Begin augustus vindt de achtste editie van Het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen plaats!  Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2019 kun je daar genieten van vrolijke stands, sfeervolle terrasjes en originele activiteiten. Alles staat in het thema van zoet, dus verwacht veel lekkere dingen om te proeven en bakgerelateerde stands en activiteiten. Net als ieder jaar ben ik er ook alledrie de dagen weer bij! Naast de bakdemonstraties die ik in het baktheater geef heb ik ook een eigen stand met al mijn bakboeken en heb ik de zware taak om 25 taarten te proeven tijdens de taartenbakwedstrijd op zaterdag (daar zijn nog enkele plaatsen voor trouwens, je kunt je hier aanmelden)!

Festival der Zoete Verleidingen

Exclusieve voorverkoop

Op Het Festival der Zoete Verleidingen kun je ook mijn nieuwe bakboek scoren, tijdens een exclusieve voorverkoop. Ondanks dat Het makkelijke bakboek pas vanaf begin september in de boekwinkels ligt, kun je het begin augustus al op dit festival kopen. En natuurlijk signeer ik het dan ook voor je! Wil je meer informatie over Het makkelijke bakboek? Check dan dit artikel!

Het makkelijke bakboek

Kom jij ook genieten?

Voor het festival kun je nu al online kaartjes bestellen! Zo ben je zeker van jouw entreebewijs en dus van een dag vol zoetigheden! Je kunt hier kaartjes bestellen. Naast reguliere kaartjes kun je ook kiezen voor VIP-tickets. Je krijgt dan niet alleen toegang tot het festival, maar ook een kop koffie of thee met taart, een gereserveerde parkeerplaats, een gereserveerde zitplaats bij een bakdemo naar keuze en een toffe Festival Zoet shopper met goodies. VIP-kaartjes kun je hier bestellen!

Festival der Zoete Verleidingen

VIP-kaartjes winnen voor Het Festival der Zoete Verleidingen?

Speciaal voor mijn volgers mag ik 3 x 2 VIP-kaartjes weggeven voor Het Festival der Zoete Verleidingen. Wat moet je doen? Laat in een reactie achter waarom jij kaartjes wilt winnen en wie je mee wilt nemen. Uit alle reacties kies ik drie winnaars, die elk 2 kaartjes winnen. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 9 juli 2019!

Check voor meer informatie www.festivalzoet.nl

Festival der Zoete Verleidingen
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (215)
marion 2019-07-10 22:00:46

Hallo Rutger, wat zou ik graag een paar vipkaartjes winnen om samen met mijn vriendin Lidy, die 2 hele zware jaren achter de rug heeft, te genieten van alle lekkernijen die we zullen zien en misschien dan ook later zelf zouden kunnen maken. Tot nu toe zijn we al heerlijk bezig geweest met een aantal van jouw recepten.
groetjes, Marion

Beantwoorden
MA
Sophie 2019-07-10 11:37:10

Hoi Rutger,

Ik zit bij een heel gezellig onafhankelijk damesdispuut in Enschede. Hier hebben wij al jaren een belangrijke traditie: Wanneer je voor het eerst met een jongen hebt gezoend, moet je koekjes trakteren en als je voor het eerst met een jongen naar bed gaat, moet je taart trakteren. Om wat meer inspiratie op te doen (de zoveelste monchou taart op woensdagavond ben je ook wel een keer klaar mee), lijkt het mij leuk om hier samen met een van onze actiefste vrijgezellen naartoe te gaan!

Groetjes,
Sophie

Beantwoorden
SO
Martijn 2019-07-09 20:26:36

Hoi Rutger,
Ik wil graag inspiratie opdoen voor de verjaardagstaart voor mijn vriendin. Ik neem haar dan mee zodat ik haar gelijk de Festival Zoet shopper met goodies cadeau kan doen.
Groeten,
Martijn

Beantwoorden
MA
Marjolijn 2019-07-09 15:25:06

Op de valreep doe ik graag nog mee aan deze winactie! Het lijkt me heel erg tof om heen te gaan, samen met mijn beste vriendin Jessica. Ik ben dol op bakken, zij is dol op baksels opeten, wij zijn een gouden duo hahaha! Desondanks vind zij het ook steeds leuker om te bakken, en ze doet het ook hartstikke goed! Ik zou graag samen met haar willen genieten van een gezellige dag samen met lekkers, bakinspiratie en gezelligheid!

Beantwoorden
MA
Anne van der Velden 2019-07-08 20:59:01

Aah zo gaaf!!! Ik wil graag met mijn moeder. We hebben/hadden allebei niet z'on makkelijke tijd. We houden allebei super veel van bakken. In het begin werkte onze oven niet, maar nu wel. Nu bakken we vaak wat lekkers. Het lijkt me heel gaaf om te winnen. Duimen maar!

Beantwoorden
AN
Carla 2019-07-08 18:58:52

Wij zijn daar in de buurt op vakantie. Ik zou er graag met mijn dochter ( 16 jaar) heen willen. Ze heeft een pittig jaar achter de rug. Zelf heb ik een haat liefde verhouding met eten waarvan ik hoop dat de liefde overblijft komend jaar. ☺️
Wist niet van het bestaan van dit festival af maar het lijkt me echt super leuk. Gezellig dagje uit met mn dochter die een echte lekkerbek is ....quality time!!!!
We wachten het in spanning af....

Groetjes Carla

Beantwoorden
CA
gittedagmar2001 2019-07-08 12:14:04

lijkt me echt super leuk.
Ik zou graag met mijn broer (Lars 22) gaan omdat hij mij heeft leren bakken.
Ik bak thuis altijd zo vaak mogelijk uit mijn 2 favorieten bak boeken de koekjes en de bak bijbel (en hopelijk komt de masterclass cakes daar snel bij). Mijn vader zegt altijd dat ik minder moet bakken omdat het te lekker is.
Nu hopen dat ik win!!! en heel veel plezier aan iedereen die gaat!!!!!

Beantwoorden
GI
Gitte 2019-07-08 12:07:13

Lijkt me echt super leuk.
Ik zou met mijn broer (Lars 22) gaan omdat hij mij heeft leren bakken. Ik bak thuis altijd zo vaak mogelijk uitijn 2 favoriete bak boeken de koekjes en de bakbijbel!! En hopelijk binnenkort voeg ik de masterclass cakes erbij.
Nu hopen dat ik win.
En heel veel plezier aan de winnaars en alle andere mensen die gaan!!!!

Beantwoorden
GI
Gittedagmar 2019-07-08 12:03:08

Lijkt mij echt superleuk!!
Ik zou graag met mijn broer (Lars 22) gaan omdat hij mij heeft leren bakken. Ik bakt thuis nu altijd super veel. Uit mij favoriete vak boeken de koekjes en bak bijbel (en vast ook snel de masterclass cakes. Alleen moet ik me soms wel een beetje inhouden want mijn vader vindt het veel te lekker 🥰😁.
Nu hopen dat ik winnen.
En sowieso heel veel plezier aan de winners!!
En de andere mensen die allemaal gaan!!

Beantwoorden
GI
Gittedagmar 2019-07-08 11:56:38

Lijkt mij super leuk. Ik zou met mijn broer ( Lars 22) gaan omdat hij mij heeft leren bakken. Ik bakt thuis zo vaak mogelijk uit de koekjes en bak bijbel ( binnen kort vast ook de masterclass cakes). Alleen mag het niet altijd meer omdat mijn vader de recepten te lekker vindt🥰😁.
Ik hoop dat ik win!!
En heel hard hopen en heel veel geluk hebben.
En veel plezier aan de gene die winnen of sowieso kunnen gaan!!!

Beantwoorden
GI
Gitte 2019-07-08 11:56:01

Lijkt mij super leuk. Ik zou met mijn broer ( Lars 22) gaan omdat hij mij heeft leren bakken. Ik bakt thuis zo vaak mogelijk uit de koekjes en bak bijbel ( binnen kort vast ook de masterclass cakes). Alleen mag het niet altijd meer omdat mijn vader de recepten te lekker vindt🥰😁.
Ik hoop dat ik win!!
En heel hard hopen en heel veel geluk hebben.
En veel plezier aan de gene die winnen of sowieso kunnen gaan!!!

Beantwoorden
GI
Cindy 2019-07-07 21:15:23

Ik zou graag samen met een studievriendin gaan. Wij zijn bijn drie jaar geleden afgestudeerd, maar zien elkaar nog vaak, ook om samen te bakke. Onze favoriet is de bosvruchten plaattaart uit je bakboek masterclass cakes. Het bakken van goede macarons blijven wij een uitdaging vinden. Festival Zoet lijkt mij de plek om inspiratie op te doen voor nieuwe baksessies en wie weet tips te krijgen voor het bakken van de perfecte macaron.

Beantwoorden
CI
Dagmar 2019-07-07 18:25:41

Ooh zou heel leuk zijn! Zo'n twee jaar terug ook geweest in Sleen met mijn nicht. Helaas was het toen zo warm dat de taartjes bijna smolten... zou leuk zijn om nu weer te gaab snoepen

Beantwoorden
DA
Daniëlle 2019-07-07 15:14:03

Heel graag met Franka Kroeze, om de vakantie in te luiden na een druk schooljaar. Inspiratie opdoen voor het bakken van lekkers voor onze familie, vrienden, collega’s en leerlingen. En samen een dagje op stap om bij te kletsen en te ontspannen.

Beantwoorden
DA
marion 2019-07-07 14:40:54

Dat zou toch helemaal geweldig zijn om 2 kaartjes te winnen. Ik ben gek op je recepten Rutger, maar tot nu toe zijn de vruchtenslof en de zeezout caramels echt favoriet. Graag zou ik nog veel meer uit willen proberen en het aantal favorieten flink uitbreiden :)

Beantwoorden
MA
Samantha 2019-07-07 08:33:29

Jaa ik wil graag 2 kaartjes winnen. Waarom? Om samen met mn lieve vriendin lekker een dagje we-time te hebben zonder kindjes! We zijn allebei dol op bakken! Maar hebben ook alletwee een druk leven met een jong gezin, waardoor het bakken er soms bij in schiet.

Beantwoorden
SA
Marion Moers 2019-07-06 22:47:11

Ik ben dol op bakken en zou het fantastisch vinden om nog meer ideetjes op te doen om nog meer lekkers te kunnen maken voor mijn gezinnetje.En daarom zou ik dolgraag mijn man en drie kids mee willen nemen.Ik ga duimen👍👍👍

Beantwoorden
MA
Marit 2019-07-06 22:00:42

Ik zou superstaat de kaartjes willen winnen! Mijn zus trouwt in september en heeft me gevraagd of ik haar bruidstaart wil maken. Het zou echt heel leuk zijn om hier samen met haar naartoe te mogen gaan zodat we samen nog meer ideeën op kunnen doen en ik haar een nog groter cadeau geven door ervoor te zorgen dat ik de taart van haar mooiste dag nog mooier en lekkerder kan maken dan ik nu zou kunnen!

Beantwoorden
MA
Leonie 2019-07-06 20:39:41

Ja gezellig met mijn grote zoetekauw Donald, mooi begin van onze vakantie☺ Ik lekker workshops volgen en hij leuke dingen shoppen voor mij zodat ik thuis verder kan gaan bakken en hij het lekker op kan peuzelen.😋☺

Beantwoorden
LE
Rozanne 2019-07-06 20:22:35

Ik zou heel graag willen winnen! Om zo samen met mijn moeder een heerlijk dagje inspiratie op te doen om nog meer lekkere dingen te bakken en lekker te genieten! En ideaal in mijn vakantie!

Beantwoorden
RO
Yentl 2019-07-06 20:05:02

Dat zou echt een geweldig (verlaat) verjaardagscadeau zijn (7 juli jarig) en dan zou ik mijn schoonbroer meenemen! Als er iemand van zoet houdt, dan is hij het wel. Fingers crossed!

Beantwoorden
YE
Suzan 2019-07-06 20:02:13

Ik zou hier heel graag met man en kinderen heen gaan. We houden allemaal van koken, bakken en eten, dus is net wat voor ons en ook nog eens dichtbij dit keer 😊

Beantwoorden
SU
Suzan 2019-07-06 20:01:43

Ik zou hier heel graag met man en kinderen heen gaan. We houden allemaal van koken, bakken en eten, dus is net wat voor ons en ook nog eens dichtbij dit keer 😊

Beantwoorden
SU
Minou 2019-07-06 19:55:31

Deze oude taart🎂 (zeggen mijn kinderen) wil heel graag de kaartjes winnen. Dan ga ik met mn zus dat is altijd alleen maar lachen (2 taarten op pad dus 😁 ),en misschien kan zij daar ook nog tips op doen voor lekkere lactosevrije lekkernijen. Dat valt meestal niet mee eerlijk gezegd.

Beantwoorden
MI
Minou 2019-07-06 19:54:09

Deze oude taart (zeggen mijn kinderen) wil heel graag de kaartjes winnen. Dan ga ik met mn zus dat is altijd alleen maar lachen (2 taarten op pad dus :) ),en misschien kan zij daar ook nog tips op doen voor lekkere lactosevrije lekkernijen. Dat valt meestal niet mee eerlijk gezegd.

Beantwoorden
MI
Joke 2019-07-06 19:37:24

Mijn zus en ik laten ons heel graag verleiden door al die heerlijkheden te komen proeven.En veel nieuwe ideeen te mogen opdoen.En een mooie gezellige dag te mogen beleven !!

Beantwoorden
JO
Sybill Ritter 2019-07-06 19:31:08

Ik zou dolgraag met mijn moeder komen, ze is fysiek fit en heel erg gezellig maar helaas behoorlijk dementerend. Wel is ze dòl op eten en vooral toetjes en zoetjes! Denk dat ze dubbeldik zou genieten van een gezellige dag op festival Zoet!

Beantwoorden
SY
Carola Douma 2019-07-06 19:28:57

Ik zou graag twee kaartjes willen winnen om mijn moeder een verrassing te bezorgen. Al tijden niet zoiets kunnen doen doordat mijn moeder een versleten knie heeft. Nu staat eindelijk een operatie gepland op 12 juli om een nieuwe knie te krijgen. Wat is dat leuker dan met je moeder weer eens een dag erop uit te gaan. Ik heb dat gemist.

Beantwoorden
CA
Yvette 2019-07-06 17:55:29

Ik zou dit graag willen winnen zodat ik inspiratie op kan doen voor mijn verjaardag. Ik ben namelijk op 8 augustus jarig. Een dagje, samen met mijn moeder, langs kraampjes struinen lijkt mij heerlijk! Ik wil die dag ook graag het makkelijke bakboek kopen. Dan is mijn verzameling compleet!

Beantwoorden
YV
Marjon Herwijnen 2019-07-06 16:47:16

Hoi Rutger,
Ik zou dit heel graag willen winnen! Eindelijk eens in de buurt en we zijn dit x ook nog eens niet op vakantie. Ik zou met mijn kook- en bakvriendin heen gaan. Kunnen we mooi nieuwe ideeën op doen en de 'masters' aan het werk zien😝. Super graag dus!!

Beantwoorden
MA
Linda 2019-07-06 16:29:19

Leuk! Ik ben al vaker naar festival Zoet geweest en het is elk jaar weer een feestje!
Altijd samen met mijn vriendin omdat we allebei zo van koken en bakken houden.
Vorige keer ook allebei je bakbijbel gekocht en heel benieuwd naar je nieuwe boek!!
Ik zou graag de kaartjes voor ons willen winnen omdat we wel toe zijn aan gezelligheid en zoetigheid.

Beantwoorden
LI
Hanneke 2019-07-06 16:21:50

Graag voor mijn zus! Mijn zus is dol op toetjes, taart, koekjes 🍀 ze laat ons er regelmatig van meegenieten! Ik zou haar deze kaartjes graag cadeau doen omdat ik trots op haar ben en ontzettend veel van haar hou ❤️

Beantwoorden
HA
m chen 2019-07-06 13:34:22

Ik zal graag mijn zus ermee willen verrassen om haar op te vrolijken!

Beantwoorden
M
Jip 2019-07-05 23:15:55

Hoi Rutger! Ik zou graag kaartjes willen winnen voor twee van mijn zussen. Omdat ze schatten zijn. Omdat ze VeryImportantPersons (voor mij) zijn. Omdat ze dol zijn op (zoet!) bakken. Omdat ze door alle inspiratie op het festival voor nóg meer blije genietende mensen kunnen gaan zorgen. Omdat deze mensen hun blijheid dan weer af kunnen stralen op anderen. Omdat ik dat iedereen gun. Fijne groet! Jip

Beantwoorden
JI
Woutera 2019-07-05 22:21:35

Hoi!
Woutera hier, je herkende mn naam nog vorige keer toen Heleen t cakeboek liet signeren, na de superleuke workshop ook in Hilversum .. festival
Zoet in Almere was ik helaas aan t werk, maar deze editie kan ik wel en wil heeeel graag t makkelijke bakboek winnen (of kopen 😊)
Kom graag samen met Heleen naar deze happening
Hoop tot dan!
Groetjes!

Beantwoorden
WO
SophiaG 2019-07-05 21:45:57

Ik zou mijn man graag meenemen. De grootste zoete kauw die ik ken.

Beantwoorden
SO
Renske Riemersma 2019-07-05 17:40:38

Al een aantal jaren wil ik graag naar dit festival, want ik ben een echte bakprinses. Dit jaar gaat het eindelijk lukken, want de werkzaamheden laten het dit jaar toe. Ik wil graag mijn vriendin Margriet verrassen met een kaartje, als vergoeding voor al die keren dat ik verstek moest laten gaan.

Beantwoorden
RE
Annemarie 2019-07-05 11:38:38

Hoi Rutger! Ik wil graag met mijn moeder naar het festival komen:) ik kon de afgelopen jaren nooit mee, maar dit jaar ben ik er wel, dus dat lijkt me heel gezellig!

Beantwoorden
AN
Wendy 2019-07-05 01:38:09

Ik zou graag met mijn man en 2 dochtertje komen..Sterre van 5 jaar is zeer geïnteresseerd en bakt veel met mij samen.
Dit festival zou extra leuk zijn om kaartjes te winnen omdat mijn achternaam van der Speen is, en oorspronkelijk de opa en oma van mijn opa en oma er gewoond hebben. Meteen een stukje familyroots meepikken:) en ik zou daar heel graag voor vanuit Limburg komen..eindje rijden en dan zouden de te winnen kaartjes het wel erg verleidelijk maken...

Beantwoorden
WE
Carine Reimert 2019-07-04 22:30:40

Ik zou mijn schoonmoeder meenemen, zij bakt de heerlijkste taarten! Nu kan ik ook aardig bakken denk ik zelf, maar kan nog heel wat leren van haar!

Beantwoorden
CA
Hannah 2019-07-04 22:13:20

Hi Rutger! In het weekend van het festival vier ik mijn moeders verjaardag. Aangezien zij al mijn verjaardagen met heerlijke en prachtige taarten aankomt voor mij, zou ik het leuk vinden haar hiermee te bedanken! Zo kan ik ook nog leuke en lekkere dingen leren om volgend jaar wél een heerlijke taart voor haar te bakken. Ik hoop erg deze kaarten te winnen (en dat ze dit niet ziet) :)

Beantwoorden
HA
Juliette Seraus 2019-07-04 21:06:11

Hoi Rutger, wat een super leuke actie! Vorige keer lag ik in bed met een zware migraine aanval, zo jammer dat ik toen niet kon gaan😥
Hoe fijn zou het zijn om deze VIP kaartjes te winnen, en alles van dichtbij te mogen meemaken! Bakken is voor mij meditatie!En zo leuk dat dan ook je nieuwe bakboek uitkomt, daar heb je goed bij nagedacht👍Zou leuk zijn als ik samen met mijn vriendin Fanny een gezellig dagje kan gaan genieten van alles wat deze mooie dag te bieden heeft😃
Ik ga duimen🤞🍀

Beantwoorden
JU
Angela Ebbing 2019-07-04 20:29:57

Ik zou graag samen met mijn dochters gaan. Omdat ze net als mij gek zijn op bakken en dan vooral nieuwe recepten proberen. Dus ik hoop dan op wat inspiratie, maar heb het vermoeden dat dat wel gaat lukken😁😉
En dat ene extra kaartje.. dat komt wel goed😌

Beantwoorden
AN
Sandra Praamstra 2019-07-04 14:59:23

Hoi Rutger,

Geniet al vele jaren van het festival. Hoe leuk zal het zijn om nu ‘gratis’ kaartjes te winnen?! Mijn man is degene die met me meegaat. Hij proeft alles en zegt dan welke taartjes hij thuis ook graag zou zien😂.

Beantwoorden
SA
Sandra Praamstra 2019-07-04 14:50:12

Ga al vele jaren naar het festival. Elk jaar beleef ik er veel plezier aan. Hoe fijn zou het dan nu zijn om ‘gratis’ kaartjes te winnen?! Mijn man is degene die met me meegaat. Hij proeft en zegt dan tegen mij welke taartjes hij lekker vind en welke ik dan moet bakken😂.

Beantwoorden
SA
Ciska 2019-07-04 11:40:58

Wie wil hier nou niet heen! Ik wel in ieder geval! Heel graag, met mijn 2 zussen. Gezinnen even thuis laten en met zn 3en weer eens wat leuks doen!(1 kaartje kopen we er dan natuurlijk zelf bij)

Beantwoorden
CI
Marianne 2019-07-04 10:23:07

Ik zou ze graag willen winnen omdat een geweldig en gezellig festival is en nu op een nieuwe locatie .

Beantwoorden
MA
Sandra 2019-07-04 08:58:16

Hoi Rutger,

Twee jaar geleden heb ik besloten om niet alleen als psycholoog werkzaam te zijn, maar daarnaast ook in een Taartenwinkel te gaan werken. De combinatie met mijn handen en met mijn hoofd bezig zijn is echt fantastisch! Echter blijft er iets kriebelen, ik wil meer dan alleen in een Taartenwinkel werken. Zou bak ik een paar keer per week ook thuis, om mijn ideeën om iets voor mijzelf te beginnen steeds verder uit te breiden. Echter de stap maken om het daadwerkelijk te doen, een eigen tentje/bedrijfje/etc, die vind ik nog lastig. Ik hoop dat ik meer inspiratie op kan doen tijdens het festival en uiteindelijk de sprong durf te wagen!

Graag zou ik dit samen met mijn moeder willen doen. Ondanks dat zij het moeilijk vond dat ik de stap maakte om mijn baan in eerste instantie helemaal om mijn baan op te zeggen om vervolgens de combinatie te maken, heeft ze me altijd blijven steunen. En ondanks dat ze niet een hele erge zoetekauw is, is ze wel heel erg betrokken bij de dingen die ik daarin onderneem.

Groetjes Sandra

Beantwoorden
SA
Pascale Aay 2019-07-04 08:44:48

Hi Rutger,

Wat een super leuke actie,
Erg benieuwd naar je nieuwe boek en wat spannend dat hij al in augustus op festival Zoet te koop is.

Ik zou graag de VIP kaartjes willen winnen samen met Roos, vorige keer in de lente dit jaar waren we ook samen naar festival Zoet.

Maar zou super leuk zijn om dan nu bij een demonstratie vooraan te zitten i.p.v. achterin te staan hihi. Fingerscrossed dus!

Groetjes Pascale Aay - @Taartvanpassie

Beantwoorden
PA
Renate 2019-07-04 08:00:49

Hey Rutger! Dit lijkt me wel een leuke afsluiter van de korte vakantie die ik dit jaar in de zomer heb. Graag neem ik mijn vriend mee om samen nog even te genieten van al het lekkers en leuks wat op het festival te vinden is!

Beantwoorden
RE
Miranda koster 2019-07-03 23:35:58

Hoi Rutger,

Het lijkt mij erg leuk om hier naar toe te gaan! Ik hou zelf enorm van bakken en ben ook erg fan van jouw recepten! Ik zou mijn vriendin Silvia van Dijk mee nemen. Ook zij bakt ontzettend graag.
We zijn al meer dan 20 jaar beste vriendinnen en omdat ze een zware tijd achter de rug heeft, maar zelf toch altijd klaar staat voor een ander lijkt het me leuk om haar hiermee te verassen!

We gaan duimen🤗

Beantwoorden
MI
Danielle 2019-07-03 23:35:27

Ik wil graag naar dit festival omdat ik mij altijd door zoet laat verleiden! Samen met mijn zusje. Meestal gaan we naar dansfestivals, maar omdat we dit jaar niks gepland hebben en zij net zo'n zoetekauw is als mij is dit festival gemaakt voor ons!

Beantwoorden
DA
Hélène Zack-Spierings 2019-07-03 23:33:05

Er zijn zoveel goede redenen om te bakken. Voor mij is dat omdat ik eigenlijk een denker ben en juist met bakken een doener ben. Zo leef ik mij uit en in....want het leukste is voor mij om mij voor te stellen hoe ik iemand blij kan maken met een taart. En dat ik mijzelf kan ontspannen met het bakken is een cadeautje aan mijzelf want daar word ik nou blij van!! Het liefst neem ik mijn moeder mee want zij bakte ook graag. Helaas eten we nooit meer haar eigen gebakken kerstbrood. Wel 14 broden bakte ze per kerst.Vanwege haar gezondheid lukt dat niet en nu ze Alzheimer heeft is ďát waar wij herinneringen aan ophalen. Of dit dus gaat lukken is afwachten maar anders vraag ik graag mijn lieve man want hij is mijn cadeautje. Zo blij ben ik met hem, mijn soulmate gevonden. Hoe rijk kun je zijn?

Beantwoorden
Wil Hogervorst 2019-07-03 23:26:57

Yes doe zo graag mee we zijn een bak familie en proberen vaak wat uit deze kans om bij het festival aan wezig te zijn zou een echt kado voor ons zijn

Beantwoorden
WI
Vrouwgje 2019-07-03 23:26:55

Hallo Rutger,

Wauw... wat lijkt het me gaaf om dit te winnen. Ik bak erg veel voor ons gezin met 5 jonge kinderen. Makkelijk, vaak toch wat goedkoper én... zóveel lekkerder dan kopen of een ander recept gebruiken dan dat van jou! Lukt altijd! Met verjaardagen kan ik gerust voor het eerst iets nieuws van jou uitproberen want het is gewoon altijd top! Ik kreeg pas nog het compliment dat ik écht goed kon bakken. Heel lief natuurlijk😉, maar zonder jou recepten Rutger, was ik nergens...!!!

Het zou voor mij echt een ontspannen dagje uit zijn in de vakantie. Even ontsnappen aan de 6 weken lange gezellige drukte van de kinderen😉😊

Beantwoorden
VR
Annette 2019-07-03 23:11:29

Ik zou graag samen met een bakgrage vriendin het festival onveilig komen maken, en hopelijk kan ze dan eindelijk over de streep getrokken worden om mee te willen doen aan Heel Holland Bakt.

Beantwoorden
AN
Mellanie Gernaert-Schol 2019-07-03 23:10:03

Ik zou heel graag eens naar dit festival gaan! Wat lijkt me dat een feestje!!!
Ik bak heel graag ( ook voor familie en vrienden) en heb 2 van jouw bakvormen die ik veelvuldig gebruik, want de recepten zijn altijd goed en lekker!
Helaas is dit festival best ver rijden voor ons uit zeeland, maar toch zou ik er graag eens heen gaan met mijn zoon die ook heel graag bakt!

Beantwoorden
ME
Annette 2019-07-03 23:08:07

Lijkt mij super leuk om het festival onveilig te maken met mijn bakgrage vriendin! Hopelijk kan ze dan eindelijk over de streep getrokken worden om mee te gaan doen met heel holland bakt.

Beantwoorden
AN
Hilde 2019-07-03 22:20:52

Ik wil heel graag kaartjes winnen om samen met mijn moeder te gaan. Ze heeft me al op jonge leeftijd enthousiast gemaakt voor het bakken door samen cakes te bakken. En ik mocht de kloppers en de spatel aflikken. Intussen ben ik degene die de taarten bakt voor de verjaardagen

Beantwoorden
HI
Nelie zij nstra 2019-07-03 22:18:49

Ik zou de kaartjes graag voor iemand anders winnen. Elzemarie een jonge meid van 12 maar volgende week vrijdag wordt ze 13.wat zou het leuk zijn om naar zo'n feest te gaan omdat ze zelf ook heel goed kan bakken. En alles van hhb volgt. Uiteraard is het leuk om dit samen met d'r moeder te doen. Een vriendin van mij

Beantwoorden
NE
Eline Duits 2019-07-03 22:09:02

Ik zou graag een vriendin van mij mee willen nemen omdat haar bakcreaties vaak nog te wensen overlaten. Hopelijk kunnen wij beiden wat van het Festival der Zoete verleidingen opsteken!

Beantwoorden
EL
Natasja 2019-07-03 21:59:45

Ik zou heel graag kaartjes winnen en zou dan mijn lieve vriendinnetje Natascha mee willen nemen. Zij heeft mij bekend gemaakt met het festival maar het is nog nooit gelukt om ook te gaan :(

Beantwoorden
NA
Rachel Brooks-Kariem 2019-07-03 21:51:44

Oh wat zou dit een geweldig verjaardagscadeautje zijn voor mezelf, ben op 3 augustus jarig. Ben dol op taarten bakken en hoeveel taartjes wil je hebben op je verjaardag!?! Hihihi dit zou een leuk weekendje weg kunnen worden met mijn man, ook hij is een zoetkauw🤣🍀💛

Beantwoorden
RA
Annemarije 2019-07-03 21:40:51

Het lijkt me geweldig om dit mee te maken! Inspiratie opdoen, nieuwe boeken kopen, proeven enz. Ik wil graag samen met mijn man die mijn baksels altijd keurt.

Beantwoorden
AN
Fleur 2019-07-03 21:24:38

De kunsten van jou afkijken en meenemen naar huis, om zo mijn kinderen en man te verleiden met zoete liefde 💖

Beantwoorden
FL
Trudy Jakobs 2019-07-03 21:20:26

Graag zou ik komen met mijn 9 jarige zoontje, taarten bakken vinden we heel erg leuk. Vaak gezellig samen bezig! We kunnen de nodige tips, triks en leuke ideeën best gebruiken.

Groetjes Trudy

Beantwoorden
TR
Monique 2019-07-03 21:14:40

Graag zou ik met Annet Bakt (Bakker) gaan, wij zijn dol op taarten, zij bakt ze en ik eet ze. Maar bovenal omdat ze me heeft geleerd paaltjes te slaan toen ik even van de route was. That’s what friends are for... Bovenal zullen we beiden het zoet festival fantastisch vinden om inspiratie op te doen en te genieten en te leren, want daar is het in het leven om te doen.

Beantwoorden
MO
Joke Hoogendam 2019-07-03 21:09:53

Mijn dochter Samantha mag graag samen met haar dochters (Kaatje 7 en Guusje 4) van alles bakken ( taarten, cup cakes, koekjes enz), ik en mijn andere dochter Wendy en haar zoon vinden het helemaal niet erg om al dat lekkers op te eten ☺☺ 😄😄
Dat festival der zoete verleiding is echt wat voor hun, dus 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Beantwoorden
JO
Maxime 2019-07-03 20:59:02

Dat lijkt mij heel erg leuk om daar heen te gaan!! Meer ideeën en inspiratie op doen, zodat mijn omgeving er nog meer van kan genieten en ik ook :). Een dagje uit met mijn zwager die net als ik gek is op bakken! Een traktatie voor hem en voor mij. En dan ook natuurlijk even kennis maken met jou Rutger, duimen maar!!

Beantwoorden
MA
Hillie 2019-07-03 20:58:47

Geweldig veel zin in! Nu met mijn jongste dochter het festival bezoeken! Dus duimen dat ik win!

Beantwoorden
HI
Maxime 2019-07-03 20:57:41

Dat lijkt mij heel erg leuk om daar heen te gaan!! Meer ideeën en inspiratie op doen, zodat mijn omgeving er nog meer van kan genieten en ik ook :). Een dagje uit met mijn zwager die net als ik gek is op bakken! Een traktatie voor hem en voor mij. En dan ook natuurlijk even kennis maken met jou Rutger, duimen maar!

Beantwoorden
MA
Nel van Rens 2019-07-03 20:52:14

Hallo Rutger.
Ik heb als tweede baan koken voor een groep volwassenen met een licht verstandelijke en/of autistische beperking. Soms koken we samen. Het lijkt me leuk om samen met mijn kookmaatje naar dit festival te gaan om inpiratie op te doen.
Gr Nel

Beantwoorden
NE
Carina 2019-07-03 20:38:25

Oh, iedereen wil wel gratis kaartjes ikke ook want dan is het al ff geleden dat je hier was.
Wil graag met Martien mijn man zaterdag naar de gezellige festival zoet komen en van alles
komen proeven wij zijn namelijk echte zoetekauwen.
Lijkt me ook gezellig daar met al die kraampjes gezellig er ff uit na het harde werk.

Beantwoorden
CA
Elsemiek ter Borg 2019-07-03 20:25:14

Omdat ik helaas niet op zomervakantie ga, lijkt me dit een heel erg leuk alternatief. Heb ik gelijk tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Graag ga ik met mijn vriendin Liesbeth Swolfs, waar ik nog nooit een koekje uit een pak heb gegeten. Alles bakt zij zelf. Voor ons ook de uitgelezen kans om jouw kookboek eerder te bemachtigen!

Beantwoorden
EL
Anja 2019-07-03 20:18:39

Ik zou t top vinden om te winnen. Ik heb in mijn ziek zijn de afgelopen 2 jaar steeds kracht en een lach op mn gezicht kunnen toveten door te bakken. Onder andere door de koekjesbijbel maar ook recepten die in de mail verschijnen of die op pinterest staan. Het is in de buurt bij mn vader dus kan ik daar lekker een nachtje blijven slapen. Zal hij gezellig vinden en ik kom terug met lekkere dingen en nieuwe plannen en ideeën.

Beantwoorden
AN
Natascha van der Knokke 2019-07-03 20:13:11

Super leuk, dat is echt het perfecte festival voor mijn vriendin Nicole en ik. We zijn al bevriend sinds dat we 4 jaar zijn en vanaf kleins af aan bakken we al de lekkerste taarten samen, en 26 jaar later doen we nog steeds want bakken samen vinden we het allerleukst! Dus dit zou een ontzettend leuke verrassing zijn:)

Beantwoorden
NA
Martine rijnberg 2019-07-03 20:09:10

Ik wil die kaartjes super graag winnen. Vorig jaar waren wij op vakantie maar dit jaar zijn wij thuis. Mijn dochter heeft een lactose intolerantie dus ik ben erg nieuwsgierig of zij net als ik super van dit festival kunnen genieten.

Beantwoorden
MA
Angenietha van der Molen 2019-07-03 19:57:51

Ik wil graag met mijn zus komen. Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze met je is getrouwd want altijd als we haar zien valt je naam toch zeker meerdere keren....Rutger....mijn dochters vroegen mij al wie die Rutger toch is. En ik wil wel eens mee maken waarom ze zo enthousiast over je is.

Beantwoorden
AN
Vera 2019-07-03 19:56:51

Ik zou denk ik mijn schoonzusje meenemen, zij vindt het net als ik heel erg leuk om te bakken. Qua boeken kunnen we elkaar ook aanvullen, zij de bakbijbel en ik de koekjesbijbel. Het lijkt me een heel erg leuk en lekker dagje uit en ik ben ook heel nieuwsgierig naar je nieuwste boek!😀❤

Beantwoorden
VE
Lynn 2019-07-03 19:54:50

Per toeval heb ik een vrije dag op de vrijdag van festival Zoet. De hele zomer werk ik extra in de zorg. Zodat mijn collega's, maar ook ikzelf van vakantie kunnen genieten. Het zou een ontzettend leuk uitje zijn voor mijn dochter en mij. Het geld wat we dan niet hoeven te besteden aan entree kunnen we besteden aan een leuke workshop voor haar en voor mij.

Beantwoorden
LY
Jadranka 2019-07-03 19:52:31

Vorig jaar kon ik er helaas niet naar toe. En het jaar ervoor kon mijn dochter niet mee, omdat ze door een aandoening niet goed kon lopen. Het eerste jaar heb ik meegedaan met de bakwedstijd. Superleuke ervaring. En mijn dochter was toen blij met een verjaardagswens van "de echte Rutger". Dit jaar verdient mijn dochter weer een superleuke dag op het Festival. Dus als ik win, neem ik haar mee. En dat nieuwe bakboek biedt vast weer heel veel inspiratie.

Beantwoorden
JA
Samantha 2019-07-03 19:45:18

Ik probeer elk jaar te gaan, maar telkens komt er wat tussen dat het echt niet lukt. Heerlijk al die taarten en zoetigheden. Het beste festival voor mij!!! Ik zou graag mijn moeder mee willen nemen. En dat nieuwe boek, zou heel goed passen bij al die andere boeken en bijbels😊

Beantwoorden
SA
Angenietha van der Molen 2019-07-03 19:34:42

Ik wil graag met mijn zus komen. Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze met je is getrouwd want altijd als we haar zien valt je naam toch zeker meerdere keren. Rutger....mijn dochters vragen al wie Rutger toch is. 🤣 En ik wil wel eens mee maken waarom ze zo enthousiast over je is.

Beantwoorden
AN
Leonie 2019-07-03 19:33:00

Dag Rutger,

inmiddels heb ik al zoveel recepten van jouw hartige bakboek geprobeerd (zie @leoniesworld op insta), het wordt tijd voor mij om kennis te maken met de “zoete” afdeling. Daarom wil ik graag naar het festival zoet!

Alvast mijn grote dank voor deze kans!

Beantwoorden
LE
Liesbeth 2019-07-03 19:31:01

Jaaaa superleuk om met mijn 15 jarige dochter naar toe te gaan. Volgend jaar gaat ze starten met de richting horeca en bakkerij op school. Nu bakt ze al de lekkerste taarten en koekjes voor ons. Meer dan verdiend om hier eens een dagje rond te kijken voor inspiratie. Ze is groot fan en heeft al heel wat koekjes uit de koekjesbijbel gebakken.

Beantwoorden
LI
Angenietha van der Molen 2019-07-03 19:30:07

Ik wil graag met mijn zus komen. Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze met je is getrouwd want altijd als we haar zien valt je naam toch zeker meerdere keren. Rutger.... mijn dochters vroegen mij al wie Rutger toch is...🤣 En ik wil wel eens mee maken waarom ze zo enthousiast over je is.

Beantwoorden
AN
Dorine de la Porte 2019-07-03 19:27:53

Graag met mijn man, die ook gek is op zoet en omdat hij zoveel werk verzet in ons huis! Mij lijkt het gewoon geweldig om nog meer te weet te komen mbt taarten bakken zodat het nog leuker word. En het nieuwe boek wil ik ook gesigneerd meenemen😍
Groetjes Dorine

Beantwoorden
DO
Lianne 2019-07-03 19:24:01

Dat zou heel tof zijn! Ik zou dan graag met mijn zusje gaan. Bij ons thuis is bakken met de 'baklepel' ingegoten en levert de geërfde bakliefde van onze moeder vaak heerlijke traktaties op en... Oké ook misbakels😉

Beantwoorden
LI
Alexandra Oldenburger Hoek 2019-07-03 19:14:34

In mijn gezin bestaat alleen maar uit lekkerbekken, er wordt regelmatig genoten van zelf gebakken cupcakes, taarten en andere snoeperijen.
Graag kijken en proeven we mee om ideeën en handigheidjes op te doen

Beantwoorden
AL
Angenietha van der Molen 2019-07-03 19:13:50

Ik wil graag met mijn zus komen. Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze met je is getrouwd want altijd als we haar zien valt je naam toch zeker meerdere keren. Rutger...., mijn dochters vroegen mij al wie Rutger toch is en ik wil wel eens mee maken waarom ze zo enthousiast over je is.
😊

Beantwoorden
AN
Yvette 2019-07-03 19:11:05

Bakken is voor mij een heerlijke ontspanning en mijn zus houdt erg van proeven een leuke en gezellige combi. Wat zou het leuk zijn om samen met haar inspiratie op te doen op het festival der Zoete Verleidingen. Zodat we naast de zorg voor onze zorg intensieve kinderen heerlijk kunnen ontspannen. En dan met “het makkelijke bakboek” onder de arm met een glimlach weer naar huis.

Beantwoorden
YV
Froukje Verschuren 2019-07-03 19:10:39

Met de voorjaarseditie heb ik mee gedaan met de bakwedstrijd, wat erg leuk was en ook super leervol.
Nu lijkt het me erg leuk om samen met mijn dochter, van 10, heerlijk rond te snuffelen, ideetjes op doen en lekkere dingetjes te proeven. Ze vindt bakken ook erg leuk. Een leuk en gezellig moeder-dochter uitstapje! Een echt zomers meidendagje!

Beantwoorden
FR
Froukje 2019-07-03 19:07:07

Met de voorjaarseditie heb ik mee gedaan met de bakwedstrijd, wat erg leuk was en ook super leervol.
Nu lijkt het me erg leuk om samen met mijn dochter, van 10, heerlijk rond te snuffelen, ideetjes op doen en lekkere dingetjes te proeven. Een leuk en gezellig moeder-dochter uitstapje! Een echt meidendagje!

Beantwoorden
FR
Ivonne 2019-07-03 19:06:16

Super graag wil ik meedingen met je prijsvraag.Omdat ik Lactose intolerant ben is het wel eens een uitdaging om leuke en lekkere taarten/ lekkers te bakken maar vooral te vinden.Ik hoop dan ook op veel informatie en het lijkt me gewoon heerlijk om tussen alle zoetig en heerlijke geuren te lopen ..

Beantwoorden
IV
Leonie 2019-07-03 19:05:04

Zou super gaaf zijn een goed begin van onze vakantie. Mijn vriend en ik allebei zoete kauwers, ik bak en hij eet alles op☺. Ik workshops volgen en hij shoppen voor mij😜. Dus ja wij willen graag meedoen aan deze winactie☺🤞🤞🤞

Beantwoorden
LE
Wil 2019-07-03 19:00:04

Hallo Rutger,
Ik wil graag de kaartjes winnen. Ik wil met een vriendin naar dit festival. Zij is dan net verhuisd en kan wel wat ontspanning gebruiken. Ik ben 8 weken geleden voor het eerst moeder geworden. Het is dus tijd voor een gezellig vriendinnen uitje en daar is dit festival uitermate geschikt voor!

Beantwoorden
WI
Rianne van der Put 2019-07-03 18:54:19

Ik zou graag kaartjes willen winnen zodat ik met mijn liefste moeder ( die elke verjaardag klaar probeert te staat met een zelf ontworpen en gebakken taart) lekker kan snuffelen en ideeën op kan doen! Mijn moeder heeft reuma maar taarten bakken is een van haar grootste hobby’s. Ook is ze een groot fan van jou Rutger, en leent ze vaak wat ideeën van je! 🙈Dubbel fijn als we vip kaarten kunnen winnen en een beetje dichtbij kunnen parkeren ! 😬😬

Beantwoorden
RI
Stefanie 2019-07-03 18:52:22

Jaaa, die VIP-kaartjes zou ik heel graag willen winnen! Ik neem dan mijn vriendin Lydia mee, als verrassing en cadeautje voor haar verjaardag! Wij zijn dol op bakken & maken bijna elk weekend wel een taart! 🙈

Beantwoorden
ST
Stefanie 2019-07-03 18:51:51

Jaaa, die VIP-kaartjes zou ik heel graag willen winnen! Ik neem dan mijn vriendin Lydia mee, als verrassing en cadeautje voor haar verjaardag! Wij zijn dol op bakken & maken bijna elk weekend wel een taart! 🙈

Beantwoorden
ST
Heleen 2019-07-03 18:50:29

Super lekkere actie Rutger. Graag komen mijn man en ik in aanmerking voor de gratis kaarten van dit zoete festival. Mijn man is altijd heel enthousiast bij alles wat ik bak en gaat altijd graag mee naar een kookwinkel. hartelijke groeten Heleen Voogt

Beantwoorden
HE
Henriette 2019-07-03 18:50:14

Ik zou graag met mijn vriend naar festival zoet willen gaan, kan hij inspiratie opdoen voor nieuwe overheerlijke taarten. En ook een voordeeltje voor oma , zij mag oppassen op de kleine man van dan 3 maand oud, en als dank dan een heerlijke taart voor opa en oma.

Beantwoorden
HE
Charlot Naber 2019-07-03 18:47:48

Jaaaa zou super leuk zijn om samen met mijn (bak)vriendin daar heen te gaan! We hadden afgelopen 2 jaar al willen gaan naar toen lukte het niet door ene jaar haar zwangerschap en ander jaar mijn zwangerschap! Nu de zwangerschapskiloos er weer af zijn kunnen we weer volop aan het bakken en proeven, dus dat zou super zijn op het festival!

Beantwoorden
CH
Karlijn van der Heijden 2019-07-03 18:45:15

Wat een gave actie. Ik hou heel erg van bakken en ik wil steeds nieuwe dingen leren. Soms mislukt er wel eens iets maarja daar kan je van leren. Mijn vriend en familie houdt ervan om mijn baksels te proeven en ze vallen geregeld goed in de smaak. Ik wil op dit gebied nog nieuwe dingen bijleren en nog lekkerdere dingen kunnen maken. Ik zou mijn vriend meenemen. Ik duim want dit lijkt mij ontzettend gaaf.

Beantwoorden
KA
Caroline Piek 2019-07-03 18:44:37

Hoi Rutger,

Ik zou heel graag de vipkaartjes winnen! Mijn zus en ik zijn zoetekauw partners in crime en we komen heeel graag samen naar het festival. Zo graag dat we er helemaal voor uit Alphen aan den Rijn en Amersfoort komen. :)

Groeten, Caroline

Beantwoorden
CA
Jessica van Ekeris 2019-07-03 18:39:50

Wat een gave winactie weer! Ik zou ontzettend graag deze kaartjes willen winnen omdat ik van banket en patisserie houd en ook de bakkersopleiding volg. Ook wil ik al lange tijd ontzettend graag naar dit evenement, heb er zelf alleen helaas niet de financiële middelen voor. Ik ben ontzettend fan van Rutger en bak graag recepten thuis uit het hartige bakboek en de bakbijbel. Mocht ik winnen dan zou ik mijn beste vriendin/klasgenoot Dominiek meenemen omdat zij net zo’n fan is van taartjes als ik.

Beantwoorden
JE
Miranda 2019-07-03 18:33:59

Zou super gaaf zijn om lekkere ideeën op te doen.in augustus voor de 2de keer bruidstaart maken

Beantwoorden
MI
Samantha 2019-07-03 18:26:53

Wat leuk! Een echt mama uitje voor 2 drukke mama’s uit 2 jonge gezinnen, die het heerlijk vinden om te bakken! Even helemaal kindloos een dagje genieten, en inspiratie opdoen met zn 2tjes. We hebben er nu al zin in!!

Beantwoorden
SA
Samantha 2019-07-03 18:26:22

Wat leuk! Een echt mama uitje voor 2 drukke mama’s uit 2 jonge gezinnen, die het heerlijk vinden om te bakken! Even helemaal kindloos een dagje genieten, en inspiratie opdoen met zn 2tjes.

Beantwoorden
SA
Anne 2019-07-03 18:22:30

Ik zou met mijn schoonmoeder gaan. Zij heeft me eens samen met mijn schoonzusje een toetjesdiner cadeau gedaan, wat ontzettend lekker en gezellig was. Lijkt me leuk om iets lekkers terug te geven

Beantwoorden
AN
Kirsten 2019-07-03 18:20:22

Wat een ontzettend leuke winactie! Ik zou graag samen met mn moeder hierheen willen aangezien ik mijn liefde voor bakken van haar heb. Ik heb geen bijzonder verhaal om op te vallen, maar hoop toch te winnen!

Beantwoorden
KI
Saskia Villanueva 2019-07-03 18:18:52

Hoi, ik wil heel graag kaartjes winnen voor mijn vriendin en voor mij, want wie zoet is krijgt lekkers😋 en wij zijn echt héél zoet.... serieus.

Beantwoorden
SA
Cora Mooy 2019-07-03 18:16:13

Omdat ik zelf echt niet kan bakken zou niet weten hoe het moet wil ik graag komen met mijn maatje voor het leven Rikkie de Wit zodat zij het nadat ze bij jullie heeft afgekeken het mij leren

Beantwoorden
CO
Maris 2019-07-03 18:13:31

Oh... het water loopt me nu al in de mond bij het zien van de mooie taartjes! Ik zou heel graag mijn zusje willen verrassen die na een moeilijke periode van ruim een jaar eindelijk de ellende een beetje achter zich kan laten. We zijn beiden gek op bakken, taart eten en genieten van mooie baksels! Dit zou zij heel tof vinden!

Beantwoorden
MA
Miriam Sluimer 2019-07-03 18:04:55

Wat gaaf zeg! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het lijkt me ontzettend leuk om dmv deze winactie kennis te maken met dit festival. Mijn man en ik houden allebei van bakken, koken en zoetigheden, dus als we winnen komen we samen! Wij kunnen overigens niet samen in 1 keuken staan ;p

Beantwoorden
MI
Liane 2019-07-03 18:03:04

Zou het leuk vinden om samen met mijn man weer eens naar festival Zoet te komen. Ik hou heel erg van bakken En hij van opeten, goeie combi toch ;) ?! En dan gelijk je nieuwe bakboek kunnen scoren, dat zou wel de spreekwoordelijke kers op de taart zijn !

Beantwoorden
LI
Reina 2019-07-03 17:57:30

Ik zou ze echt super graag willen winnen ik ben dol op bakken en kan altijd nog wel tips gebruiken. Ik neem dan mijn goede vriendin mee die volgend jaar gaat trouwen zo kan zei mooi inspiratie op doen voor een mooie bruidstaart. 🤞🤞🤞🎉🎉🎉🎂🍪🍩🍰🧁🥧

Beantwoorden
RE
Kimberley 2019-07-03 17:56:02

Dat zou leuk zijn! Samen met mijn man omdat we allebei zo van lekker eten houden en ook graag samen in de keuken staan.

Beantwoorden
KI
henny 2019-07-03 17:46:36

Geweldig om samen te komen met mijn zus die het bakken we in de genen heeft en ook haar kleinkind van bijna 3 jaar ermee heeft besmet. Ik zou het heerlijk vinden om met haar een dagje uit te gaan en te komen genieten.

Beantwoorden
HE
Henny Eikelberg 2019-07-03 17:43:59

Zou het super vinden om met mijn zus te komen. We houden beiden van heerlijk zoet en mijn zus bakt graag. Ze zorgt voor taart op de verjaardag en haar kleinkind van bijna 3 jaar heeft ook al de smaak te pakken. Ik zou het geweldig vinden om haar te verrassen met entreekaartjes.
Dan kan ze lekker op nieuwe ideeën komen en ons weer lekker allemaal verwennen met haar baksels :-)

Beantwoorden
HE
Linda 2019-07-03 17:21:39

Ik kom graag met mijn zusje, zoals elk jaar eigenlijk. Onze moeder plant meestal haar vakantie als dit festival is, maar als ze dat dit jaar voor de verandering eens niet doet, mag zij mee! We zijn echte zoetekauwen en komen graag nieuwe inspiratie opdoen! De brownies zijn favoriet en de appelkruimeltaart. Ik hoop mijn kinderen te besmetten met een liefde voor bakken. Dus die komen misschien ook mee 😉

Beantwoorden
LI
Astrid 2019-07-03 17:19:43

Ik zou graag met mijn dochter naar 'Het Festival der Zoete Verleidingen' gaan. Ik heb al jouw boeken en mijn dochter bijna allemaal. Je bent onze inspiratiebron, het zou leuk zijn jou eens te ontmoeten!

Beantwoorden
AS
Anne 2019-07-03 17:17:29

Ik zou ze heel graag winnen om mijn schoonzusje mee te verrassen. Ze houdt van bakken en is er ook nog eens heel goed in. Beide houden we van zoet dus is dit het perfecte zussenuitje!

Beantwoorden
AN
Monique Lieftink 2019-07-03 17:17:02

Wat geweldig zou het zijn om samen met mijn vriendin Hannie 2 vip kaarten te mogen winnen.
Allebei zijn we dol op het bakken van allerlei lekkers. 🍰🍮🎂🍩Ideën zijn altijd van harte welkom. Dus misschien zijn we er wel twee dagen. We komen namelijk altijd tijd tekort bij evenementen😁

Groetjes van Ons,
Hannie te Pas en Monique Lieftink
(Gezellige Achterhoekse Dames)👩‍🌾👩‍🌾

Beantwoorden
MO
Willemijn Fokker 2019-07-03 17:15:50

Ik zou ze graag willen winnen. Ben inmiddels 6 jaar psychisch ziek en heb net een terugval achter de rug. Zit in een niet al te makkelijke periode met mogelijk verhuizen. Dankzij mijn mantelzorger kom ik het door. Nu gaat het iets beter met me en ben ik weer stabiel aan het worden. Zou graag weer meer willen bakken nu ik me weer beter voel. Ik zou graag mijn mantelzorger willen meenemen. Helaas hebben we er zelf geen geld voor.

Beantwoorden
WI
Wilma 2019-07-03 17:13:46

Ik zou graag de kaartjes winnen. Ben geen superbaktalent, maar geniet wel van nieuwe, niet al te ingewikkelde dingen uitproberen. Laatst jouw cake met chocolade, Griekse yoghurt en sinaasappel gemaakt: was wonderwel verbaasd over mijn eigen resultaat ;-)

Beantwoorden
WI
Roelien Friskus 2019-07-03 17:12:18

Ik zou hier heel graag een keer heen willen. En wie ik mee neem? Mijn moeder, die elk weekend koekjes, cake en appeltaart bakte en het mij en passant ook leerde.

Beantwoorden
RO
Jeanet Tiemessen 2019-07-03 17:08:14

Heb 4 weken geleden mijn rechtervoet gebroken en zit sinds die tijd tot onder de knie in het gips. Vandaag terug geweest naar de gipskamer, maar helaas....nog 2 weken gips erbovenop gekregen. Onze vakantie is inmiddels begonnen, maar ervan genieten kan eigenlijk niet. Mijn voet is nog pijnlijk en wordt snel dik als ik er te lang op sta.
In de tussentijd is er ook een goedaardig gezwel uit mijn linkerarm verwijderd en ook die arm heeft even rust nodig. Haha...zit echt in de lappenmand dus. Maar in augustus is alles achter de rug en zou ik echt enorm genieten van een uitje naar Sleen. Manlief en ik zijn allebei echte zoetekauwen en bakken (en eten ;o) heel wat af.

Beantwoorden
JE
Rosanne =) 2019-07-03 17:07:59

Het lijkt me heel leuk om naar dit festival te gaan. Ik zou graag met een vriendin willen gaan om haar te bedanken voor alles wat ze de afgelopen tijd heeft gedaan voor ons. De start met onze baby is ingewikkeld geweest en zij stond iedere keer weer klaar om een keer te koken een luisterend oor te bieden of schoon te maken.

Beantwoorden
RO
Rosanne 2019-07-03 17:07:14

Het lijkt me heel leuk om naar dit festival te gaan. Ik zou graag met een vriendin willen gaan om haar te bedanken voor alles wat ze de afgelopen tijd heeft gedaan voor ons. De start met onze baby is ingewikkeld geweest en zij stond iedere keer weer klaar om een keer te koken een luisterend oor te bieden of schoon te maken.

Beantwoorden
RO
Jopie v.d. Heuvel-Houtkamp 2019-07-03 17:04:35

Ik zou graag met mijn schoondochter er naar toe gaan als was het alleen maar om te laten zien dat schoonmoeder en schoondochter goed met elkaar kunnen opschieten!

Beantwoorden
JO
Karine 2019-07-03 17:04:27

Jaaa, heel graag. Ik hou erg van bakken en extra inspiratie opdoen en taart eten is altijd leuk! Dan neem ik mijn man mee en als die er geen zin in heeft, mijn zus. Super leuk!

Beantwoorden
KA
Karine 2019-07-03 17:02:51

Jaaa, wil ik graag winnen. Ik ben gek op bakken en extra inspiratie en taart eten komt altijd goed van pas. Dan wil ik graag samen met mijn man als hij mee wil en anders met mijn zus! Super leuk!

Beantwoorden
KA
Kimm Jonkers 2019-07-03 17:01:13

Ik zou super graag met mijn 12 jarige zoon gaan als VIP gaan. Hij is gek op bakken, koken trouwens ook net als ik kok van beroep al had ik liever bakker willen worden maar destijds niet werd aangenomen op de opleiding (te klein) nog alle dagen spijt van. En ook een leuk kado voor hem (Luuk) want 9 augustus wordt hij 13..fingers crossed..

Beantwoorden
KI
Aida 2019-07-03 16:59:54

I have sweet mind and a sweet hart en helemaal ready hahah om de zoete verleidingen niet te kunnen weerstaan. Ik geloof oprecht haha dat echte vrouwen glucose nodig hebben om zoet door het leven te gaan. Deze festival is dus mij op het lijf geschreven, kan ik gelijks de carbs delen met een vriendin, cliché maar sharing is caring.

Beantwoorden
AI
Cynthia Sanderink 2019-07-03 16:53:59

Jaaa leuk! Samen met mijn tante! We zijn allebei helemaal gek van bakken.. we komen sowieso.. maar vipkaarten zou wel helemaal te gek zijn!😍😍

Beantwoorden
CY
Karin jongman 2019-07-03 16:40:58

Ik zou heel graag kaartjes winnen voor mij en mijn zusje. We hebben een beroerde tijd achter de rug door het overlijden van onze moeder, het is nu weer tijd om naar iets leuks te gaan.

Beantwoorden
KA
Chantal van Zetten 2019-07-03 16:36:58

Ik zou graag kaartjes winnen om samen met mijn vader, als vader-dochter uitje, naar het festival te komen. Mijn vader is bakker en heeft aan mij zijn bakkersbloed doorgegeven. Regelmatig helpt hij bij jureren van wedstrijden en het helpen bij examens voor de bakkersopleiding. Hij zal het vast geweldig vinden om nu een keer aan de andere kant van de tafel te staan.

Beantwoorden
CH
Linda Ambrosius 2019-07-03 16:36:06

Ik zou graag samen met mijn collega/vriendin Chantal willen gaan! We zijn beide enthousiaste thuis bakkers en voorzien onze collega's op de spoedeisende hulp regelmatige van heerlijke baksels.
We komen graag meer inspiratie op doen! Zullen onze andere collega's ook erg blij mee zijn!

Beantwoorden
LI
Jolien Dekker 2019-07-03 16:30:10

Mijn zus, mams en ikzelf houden allemaal wel van bakken, maar vooral van lekker eten. Het is alweer wat jaren geleden dat wij bij festival der zoete verleidingen zijn geweest. Dit jaar zou het super zijn om weer een keer samen heen te gaan, dus wat leuk zou het zijn om de 2 tickets te winnen! Zodat wij er een gezellige dag van kunnen maken, en leuke nieuwe ideeën e.d. kunnen op doen.

Beantwoorden
JO
Iris 2019-07-03 16:27:39

Het lijkt me heel leuk om samen met mijn zus te gaan! Ze heeft 2 jaar in Schotland gewoond en nu ze weer terug is in Nederland moeten we flink wat zussendagjes inhalen, dit zou super leuk zijn! We houden allebei heel erg van alles wat zoet is en we bakken graag, perfect dagje uit dus voor ons ^^

Beantwoorden
IR
Iris 2019-07-03 16:26:02

Ik zou heeeeeel graag de kaartjes winnen, het zou een leuk, 4 dagen te laat, maar zeker niet te min verjaardagscadeau zijn! 🥳🥳 Samen met een vriendin waar ik graag samen lekkere dingen mee eet.

Beantwoorden
IR
Astrid 2019-07-03 16:22:13

Heel graag! Mijn schoonzus en ik zijn gek op bakken en zouden dit heel leuk vinden. Nu we allebei weer leuke dingen kunnen gaan doen na onze zwangerschappen zouden we dit erg leuk vinden.

Beantwoorden
AS
Sandra 2019-07-03 16:19:29

Omdat ik ooit qua baktalent de nieuwe winnaar van heel Holland bakt hoop te worden. Ik zou mijn vriendin meenemen waarmee ik samen altijd nieuwe receptjes verzin

Beantwoorden
SA
Léonie van Soest 2019-07-03 15:44:53

Geweldig wat zou dat een goed begin zijn van de vakantie. Wij mijn vriend en ik 2 zoete kauwers, ik die alle zoetigheid bak en mijn hij die alles op eet😂. Leuke workshops volgen en hij lekker relaxen en spulletjes kopen voor mij☺. Ik ben er klaar voor dus kom maar op met die kaarten😋🤞

Beantwoorden
Ria Bouwens 2019-07-03 15:31:11

Ik zou mij bijzondr blij maken om ook zo evement te mogen bijwonen.
Het zijn soms van die feesten alleen voor jonge vrouwen.

Hartelijke groet,Ria

Beantwoorden
RI
Shyama Culinair 2019-07-03 15:02:32

zoek het woord ‘zoetekauw’ in het woordenboek en je zie vast een foto van mij ;-)). Dol op zoet dus dit festival is me oo mijn culinaire lijf geschreven. Oh, en mijn man mag gezellig mee, om me een beetje in toom te houden met al het zoets!

Beantwoorden
SH
Heleen 2019-07-03 14:52:31

Heel graag zou ik de kaartjes willen winnen om mijn schoonmoeder een mooie dag te bezorgen, want dat heeft ze echt wel verdiend! Daarnaast is ze net als ik gek op bakken. Hoe leuk zou het dan zijn om samen als VIP naar het Festival der Zoete Verleidingen te mogen gaan?!

Beantwoorden
HE
Kima van Tol 2019-07-03 14:49:34

SUPERLEUK om dit te winnen, dan kom ik graag met mijn man 👍🏼

Beantwoorden
KI
Kelly 2019-07-03 14:34:21

Dat lijkt me een heerlijk zoet zomers uitje! Ook al moet ik daar het halve land voor bereizen 😅

Beantwoorden
KE
Camille 2019-07-03 14:33:38

Ik zou graag kaartjes willen winnen om samen met mijn moeder er heen te gaan die iedere maand als vrijwilliger bakt voor een groep van 40 (eenzame) ouderen zodat we daar samen inspiratie op kunnen doen!

Beantwoorden
CA
Betty Keizer 2019-07-03 14:29:39

Beste Rutger, ik wil heel graag meedoen voor de kaartjes. De reden waarom is: anderhalf jaar geleden ben ik 35 kilo afgevallen. Niet met een maagband of een fancy dieet. Maar door gewoon gezond te eten. Ik stop niet meer alles in mijn mond. Maar kies bewust en als ik snoep, snoep ik alleen iets wat voor mij een 8 of hoger is. Nou zijn jouw recepten zeker voor mij die 8 of hoger. En die eet ik dan ook nog af en toe met veel plezier. Het gekke is met minder geniet ik nu meer. Als ik de kaartjes win neem ik heel graag mijn dochter mee. Ook zij houdt erg van lekkere dingen. Samen een mooie gezellige lekkere dag hebben is voor mij de kers op de taart. 😁

Beantwoorden
BE
arnold 2019-07-03 14:24:04

Beste ZOETverstrekker,

Ik heb dit jaar (meer dan) twee (2) onderwijscollega's die door werkdruk, waardering en betaling zooo ontzettend zuuur zijn geworden, dat ik ze graag voor het (liefst meer dan) ZOEfestival aanbied.

Beantwoorden
AR
annabakesbest 2019-07-03 14:12:33

Aangezien ik me niet durf op te geven voor de bakwedstrihd, maar wel graag ga, lijkt t me super om de vip kaartjes te winnen

Beantwoorden
AN
Willemke en Simon Koudijs 2019-07-03 14:10:27

Jaa! Die wil ik graag winnen om samen met mijn man heen te gaan: echt even een uitje samen, naast ons drukke leven met twee jonge jongens :).
Enne, met onze achternaam móeten we natuurlijk een keer naar dit festival ;)

Beantwoorden
WI
Tessa 2019-07-03 14:03:41

Van jongs af aan ben ik gek op bakken en zoetigheden. Graag zou ik mijn moeder meenemen, omdat zij door mij is aangestoken in mijn hobby! Zij heeft nu ook de remedie tegen een slechte dag of een slecht humeur: bakken!

Beantwoorden
TE
Gina 2019-07-03 13:45:40

whow ik zou heel graag kans maken op de 2 tickets om er samen met mijn man naar toe te gaan , Ook om natuurlijk je nieuwe boek gesigneerd te kunnen kopen
Koken en bakken , daar ben ik dol op .dus waag heel graag een kansje

Beantwoorden
GI
Lizanne 2019-07-03 13:43:50

Zoetlovers, dat zijn wij echt! Elk recept wat suiker bevat, moeten we uitproberen! Dit festival zal geweldig voor ons zijn! Samen willem we een foodblog opstarten en dit zal een geweldige ervaring zijn! Wij zijn echte bakvriendinnen! En zouden heel blij zijn als we dit zouden winnen

Beantwoorden
LI
Sanne 2019-07-03 13:43:37

Ik ben gek op zoetigheid 😊 lijkt me erg leuk om nieuwe dingen te zien en te proeven. Ik zou met met m'n zussen willen gaan. Dan kopen we er gewoon nog een kaartje bij 😊

Beantwoorden
SA
Lizanne 2019-07-03 13:43:06

Zoetlovers, dat zijn wij echt! Elk recept wat suiker bevat, moeten we uitproberen! Dit festival zal geweldig voor ons zijn! Samen willem we een foodblog opstarten en dit zal een geweldige ervaring zijn! Wij zijn echte bakvriendinnen!

Beantwoorden
LI
Ingrid pieterse -Hijkoop 2019-07-03 13:30:58

Hoi Rutger. Ik zou je wel even in het echt willen zien. Kan ik meteen je nieuwe bakbkoek inzien en kopen. (Misschien wel gesigneerd.)
En de zoete verleiding is altijd leuk voor nieuwe ideeën.
Groet Ingrid en ik neem mijn man.

Beantwoorden
IN
Ingrid 2019-07-03 16:56:31

Ik neem mijn man mee

Beantwoorden
IN
Marianne 2019-07-03 13:29:18

Oooooh kaartjes winnen, dat zou fijn zijn. Dan zou het eindelijk eens mee zitten dit jaar. Dan samen met mijn dochter een dagje uit. Zij blijkt de bakgenen te hebben gekregen van haar moeder.

Beantwoorden
MA
Marianne Boskers 2019-07-03 13:22:07

Jaaa leuk!! Vorig jaar voor het eerst geweest in Sleen en echt een super leuke dag gehad. Vooral jouw bakdemonstratie was ontzettend leuk en leerzaam! Nu in blijde verwachting dus een taartje gaat er dit jaar zéker wel in... 🙈🤰🏼Leuk om bak inspiratie op te doen voor tijdens mijn verlof 😁

Beantwoorden
MA
Nadine 2019-07-03 13:21:26

Lijkt me ontzettend leuk om met mn vriendin heen te gaan. Zij heeft net een scheiding achter de rug en heeft wel wat ontspanning verdiend! We bakken altijd samen taarten voor de verjaardagen van haar kinderen, dus zou helemaal leuk zijn :)

Beantwoorden
NA
Danielle 2019-07-03 13:20:00

Ook ik zou graag kaartjes willen winnen. Bakken doe ik erg graag. Nu is het zo dat ik op vakantie ben in drente rond die tijd en had de vrijdag 2 augustus al gepland voor dit festival.

Beantwoorden
DA
Marjon Meerburg 2019-07-03 13:16:57

Ooooo dat zou toch leuk zijn. Ik zou graag samen met mijn bak vriendin naar het festival gaan. We zijn allebei groot fan van jou Rutger.
Ik duim me suf.
Hopelijk hebben we geluk

Beantwoorden
MA
Corine van Es 2019-07-03 13:14:19

Beste Rutger,
Graag zou ik de VIP kaarten willen winnen om samen met Rita Mulder te gaan. We zijn sowieso van plan om te gaan, maar als VIP zou helemaal leuk zijn 😁

Beantwoorden
CO
Corine van Es 2019-07-03 13:11:19

Graag wil ik de VIP kaarten winnen! Dan ga ik met Rita Mulder heen. We zijn sowieso van plan om te komen, maar als VIP past ons wel 😂

Beantwoorden
CO
Kitty Kroskinski 2019-07-03 13:04:44

Hoi Rutger, lijkt mij geweldig om hier naar toe te gaan met mijn mede bakfanaat vriendin Marja. Echte vakantie lukt ons beide niet dit jaar, dus hoe leuk om dit als uitje te mogen doen.

Beantwoorden
KI
Elise 2019-07-03 13:02:53

Mijn man en ik gaan binnenkort verhuizen en mijn zusje helpt veel mee met klussen. Dit lijkt me de ideale manier om haar te bedanken voor haar hulp. Ze houdt namelijk heel erg van bakken en grijpt iedere mogelijkheid aan om wat lekkers op tafel te toveren. Een festival waar het de hele dag draait om allerlei lekkers lijkt me perfect! Een betere manier om haar te bedanken kan ik niet verzinnen.

Beantwoorden
EL
Caroline 2019-07-03 12:57:42

Ik zou heel graag de vip-kaartjes willen winnen. Taarten bakken doe ik ontzettend graag, maar ben vaak nog te onzeker om de taart te durven delen. Behalve met m'n kinderen, die smullen ervan! Daar doe je het voor! Op deze festival hoop ik veel inspiratie op te kunnen doen!
En ik woon vlakbij Sleen, maar ben nog nooit op deze festival geweest!

Beantwoorden
CA
Elise 2019-07-03 12:56:39

Mijn man en ik gaan binnenkort verhuizen en mijn zusje helpt veel mee met klussen. Dit lijkt me een hele mooie manier om haar te bedanken voor haar hulp! Ze is namelijk gek op bakken en laat ze geen mogelijkheid voorbij gaan om iets lekkers op tafel te toveren. Een beter bedankje dan een festival waarbij het draait om allemaal lekkers kan ik niet bedenken.

Beantwoorden
EL
Marquerite Warbie 2019-07-03 12:52:02

Hallo Rutger, helaas heb ik een burnout maar het goede ervan is dat ik een paar keer in de week koekjes, cake, boterkoek, noem maar op bak van jouw recepten 😁. Daar kom ik heerlijk van tot rust. Mijn man wordt er ook blij van (haha hij wordt vet gemest) ik ben een echte zoetekouw. Taarten vind ik nog te moeilijk. De krokante koekjes met hazelnootjes waren zalig en nu heb ik net kokoskoekjes gebakken, ook heeerlijk.
Dus ja... ik zou wel heel graag willen winnen.
Lieve groetjes van Marquerite Warbie uit Rotterdam-Hoogvliet

Beantwoorden
MA
Charlotte 2019-07-03 12:46:42

Lekker! Het lijkt me heerlijk om hier samen met mijn zusje heen te gaan, we hebben al veel te lang niet meer samen iets gedaan.

Beantwoorden
CH
Corrie 2019-07-03 12:32:05

Gewoon omdat ik bakken heel leuk vind, samen met mijn vriendin zou toch geweldig zijn!!!

Beantwoorden
CO
Ceciel 2019-07-03 12:30:15

Hoi Rutger,

Ik kom naar het festival met een andere zoetekauw. We bakken en eten samen!
Sinds kort maak ik advocaat en taarten op bestelling, misschien dat ik volgend jaar ook met een stand sta op het festival.
Het is dus zeer belangrijk dat ik goed voorbereid ben voor volgend jaar!
Ik hoop dat ik je mag begroeten en je stand kan bewonderen in augustus!

Groetjes ceciel

Beantwoorden
CE
Leni Roos 2019-07-03 12:22:34

Hallo Rutger
Mijn dochter en zouden het super kaarten van Het Festival der Zoete Verleidingen te winnen.
We bakken ook wel eens wat van je de walnotentaart is niet te versmaden mag ik wel zeggen die bak ik nog wel eens voor visite en ze vinden het allemaal heerlijk.
Dus we beginnen nu al te duimen en misschien tot ziens

Beantwoorden
LE
Abie Spoelstra 2019-07-03 12:21:44

2 kaartjes winnen wil toch iedereen!!!!😉
Ik wil graag met mijn schoondochter naar Sleen afreizen.
Zij verwacht half augustus haar tweede kindje, dus zou het nog net gaan.
Wij zijn allebei fan van je mooie boeken, en willen je in Sleen graag begroeten.
We wachten af😀.
Groet Abie.

Beantwoorden
AB
Gea Renting 2019-07-03 12:21:27

Vanaf het 1e festival der zoete verleidingen fan. Aantal jaren geleden jouw bakbijbel daar gekocht. Net op de dag dat jij er niet was. Volgens mij stond toen je vader achter de kraam. Dus nu maar in de herkansing om je daar te ontmoeten😁. Door ernstig ziekte van manlief al 12 jaar kostwinner en de afgelopen 2 jaar niet naar festival kunnen gaan omdat ik die weekenden moest werken. Festival is altijd in vakantieperiode en dus extra werken. Dit jaar vrij, dus dan gezellig manlief meenemen💜.

Beantwoorden
GE
Pauline 2019-07-03 12:11:22

Ik maak graag kans op die kaarten! Als echte zoete kauw wil ik dit jaar graag weer heen.

Beantwoorden
PA
Lonneke 2019-07-03 12:09:51

Een weekje later is mijn dochter jarig, dus kan ik mooi nog de laatste dingen kopen en inspiratie op doen. Rond die tijd wil ik een cake smash doen, die een vriendin gaat vastleggen. Haar wil ik dan mee nemen als bedankje! Samen zijn we ook lekker aan het bakken voor verjaardagen van onze kids 😄

Beantwoorden
LO
Lien Glas 2019-07-03 12:07:43

Dit jaar niet op vakantie en dan moet je toch leuke dingen doen! Ik zou het erg leuk vinden met mijn dochter te gaan, we houden allebei van zoet en de workshops zien er ook leuk uit. Als je het goed vindt, neem ik de boeken die ik van je heb mee om te signeren!

Beantwoorden
LI
Hansje Buningh 2019-07-03 12:05:49

Aangezien ik dol op zoet, taart en mijn dochter ben zou ik die kaartjes graag willen winnen.

Beantwoorden
HA
Karen Rutten 2019-07-03 12:02:03

Wat zou ik mij graag als Vip laten verrassen wat het festival mij te bieden heeft. Ik ben verslaafd aan zoet en taartjes bakken. Die liefde draag ik graag over aan mijn zoon die het steeds lekker vindt om in de keuken aan de slag te gaan. Dus mocht ik winnen dan gaat hij mee en hebben we samen een heerlijk dagje vol zoet!

Beantwoorden
KA
Goitske Buurman 2019-07-03 11:59:07

Ik wil heel graag de tickets winnen. Elk jaar hebben Monique, Froukje en ik de traditie naar taart en trends te gaan. We zijn direct vanaf de eerste keer geweest in Apeldoorn, helaas was jij toen ziek (was 2de of 3de jaar). De jaren er op zijn wij elk jaar gegaan. Zelfs in 2017 toen Monique een dag voor taart en trends haar arm heeft gebroken! Maar we moesten en zouden het hartige bakboek bij jou kopen en heeft Monique zelfs haar gips nog door je laten signeren 😄

Dit jaar kwam het trieste bericht dat taart en trends niet door gaat... We vielen in een groot zwart gat want ja daar gaat ons jaarlijkse uitje. Hoe gaaf zou het zijn dat we dit jaar naar festival zoet kunnen en misschien daar wel ons jaarlijkse uitje van kunnen maken!
Dus we zouden heel graag naar festival zoet gaan!

Beantwoorden
GO
Andrea van Hulst 2019-07-03 11:59:06

Zou het heerlijk vinden om een dagje rond te struinen tussen allerlei heerlijks en inspirerends.
Zo'n Zoet Festival is al een kleine vakantie op zich!

Beantwoorden
AN
Marieke 2019-07-03 11:56:39

Gezellig uitje met mijn dochter van 8. Bakideen opdoen

Beantwoorden
MA
Janita 2019-07-03 11:54:35

Het zou super zijn om de kaartjes te winnen, dan zou ik leandra mee nemen. Ik vind het het leukste festival en de lekkerste natuurlijk.
En als kers op de taart, de bak demo's!

Beantwoorden
JA
Marjon 2019-07-03 11:43:53

Dat zou gaaf zijn!
Samen met mijn lieve man, omdat hij van eten houdt en ik van bakken😊😊

Beantwoorden
MA
Nienke Geijsel 2019-07-03 11:42:14

Ik ben samen met mijn beste vriendinnetje Ellen megafan van Festival Zoet. Zelf ben ik al 2x geweest en vorig jaar waren we er samen. Een fijne ongedwongen sfeer met allerlei lekkers! Wij winnen dus graag de kaartjes!

Beantwoorden
NI
Bette Zijp 2019-07-03 11:40:12

Ik zou heeeel graag samen met mijn tweelingzusje Louise naar dit festival gaan, omdat we allebei gek zijn op bakken en alles wat met lekker (voornamelijk zoet) eten te maken heeft. In het weekend bij onze ouders staan we de helft van de tijd samen in de keuken en bakken we lekkere nieuwe recepten, en doordeweeks bak ik vaak 1 of 2 minitaartjes voor mijn vriend en mij omdat ik er gewoon zo happy van word. Het zou super leuk zijn om op dit festival nog meer lekkere bak inspiratie op te doen!

Beantwoorden
BE
Laura 2019-07-03 11:31:17

Klinkt echt als een enorm leuk festival! Zou ik heel graag samen met mijn collegaatje heen gaan om inspiratie op te doen voor lekkere baksels :)

Beantwoorden
LA
Clementine 2019-07-03 11:29:24

Hi Rutger, ik ben een groot fan van je. Mijn man ook, maar dan als "proefkonijn"😉😋
Ik zou het heel leuk vinden om mijn man te verrassen met VIPkaartjes
Wij kunnen niet op vakantie, dus dit uitje zou geweldig zijn!😊
Bovendien bak ik regelmatig taart op bestelling, dus inspiratie op kunnen doen is welkom...

Beantwoorden
CL
Raina 2019-07-03 11:24:17

Beste Rutger,
Ik ben al een poos fan van je en heb vaak je recepten gevolgd. Graag maak ik je graag persoonlijk mee. Ik kan nog meer van je leren. Mijn zus neem ik dan mee voor een zussendag.
Een lieve bakgroet,

Raina Zichterman

Beantwoorden
RA
Marlies 2019-07-03 11:16:02

Oooh dit lijkt me echt de hemel! Ik ben constant op zoek naar lekkere nieuwe recepten en houd van mooie baksels. Heb net een nieuwe oven dus ben afgelopen maand helemaal los gegaan. Dus een bezoekje aan Festival Zoet zou helemaal top zijn!

Beantwoorden
MA
Marian 2019-07-03 11:05:29

Leuk! Ik zou graag kaartjes willen winnen om samen met m'n jongste zusje te gaan. Wij bakken met regelmaat samen uit je bakbijbel en koekjesbijbel. Dus leuk om hier nu samen naar toe te gaan.

Beantwoorden
MA
Marjolein 2019-07-03 11:04:56

Ik wil dolgraag naar het festival zoet in Sleen, omdat ik dat vorig ook graag wilde en toen in het ziekenhuis lag i.p.v. in Sleen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! En ik wil er graag heen omdat ik jou boek wil hebben 😁, want mijn verzameling moet wel compleet zijn natuurlijk.

Beantwoorden
MA
Danielle Linders 2019-07-03 11:03:44

Ik heb altijd alle afleveringen van holland bakt gekeken, en rudolf's bakery. Eigenlijk alles wat met bakken te maken heeft. Onlangs heb ik een workshop gevolgd en sindsdien ben ik verkocht. Ik ben met een cursus taarten maken begonnen. Op dit festival zou ik alle info als een spons opzuigen, en van elk moment genieten!!

Beantwoorden
DA
Mirjam van Maanen 2019-07-03 11:01:10

Ik zou graag eens net een vriendin hierna toe gaan om nieuwe ideeën op te doen en te genieten van de bakdemo's En al het lekkers!

Beantwoorden
MI
Heleen 2019-07-03 11:01:00

Heerlijk,al die lekkere taarten! Ik zou wel gezellig samen met mn moeder willen gaan

Beantwoorden
HE
Jolanda Baltus 2019-07-03 10:50:29

Ben er nog nooit geweest omdat we altijd op vakantie zyn, dit jaar zijn we "thuis"! Leuk uitje dus haha en mijn mannetje die van lekkere taarten kan genieten gaat graag mee , dus super leuk om nog eens als vip te gaan !!

Beantwoorden
JO