3 jaar heen. Hij zegt weleens tegen mij " mama jij weer taart maken?" Haha zo leuk!! Dan zieken we 1 uit, uit de bakbijbel. Hij helpt graag mee met het maken. Het aflikken van de garders en natuurlijk het opeten van de taart. Daar wou ik al graag heen en hij zal het ook erg leuk en lekker vinden?

Beantwoorden
SA
Petra Willems 2017-07-03 09:25:46

Omdat mijn drie dochters (12, 12 en 9) ook al bakfan zijn en vorig jaar ademloos de citroentaartjes-demonstratie volgden. Ze willen meer! #bakkersvandetoekomst

Beantwoorden
PE
Lianne 2017-07-03 09:23:52

Ik zou heel graag met mijn moeder hierna toe gaan. Mijn moeder is groot fan van jouw, maar misschien wel meer van je bakbijbel. Wij krijgen in ieder geval bijna elke week wel iets uit de "bijbel" voorgeschoteld.
Omdat mijn mama uiteraard de allerleukste en liefste is ziu ik haar graag willen verassen met dit leuke festival.

Beantwoorden
LI
Diane 2017-07-03 09:11:24

Ik zou er graag met mijn moeder naar toe gaan. Ze verdient wel een gezellig dagje weg omdat ze door weer, wind en regen en nu met het mooie weer elke dag even naar ons hondje toe gaat!
Samen een dagje er op uit zou dan ook reuze gezellig zijn. Lekker inspiratie opdoen voor het volgende bakproject!

Beantwoorden
DI
cissy 2017-07-03 08:54:43

Hai Rutger,
Ik zou mijn dochter graag verrassen met de kaartjes want ze is net geslaagd en begint aan een opleiding tot banketbakker. Hoe geweldig zou het voor haar zijn om haar te verrassen voor het festival der zoete verleiding.
Ze vergaapt zich altijd aan kookprogramma's en de kookprogramma's staan altijd op de achtergrond aan wat ze ook doet.
Dus dit alles live meemaken moet een feestje voor haar zijn.
Gr Cissy

Beantwoorden
CI
Monique van Vreeswijk 2017-07-03 08:40:09

Hallo Rutger,

Ik zou heel graag mijn dochter verrassen. Ze zit nu 1,5 jaar in een rolstoel omdat ze door een chronische ziekte niet meer kan staan en lopen. Ze is een echte vechter en heeft wel een leuk uitje verdiend.
We zijn allebei gek op bakken, dus dit zou echt te gek zijn om mee te maken ?

Groetjes,

Monique

Beantwoorden
MO
A.Duijnhouwer 2017-07-03 08:30:02

Hallo Rutger
Wat zou het leuk zijn als ik die kaartjes win
Dan kom ik samen met m'n nichtje Laura. Zij doet net als ik graag bakken en wat nieuws uitproberen.
Pas zei ze tegen mij: ik zou graag met jou naar een winkelstraat willen waar ze allemaal winkels hebben waar ze alleen bak spullen verkopen. We zien elkaar niet zo vaak omdat ik in zeeland woon en zij in Overijssel. Hoe leuk zou het zijn om samen naar de zoete verleiding te kunnen komen met de gewonnen kaartjes. Ik gun het haar zo!!!!?
Gr Alie

Beantwoorden
A.
Joni 2017-07-03 08:15:38

Al bak ik zelf geen taarten meer, toch blijft het aantrekken en zoek ik altijd naar recepten om gewoon voor mijn eigen gezin wat lekkers te maken.
ik heb nog niet eerder van dit festival gehoord.
Klinkt erg leuk lekker en gezellig.
Ik zou er dan samen met mijn man heen gaan. (omdat mijn vriendin op vakantie is dan haha)

Beantwoorden
JO
Nienke Kroesen 2017-07-03 07:54:44

Hier zou ik heel graag met mijn vriendinnetje Marlies van de eetclub heengaan! Aangezien we graag de patissier van onze eetclub qua taart/dessert een keer willen overtreffen, zou dit de uitgelezen mogelijkheid zijn om inspiratie op te doen!

Beantwoorden
NI
Ivonne en Lydia 2017-07-02 20:21:24

Oooeeeehhhhhhh #smulsmul #yumyum!!! Dat zou een leuk uitje zijn voor mij en mijn zus! Wat een energie krijg ik van bakken en ben ik dol op jouw recepten. Het lijkt ons super om de hele dag te watertanden naar al het lekkers, tips te krijgen en misschien zelf wel mogen proeven! Een heerlijk zomers uitje, met blote benen, zonnetje erbij, heerlijke geuren en gezelligheid. Mogen wij mee?!?

Beantwoorden
IV
Laureen 2017-07-02 08:43:56

Ik zou heel graag met mijn vriend samen naar dit festival willen. Ik ben een echte zoete kauw bakker dus bak graag uit het kookboek van rutgerbakt. ( die ik van mijn lieve moeder 3 maanden eerder heb gekregen voor mijn verjaardag omdat ik hem steeds leende bij de bieb) nu wil ik mij wat meer verdiepen in hartig bakken want mijn vriend houd juist heel erg van hartig. Nu lijkt het mij leuk om dit boek voor mijn verjaardag te krijgen op 29 augustus maar helaas is het boek dan nog niet verkrijgbaar dus hoop ik dat we hem eerder kunnen kopen op het festival! Ook beginnen mijn vriend en ik 4 september allebei aan eeen nieuwe baan dat zal een drukke periode worden nog even lekker ontspannen op zo een festival lijkt mij heerlijk. Lieve bakgroetjes

Beantwoorden
LA
Francine 2017-06-30 18:08:20

Wat leuk dat dit evenement weer plaats vindt! Vorig jaar had ik al willen gaan, maar dat ging toen helaas niet lukken vanwege vakantie. Dit jaar zou ik heel graag willen, het lijkt me zo ontzettend leuk. En dan samen met mijn oma die ook van bakken houdt!

Beantwoorden
FR
Imke 2017-06-30 17:09:22

Mijn ALLER ALLERLIEFSTE MAMS heeft weer nieuwe inspiratie nodig! De ideeën voor die HONDERDEN verschillende taarten die ze al heeft gebakken waren FANTASTISCH en iedere mogelijkheid voor nieuwe ideetjes wil ze graag aangrijpen. Daarom willen wij natuurlijk naar dit GEWELDIGE festival! Mijn mams om haar hoofd te vullen en ik vooral om mee te SMIKKELEN met al het lekkers dat er te zien valt.

Beantwoorden
IM
Karen Herrebrugh 2017-06-30 16:52:05

Na een aantal jaren bikkelen als werkende moeder met jonge kinderen heb ik een burnout opgelopen. verplicht rustiger aan doen en aan mezelf denken. Nu mag/kan ik dus zonder schuldgevoel meer tijd besteden aan mijn passie, heerlijke taarten bakken waar de buren van meegenieten. Want anders worden we zelf te dik van al dat lekkers.
Graag zou ik dan ook naar het festival komen om even helemaal ondergedompeld te worden in zoete verleidingen. Ik zou mijn schoonzus meenemen die dezelfde passie deelt.

Beantwoorden
KA
Marieke 2017-06-30 13:38:31

Hallo Rutger,
Ik zou heeel graag mijn zusje Marloes mee willen nemen omdat ze misschien door het bezoeken van dit evenement eens een keer wat anders probeert te maken dan kaneelkoekjes, gewone cake en in geval een heel bijzondere gelegenheid appeltaart. En dan gaan we het boek naar elkaar uitlenen omdat dat dat mij ook wel erg leuk/lekker lijkt ;)

Beantwoorden
MA
Arianne 2017-06-30 12:50:48

Hoi Rutger, ja heel graag. Dan neem ik mijn kookmaatje op afstand en nichtje Elisabeth mee. Als wij elkaar mailen, bellen of spreken live gaat het altijd over koken en bakken. Zo erg dat andere mensen in ons gezelschap afhaken omdat het alweer over eten gaat ;-). Het lijkt mij supergezellig om samen hier rond te lopen bij alle leuke kraampjes en alle heerlijke taarten te analyseren op ingrediënten en hoe we ze na kunnen maken. Zou super zijn!

Beantwoorden
AR
Fadime Koops 2017-06-29 22:43:04

Jaaaa! Mijn moeder gaat al jaaaaaren naar dit festival en aangezien ik daar in de buurt ga wonen binnenkort zou dit natuurlijk erg leuk zijn om nieuwe bakvrienden te maken ;)

Beantwoorden
FA
Martine van der Meer 2017-06-29 21:59:35

Dag Rutger,

Gek genoeg ken ik dit festival niet, lijkt mij erg leuk en gezellig. Waarschijnlijk gaat dit een familieuitje worden en zijn twee kaarten om te winnen uiteraard welkom.

Beantwoorden
MA
Pamela Feikema 2017-06-29 21:21:12

Ik zou heel graag twee kaartjes winnen. Ik zou graag hierheen gaan met mijn dochter. We hebben de laatste beurzen vooral zelf workshops voor 'basiskoekjes met icing' gegeven en zijn daardoor eigenlijk niet in de gelegenheid geweest om zelf rond te kijken.
Door hiervoor kaartjes te winnen, zouden we eindelijk samen eens rustig kunnen rondkijken, verleidt worden door allerlei lekkers, leuke hebbedingetjes, etc. Heerlijk lijkt me dat!!
Ondertussen ga ik alvast eens rondneuzen bij de recepten! Dank je wel voor het delen daarvan.

Beantwoorden
PA
Annemarie posthumud 2017-06-29 20:58:23

Wat zou dat leuk zijn om dat met mijn dochter te gaan doen
Ik die graag bakt en zij die niet veel plezier aan bakken heeft
Ik hoop dat als we bij jullie zijn geweest zij het bakken ook leuk gaat vinden
En wij samen verder kunnen bakken
En ik niet altijd alkes alleen moet doen
En je hebt toch een dochter om lekkere dingen samen te maken
Ik hoop dat ik win

Beantwoorden
AN
Mickey Vronik 2017-06-29 20:35:26

Hey Rutger,
Ik vindt het super leuk dat je deze winactie doet.
Ik wil graag met mijn moeder naar het festival omdat we altijd samen bakken.
Als ik de tickets win dan koop ik ook het nieuwe bakboek van jou.
Ik hoop dat ik win.
Groetjes Mickey Vronik

Beantwoorden
MI
Nancy baltussen 2017-06-29 20:33:57

Ik zou graag met mijn schoonzusje willen gaan. Ze had net zoveel van vakken als dat ik dat doe. Nooit echt iets met zijn tweetjes gedaan dus dit zou leuke aanleiding zijn

Beantwoorden
NA
Ellen jager 2017-06-29 20:09:16

Hier zou ik graag heengaan met mijn moeder.. een gezellig bakuitje met zn twee heb ik wel zin in! Nieuwe ideeën opdoen en onze ogen uitkijken bij alle mooie baksels en bakbenodigdheden .. dus wij willen wel winnen!

Beantwoorden
EL
Nicole Beerda 2017-06-29 19:54:45

Hey Rutger,

Mijn vriendin Agnes en ik zijn vorig jaar ook naar het festival geweest en we hebben daar heerlijk rond gestruind met onze jongens van 2.5.. we hebben het zo naar ons zin gehad dat we graag dit jaar weer heen willen! Ik heb je bakbijbel gekocht en gebruik dit super vaak tijdens het bakken voor mijn eigen bedrijfje.. ben benieuwd naar je hartige taarten boek! Ook houden wij van taartjes eten!! Daarom willen we natuurlijk graag die 2 kaartjes winnen.. hopelijk lukt dat.. :)

Beantwoorden
NI
Heleen 2017-06-29 19:45:54

Ik kom graag weer samen met mn nicht Esther. Wij zijn de allergrootste taartliefhebbers díe er bestaan ?

Beantwoorden
HE
Sandra 2017-06-29 19:44:49

Oepsie vergeten net bij mijn reactie;mag hij daar ook zijn eigen Bakbijbel van jou door jou laten signeren? Dat zou hij geweldig vinden
Groetjes,sandra

Beantwoorden
SA
Sandra 2017-06-29 19:39:55

Wow wat een leuke winactie, Rutger ?Natuurlijk waag ik een gokje. Want ik wil heel graag met mijn zoon Mickey. Hij is onze vrolijke puberbakker in huis, doet mee aan elke bakwedstrijd als het maar even kan. Zoals bijv.van de Hema en Heel Purmerend Bakt. Ik weet zeker dat ie het geweldig zou vinden om daar rond te neuzen voor nog meer inspiratie. Ik denk dus dat ik maar heeeeeel hard moet gaan duimen en wie weet.......
Bakgroetjes van Sandra, mama van Mickey

Beantwoorden
SA
Maxime 2017-06-29 19:38:47

Super lijkt mij dit! Een heel festival met alleen maar zoete baksels, bakspullen, het lijkt wel hemels!! Heel graag wil ik daar heengaan met een vriendin van mij. Als bakfanaat mag ik dit festival niet missen. Hopelijk win ik hier kaartjes voor, verheug me er nu al op. En dan laat ik zeker een boek signeren door jou!

Beantwoorden
MA
Bianca van Rossum 2017-06-29 19:30:53

Hoi hoi! Ik zou er heel graag samen met mijn broer naar toe willen gaan. We hebben een tijdje terug samen een Sachertorte gemaakt, wat nog knap lastig bleek, maar zeer goed smaakte. We zijn allebei zoetekauwen en perfectionistisch als het om smaak draait. Gezellig samen een middagje tussen allerlei zoetigheid lopen en lekker proeven, zou echt iets voor ons zijn!

Beantwoorden
BI
Caroline Wingelaar 2017-06-29 19:28:29

Dag Ruger,
Als trouwe festivalbezoeker heb ik natuurlijk al lang geleden kaartjes gereserveerd. La ik 2 kaartjes zou winnen zou ik ze graag spontaan aan een andere bezoeker willen schenken. Het lijkt mij zo leuk om gewoon iemand eens onverwachts blij te maken. Verder verheug ik mij nu al op je nieuwe bakbijbel en je workshop.
Het festival is elk jaar weer een feestje op zich!.
Met vriendelijke vakgroepen Caroline

Beantwoorden
CA
Caroline Wingelaar 2017-06-29 19:34:03

Zie dat er iets mis is gegaan met mijn berichtje. Het moet natuurlijk zijn"als ik 2 kaartjes zou winnen". En ik wil graag eindigen met vriendelijke bakgroeten.??

Beantwoorden
CA
Vanessa Timmer 2017-06-29 19:11:02

Leuk leuk leuk!!!!
Ik zou super graag samen met mijn allerliefste zus Alice jansen(heb der maar een maar daarom niet minder gemeend ?)willen gaan omdat we bakken helemaal top vinden.
Men zus en je bakbijbel zijn practisch aan elkaar vast gesmolten dus hoe leuk zou het zijn om je eens in het echie bezig te zien!
.....eigenlijk zou ik je moeten haten want ik kan zo langzaamaan alle Baksels (zowel uit de bakbijbel, zelf gefabriceerd en gezien op internet etc) beter gelijk op men heupen gaan plakken maar goed....... Tis allemaal zo lekker ?
Dus vanaf nu ga ik duimen!!!!!
*duim**duim**duim**duim*

Beantwoorden
VA
Alice Jansen 2017-06-29 18:50:01

Wat weer een leuke actie...als ik zou winnen zou ik graag met m'n zusje Vanessa Timmer gaan want we zijn beiden helemaal weg van (taarten)bakken ...of het nu via een recept is of iets dat we hebben gezien en willen namaken enonze eigen twist eraan geven..het is altijd een feest en de zoete verleidng is al helemaal een feest...ik hou mijn vingers crossed

Beantwoorden
AL
Laura 2017-06-29 18:32:17

Hallo Rutger,
Ik hoef geen kaartjes te winnen, maar wil je heel graag bedanken voor het delen van de link.
Zag dat er van voorgaande jaren veel lekkere taartjes gedeeld waren dus dat geeft weer nieuwe inspiratie.
Succes met de verloting!
Groetjes Laura

Beantwoorden
LA
Silvia Eiting 2017-06-29 18:28:33

Allereerst wat een super gave actie! Inmiddels hebben we de bakbijbel al een tijdje in huis en maken er regelmatig lekkere dingen uit! Een super handige boek en ben zeer benieuwd na de hartige versie!

Ik zou graag met mijn moeder na festival zoete verleiding gaan....er samen een gezellige dag van maken!

Beantwoorden
SI
Jessica 2017-06-29 18:00:31

Ik zou graag met mijn bakmaat/ goeie vriendin Marjanne hier heen gaan, het is namelijk altijd leuk om inspiratie op te doen van mede thuisbakkers.
Zeker ook omdat wij dit jaar onze titel moeten verdedigen in onze woonplaats na vorig jaar daar gewonnen te hebben met heel heino bakt

Beantwoorden
JE
Anne van der Wielen 2017-06-29 17:39:50

Helemaal los voor een dagje samen met mijn BFF

Beantwoorden
AN
Alike 2017-06-29 17:30:08

Deze kaartjes zou ik heel graag winnen. Dan kan ik er naar toe met mijn nichtje van 11 jaar. Ze wil later banketbakker worden. Zo leuk om dit alles aan haar te laten zien.

Beantwoorden
AL
Wilma Starke 2017-06-29 16:58:21

Hallo,

Ik wil graag naar Festival Zoet in Sleen. Vorig jaar voor het eerst geweest en dat was heel leuk. daar jouw bakbijbel gekocht.
Ik zou er denk ik heen gaan met mijn jongste zoon, want die vind bakken heel leuk. Wil later ook bakker worden.

Beantwoorden
WI
Claudia 2017-06-29 16:46:35

Is het heel origineel als je zegt dat je geen kaartjes wil winnen maar wel het bakboek wil winnen ;)
Met 2 kleine jongens en een hard werkende man kan ik moeilijk weg. Maar kan ik ze natuurlijk wel hier thuis verwennen! :)

Beantwoorden
CL
Claudia 2017-06-29 16:47:20

:p

Beantwoorden
CL
Caatje 2017-06-29 16:26:16

Hoi Rutger,

Ook ik zou natuurlijk graag die kaartjes willen winnen, wie wil dat nu niet ;)
Vooral nu met die toetsweken zou het iets zijn om echt naar uit te kijken...
Ik zou er graag met mijn tante naartoe gaan, omdat zij altijd heel erg druk bezig is en niet veel tijd voor zichzelf overlaat, maar ze bakt wel heel graag. En op die manier zouden we betere technieken kunnen leten en andere leuke dingen kunnen zien, waaronder natuurlijk jouw boeken (ben erg benieuwd naar het hartige bakboek ;)

Beantwoorden
CA
Monica 2017-06-29 16:24:12

Hey rutger
Dat klinkt echt super leuk zo'n dagje ik zou gezellig samen met mijn moeder gaan daar heb ik het bakken van meegekregen.

Beantwoorden
MO
Janet van den Brink 2017-06-29 15:36:03

Hallo Rutger,
Ik zou het superleuk vinden om de kaartjes te winnen! Ik zou graag mijn moeder mee willen nemen, deels om haar te overtuigen dat bakken zonder pakjes en zakjes ook prima kan! Want onze kelder staat toch telkems weer vol met taartmixen. Maar natuurlijk ook omdat het een mega gezellig dagje uit is!

Beantwoorden
JA
Janet van den Brinj 2017-06-29 15:35:41

Hallo Rutger,
Ik zou het superleuk vinden om de kaartjes te winnen! Ik zou graag mijn moeder mee willen nemen, deels om haar te overtuigen dat bakken zonder pakjes en zakjes ook prima kan! Want onze kelder staat toch telkems weer vol met taartmixen. Maar natuurlijk ook omdat het een mega gezellig dagje uit is!

Beantwoorden
JA
Hillie Stoelwinder 2017-06-29 15:02:01

Met mijn dochter, hebben afgelopen jaar een bakcursus gevolgt, was super leuk! Willen graag langskomen om nog meer ideeen op te doen.

Beantwoorden
HI
Corine 2017-06-29 14:40:12

Festival Zoet ligt praktisch in mijn achtertuin! Ik ga er wandelend naartoe :) Kaartjes winnen zou echt super zijn! Vorig jaar met Astrid geweest en ze heeft als grote fan van jou natuurlijk een gesigneerd boek bij je gekocht. Maaaarrrrr dit jaar ben ik aan de beurt! Want hartig is mijn middle name :)

Tot in augustus!

Beantwoorden
CO
Ineke 2017-06-29 14:29:33

Nou ja zeg, dit festival ken ik helemaal niet. Dat wil ik heel graag meemaken. Het is wel een behoorlijk eindje rijden voor mij. Maar Rutger, als jij dan de toegangskaartjes voor mij en mijn dochter Fleur verzorgd, dan hebben we een leuk uitje in de vakantie. Ik beloof je dat ik dan jouw nieuwe boek bij jou zal kopen ☺️

Beantwoorden
IN
Carla 2017-06-29 14:24:47

Wat een geweldige actie! Ik zou heel graag met mijn vriendin gaan. Zij is geen bakster, maar wie weet dat dit festival haar doet verleiden! Eerder is me dat al gelukt tijdens een beurs voor Brei- en Haakdagen in Nieuwegein! Waarvoor ze me nu heel dankbaar is :)

Beantwoorden
CA
Ada 2017-06-29 14:24:46

Dag,
Familie en vrienden zeggen dat ik me op moet geven voor taart/bakwedstrijden. Mij lijkt dat verschrikkelijk, ik ben bang dat ik door de stress en druk de liefde voor het bakken ga verliezen. Misschien als ik daar een kijkje kan gaan nemen, dat ik er dan anders over ga denken

Beantwoorden
AD
Anna Pepping 2017-06-29 14:02:41

Hey Rutger!

Ik zou dolgraag 2 kaartjes winnen voor het festival. Mijn moeder doorstaat een lastige tijd en ik heb ongelofelijk veel bewondering voor haar hoe ze zich hier doorheen slaat! Ze verdient het als geen ander. Bakken en koken is bij ons thuis altijd al een grote passie geweest en brengt ons als gezin dichter bij elkaar. Daarom zou ik graag met mijn moeder naar het festival gaan :)

Groetjes,
Anna

Beantwoorden
AN
Hilda 2017-06-29 13:41:39

Oh,wat een erg leuke actie.
Afkomstig uit een bakkersfamilie en m'n vriendin ook.
Die zou ik t zo graag gunnen ,groot gezin ( 11 kinderen waarvan er nog 7 thuis )
Zou een relaxe dag voor haar zijn en ik zou t natuurlijk ook leuk vinden.
Hoever het reizen per OV is , zouden we dan maar buiten beschouwing laten.
Wij zijn beiden voor de zoete baksels.

In afwachting, Hilda

Beantwoorden
HI
Saskia 2017-06-29 12:43:55

Wat een perfecte datum.
Dan kan ik nog precies met mn zwangere buik genieten van alle zoetigheid.
En dan natuurlijk zonder spijt van alle callorien.
Want ja, dat mag als je zwanger bent ;-)

En wat een fantastische kans om je nieuwe boek voor mn verlof in handen te krijgen.
Je andere boeken heb ik al uitgebakken.

Beantwoorden
SA
Lauren 2017-06-29 12:18:29

Hoi Rutger,
Dit is echt een onwijs gaffe winactie!!
Als bakprinses en voedingsspecialist ben ik (nog) niet op dit festival geweest.
Kan jij hier verandering in brengen?
Ik zou dan graag mijn vader willen meenemen want zoals hij geniet van zoete verleidingen kan niemand anders dat. We zijn ook groot fan van HHB en The Great British Bake off.

Ik ben benieuwd naar je nieuwe boek, Het hartige bakboek. De bakbijbel ken ik nu van binnen naar buiten en er mislukt nooit iets uit het boek. Het is tijd voor nieuwe recept uitdagingen en daar komt, Het harige bakboek, uitstekend bij van pas.

Ik hoop dat ik je in augustus kan ontmoeten op dit leuke bakfestival!

Zoete en hartige groetjes,
Lauren

Ps. Wil je ook mijn bakbijbel signeren op het festival want uiteraard heb ik die al lang!

Beantwoorden
LA
Denise 2017-06-29 11:46:33

Hoi Rutger, ik zou graag met mijn beste vriendin, mijn moeder, naar het Festival komen! Om drie redenen :)
1) om jou te ontmoeten; ben al vanaf dat jij de finale van HHB won groot fan van jou en al je baksels
2) om een exemplaar van het hartige bakboek te scoren
3) om veel nieuwe inspiratie op te doen voor mijn wekelijkse bakdag
:)

Beantwoorden
DE
Angenita 2017-06-29 11:25:20

Ik wil heel grasg met mijn vader hiernaartoe omdat we alllebei van bakkem houden en ik ga de brood en banketbakkersopleiding doen dus zou dit zeker leu zijn om er naar toe te kunnen!!

Beantwoorden
AN
Sophia 2017-06-29 11:16:51

Dit lijkt me een heerlijk festival om naar toe te gaan

Beantwoorden
SO
Eva 2017-06-29 11:04:25

Hoi Rutger, wat een toffe actie zeg!! Ik heb eigenlijk twee redenen waarom ik graag wil: 1. Ik heb net 5 maanden in Amerika gezeten dus ook mijn lieve bakvriendin Macha al vet lang niet gezien (en niks lekkers kunnen maken samen). Ik zou vet graag met haar helemaal naar Drenthe komen om eens rond te kijken en proeven voor extra inspiratie. 2. Ik ben dit jaar afgewezen voor het nieuwe seizoen van HHB (met mij vele anderen vrees ik) en wil toch wel eens weten hoe het dan wel moet ?

Beantwoorden
EV
Sandra 2017-06-29 10:42:18

Wat leuk! Ik heb wel al eerder van/over het festival gehoord, maar ben er nog nooit geweest. Lijkt me wel echt zo geweldig leuk om er samen met mama naar toe te gaan! Toevallig wonen er vrienden van mam & pap in Drenthe (om specifiek te zijn, Emmen! Dat dus in de buurt is!) Als zij dan ook nog eens zouden kunnen komen, zou het één groot geweldig en gezellig feest zijn! Zo vaak zien we elkaar onderling niet. Weer even herinneringen ophalen en nieuwe maken :)

Beantwoorden
SA
Linda 2017-06-29 10:22:39

Wat een perfecte timing! Laat ik net in de buurt op vakantie zijn dan. Ik zou graag met mijn 9jarige zoon samen gaan om nieuwe bak ideeen op te doen. Hij vindt het ook leuk om te bakken.

Beantwoorden
LI
Magda de Boer Schipper 2017-06-29 10:15:49

Samen met mijn dochter, zij is de 4 de generatie van bakgekken mijn opa was de eerste banketbakker in de rij van 4 mijn vader had maar 1 grote hobby en dat was taarten bakken zelf bak ik van alles van kroket en taart tot ovenschotels, mijn dochter is weer terug bij de liefde van haar opa taarten bakken en nu samen met haar dochter die ook al besmet is met het bakvirus ondanks dat ze nog maar 7 is, en al de mooiste baksel te voorschijn tovert onder toezicht van haar moeder.

Beantwoorden
MA
Germaine Prins 2017-06-29 09:39:26

Wat leuk! Ik had nog nooit gehoord van dit festival en wil erg graag heen. 19-7-2018 gaat mijn zoon trouwen , mijn dochter is gevraagd om de bruidstaart en andere taarten te bakken voor 150 mensen, dus wij hebben heel veel ideeën en tips nodig. Dus wij willen heel graag kaartjes winnen voor dit festival.

Beantwoorden
GE
Dory 2017-06-29 09:34:15

Hoi Rutger,

jaaaaa leuk!! Ik zou heel graag een vriendin meenemen. Zij houdt net als ik enorm van bakken, maar ze is zwanger en heeft helaas zwangerschapssuiker en mag dus niet zelf snoepen nu! Samen kunnen we dan alvast wat heerlijke inspiratie opdoen om als de kleine geboren is weer aan de slag te gaan :)

Beantwoorden
DO
Linda 2017-06-29 09:32:18

Met mijn moeder en zussen ? En misschien neem ik mijn mini ook wel mee. Vorig jaar zat ze nog net in mijn buik, dit jaar samen snoepen ♡

Beantwoorden
LI
Mirjam van Doorn 2017-06-29 09:28:20

Hallo Rutger,

Allereerst wat een leuke actie en fijn dat je mensen de kans geeft om te komen kijken/proeven bij de zoete verleiding. (En jou te ontmoeten!)
Ik zou het gezellig vinden om mijn moeder mee te kunnen nemen naar dit festival gezien zij mij ooit heeft aangestoken met het bakvirus. We zullen er dan een gezellige moeder & dochterdag van maken en ons laten verleiden door al het lekkers daar!
Liefde gaat immers door de maag.... zeggen wij altijd.

Beantwoorden
MI
Gina 2017-06-29 08:43:51

Lijkt me geweldig om dit samen met mijn man een keer mee te mogen maken ,
en om al die heerlijkheden natuurlijk te proeven ,maar ook om ideen op te doen ,zodat ik die ook kan gebruiken in mijn taarten.

Beantwoorden
GI
Anne de Roode 2017-06-29 08:43:38

Heel graag wil ik hier bij zijn met mijn zus omdat wij in september de bruidstaart voor onze jongste ( mijn tweeling) broer mogen verzorgen! Het lijkt mee een hoed moment om tal van ideeën op te doen! Hele gave actie!
Groetjes Anne de Roode

Beantwoorden
AN
Wendy 2017-06-29 08:41:25

Hoi Rutger,

ik zou heel graag de kaartjes winnen om mijn moeder te verassen met een leuke dag !

liefs Wendy

Beantwoorden
WE
Corrie Jasperse 2017-06-29 08:35:44

Graag zou ik de kaartjes winnen om samen met mijn kleinzoon jou te ontmoeten op het festival.
Hij houdt veel zoet en bakken vind hij ook leuk.

Beantwoorden
CO
Geryanne 2017-06-29 08:18:28

Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor mijn vriendin Jose en mij. Voordat wij kinderen kregen bakte we ons suf en vlogen de baksels over en weer. Onze mannen deden zich dan voor als de jury. Nu met kinderen minder tijd dus zn dagje daar inspiratie op doen en het hartige bakboek scoren lijkt mij geweldig.

Beantwoorden
GE
Bianca 2017-06-29 08:13:12

Ik zou graag met mijn zus gaan! We zijn bezig om een thearoom te beginnen en zijn nog op zoek naar lekkere en aparte dingen. Dus dit festival kunnen we dan natuurlijk niet overslaan!

Beantwoorden
BI
Marieke 2017-06-29 08:10:53

Wat een gaaf evenement! Nooit geweten dat dit bestond, ik zou graag twee gratis kaartjes willen om samen met mijn moeder(even enthousiast als ik) kennis te maken met andere taartbakk(st)ers en het een geweldige dag te laten worden!

Beantwoorden
MA
Matthea 2017-06-29 07:57:24

Hallo Rutger,dit jaar kunnen we gelukkig weer naar het festival,niet op vakantie, het eerste jaar zijn wij mijn man en ik er ook geweest,je hebt toen mijn boek gesigneerd.
Ik ben vooral ook nieuwsgierig naar je nieuwste boek,hoef ik niet tot september te wachten.
Groeten uit Fryslan

Beantwoorden
MA
Gea 2017-06-29 07:53:16

Twee jaar geleden als moeder en dochter voor het eerst geweest. Wat vonden wij het tof! Mijn dochter vond het ook leuk om jou een 'live' te zien. Dus we hopen op een herkansing!

Beantwoorden
GE
Gea 2017-06-29 07:52:31

Twee jaar geleden als moeder en dochter voor het eerst geweest. Wat vonden wij het tof! Mijn dochter vond het ook leuk om jou een 'live' te zien. Dus we hopen op een herkansing!

Beantwoorden
GE
Greetje de Bruin 2017-06-29 07:47:33

Hoi Rutger, ik volg je blog nog niet zo heel lang maar, vind het leuk, leerzaam en gezellig!
lijkt me heel leuk om es rond te struinen op de " zoete verleiding" .
Als ik kaartjes zou winnen zou ik meenemen.........?
ja euh.......... zoon, dochter, schoondochter, vriendin.........
ach voor wie er geen gratis kaartje is kopen we er gewoon wat bij want dit lijkt me erg leuk, lekker, gezellig en hebberig!
Groetjes uit het mooie westerkwartier.

Beantwoorden
GR
Brigitte van Ommen 2017-06-29 07:44:51

Ha Rutger, ik zou het superleuk vinden om met mijn dochter te gaan. We zijn groot fan van jou en je bakbijbel. Ik vind zelf bakken heel leuk om te doen, maar dochter spant de kroon. Zij is onze bakprinses. Haar verrassen met kaartjes voor dit festival zou een pracht cadeau zijn als dank voor al die prachtige taarten die zij voor ons bakt.

Beantwoorden
BR
Astrid 2017-06-29 07:23:39

Ik wil heel graag Corine meenemen naar dit onwijs toffe festival, wat ons vorig jaar ontzettend heeft verrast. Als inwoners van Drenthe zijn we super blij met dit super leuke zoete festival.

Beantwoorden
AS
Sandra Bresser 2017-06-29 07:19:37

Rutger wat een leuke actie weer! Ik zou graag de kaartjes winnen voor mezelf en mijn twee dochters. Wij kunnen nl. geen enkele zoete verleiding weerstaan?zijn alledrie graag in de keuken te vinden om recepten uit te proberen uit jouw Bakbijbel. En eigenlijk is er nog nooit een recept mislukt; zelfs macarons en de hazelnoot-schuimtaart zagen eruit als een plaatje. En smaakten overheerlijk! Ook erg benieuwd naar je nieuwste boek.

Beantwoorden
SA
Pieta Mensink 2017-06-29 07:15:44

Hoi Rutger, zou het geweldig vinden op dit jaar ook weer een zoete verleiding te ondergaan. Het liefst samen met mijn collega, Flo, ook zij houdt van bakken, hartige hapjes maken. Het leeftijdsverschil tussen ons is groot, maar steeds bijpraten over bakken, verbeteren, proeven haha
Groetjes Flo en Pieta

Beantwoorden
PI
Maija palthe 2017-06-30 08:53:00

Hallo, Ik zou graag met mijn dochter willen gaan. Zij begint ook met bakken sinds zij de bakbijbel heeft gekregen. En om een persoonlijke reden zou ik haar graag willen verrassen met een uitje.

Beantwoorden
MA