Twee weken geleden was de presentatie van Het hartige bakboek! Inmiddels heb ik al heel veel leuke reacties gekregen op het boek en zijn de eerste recepten al gebakken door jullie. Supertof om dat allemaal voorbij te zien komen. Na afloop van de presentatie van Het hartige bakboek kreeg iedereen naast het boek ook een leuke goodiebag mee. Vandaag vertel ik je wat er allemaal in de goodiebag zit en lees je hoe je kans maakt op 1 van de 5 goodiebags inclusief Het hartige bakboek! Lees snel verder om te zien hoe je kunt winnen!

Wil je meer weten over Het hartige bakboek of het boek bestellen? Kijk dan hier!

Boekpresentatie Het hartige bakboek

Wat zat er in de goodiebag van Het hartige bakoek?

Pie bunny van Le Creuset

De holle vorm van de pie bunny zorgt ervoor dat de stoom uit je baksel kan ontsnappen, om te voorkomen dat de inhoud overkookt, het deeg niet gaar wordt of de bovenkant openbarst. Je kunt de pie bunny onder andere gebruiken voor de zalm in deeg (blz. 182) of de paté en croûte (blz. 188).

Baking soda van La Baleine

Baking soda is een natuurlijke minerale stof die als rijsmiddel kan worden gebruikt in recepten. Ik gebruik het graag in koekjesdeeg en voor het soda bread (blz. 134). Naast bakken is baking soda ook perfect om mee schoon te maken, niet voor niks is de Nederlandse naam zuiveringszout.

Bakspray van Dübör

Met deze bakspray weet je zeker dat je baksels goed uit de vorm komen na het bakken, want niets is zo vervelend als een halve taart die achter blijft in de vorm. Bij elk recept waar een vorm ingevet moet worden kun je deze bakspray gebruiken.

Speltbloem en pannenkoekenmix van Baktotaal Bouwhuis

Beiden zijn afkomstig van Grutterij-Molen De Hoop in Oud-Zevenaar. De speltbloem is perfect om te gebruiken voor het spelt-bierbrood met kaas en uien (blz. 142)! De pannenkoekenmix is het paradepaardje van de molen, die mocht niet ontbreken.

Biologische kaasfondue van Kaas in ’t Bakkie

Sinds ik deze kant-en-klare biologische kaasfondue heb geproefd ben ik fan! Deze fondue is een mix van de beste Nederlandse kazen, een heerlijke Groninger mosterd en witte wijn. Het is heerlijk met één van de drie soorten fougasse (blz. 130) of de pizza bianca (blz. 138).

Beslagkom van Rosti Mepal

De beslagkommen van Rosti Mepal zijn niet meer weg te denken uit mijn keuken. Dit beslagkommetje is perfect voor kleine beslagjes of om bijvoorbeeld de vulling voor de bladerdeeghapjes (blz. 69) in te mengen. Ze zijn er trouwens in meerdere kleuren!

Royal Breakfast thee van Betjeman & Barton

Deze thee is een melange van zwarte thee uit China en Sri Lanka (Ceylon). Een perfecte ontbijtthee voor bij het perfecte gebakken ontbijtje (blz. 200) en… een wolkje melk mág!

Olijfolie van LA Organic

LA Organic is een biologische olijfolie afkomstig uit Andalusië. In de flacons en blikken, speciaal ontworpen door Philippe Starck, zit een dikke, intense, extra vierge olijfolie, behorend tot de top 20 van de wereld! Heerlijk om versgebakken brood in te dopen, bijvoorbeeld één van de drie soorten focaccia (blz. 129).

 Hoe kun je een goodiebag en Het hartige bakboek winnen?

Wil je kans maken op één van de goodiebags inclusief Het hartige bakboek? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en laat een reactie onder dit bericht achter waarom jij wilt winnen. Ook als je al lid bent van de nieuwsbrief kun je kans maken! Ben je dat nog niet, dan kun je dat hier doen! Over een week maak ik de winnaars bekend op facebook en zij ontvangen uiteraard persoonlijk bericht!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (493)
Trien 2022-08-05 20:52:13

Ben va 6 juni met pensioen en heb eindelijk tijd om te gaan bakken.

Beantwoorden
TR
Astrid Haans 2022-08-05 18:45:51

Wat heerlijk dat er een bakboek uitgekomen is met hartige recepten, ik heb zoveel zin om met dit boek aan de slag te gaan.
Mijn kleinkinderen van 3 en bijna 4 bakken graag met oma mee en zijn dol op hartig.
Ik zou dan ook dolgraag Het Hartige Bakboek willen winnen. Leuk ook om de volgende generaties mee te nemen en enthousiast te maken voor het bakken.

Beantwoorden
AS
Esther Paulussen 2021-01-22 22:10:58

Ik zou graag het hartige bakboek willen winnen omdat ik inmiddels het boek van Rutger bakt stuk gebakken heb 😅😅.mijn omgeving snackt(😉) inmiddels naar iets hartigs om te proeven.

Beantwoorden
ES
Kees Machielsen 2019-03-04 13:43:04

Ik zou heel graag het hartige bakboek winnen omdat de mensen waar ik om geef liefst hartig eten. De recepten op je site spreken me heel erg aan dus ik heb er vertrouwen in dat er lekkere recepten in het boek staan.

Beantwoorden
KE
Milcah de Raaf 2018-12-11 20:40:23

Hoi Rutger,
Ik zou graag je bakboek willen winnen omdat ik dan nog beter voorbereid ben op de feestdagen.

Beantwoorden
MI
wendy wolfs 2018-08-28 05:40:44

hoi rutger,
van hartige recepten heb ik helaas nog maar weinig kaas gegeten, echt mijn zoete gaan als een tierelier. tijd om eens de hartige variant onder de knie te krijgen! en jouw kookboek lijkt me echt een goede leidraad!

Beantwoorden
WE
Eva 2018-01-21 13:51:29

Mijn zoontje van 3 is sinds kort lactose intolerant. Dit heeft ertoe gezorgd dat ik zelf terug meer ben beginnen bakken. Zeker hier in Belgie bieden de winkels nog weinig lactose vrije producten aan. Om ook wat inspiratie op te doen met hartige recepten, zou dit boek welkom zijn. Uiteraard pas ik de dingen aan voor mijn zoontje waar nodig.

Beantwoorden
EV
Patricia 2017-11-29 23:49:24

Ik ben zoooooo toe aan iets positiefs!
En zodra ik weer de energie heb iets lekkers te bakken zou het wel heel welkom zijn als dit fijne boek met accessoires klaar zou liggen om er heerlijk mee aan de gang te gaan. Heerlijk, een boek met allemaal hartige bak-opties ;).

Beantwoorden
PA
Trien van putten 2017-11-26 19:35:53

Na 25 jaar ontslag gekregen een voordeel is dat ik nu tijd heb om lekkere dingen te maken zou dus erg fijn zijn om jou book te mogen winnen. ???

Beantwoorden
TR
Lisanne Klootwijk 2017-10-28 21:38:43

Ik bak al vanaf dat ik een klein meisje was en vanaf dat je in heel holland bakt zat vind ik alles wat je maakt supermooi en lekker. Nu volg ik zelf een opleiding brood en banket en lijkt het me nog leuker om je boek te winnen.

Beantwoorden
LI
Ria Welgraven 2017-10-17 13:13:56

Wat zou ik graag dit pakket willen winnen.
Ik zou er er wat lekker hartigs uit bakken om mijn dochter en kleindochter te verrassen.
Ze hebben beide een nare tijd achter de rug...

Groetjes Ria.

Beantwoorden
RI
Jens Oostland 2017-10-11 20:48:04

Ik maak graag kans omdat ik gek op hartig ben en die goodies zijn ook super tof

Beantwoorden
JE
Eva 2017-10-10 02:12:40

Geen idee of de wedstrijd nog loopt, maar ik heb al een aantal zoete recepten van je geprobeert (en met succes) Binnenkort ga ik een hightea organiseren en er zullen wellicht ook mooie recepten in je nieuwe hartige bakboek staan!

Beantwoorden
EV
Ilse van 't Ende 2017-10-09 19:26:49

Ik bak heel graag. Jou recepten zijn altijd duidelijk en begrijpelijk geschreven zodat ze eigenlijk altijd lukken. Het lijkt me dan ook heel leuk om jou boek te winnen tezamen met die geweldige goodiebag.

Beantwoorden
IL
Sandra Giard 2017-10-09 12:24:07

Ik heb nog geen bakboek gevonden waaruit ik lekkere, niet te moeilijke hartige snacks en brood kan maken. Ik ben er dol op om mensen wat lekkers voor te zetten, en dan wel zelfgemaakt lekkers. Hoe dan ook komt dit boek in huis, maar winnen met een leuke goodiebag erbij zou de kers op de... uhhh kaas op de vlinder zijn :)

Beantwoorden
SA
Raina 2017-10-09 10:56:54

Mijn smalle beurs laat het niet toe om van al het lekker eten in een restaurant te genieten. Dit heeft mij geïnspireerd om zelf allerlei lekkere recepten uit te proberen of te creeeren. Ik ben dol op zoet, maar hartig klopt steeds vaker op mijn deur :) Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar je hartige recepten en daarom zou ik heel graag je boek willen winnen ❤️

Beantwoorden
RA
Brechtje 2017-10-08 20:51:45

Ik ben erg benieuwd naar de hartige recepten. Het zou erg leuk zijn om dit mooie kookboek te winnen.

Beantwoorden
BR
Raya Veldkamp 2017-10-08 19:24:36

Van bakken krijg ik altijd energie. Gewoon lekker een recept uitkiezen, de keuken in, toch weer van alles aanpassen, omdat mij dat toch NOG lekkerder lijkt en uiteindelijk (meestal) genieten van het eindresultaat.
Dat is dus precies de reden dat ik het aankomende half jaar HEEL VEEL wil gaan bakken, tijdens mijn noodgedwongen sabbatical. Ik zou suuuuuuuuper graag weer wat energie opdoen met nieuwe recepten uit een nieuw bakboek. Ik verheug me er nu al op ...

Beantwoorden
RA
A. 2017-10-08 18:59:36

Bakken maar ..... ;-) wij doen mee ????

Beantwoorden
A.
Hilde 2017-10-08 11:48:48

Al sinds HHB groot fan van jouw creaties. Je bakbijbel staat hier uiteraard in de kast dus daar zou dit een geweldige aanvulling op zijn!

Beantwoorden
HI
Hilde 2017-10-07 22:33:05

Hee Rutger,

Wat zouden mijn hele huis en ik blij zijn met dit boek. We moeten namelijk elke keer als je een turfje hebt (doordat je bijvoorbeeld je sleutel bent vergeten, een voedselgevecht hebt gehad of een overnachter hebt
gehad) bakken. Daarom is dit bakboek natuurlijk absoluut ideaal voor arme studenten zoals ons.

Wij wachten met smacht,

Liefs Hilde

Beantwoorden
HI
Anne-Mieke 2017-10-07 22:18:55

Het lijkt me erg leuk om dit boek te winnen (met de geweldige goodiebag natuurlijk!)! Ik heb je eigenlijk pas net ontdekt en na aanschaf van de Bakbijbel ben ik fan van je manier van bakken en hoe duidelijk je alles opschrijft. Het lijkt me daarom heel tof om ook aan de slag te kunnen met hartige baksels!

Beantwoorden
AN
Reva 2017-10-07 20:46:05

Het was leuk, je vandaag te ontmoeten in Enschede. Je madeleines smaakten top! Ik heb het eerlijk gedeeld met mijn collega's Haha! Ik als een hobby kokkereller (is dat een woord?), kan nog heel wat van je leren! Daarom kan ik jouw bakboek goed gebruiken om ook anderen blij te maken met jouw recepten. Want liefde gaat door de maag... toch? Liefs, Reva

Beantwoorden
RE
Chun 2017-10-07 18:41:45

Ik wil graag het bakboek en de goodiebag winnen, omdat ik ook een keer hartige baksels kan maken. Nu is het nog beperkt tot zoete baksels.

Beantwoorden
CH
Manouk 2017-10-07 17:44:13

Ik zou heel graag het bakboek willen winnen.
Net een nieuw huis en nieuwe keuken die moet nog ingewijd worden en het bakboek lijkt mij daar helemaal perfect voor.

Beantwoorden
MA
Aletta 2017-10-07 17:28:27

Ik zou heel graag Het hartige bakboek (& de goodiebag ) willen winnen. In de eerste plaats omdat het een prachtige aanvulling is op de super Bakbijbel van Rutger, die ik ook in mijn bezit heb. Heerlijke recepten, waar ook een beginnend bakker mee uit de voeten kan!
In de tweede plaats zou ik Het hartige bakboek graag willen winnen, omdat ik verwacht dat het me, na een moeilijke periode in mijn privé situatie, veel afleiding, voldoening en positieve energie zal brengen.
Door een tarwe-intolerantie is zelf bakken (met o.a. speltmeel) een goede oplossing!

Beantwoorden
AL
Tonny van Brenk 2017-10-07 16:25:20

Leuk bakboek voor mijn dochter nu ze op zichzelf gaat wonen, als verrassing.

Beantwoorden
TO
J Verhagen 2017-10-07 15:54:02

Ik wil dit graag winnen om dan samen met mijn vriendin te kunnen gaan bakken!
Ivm haar eetstoornis doen we samen fijn bakken, en op haar tempo elke keer weer een stap naar de goede richting winnen!

Beantwoorden
J
Ava 2017-10-07 14:36:01

Hallo Rutger,

Ik zou erg graag deze goodybag winnen omdat ik er gewoon heel blij van wordt als ik hem zie! Wat een leuk allemaal. Ik heb nog nooit brood gebakken wel al andere dingen dus dit pakket is erg welkom!

Beantwoorden
AV
Marian van Velzen 2017-10-07 13:58:43

Heel graag wil ik je hartige bakboek winnen. Jij kunt mij vast overtuigen dat hartig bakken ook lekker is!

Beantwoorden
MA
Lydwien 2017-10-07 13:11:57

Geweldige handleiding om mee te bakken!
Rutger, alleen jij mag mij een hartig woordje toespreken van jou neem ik het aan,
dus geen eigenwijze misbaksels meer met dit boek ?
Hiephoi! roepen ze hier thuis al ?

Beantwoorden
LY
Yvonne Drenth 2017-10-07 12:58:15

Koken doe ik graag, maar bakken doe ik eigenlijk nooit! Verder dan zo nu en dan een appeltaart, gemaakt met zo`n doos uit de supermarkt, kom ik eigenlijk niet. Mijn oma bakt iedere week en hoewel het me misschien niet lukt om iedere week iets te maken, wil ik eigenlijk wel met een zekere regelmaat aan het bakken gaan. Lekker ontspannend, lekker voor de warme oven zitten kijken hoe het daarbinnen gaat, lekker het resultaat opeten! Daar kijk ik nu al naar uit. Maar wat te maken? Daar helpt dit bakboek vast en zeker bij!

Beantwoorden
YV
Kaat 2017-10-07 12:29:18

Zou het graag winnen zodat ik met mijn nichtjes aan de slag kunnen gaan als ze komen logeren.
Nieuwe dingen uitproberen is fantastisch.
En dan gezellig samen er van smullen wat wil je nog meer.

Beantwoorden
KA
Lianne 2017-10-07 12:16:44

Ik zou het erg leuk vinden om het boek te winnen voor mijn lieve moeder. Ze houd erg van bakken en heeft al menig recept uit jouw bakbijbel gebakken. Goede reden om samen gezellig koffie te drinken. Hartig bakken doet ze nu eigenlijk weinig dus lijkt mij leuk haar dit toffe boek kado te kunnen doen.

Beantwoorden
LI
Marjolein 2017-10-07 11:41:13

Ik zou heel graag eens wat hartige bak recepten van Rutger thuis proberen, dit boek lijkt me een geweldige aanvulling op mijn collectie!

Beantwoorden
MA
Linda 2017-10-07 11:05:09

Ik ben zelf een fan van zoet bakken, maar dan moet ik alles zelf opeten, mijn man is niet zo'n zoetekauw. Als ik het Hartige bakboek win, kan ik me tijdens mijn bevallingsverlof storten op de hartige baksels. Daar wordt mijn man vast blij van!

Beantwoorden
LI
Mariska 2017-10-07 10:38:02

Ow ja, dit boek zou ik graag willen winnen zeg. Ik ga vaak bakken voor de ontspanning. Een heerlijke manier om je creativiteit in kwijt te kunnen en je gedachten even op nul te kunnen zetten. Om vervolgens iedereen blij te kunnen maken met je baksels..❤❤❤

Beantwoorden
MA
Manon 2017-10-07 10:29:59

Dit boek zou heel veel inspiratie geven om hartig te bakken. Ik bak eigenlijk praktisch alleen maar zoete dingen, dus het is een welkome afwisseling! Ook probeer ik vaak nieuwe dingen uit (ondanks de kleine studentenkeuken waarmee ik het meestal moet doen) dus dan is dit boek helemaal perfect :D

Beantwoorden
MA
Wendy 2017-10-07 09:59:26

Ik zou heel graag dit nieuwe boek van jou willen winnen. Ik lig met een griepje op bed en heb mezelf in de tussentijd lekker liggen maken met jouw heerlijke recepten en updates op Social Media. Dus wat zou er leuker zijn om als ik weer beter ben iets heerlijks te gaan bakken uit jouw boek en dit keer niet alleen te hoeven kijken maar ook te kunnen proeven :). Ik kan niet wachten!

Beantwoorden
WE
Gerlinde 2017-10-07 09:51:10

Ik dit boek graag zou winnen omdat ik graag bak, en ook nu eens hartig wil gaan bakken...lijkt mij super leuk en vooral lekker.

Beantwoorden
GE
Janny Buma 2017-10-07 09:37:03

Ik heb sinds een paar weken je bakbijbel en ben daarover enorm enthousiast! Ik ben morgen jarig en ga weer drie taarten maken uit jouw boek. Ik vind de recepten goed uitgelegd en heb er daarom veel plezier van tijdens het bakken. Ook vind ik het leuk dat je een reactie geeft als ik een foto op je facebook pagina plaats van het resultaat. Ik heb veel zin om in je nieuwe boek te gaan neuzen naar nieuwe recepten. Op 25 november komen mijn collega's eten (20!) en dan is het altijd leuk om met jouw recepten de gasten te verwennen. Dus je begrijpt dat ik het boek heeeeel graag wil winnen.....

Beantwoorden
JA
Mirjam van Hal 2017-10-07 08:52:31

Ik ben mij sinds 7 jaar enorm autodidactisch aan het ontwikkelen in verschillende multi culti keukens zowel op kook- als bakgebied. Ik heb daar enorm veel plezier in en mijn gezin geniet van de resultaten. Ik ben via FB ook geïnteresseerd geraakt in Rutger en diens baksels. Ik vind t inspirerend en wil graag aan de gang om e.e.a. te gaan creëren!!!

Beantwoorden
MI
Stefanie 2017-10-07 08:30:32

Ik zou dit boek heel graag willen winnen, omdat ik een echte 'hartigert' ben en ik jouw recepten geweldig vind! Mijn 'Rutger bakt' boek is helemaal door gebakt, dus kom maar op met heerlijke nieuwe inspiratie!!!

Beantwoorden
ST
Sylvia Roos 2017-10-07 08:14:50

Als ik hem win, zoek ik gelijk het recept voor de focaccia op! Ik was eens getipt voor een goed recept, maar dat bleek een Italiaans Youtube-filmpje te zijn... mijn Italiaans was niet zo goed, dus dat was geen succes ?
Al de recepten die ik tot nu uit Rutger Bakt heb geprobeerd leidden tot heerlijke baksels, hartig is 'the next level' ?

Beantwoorden
SY
Janette 2017-10-07 08:14:22

Ik heb de bakbijbel ook en zou graag deze ook in mijn collectie bak en kookboeken willen hebben staan!
Zou een leuk verjaardagscadeau zijn...
ik kook en bak heel graag en haal mijn inspiratie meestal uit kookboeken.

Beantwoorden
JA
Renate 2017-10-07 07:54:38

Jaaaaaa ik doe mee! Ik ben zelf niet zo van de zoete baksels, maar hartige daarentegen vind ik verrukkelijk.

Beantwoorden
RE
Lianne 2017-10-07 01:06:29

Waarom ik dit wil winnen? Redenen genoeg! Lekker, recepten, bakgadgets, hobby'en, heerlijke geur in huis, heel blij worden van bakken en de mensen om mij heen ermee verwennen!

Beantwoorden
LI
ivonne 2017-10-07 00:34:21

Ik sinds kort kookboeken verzamel en met jou bakboek mooi een eerste beginnetje heb :)

Beantwoorden
IV
Rianne 2017-10-06 23:55:27

Zou dit boek heel graag willen winnen gewoon k.dat hij thuishoort in mijn nieuwe keuken die ik volgende week krijg. Daarna komt ons 3e wondertje en heb ik alle tijd om in mijn kraambed dit boek door te bladeren en als ik goed hersteld ben van mijn keizersnede volop aan het bakken kan ☺?

Beantwoorden
RI
Wietske 2017-10-06 23:28:32

Het zou een super leuke aanvulling zijn op de bakbijbel denk ik. Kan ik me deze winter wat meer verdiepen in de hartige baksels. Zal mijn familie ook zeer waarderen: )

Beantwoorden
WI
Ria 2017-10-06 23:16:29

Ideaal voor mij als diabeet type 1 en dat al 30 jaar. Dus uit een tijdperk dat men alles woog geen suiker mocht. Ben het zo gewend aan het niet zoet eten dat zo'n hartige taart boek precies bij mijn leef style past.

Beantwoorden
RI
Anita van Rossum 2017-10-06 22:57:20

Omdat ik naast mama zijn, vrouw van en werknemer de tijd die ik over heb besteed aan lekker dingen bakken. En het hartige bakboek lijkt mij super leuk om mee kennis te maken, daarbij zijn de extra dingen heel erg mooi meegenomen. Hiermee zou ik niet alleen mezelf maar ook de mensen om mij heen heel blij maken!

Beantwoorden
AN
Karin Broens 2017-10-06 22:41:04

Hoop jou boek te winnen.Ben geen zoetekauw maar een hartige hap liefhebber.Kan ik straks onze gasten in ons nieuwe huis keer op keer verwennen met lekkere recepten

Beantwoorden
KA
Lieke 2017-10-06 22:28:09

Super gaaf om dit boek te winnen. Op zondag is traditie getrouw koffie met gebak en daarna een lekkere kop soep met de hele familie. Het lijkt mij geweldig om naast alle heerlijke zoete gerechten en recepten nu ook de hartige recepten te gaan uitproberen. Duimen, duimen, duimen!!!

Beantwoorden
LI
Sigrid Pesch 2017-10-06 22:23:24

Wanneer dit boek net zulke lekkere recepten bevat als uit jouw varianten met zoetigheden dan maak je mij hier heel blij mee! En een goodie bag is altijd gaaf, net zo leuk als een kerstpakket, zucht...

Beantwoorden
SI
Dorien Verschoor 2017-10-06 22:05:03

Waarom ik moet winnen? Eigenlijk heb ik er geen echte reden voor, bakken is gewoon leuk!! Ik ben altijd in om dingen uit te proberen. Het liefst elke dag, al ontbreekt me soms tijd en inspiratie. Dus dit boek zou top zijn! Suc6 met het uitzoeken van een winnaar

Beantwoorden
DO
Froukje 2017-10-06 21:57:30

Ja! Lijkt me super leuk dit te winnen, om mezelf iets meer uit te dagen om lekkere hartige gerechten te maken!! ?

Beantwoorden
FR
Gonny Aarts 2017-10-06 21:27:00

Wat en pracht pakket...
Ik zou graag eens door dit mooie boek bladeren en er daarna mee aan de slag gaan! Ik kan in Ier geval wel wat inspiratie gebruiken.

Beantwoorden
GO
Rosa 2017-10-06 21:26:00

Ik ga binnenkort uit huis, dit bakboek is geweldig voor de housewarming en om de nieuwe keuken uit. te proberen!

Beantwoorden
RO
Judith hovens 2017-10-06 21:03:49

Samen met mijn dochter Fem van 5 maak ik vaak iets lekkers uit je eerste bakboek! Fem bekijkt de plaatjes en dan gaan we samen aan de slag! We verheugen ons op het hartige boek.
Want Fem houdt niet van “een slappe hap”

Beantwoorden
JU
Lindsey 2017-10-06 20:36:32

Hi Rutger!

Ik vind dit een erg leuke actie. Hoewel ik soms nogal clumpsy ben in de keuken, is het wel mijn doel geworden om een goede thuisbakker te worden. Zowel zoet als hartig, ik vind het geweldig om een smile op andermans gezicht te zien als ik lekker heb gebakken. Met Het Hartige Bakboek verwacht ik dat dit voor mij een goede basis zal zijn om kaas-uibroodjes bv zelf te maken in plaats van de kleffe afbakmeuk uit de super (alhoewel ze ook wel eens een guilty pleasure zijn, eerlijk toegegeven.) niet gaat boven een zelfgemaakt hapje!

Beantwoorden
LI
Manon 2017-10-06 20:28:54

Ik zou graag de goodiebag met het kookboek willen ontvangen. Ik hou heel erg van bakken en koken voor familie en vrienden. Na al die zoete baksels zijn ze vast toe aan wat nieuwe hartige koek ;)

Beantwoorden
MA
Barbara Jongbloed 2017-10-06 20:14:16

Ik ben al vanaf het begin fan van Heel holland bakt en van Rutger. Hier in huis wordt er veel gebakken. Rutgers bakbijbel is het eerste bakboek dat ik aan mijn dochter heb gegeven. Als ik de goodie bag en het boek win dan zal het zeer goed gebruikt worden!

Beantwoorden
BA
Jolanda 2017-10-06 20:13:43

Net thuis gekomen van een vakantie met heel veel regen ..op een camping, kamperen zonder oven natuurlijk...kan ik niet afwachten om weer te gaan rommelen in mijn keuken. Je bakboek..buiten op fb..nog niet kunnen inzien. Dus winnen zou super gaaf zijn. En dan een godiebag..dat maakt het feestje compleet.Succes met het maken van je keuze uit al deze leuke reacties. groetjes Jolanda

Beantwoorden
JO
Jolanda 2017-10-06 20:19:12

Net terug van een vakantie met heel veel regen...op een camping, kamperen zonder oven natuurlijk..kan ik niet afwachten om weer te gaan rommelen in mijn keuken. Je bakboek..buiten op fb..nog niet kunnen inzien. Dus winnen zou super gaaf zijn. En dan een goediebag..dat maakt het feestje compleet. Succes met het maken van je keuze uit al deze leuke reacties. Groetjes Jolanda

Beantwoorden
JO
Marianne 2017-10-06 20:13:22

Sinds 6 maanden wonen we in een tijdelijke huurwoning tot ons nieuwe huis klaar is. Sinds die 6 maanden bak ik in een halfgare soort van oven misbaksels en platte, niet rijzende harde meuk. Het idee dat ik over nog eens 6 maanden in mn nieuwe keuken, met mn nieuwe Boretti recepten kan maken uit het nieuwe Rutger boek maakt me, bij voorbaat, serieus blij.

Beantwoorden
MA
elisabeth de vries 2017-10-06 19:59:09

Gewoon omdat het een prachtig boek is!
groeten elisabeth

Beantwoorden
EL
Ingrid 2017-10-06 19:53:00

Leuke actie RUtger,
Ik heb dit boek zojuist cadeau gedaan en er zelf ook even flink in geneust - jammer dat het geen geurboek is :) Ging er van watertanden!!
groeten Ingrid

Beantwoorden
IN
Dorien van der Veen 2017-10-06 19:51:54

Beste Rutger, eerlijk gezegd was ik altijd meer van de hartige hap totdat hhb begon. Veel heel veel recepten uit je boeken heb ik uitgeprobeerd, de meeste baksels waren goed gelukt en heel snel op. En nu....het hartige bakboek, tja...hoe gek wil je me hebben? ;-))
Dusssss ik zou t heel leuk vinden om het boek te winnen maar de goodiebag met al die leuke, handige en lekkere dingen is de kers op de (hartige) taart hoor! Superleuke actie!

Beantwoorden
DO
Dianne 2017-10-06 19:48:46

Wat leuk!! Ik heb deze heel graag in mijn keuken! Ik doe graag nieuwe inspiraties op en probeer graag nieuwe dingen uit. Jouw boek gaat daar zeker bij helpen!

Beantwoorden
DI
Jolanda de Reus 2017-10-06 19:40:12

Hoi Rutger,
Dit boek ziet er verukkelijk uit. Ik heb je sinds kort op facebook ontdekt (ik kende je natuurlijk wel van hhb) via een vriendin! Ik ben helemaal fan! Ik zou het super vinden om de recepten uit dit boek uit te proberen! Daarom meld ik me graag voor de leuke winactie!
Bakgroetjes, Jolanda

Beantwoorden
JO
Laura 2017-10-06 19:39:31

Omdat ik gek ben op je bakbijbel. En naast zoet wil ik ook vaker hartig gaan bakken. Het eerste wat ik ga maken mocht ik winnen...is je bapoa broodjes.

Beantwoorden
LA
mariken 2017-10-06 19:28:31

Ik heb net een nieuwe oven gekocht voor mijn nieuwe huis, zodat mijn dochters eindelijke week kunnen gaan bakken! Rutgers hartige bakboek zou daarbij natuurlijk SUPER zijn!

Beantwoorden
MA
Anita Bramer 2017-10-06 19:28:18

Hoi,

Ik ken je recepten nog niet, maar ben zeer benieuwd. Bakken is ontspanning daarom zou ik heel graag het boek willen winnen.
Anita

Beantwoorden
AN
Tat 2017-10-06 19:28:17

Sinds een half jaar heb ik een eigen tearoom waar ik alles zelf bak, van quiche tot appeltaart, van monchoutaart tot brownies. En nu kan ik me toch een partij inspiratie gebruiken!! Ik krijg gewoon kriebels in mijn buik van dit boek. En toegegeven, die goodiebag is ook niet misselijk.

Beantwoorden
TA
Samantha 2017-10-06 19:26:57

Na altijd zoete recepten te maken,heb ik ontdekt dat ik hartig ook heel leuk vind om te maken, erg lekker vind en het lukt me zelfs net wat beter. Ik kan er nog veel in leren en dat zal me zeker gaan lukken met dit boek. Ik heb ook de bakbijbel en daar ook veel uit geleerd. Zo leuk om te doen en vooral om mijn dierbaren te verwennen met heerlijk eten.

Beantwoorden
SA
Alinda Roose 2017-10-06 19:03:55

Omdat ik al bijna door alle recepten van de Bakbijbel heen ben en zin heb in nieuwe inspiratie. Nog een week werken en dan start de herfstvakantie, dus dan heb ik tijd om weer aan de bak te gaan! Fingers crossed ?

Beantwoorden
AL
marjanne 2017-10-06 18:59:40

Ik zou graag winnen om ook die recepten te gaan proberen!!\

Beantwoorden
MA
Lucy Daamen 2017-10-06 18:55:04

Omdat ik de zoete recepten van jou heerlijk vind en ik erg benieuwd ben naar je hartige recepten. Ik laat me graag verrassen!
De artikelen uit de goodie bag lijken me overigens heel fijn om uit te proberen.

Beantwoorden
LU
Miranda Gerritzen 2017-10-06 18:51:27

Ik wil hem heel graag voor mijn 7 jarig zoontje winnen. Hij leest niet graag maar kook/bak boeken vindt hij helemaal geweldig! Bij het maken van zijn lijstje voor Sinterklaas staat op 1..... een kook/bakboek. Hij zou het geweldig vinden! En wie weet een toekomstige kok/bakker

Beantwoorden
MI
Iris Houdijk 2017-10-06 18:42:41

Ik zou het hartige bakboek graag winnen, omdat er binnen mijn vriendengroep een vriendschappelijke competitie is ontstaan in het maken van lekkere hapjes voor verjaardagen en andere feestjes. Een van mijn vriendinnen is chefkok en alle hulp die ik kan krijgen om haar ´te verslaan´ is welkom! Het hartige bakboek zal hiervoor goed van pas komen!

Beantwoorden
IR
Marije 2017-10-06 18:25:20

Ik heb Het hartige bakboek twee weken geleden voor m'n verjaardag gekregen van m'n schoonouders (en inmiddels ook de eerste baksels uit gemaakt!). Toen m'n schoonmoeder het boek bij ons thuis doorbladerde, werd ze er zelf ook heel enthousiast over. Ik zou Het hartige bakboek daarom graag willen winnen om aan m'n schoonmoeder te geven. De goodiebag zal ik zelf graag gebruiken om nog meer lekkere dingen te bakken!

Beantwoorden
MA
Michele Meenderink 2017-10-06 18:22:25

Ik wil het boek graag winnen want ik ben dol op bakken. Na een drukke werkdag ontspan ik met een receptenboek, Mn koelkast en dan konen vaak de lekkerste creaties naar boven! Dit pakket helpt me ongetwijfeld met meer inspiratie!

Beantwoorden
MI
Davinia Prind 2017-10-06 18:09:09

Tja wie verdient hem niet? Ik denk wel iedereen. Maar als Rutger hem komt brengen, wil ik hem wel graag winnen :).

Beantwoorden
DA
Doret Balk 2017-10-06 17:57:34

Ik ben dol op zoete- maar vooral op hartige dingen bakken. Ik zou graag het bakboek willen winnen. Past nog net op mijn plank!

Beantwoorden
DO
Judith 2017-10-06 17:57:20

Ik zou het boek graag willen winnen om samen met mijn dochters gezellig lekker hapjes te bakken zodat we daarna lekker kunnen genieten van onze baksels.

Beantwoorden
JU
Sandra de Beijer 2017-10-06 17:54:58

Gefeliciteerd met je nieuwe boek Rutger! Wij genieten nog steeds van de recepten uit Rutger bakt maar inspiratie kun je nooit genoeg hebben. De wintermaanden staan weer voor de deur en wat is er dan fijner, om op een druilerige woensdagmiddag de keuken in te duiken om te gaan bakken samen. En de goody bag met al het lekkers, daar maak ik met liefde plek voor in het keukenkastje! Wij gaan duimen!

Beantwoorden
SA
Marjan jonkman 2017-10-06 17:53:32

Mijn familie en ik houden van héérlijke, hartige herfstmaanden.

Beantwoorden
MA
Silvia 2017-10-06 17:48:41

Na al dat zoet is het wel eens tijd voor hartige recepten. Het zou dus zeer welkom zijn. Bakken is zo leuk?

Beantwoorden
SI
Cindy 2017-10-06 17:48:10

Wat een hoop reacties! Nou ja, niet geschoten, altijd mis...
Mijn vriend vertelde mij vandaag dat het hem eigenlijk wel leuk leek om eens een keer samen met mij iets te bakken. Dat had ik nog nooit eerder van hem gehoord! Dus ik heb hem gezegd dat hij maar eens een leuk en vooral lekker recept moet uitzoeken en dan gaan we dat maken. En aangezien hij meer van het hartige is zou dit boek een mooie start zijn voor hem. ?

Beantwoorden
CI
Charisse oostdijk 2017-10-06 17:45:26

Ik doe heel graag mee voor het winnen van het hartige bakboek. Erg leuk voor hartige receptjes voor mijn feest binnenkort!

Beantwoorden
CH
sonja 2017-10-06 17:45:25

Hoi Hoi
Ik houd erg van bakken zowel zoet als hartig, maar ik vind het lastig om een goed boek te vinden met leuke en lekkere recepten. Dit nieuwe boek van jou lijkt mij ideaal, daarom zou ik het samen met de leuke goodiebag willen winnen.

Beantwoorden
SO
Alieke 2017-10-06 17:44:25

Yihaa! Die is vast geschreven voor mij. Hier in Texas heb ik behoefte aan quality recepten uit de Nederlandse keuken! Je eerste zoete bakboek gebruik ik al en recepten kloppen bijna altijd! Thanx!

Beantwoorden
AL
Bianca 2017-10-06 17:44:00

Met zoveel reacties maak ik vast geen kans, maar wat zou ik dit boek graag willen winnen. Veel kookboeken in mijn boekenkast, maar nog geen hartig bakboek. En ik was gisteren jarig, dus misschien helpt dat een beetje ?

Beantwoorden
BI
Lian van Gijs 2017-10-06 17:41:15

Hoi Rutger!
Wij zijn thuis dol op lekkere dingen zoals cake en taart. Ik heb daarom ook de bijbel gekocht en ben daar enorm blij mee en ik heb er al veel plezier vanavond gehad! Hartige hapjes lijken me ook zeer lekker en leuk om te maken!,daar zou jouw boek handig voor zijn :-)
Groetjes Lian van Gijs

Beantwoorden
LI
Lubina 2017-10-06 17:38:21

Voor iemand die zelf niet tegen suiker kan, heb ik een absoluut verkeerde hobby: taarten bakken ;-) ! Dus ik hoop dat ik met het hartige bakboek van Rutger Bakt niet alleen anderen kan laten genieten, maar ook ook zélf heerlijk kan genieten van de baksels, zou zó leuk (en lekker) zijn!! :-)

Beantwoorden
LU
Esther van Daalen 2017-10-06 17:37:14

Leuk! We zijn hier thuis erg van de hartige dingen (zoete ook wel trouwens :)), maar ik ben er niet zo goed in zomaar zelf wat te bakken. Met recepten erbij lukt het altijd wel! Graag dus!

Beantwoorden
ES
Rowina 2017-10-06 17:36:17

Ik zou dit hartige kookboek graag willen winnen voor mijn moeder die in januari 50 jaar wordt!!! Zij vind het erg leuk om zoetigheid te bakken maar daarentegen staat een hartige taart haar ook niet in de weg.
De bakbijbel is bij ons al vele malen gebruikt en is erg handig met zijn vele basisrecepten. Met het hartige kookboek wordt de 'kookboekenkast' compleet.
Daarnaast vind ik het ook erg handig om het hartige kookboek te gebruiken als ik een avonddienst heb in mijn werk als verpleegkundige!

Beantwoorden
RO
Anja 2017-10-06 17:31:31

Heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief natuurlijk. En waarom ik wil winnen: ben dol op bakken maar het ontbreekt me vaak aan inspiratie. Dus ik val vaak terug op klassiekers als oma's appeltaart e.d. De herfst is de tijd dat ik weer meer ga bakken en vanaf nu wil ik elke week iets verrassends op tafel zetten. Hiervoor komt dat mooie pakket natuurlijk perfect van pas.

Beantwoorden
AN
Kim Vernimmen 2017-10-06 17:30:44

Na al dat zoets ben ik wel toe aan wat hartigs.. :)

Beantwoorden
KI
Sarah 2017-10-06 17:28:52

Waarom ik dit boek graag zou winnen?

Wel om te beginnen ben ik al een grote fan van je andere boek 'De bakbijbel'.
Omdat ik enorm van zoetigheden hou, was dat voor mij dus het ideale boek.
Maar waar ik nog meer van hou, is gewoon het bakken zelf. Daarom wil ik dus ook graag eens bakken op een andere, minder zoete manier.
Verder ga ik ook naar de psycholoog doordat ik faalangst heb. Een van de tips om meer zelfvertrouwen te krijgen, was om te zoeken naar je passie en je daarmee ten volle bezig te houden.
Wel, aangezien bakken mijn passie is, zou ik me daar dus graag helemaal in onderdompelen met behulp van jou fantastische boeken!

Beantwoorden
SA
Lieke 2017-10-06 17:27:52

Ik zou dit bakboek super graag willen winnen, omdat ik zelf merk dat ik snel geneigd ben om iets zoets te bakken. Dit is zo gewoon en ik heb gewoon geen leuke ideeen om hartig te bakken.

Beantwoorden
LI
Annemiek 2017-10-06 17:25:24

Natuurlijk zou ik heel graag dit fantastische kado willen winnen!
Wie niet?
Ik ben nog op zoek naar bijzondere, lekker gerechten om tijdens de kerstdagen voor onze families te maken (grote groep, dus ik wil veel verschillende gerechten maken!)
I'm dreaming of a fabulous Christmas!

Beantwoorden
AN
Odiel 2017-10-06 17:24:34

Wie wil er nu geen cadeautjes? ;-)
En een kookboek is net een roman, je kan het niet weg leggen.

Beantwoorden
OD
Anke Bergers 2017-10-06 17:23:09

Wat is er nou leuker dan bakken? Zoete lekkernijen bak ik geregeld, hartig vind ik nog lastig. Ik zou er je boek goed bij kunnen gebruiken.

Beantwoorden
AN
Roxanne 2017-10-06 17:20:45

Ik zou dolgraag jouw bakboek winnen om mijn prille collectie uit te breiden. Na twee jaar dubben ben ik in september begonnen aan de bakkersopleiding, en dit boek lijkt me ideaal om inspiratie op te doen en nieuwe dingen te proberen! :) Bedankt voor de leuke actie!

Beantwoorden
RO
Paulien Oudshoorn 2017-10-06 17:18:34

Ik ben geen zoetekauw maar houd van hartig! En uiteraard ook van bakken en daarom zou het fijn zijn om je boek te mogen winnen. Nieuwe producten uit proberen is altijd leuk dus is de goodiebag ook interessant. Nu de herfst is aangebroken is het de beste tijd om gezellig te gaan bakken en uiteraard gezellig te tafelen!

Beantwoorden
PA
Marion 2017-10-06 17:14:33

Als grote fan maak ik ieder week een baksel van jou. Het recept open ik dan op mn tablet. Zo vervelend dat het scherm telkens uit gaat? Een boek zou dus superhandig zijn!

Beantwoorden
MA
Joke 2017-10-06 17:14:28

Graag! Met alleen maar zoete bakboeken zou dit een welkome aanvulling zijn op mijn collectie, ook om quality time met de kids te hebben, nu wij langzamerhand een nare periode aan het afsluiten zijn.

Beantwoorden
JO
Claudia 2017-10-06 17:13:02

Met de goodiebag incl hartige bakboek denk ik een goede start te kunnen maken met het "hartige" bakken. Dit is bij mij toch nog een ondergeschoven kindje terwijl er heel veel lekkere en mooie recepten zijn, helemaal in dit nieuwe boek.

Beantwoorden
CL
Jolien Dijkhof 2017-10-06 17:12:10

Wat een leuke actie! Het lijkt me erg leuk het boek en de goodiebag te winnen, zodat ik meer hartige dingen kan uitproberen. Ik heb het boek rutger bakt en hier al veel uit gebakken. Echt lekkere broodjes etc. bakken is me tot nu toe nog niet goed gelukt, wie weet met het boek wel!

Beantwoorden
JO
Ineke van Mourik 2017-10-06 17:10:13

Lijkt me erg tof het hartige taartboek. Ik ben fan van de bakbijbel, en haal ook vaak recepten van je website. Handig voor thuis, maar ook fijn om te gebruiken op mijn werk(dagactiviteiten met jongeren met verstandelijke beperking.) Goede en duidelijke recepten! Het hartige taartboek lijkt me heerlijk! Zeker om meer te gaan experimenteren met hartig ipv zoet :)
Met de kaasfondue uit de goodiebag kan ik mijn man blij maken.

Beantwoorden
IN
Malissa van Leeuwen 2017-10-06 17:10:09

Ik zou hem graag willen winnnen om samen met de bewoners weer is wat anders te maken dan alleen de lekkere taarten uit de bakbijbel!! Natuurlijk ook niet verkeerd maar wat hartigst is ook van harte welkom bij de bewoners!! Kunnen we heerlijk genieten van nieuwe recepten en nieuwe geur!!

Beantwoorden
MA
Linda 2017-10-06 17:09:57

Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn zoon David die gek is op koken en bakken.???

Beantwoorden
LI
Ineke van Mourik 2017-10-06 17:09:09

Lijkt me erg tof het hartige taartboek. Ik ben fan van de bakbijbel, en haal ook vaak recepten van je website. Handig voor thuis, maar ook fijn om te gebruiken op mijn werk(dagactiviteiten met jongeren met verstandelijke beperking.) Goede en duidelijke recepten! Het hartige taartboek lijkt me heerlijk! Zeker om meer te gaan experimenteren met hartig ipv zoet :)
Met de kaasfondue uit de goodiebag kan ik mijn man blij maken.

Beantwoorden
IN
Joke Siersema 2017-10-06 17:08:50

Wie wil er nu niet zoiets winnen. Ik bak al jaren koekjes, taarten en andere zoetigheden. Maar ben me de laatste tijd ook meer gaan verdiepen in hartig bakken. Lekker met een wijntje genieten met mijn man en onze dochter. We hebben een vervelende tijd achter de rug na het overlijden van onze oudste dochter. Maar samen met mijn jongste heb ik het bakken weer opgepakt. Gezellig samen iets maken en dan met ons 3tjes smullen. En wat is er dan mooier om nog meer leuke dingen te maken met de recepten uit jouw boek.

Beantwoorden
JO
Marleen Timmermans 2017-10-06 17:06:44

Waarom ik zou moeten winnen? Omdat dat dit boek niet in de collectie mag ontbreken natuurlijk. Je andere boeken heb ik al, nu deze nog! Los daarvan heb ik een kook- en bakboekenfetisj. Dat wil zeggen; ik lees dit soort boeken zoals je een roman leest!

Beantwoorden
MA
Sascha_W 2017-10-06 13:49:28

Ben vooral nieuwsgierig naar het boek. Een familie van niet-snoepers en een moeder met een bakhobby,zorgt nog wel eens voor teleurstelling. Gelukkig heb ik lieve collega's die mijn baksels altijd met smaak oppeuzelen. Misschien dat ik met hartige recepten ook mijn gezin eens vaker kan/mag verwennen :).

Beantwoorden
SA
Annelies 2017-10-06 12:21:00

Er vanuitgaande dat dit Hartige Bakboek net zo goed is als de Bakbijbel, zou ik je nieuwe boek heel graag willen winnen. Ik heb de goodiebag bekeken en die ziet er super uit. Daarom hoop ik dat ik één van de gelukkigen wordt, want ik ben helemaal verzot van bakken zowel zoet als hartig.

Beantwoorden
AN
Ninette van der Meij 2017-10-05 12:51:28

Gefeliciteerd met je bakboek en wat een super leuke actie! Ik bak al regelmatig met zoete producten. Pas voor het eerst brood geprobeerd, helemaal mislukt, hihi.. met hulp van jou kookboek en tips moet het de volgende keer vast beter gaan:)
Bakken is voor mij echt een heerlijke ontspanning en gelukkig vinden de mensen het om mij heen een ontspanning om te proeven:)
Zou super leuk zijn om wat meer hartige baksels te gaan maken aan de hand van jouw kookboek! :)

Beantwoorden
NI
Petra 2017-10-05 09:42:32

De Bakbijbel maakt het bakken echt leuk, alles klopt en er staat voor elk wat wils in. Ik bak er meer plezier uit en het wordt hier thuis met plezier opgegeten;-). De inhoud van de goodybag komt dan uiteraard erg goed van pas, maar hè hartige bakboek zal ik moeten delen, aangezien mijn man ook aan het experimenteren is geslagen met brood ed. Zelf zou ik graag meer leren over de gevulde hartige pies/taart/brood. Ik gok dat ook dit bakboek niet veel in de kast zal staan.

Beantwoorden
PE
Francine de Jong 2017-10-04 20:47:48

Wow, wat gaaf! Nu dus ook een bakboek met hartige recepten van jou, gefeliciteerd! Wat zou ik het leuk vinden om deze te winnen. Ik vind jouw recepten er altijd heel goed uitzien en niet moeilijk om te maken. En wat het helemaal leuk maakt is die goodiebag! Je zou me heel blij maken!

Beantwoorden
FR
Rebecca 2017-10-04 13:18:29

Sinds heel holland bakt zelf ook begonnen met bakken! Voornamelijk met recepten van jouw blog en uit het bakboek. Dit boek zou een mooie basis vormen om ook de hartige kant van bakken te gaan ontdekken ?

Beantwoorden
RE
Janneke 2017-10-04 11:37:44

Beste Rutger,
Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee! Mijn drie dochters en ik houden erg van bakken en mijn man proeft graag alles mee? We hebben al wat zoete gerechten gebakken van jouw recepten, maar houden ook erg van hartig en zijn daarom benieuwd naar die recepten. Ik ga duimen!!?

Beantwoorden
JA
Pauline de Keizer 2017-10-04 10:26:21

Ik wil dolgraag je boek winnen omdat ik zweer bij de Bakbijbel! Ik zie kaaskoekjes liggen en ben zeer benieuwd of die van jou lekkerder zijn dan de kaaskoekjes die ik maak ?! Ben gewoon een bakfreak die alles wil leren, weten en maken! Ik absorbeer gewoon al je kennis en vind dat je recepten duidelijk en inspiratievol zijn!
Groet Pauline

Beantwoorden
PA
Laura 2017-10-04 09:42:15

Ik zou heel graag dit hartige kookboek winnen.
Eindelijk weer wat ontspannen begin ook weer meer te bakken en ik persoonlijk hou niet zo van heel zoet enzo. Ik hou meer van hartig. Dit kookboek sluit daar dus heel erg goed bij aan. Ik heb hem al mijn verlanglijstje staan, maar hoe gaaf zou het zijn als ik hem win en dan ingredienten of andere benodigde spulletjes op mijn verlanglijstje kan gaan zetten.

Beantwoorden
LA
Monique van den Berg 2017-10-04 09:40:58

Hallo Rutger,
Ik heb al enige tijd de Bakbijbel in mijn bezit, en heb hier al vele heerlijke creaties uit gemaakt en op tafel gezet. Iedereen hier in huis is er dol op :) Aangezien ik op het zoete vlak al aardig kan presteren (dankzij de Bakbijbel!!!) wordt het nu voor mij tijd om de uitdaging ook aan te gaan op het hartige vlak, maar dan ben ik wel hulp nodig van jouw kant ;). Daarom zou ik graag het hartige bakboek incl de goodiebag willen winnen!!!

Groetjes Monique van den Berg

Beantwoorden
MO
Colette 2017-10-04 08:25:39

Beste Rutger,
Een paar maanden heb ik de Bakbijbel gekocht en heb al heel veel recepten uitgeprobeerd. Mijn omgeving geniet ook erg mee van alle lekkere recepten van jou! En toen ik las dat jou hartige bakboek uitkwam, werd ik helemaal enthousiast! Ik sta te springen om nog meer van jou recepten uit te mogen proberen! Net zoals met de Bakbijbel!

Beantwoorden
CO
Inger Blonk 2017-10-04 04:56:23

Beste Rutger, ik hou van bakken en wilde je hartige bakbijbel nog aanschaffen en met de juiste producten uit de goodiebag kan ik alles maken... zou er heel blij mee zijn. Win nooit n dit wil ik dolgraag winnen :)

Beantwoorden
IN
S Wildenborg 2017-10-03 22:15:15

Waarom ik mee wil dingen naar deze geweldige prijs? Nou alles wat uit jou handen komt is gewoon top! En de artikelen in de tas, gewoon super?. Zou daar graag mee aan de slag gaan. En waar het kan dingen in vriezen voor momenten dat mijn gezondheid me in de steek laat en we toch van vers gebakken lekkernijen willen genieten. Een mooi Hartig Bakboek ontbrak nog net in mijn kast

Beantwoorden
S
Patricia 2017-10-03 21:41:29

Om samen met Olaf te bakken voor vrienden en familie. We zijn benieuwd naar de heerlijke, nieuwe, creaties van Rutger. De zoete creaties vallen al heel goed in de smaak!! Dat worden weer gezellige uurtjes in de keuken en blije vrienden en familie.

Beantwoorden
PA
Marieke Crisci 2017-10-03 20:56:10

Wow wat een reacties!! Ik heb ook al een bericht achtergelaten op insta, maar maak gewoon graag kans op jouw fantastische hartige bakboek. Voor de quality momenten met mijn man. Samen koken uit een quality boek. Het draaibrood met pesto hebben we laatst gemaakt uit foodies, heerlijk. Nu duimen voor het boek en de super gave goodiebag! Succes met kiezen!!! ??

Beantwoorden
MA
Danielle 2017-10-03 19:35:02

Zo gaaf dat je nu ook een hartig bakboek hebt! Ik vind het heerlijk om van alles uit te proberen in de keuken. Ben altijd aan het rondsnuffelen op het internet of in boeken voor leuke recepten! Ik probeer altijd het hartige en zoetig bakken af te wisselen, en ben heel erg nieuwsgierig naar de recepten in jou boek! Uit ervaring weet ik dat jou recepten altijd perfect zijn, nog nooit echt mislukt (soms misschien misvormt of niet helemaal mooi haha, maar dat doet niet af aan de smaak). Dus ik zou heel graag willen winnen, kan ik samen met moeders aan de bak, en dan later met de familie alles opeten! Heerlijk!

Beantwoorden
DA
Jeanine 2017-10-03 17:29:16

In de boekhandel in Nijmegen heb ik je boek ingekeken. Het leek me echt een fantastisch boek om mee te bakken. Ziet er mooi uit en fijn dat het hartige gerechten zijn. Alleen ik moet nu nog even tot aan de kerst heel hard aan de studie dus ik dacht als ik het boek koop, ga ik bakken in de tijd die ik al zo hard nodig heb voor de laatste loodjes na bijna zeven jaar studeren. Vandaar dat ik het boek nog niet heb gekocht. Als ik de gelukkige ben die het boek wint, is het natuurlijk wel de perfecte ontspanning om van de studiestress af te komen.
Zo niet, dan koop ik het boek als ik (hopelijk) eind dit jaar afgestudeerd ben.

Beantwoorden
JE
Jacques Leliveld 2017-10-03 17:10:22

Hi Rutger, ik volg je al een poosje via je nieuwsbrief en op Facebook, krijg daarmee zin om van alles zelf uit te proberen. Bewaar ook allerlei uitgeknipte recepten en wat dies meer zij, maar... alle probeersels zien er niet uit, schroom het voor te zetten aan mijn gasten, eet dan ook maar zelf op.. Ik denk dat ik behoefte heb aan een ECHTE handleiding op papier.. dus Het Hartige Bakboek is van harte welkom. Ben benieuwd

Beantwoorden
JA
HANNEKE 2017-10-03 15:11:27

Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en zou het fantastich vinden om te winnen! Leuke, nieuwe recepten uitproberen. En natuurlijk ook de spullen uit de goodiebag lijken me superleuk om te proberen!

Beantwoorden
HA
Renate 2017-10-03 14:54:52

NATUURLIJK zou ik het hartige bakboek willen winnen; al je andere boeken heb ik ook al..... dus fan van het eerste uur ;-) En, razend nieuwsgierig naar dit boek!!!
En een keer wat winnen, zou zo leuk zijn. We kunnen wel een opkikkertje gebruiken.
Hartig of zoet, bij ons is het beide!!! Kook- en bakfanaat in hart en nieren. Zelfs als ik me maar 10% voel, dan nog sta ik in de keuken.

Overigens, prachtige producten in je goodiebag. Zoals alles, straalt het weer klasse uit!

Véél succes met alles wat je doet, ik blijf je volgen.

Beantwoorden
RE
Maria 2017-10-03 11:05:00

Nou....eerlijk gezegd ben ik meer van de zoete baksels. Gewoon omdat ik het hartige eigenlijk niet zo goed ken. Ik wil het heel graag gaan proberen. Vind het een uitdaging!

Beantwoorden
MA
Annette 2017-10-03 09:37:47

Wat een leuke actie. Bakken en koken is mijn hobby.
Ik hen een hele goede recensie over je nieuwe bakboek gelezen dus ben heel benieuwd.
En super handig dat je de inhoud van de goodie bag kan gebruiken om iets te maken uit jouw boek!

Beantwoorden
AN
Mieke van Abswoude 2017-10-03 09:03:57

Zo'n goodiebag met je nieuwe kookboek wil ik wel winnen al was het alleen maar vanwege het recept van de graham crackers dat erin staat. Maar net als in je andere kookboek, dat ik uiteraard ook heb, zullen er nog wel veel meer lekkere en makkelijk te maken recepten in staan.
Kom je het zelf brengen? Dan bak ik wat lekkers maar wel uit je oude kookboek.....

Beantwoorden
MI
Marije 2017-10-03 05:50:46

Hoi Rutger,
Je spelt-bierbrood met kaas en uien klinkt echt té lekker. :) Ik zou graag je bakboek winnen om dat recept te kunnen uitproberen. Wordt mijn bier fan man vast ook blij van. :)
Groetjes Marije

Beantwoorden
MA
Corina van den bosch 2017-10-02 23:06:57

Ik zou deze zo graag willen winnen ,omdat mijn man ook weg is van jouw boeken,en dit zou een perfecte toevoeging zijn,wij zijn erg blij met de andere boeken,omdat alles gewoon klopt en het ook voor mijn man "te doen is

Beantwoorden
CO
Chantal van Duijn 2017-10-02 21:15:09

Ik doe heel graag mee! Ik ben een goede kok maar niet zo'n goede bakker. Hartige baksels is vast een mooie tussenstap ? En een recept met kaasfondue... dat lijkt me echt helemaal geweldig! ?

Beantwoorden
CH
Jessica Ooms 2017-10-02 21:09:36

Dat zou leuk zijn om te winnen! Lijkt me leuk om eens wat vaker hartig te bakken, helemaal nu mijn zoon een sponsor actie heeft via school. Een keer iets anders dan cake!

Beantwoorden
JE
Jessica 2017-10-02 21:02:50

Oooh wat gaaf! Leuk voor m’n grote zus want ik heb hem al en wil hem graag houden :-)

Beantwoorden
JE
Annemarie Acquoij 2017-10-02 18:28:27

Ik zou graag het bakboek willen winnen, omdat mijn dochter dol is op bakken, zowel zoet als hartig. Wij bakken graag met vers fruit van het seizoen, maar ook groentes verwerken we in taart.
Wij hopen nog meer inspiratie uit het boek te kunnen halen!

Beantwoorden
AN
Peeters Pierre 2017-10-02 16:52:15

Graag loot ik mee voor dit mooie bakboek en de bijhorende goodiebag.
Ik ben sinds kort zelf begonnen met bakken en dit bakboek zou heel erg welkom zijn. De goodiebag is altijd mooi meegenomen. Wat een prachtige inhoud zeg!

Beantwoorden
PE
Truus 2017-10-02 16:30:12

Ik vind het steeds weer leuk om je nieuwsbrief te ontvangen met heerlijke recepten en tips.
Als Oma verras ik graag mijn kinderen en kleinkinderen waarvan er al enkelen mij navolgen.
Heel blij zal ik dan ook zijn als ik het boek en de goodiebag zou winnen.

Beantwoorden
TR
Janneke 2017-10-04 11:37:18

Beste Rutger,
Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee! Mijn drie dochters en ik houden erg van bakken en mijn man proeft graag alles mee? We hebben al wat zoete gerechten gebakken van jouw recepten, maar houden ook erg van hartig en zijn daarom benieuwd naar die recepten. Ik ga duimen!!?

Beantwoorden
JA
Marianne Scholten 2017-10-02 16:22:09

Erg leuk. Ik kon niet wachten tot dit boek uit was. Dat maakt mijn verzameling van jou boeken bijna compleet. Hij staat al op mijn Sinterklaaslijstje.
Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer ik hem binnenkort al heb. Dan kan ik er snel mee aan de slag. En ik ben benieuwd naar de leuke producten in de goodybag.

Beantwoorden
MA
Nel Lodder-van Dijk 2017-10-02 15:58:42

Heerlijk inspirerend boek,dat ik graag in mijn bezit zou willen krijgen.

Beantwoorden
NE
Aukje 2017-10-02 14:47:44

Wat leuk! Vandaag met toeval voor het eerst op je site en fb pagina geweest en vind het nu al helemaal geweldig! Wat maak jij mooie en lekkere dingen! Ik zit weer vol inspiratie en heb veel zin om al dat lekkers ook eens te proberen na te maken.

Beantwoorden
AU
Antoinet 2017-10-02 14:04:43

Zoetigheid is niet zo mijn ding, maar een HARTIG bakboek? Dat wil ik wel heel graag hebben!

Beantwoorden
AN
Hetty 2017-10-02 13:59:25

Dit boek hoort gewoon in mijn boekenkast bij mijn verzameling kookboeken.
Ik vind je recepten heel duidelijk en goed te maken voor iedereen, daarom ben ik fan!

Beantwoorden
HE
Angelique 2017-10-02 13:35:19

Jaaaaa zou super zijn dit te winnen! Na een hoop zoetigheid te hebben gebakken nu tijd voor hartige baksel. Dit boek zou top zijn om recepten uit te maken!!

Beantwoorden
AN
Ilze 2017-10-02 12:59:45

Na zoet ook hartig, bijna alles lijkt me lekker. Al bij de boekwinkel in je nieuwe Hartige bakboek gekeken, super tof. Die deegsteker van je, hartstikke leuk om daar mijn zelfgemaakt broodjes mee te maken.
Zou heeeeeeel erg blij zijn met je boek en goodiebag.

Beantwoorden
IL
CJM de Kok 2017-10-02 12:51:55

Ik hou meer van hartig dan van zoet dus dit boek is echt een geweldige aanwinst in mijn keuken!

Beantwoorden
CJ
richard van der linden 2017-10-02 12:32:02

Hoewel ik zelf toch eigenlijk meer een 'zoete bakker', ben, wil ik toch ook eens hartig proberen...

Beantwoorden
RI
Froukje 2017-10-02 11:03:51

Naast de bakbijbel met veel zoet zou ik graag dit boek met hartige recepten in mijn bezit willen hebben. Het lijkt me heerlijk eens wat meer hartig te bakken en de ideeen daarvoor in 1 boek wie wil dat nou niet! De bakbijbel gebruik ik heel vaak en hoop dit hartige bakboek ook.

Beantwoorden
FR
Babs van der Pluijm 2017-10-02 10:26:30

Hallo Rutger,
Ben al in het bezit van de bakbijbel waar ik veel mensen mee blij maak met mijn baksels, wil nu graag kijken of hartig bakken ook zo lekker en goed zal vallen bij de mensen.
En wie niet waagt die niet wint!!!!!!!!!

Beantwoorden
BA
Marjolein 2017-10-02 10:05:15

Iedereen die hier heeft gereageerd verdiend het ongetwijfeld om te winnen, dus ik waag ook een poging ;)

Beantwoorden
MA
Willy Prill 2017-10-02 10:00:13

Ik zou heel graag mee willen dingen naar het hartige bakboek. Ik geniet zo van de bakbijbel dat deze ook op mijn verlanglijstje staat.

Beantwoorden
WI
Marjoleine Jeurissen 2017-10-02 09:44:24

Ik zou het hartige bakboek graag willen winnen omdat ik heel vaak de lekkere recepten uit de bakbijle maak, ze zijn steeds weer een succes. Ik houd heel erg van zoet gebak, ik ben normaal niet zo van het hartige.
Misschien dat het hartige bakboek daar verandering in brengt als het net zo'n fijne lekkere recepten bevat als de bakbijbel.

Beantwoorden
MA
Corina van Zetten 2017-10-02 09:18:17

Als ik deze geweldige prijs win zou dat voor het eerst zijn dat ik wat win. Ik ben al fan van de bakbijbel en ik ben erg benieuwd naar het hartige bakboek.

Beantwoorden
CO
Evelien 2017-10-02 09:16:59

Dat balboek zal heel goed van pas komen! Ik bak al vaak een hartige taart maar kom niet verder dan een variant van dat recept. Regelmatig neem ik mijn baksel mee naar mijn nachtdienst voor mijn collega’s. Dus als ik hem win zijn er heel veel winnaars ;-)! En met de goodiebag kan ik zowel mijn collega’s als mijn kinderen verwennen die dol zijn op pannenkoeken & (hartige) taarten!

Beantwoorden
EV
Evelien 2017-10-02 09:20:14

Sorry, baKboek natuurlijk! Ik schreef baLboek... Goede naam voor je volgende boek?

Beantwoorden
EV
Yvonne Philippa 2017-10-02 08:39:28

Ja!!! Hartig bakken. Eindelijk. Een bakboek voor mij... want ik hou gewoon niet zo van zoet. Dat kan toch?

Beantwoorden
YV
Nancy Koning 2017-10-02 08:32:57

Ik ontvang al iedere keer je nieuwsbrief met alle heerlijke recepten. Het kookboek en de Goodie bag zou ik
graag willen winnen, zodat ik nog meer van je recepten maken kan.

Beantwoorden
NA
Wendy Appelboom 2017-10-02 07:44:37

Goedemorgen Rutger,

ik wil heel graag het Hartige Kookboek en goodiebag winnen, ik ben dol op jou recepten, alles wat ik van jou recepten maakt is overheerlijk en altijd duidelijk omschreven.

na alle zoet en zaligheden ben ik zeer benieuwd naar jou hartige kook kunsten ☺

liefs Wendy

Beantwoorden
WE
Edith 2017-10-02 07:31:53

Het lijkt mij zo'n leuk en handig boek. En wat een leuke goodiebag. Handig om gelijk een heleboel recepten uit te proberen. Ben bijna jarig en het zou zo leuk zijn om dan leuke hartige hapjes te serveren.

Beantwoorden
ED
Adrienne 2017-10-02 06:52:41

Ik ben vooral van het zoete bakken maar zou ze graag wat meer verdiepen in hartig bakken. Jouw boek lijkt me daarbij ideaal! Ik zal het daarnaast ook gebruiken voor een review op mijn blog bakkriebels.nl Op mijn blog staat 99% zoete recepten. Hoogste tijd om ook daar wat hartige bij te gaan posten

Beantwoorden
AD
Gerda 2017-10-02 00:45:43

Net als al die andere mensen die willen winnen..ik dus ook! Het hartige bakboek van jou te winnen mét een goodiebag!!! Zo kan ik eindelijk de recepten maken die jij ook maak..misschien niet zo goed als jij dat kan , maar met behulp van dit boek lukt het wel!

Beantwoorden
GE
Francis 2017-10-01 23:29:50

Ik zou graag willen winnen omdat ik al veen zoete recepten kan. Ik ben dan ook een echte zoetekauw ! Mijn man daarentegen is meer van het hartige.. zo kan ik hem ook eens verassen.

Beantwoorden
FR
Monique Eickelmann 2017-10-01 23:26:37

Zou geweldig zijn om nieuwe recepten uit te proberen! Ik bak veel en graag, maar meestal zoet of de familie recepten. Veel recepten haal ik van je site af en zou handiger en overzichtelijker zijn om het in een boek bij de hand te hebben ipv mobiel die telkens uit gaat. ????

Beantwoorden
MO
Peggy Oerlemans 2017-10-01 23:04:43

Ik zou graag willen winnen als oppepper na tegenslag van operatie met complicatie, ik moet i.p.v. 2maanden herstel daarna opnieuw geopereerd worden door medische fout, maar natuurlijk wil ik hem supergraag winnen omdat ik hou van hartig bakken, hapjes taart enz. <3 to bake

Beantwoorden
PE
Dini Meijer 2017-10-01 22:53:24

Een geweldig boek door jouw boek is mijn dochter aan het bakken geslagen
Ik had het boek vroeg besteld en ervoor gezorgd dat ze het kreeg via Bol op de dag van de presentatie
Helaas dus zonder goodie back ik zou het enig vinden als ze die. Kreeg want volgens haar heeft ze zo'n schik met bakken omdat de recepten altijd kloppen en dus nooit mislukken omdat ze zo duidelijk zijn

Beantwoorden
DI
Lisette van Weenen 2017-10-01 22:52:32

Ik zou onwijs graag willen winnen, omdat ik het erg leuk en ontspannend vind om in bakboeken te bladeren en te bakken. Daarnaast vind ik het een uitdaging om bestaande recepten aan te passen zodat deze gluten- en lactosevrij zijn en ik er ook van kan genieten.

Beantwoorden
LI
Susan de Groot 2017-10-01 22:45:42

Hey tweede weekend van oktober verzorgen mijn bak vriendin en ik twe keer een high tea Inloop voor stichting de opkikker. In zoetig bakken zijn we beide erg goed, maar help ons met hartige tips! Het boek is en de goodybag komt geheel ten goede aan dit doel( en onze kennis)

Beantwoorden
SU
Lydwien 2017-10-01 22:20:53

Geweldige handleiding om mee te bakken!
Rutger jij alleen mag mij een hartig woordje toespreken van jou neem ik het aan, dus geen eigenwijze misbaksels meer met dit boek ? hiephoi roepen ze hier thuis al ?

Beantwoorden
LY
Sonja Goossens 2017-10-01 22:13:45

k bak heel veel vooral zoet maar hartig lijkt me ook heel erg lekker .
En deze mist in mijn verzameling de andere boeken heb ik al van je ;-)

Beantwoorden
SO
Esther 2017-10-01 21:15:21

Wat een gave actie! Bakken vind ik super! Heerlijke ontspanning vind ik dat geen zorgen maar gewoon bezig zijn met lekkere dingen na stressvolle dagen lekker alleen en heel vaak samen met de kids . Het boek staat op mijn verlanglijstje ( samen met de bakbijbel ja ik schaam me diep ook die heb ik nog niet?)

Beantwoorden
ES
nicoline 2017-10-01 20:34:56

Ik zou het graag willen omdat ik dan is iets anders kan bakken voor de vrijwilligers van de voedselbank Zaanstreek dan alleen zoet gebak

Beantwoorden
NI
Ilonka 2017-10-01 20:10:50

Wat zou dat leuk zijn!! Hartige hapjes klinken erg leuk, weer eens wat anders dan taartjes! Ik ben benieuwd wat voor lekkere recepten erin staan!

Beantwoorden
IL
Jeanine van Berlo 2017-10-01 20:08:59

Na jaren een combi magnetron nu eindelijk een oven tot mijn beschikking en met jouw boek kan ik je boek en mijn zo gewilde oven ten volste benutten!

Beantwoorden
JE
elly van dongen 2017-10-01 20:06:10

Daar zou ik heel blij mee zijn in deze dure tijden!

Beantwoorden
EL
Rienneke Meijer 2017-10-01 20:00:01

Ik zou ook graag dit boek willen toevoegen aan mijn collectie. En dan voor het eerst een hartig bakboek.
Wil ook graag op de hartige tour meer variatie in het bakken.

Beantwoorden
RI
Susan 2017-10-01 19:07:33

Hoi Rutger,
De bakbijbel is van voor tot achter, van links naar rechts en onder tot boven gebruikt en wat zijn we nog steeds aan het genieten van al die heerlijke baksels!
MAAR, laat ik nu nog geen kaas gegeten te hebben van de hartige bakvariaties!!!
Wat zou jij mij daar goed bij kunnen helpen met je geweldige hartige bakboek!

Beantwoorden
SU
Marlène Schipper 2017-10-01 18:54:17

Hallo Rutger, elke dag lees ik je heerlijke recepten via de nieuwsbrief, en het lijkt mij zalig om je hartige bakboek met goodiebag te mogen ontvangen!
Telkens weer verras je mij met je prachtige foto's die je recepten vergezellen! Groetjes Marlène.

Beantwoorden
MA
Corrie 2017-10-01 18:37:50

Ben een bak-oholic :) en ook nog verslaafd aan bakboeken. Tsja, dan kun je natuurlijk niet zonder jou.
Hardstikke goed van je dit nieuwe bakboek!

Beantwoorden
CO
Marieke 2017-10-01 18:35:51

Hoi Rutger, dat zou echt super leuk zijn als ik dit prachtige boek zou winnen! Ik sprak je gisteren op de taart en trend beurs over je bakbijbel (dat deze zoooo gaaf is en alle recepten eruit lukken! (of niets mislukt, zoals ik het eigenlijk zei) Echt een feestje om te bakken met dat boek ?) Ben nog even een rondje gaan lopen om na te denken over aanschaf van dit hartige boek en het toen dus vergeten ? nu echt zoooooveel spijt dat ik het niet meteen gekocht heb. En het dus maar bovenaan op mijn wensenlijstje gezet ?. Dus zou echt super zijn om het alsnog te winnen. Ga er dan meteen samen met een vriendin die mee was uit bakken om haar te laten zien hoe tof jou boeken zijn!

Beantwoorden
MA
Nicolle Claessen 2017-10-01 17:52:58

Hallo Rutger,
Weer een fantastisch nieuw bakboek! Van harte gefeliciteerd. Je maakt hier weer een heleboel mensen gelukkig met je heerlijke recepten.
Iedere twee weken bak ik op woensdagmiddag met een groepje kinderen (vriendjes en vriendinnetjes van mijn zoontje) tussen de 6 en de 8 jaar heerlijke baksels. Zowel de kinderen als ikzelf beleven hier echt heel veel plezier aan. Het bakken is begonnen ongeveer een jaar geleden en de kinderen vonden het zo gezellig dat we het zijn blijven doen. Regelmatig gebruiken we dan ook jou recepten. We zoeken meestal samen een recept uit en de meeste stemmen gelden (dit recept wordt dan de volgende keer gemaakt). Tot nu toe hebben we eigenlijk alleen zoete baksels gemaakt. Hoe leuk zou het zijn als we ook hartige baksels uit je nieuwe boek kunnen gaan maken. Super toch!!! En wat een prachtige producten zitten er weer in de goodiebag! Die zou ik samen met de kinderen echt heel graag uitproberen. Ik ben vooral heel erg nieuwsgierig naar de fondue. Heerlijk bij vers gebakken broodjes. MMMM.
Groetjes van een grote en veel kleine bakfanaatjes! :D

Beantwoorden
NI
Monique Jorink 2017-10-01 17:50:37

Zou zo gaaf zijn. Ik ben helemaal verslaafd aan jouw beknibbelen en dan met name de boterkoek en de brownies.
Én toevallig staan de ingrediënten klaar om straks na het eten je appelcake uit te proberen. Dus ik duim heel hard voor mezelf. ?

Beantwoorden
MO
Margreet Moes 2017-10-01 16:51:06

Hallo Rutger,

Wat zit er veel in die goodiebag zeg. Dat dat allemaal in die tas paste. Het zou een welkome aanvulling zijn in mijn keuken en bij de bakspullen. Dus ja, ik ding graag mee naar de goodiebag én het hartige bakboek.

Je bakboeken zijn echt top! Duidelijk, overzichtelijk en iedereen kan ermee aan de slag. Net weer een Appelcake gebakken uit de bakbijbel. Zou het hartige bakboek graag aan mijn verzameling toevoegen. Dan kan ik ook de hartige gerechten uittesten om te bakken. Super gaaf deze winactie. ???

Beantwoorden
MA
Chantal Pouwelse 2017-10-01 16:39:50

Beste Rutger,
Al vele malen heb ik met plezier en succes recepten uit jou bakbijbel gemaakt. Bakken is mij grote hobby. Tot nu toe richt ik me vooral op de zoete kant. Om ervaring op te kunnen doen met hartige baksels zou het hartige bakboek meer dan welkom zijn. De goodiebag zorgt voor een mooi begin aan ingrediënten en benodigdheden voor hartig bakken.
Ik ga duimen!

Beantwoorden
CH
Coenraad de Kat 2017-10-01 16:20:51

Graag waag ik een kans . Wil graag nog wat nieuwe inspiratie opdoen voor de familie brunch van 80 personen in november.

Beantwoorden
CO
Nanda Janssen 2017-10-01 15:46:37

Toch maar een kansje wagen. Het boek had ik al op mijn verlanglijstje gezet voor Sinterklaas. Maar ja het blijft onzeker of je hem krijgt. En hoe eerder ik hem heb hoe eerder ik al het lekkers kan gaan uitproberen!

Beantwoorden
NA
Nina 2017-10-01 15:24:33

Leuk om te winnen want........jouw recepten kloppen en smaken altijd!

Beantwoorden
NI
Merianda den Braven 2017-10-01 14:42:54

Gefeliciteerd met je nieuwe boek! In de afgelopen jaren al heel wat kookboek verzameld, maar dat zijn voornamelijk kookboeken over het bakken van cakes/taarten etc. Verandering van spijs doet eten, dus hopelijk kan ik binnenkort dit boek met hartige recepten ernaast zetten!

Beantwoorden
ME
Marjolein van Dorsser 2017-10-01 14:37:53

Hallo Rutger,

Gefeliciteerd met je nieuwe boek. Verfrissend: nu eens hartig! Ik zou het heel graag winnen (net als die honderden anderen..... ) Maar goed, niet geschoten: altijd mis!

Beantwoorden
MA
Jenneke van Maurik 2017-10-01 14:35:24

Inmiddels staan er al een geruime 300 reactie's!! De mijne past er vast en zeker ook nog wel bij.
Ik heb op FB mee gedaan en gedeeld♥ Topkans vooral om misschien mijn dochter ermee te kunnen gaan verrassen, ze is dol op de keuken, dingen klaarmaken, leuke recepten. Ingeschreven heb ik me ook zodat ik het allemaal wat beter kan gaan volgen.

Beantwoorden
JE
Gerdy Pusceddu-Smoes 2017-10-01 14:30:05

Heel graag! Ik volg jouw nieuwsbrief met interesse! Ik ben een hobbykok en zou graag wat inspiratie krijgen op het gebied van hartig bakken. Dat is soms lastig want onze oudste dochter heeft een ernstige voedselallergie voor pinda's, pistache en cashewnoten.
Volg je ook op Facebook. Ik wacht in spanning af.

Beantwoorden
GE
Margreet 2017-10-01 14:26:13

Wow, dat zou eindelijk mijn eerste bakboek van jou zijn! Daar maak ik speciaal plek voor op de kookboekenplank! En voor de goodies heb ik nog genoeg plek!
Succes met het lezen van alle ingezonden reacties!

Beantwoorden
MA
Ineke de Rijk 2017-10-01 14:02:33

? Wat een prachtcadeau, zou er erg blij mee zijn. Dat ik erg van bakken hou, zoet en hartig en daarom dit mooie hartige bakboek, graag zou winnen. Wacht met spanning af.

Beantwoorden
IN