Twee weken geleden was de presentatie van Het hartige bakboek! Inmiddels heb ik al heel veel leuke reacties gekregen op het boek en zijn de eerste recepten al gebakken door jullie. Supertof om dat allemaal voorbij te zien komen. Na afloop van de presentatie van Het hartige bakboek kreeg iedereen naast het boek ook een leuke goodiebag mee. Vandaag vertel ik je wat er allemaal in de goodiebag zit en lees je hoe je kans maakt op 1 van de 5 goodiebags inclusief Het hartige bakboek! Lees snel verder om te zien hoe je kunt winnen!

Wil je meer weten over Het hartige bakboek of het boek bestellen? Kijk dan hier!

Boekpresentatie Het hartige bakboek

Wat zat er in de goodiebag van Het hartige bakoek?

Pie bunny van Le Creuset

De holle vorm van de pie bunny zorgt ervoor dat de stoom uit je baksel kan ontsnappen, om te voorkomen dat de inhoud overkookt, het deeg niet gaar wordt of de bovenkant openbarst. Je kunt de pie bunny onder andere gebruiken voor de zalm in deeg (blz. 182) of de paté en croûte (blz. 188).

Baking soda van La Baleine

Baking soda is een natuurlijke minerale stof die als rijsmiddel kan worden gebruikt in recepten. Ik gebruik het graag in koekjesdeeg en voor het soda bread (blz. 134). Naast bakken is baking soda ook perfect om mee schoon te maken, niet voor niks is de Nederlandse naam zuiveringszout.

Bakspray van Dübör

Met deze bakspray weet je zeker dat je baksels goed uit de vorm komen na het bakken, want niets is zo vervelend als een halve taart die achter blijft in de vorm. Bij elk recept waar een vorm ingevet moet worden kun je deze bakspray gebruiken.

Speltbloem en pannenkoekenmix van Baktotaal Bouwhuis

Beiden zijn afkomstig van Grutterij-Molen De Hoop in Oud-Zevenaar. De speltbloem is perfect om te gebruiken voor het spelt-bierbrood met kaas en uien (blz. 142)! De pannenkoekenmix is het paradepaardje van de molen, die mocht niet ontbreken.

Biologische kaasfondue van Kaas in ’t Bakkie

Sinds ik deze kant-en-klare biologische kaasfondue heb geproefd ben ik fan! Deze fondue is een mix van de beste Nederlandse kazen, een heerlijke Groninger mosterd en witte wijn. Het is heerlijk met één van de drie soorten fougasse (blz. 130) of de pizza bianca (blz. 138).

Beslagkom van Rosti Mepal

De beslagkommen van Rosti Mepal zijn niet meer weg te denken uit mijn keuken. Dit beslagkommetje is perfect voor kleine beslagjes of om bijvoorbeeld de vulling voor de bladerdeeghapjes (blz. 69) in te mengen. Ze zijn er trouwens in meerdere kleuren!

Royal Breakfast thee van Betjeman & Barton

Deze thee is een melange van zwarte thee uit China en Sri Lanka (Ceylon). Een perfecte ontbijtthee voor bij het perfecte gebakken ontbijtje (blz. 200) en… een wolkje melk mág!

Olijfolie van LA Organic

LA Organic is een biologische olijfolie afkomstig uit Andalusië. In de flacons en blikken, speciaal ontworpen door Philippe Starck, zit een dikke, intense, extra vierge olijfolie, behorend tot de top 20 van de wereld! Heerlijk om versgebakken brood in te dopen, bijvoorbeeld één van de drie soorten focaccia (blz. 129).

 Hoe kun je een goodiebag en Het hartige bakboek winnen?

Wil je kans maken op één van de goodiebags inclusief Het hartige bakboek? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en laat een reactie onder dit bericht achter waarom jij wilt winnen. Ook als je al lid bent van de nieuwsbrief kun je kans maken! Ben je dat nog niet, dan kun je dat hier doen! Over een week maak ik de winnaars bekend op facebook en zij ontvangen uiteraard persoonlijk bericht!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (493)
Marjolein Kinkelaar 2017-09-30 06:25:34

Ik zou graag de goodiebag willen winnen vanwege de nieuwe ingrediënten die ik kan uitproberen in combinatie met de recepten uit het hartige kookboek.
Ik ben er erg benieuwd naar.
Marjolein

Beantwoorden
MA
Sabine 2017-10-14 16:32:45

Hi Rutger,

Graag verras ik mijn familie regelmatig op je zoete recepten, waar enthousiast op gereageerd wordt. Ik ga graag aan de slag met je hartige lekkernijen!

Veel succes met de lanchering van je nieuwe boek!
Sabine

Beantwoorden
SA
Cristi 2017-10-06 20:59:59

Ik wil heel graag je boek winnen. Dan kan ik misschien ook eens van die lekkere gerechten klaarmaken. Dat gaat me nu nog niet zo goed af. Maar hopelijk met jouw boek wel, want ik vind het wel leuk om te doen.

Beantwoorden
CR
Desiree 2017-10-01 17:22:49

Ik heb net een nieuwe keuken met een hele mooie oven . Ik heb enorm veel zin om allerlei nieuwe recepten uit te proberen. Dit mooie boek en de leuke goodies zouden zeer goed van pas komen.

Beantwoorden
DE
kitty greven 2017-10-01 09:24:59

zou ik graag winnen .Heb ik me gewenst met kerstmis.Uit de bakbijbel heb ik bijna alles gebakken.Alles top recepten. Nu hartige recepten heerlijk.

Beantwoorden
KI
Jannie 2017-09-30 09:44:17

Naast de heerlijke zoete recepten die we al kennen zou ik graag ook de hartige recepten uit jou nieuwe boek willen proberen. Ben Zeer benieuwd ernaar.
M.v.g. Jannie

Beantwoorden
JA
Anny Eppink 2017-09-30 09:31:13

Rutger met dit prachtige boek geef jij het leven nog meer smaak!!!!!!

Beantwoorden
AN
Aletta Loonstra 2017-09-30 09:06:33

Dag Rutger,
Ik ben al van jongs af aan dol op bakken.. Ik heb jouw prachtige bakbijbel al vele malen gebruikt en zou graag het hartige bakboek winnen om daarmee nog meer te kunnen bakken, maar dan hartig. Tezamen met al die leuke goodies, dat zou fantastisch zijn.
Aletta

Beantwoorden
AL
Laura Lenssen 2017-10-06 17:34:53

Omdat de recepten uit de Bakbijbel ondertussen opraken?
En allemaal heerlijk, maar ik zou familie en vrienden nu ook zooo graag willen verwennen met hartige baksels!?

Beantwoorden
LA
Marietta van Alphen 2017-09-30 08:01:32

Ik zou het graag willen winnen en aan mijn dochter geven. Die vindt het een uitdaging om steeds iets nieuws te proberen!

Beantwoorden
MA
Patricia Bahr 2017-09-30 06:26:35

Goeiemorgen, ik wil graag winnen omdat ik van zoet al zoveel boeken in huis en heb en al zo veel maak. Wil ik speciaal voor mijn man het Hartige boek, aangezien hij meer van hartig houdt.
Ik heb hem daar eens mee wil plezieren, hij zo lief voor mij is, al meer dan 20 jaar!!!

Beantwoorden
PA
Rolanda 2017-09-30 06:28:53

Wat een leuke actie weer Rutger!
Ik doe mee omdat ik het boek nog niet heb.
En nieuwsgierig ben hoe het er in het echt uitziet.
Wie weet heb ik op deze manier geluk om hem te winnen.

Fijn weekend!
Groetjes Rolanda

Beantwoorden
RO
Annemieke 2017-09-30 06:29:10

Ben de eerste ?

Zoals je vast op instagram wel gezien hebt, heb ik de bakbijbel zo ongeveer uit. Hoogste tijd voor een nieuwe uitdaging in hartig ipv zoet. De bakbijbel vind ik geweldig. Duidelijk geschreven en heb daardoor nooit bakblunders. Heel benieuwd of dit boek net zo geweldig is!! Recensies zeggen van wel iig ?

Beantwoorden
AN
Marieke Alting Siberg 2017-09-30 06:34:01

Wat een leuke combinatie van producten zeg! Lijkt me super leuk om dit pakket te winnen voor mijn beste vriendin. Zij is bijna jarig en dol op bakken (En koken), maar houdt eigenlijk niet zo van zoet. Hartig bakken zou voor haar een uitkomst zijn!

Beantwoorden
MA
Tm 2017-09-30 06:34:34

Nou dat komt even goed uit! Nieuw huis, nieuwe keuken met een hele mooie grote oven dus ik kan niet wachten om de eerste hartige hapjes te gaan maken!

Beantwoorden
TM
Amanda 2017-09-30 06:46:21

De dinsdagmiddagbakclub zou heeeeel blij zijn met een nieuw boek, nieuwe recepten. Wij zijn een clubje waar ouderen met geheugenklachten nog hun vaardigheden in stant houden en hun verhalen kunnen vertellen.

Beantwoorden
AM
José Witvliet 2017-09-30 06:46:50

Op de beurs Taart en Trends je nieuwe boek mogen inbladeren; heel erg graag zou ik je boek vaker willen gebruiken om meer inspiratie en keuze te krijgen bij het bepalen van de warme maaltijd in mijn gezin. Mijn collega's kan ik ook dan eens verrassen met hartige hapjes en laten doneren voor je goede doelen! Je recepten in je vorige boeken en je blogs hebben al veel fijne momenten teweeggebracht in mijn familie en en collega's!

Beantwoorden
JO
Anita van de Noort 2017-09-30 06:57:58

Lijkt mij erg leuk om de goodiebag met al die nieuwe producten en natuuuuurlijk het hartige bakboek te winnen. Ben heel benieuwd naar de hartige hapjes!!!! Ik sta nu al bijna te kwijlen ?
Anita.

Beantwoorden
AN
Murielle 2017-09-30 07:00:47

Ha Rutger,
Wat een leuke winactie! Ik zou het boek en de goodiebag graag winnen omdat ik over een tijdje weer met zwangerschapsverlof mag. Tijdens mijn verlof breng ik altijd graag veel tijd door in de keuken om lekkere dingen klaar te maken met en voor ons gezin. De recepten in jouw hartige kook ga ik dan graag uitproberen! Groetjes, Murielle

Beantwoorden
MU
Julie Hemschoote 2017-09-30 07:05:27

Zoet zoet zoeter... dat is meestal het gebak die bij mij in de oven gaat. Toch is er zoveel meer... een beetje inspiratie is dus altijd welkom!

Beantwoorden
JU
Kim hendriks 2017-09-30 07:09:59

Hoi Rutger, je boek ziet er supermooi uit! Ik ben enorm benieuwd naar alle lekkere recepten uit t boek. Ik hou van bakken en lekkere hapjes klaarmaken voor feestjes ed. Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan! Groetjes Kim

Beantwoorden
KI
Joke Coerts 2017-09-30 07:10:03

Ik zal heel graag een goodiebag met het hartige bakboek willen winnen omdat ik het zoete bakken nu al wel redelijk onder knie begin te krijgen door jouw andere bakboek. Ik zou graag wat meer willen weten van de hartige kant. Ik ben daar nog helemaal onbekend mee.

Beantwoorden
JO
Ellen Suijker 2017-09-30 07:10:11

Hoi Rutger,

Wat wil ik graag het hartige bakboek winnen met de reden dat ik naast alle zoetigheid hartige baksels graag wil ontdekken en proeven. Lijkt me super.

Groetjes en veel succes met alles wat je doet.

Ellen.

Beantwoorden
EL
Petra Honders 2017-09-30 07:17:57

het Hartige bakboek staat op mijn verlanglijstje. Ik volg je sinds kort op Facebook en met je nieuwsbrief. Ik ben geen bakprinses, maar door jouw recepten word ik het al aardig. Ze zijn zo duidelijk, dat ik het zelfs snap. Ik kan me nog niet zoveel voorstellen aan welke recepten ik moet denken uit je nieuwe kookboek. Ik laat me daarom graag verrassen!

Beantwoorden
PE
Nimet 2017-09-30 07:20:03

Hoi Rutger,
Ik ben al helemaal fan van de bakbijbel en ik ben dol op je nieuwsbrief met je leuke verhalen en recepten. Ik zou het fantastisch vinden als ik je nieuwe boek zou winnen en de goodybag waar fantastische producten in zitten. Ik hoop dat ik de gelukkige zal zijn.

Beantwoorden
NI
Anne van der Velden 2017-09-30 07:21:18

Lijkt me super leuk om te winnen! Ben groot fan van je bakbijbel en heel benieuwd naar het hartige boek!

Beantwoorden
AN
annemie maes 2017-09-30 07:24:03

Oog wat zou ik graag dit boek winnen. Een hartig bakboek heb ik nog niet en dr wil ik wel mee uitpakken met heerlijke gerechten hier in west Vlaanderen bij mijn vrienden

Beantwoorden
AN
margreet 2017-09-30 07:24:40

Ik zou graag de goodybag willen winnen omdat ik naast al je andere boeken dit boek ook mooi zal staan op mn boekenplank.
En natuurlijk om de nieuwe ingrediënten uit te proberen.
Success met alles wat je doet!!!

Beantwoorden
MA
sabine maas 2017-09-30 07:25:49

Ik doe graag mee al die spulletjes lijken mij heel erg leuk om te krijgen

Beantwoorden
SA
Annelies 2017-09-30 07:28:18

Ik zou graag willen winnen omdat ik heel veel zoete kookboeken in huis heb en ik voor verjaardagen en tussendoor graag zelf hapjes maak. Nu loop ik verschillende sites daarvoor af, maar hoe makkelijk is dat in 1 boek.
Binnenkort mijn eigen verjaardag (waarbij dit boek op mijn lijstje staat ?) en die van mijn zoon dus dat zou helemaal van pas komen

Beantwoorden
AN
Sylvia de With 2017-09-30 07:32:10

Ik ben fan van je bakbijbel. Gebruik het heel vaak. Zou ook graag je hartige bakboek willen hebben. Ik heb geen bakboek voor hartige recepten. Het lijkt me een super leuk bakboek!!
En in de goodiebag zitten producten die ik graag zou willen uit proberen!!

ik zou heel graag winnen??

Beantwoorden
SY
Marjolein 2017-09-30 07:32:21

Ik zou heel graag de goodybag willen winnen, omdat zoals je weet de liefde van de man door de maag gaat en ik dan mijn mannen die geen zoetekauwen zijn dan eens heerlijk kan verwennen. Daarnaast vindt mijn zoontje het heel leuk om te bakken maar lust hij bijna geen zoete dingen dus dit boek zou echt een uitkomst zijn!

Beantwoorden
MA
Laura Leenders 2017-09-30 07:34:45

Hoi Rutger,
Van je nieuwsbrief ben ik al even lid dus daar hoef ik me niet meer voor in te schrijven.
Sindsdien heb ik al veel recepten van je uitgeprobeerd.
Het fijnste aan jouw recepten is dat er nog nooit iets mislukt is!
Je legt je baksels heel goed uit en probeert ze volgens mij een paar keer voordat je ze met ons deelt.
Je geeft ook fijne tips, en aangezien ik nog genoeg kan de leren over het bakken komen die goed van pas.
Ik hoop dus ook heel erg dat ik je bankboek mag winnen zodat ik mijn hobby kan ontwikkelen.
En als je cadeautjes aan iemand anders toebedeeld worden wil ik je toch bedanken dat je al je lekker recepten ook online met ons deelt!
Ga zo door.
Groetjes Laura

Beantwoorden
LA
Els 2017-09-30 07:37:43

Ik ben groot fan dank zij jouw toegankelijke recepten heb ik het plezier in bakken weer gevonden. De tips zorgen dat het nu allemaal goed lukt en zeker gaat het nog wel eens mis maar die momenten zijn echt zeldzaam geworden. Na al dat zoete lekkers ben ik eraan toe om de hartige baksels te gaan proberen. Rutger dank je wel voor al die moeite die je aan ons allemaal zo royaal geeft.

Beantwoorden
EL
Hannie 2017-09-30 07:37:49

Oh mijn hemel, het boek met de hartige recepten zou zo mooi staan naast mijn bakbijbel en maakt mijn ‘hemelse smaakjes reeks’ helemaal compleet! Blij dat de winter eraan komt, dan kan ik alle recepten uit gaan proberen! Ik zal er behoorlijk zoet uh hartig mee zijn de komende maanden!

Beantwoorden
HA
Hanneke 2017-10-03 15:01:32

Ik zou heel graag deze goodiebag winnen! Ik hou heel erg van bakken en heb ook al wat bakboeken verzamelt, maar een hartig bakboek heb ik nog niet. En ik zou de andere spullen uit de goodiebag graag een keer uitproberen!

Beantwoorden
HA
Jeroen 2017-09-30 07:40:55

Ik zou graag dit pakket winnen omdat ik uit je vorige boeken al heel veel dingen gebakken heb en ik superveel zin heb om met je hartige recepten aan de gang te gaan. En omdat ik stiekem hoop dat die Rutger Bakt-deegschraper op de foto ook in de goodiebag zit, want het lijkt me het allerleukst om die bij je het maken van jouw recepten te gebruiken!

Beantwoorden
JE
Linda 2017-09-30 07:41:39

Wat een goed idee van je om een hartig bamboe te schrijven! Ik ben erg benieuwd. Ik doe graag mee aan de winactie. Veel succes met al je activiteiten. Ik blijf je graag volgen!

Beantwoorden
LI
Roxane 2017-09-30 07:48:58

Hoi Rutger, jou hartige bakboek zou een aanwinst zijn. Ik bak al regelmatig uit jouw bakbijbel en de recepten slagen altijd. Het lijkt me erg leuk om me meer te verdiepen in de hartige baksels :) toi toi toi

Beantwoorden
RO
Nelise 2017-09-30 07:52:16

Heel gaaf om jouw hartige bakboeken te kunnen winnen. Zou goed staan in mijn boekenkast? en om uit te bakken uiteraard. En dan ook nog een goodiebag. Dat maakt het feest helemaal compleet.

Beantwoorden
NE
Marianne 2017-09-30 07:56:39

Ik zou graag de goodiebag en het bakboek wonnen. Er wordt hier steeds meer gebakken door de kinderen en zij pakken altijd jouw bakboek. Zou leuk zijn als ze ook hartige recepten leren bakken.

Beantwoorden
MA
Karin 2017-09-30 07:57:01

Hoi Rutger. Ik wil ook graag een kansje wagen!! Waarom? Omdat ik het waard ben! ?

Beantwoorden
KA
Kathy 2017-09-30 07:57:38

Ik doe heel graag mee aan de winactie! Ik heb je bakbijbel al en aangezien ik morgen 40 word en me heb voorgenomen vanaf nu nog meer te genieten van mijn hobby bakken, zou het hartige bakboek een superleuke aanvulling op mijn bak- en kookboeken!

Beantwoorden
KA
Claudia Peschier - Mulder 2017-09-30 07:58:00

Goedemorgen wat leuk om te lezen dat je het hartige bakboek kunt winnen! Ik heb al de bakbijbel en die wordt regelmatig gebruikt om heerlijke zoeten gerechten uit te maken. Ik (en mijn familie ?) zouden het heel leuk vinden om dit hartige boek te winnen om zo het zoete vaker af te wisselen met het hartige.
Ik hoop natuurlijk dat ik win, dat zou het heel speciaal maken (maar heb hem voor de zekerheid alvast op mijn lijstje gezet voor de feestdagen)

Beantwoorden
CL
Maartje 2017-09-30 07:58:38

Leuke actie, want je hartige bakboek staat op mijn verlanglijstje! De komende maanden zit ik thuis, dus heb ik meer tijd om uitgebreider te bakken. Ik heb enorm veel zin om aan deze recepten te beginnen. Jouw recepten kloppen altijd en zijn lekker, dat vind ik het fijne aan je bakboeken. Ik duim dat ik niet tot maart hoeft te wachten ;).

Beantwoorden
MA
Marijke 2017-09-30 08:01:24

Rutger, wat een prachtig boek en heerlijke recepten ! De Goodybag maakt het maken van de recepten nog leuker! Zou er dus heel blij mee zijn.. succes met de verkoop.

Beantwoorden
MA
Cornelieke 2017-09-30 08:03:25

Ik bak graag en schrijf erover op het Bakoventje o.a. en op mijn eigen facebookpagina Baakbakt. Dit is vooral zoetigheid met af en toe een hartige taart of Turks gevuld broodje. Maar een hartig bakboek zou ik heel goed kunnen gebruiken om inspiratie op te doen om nog meer hartige dingen op die pagina's te kunnen zetten. In verhouding wordt daar heel weinig over gepost. Ik wacht in spanning af!

Beantwoorden
CO
Anne van der Wielen 2017-09-30 08:06:15

Ben erg benieuwd of je hartige recepten net zo smakelijk zijn als de zoete....

Beantwoorden
AN
Sonja 2017-09-30 08:06:27

Het lijkt me super om te winnen. Ik heb het bakken nog maar kort ontdekt en met dit boek en goodybag kan ik nog meer leren bakken! Je nieuwsbrief ontvang ik al.

Beantwoorden
SO
Anneje 2017-09-30 08:06:48

Het boek staat op mijn verlanglijst !! Als ik deze set zou mogen winnen dan zou dat super top zijn !

Beantwoorden
AN
gerd 2017-09-30 08:06:58

Ik ga straks een dag minder werken en heb dus meer tijd om te bakken. alle dus om meer te gaan bakken. Met wat hulp van het nieuwe bakboek moet dat zeker gaan lukken. Ik zou er heel blij mee zijn

Beantwoorden
GE
janine 2017-09-30 08:07:15

Hoi Rutger,

Van de nieuwsbrief ben ik al lid, ik heb al vele ideeen-/recepten van je geprobeerd. Je legt het in de recepten ook zo makkelijk uit dat iedereen het begrijpt. Ben dus ook erg benieuwd naar je Hartige Bakboek... Die zou ik graag uitgaan proberen met de goodiebag...

Beantwoorden
JA
Annet Verduijn 2017-09-30 08:08:50

Ik doe graag mee aan deze aktie, ik heb je bakbijbel al bijna helemaal uitgebakt, elke week een nieuw recept, altijd een succes, mislukt nooit, dankzij je goede uitleg. Het hartige boek staat op mijn verlanglijstje. Het wordt een feest hieruit te bakken, kijk uit naar je volgende boek.

Beantwoorden
AN
Jolanda Bons 2017-09-30 08:10:48

Lijkt me super om je boek te winnen en weer lekkere recepten van je te namaken . Krijg natuurlijk al dagelijks je ideeen toegestuurd per mail maar toch, zo n boek in handen vind ik fijner werken. Maar ook om naar te kijken. Ik zie het als ontspanning iets lekkers voor mn gezin te maken in t weekend. Leuk om dan ook in je boek te bladeren n wat op te snorren.
Succes met alles en hartelijke groet Jolanda
Ps wannneer pas je je foto eens aan in je nieuwsbrief ? haha

Beantwoorden
JO
Bianca Kieft 2017-09-30 08:12:12

Wat zou het leuk zijn als ik het win. Kan ik samen met mijn vriendinnetje op onze bakavondjes weer nieuwe uitdagingen aangaan. Lijkt me super leuk om de recepten uit te proberen uit het boek en de producten te gaan ontdekken die in de goodybag zitten. Het bakboek zou ook gewelig staan op de plank naast je andere bakboeken.

Beantwoorden
BI
Charissa van Welzen 2017-09-30 08:15:24

Ik zou graag willen winnen omdat ik gek ben op hartige hapjes. Helaas heb ik in mijn kookboeken verzameling toch weinig boeken die hartig behandelen dus dit boek zou een heeeeele mooie aamvulling zijn ??

Beantwoorden
CH
Hanneke Middelweerd 2017-09-30 08:18:50

Natuurlijk zou ik het bakboek en de goodiebag willen winnen. Ik ben nog lang niet uitgebakken met DE BAKBIJBEL, daarom weet ik nu al dat dit hartige bakboek ook veel gebruikt gaat worden in mijn keuken.

Beantwoorden
HA
Annemieke 2017-09-30 08:22:43

Rutger, je maakt mooie kookboeken! Leuk om de recepten te gebruiken.
Het lijkt me erg leuk om je pakket te winnen en de hartige hapjes uit te proberen. Wellicht kan ik ingrediënten uit mijn moestuin gebruiken... Des te leuker!
Succes met het maken van nieuwe recepten!

Beantwoorden
AN
Regine weyts 2017-09-30 08:23:41

Omdat ik graag voor mijn partner en mezelf nu en dan eens hartig wil bakken ipv zoet zou jouw boek een echte hulp zijn.

Beantwoorden
RE
Esther Hamelink 2017-09-30 08:23:53

Ik zou heel graag je goodiebag winnen. Het hartige bakboek staat op mijn verlanglijstje voor in december ?. We hebben in ons gezin te maken met heel veel allergieën waardoor koken en bakken een behoorlijke uitdaging is. Niets kan meer uit pakjes en zakjes. Maar wat een geluk: ik vind bakken en koken wel heel leuk! Door steeds recepten te lezen, aan te passen, eten we gewoon lekker en gezond. Én veilig voor de kinderen en mezelf. We hebben nog nergens een boek met alleen maar hartige dingen kunnen vinden. Die zou hier heel goed van pas komen, daarom op mijn verlanglijstje. Je goodiebag zou een superleuke oppepper zijn omdat allergieën soms heel stom kunnen zijn. Zo worden we beloond voor de creatieve alternatieven die we proberen te maken

Beantwoorden
ES
Dorien 2017-09-30 08:26:08

Ik zou graag de goodiebag en jouw nieuwste boek willen winnen, omdat ik dan niet tot kerst hoeft te wachten voordat ik het boek krijg ;)
Daarnaast wil ik heeeeel graag wat meer bakken voor mijn schoonfamilie, maar dat zijn niet echt van die zoetekauwen. Dus de hapjes uit jouw nieuwste boek passen er iets beter bij de baksels uit de bakbijbel!
Ook ben ik echt fan van jouw recepten, je schrijft alles zo duidelijk op dat het gewoon niet kan mislukken.
Dit boek zou echt een enorme aanvulling zijn aan mijn bakboekencollectie, waarde hartige boeken echt ontbreken ;)
Het zal dan ook zeker veel gebruikt gaan worden zo gauw het bij mij binnen is :)

Beantwoorden
DO
Jacqueline van der linden 2017-09-30 08:27:13

Hallo rutger, je nieuwsbrief krijg ik al een hele tijd toegestuurd. Je nieuwe boek heb ik inmiddels al in huis, maar mijn schoondochter vind het ook superleuk om het te hebben. De goodiebag lijkt me heel leuk met die producten erin die je niet zomaar in de winkel koopt. Veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen.

Beantwoorden
JA
Weyts Regine 2017-09-30 08:28:04

Omdat ik graag mijn partner en mezelf wil verwennen met hartig gebak zou dit boek een echte meerwaarde zijn !

Beantwoorden
WE
ML 2017-09-30 08:28:16

Ik ga bijna het huis uit en kan zeker nog wat bakkennis gebruiken! Het hartige bakboek zou heel goed van pas komen tijdens de housewarming feestjes die er gegeven zullen worden.

Beantwoorden
ML
Ingrid 2017-09-30 08:29:26

Het lijkt me leuk om naast mijn gewone baksels nu aan de slag te gaan met hartige baksels, en waarmee lukt dat beter dan met jou duidelijke uitleg. En de goodie bag geeft een leuke aanvulling en inspiratie om weer wat anders te proberen. Dus ik doe graag mee.

Beantwoorden
IN
Julia van empel-stamate 2017-09-30 08:32:43

Zou graag de boek willen winnen omdat ik hem een must en hulp in mijn keuken vind. De producten uit de goodie bag kan ik ze goed gebruiken om iets lekkers te bakken voor mijn gezin.

Beantwoorden
JU
Jaap 2017-09-30 08:33:42

'Een leven lang (lekker) leren'!

Beantwoorden
JA
Monique Luijten 2017-09-30 08:34:40

Goedemorgen Rutger.
Ik wil graag meedoen aan deze actie, omdat onze dochter met zwangerschapsverlof is niet ze heel graag wilt gaan leren bakken.
Dan lijkt dit me een mooi cadeau om mee aan de slag te gaan.
Fijn weekend.

Beantwoorden
MO
Tietsia Riet 2017-09-30 08:36:30

Wauw, wat lijkt me dit een gaaf boek. Ik bak graag en veel in ons grote gezin. Naanbroodjes voor bij de curry, arabisch platbrood als wrap of bij humus, plaatkoeken vol wat lekker makkelijk deelbaar is, maar hartig bakken wordt al snel zuurkooltaart of een paar soorten quiche.
Meer inspiratie in de vorm van een hartig bakboek lijkt me heerlijk, om van alles te proberen.
Net als de goodiebag gevuld met producten! Erg gaaf!!!

Beantwoorden
TI
Jantje 2017-09-30 08:37:06

Graag zou ik dit boek winnen, omdat ik nu nog {duitse} pakketten gebruik, om hartige taarten te bakken. Bijvoorbeeld Flammkuchne en Elzasser Zwiebelkuchen. Het zou fijn zijn, zoiets ook zelf, zonder pakket te kunnen maken.

Beantwoorden
JA
Tilly 2017-09-30 08:37:58

Ik ben een fan van de bakbijbel. Dat maakt mij heel nieuwsgierig naar het hartige recepten boek. De goodie bag is ook al geweldig. Ik duim voor mijzelf!

Beantwoorden
TI
Saskia Lankhorst 2017-09-30 08:38:45

Hai Rutger! Als eerste: Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Ook ik zou dit pakket onwijs graag willen winnen! Het is nou eenmaal super leuk om iets te wennen en jezelf te verwennen met nieuwe producten voor in de keuken! Maar ik merk dat ik zelf in de keuken óf zoete baksels maak of hartig ga koken.. maar hartig bakken doe ik niet zo veel.. daar zou ik heeeel graag wat extra inspiratie voor willen krijgen

Beantwoorden
SA
Corrie Jasperse 2017-09-30 08:39:28

Gefeliciteerd met je mooie boek.
Ik zou graag het boek winnen voor mijn man, hij lust graag hartige dingen.

Binnenkort is hij jarig en dan is het een mooi cadeau.

Beantwoorden
CO
jorien valk 2017-09-30 08:39:58

Hoi Rutger, ik vind je nieuwsbrief met steeds nieuwe recenten een super inspiratie..
ik bak vooral zoete dingen maar zou graag eens iets hartigs bakken, voor de afwisseling.
Aangezien je nieuwsbrief vol leuke receptie staat, denk ik dat ik door dit boek veel in de keuken te vinden zal zijn. Zeker met de koude wintermaanden voor de deur vind ik dat een heerlijk vooruitzicht!

Beantwoorden
JO
Anne-Rieke 2017-09-30 08:44:53

Wauw! Wat een prachtig boek heb je weer gelanceerd. Ik heb een boekenplank vol zoete bakboeken, hoog tijd voor hartige variant! En waarom persé van Rutger? Simpel, door de handige trucjes die je vaak meegeeft bij je recepten lukken jouw recepten vrijwel altijd! Afgelopen week had ik een bakwedstrijd. De taart moest suikervrij zijn, best wel een uitdaging! Voor de biscuit had al verschillende recepten geprobeerd maar al die recepten lukten niet als ik de geraffineerde suiker ging vervangen voor een 'goede' suiker. De week van de wedstrijd had ik nog steeds geen goed recept. Via de website van jou kwam ik het recept tegen met au bain marie verwarmen tijdens het opkloppen van het beslag. Ik had geen tijd meer om de taart nog een keer als proef te maken maar ik had het volste vertrouwen dat dit dé manier moest zijn om een luchtig beslag te krijgen! En wat bleek, tijdens de wedstrijd had ik een prachtige, luchtige biscuit! De tips en trucjes maken het bakken met jouw recepten extra leuk!

Beantwoorden
AN
Marijke de Jong 2017-09-30 08:46:40

Het is weer een prachtig boek geworden. Ik had gehoopt, dat ik het vorige week op mijn verjaardag zou krijgen, maar helaas is dat niet het geval. Daarom waag ik nu een kansje, wie weet???
Lieve groet van Marijke

Beantwoorden
MA
odi 2017-09-30 08:47:53

jouw boek de bakbijbel is mijn meest gepakte receptenboek. Ik hoef niks aan de recepten aan te passen om het "mijn" fovoriete smaak te geven. De recepten zijn perfect! Om jouw perfecte hartige receptenboek te hebben lijkt mij ideaal. Zo hoef ik nooit meer te struinen op internet voor n perfect hartig recept!

Beantwoorden
OD
Monique 2017-09-30 08:51:05

Bakken is mijn relaxmoment in de week. Hoe leuk zou het zijn om daar jouw prachtige boek en dat mooie bakpakket
bij te kunnen gebruiken.

Beantwoorden
MO
Chantal 2017-09-30 08:51:47

Wat zou ik graag wat van jou recepten uitproberen!
Ik bak graag en nu mijn dochter wat ouder is begint ze ook gezellig mee te doen en vind het ook leuk om te doen! Daarom lijkt het me erg leuk om jou boek te winnen met een goodie bag om lekker aan de bak te gaan!

Beantwoorden
CH
Annelies Bol Eikenbroek 2017-09-30 08:52:52

Ik zou graag willen winnen omdat ik gek ben op bakken en eerdaags met pensioen ga en er dan alle tijd voor heb Lijk mij heerlijk Succes

Beantwoorden
AN
Cuny 2017-09-30 08:56:24

Mijn kleindochter gaat dit weekend voor het eerst een cake bakken. Dezelfde cake die ik eens mee heb genomen toen ik bij haar kwam eten: de stroopwafelcake met mascarponetopping. Ze vond hem geweldig enze vroeg me het recept. Als ik de goodybag zou winnen, zou ik hem aan haar geven, ter stimulans. Want wat is er nu gezelliger dan een kleindochter die de lekkerste dingen bereid?

Beantwoorden
CU
Danielle Wander 2017-09-30 08:57:46

Ik heb bij andere kook- en bak fanaten al zo veel enthousiaste en positieve reacties gelezen dat ik niet kan wachten om recepten te gaan proberen.

Beantwoorden
DA
Aukje de Jong 2017-09-30 08:58:12

Zou graag het hartige bakboek winnen! Mag graag hartige baksels maken, naast het zoete gebak natuurlijk ;-) Je boeken zijn niet alleen supermooi maar ook nog eens heel duidelijk met alle tips en trucs.

Beantwoorden
AU
yvonne 2017-09-30 08:58:38

Ik wil heel graag het boek winnen .
Door dat ik suiker patient is het niet mogelijk om zoet te bakken.
Zou het zo fijn vinden om het hartige boek te bezitten en daar uit recepten te maken .
jou nieuwsbrief heb ik al en sla alle recepten op (tegen beter weten in ) groetjes yvonne

Beantwoorden
YV
Jana 2017-09-30 09:00:46

Heerlijk hartig bakken na al jou super goede recepten...en mijn rostimepal beslag kom is onlangs kapot gevallen...dus zou blij worden van een nieuwe!

Beantwoorden
JA
Pien 2017-09-30 09:01:12

Wil alleen even kwijt dat ik het super vind dat in de goodiebag artikelen van o.a. Grutterij Molen De Hoop zitten! Door het bakken uit je eerste boek ben ik daar terecht gekomen voor bloem en andere ingrediënten en heb inmiddels daardoor ook met veel plezier workshops gevolgd. Leuk dat jullie (foodies) ook lokale producten promoten!

Beantwoorden
PI
Mirjam 2017-09-30 09:03:05

Hai :), ik zou heeeeeel graag willen winnen omdat we in de familie ontzettend van bakken houden. Ik ben dol op het zoete. Maar mijn zus is dol op hartige dingen en wil maar al te graag jouw boek hebben. Maar ik zou haar ermee willen verassen omdat ik altijd bij haar mag komen bakken omdat ze een goede oven en een fancy keukenmachine heeft ?! En... ik dan een goede reden hebt om nog vaker langs te gaan!

Beantwoorden
MI
Ingebousema 2017-09-30 09:06:34

Ik ben een fan van je recepten. Ze zijn erg duidelijk geschreven en ook te doen als je geen uitgebreid assortiment bakartikelen hebt. En het belangrijkste. ..ze zijn erg lekker!!

Beantwoorden
IN
JH 2017-09-30 09:07:25

Ik houd heel erg van bakken, en zou het gewoon heel leuk vinden om bakboek en goodie bag te winnen. Dus waag ik graag een kansje.

Beantwoorden
JH
Ivon van der Schuit 2017-09-30 09:08:02

Hoi Rutger,

Gefeliciteerd met je nieuwe hartige bakboek, het ziet er fantastisch uit en de recepten lijken me heerlijk. Ik zou je boek graag winnen, gewoon omdat het leuk in de kast staat naast je andere bakboek, maar ook omdat ik sinds kort eigenlijk geen suiker meer gebruik. Ik ben het hartige bakken nog helemaal aan het ontdekken en jouw boek zou daarbij een steuntje in de rug kunnen zijn.
Vriendelijke groeten, Ivon

Beantwoorden
IV
Diana 2017-09-30 09:08:33

Het Hartige boek lijkt me een geweldige aanvulling op Rutger Bakt, waar ik al lekkere dingen uit heb gemaakt. En wie is er niet blij met een Goodiebag met allerlei leuke artikelen?!

Beantwoorden
DI
Adriënne Huizer 2017-09-30 09:10:57

Een mooi nieuw bakblik kan er altijd bij in onze keuken. De meeste boeken die er staan zijn zoet in plaats van hartig en met een verjaardag vind ik het leuk om alles zelf te maken: dus het zoete gebak bij de koffie en bij de borrel lekker hartige hapjes. Ik merk dat ik zo zonder bakboek langzaamaan vast begin te lopen in mijn creativiteit. Het hartige bakboek zou dus een welkome aanvulling op de collectie zijn: zoet uit de bakbijbel en hartig uit het hartige bakboek. Mijn gasten zitten gebakken! En met alle goodies kan er meteen uitgeprobeeerd worden, zodat het met de eerste de beste verjaardag perfect op tafel staat :-).

Beantwoorden
AD
Sandra Bresser 2017-09-30 09:11:02

Hoi Rutger, Allereerst van harte gefeliciteerd met alweer zo'n mooi bakboek! Echt iets om supertrots op te zijn. Ik vind het erg leuk dat je ook al je bakfans mee wilt laten genieten bij een nieuw boek van jou. En dan ook nog een goodiebag erbij, wie wil dat nou niet?! Ik wel in ieder geval want de (bak) ervaring leert dat jou recepten altijd kloppen en zeer smakelijk zijn ?

Beantwoorden
SA
Janneke 2017-09-30 09:13:20

Hoi Rutger,

Ik ben dol op hartige baksels, maar op de een of andere manier komen ze bij mij nooit zo goed uit de verf, euh het bakblik. Met een echt hartig bakboek en de goodiebag moet het toch een keertje lukken?! Ik denk hierbij niet alleen aan mezelf, maar ook aan mijn familie en collega's, die ongeveer alles proeven wat ik in mijn kleine keukentje bak. Kortom, ik en zij zouden het heel erg leuk vinden om te winnen!

Beantwoorden
JA
Rianne 2017-09-30 09:14:19

Wat ontzettend leuk dat je hier ook een goodiebag verloot!
Ik doe heel graag mee. Ik heb je bakboek op mijn verlanglijstje staan voor Sinterklaas en ook gereserveerd van de bieb.
Hoe jij het voor elkaar krijgt om steeds weer nieuwe recepten te bedenken, snap ik niet.
Maar ik ben er wel heel blij mee want, zoals Janny zegt, jouw recepten kloppen altijd.
Ik heb altijd stiekum in mijn achterhoofd nog de wens om een keer met jou te bakken.

Beantwoorden
RI
Hilda H 2017-09-30 09:14:56

Gisteren na lang twijfelen tussen het 'Rutger Bakt' en het 'Hartige Bakboek' toch 'Rutger Bakt' boek besteld. Omdat ik zo twijfelde of ik wel 'hartig' ga/wil bakken. Na de bestelling toch op de site 'gebladerd' in het hartige boek en heb toch een beetje spijt! Misschien dat het winnen van een goodiebag een stimulans is om het hartige boek toch te kopen! Je website en recepten zijn mijn stimulans geweest het bakken weer op te pakken, bedankt Rutger!

Beantwoorden
HI
Annemarie 2017-09-30 09:16:08

Super leuke actie, daar mijn man en ik fanatieke (hobby) brood en banket bakkers zijn zal dit boek en de andere bakartikelen een uitkomst zijn om te krijgen. En zullen het boek laten prijken tussen onze andere kook boeken!!! Kijk dagelijks uit naar de mail???

Beantwoorden
AN
Corrie 2017-09-30 09:20:33

Door mijn tarweallergie moet ik noodgedwongen veel dingen zelf maken met alternatieve ingrediënten (speltbloem ipv tarwebloem). Helaas kan ik niet altijd de recepten goed vinden. Het kookboek zou bij mij enorm welkom zijn.

Beantwoorden
CO
Ingrid 2017-09-30 09:22:08

Goedemorgen Rutger,
Lijkt me super leuk om ook je hartige bakboek te winnen.
Zal leuk staan in mijn kast.
En weer eens een andere uitdaging dan alleen maar zoete baksels bakken.

Beantwoorden
IN
J.Robinson 2017-09-30 09:22:13

Ik zou graag in de mogelijkheid komen om dit prachtige boek over hartig bakken te winnen, met de kinderen bakken vindt ik een feest, vooral nu er een boek is met hartige recepten, dan kan ik vaker de suiker laten staan, wat vooral in de kilo's en verslaving aan suikers helpt. En wat een fantastische goodiebag zit erbij, voor nieuwe uitdagingen. Geweldig initiatief Rutger

Beantwoorden
J.
Sandra 2017-09-30 09:25:11

Ik doe mee omdat ik het boek graag wil hebben!
Omdat ik benieuwd ben naar het boek, wat er in staat. Welke recepten en creaties.
Omdat het mij fantastisch lijkt om weer opnieuw geïnspireerd te raken door alle moois en lekkers, dat ik hopelijk in het boek kan vinden :)

Beantwoorden
SA
Mary 2017-09-30 09:25:53

Ik hoef niks te winnen of te krijgen , als je maar altijd die geweldige leuke recepten blijft plaatsen.

Beantwoorden
MA
Anita Weterings 2017-09-30 09:28:39

Ik wil winnen, omdat ik net een nieuwe oven heb en een hele lijst van jouw recepten die ik hierin wil uitproberen. Deze goodies zou ik hiervoor perfect kunnen gebruiken!

Beantwoorden
AN
Fenna bakker 2017-09-30 09:31:03

Iedere morgen word ik verrast door een recept van Nou! Hoe leuk is dat? Lekkerder kan een dag toch niet beginnen? Heel verrassend zou het zijn als ik volgende week mijn telefoon aan doe en zie dat ik naast al die heerlijke zoete recepten ook hartige lekkernijen kan bekijken ! Dan blijft het niet bij bekijken want eerlijk gezegd hou ik meer van hartig dan van zoet! Ik kan haast niet meer wachten op de uitslag!

Beantwoorden
FE
Ellen 2017-09-30 09:33:43

Ik heb al je boeken, op deze na.. schandalig! Dit boek mag zeker niet ontbreken in mijn collectie. Ik ben erg benieuwd naar de hartige baksels.

Beantwoorden
EL
Marian 2017-09-30 09:35:00

Samen met m'n jongste zusje (ze heeft een verstandelijke beperking) bak ik vaak uit de bakbijbel. Ons doel is om alle recepten een keer te maken! Een heel groot deel hebben we inmiddels al gemaakt, dus met het hartig bakboek zouden we voorlopig wel weer even zoet (uh.. hartig) zijn!

Beantwoorden
MA
Rineke 2017-09-30 09:36:35

Bakken is mijn lust en mijn leven en mijn allergrootste hobby. Je zoete bakboeken heb Ik al allemaal en dit hartige bakboeken wil Ik ook heel graag hebben. Om t te winnen zou helemaal fantastisch zijn.

Beantwoorden
RI
Francien 2017-09-30 09:38:23

Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn man.
Die heeft een flinke burn-out gehad waar hij nog geen ei kon koken .
En nu heeft hij het bakken ontdekt en probeert van alles uit en is een mooie bezigheids therapie voor hem ....hij is nu met jouw bakbijbel bezig maar dit boek staat ook op zijn lijstje .

Beantwoorden
FR
Hieke Postma 2017-09-30 09:38:42

Graag zou ik je boek winnen. Met je vorige bakboerderij.com heb ik al een paar keer goede sier gemaakt. De chocoladetaart is een groot succes en oom nog eens een feestje om de taart te bakken. Dat is dus dubbel genieten. Jouw enthousiasme voor het bakken is aanstekelijk. Er staan weer familieverjaardagen aan te komen, kan ik ook de hartige recepten eens uit proberen.

Beantwoorden
HI
SandraMulder 2017-09-30 09:40:09

Wat een leuke actie, bakboek in combinatie met goodies . Misschien zelfs leuke combi om de mogelijkheid te hebben om te kunnen kopen? Altijd leuk om met nieuwe producten en accessoires iets nieuws te proberen.

Beantwoorden
SA
Margot Kleijn 2017-09-30 09:45:08

super leuk voor mijn zoon, die houdt van bakken en ik heb het fantastische boek net van de week gekocht, staat weer vol met geweldige recepten

Beantwoorden
MA
Anja van den Ham 2017-09-30 09:51:28

Lijkt me heel gaaf om dit te winnen. Ik probeer namelijk minder zoet te eten met mijn gezin, maar ik hou wel van bakken. Dan kan ik me uitleven op hartige baksels!

Beantwoorden
AN
Bets 2017-09-30 09:52:59

Geweldig wat super leuk, ik wil heel graag het hartige bakboek met de leuke goodiebag winnen, om zo de heerlijke recepten altijd bij de hand te hebben. Om op feestjes en partijtjes de lekkerste hapjes te maken voor mijn gasten en vrienden.

Beantwoorden
BE
Tineke Brouwer 2017-09-30 09:54:09

Bakken is mijn hobby,en zeker hartig,en nieuwe dingen op tafel zetten,dat zzou geweldig zijn.

Beantwoorden
TI
Nadja Keuter 2017-09-30 09:55:14

Heel graag, wat een leuk kado voor mijn verjaardag eind oktober. Kan ik iedereen weer wat heerlijks voorschotelen!

Beantwoorden
NA
Ing 2017-09-30 09:55:58

Een geweldige aanvulling op mijn andere bakboeken, daarom dus! Koken en bakken is zo leuk...geïnspireerd worden door jouw boek...GRAAG!

Beantwoorden
IN
Anneke Rooks 2017-09-30 09:56:27

Ik als kook en bak gek, volg ik al je nieuwsbrieven,lees en gebruik ik al je boeken.
Met heel veel plezier!Nu komende maanden kouder worden houden we wel iets van hartigs!Maar ook vd feestdagen ,verjaardagen etc,is dit boek super handig.Heerlijk met die prachige producten erbij,ik kan me weer uitleven,ivm bakken!!

Beantwoorden
AN
Madalina 2017-09-30 09:57:09

Ik zou graag willen winnen omdat ik heel graag bak! Gefeliciteerd met je prachtige boek! Wat knap!

Beantwoorden
MA
Monique Straatman 2017-09-30 10:00:15

Na jouw zoete bijbel al in huis te hebben ben ik erg nieuwsgierig geworden naar je hartige bakboek! Ben eigenlijk meer een hartige snoeper dus benieuwd naar deze recepten...

En hoe enthousiast je de producten omschrijft uit de goodiebag! Vooral zin krijg ik in die kaasfondue. Water loopt me in de mond.

Beantwoorden
MO
Willianne 2017-09-30 10:00:37

Hoi Rutger, wat een leuke actie! Ik hou erg van bakken, ik gebruik je bakbijbel dan ook vaak. Ik heb niet zoveel ervaring met hartige recepten bakken dus dat wil ik graag gaan uitproberen met jou nieuwe boek en de leuke ingrediënten die er in de goodiebag zitten.

Beantwoorden
WI
XvanKaat 2017-09-30 10:05:49

Bakken doe ik voor mijn ontspanning! Ik vind t heerlijk om mijn gedachten te ordenen tijdens het kneden van een mooi brooddeeg. Blik op oneindig en in een vast ritme het deeg langzaam in je handen soepel en zacht voelen worden. En als er wat frustratie uit moet...dan kies ik gewoon voor n wat natter deeg. Lekker gooien en slaan :-).
Met andere woorden....jouw Hartige Bakboek en al die leuke spulletjes zouden zomaar mijn LIFESAVERS kunnen worden!!

Beantwoorden
XV
Heleen Storm-Goeree 2017-09-30 10:07:32

Hallo Rutger,

Gefeliciteerd met je nieuwe boek: het ziet er heel mooi uit.
En wat een prachtige website met prachtige recepten en prachtige foto's. Het ziet er allemaal heel smakelijk uit.
Zojuist bekeek ik mijn boekenplank met kookboeken, maar hartig staat er nog niet tussen.
Daarom zou ik graag Het Hartige Bakboek (HHB) van de eerste winnaar van Heel Holland Bakt (HHB) willen winnen. En natuurlijk de goodiebag met al die mooie producten. Dat zou fantastisch zijn.

Hartelijke groeten van Heleen Storm

Beantwoorden
HE
allema 2017-09-30 10:09:01

Ik zou heel graag dit mooie bakboek met goodiebag willen winnen om heerlijke hartige hapjes te gaan bakken.

Beantwoorden
AL
Tanneke 2017-09-30 10:10:45

Na vervanging van mijn ruim 30 jaar oude oven heb ik weer zin in bakken. Met dit fijne bakboek moet het zeker lukken om de vele koffiedrinkers op de boerderij te trakteren op een kopje koffie met wat lekkers er bij.

Beantwoorden
TA
Yvonne Broeksteeg 2017-09-30 10:11:19

Ik ben een superfan van je eerste bloemen. Heb m ook al aan veel mensen aangeraden en ze zijn het roerend met me eens! Super duidelijke uitleg! Ik ben nu ook super benieuwd naar je nieuwe boek! Ik ga duimen iig en als t niet lukt moet ik toch sinterklaas lief aan gaan kijken ?

Beantwoorden
YV
Eva 2017-09-30 10:16:12

Ik hou erg van bakken en zou ook graag meer met hartig bakken willen doen! Helaas ontbreekt het vaak nog wat aan inspiratie... In plaats van recepten op internet zoeken gaat mijn voorkeur zeker uit naar het gebruik van bakboeken, dus jouw boek zou hier heel goed bij kunnen helpen en mij inspireren om meer (hartig) te bakken!

Beantwoorden
EV
Yvonne Broeksteeg 2017-09-30 10:18:24

Ik ben een superfan van je eerste boeken. Heb m ook al aan veel mensen aangeraden en ze zijn het roerend met me eens! Super duidelijke uitleg! Ik ben nu ook super benieuwd naar je nieuwe boek! Ik ga duimen iig en als t niet lukt moet ik toch sinterklaas lief aan gaan kijken ?

Beantwoorden
YV
Lianne 2017-09-30 10:31:38

Allereerst gefeliciteerd met bakboek nummer 4! De reden dat ik meedoe is dat ik wel een prima zoete bakker ben, maar hartig vind ik veel lastiger. Het bedenken van lekkere combinaties gaat mij met zoetigheid goed af, maar met hartige hapjes blijf ik altijd in mijn eigen veilige modus. Daar wil ik graag uit en ik denk dat een hartig bakboek daar zeker bij kan helpen. :)

Beantwoorden
LI
Gonnie Portegies 2017-09-30 10:35:01

Hoi Rutger,

het lijkt mij een geweldig boek en ik zou het graag winnen...
De nieuwsbrief ontvang ik al en verzamel al je recepten....Heerlijk!!

Succes met je beslissing...

Beantwoorden
GO
Ernesta 2017-09-30 10:40:05

Wat zou ik maar al te graag jou hartige bakboek willen winnen! Het lijkt mij te gek en heerlijk om naast wat ik al een een beetje kan aan zoet en hartig bakken, dit uit te breiden met jou hartige recepten ? Ik ga heeeeeel hard duimen ? ???

Beantwoorden
ER
Anneke Croese 2017-09-30 10:40:45

IK zou hem graag willen winnen om mezelf te verwennen. Nieuwsbrief krijg ik al van je, geweldig dat je je kennis wilt delen

Beantwoorden
AN
M 2017-09-30 10:41:58

Ik zou graag een kans maken omdat ik ontzettend van bakken hou. Ik zoek geregeld op uw site naar recepten en zou het ontzettend fijn vinden om dit ook vanuit uw boek te kunnen doen uw andere boek heeft mijn zoon al een paar keer geleend via de bieb. En natuurlijk producten uitproberen is altijd welkom.

Beantwoorden
M
Annelies 2017-09-30 10:46:05

O,wat zou ik graag je kookboek en goodiebag willen winnen. De herfst en winter staan voor de deur en dan heb je weer tijd om van alles uit te proberen..

Beantwoorden
AN
Thea 2017-09-30 10:48:06

Hallo Rutger
Ik zou graag jouw hartige bakboek willen hebben om het uit te proberen.
Omdat jouw recepten goed uit te voeren zijn en lekker.

Beantwoorden
TH
Jolanda Baltus 2017-09-30 10:48:34

O super, kreeg gisteren al een nieuwsbrief van Bouwhuis met jouw recept voor bapao, kreeg gelijk trek en heb ze voor vandaag op de planning staan. Maar met al die inspiratie van jou groeit mijn boekenplank vol en mag ik geen boeken meer kopen, zou dus super blij zijn als ik hem win !! Lees de nieuwsbrief en je fb pagina al vanaf het begin :)

Beantwoorden
JO
Ingeborg van der Kamp 2017-09-30 10:49:37

Wat een leuke actie en wat een fantastische producten, waar ik als foodie echt heel veel mee kan. Ik ben gestopt met werken om meer tijd te besteden aan dingen die ik echt leuk vind, en het kookboek en de goodiebag zou ik daarbij heel goed kunnen gebruiken. Please let me win!

Beantwoorden
IN
Esther 2017-09-30 10:50:23

Een nieuw bakboek is altijd een feest, en wat deze combi extra leuk maakt is dat je meteen aan de slag kunt met een behoorlijk aantal recepten. Ik doe graag mee!

Beantwoorden
ES
Nicole 2017-09-30 10:58:18

Wel Rutger ik wil dit gewoon winnen omdat ik een grote fan ben van je! Ik heb jou bakbijbel al
en ik moet zeggen de recepten kloppen altijd! Ben zelf al jaren een groot bakfanaat maar bijleren kan
altijd he.
Grts
Nicole

Beantwoorden
NI
Anna 2017-09-30 10:58:46

Ik zou het super tof vinden om het boek te winnen (en die leuke goodybag natuurlijk) omdat ik toe ben aan nieuwe uitdagingen! Bijna alle zoete baksels uit je voorgaande boeken hebben hier op tafel gestaan. Ik ben nu wel toe aan een hartige fase?.

Beantwoorden
AN
Karin 2017-09-30 11:00:00

Wat een leuke actie. Ik zou het bak boek graag winnen. Leuke recepten on uit te proberen.
Mijn ouders heb ik jouw recepten laten zien en die zijn enthousiast aan het bakken. ??

Beantwoorden
KA
Gerda Brand 2017-09-30 11:07:38

Hallo Rutger,
Wat schrijf jij op een leuke manier en lekker duidelijk voor iedereen.
De bakbijbel staat op een keukenplank lekker in het zicht om mij te inspireren.
Wil graag je nieuwe boek hebben om ook de hartige recepten van jouw hand uit te proberen.
De goodiebag lijkt me heel fijn om nieuwe producten uit te proberen.
Jij succes met je nieuwe keukenapparaat,
Groetjes.

Beantwoorden
GE
Paulien 2017-09-30 11:11:39

Hallo Rutger. Zit met mijn mail te checken omdat ik wacht tot mijn karamelslof afgekoeld is, zodat ik hem op kan spuiten. Zie ik je winaktie voorbij komen. Wat fantastisch!!! Bij deze melding mij daar ook graag voor aan.

Beantwoorden
PA
Monica 2017-09-30 11:28:38

Wat een super leuke actie ik zou heel erg graag een hartig boek willen heb al zoveel zoete boeken
En ben met hartig niet zo goed en met jou duidelijke uitleg moet ik het toch wel kunnen proberen
En nou heel erg hopen en duimen

Beantwoorden
MO
Bea Gerard 2017-09-30 11:37:19

Goedemorgen Rutger,
Ik volg je op de voet met de heerlijke gerechten via mail f.b. En Instagram.
Gisteren nog een Carmel slof gebakken met jou recept.
Het gezin is er weer blij mee. Ik vind koken/bakken helemaal super en probeer zo goed mogelijk zonder pakjes te koken voor mijn gezin. Iets nieuws proberen doe ik elke week.
Daarom heb ik een boekenkast met mooie kookboeken.
Die van jou zal ik ook veel gebruiken.
Veel succes met je nieuwe boek.
Groetjes Bea

Beantwoorden
BE
Myrthe van V 2017-09-30 11:37:37

Ik ben zo benieuwd naar je nieuwe boek. Het lijkt me echt een aanvulling op de literatuur die er al is. Meestal bak ik toch wel zoet, maar hartig bakken lijkt me eigenlijk haast nog lekkerder. Ik hoop dat ik aan de slag mag met je nieuwe boek. Jouw recepten kloppen altijd, dus ik weet zeker dat het een succesnummer zou worden! :D Nu hopen dat ik een van de gelukkigen ben ;).

Beantwoorden
MY
Henny van Engeland 2017-09-30 11:39:26

Lijkt me super om recepten uit je nieuwe boek uit te proberen, zeker als met zo'n goed gevulde goodiebag erbij. Ik heb tot op heden al veel gebruik gemaakt van je recepten, dank daarvoor!

Beantwoorden
HE
Femke 2017-09-30 11:40:35

Ik zou mijn vrienden nu ook wel eens met goede hartige recepten naast lekkere zoeten recepten willen verrassen en met deze goodiebag maar vooral het boek zal dat zeker lukken!

Beantwoorden
FE
Francisca 2017-09-30 11:45:30

Hallo Rutger, ik kan het kookboek en goodie bag wel gebruiken want in oktober vieren we de verjaardag van mijn dochter en kunnen we wel wat hartige bak inspiratie gebruiken.

Beantwoorden
FR
Anita 2017-09-30 11:54:40

Ik hou er zo van om mijn kinderen en kleinkinderen te verwennen met wat lekkers en daarom zou ik het zo leuk vinden om met dit hartige bakboek aan de slag te gaan
Ik kan het resultaat al bijna ruiken...

Beantwoorden
AN
Janina de Graaff 2017-09-30 12:02:31

Hallo Rutger.
Doe graag mee met deze actie, eind oktober hebben wij met een groep vrienden weer onze jaarlijkse high tea.
Iedereen maakt dan iets zodat wij een tafel vol hebben.
En nu zou jou boek goed uitkomen dan ga ik zorgen voor wat hartige hapjes hapjes op de tafel.

Beantwoorden
JA
Gemma Wilson-Teeken 2017-09-30 12:03:15

Hi Rutger, waarom, waarom wil je winnen? Omdat dat heel erg leuk is. Ik ben door jou en jouw bakboeken ??begonnen met bakken. Heerlijk ontspannend is het. Nu is de volgende stap gekomen Het hartige bakboek ??De goodiebag erbij is gewoon een extra plus?

Beantwoorden
GE
Gwenda Bresser 2017-09-30 12:06:48

Beste Rutger,
Met heel plezier heb ik al veel recepten uit je Bakbijbel gemaakt. Wat een ontzettend mooi boek. Overzichtelijk met mooie illustraties. De recepten zijn heel goed opgebouwd en lukken allemaal. Zo leuk om te zien wat je zelf allemaal zelf kan maken. Dankzij jouw boek durf ik alles te bakken! Daarom lijkt Het hartige bakboek mij ook zo leuk. Niet alleen zoete taarten maar nu ook hartige taarten maken en nieuwe mogelijkheden ontdekken. En dan is de Goodiebag een heerlijk verwenpakket.

Beantwoorden
GW
Imre 2017-09-30 12:08:41

Ah ik zou dit boek super graag willen winnen! Je vorige boek heb ik ook en die recepten vind ik fantastisch! Alleen had ik wat problemen met het spritsendeeg, dat was om de een of andere manier zo stevig dat ik daar meer spierballen voor nodig had haha!

Beantwoorden
IM
Marie Jose 2017-09-30 12:08:54

Hallo Rutger,

Omdat ik alleen maar heeeeeel veeeeeel kilo's aankom van al die heerlijke zoete recepten uit jouw bakboeken, hoop ik dat er in jouw hartige bakboek ook een aantal recepten staan die niet meteen op mn heupen gaan zitten hahahaha. Want koken is toch echt mijn hobby nummer 1, maar ik wil toch ook graag wel een beetje mobiel blijven en gezond oud worden.

Dus Rutger, ik wil je geen complex aanpraten hoor :-), maar ik zou deze verantwoordelijkheid niet graag op me nemen en laat mij dat prachtige hartige bakboek van jouw winnen zodat ik evengoed kan blijven kokkerellen!

Groetjes van Marie Jose

Beantwoorden
MA
Marja 2017-09-30 12:09:39

Wat zou ik graag het bakboek en de goodiebag willen winnen voor mijn zus die ernorme bakliefheber is , maar op dit moment heel ziek is van uitgezaaide melanoomkanker en daarvoor aan het kuren is.
Wat zou het super zijn om dit aan haar te kunnen geven als oppepper, ze is zo dapper.En kan wel een leuke verassing gebruiken!Rutger wat zou dat geweldig zijn als ik dit zou winnen om haar te kunnen geven. Groet Marja

Beantwoorden
MA
Catharina 2017-09-30 12:14:21

Wat een gave actie. Dat wil ik wel winnen. Dan kan ik op mijn foodblog ook schrijven over de zaken in de goodiebag en het boek.

Beantwoorden
CA
Elma van Winsen 2017-09-30 12:19:58

Gisteren het boek gekocht,ik kon de verleiding niet weerstaan. Ben reuze blij met de bakbijbel, dus dan moet dit ook een aanwinst zijn. Even zo goed zou ik het boek wel willen winnen en de goodie bag. Dan geeff ik het boe aan mijn Belgische vriendin en de goodie bag kunnen we dan delen ;)

Beantwoorden
EL
Francien 2017-09-30 12:20:41

Ik zou heel graag dit willen winnen voor mijn man die na een heftige burn-out waar hij nog geen ei meer kon koken ( en hij kon heel goed koken )
Weer begonnen is met bakken uit de bakbijbel en nu weer langzaam de weg in de keuken gevonden krijgt ....dus daarom gun ik het mijn man heel erg . ??

Beantwoorden
FR
Riek Drost 2017-09-30 12:35:54

Jouw bakbijbel gebruiken wij erg vaak, er staan zoveel lekkere recepten in!?
We zouden nu ook graag de hartige variant willen uitproberen..! We zijn zó blij met jou!?? Bakken is nu zoveel leuker geworden, nu de meeste recepten gewoon lúkken!?

Beantwoorden
RI
Petra 2017-09-30 12:39:36

Wat een leuke actie en natuurlijk ga ik mee doen om te kijken of ik winnen kan :)
Heb al wat dingen van je website gebakken, allemaal zoet uiteraard.
Ondanks dat ik gek ben op hartig bak ik niet veel hartige dingen, dus wie daar zou ik dan mooi verandering ik kunnen brengen :)

Beantwoorden
PE
Wil 2017-09-30 12:40:42

?? O Rutger, wat zou ik dit boek graag willen hebben. Ik heb van jouw bakbijbel al heel veel recepten gemaakt en alles lukt, zo goed is alles beschreven. En nu lijkt het me heerlijk om ook de hartige recepten uit te proberen, ??alhoewel ik ook al regelmatig op jouw site iets hartigs uit zoek hoor??
Alleen jammer dat ik geen facebook heb om te kijken wie er gewonnen heeft. Kun je het ook op deze site laten zien!!

Beantwoorden
WI
Gina 2017-09-30 12:44:18

Heeeeeeeeeel graag wil ik dit winnen

Beantwoorden
GI
Dirickx Cindy 2017-09-30 12:49:22

Ik bak eigenlijk voornamelijk zoet. Deze goodie bag zou dus goed van pas komen om ook eens hartige recepten uit te proberen.

Beantwoorden
DI
Lucia 2017-09-30 12:49:42

Ik doe graag mee omdat ik nieuwsgierig ben naar alle hartigheden, ik vind het zelf vaak moeilijk om n bepaalde vulling te kiezen en denk uit jouw nieuwe boek veel inspiratie op te kunnen doen.

Beantwoorden
LU
Gesa 2017-09-30 12:55:23

Ik zou graag je hartige bak boek winnen plus de goodiebag. Ik ben helemaal weg van d bakbijbel dus deze hoort ook bij mijn verzameling. Moet dan echt tijd gaan maken om lekker te gaan bakken komende winter.

Beantwoorden
GE
Dorien 2017-09-30 13:07:42

Hoi Rutger,

Ik heb gemerkt dat jij ook dol bent op de recepten van Holtkamp. Ook ik heb de garnalen kroketten al eens gemaakt. Heerlijk. Zeer benieuwd naar de andere hartige recepten. Weer eens iets anders dan zoetigheden.

Ik maak graag kans op de goodiebag.

Beantwoorden
DO
Heidi Sour 2017-09-30 13:11:36

Ik kreeg de nieuwsbrief al ;) Je bakboek ziet er prachtig uit en ik loot graag mee.

Beantwoorden
HE
Henny van Dooren 2017-09-30 13:14:25

Wat een leuke actie. ik zou dit pakket heel graag willen winnen om de nieuwe producten uit te proberen en te serveren na gezellig met z'n allen in de keuken alles gemaakt te hebben en op te eten met een gezellig samenzijn met mijn familie. Hartige producten vallen hier ook heel goed in de smaak. ik maak heel graag kans op deze bijzonder leuke en lekkere goodiebag

Beantwoorden
HE
Carlijn 2017-09-30 13:20:11

Wat een leuke goodiebag Rutger!! Ik zou je nieuwe boek en al die andere leuke en lekkere spullen graag willen winnen. Bakken helpt me om mijn hoofd leeg te maken, heerlijk vind ik het om te doen. Wil graag dingen gaan proberen uit je nieuwe boek!!

Beantwoorden
CA
Marij Schroders 2017-09-30 13:43:31

Hoi Rutger, ik volg je al vanaf "heel Holland bakt", een favoriet programma voor mij. Leuk om te zien met hoeveel passie je bakt. Je recepten sla ik op. Ze zijn duidelijk en vooral erg lekker. Ik bak ook graag, het liefst samen met onze pleegdochter. Zij zit op speciaal onderwijs VMBO praktijk en kan het daar ook uitproberen. Wat zou het leuk zijn om haar met deze leuke goodiebag te verrassen. Niet geschoten is altijd mis zeg ik maar. Bedankt voor al je fijne recepten.

Beantwoorden
MA
Truus de Mier 2017-09-30 13:48:10

Misschien helpt het winnen van dit pakket mij over de streep om wat vaker hartig te bakken.

Groeten van Truus

Beantwoorden
TR
Lien 2017-09-30 14:03:22

Hoi Rutger, je Bakbijbel is hier een grote hit: er is ondertussen al heel wat uit gebakken. En ook diverse recepten van je site... de nieuwsbrief heb ik dus al natuurlijk! En ik ben reuze benieuwd hoe goed dit hartige boek is. Ik zou er graag een recensie over schrijven op mijn blog met een uitgeprobeerd recept erbij. Ik vind het echt superleuk dat er eens een hartig bakboek is, met name nu veel mensen minder/geen suiker willen eten. Duimen maar.

Beantwoorden
LI
Janet van den Brink 2017-09-30 14:03:41

Ik zou het super gaaf vinden als ik het zou winnen! Nieuwe dingen uitproberen is altijd leuk :) Het hartige lijktme ook superrrleuk! Ik heb de Bakbijbel al voorminn verjaardag gevraagd in iederegeval, maar een tweede bakboek is nooit mis.
Janet

Beantwoorden
JA
Marlies de Wilde 2017-09-30 14:07:54

Dit zou een bijzonder verjaardagskado zijn! Kan ik al mijn vrienden en familie verwennen met de meeste lekkere gerechten op mijn feestje. De zoete variant ligt zo'n beetje wekelijks op mijn aanrecht. Nu hopelijk wat meer hartig gaan bakken?!

Beantwoorden
MA
Lia 2017-09-30 14:10:45

graag zou ik het hartige bakboek en de goody-bag willen winnen. Ik volg je vanaf het eerste begin van heel Holland bakt en heb je andere bakboeken al. Daar put ik veel inspiratie uit. Graag zou ik de voor mij nieuwe producten uit willen proberen en deels aan mijn schoondochter willen geven omdat die net is gaan samenwonen

Beantwoorden
LI
Ineke 2017-09-30 14:16:51

Ha Rutger,
Nog maar net abonnee van je nieuwsbrief en dan nu al zo'n geweldige actie. Als (oudere) slechte slaapster
lig ik 's nachts nogal eens " te bakken". Het lijkt me heerlijk om dan jouw boek bij de hand te hebben en natuurlijk 's morgens min of meer uitgerust aan de bak te gaan!
Hartelijke groet,
Ineke

Beantwoorden
IN
Anto 2017-09-30 14:17:56

Wat een leuke actie.
Ik doe graag mee en als ik win vind ik het superleuk om de recepten uit het boek te gaan maken.

Beantwoorden
AN
Marianne 2017-09-30 14:19:59

Mijn man Rene is een enthousiaste bakker,hij is net jarig geweest en zou het helemaal te gek vinden om je boek en goodiebag te winnen!Wij zijn fan!

Beantwoorden
MA
juultje 2017-09-30 14:20:05

Hallo Rutger, bakken is liefde. Liefde voor het bakken. Maar vooral liefde voor mijn gezin. Wat verwen ik ze graag met mijn baksels. Na al jaren zoet te bakken lijkt het me erg leuk en een nieuwe uitdaging om meer hartige baksels te maken!

Beantwoorden
JU
Froukje Huisman 2017-09-30 14:28:36

Ik doe graag mee met deze winactie! Ik weet namelijk precies waarom ik het boek graag zou willen hebben: voor mijn broer. Ik bak veel en mijn broer profiteert altijd graag van mijn creaties, maar zelf iets bakken vindt hij maar gedoe, omdat hij gewoon niet weet hoe het moet. Omdat hij meer kan genieten van hartige gerechten is dit boek perfect voor hem! Kan hij eindelijk van zijn eigen creaties genieten (en kan ik een keer profiteren ;-))
Groetjes Froukje

Beantwoorden
FR
Anja 2017-09-30 14:31:00

Om inspiratie op te doen voor hartige baksel aangezien ik altijd zoete dingen bak en mijn vriendinnen de volgende keer aangenaam kan verrassen!

Beantwoorden
AN
Franca warmenhoven 2017-09-30 14:43:32

Wij zijn al fan van je bak vaardigheden vanaf heel Holland bakt de bakbijbel is fantastisch net als je workshop die we in november weer gaan volgen in Hilversum ! Dus ben super benieuwd Naar deze hartige variant met super leuke goodybag tuurlijk !

Beantwoorden
FR
Christa Körmeling 2017-09-30 14:49:05

Ik zou graag het Hartige Bakboek en de goodiebag willen winnen. Ik kan dan direct aan de slag aangezien vrijwel al mijn bakboeken en -materiaal in de opslag staan.

Beantwoorden
CH
Laura Geerlings 2017-09-30 14:50:27

Als ik naar de reacties kijk is de kans van het winnen van je hartige kookboek 1 op een miljoen bakfans van je, dus ondergetekende ook!!! Wie niet waagt die verliest al is dat met je recepten niet zo, daar win ik altijd smullers mee. En dat is toch je bedoeling. GA ZO DOOR.

Beantwoorden
LA
Petra O'Neill 2017-09-30 14:59:34

Jammer Rutger ! Boek heb ik net gekregen voor mijn verjaardag ( Bol. com bon ), maar ik had toch wel graag de Goodiebag gewonnen, want er zitten leuke dingen in.
Het is echt een Super boek kan het iedereen aanraden.
Dan maar op naar de volgende Win kans....en het volgende boek

Beantwoorden
PE
Miranda 2017-09-30 15:02:58

Al een tijdje maak ik online gebruik van je leuke recepten en tips voor lekkere zoetigheid, maar het fysiek in een kookboek bladeren blijft toch het allerleukst! Enne al die handige dingen in de goodie bag komen ook goed van pas!

Beantwoorden
MI
Petra 2017-09-30 15:09:37

O Rutger, wat een leuke actie. Die nieuwsbrief komt al geregeld binnen (dankdankdank!) maar die goodiebag wil ik best winnen. Dat hartige bakboek wil ik ook graag! (natuurlijk) Anders komt het er ook wel, maar dan moet ik nog flink wat geduld hebben. Succes met het uitkiezen van de gelukkigen!

Beantwoorden
PE
Tessa 2017-09-30 15:13:46

Ik ben gek op bakken en koken en volgende week ga ik voor het eerst op mezelf wonen, dus dan komt dit bakboek heel erg goed van pas!

Beantwoorden
TE
Margot 2017-09-30 15:14:39

Wat een ontzettend leuke actie en wat een originele reacties van de mensen die meedoen!

Zo'n originele reactie heb ik niet.... De enige reden dat ik graag zou willen winnen is omdat bakken een enorme passie van me is! Een inspanning die zorgt voor pure ontspanning!!

Beantwoorden
MA
Monique 2017-09-30 15:15:51

Ik maak regelmatig een van je recepten, waar tenminste een aanpassing naar gluten/lactosevrij mogelijk is.
Het kookboek zou ik graag winnen en de goodybag is natuurlijk de kers op je taart .

Beantwoorden
MO
Rosalie 2017-09-30 15:21:16

Het hartige bakboek staat eigenlijk op mijn verlanglijstje voor Kerst (ja, nu al ;-)), maar het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als ik het al kan gebruiken voor het kerstdiner! Vooraf lekker borrelen met manchegokoekjes erbij, dan een soepje vooraf met spelt-bierbrood met kaas en uien... ook de paté en croûte lijkt me geschikt voor een decembers feestmaal! En voor het dessert haal ik gewoon een van je andere boeken uit m'n kast :)

Beantwoorden
RO
Janke 2017-09-30 15:25:39

Net als vele andere bakfans zou ik ook graag het hartige bakboek en de goodiebag winnen! :-) Langzamerhand verzamel ik steeds meer bakspulletjes om met regelmaat in de weekenden te kunnen gaan bakken en nieuwe recepten uit te proberen. Inmiddels uitgemond in een mooie hobby. Ik haal veel recepten van jouw website en bewaar de lekkerste recepten in een speciale map. Begin volgend jaar kom ik dichterbij familie te wonen en met mijn moeder heb ik al plannen om dan vaker samen te gaan bakken. Een mooie uitdaging en heel leuk om dan samen de hartige gerechten uit jouw bakboek te gaan uitproberen!

Beantwoorden
JA
Mirjam 2017-09-30 15:31:29

Hoi Rutger, om nog meer te kunnen leren, experimenteren, uit te delen en mijn bakkennis uit te breiden van zoet naar ook hartig doe ik graag mee met de wedstrijd. Bij iedere verjaardag wordt er uitgebreid gebakken en zoveel mogelijk in de tijd die mij rest naast mijn werk als kraamverzorgende.
Voor mijn werk is het ook handig wat makkelijke hartige recepten paraat te hebben om de newborn ouders een goede maaltijd te bieden die bijvoorbeeld alleen nog even in de oven hoeft;-)
Kortom, zowel thuis als op het werk komen je boek en de goodiebag goed van pas.

Beantwoorden
MI
Mia 2017-09-30 15:37:54

Kort en simpel, als je hartige bakboek net zo fantastisch is als je zoete, zou ik dat dolgraag willen winnen.
De nieuwsbrief ontvang ik al.

Beantwoorden
MI
Natasja 2017-09-30 15:38:49

Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Wat een ontzettend mooi gevulde goodiebag en jouw nieuwe bakboek staat op mijn lijstje. Ik heb al veel lekkere dingen gezien die ik zou willen maken! Nu ben ik niet de enige die reageert, maar wie niet waagt, die niet wint!

Beantwoorden
NA
Margot Bex 2017-09-30 15:51:50

Mooie actie Rutger, graag wil ik meedoen want over bakken zou ik nog veel kunnen leren

Beantwoorden
MA
jacqueline schansman 2017-09-30 15:58:53

ik zou het graag willen winnen omdat ik wel nieuwe inspiratie kan gebruiken

Beantwoorden
JA
Elisabeth 2017-09-30 16:00:16

Ik doe heel graag mee met deze actie. Volgende week krijg ik mijn nieuwe oven en daar ben ik heel blij mee.
Ik ben heel benieuwd hoe de nieuwe oven bakt.

Beantwoorden
EL
Wendy 2017-09-30 16:23:45

Graag zou ik dit mooie boek en goodiebag willen winnen, zodat ik inplaats van zoete lekkernijen. Eens de rest van de familie kan verblijen met hartige lekkernijen. Die zij veel lekkerder vinden.

Beantwoorden
WE
Caatje 2017-09-30 16:32:33

Vreemd dat er zoveel zoetsappige reacties zijn om een hartig kookboek te winnen :p
Overigens zou ik er ook geen bezwaar tegen hebben om dat boek in mijn kast te hebben staan hoor ;)

Beantwoorden
CA
Kima 2017-09-30 17:08:58

WoW, dit is gewoon leuk om te winnen!!
Niet meer en niet minder??‍??

Beantwoorden
KI
marita 2017-09-30 17:19:17

Leuk, ik bak graag voornamelijk zoet, hartig bakken is een nieuwe uitdaging. Het is in iedergeval een mooi gevulde goodiebag, altijd welkom !

Beantwoorden
MA
Joke 2017-09-30 17:44:42

Zou graag het hartige bakboek willen. Waarom? Omdat ik het nog niet heb, heel graag bak en vooral omdat ik nog nooit iets heb gewonnen!!!!

Beantwoorden
JO
Maaike 2017-09-30 18:12:28

Hallo Rutger,
Wat een superleuke actie, ik zou heel graag je nieuwe boek willen winnen. Je vorige boek heb ik en daar heb ik al verschillende recepten van uitgeprobeerd. Ik vind ze heerlijk, maar ik zou ook graag wat hartige recepten willen proberen en die goodiebag lijkt mij ook super!! Ik ga duimen!!

Beantwoorden
MA
Gina 2017-09-30 18:15:08

ohhhh wat leuk ik doe heel graag mee ,heb ook de bak bijbel waar ik compleet verslaafd aan ben dus waag heel graag een gokje

Beantwoorden
GI
Michelle 2017-09-30 18:22:44

Ik zou zo graag een keer zelf kroketten willen maken en ik denk dat dit hartige bakboek me hierbij goed kan helpen.

Beantwoorden
MI
Evelyn van Zijl 2017-09-30 18:37:14

Ik ben net nieuw hier.
Wat een super leuke site.
Ik ben van plan om een heleboel recepten te gaan maken.
Het hartige bakboek lijkt me ook geweldig om te hebben!

Beantwoorden
EV
Eline bakker 2017-09-30 18:46:44

Ik zou graag winnen! Een uitdaging om iets nieuws te proberen en zeker iets lekkers uit jou bakboek!

Beantwoorden
EL
Sjobo 2017-09-30 18:59:48

Hallo Rutger,
Bakken zorgt voor ontspanning en de resultaten voor blije gezichten....wat wil een mens nog meer!?
Ik houd me aanbevolen...

Beantwoorden
SJ
Joke 2017-09-30 19:10:13

Hallo Rutger
heel graag zou ik het hartige bakboek willen winnen
Het zoete heb ik al heb al vele recepten uit geprobeerd
en zou het leuk zijn om als ik in Nov 77jaar wordt om dan heerlijke hartige hapjes te kunnen presenteren
lijkt me enig en heerlijk Wens je nog heel veel succes en dat we nog maar heel lang mogen genieten van jou recepten Groetjes Joke

Beantwoorden
JO
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.