Sinds vorige maand ligt mijn nieuwe bakboek Masterclass Cakes in de boekwinkels. In dit boek laat ik je zien hoe je de lekkerste cakes bakt. Van chocoladecake tot rum-rozijnentulband en van de lekkerste carrot cake tot opgerolde cake met mokkavulling. Met 40 cakerecepten weet ik zeker dat je met dit boek altijd een lekkere cake op tafel kunt zetten!

Masterclass cakes

Kan jouw (schoon)moeder wel een Masterclass Cakes gebruiken?

Omdat het bijna moederdag is heb ik samen met mijn uitgever en Baktotaal Bouwhuis een toffe winactie voor je! Is jouw (schoon)moeder gek van bakken? Of kan ze juist wel een mini-cursus cake bakken gebruiken, omdat er altijd iets uit de oven komt dat op alles behalve cake lijkt? Lees dan snel verder!

Win Masterclass Cakes

Wat kun je winnen?

Uit alle reacties op dit artikel kies ik 10 winnaars die een exemplaar van Masterclass Cakes winnen. Daarnaast mag ik één van die winnaars extra gelukkig maken met een cadeaubon ter waarde van 100 euro van Baktotaal Bouwhuis. Daar vind je echt alles om te bakken, van cakevorm tot prachtige tulbandvorm en van bloem tot noten. Het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder dus!

Win Masterclass Cakes

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op één van de 10 bakboeken en die toffe cadeaubon? Laat dan in een reactie achter waarom jouw (schoon)moeder wel een Masterclass Cakes nodig heeft. De leukste, origineelste en verrassendste inzendingen worden beloond! Je kunt meedoen tot dinsdag 7 mei!

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt op instagram en hebben persoonlijk een mail gehad.

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (757)
Josee 2019-05-03 06:46:22

Mijn moeder is niet een ontzettende bakker, maar een cake wil er nog wel eens uit de oven komen. Helaas worden daarvoor (wat mij betreft onnodig) nog allemaal pakjes voor gebruikt. Tijd dus voor een boek met wat leuke cakerecepten!

Beantwoorden
JO
Stef van der Baan 2019-05-03 06:56:56

Hoi Rutger,

Ik ben Stef van der Baan en ik ben bijna 5 jaar. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn mama! Zo heb ik een mooi Moederdag kado! Mama houd van bakken en ik ook! Het liefst maak ik cake of cakejes want dan mag ik helpen en de spatel aflikken, dat is bijna nog lekkerder dan de cake zelf!

Doei!

Stef van der Baan en papa.

Beantwoorden
ST
s.testerink 2019-05-03 06:58:23

Zou graag meedoen met mijn schoondochter sinds dat ze samen woont (september 2018) staat de oven daar geregeld aan, nu heeft ze flink wat recepten van mij meegekregen en toch wordt er gebakken met van die kant en klaar pakken😟 Dat kan toch niet!! Vandaar dat zei een geschikte kandidaat is voor een masterclas bakken zodat mijn zoon weer kwaliteit taarten te eten krijgt😉

Beantwoorden
S.
Linda 2019-05-03 07:00:37

Ik zou hem graag zelf winnen. Door omdat ik moeder ben van 2 kids met koemelk allergie. Hierdoor ben ik genoodzaakt om al onze taarten en cakes zelf te bakken. Gelukkig geeft het bakken mij ook veel ontspanning, en vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Beantwoorden
LI
Laura 2019-05-03 07:01:13

Goedemorgen Rutger,
Leuk leuk leuk.. Ik zou deze workshop graag aan mijn moeder geven.
Zij bakte vroeger ieder weekend iets lekkers voor de familie maar sinds ik het stokje overgenomen heb doet ze dit niet meer.
Ik maak ieder weekend wat lekkers en meestal vraag ik dan in de (schoon)familie wat ze lekker vinden.. cake komt er nogal vaak uit.
Mijn moeder heeft alleen maar familierecepten gebruikt al die tijd, dus een vernieuwend boek met bijbehorend shoptegoed zou haar weer heel enthousiast maken denk ik om te gaan bakken met haar kleinkinderen.. zeker met dit heerlijke bakweer!
Veel succes en groetjes,
Laura

Beantwoorden
LA
Wendy van Rooij 2019-05-03 07:04:24

Mijn schoonmoeder zou het super vinden om de masterclass te doen. Ze vind bakken erg leuk. Ze heeft ook voor onze zoon (haar 1ste kleinzoon) een berencake gemaakt. Maar nieuwe technieken en smaken uitproberen doet ze ook vaak en daarom gun ik het haar (en stiekem hoop ik dat ze mij daarna les geeft)

Beantwoorden
WE
s.testerink 2019-05-03 07:08:53

Zou graag mijn schoondochter willen opgeven, sinds ze samenwoont bakt ze regelmatig maar uit pak 😟 heb haar veel goede recepten gegeven maar toch bakt ze uit pak, ik krijg als antwoord " makkelijk kan niets misgaan". Dit kan echt niet 😢 vandaar dat een masterclass echt op zijn plek is, wordt zoon lief ook ontzettend blij van 😉 (volgens mij was mijn eerste reactie mis gegaan, zo niet sorry voor deze tweede).

Beantwoorden
S.
Francis de Jong 2019-05-03 07:10:32

Mijn lieve mama moet winnen!!! En waarom dan wel? Zodat ze mij het boek kan schenken. Zelf ook moeder van 2 kinderen.
Met dit boek kan ik mijn moeder trakteren op de lekkerste cakes en kan ik eens voor haar zorgen!

Beantwoorden
FR
Trien van putten 2019-05-03 07:12:34

Ik ben wel de schoonmoeder maar, mijn schoondochter boeit het allemaal niet zo wat ik doe. Ik maak wel iederjaar met de verjaardagen van mijn kleinkinderen cupcakejes voor traktaties op school . Ik vind bakken echt ontzettend Fijn en leuk om te doen. Dus geef ik mij zelf op. 😂🥰🥰

Beantwoorden
TR
Jens 2019-05-03 07:15:59

Ik doe mee voor mijn moeder , ze is een schat van een vrouw en bakt wel eens een cake dmv zo'n pakje niet erg lekker natuurlijk daarom zou ik haar dit graag geven.
Waarom zodat als we weer een keer op visite komen dat we ook een stukje smakkelijke cake bij de koffie krijgen.

Beantwoorden
JE
Nathalie van wolferen 2019-05-03 07:16:34

Vroeger bakte mijn moeder met verjaardagen zelf appeltaart en maakte eigengemaakte kwarktaart..maar een cake dat heb ik haar denk ik nog nooit zien doen en het lijkt me superleuk om met mijn lieve moeder mijn bakpassie te delen.

Mijn schoonmoeder is ook een lieverd en ze kookt graag
Ik heb wel eens een recept van haar nagemaakt
Het zou leuk zijn om met haar dan mijn"ding" te delen

Dus ik hoop dat ik t boek win
Zodat ik met hun samen zelf een bakmoment kan gaan organiseren!!

Beantwoorden
NA
Anne-Mieke 2019-05-03 07:16:47

Omdat ik zwanger ben en op m'n kraambed wel verwend wil worden met jouw heerlijke cakes! En mijn moeder kan heerlijk bakken, maar wat nieuwe inspiratie kan geen kwaad... ;-)

Beantwoorden
AN
Anne-Mieke 2019-05-03 07:19:11

Omdat ik zwanger ben en op m'n kraambed wel verwend wil worden met jouw heerlijke cakes! Mijn lieve moeder kan heerlijk bakken, maar een beetje nieuwe inspiratie kan geen kwaad... ;-)

Beantwoorden
AN
Heleen 2019-05-03 07:20:33

Mijn schoonmoeder kookt en bakt heel erg veel en ze is gek op kookboeken. Het zou voor haar een geweldige verrassing zijn om het boek "Masterclass cakes" te winnen!

Beantwoorden
HE
Esmeralda Geerts 2019-05-03 07:23:07

Omdat ik de liefde voor het bakken van mijn moeder heb. Mijn allerliefste moeder! Ze is op 14 mei jarig. Wat een leuke verrassing zou dit zijn.

Beantwoorden
ES
Mellanie Gernaert-Schol 2019-05-03 07:34:56

Ik zou deze wel willen winnen voor mijn moeder. Ze vindt het wel leuk om te bakken, maar ze kan alleen de standaard dingen, dus een mooi bakboek zou wel heel leuk zijn!

Beantwoorden
ME
Doreth de Geus 2019-05-03 07:37:03

Ik heb helaas geen moeder meer Schoonmoeder is niet meer in staat om te bakken, maar ik wel doe het heel graag. Heb jou andere boeken al behalve deze. En aangezien ik op 13 mei jarig ben 1 dag na moederdag lijk het mij geweldig om jou boek en de cheque 😊 te winnen

Groetjes
doreth

Beantwoorden
DO
angelique 2019-05-03 07:38:03

Heel cliché natuurlijk maar gewoon omdat mijn moeder de beste, liefste de meest geweldige moeder is. Niet meer niet minder. Punt 😊

Beantwoorden
AN
Angelique Ernst 2019-05-03 07:38:56

Door mijn moeder ben ik gaan bakken, toen ik klein was bakten we samen cake en koekjes. Ik zou het heel leuk vinden om samen met m’n moeder de cakes uit je nieuwe boek te maken.

Beantwoorden
AN
Mies 2019-05-03 07:42:29

Ik snap echt niet hoe ze t voor elkaar krijgt. Maar elke cake smaakt anders en eigenlijk nooit zoals het zou moeten. Zelfs de cake waar alleen water bij moet weet ze nog om te toveren tot een totale catastrofe. Soms als beton, dan weer als een vormloos en smaakloos geval....en als je vraagt hoe ze dat doet...ach...gewoon, zegt ze dan, een beetje proberen en experimenteren. En Ik?!?! Ik trap er elke keer weer in. Tegen beter weten in zeg ik altijd "ja lekker" op vraag "stukje cake?"
Misschien kan ik de volgende keer overtuigd ja zeggen met de wetenschap dat ze het recept uit een boek heeft. 😉

Beantwoorden
MI
Joke Verweij 2019-05-03 07:43:11

Omdat ik ze altijd moet bakken. Dan kan ze het zelf en kan ik haar mooie nieuwe bakblikken lenen😜🤪

Beantwoorden
JO
Lisette Van Weenen 2019-05-03 07:43:35

Ik zou heel graag willen winnen, omdat mijn moeder met zo vam bakken hield als ik. Lekkere recepten knipte zij uit boekjes en plakte ze in een schriftje. Een langere tijd heeft zij geen goede oven gehad, maar een combimagnetron waarbij alles achterin verbrandde en voorin niet gaar werd. Nu heeft zij eindelijk een nieuwe prachtige oven en zou het onwijs leuk zijn om met dit boek haar hobby weer nieuw leven in te blazen. Natuurlijk help ik haar graag mee.

Beantwoorden
LI
Milou 2019-05-03 07:43:55

Mijn moeder verdient dit boek, omdat ik dit jaar niet met Moederdag thuis zal zijn. Op dit moment ben ik in Australië en moet ze mij al een poosje missen. Het zou leuk zijn als mijn moeder dit boek zou mogen ontvangen en mij kan verwelkomen met een heerlijke cake als ik terug kom!

Beantwoorden
MI
Janet Blij 2019-05-03 07:45:06

Mijn schoonmoeder kan wel een masterclass cakes gebruiken want ze bakt alleen uit een pakje en ik vind toch echt dat je veel lekkerder bakt en veel
Meer kunt variëren met goede “eigen gemaakte” recepten

Ze is trouwens de aller aller liefste schoonmoeder die je je maar voor kunt stellen

Beantwoorden
JA
Magriet 2019-05-03 07:45:49

Op de baksels uit je boek kan ik me nu al verheugen. Alleen daarom al gun ik mijn moeder dit boek....... En natuurlijk ook omdat ze de leukste, liefste, grappiste moeder is!

Beantwoorden
MA
Gina 2019-05-03 07:47:21

Helaas geen moeder meer , maar ik hou haar in ere met veel liefde en heel veel baksels. Mijn moeder was dol op alles vooral op cake ,en taart.
waag graag een kans ,en bak dan een heerlijke cake uit je nieuwste boek,om haar te eren

Beantwoorden
GI
Annick 2019-05-03 07:47:28

Omdat ik jaar in, jaar uit, bij alle familie etentjes het desserts of iets lekkers bij de koffie mag verzorgen, lijkt het mij super leuk als mijn moeder met dit boek deze taak van mij over kan nemen. Tot nu toe laten haar vaardigheden en originele recepten wat te wensen over, dus Masterclass Cakes is meer dan welkom!! (+ dat ik natuurlijk een fantastische, lieve, zorgzame moeder heb, net als alle andere moeders/schoonmoeder ;))

Beantwoorden
AN
Marian 2019-05-03 07:50:50

Mag ik mijzelf als moeder ook opgeven? Omdat ik graag bak en er altijd bij te leren valt waardoor ik mijn gezin vaker kan verrassen met lekkere baksels. (en ze mij een nog leukere/lievere moeder vinden?)

Beantwoorden
MA
Lian van Gijs 2019-05-03 07:54:53

Wat een leuke actie!! Voor mijn schoonmoeder, ze is een echte bakgek en we bakken soms samen bij grote familie feesten. Zou geweldig zijn daar jouw recepten te vertellen en laten proeven!

Beantwoorden
LI
Marijke de Jong 2019-05-03 07:55:57

Helaas is mijn moeder al lang geleden overleden en heb ik zelf geen kinderen, maar bak wel veel voor de visite.
De Bakbijbel en Koekjesbijbel heb ik al wel en zoek daar de lekkerste recepten uit.
Graag wil daarom mee doen om in aanmerking te komen voor dit prachtige, nieuwe boek van Rutger.
Liefs van Marijke

Beantwoorden
MA
Eline 2019-05-03 07:56:17

Ik wil het boek graag voor mijn moeder winnen. Mijn vader was de bakker in huis en na zijn dood heeft mijn moeder haar culinaire inpiratie en aspiraties tamelijk laten versloffen. Later dit jaar gaat ze verhuizen. Misschien krijgt ze met jouw boek weer een beetje de smaak te pakken. En die tegoedbon zou ook meer dan welkom zijn. Ik heb namelijk wél de kookdromen van mijn vader geërfd.

Beantwoorden
EL
Marian van Velzen 2019-05-03 07:57:39

Mijn schone zonen zijn altijd erg enthousiast over mijn baksels. Niet omdat dat sociaal wenselijk is, maar omdat ze het echt lekker vinden. Omdat ik vind dat je nooit te oud bent om te leren en ik mij wil blijven ontwikkelen, ook op bakgebied, wil ik graag meedoen aan deze wedstrijd.

Beantwoorden
MA
Marijke de Jong 2019-05-03 08:00:30

Helaas is mijn moeder al lang geleden overleden, maar het bakken heb ik van haar geleerd.
De Bakbijbel en Koekjesbijbel heb ik al wel en zoek daar de lekkerste recepten uit.
Graag wil daarom mee doen om in aanmerking te komen voor dit prachtige, nieuwe boek van Rutger.
Liefs van Marijke

Beantwoorden
MA
Joke Coerts 2019-05-03 08:01:53

Mijn moeder verbaasd zich iedere keer weer over wat ik allemaal voor creaties ik op tafel zet met verjaardagen. Ze zegt dan ook altijd, "dat bakken heeft ze niet van mij geërfd"
Ik zou haar daarom graag dit boek gunnen om samen te kijken of er toch misschien een baktalent in haar schuilt.

Beantwoorden
JO
Lillian 2019-05-03 08:02:18

Niet voor mijn moeder of schoonmoeder maar voor mijn schoondochter zou ik graag het boek willen winnen.
Het is een lieverd en zou erg blij zijn met het prachtige boek.

Beantwoorden
LI
Marian Rozendom 2019-05-03 08:03:06

Ik zou dit boek graag gesigneerd door jou willen winnen voor Tiny de tante van mijn man. Ze is dol op bakken uit jouw bakboeken en heeft ze allemaal gesigneerd. Dit jaar had ze wegens omstandigheden geen tijd om naar Almere te gaan om je nieuwe boek gesigneerd te komen kopen. Nu moet ze wachten tot festival zoet in de zomer. (Ze wil het boek niet zomaar in de winkel kopen, dan het jij het niet gesigneerd) Dit duurt nog wel erg lang voor deze lekkere recepten. ( De geur van de appelkruimelcake komt uit de oven terwijl ik dit typ.)
Tiny bakt bijna dagelijk, want iedereen is altijd welkom en komt ook graag al het lekkers proeven.
Daarbij komt dat ze een hele lieve moeder is voor haar 3 zoons. Dus dit cadeau voor moederdag zou ik haar heel erg gunnen!

Beantwoorden
MA
Elles 2019-05-03 08:03:07

Mijn moeder is niet zo enorm van het bakken, dat heb ik van mijn beide oma's. Maar samen dingen doen met mijn moeder vind ik supergezellig! Ik kan haar vast wel overhalen, helemaal zodra ze dit artikel heeft gelezen! Samen doen is altijd fijner en mijn moeder is de tofste! Die verdient dit!

Beantwoorden
EL
Milou 2019-05-03 08:03:11

Mijn moeder houdt niet zo van bakken, maar mijn oma daarentegen wel! Als klein meisje ging ik altijd samen met mijn oma pannenkoeken, wafels en natuurlijk cake bakken en omdat ze al haar hele leven hetzelfde cakerecept gebruikt, leek het mij leuk om haar dit boek cadeau te geven, zodat we net als vroeger samen kunnen bakken en nieuwe recepten kunnen uitproberen!

Beantwoorden
MI
Kristel 2019-05-03 08:07:37

Hoi Hoi!
Ik zou graag winnen voor mijn allerliefste mama, mijn bakkermaatje. Elke week bakken we samen brood, cake, vlaai, koekjes. Soms doen we ook workshops samen. Ook voor het versieren met icing, botercreme en sugarpaste lukt ons al aardig. (Al moet ik toegeven dat mama haar roosjes ALTIJD mooier zijn dan die van mij. Stik jaloers ben ik daarop 🤫)
En ook de familie is altijd blij. Als we bakken maken we altijd veeeeel te veeeeel😂. Weggooien is zonde.
Ik heb al verschillende boeken van je, en masterclass cakes staat nog op mijn wishlist. 🤞🏻🍀🙏🏻
Het zou echt een mooie verrassing zijn 🥳❤️

Beantwoorden
KR
Yentl Lenoire 2019-05-03 08:08:15

Mijn moeder is een echte knutselkok! La open, blind pakken en dan wel in de pan of in het deeg mikken. Vaak is het niet te pruimen, maar als goede dochters eten we het altijd lijdzaam op. Het is geen uitzondering dat er later thuis of onderweg alsnog iets eetbaars wordt verorberd. Red mij, mijn zusjes, schoonbroer en kleine neefje uit deze al jaren durende nachtmerrie! Kunnen we eindelijk eens vol overtuiging zeggen: mam, dat heb je heerlijk gebakken!

Beantwoorden
YE
Rowaan 2019-05-03 08:11:48

Ohhh wat zal zij dit cadeau geweldig vinden. Vroeger als kind zijnde bakte we samen en mocht ik altijd de deeghaken na het mixen aflikken. Nu woon ik op mezelf en heb ik een lieve vriend en dochtertje. Ik sta zelf ook graag te bakken, helaas ging het van de week zelf fout met bakken van jawel een cake..... kan helaas geen foto toevoegen maar ik kan je vertellen het is een krumelcake geworden ipv een hele cake. Maar ook mijn dochtertje komt altijd bij mij kijen en ook zij krijgt de deeghaken van mij.
Hoe leuk zal het zijn om met zijn drietjes 3 generaties te bakken. Daar past dan zo'n mooi boek wel bij. En mijn moeder zal dit geweldig vinden met haar dochter en kleindochter.
Ze is zo'n lieve en mooie vrouw staat altijd voor ons klaar, nu wil ik haar verrassen!

Groetjes Shirley

Beantwoorden
RO
Marian 2019-05-03 08:12:38

Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn moeder! Ze kan goed bakken, maar door gebrek aan inspiratie pakt ze meestal de kant-en-klaar-mix. Hopelijk krijgt ze met dit boek weer veel nieuwe inspiratie!

Beantwoorden
MA
Milou 2019-05-03 08:12:48

Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn oma😊 Als kind bakte ik vroeg al altijd elke vrijdagmiddag samen met haar pannenkoeken, wafels, koekjes en natuurlijk cake. Door haar ben ik steeds meer gaan bakken en omdat ik het leuk zou vinden om weer samen met mijn oma te gaan bakken en haar graag in het zonnetje wil zetten, gun ik haar dit boek. (En misschien lukt het dan om mijn moeder ook aan te steken met het bak-virus😉)

Beantwoorden
MI
Marit 2019-05-03 08:14:44

Mijn moeder houdt ontzettend van bakken, en maakt haast elk weekend wel iets lekkers klaar. Maar een beetje nieuwe inspiratie is natuurlijk nooit weg. Kunnen wij nog meer lekkers proeven 😊 Een bakboek vindt ze zo leuk om te krijgen dat ze er iedere keer weer opnieuw, gewoon in zit te bladeren/lezen.

Beantwoorden
MA
Ans kniesmeijer 2019-05-03 08:16:32

Helaas heb ik geen moeder meer, en mijn schoonmoeder kan het niet meer. Ik zou hem graag zelf winnen om een cake te bakken voor mijn schoonmoeder. Zodat het toch een moederdag cadeau is.

Beantwoorden
AN
Fraukje 2019-05-03 08:17:04

Oooohhh! Ik ben een moeder, mag ik mezelf ook opgeven? 😬 Ik kan best goed koken, maar bakken niet. Ik gooi eigenlijk alles weg wat ik bak, omdat het niet lekker is.

Beantwoorden
FR
Manda Visser 2019-05-03 08:17:32

Geen moeder of schoonmoeder meer...ben zelf ook moeder, nog nooit moederdag gevierd. Heb jarenlang in het buitenland gewoond en daar werd moederdag niet ‘gevierd’. Dus dit boek zou dan mijn eerste moederdagcadeau zijn

Beantwoorden
MA
Judith 2019-05-03 08:18:20

Mijn schoonmoeder houdt van lekker eten en smult van alle lekkere baksels die ik voor haar maak. 'Er lukt mij zelf niet', is een veel gehoorde uitspraak. Nu ze met pensioen is, heeft ze genoeg tijd om te oefenen en te bakken voor haar (klein) kinderen.
Met Masterclass Cakes gaat dat vast en zeker lukken.

Beantwoorden
JU
Lucia 2019-05-03 08:19:22

Als tiener hielp ik mijn moeder thuis
bij het schoonhouden van het huis
dat was niet altijd even leuk
om te moeten poetsen en strijken zonder kreuk
maar op vrijdag aan het eind van de dag
mocht ik met meel, boter, suiker en eieren aan de slag
dat was het leukste klusje van de week
het bakken van de weekend cake
mijn moeder is er al jaren niet meer
maar het weekend bakken hou ik in eer
dus doe ik mee voor dit mooie boek
voor als ik eens een lekker nieuw receptje zoek.

Beantwoorden
LU
Goitske Buurman 2019-05-03 08:20:37

Ik wil hem heel graag winnen voor mijn schoonmoeder!
Mijn schoonmoeder heeft mij met liefde in huis gehaald toen ik thuis niet meer kon wonen met de een grote knuffel en de tekst zo nu heb ik er een dochter bij.
Ondertussen zijn we ruim 18 jaar verder en is ze 4 kleinkinderen (2 van ons en 2 van mijn schoonzusjes) rijker. Ze doet alles voor haar (schoon)kinderen en kleinkinderen en stopt overal veel liefde in.
Maar ik heb nog nooit een cake uit haar oven zien komen! Mijn kinderen Jan (6) en Teun (5) staan vanaf dat ze ongeveer anderhalf zijn al bij mij in de keuken te helpen met bakken en zijn zover dat ik bijna niet meer nodig ben. Dus ik denk dat zij oma wel een bakles kunnen geven alleen is daar wel een masterclass cakes voor nodig! Jan kan ondertussen lezen dus als hij het samen met oma doet komt vast alles goed!
En het leuke is dat mijn kinderen ook graag in het appartementencomplex waar opa en oma wonen cuocakes etc uitdelen, we hadden speciaal voor Koningsdag cupcakes gemaakt voor opa en oma maar ook om uit te delen bij de buren (tekst van Teun was je mag 1 maar ook 2 cupcakes en aangezien 1 van de buren vroeg wat ze kosten was het vervolgens bij elke deur en het kost helemaal niks! Ze zijn gratis want het is Koningsdag! Kortom met liefde kun je bakken maar met nog meer liefde deel je het ook uit!

Beantwoorden
GO
Monique 2019-05-03 08:22:26

Helaas, ik heb geen schoonmoeder, ook geen moeder Meer sinds 2015. Ik had het ze anders zeker gegund, beiden konden niet bakken, deden wel hun best. Zrlf ben ik.moeder. Geen schoonmoeder. Ooit word ik dat wel denk ik. Zou toch fijn zijn om nu alvast te mogen oefenen met dit mooie boek, zodat ik de bakskills aan mn toekomstige schoondochter kan doorgeven. Kan nu nog oefenen, straks is het te laat

Beantwoorden
MO
Wendy 2019-05-03 08:24:56

Ik zou deze graag willen winnen voor mijn moeder, omdat ze geweldig is en altijd goede tips heeft.

Beantwoorden
WE
Riky 2019-05-03 08:25:31

Hallo Rutger
Dit boek heb ik gekregen voor mijn verjaardag, een super mooi boek!
Maar ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter die ook heel graag bakt.
Groetjes Riky

Beantwoorden
RI
Goitske 2019-05-03 08:25:41

Ik wil hem heel graag winnen voor mijn schoonmoeder!
Mijn schoonmoeder heeft mij met liefde in huis gehaald toen ik thuis niet meer kon wonen met de een grote knuffel en de tekst zo nu heb ik er een dochter bij.
Ondertussen zijn we ruim 18 jaar verder en is ze 4 kleinkinderen (2 van ons en 2 van mijn schoonzusjes) rijker. Ze doet alles voor haar (schoon)kinderen en kleinkinderen en stopt overal veel liefde in.
Maar ik heb nog nooit een cake uit haar oven zien komen! Mijn kinderen Jan (6) en Teun (5) staan vanaf dat ze ongeveer anderhalf zijn al bij mij in de keuken te helpen met bakken en zijn zover dat ik bijna niet meer nodig ben. Dus ik denk dat zij oma wel een bakles kunnen geven alleen is daar wel een masterclass cakes voor nodig! Jan kan ondertussen lezen dus als hij het samen met oma doet komt vast alles goed!

En het leuke is dat mijn kinderen ook graag in het appartementencomplex waar opa en oma wonen cupcakes etc uitdelen, we hadden speciaal voor Koningsdag cupcakes gemaakt voor opa en oma maar ook om uit te delen bij de buren (tekst van Teun was je mag 1 maar ook 2 cupcakes en aangezien 1 van de buren vroeg wat ze kosten was het vervolgens bij elke deur en het kost helemaal niks! Ze zijn gratis want het is Koningsdag!

Kortom met liefde kun je bakken maar met nog meer liefde deel je het ook uit! Dus ik hoop dat dit het zetje is dat oma weer lekker de keuken in gaat!

Beantwoorden
GO
Meike 2019-05-03 08:26:40

Hoi Rutger,
Mijn moeder is heel geschikt voor dit bakboek. Ze probeert veel uit maar meer dan een gewone cake komt er vaak niet van de grond. Daarnaast mislukt die nog wel eens. Ik wil haar graag verrassen met dit bakboek zodat ze nog meer kan proberen (zonder pakjes) en deze recepten gaan vast wel lukken!

Beantwoorden
ME
Nellina 2019-05-03 08:27:54

Doordat mijn moeder altijd een bakkerij heeft gehad is de liefde voor bakken met de paplepel er ingegoten. Helaas is mijn moeder chronisch ziek geworden waardoor ze afscheid moest nemen van de patisserie. Ze is nog steeds mijn beste criticus en haar liefde voor bakken is onveranderd. Hoe mooi zou het zijn om deze prijs aan haar te kunnen schenken? Graag zou ik dus kans willen maken op deze prijs!

Beantwoorden
NE
Goitske 2019-05-03 08:29:44

Ik wil hem heel graag winnen voor mijn schoonmoeder!

Mijn schoonmoeder heeft mij met liefde in huis gehaald toen ik thuis niet meer kon wonen met de een grote knuffel en de tekst zo nu heb ik er een dochter bij.

Ondertussen zijn we ruim 18 jaar verder en is ze 4 kleinkinderen (2 van ons en 2 van mijn schoonzusjes) rijker. Ze doet alles voor haar (schoon)kinderen en kleinkinderen en stopt overal veel liefde in, kan heerlijk koken en werkt in de catering.

Maar ik heb nog nooit een cake uit haar oven zien komen! Mijn kinderen Jan (6) en Teun (5) staan vanaf dat ze ongeveer anderhalf zijn al bij mij in de keuken te helpen met bakken en zijn zover dat ik bijna niet meer nodig ben. Dus ik denk dat zij oma wel een bakles kunnen geven alleen is daar wel een masterclass cakes voor nodig! Jan kan ondertussen lezen dus als hij het samen met oma doet komt vast alles goed!

En het leuke is dat mijn kinderen ook graag in het appartementencomplex waar opa en oma wonen cupcakes etc uitdelen, we hadden speciaal voor Koningsdag cupcakes gemaakt voor opa en oma maar ook om uit te delen bij de buren (tekst van Teun was je mag 1 maar ook 2 cupcakes en aangezien 1 van de buren vroeg wat ze kosten was het vervolgens bij elke deur en het kost helemaal niks! Ze zijn gratis want het is Koningsdag! Kortom met liefde kun je bakken maar met nog meer liefde deel je het ook uit!

Beantwoorden
GO
Michelle Vredeveld 2019-05-03 08:30:06

Mijn moeder vind het leuk om cakes te bakken en met het gezin op te peuzelen bij een kop koffie. Deze cakes komen alleen altijd uit een pakje, eieren toevoegen en klaar.
Het zo enorm leuk zijn als zij met dit boek leert hoe ze een echt lekkere cake kan bakken!

Beantwoorden
MI
Suzanna te Mebel 2019-05-03 08:30:40

Hoi Rutger, Door mijn moeder ben ik zo dol op bakken en dat probeer ik nu weer door te geven aan mijn 2 lieverd. Mijn moeder MSN ik helaas niet opgeven omdat ze geopereerd moet worden. Maar ik zou graag in had plaats deze leuke prijs willen winnen, zodat ik haar extra goed kan verwennen tijdens haar herstel. Mvg, Suzanna te Mebel

Beantwoorden
SU
Anneke 2019-05-03 08:30:46

Mijn moeder is bijna 90 jaar en bakt zeer regelmatig. Zij zou aangenaam verrast zijn met het mooie boek vol nieuwe recepten.
Mijn moeder is de allerliefste en sterkste vrouw die ons gebracht heeft waar wij nu zijn. Hartstikke trots zijn wij op haar.

Beantwoorden
AN
Leo 2019-05-03 08:32:35

Woensdag was en is nog steeds bakdag. Eerst met mijn broers en mij, nu met de kleinkinderen, die daarom echt iedere woensdag niet kunnen wachten totdat ze naar oma kunnen, en dan heb ik het inmiddels over pubers van 15 en 17😃❤️

Beantwoorden
LE
Nanny van Velthoven 2019-05-03 08:33:09

Ik zou mam hier enorm mee verrassen. Helaas kan ze het allemaal niet meer zelf maken. Inmiddels al 95 jaar. Dat doe ik nu voor haar. Ze is echter héél goed om allerlei lekkers op te eten;) En ze is zo'n zoetekauw, dat ze alle schaaltjes met haar vinger leegemaakt. Ja, want met de tong komt ze niet in de bakjes. Anders zou ze dat doen. "Er zit nog voor een dubbeltje in".

Beantwoorden
NA
Nicoline 2019-05-03 08:34:00

Het zou super zijn als ik het boek zou winnen. Hij staat op mijn moederdag-lijstje. Maar winnen is ook leuk. Ik bak ontzettend graag uit jou boeken. De recepten kloppen altijd. Dat vind ik zo top. Blindelings te volgen, en het komt goed! En nu bak ik wel eens koekjes met mijn kleindochters. Erg leuk.

Beantwoorden
NI
Anneke 2019-05-03 08:34:58

Mijn moeder verdient dit boek! Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, vroeger had mn moeder daardoor niet veel tijd om eens ontspannen de keuken in te gaan om te bakken. Nu alle kinderen bijna het huis uit zijn bakt ze steeds vaker. Het zijn echter wel steeds dezelfde cakes en meestal uit een pakje. Met de computer is moeders niet zo handig dus op internet een recept opzoeken voor wat variatie recepten gebeurt niet. Wat zou het daarom fijn zijn als ik haar een boek vol nieuwe recepten kan geven met Moederdag!

Beantwoorden
AN
Olga staal 2019-05-03 08:35:01

Mijn moeder bakt de lekkerste duitse taarten en cakes jaar Zoë ik een geweldig plezier doen met een boek vol nieuwe ideeën maar mijn schoonmoeder kan hem echt gebruiken, zij bakt al 15 jaar de zelfde appeltaart bij elk feestje
Niet dat hij niet lekker is maar het begint zo zaai te worden

Beantwoorden
OL
Esmeralda van der Wolf 2019-05-03 08:35:42

Hoi Rutger, graag zou ik dit willen winnen voor mijn moeder als mega-bedankt voor er altijd voor mij te zijn. Ik ben nu al 26 jaar chronisch ziek. Van niet eens 15 minuten overeind in bed te kunnen zitten tot af en toe een uurtje er op uit te kunnen met iemand en kan altijd op de hulp en steun van mijn moeder rekenen(ook mijn vader toen die nog leefde) Ik heb echt de liefste en meest onzelfzuchtige moeder die ook gelijk mijn beste vriendin is. Ze is echt een topper hoop dat ze dan eindelijk ook een keer het bakvirus krijgt door je boek want die had haar moeder wel 😜

Beantwoorden
ES
marita 2019-05-03 08:39:26

De liefde voor koken en bakken heb ik van mijn moeder, helaas kan ze dit nu zelf niet meer maar ze is altijd blij /verrast als je iets voor haar bak of kook. Zelfgemaakt is en blijft het lekkerst ! Zo'n masterclass zou geweldig zijn! En het shoptegoed bij bouwhuis, nou daar weet ik wel raad mee !!

Beantwoorden
MA
Sylvia 2019-05-03 08:42:51

We bakken allebei graag, m'n moeder en ik.
Dus leuk om het samen te doen.
En om er leuke recepten bij te hebben 😋

Beantwoorden
SY
Annemieke Wulffraat 2019-05-03 08:44:02

Voor mijn moeder Ada! Gisteren appte ze me nog een foto van jouw kruidcake uit de bakbijbel die ze had gebakken. Is dol op cake maar het moet allemaal niet te ingewikkeld zijn qua recept.
Toen ze laatst het boek bij mij doorbladerde zei ze direct “die wil ik ook”.
Dus ik doe graag mee aan jouw actie 😍

Beantwoorden
AN
Nanny 2019-05-03 08:47:02

Ik doe mam hier zeker veel plezier mee, helaas kan ze al dat lekkers zelf niet meer maken. Ze is 95 en weet niet meer precies hoe lang het moet bakken e.d. Geen probleem, ik maak het tegenwoordig voor haar.
En ze geniet er zó van, dat is zo mooi. Als echte zoetekauw likt ze met haar vinger alle bakjes leeg. Misschien dat haar vooroorlogse leven ook meespeelt, want "Er zit nog voor een dubbeltje in".

Beantwoorden
NA
Dina 2019-05-03 08:47:59

Mijn moeder was altijd dol op bakken, maar nu, op 86 jarige leeftijd, lukt het haar helaas niet meer.
Als dochter en inmiddels ook moeder en oma bak ik graag voor haar en met de ideeën uit het boek de Masterclass Cakes kan ik haar nog meer en vaker gaan verrassen.

Beantwoorden
DI
Laura sepp 2019-05-03 08:49:58

Mijn moeder heeft nieuw appartement en ook nieuwe keuken. Dus die oven moeten we even 'inwijden'. Daarom zou ik wel dit boek willen winnen!!

Beantwoorden
LA
Joke 2019-05-03 08:55:46

Wat een leuke actie! Jammer dat mijn moeder en schoonmoeder er niet meer zijn anders had ik wel een leuke reactie kunnen verzinnen!, Trouwens...... dit is geen zielig verhaal want ben inmiddels bijna 70 dus ook moeder en schoonmoeder!,

Beantwoorden
JO
Henny van Dooren 2019-05-03 08:56:18

Mijn moeder en schoonmoeder zijn helaas overleden. toch zou ik graag zelf voor de masterclass of het bakboek in aanmerking komen om te bakken voor mijn kinderen. die altijd genieten als hun moeder weer iets uit de oven getoverd heeft. mijn schoondochter zou deze prijs ook heel erg op prijs stellen [ik ben haar SCHOONMOEDER]. het is altijd leuk om te winnen of het nu voor mezelf of mijn schoondochter is. het boek komt zo wie zo in mijn boekenkast, even naar mijn zus bellen of ze het wil bestellen, of al in de winkel heeft staan. die heeft een mooie boekenwinkel in Gorinchem [Wereldse Boeken]. ook leuk om eens een boek daar te signeren. zij verkopen veel kook- en reisboeken en op zaterdag hebben ze soms de producten gebakken uit de mooie kookboeken om mensen te laten proeven en een boek te promoten

Beantwoorden
HE
Corrie 2019-05-03 09:03:38

Mijn moeder zit helaas al jaren op de gesloten afdeling van een verzorgingstehuis en snapt alles niet meer zo goed. Wat ze wel snapt en van geniet is iets lekkers bij de koffie. Nu zou het leuk zijn om haar en de andere moeders en schoonmoeders op de afdeling, regelmatig te gaan verrassen met iets lekkers uit jouw boek. En natuurlijk mogen de vaders, schoonvaders en verzorgsters ook mee genieten

Beantwoorden
CO
lijnie heuvelman 2019-05-03 09:04:07

Hoi Rutger, Graag zou ik mee willen doen voor Mijn kleinkinderen en mijn zelf om lekker met ze te gaan bakken . Hartelijke Groeten van Oma Lijnie Heuvelman.

Beantwoorden
LI
Mirjam 2019-05-03 09:07:22

Mijn moeder vindt bakken echt heel erg leuk. Alleen durven we niet tegen haar te zeggen dat het niet altijd goed gelukt is! Want ze is altijd trots op haar bakkunsten. Maar ze kan zeker een masterclass gebruiken. En dan kan ik mooi samen met haar bakken. Want van zulke momenten kan ik echt heel erg genieten!

Beantwoorden
MI
chris 2019-05-03 09:13:28

hallo RUDGER
mijn dochter gaat binnen kort alleen wonen
zij zijn gewoon van heel veel taart en gebak bij mij te eten
want ik probeer ook al je gebak uit zij zou wel een goed
boek kunnen gebruiken denk ik
gr chris

Beantwoorden
CH
Pauline 2019-05-03 09:15:44

Ik gun het mijn moeder van harte. Helaas grijpt ze altijd naar de kant en klare mixen en krijg je dan niet de meest lekkere resultaten. Ik hoop dat ze met het winnen van dit boek de meest lekkere cakes gaat bakken als aanstaande oma, zodat ik ze kan geven bij mijn kraambezoeken😀

Beantwoorden
PA
Diënty Hazenbrink 2019-05-03 09:15:54

Wat een super toffe actie! Mijn moeder valt onder de categorie 'kan wel ee cursus gebruiken'. Haar appeltaarten en Cakes zijn lekker hoor, maar daarbij heeft ze altijd hulp van meneer koopmans 🤭. Zou super tof zijn om haar dit mooie boek cadeau te kunnen doen! Zelf heb ik hem natuurlijk al lang in de kast staan en ook de eerste recepten al geprobeerd. Ben groot fan van de Toffee cake 😍.

Beantwoorden
DI
Liz Hendriks 2019-05-03 09:17:07

Mijn schoonmoeder zou het super leuk vinden om te winnen! Ze kan al heel goed koken en bakken en hier mag de hele familie elke donderdag van genieten, dan eten we met z'n allen bij haar. Ze staat altijd voor iedereen klaar en ze zou heel blij worden van het boek of de workshop, ze verdient het echt!

Beantwoorden
LI
Patricia 2019-05-03 09:17:36

Situatie: moeder, 93, dochter, 62, met kapotte oven. Bakt dus bij moeder. Dubbele win-win situatie.
Moeder vindt dat dochter nog wel wat kan leren ondanks ruim 50 jaar bakervaring dus de aanwijzingen vliegen dochter om de oren.
Moeder kan daarbij nog wel wat nieuwe ideeën gebruiken zodat de bakresultaten van dochter nog meer verbeteren.
Moeder blij met nieuw boek en nieuwe recepten maar vooral ook weer die heerlijke baklucht in huis.
Dochter blij met gezellige samenwerking met moeder waarna ze samen genieten van de resultaten van weer een nieuw gezamenlijk project.
We kijken dus rijkhalzend uit naar je nieuwe boek Rutger. Hebben er veel zin in 😋☺️😇🙏🏻🤞👏🏻

Beantwoorden
PA
Lisette 2019-05-03 09:19:12

Ohh dit zou geweldig voor m'n moeder zijn. Ik heb het bakken zeker niet van haar geleerd.als ik op vakantie was dan Was zij degene die de cakes aan liet branden, of niet kang genoeg mixte dat het een blok beton Was. Sinds ik als klein meisje ben gaan bakken, was iedereen veel blijer in hrt huis met de resultaten hihi. Nu ik deels weer uit huis ben missen ze nogal m'n baksels en ik heb m'n moeder wel geleerd hoe ze het moet doen maar ze kan zeker nog veel meer leren. Ook kan ze wel wat nieuer bakvormen gebruiken aangezien ik de meeste hem meegenomen

Beantwoorden
LI
Tiffany 2019-05-03 09:20:36

Voor mijn lieve moeder, die altijd voor me klaar staat! Ik ben zelf al trots bezitter van je boek! regelmatig vraagt mijn moeder of ze een cake mag uit kiezen! Nu ze gestopt is met roken na 25 jaar wat we allen heel knap vind. Is ze dol op koken en vooral bakken. Met het boek en de bon van bakhuis kan ze heerlijk vooruit.

Beantwoorden
TI
Jacqueline 2019-05-03 09:20:52

Ik doe graag mee voor m’n moeder, ze bakt heel graag voor het gezin maar nog meer leren over bakken vindt ze altijd leuk. Kan ze nog meer lekkers voor ons neerzetten. Haar 2 kleinkinderen zijn ook dol op proeven wat oma gemaakt heeft.

Beantwoorden
JA
Yvonne 2019-05-03 09:22:34

Helaas heb ik geen moeder en schoonmoeder meer.
Ik heb wel een verstandelijk gehandicapte zus.
Zij gaat naar de dagbesteding waar veel gebakken wordt.
Het budget daar is klein.
Wat zou het geweldig zijn als ik voor hen dit boek zou winnen!

Groetjes,
Yvonne

Beantwoorden
YV
Natasja 2019-05-03 09:22:53

Mijn moeder verdient deze bakcursus! Vroeger als kind was ik een verschrikkelijke eter en wilde echt helemaal niets, dat zorgde ervoor dat ik niet meer at als vlees aardappel en groente en als lekkernij koeken uit pak of een Twix of een snicker. Maakte niet uit wat ze maakte dus moeders verloor hierdoor de uitdaging. Tegenwoordig eet ik alles en vind mijn moeder zoveel plezier in het koken en bakken van allerlei verschillende dingen voor mij en dat is zo leuk om te zien! Ook omdat ze zichzelf afschilderde als keukenheks maar dat kwam meer door het feit dat wij niets aten en zij niets bijzonders kon maken. En nu maakt ze vol trots de lekkerste dingen :-)

Beantwoorden
NA
Noa 2019-05-03 09:23:06

Voor de cake van de week op het werk kan mijn mama wel nieuwe ideetjes gebruiken!! De restjes kunnen wij dan opeten 😉 Groetjes, Noa

Beantwoorden
NO
Diënty 2019-05-03 09:24:23

Wat een super toffe actie! Mijn moeder valt onder de categorie 'kan wel ee cursus gebruiken'. Haar appeltaarten en Cakes zijn lekker hoor, maar daarbij heeft ze altijd hulp van meneer koopmans 🤭. Zou super tof zijn om haar dit mooie boek cadeau te kunnen doen! Zelf heb ik hem natuurlijk al lang in de kast staan en ook de eerste recepten al geprobeerd. Ben groot fan van de Toffee cake 😍.

Beantwoorden
DI
Nienke vd Wijngaart 2019-05-03 09:25:24

Wat zou ik dit graag met mijn schoonmoeder Nanda doen! Ze vindt het heel leuk om te bakken voor visite, en de visite vindt het altijd heerlijk om op te eten! Door steeds ziekenhuis in en uit te gaan is ze zeker toe aan een leuke dag vol lekkers en inspiratie! Daarnaast is ze gewoon een hele lieve vrouw die er altijd voor me is!

Beantwoorden
NI
Denise 2019-05-03 09:25:43

Omdat mijn moeder en ik vaak koolhydraatarm bakken. Heerlijk om lekker in de keuken te staan samen en de geuren die uit de oven komen! Koolhydraatarm bakken is toch even wat anders dan deze fantastische cakes uit het Masterclass boek! Ik kan niet wachten om deze ook samen uit te gaan proberen!

Beantwoorden
DE
Wieger 2019-05-03 09:26:30

Mijn moeder, oftewel mijn Mem (zoals we dat zeggen op z’n Fries) verdient dit boek omdat ze heerlijke cakes bakt, alleen vind ik dat het wel eens tijd wordt voor wat variatie en experimenten. En niet geheel onbelangrijk: omdat ze de Alderleafste mem van de wereld is!

Beantwoorden
WI
Kim 2019-05-03 09:26:42

Ik zou heel graag voor mijn moeder het masterclass bakboek willen winnen! Mijn lieve moeder heeft totaal geen geduld en koopt het liefst kant en klaar cake, maar op haar verjaardag vraagt ze wel altijd of ik iets uit de bakbijbel wil maken en geniet ze enorm. Ik zou graag willen dat ze met dit geweldige boek nu zelf een keer de lekkerste cakes en taarten kan bakken!

Beantwoorden
KI
Joy 2019-05-03 09:27:51

Omdat ze zich nooit aan de hoeveelheden houdt wat er in een baksel moet

Beantwoorden
JO
Floor 2019-05-03 09:29:13

Ik gun mijn moeder zo’n mooi boek waardoor ze weer het zelfvertrouwen krijgt om een heerlijke cake te maken voor de mensen die ze uitnodigt. Ze vind het heerlijk om te bakken en knutselen met eten, maar ze doet het veel te weinig en maakt zich er vaak te snel en makkelijk vanaf omdat het misschien toch gaat mislukken en ze verder niks in huis heeft. Met dit mooie boek zal ze ongetwijfeld de motivatie hebben om iets verbluffends op tafel te zetten zodat iedereen kan meegenieten van haar verborgen talent.

Beantwoorden
FL
Marije 2019-05-03 09:30:26

Mijn moeder houdt erg van bakken. Maar als ze cakes gaat bakken, worden het vaak simpele cakes (die er overigens altijd perfect uit komen). Daarom wil ik graag dit boek voor haar winnen. Zodat ze nu meer verschillende cakes kan maken 😊

Beantwoorden
MA
Geryanne 2019-05-03 09:30:55

Omdat mijn moeder is blijven hangen in de standaard oldskool cake’s bakken! Ze zijn heerlijk, maar een keer wat anders is natuurlijk ook wel eens leuk. En dat 100 jaar oude bakblik kan ook wel een geupgrade versie gebruiken 🤣💪🏻🎊

Beantwoorden
GE
Peter Jan vd Meulen 2019-05-03 09:31:16

Mijn moeder(s), vinden bakken er leuk. Houden van een koekje, cake of iets anders lekkers bij de koffie. Helemaal gezellig wanneer er familie of vrienden over de vloer komen!
Ze houden van experimenten en nieuwe baksels uitproberen daarom denk ik dat juist dit masterclass boek “haven on Earth” zal zijn als cadeau voor moeder dag👩‍🍳

Beantwoorden
PE
Jeannette 2019-05-03 09:32:19

Hallo Rutger
Ik ben de (schoon)moeder die wel het boek wil winnen omdat mijn zoons en schoondochter vrijdags altijd even appen om te horen wat ik die dag gebakken heb😉.
Het zou leuk zijn als ik ze kon verrassen met de mooie creatie uit jouw boek!!!

Beantwoorden
JE
Danielle 2019-05-03 09:33:06

Mijn moeder geniet altijd lekker mee als ik iets uit mijn oven tover (jouw brownie recept is favoriet)! Ik zou het zo leuk vinden als ze zelf eens aan de bak zou gaan. Het zou zeker helpen als ze daar een leuk, goed boek voor zou hebben. Jouw boek met cake recepten zal ervoor zorgen dat ik een keer mijn oven uit kan laten (en ook geen afwas hoef te doen haha) en een stukje cake aangeboden krijg in plaats van af te staan :-)

Beantwoorden
DA
Geertje 2019-05-03 09:33:18

Hoi Rutger, ik zou dit graag winnen voor mijn moeder als bedankje voor het oppassen op mijn kinderen en omdat ze mij de liefde voor het bakken heeft bijgebracht. Ondertussen woon ik 200 km bij mijn ouders vandaan en nog steeds komen ze elke week een dag oppassen. Meestal ben ik degene die wat bakt voor bij de koffie. De oven van mijn moeder is niet meer zo betrouwbaar. Maar binnenkort gaat ze verhuizen en kan ze zich met haar nieuwe oven weer helemaal uitleven. Wat zou het mooi zijn als ze daar ook nieuwe recepten bij kan uitproberen.

Beantwoorden
GE
Jantine Huizing 2019-05-03 09:34:57

Mijn moeder heeft al meer dan 40 jaar een kookschriftje waar al haar (en onze) favoriete recepten in staan. Ze kan heerlijk koken... Maar bakken doet ze bijna nooit en ik denk dat ze dat ook heel goed kan. Misschien helpt het masterclass cakes boek haar over de spreekwoordelijke drempel om weer eens te gaan bakken!

Beantwoorden
JA
Jolein 2019-05-03 09:38:02

Wat leuk! ❤️ Ik zou graag mijn moeder hiermee verrassen! Ze kan best goed bakken, maar blijft vaak hangen in haar vaste recepten: het familierecept voor boterkoek of Monchoutaart. Zo’n Masterclass of kookboek zou haar weer nieuwe inspiratie geven! Het perfecte moederdagkado! 👌🏼🤗

Beantwoorden
JO
Bram slagt 2019-05-03 09:38:21

Hoi rutger, wij zijn goed gelukt in de oven van onze mama en geen misbaksels, maar dat kan je over haar cakes niet zeggen! Wij hopen dan ook dat we winnen, groetjes melle 7 jaar, iske 8 jaar en bram 10 jaar
P.s. we houden wel veel van haar

Beantwoorden
BR
Malika 2019-05-03 09:43:11

Ik zou graag zelf mee willen doen, ik hou van bakken maar ik heb net dat ene level nodig om goede cake neer te zetten.

De container eet vaker mijn cake op🙈

Beantwoorden
MA
Daisy 2019-05-03 09:43:22

Hallo Rutger, ik zou mijn moeder dat mooie nieuwe boek van jouw gunnen omdat ze ontzettend graag bakt en altijd opzoek is naar nieuwe inspiratie. Daarnaast staat ze altijd voor ons klaar. Helemaal nu we druk bezig zijn met ons nieuwe huis te verbouwen kunnen we altijd op haar rekenen. De workshop gun ik haar ook mede als oppepper omdat haar vader onlangs (op een mooie leeftijd) is overleden. Maar alleen al je mooie boek zou een super cadeau voor haar zijn! Lieve groet Daisy

Beantwoorden
DA
Corrie 2019-05-03 09:46:08

Ik bak erg graag samen met mijn dochter 12 jaar en hoop zo de liefde en ervaaring voor het bakken verder te kunnen geven, daarom zou ik het geweldig vinden een masterclass te mogen maken.

Beantwoorden
CO
Femke van Erp 2019-05-03 09:47:01

Hoi Rutger, wat zou dit een super origineel Moederdag cadeau zijn voor mijn lieve mama. Ik ben student en woon een tijdje op mezelf en heb sinds die tijd een hele grote passie voor koken en bakken gekregen. Het lijkt me dan ook heel tof om dit met mijn moeder te delen! Ze staat altijd voor me klaar, doet soms nog m’n was en is gewoon weg de aller liefste!
Haar hobby is momenteel tuinieren maar daar kan bakken vast ook nog wel bij:)

Beantwoorden
FE
Sanne 2019-05-03 09:48:44

Mijn moeder zegt altijd dat ze geen cake kan bakken omdat de oven niet goed werkt 😁 ik zeg altijd dat dat vast niet aan de oven ligt. Misschien weten we wie er gelijk heeft nadat we een pogin wagen met jou boek.

Beantwoorden
SA
Iris Schouten 2019-05-03 09:49:49

Dit is een heel leuk kado voor mijn moeder op Moederdag zodat het niet alleen op 12 mei Moederdag is maar gedurende het jaar vele moeder(-dochter) dagen zullen volgen wanneer we samen uit het masterclass cakes boek kunnen bakken. En met die quality time dagen kan ik mijn moeder niet blijer maken!

Beantwoorden
IR
Renee Keltjens 2019-05-03 09:50:37

Ik ben normaal niet van de originele reacties of uitgebreide verhalen. Meestal doe ik gewoon een poging door simpelweg mn moeder te taggen im verschillende winacties. Ze is namelijk een echte topper :). Deze keer wil ik toch wat beter mn best doen: mam heeft namelijk binnenkort een open-hart-operatie op het programma staan. Mam zal van het boek masterclass cakes of de cadeaubon zeker opfleuren! Hiermee kan ik haar een spreekwoordelijk hart onder de riem steken !

Beantwoorden
RE
Jan-Marten Molenaar 2019-05-03 09:52:10

Goedemorgen Rutger,

Tja een reden verrassend, origineel en leuk is het niet altijd, maar ik denk wel dat ik een goede reden heb waarom ik mijn moeder, schoonmoeder en mijn vrouw op wil geven. Deze 3 vrouwen zijn een middelpunt in het leven van mijn kinderen en mij. Het begon een paar jaar geleden toen ik ging scheiden. Dit werd een pittige scheiding. Hier stonden mijn moeder en inmiddels "nieuwe" schoonmoeder altijd klaar voor mij. Ik kan hier een heel lang verhaal van maken maar dat ga ik niet doen. Denk dat ik niet de enige ben die een pittige scheiding heeft gehad in Nederland. Goed... dan denk je alles gehad te hebben en dan krijg je te horen dat je schoonvader plotseling is overleden. Deze man had een passie voor vliegen en om ernstig zieke kinderen een dag piloot te laten zijn. Afgelopen oktober stortte hij neer met een elektrisch vliegtuigje en toen stond het leven van menige mensen helemaal op zijn kop. Ik geloof dat meerdere mensen zich wel kunnen voorstellen hoe dat is als er plotseling een dierbare weg valt.

Toch zijn er eigenlijk 3 vrouwen in mijn leven, mijn moeder, schoonmoeder en mijn vrouw (stiefmoeder van mijn 2 dochters) eigenlijk de belangrijkste vrouwen die deze masterclass verdienen. Ondanks dat het leven op hun kop gezet werd door mijn scheiding en het overlijden van mijn schoonvader zijn ze sterk gebleven, zijn ze door gegaan en hebben ze altijd klaar gestaan voor andere.

Op mijn werk hebben we op donderdag standaard "koeken"dag. Dan wordt er koek of gebak gehaald, maar vaak wordt er iets lekkers gebakken door mijn vrouw, schoonmoeder of moeder wat nog mee genomen kan worden voor de koekendag.

Het gaat hier om moederdag maar alle drie zijn ze eigenlijk moeder in verschillende vormen. Ik hoop dat ze alle drie een masterclass kunnen winnen bij u, omdat ze alle drie van bakken houden en ze er hun "ei" in kwijt kunnen. Het is toch een soort van rustgevende therapie. Althans dat is wat ik merk bij alle drie. Ik kan er nog wel een langer verhaal van maken maar ik geloof dat de essentie van het verhaal wel duidelijk is. Er zijn wel een miljoen redenen waarom deze 3 vrouwen het verdienen.

Beantwoorden
JA
Jan W. 2019-05-03 09:54:15

Want...dan hoeven wij hopelijk nooit meer te doen alsof wij het lekker vinden en zitten we niet met maagkrampen de dagen daarna. De brandweer zal je ook dankbaar zijn ;-)

Beantwoorden
JA
Silvia 2019-05-03 09:55:53

Mijn moeder en ik bakken beide graag,
Maar wie maakt de beste cake, dat is de vraag.
Moeders houdt het meest van cake,
En bakt deze dan ook minstens elke week.
Maar veel variatie is er niet te vinden,
Daarom vind ik ook dat ze deze masterclass moet winnen!
Altijd staat ze voor ons en iedereen klaar met een plakje cake en een kopje thee,
Maar mam, neem nou eens een keer een andere mee!
Hopelijk winnen we deze masterclass,
Dan zou mijn moeder wel zijn “ in haar sas”.

Beantwoorden
SI
Manon Visser 2019-05-03 09:57:54

Heehoi Rutger! De meesten zullen hoer zeggen dat hun moeder gek is op bakken, maar dat is niet het geval bij ons thuis. Mijn moeder vindt zo nu en dan bakken heel leuk en vooral experimenteren vanwege mijn glutenallergie met glutenvrije varianten op normale recepten. Dit gaat soms goed en soms fout. Ondanks dar ze dit wel eens leuk vindt om te doen, vindt ze het nog leuker om samen met mij en mijn zusje dingen te maken en dan een heerlijke traktatie voor mijn vader en familieleden op tafel te kunnen zetten. Mijn moeder is dus een echt familiemens. Voor haar zelf zal ze nooit dingen maken die ze echt lekker vindt, maar voor een ander doet ze dit continu. Zelf is ze gek op cake en de vele variaties die er bestaan, en dit doet ze meestal even snel met een kant en klaar pak omdat ze het niet de moeite waard vindt om dit voor haarzelf te maken. Daarom lijkt het mij leuk om met jouw bakboek voor haar eens een heerlijke cake als traktatie te maken, zodat ook zij eens de tijd en liefde voorgeschotelt krijgt wat zij ook voor anderen altijd doet. Dat verdient ze wel. Veel liefs, Manon

Beantwoorden
MA
Esther 2019-05-03 09:59:42

Wat een leuke actie zeg! Verwennerij voor de moeders..
Ik wil graag meedoen voor mijn moeder die altijd zo geniet van het lekkers dat mijn schoonzus en ik bakken. En nu ik getrouwd en het huis uit ben, heb ik de bakboeken en bakbenodigdheden natuurlijk allemaal meegenomen. Ik geef haar graag de gelegenheid om ook zelf te gaan bakken en zo vaker van zelfgemaakte lekkernijen te kunnen genieten dan enkel wanneer mijn schoonzus of ik wat voor haar maken. Jouw recepten zijn altijd heerlijk, duidelijk, bijzonder en niet te moeilijk. Daarmee zou het moeten lukken ;)

Beantwoorden
ES
Linette 2019-05-03 10:00:10

Als er iemand deze mooie verrassing verdient is het mijn moeder wel! Door een chronische ziekte kan ze helaas niet meer werken en is ze veel thuis en is haar wereldje best klein geworden. Ondanks dat blijft deze sterke powervrouw altijd bij de moed. Om een mooie invulling van de dag te zoeken bakt en kokkerelt ze graag op haar eigen tempo en haalt ze daar haar voldoening uit. Hoe mooi zou het zijn dat ze de Masterclass Cakes wint van mijn favoriete thuisbakker?! Dan kan ze weer nieuwe recepten proberen. En heeft ze weer een slechte dag? Dan bak ik met alle liefde een heerlijk cake voor haar! #Bakkenisontspanning!

Beantwoorden
LI
Bert 2019-05-03 10:02:22

Hallo Rutger. Ik heb een hele lieve schoonmoeder, maar qua koken en bakken is ze (heel onnodig) erg onzeker. Om dit te verbergen kookt en bakt ze heel vaak uit pakjes. Kant en klare recepten die niet fout kunnen. Regelmatig probeer ik haar over te halen om, net als ik, jouw recepten en ideeën te proberen, maar het lijkt wel of dat alleen averechts werkt. Ze durft het niet 😩. Misschien krijg jij haar wel zover daarom hoop ik dat zij/wij in de prijzen vallen. Groeten Bert

Beantwoorden
BE
Anne van der Wielen 2019-05-03 10:03:09

Zou een leuke ontspannende hobby voor mijn mams zijn om nieuwe dingen uit te proberen, ben die stoffige appeltaart een beetje beu ;-) en nu ik weer bijhaar in de buurt woon kan ik dan meegenieten!

Beantwoorden
AN
Margreet 2019-05-03 10:04:17

Wat een leuke actie.
Ik zou het heel graag vorm mijn moeder willen winnen,dan kan ze met mijn oudste zoon samen cake bakken,want hij staat altijd bij me moeder in de keuken als ze met iets bezig is
En wil ook graag meehelpen en versieren.
Dit zou een leuk kade zijn voor hun samen

Beantwoorden
MA
Arja 2019-05-03 10:05:00

Helaas kan ik ze niet meer bakken voor de (schoon)moeders, maar zelf ben ik een top Mama voor mijn mannen. Ik doe alles voor ze, en dan sluipt het erin dat daar alles voor gaat behalve voor mezelf.
Deze mama zou hier zo blij van worden, eindelijk goede maar vooral mooie cakes neerzetten bij feestelijke dagen, of gewoon omdat het lente/zomer/herfst of winter is.
Gewoon, omdat ik daar blij van wordt, en helemaal met een nog grotere wens: nordic ware bakvormen❤️

Het is wellicht niet origineel, maar verrassend wel toch: op Moederdag mezelf eens in de schijnwerpers te zetten.

Beantwoorden
AR
Fabienne Dumaij 2019-05-03 10:06:59

Hoi! Mijn moeder kan heel lekker bakken en ze maakt hele lekkere taarten en koekjes enzo, maar de cakes lukken niet zo goed en ze snapt maar niet waarom niet en daar wordt ze dus ook supergefrustreerd van!😂.
Dus ik vindt dat ze wel een goed bakboek kan en mag gebruiken zodat ze lekkere cake kan bakken voor ons om mee naar school te nemen voor tijdens de overblijf!!

Groetjes Fabienne, 11 jaar

Beantwoorden
FA
Bianca 2019-05-03 10:07:09

Ik zou wel mee willen doen om meer inspiratie tre krijgen wat betreft cake bakken. Ik zie het nu nog vo oiral a lks iets van een plakje cake bij een uitvaart. Misschien raak ik o ook wel verslaafd na het hebben van dit boek.

Beantwoorden
BI
Gre 2019-05-03 10:08:09

Ha Rutger, een (schoon)moeder heb ik helaas niet meer maar ik ben zelf wel moeder en schoonmoeder!! Ik ben gek bakken en altijd op zoek naar lekkere nieuwe recepten dus.....
Heel graag;)

Beantwoorden
GR
Bianca Gerritsen 2019-05-03 10:09:30

Mijn schoonmoeder vindt het heerlijk om te bakken. Zij heeft vorig jaar 3 tia’s gehad en daardoor ligt bakken nu een beetje op de achtergrond jammer genoeg.
Hoe fantastisch zou het zijn als zij met deze prijs weer de inspiratie en motivatie kan vinden om haar hobby weer op te pakken?!

Beantwoorden
BI
Fabienne Dumaij 2019-05-03 10:13:43

Hoi Rutger! Mijn moeder bakt heel graag en ze maakt superlekker taarten en koekjes enzo, maar de cakes willen niet echt goed lukken bij haar en ze snapt maar niet waarom niet en dan wordt ze supergefrustreerd en gooit ze het boos weg😂😂.
Dus ik vindt eigenlijk dat ze wel dit bakboek kan en mag gebruiken en dan lekkere cakes maakt voor ons om mee te nemen naar school voor tijdens de overblijf!! En die bon helemaal want ik wil een mooie lettertaart voor mijn verjaardag volgende maand en ze heeft bij jou een mooie bakvorm gezien daar voor!! Dus we worden allemaal blij ervan!! 😁😁.

Groetjes Fabienne, 11 jaar

Beantwoorden
FA
Femke Nagelhoud 2019-05-03 10:13:48

Mijn schoonmoeder bakt heel graag en tovert allemaal mooie en creatieve creaties uit de oven. Zeker cakes met fruit en crème zijn favoriet. Toch is ze vaak onzeker over wat ze maakt. Het lijkt me heel leuk om samen met haar aan deze masterclass deel te nemen zodat ze én nieuwe ideeën én mooie trucs kan leren. Zelf bak ik ook graag en ben ik uiteraard ook erg nieuwsgierig naar de fijne kneepjes van het vak!

Beantwoorden
FE
Ruth 2019-05-03 10:22:48

Hoi Rutger,
Ik zou graag een masterclass cakes voor mijn lieve moeder winnen. Sindskort heeft mijn moeder haar hobby, bakken, weer terug en hebben wij elk weekend een nieuw baksel op de planning staan. Hierbij zoeken wij vaak inspiratie op jouw website. Taarten en koekjes gaan ons best goed af, maar voor de cakes kunnen wij zeker nog extra inspiratie gebruiken!🍀

Beantwoorden
RU
Mariska 2019-05-03 10:24:33

Hi Rutger, wat een tof idee om deze actie te houden! Dit boek is echt iets voor mijn ma! Ook namens mijn zusje reageer ik! Met twee bakkende dochters wordt het tijd dat zij ons eens gaat verrassen 😊 ipv de kant en klare smaakloze varianten uit de supermarkt. Tijd heeft ze ervoor, creatief bezig zijn vindt ze leuk en oven en alles is er! Zo kan ze inspiratie opdoen! Groetjes Mariska en chantal

Beantwoorden
MA
Lisette vermeer 2019-05-03 10:25:04

Vroeger toen ik klein was bakte ik altijd met me moeder, en nu ga ik een opleiding doen voor bakker na de zomervakantie maar om nog gezellig en en nog veel te leren over bakken zou ik het super leuk vinden om dit samen te doen met me moeder. Ze is een top moeder ❤️

Beantwoorden
LI
Emma 2019-05-03 10:25:43

Ik wil graag mijn tante Linda opgeven. Ze is de tweelingzus van mijn mama en altijd heel erg lief voor en mijn broertje. We zeggen wel eens dat ze onze reserve mama is 😊. Ze doet wel eens een cake voor ons bakken, maar deze komen altijd uit een pakje en die mag mijn broertje niet omdat hij niet tegen melk kan. Misdchien dat je mijn tante kan leren een cake te bakken zonder melk zodat mijn broertje hem ook mag eten.
Liefs Emma

Beantwoorden
EM
Annelies 2019-05-03 10:25:50

Ik ben Leroy en ben 7 jaar en mijn oma typt dit voor mij.
Mijn mama heeft een ongeluk gehad en moet weer geopereerd worden want ze kan nu niet meer lopen en heeft veel pijn.
Ik wil graag dit boek aan haar geven want ze vindt cake bakken heel leuk en als ze dan weer thuis is kan ze steeds een andere cake kiezen uit het boek en ik kan haar dan helpen.
Mijn mama verdient een mooi cadeau en met dit cakeboek zou ze heel blij zijn.

Beantwoorden
AN
Lisette 2019-05-03 10:27:15

Vroeger toen ik klein was bakte ik altijd met me moeder, en nu ga ik een opleiding doen voor bakker na de zomervakantie maar om nog gezellig en en nog veel te leren over bakken zou ik het super leuk vinden om dit samen te doen met me moeder. Ze is een top moeder ❤️

Beantwoorden
LI
Fran 2019-05-03 10:33:25

Hallo Rutger,
Ik zal zelf maar reageren, want mijn (schoon)kinderen hebben totaal geen bak-aspiraties dus lezen ze jouw site ook nooit.
Maar ze zijn wel altijd dolblij met de verjaardagstaarten en -taartjes, de heerlijke hapjes en niet te vergeten de koekjes uit de Koekjesbijbel die ik voor hen en de kleinkinderen bak.
Ik vind mezelf dus eigenlijk best een hele leuke en lieve (schoon)moeder, die best eens voor zichzelf mag proberen zo'n mooi boek te winnen!
Je ziet, enige bescheidenheid is mij ook totaal niet vreemd.....;)

En ook al val ik niet in de prijzen, ik blijf met heel veel plezier je mails lezen en je recepten maken want ze zijn super!

Groetjes van Fran

Beantwoorden
FR
Wendy van Mourik-Buining 2019-05-03 10:35:03

Tja...moeder en schoonmoeder smullen altijd van het gebak dat ik maak. Dit lekkers maak ik meestal met een recept uit 1 van jouw boeken. Dat bakken laten ze dan ook liever aan mij over. Uiteraard zal ik ook deze moederdag weer iets lekkers voor ze maken. Beide zijn gek op de aardbeienslof, dus... dat wordt weer (mee)smullen.
Wat betreft cake...ik kom eigenlijk nooit echt verder dan een gewone cake, dus ben er benieuwd naar de recepten in jouw prachtig nieuwe boek!

Beantwoorden
WE
Miriam Middelkoop 2019-05-03 10:38:15

Deze creatieve moeder kan wel een opsteker gebruiken. Genietend van prachtige baksels, meestal voor anderen, is jouw bak en koekjesbijbel een inspiratiebron voor nieuwe creatieve uitdagingen. Wat zou het gaaf zijn om.bij jou in de keuken te mogen kijken en uit de pannen te mogen likken.....

Beantwoorden
MI
Marit 2019-05-03 10:38:23

Hi, ik zou dit graag voor mijn moeder willen winnen. Ze heeft een hele lange tijd voor een zorginstelling gekookt en maakte de lekkerste dingen voor ze. Toen het werd gesloten moest ze stoppen met koken en kreeg ze een andere functie binnen het bedrijf. Ze mist het koken heel erg en dan voornamelijk het bakken van cake en taart. Ik hoop doormiddel van dit boek dat ze thuis weer lekker kan gaan bakken en ze weer inspiratie krijgt.

Beantwoorden
MA
Martine 2019-05-03 10:40:06

Elke zondag zelfgemaakte taart of ander gebak bij de koffie. En doordeweeks bakt mijn moeder ook regelmatig. Ze vindt het zo leuk, dat ze zelfs aan haar kinderen vraagt of het niet weer eens tijd wordt om te trakteren op hun werk (met haar baksels). Haar meest bekende recepten en tips deelt ze graag met mij (haar dochter). Mijn moeder bakt niet heel veel cakes en zeker geen 'bijzondere' cakes die net even anders zijn. Ze zou dit bakboek dan ook erg goed kunnen gebruiken om zich verder te ontwikkelen als de bakkende moeder en een ster te worden in het bakken van cakes.

Beantwoorden
MA
Riek 2019-05-03 10:40:38

Omdat ik wel wat inspiratie kan gebruiken. Ik maak al jaren dezelfde cake. Zo'n rechthoekige. Naturel!

Beantwoorden
RI
Kimberley ten Dolle 2019-05-03 10:41:29

Ik laat een reactie achter voor mijn cadeaumoeder (omdat stiefmoeder zo hekserig klinkt) Ellis. Mijn cadeaumoeder is een echte bak fanaat en hotel de botel op jou Rutger! Het enige dat ze mist is jouw kookboek.. Omdat ze ons altijd helpt, bijstaat en verwend, wil ik haar graag verwennen! Daarom geef ik haar op als winnares-kandidaat. Ps. Ze zou helemaal wild worden met een handtekening van jou.

Beantwoorden
KI
Clementine 2019-05-03 10:41:59

Hallo Rutger, ik zou mijn moeder en tante (zonder kinderen, maar een moedertje voor mij geweest) willen verrassen. Toegegeven....ze zijn beiden niet meer in staat om zelf te bakken, vanwege de hoge leeftijd en gezondheid. Maar ik bak vaak en ze zijn altijd zooooo dankbaar en genieten er zo ontzettend van als ik een eigen baksel voor hen meeneem. De koekjesbijbel en bakbijbel doen het goed.... Ik geniet er dubbel van als ik hen kan verwennen, omdat hun reacties hartverwarmend zijn. Het is zo leuk om mensen blij te maken door iets voor hen te bakken. Dus de Masterclass Cakes zou ik hen willen geven, maar dan als echte cakes die ik met Liefde voor hen bak...

Beantwoorden
CL
Anne Gommans 2019-05-03 10:42:50

Hoi Rutger, graag zou ik het bakboek voor mijn moeder willen winnen. Mijn moeder is pas geleden jarig geweest en vroeg voor haar verjaardag jou cake boek. Alleen had ik het verkeerde boek gekocht. Nu wil ik het graag goed maken met moederdag, waarbij deze winactie goed aansluit! 😄

En mijn moeder verdient het ook dik en dubbel om dit boek te winnen (en ik vind het wel fijn als er cake op tafel staat als ik thuis kom)

Beantwoorden
AN
Marjolein 2019-05-03 10:43:46

Hey Rutger,

Mijn moeder kan zeker wel het prachtige masterclass cakes boek gebruiken. Ze heeft namelijk twee banen, studeert en doet grotendeels het huishouden. Een echte powervrouw die voor haar koffieclubje ook lekkere cakes bakt. De basis gaat goed, maar ze kan wel wat creatieve en afwisselende recepten gebruiken. Daarom wil haar graag je boek geven, die cursus zou al helemaal top zijn want we willen al heel lang samen een kookcursus doen.

Beantwoorden
MA
Romy 2019-05-03 10:45:17

Mijn moeder verdient dit boek omdat we het de laatste tijd niet makkelijk hebben thuis door gezondheids redenen van mij. Ze vind bakken super leuk en ik hoop dat ik haar met dit boek dan heel erg blij kan maken en dat we dan samen kunnen gaan bakken voor ons gezin en onze famillie en we zo samen weer leuke dingen kunnen gaan doen en we even niet aan alle nare dingen hoeven te denken die er allemaal spelen bij ons thuis.

Beantwoorden
RO
Suzan 2019-05-03 10:46:53

Mijn moeder is gek op bakken! En door haar ben ik aan de Rutger bakboeken geraakt. Zij zweert erbij en komt altijd met handige foefjes en tips die ze van jou heeft. Helaas heeft mijn moeder de afgelopen maanden niet kunnen bakken door een operatie aan haar pols. Het lijkt me leuk om haar met een workshop van jou te verrassen! Samen bakken en haar op deze manier te bedanken dat ze altijd voor ons klaarstaat ❤️

Beantwoorden
SU
Klazina 2019-05-03 10:49:11

Dit is zeker leuk voor mijn moeder! Ze vindt het heerlijk om te bakken uit bakboeken. Ze kan de heerlijkste appelcake maken, maar met dit boek kan ze heel veel uitproberen. Dan kom ik graag langs om het uit te proberen of om lekker samen te gaan bakken.

Beantwoorden
KL
Nathalie 2019-05-03 10:55:00

Mijn moeder houdt heel erg van bakken.
De laatste tijd heeft ze echter niet zoveel inspiratie en zou zij beter het Masterclass Cakes boek kunnen pakken.

Graag zou ik daarom voor mijn moeder het boek willen winnen.
Zodat wij weer kunnen genieten van alle lekkere dingen.

Beantwoorden
NA
Joke van Dijk 2019-05-03 10:56:01

Voor mijzelf, omdat ik graag bak en de kinderen en kleinkinderen smullen er van

Beantwoorden
JO
Maud 2019-05-03 11:02:55

Wat een toffe winactie! Hier zou ik mijn moeder onwijs blij mee maken! Sinds mijn ouders sinds een paar jaar gescheiden zijn, is mijn moeder wat meer bezig met bakken en dingen uitproberen. Soms vraagt ze mij "hoe doe jij dat dan?!". Ik zou het haar heel erg gunnen lekker te kunnen bakken en nieuwe dingen proberen te maken met behulp van dit boek. Mijn broertje en ik hopen heel erg dat ze een nieuwe liefde vindt (uiteraard goedgekeurd door ons), wellicht helpt dit boek haar die juiste man aan de haak te slaan... ;) En als die man nog even uitblijft mogen wij vast een handje helpen en vooral proeven!

Beantwoorden
MA
Lisa Van Helden 2019-05-03 11:06:18

Mijn moeder smult van alles wat zoet is. Ze bakt ook graag lekkere dingen, alleen ze gebruikt dan wel vaak een pak (waar alles al in zit en jij hoeft dat alleen nog boter toe te voegen). Ik zeg dan vaak: mama, waarom maak je het niet zelf? Ik laat dan jouw site zien en ga samen met haar opzoek naar een recept. We komen altijd uit bij een cake een marmercake, appelcake, tulband. Toch doet ze dit alleen als ze samen met mij op de tablet een recept kan uitzoeken. Mama is ouderwets en wil alles op papier. Daarom lijkt het mij zo leuk om dit boek te winnen voor mijn moeder. Ze heeft dan een super mooi boek, vol met cakes, die ze kan maken. Geen pakjes meer, maar helemaal zelf gemaakte cakes!

Beantwoorden
LI
Alie Venema 2019-05-03 11:06:42

Hahahaha alsof je mijn zus omschrijft in dit artikel.. het is dan wel niet míjn moeder, maar ze is zelf wel moeder en mijn neefje gaat dus ipv bij zijn eigen moeder, bij zijn Beppe cake bakken (dat is dus wel mijn moeder, snap je het nog? 😄)..
Nou ja.. een masterclass-voor-de-hele-familie-Venema-bakboek kan geen kwaad, haha!

Beantwoorden
AL
Esther van den Bosch 2019-05-03 11:07:40

Wat een leuke winactie. Ik zou deze prijs graag voor mijn moeder winnen. Ze bakte vroeger heel veel, elk weekend stond er wel iets lekker op tafel. Van Zweedse boterkoek tot appeltaart en boerencake.
Maar tegenwoordig zegt ze dat ze het niet meer kan. Ze heeft het gevoel niet meer denkt ze. Maar ik ik weer zeker dat ze het “bakgen” nog in zich heeft en met jouw boek moet het zeker gaan lukken!

Beantwoorden
ES
Stientje 2019-05-03 11:09:07

Bij onze moeder staat altijd het eten klaar, en ze verrast ons vaak met nieuwe recepten en met cakes, koekjes en andere lekkernijen. We gaan ook graag samen naar boekenmarkten en naar de kringloop, op zoek naar zoete recepten van vroeger, om te proberen, of om er haar eigen draai aan te geven. Jouw nieuwe boek Masterclass Cakes zal zeker weer verrassend zijn, en een aanvulling op haar bonte boekenkast en zal ons weer een hoop genot geven in de keuken.

Beantwoorden
ST
Jolien Ekkelenkamp 2019-05-03 11:11:36

Mijn moeder en ik zijn allebei gek op bakken. Maar nu ik op mijzelf ben gaan wonen vraagt ze vaak naar de recepten van mijn baksels. 9 van de 10 keer zijn de recepten van Rutger, uit de bakbijbel of van zijn blog. Omdat de recepten van Rutger zo goed bij haar in de smaak vallen gun ik haar een eigen bakboek met alleen maar fantastische recepten om uit te proberen.

Beantwoorden
JO
Astrid Arts-Peters 2019-05-03 11:11:54

Oh ik zou heel graag met mijn schoonmoeder Willy een masterclass bijwonen. Beide verzot van bakken en dankzij haar ook aan de klassieke tulbandvorm ((voorkant Masterclass cakes). Aangezien zij alleen is, zou dit een mooi uitje zijn en verrassing voor Moederdag. En als cadeau voor het oppassen op onze kinderen tijdens vakanties... die ze altijd meeneemt in het bakken van cakes, tulband en brooddeeg. 1 ding staat nog op haar verlanglijst: hoe maak je madeleines? Daar zijn de kleindochters zo dol op. Ga jij het ons vertellen, Rutger 😉?

Beantwoorden
AS
Martijn 2019-05-03 11:12:17

Ik zou het wel leuk vinden als mijn moeder een boek of het tegoed zou winnen want bakken is haar passie en dan heeft ze de hele serie boeken van Rutger compleet of ze kan leuke spulletjes kopen om samen met onze kleine meid te gaan bakken want die vindt het helemaal te gek als ze met oma koekjes of cake mag bakken.

Beantwoorden
MA
Heidi 2019-05-03 11:17:40

Ik ben een moeder, bijna schoonmoeder, dochter en schoondochter, die voor heel de familie bakt omdat ik de bakmicrobe niet heb geërfd maar zelf heb ontwikkeld☺️ Als ik bij de gelukkige winnaars was, zou ik dit willen delen met mijn vriendin die vorige week haar dierbare moeder heeft verloren. Dagen zoals moederdag gaan erg moeilijk zijn .... hopelijk kunnen we samen er toch iets gezellig van maken j ... ikzelf heb het boek al ...

Beantwoorden
HE
Esther 2019-05-03 11:23:36

Mijn moeder bakt met liefde, maar gebruikt dan wel zo'n liefdeloze bakmix. Jij kunt haar vast laten inzien dat het ook anders kan!

Beantwoorden
ES
Mireille 2019-05-03 11:25:10

Wat een leuke actie, zo voor moederdag! Mijn moeder en schoonmoeder bakken zelf niet zo veel als ik, dus ik zou het superleuk vinden om dit te winnen. Zo kan ik nog meer lekkers bakken voor beide ‘moeders’!

Beantwoorden
MI
Yvonne Broeksteeg 2019-05-03 11:25:15

Ik ga duimen voor mijn lieve moeder die heel graag cakes bakt maar nooit verder komt dan de standaard cakes uit een pak vaan koopmans. Zou geweldig zijn als ze wat goede tips kan krijgen en haar zussen op een heerlijke eigen gemaakte cake kan trakteren

Beantwoorden
YV
Karin van Ammers 2019-05-03 11:28:37

Wat zou het fantastisch zijn als mijn moeder het boek cakes zou winnen of het tegoed om haar verzameling bakspullen uit te breiden. Mijn moeder bakt erg graag. Maakt voor alle kinderen en kleinkinderen een heerlijke taart op de verjaardagen. Ze is altijd in haar sas als ze aan het bakken is. Met de kerst maakt ze voor al haar vrienden een tulband. Maar daar is ze niet altijd tevreden over. Hoe leuk zou het zijn als ze daar een boek over wint met de lekkerste recepten. Het zou haar en mij natuurlijk blij verrassen.

Beantwoorden
KA
elisabeth 2019-05-03 11:31:02

Voor mijn moeder(81), die heerlijke cake kan bakken in haar hele kleine oventje! Zij verdiend dit prachtige boek!
Of een bon kan ze een prachtige cake vorm uitzoeken.

Beantwoorden
EL
Anouk 2019-05-03 11:32:02

Mijn moeder, Lia bakte toen ik klein was al koekjes met mij. Verder elke verjaardag een heerlijke zelf gebakken taart, cake of gebakjes. En elke andere gelegenheid pakt zij aan om iets heerlijks op tafel te zetten. En soms gewoon omdat het weekend is :) verder heeft mijn moeder mij een passie mee gegeven die ik momenteel aan het verbreden ben. Ik sluit in mei mijn examen voor zelfstandig kok af en wil verder nog graag een opleiding in de patisserie gaan volgen. Met het boek lijkt het mij mooi om haar te bedanken voor het overbrengen van haar passie.

Beantwoorden
AN
Nina van der Hulst 2019-05-03 11:33:33

Wat een gave winactie! Ik zou dit héél graag voor mijn moeder willen winnen. Bakken is stiekem mijn hobby, maar elke keer als ik iets wil bakken ga ik met al mijn bakspullen langs bij mijn ouders (van Utrecht naar Almere). Zij hebben namelijk een perfecte bak keuken met 2 luxe ovens, en ik heb een keuken met te weinig ruimte en een combi oven. Daarnaast is het altijd reuze gezellig met mijn mams. Zij vraagt mij altijd of ik hulp nodig heb en vaak zeg ik dan nee, omdat ik graag wil dat de taart lukt...👩‍👧♥️. Als ik dit boek zou winnen zou ik het bij mijn moeder in de boekenkast laten liggen. Kom ik vaker langs om te bakken en kan zij ook nog wat leren. Wellicht zeg ik dan de volgende keer ja als ze vraagt of ze me kan helpen. Win-win 🏆👩🏻‍🍳.

Beantwoorden
NI
Anja 2019-05-03 11:35:27

Hallo Rutger mijn moeder verdient zo'n masterclass. Ze is altijd aan t bakken. Cake bakken vindt ze het allertofste. Wij, mijn vader en Ik, vinden dat helemaal niet erg. Ook wordt het resultaat uitgedeeld aan collega's of kennissen. Ook zit ze altijd te neuzen op de site van bouwhuis baktotaal. Het zal dus een schot in de roos als zij deze 2 mooie cadeaus mag krijgen. Groetjes Thijs (5 jaar)

Beantwoorden
AN
Claudia 2019-05-03 11:39:59

Nou als mijn schoonmoeder cake bakt dan hoeft niemand wat bij 'n bakje... Maar als schoo dochter kan je natuurlijk geen nee zeggen. Dus ben ik de sigaar.. brrrr... Het ligt gelukkig altijd aan de oven..haha! Voor de liefde van mijn 4 mannen, wat door de maag gaat, zou het fijn zijn als ze wint.. Het arme mens..

Beantwoorden
CL
Claudia 2019-05-03 11:43:19

Voor mezelf.. omdat ik een fantastische moeder ben.. al zeg ik het zelf!

Beantwoorden
CL
Ashley 2019-05-03 11:44:04

Lieve Rutger,
Wat een leuke winactie, dit heeft mijn lieve moeder echt heel hard nodig! Met nog maar 1 kind thuis en het loslaten van haar eigen bedrijf is ze aan de bak geslagen! (Een nieuwe hobby om haar lege nest te verwerken haha)
Het allerleukste om te bakken vind ze cakes, met ze gebruikt altijd een standaard mix. Tijd voor jou prachtige boek, want verse cake met eigen ingrediënten is natuurlijk veel lekkerder!
Groetjes
Een trouwe volger!

Beantwoorden
AS
Cornelieke 2019-05-03 11:45:12

Mijn moeder van 85 kan dat lichamelijk niet meer aan maar ik kom graag in haar plaats. Ik ben ook moeder per slot van rekening ;-) Een Masterclass van een Master, dat is toch het mooiste cadeau!
Cake is favoriet hier in huis en bak ze geregeld. Ben benieuwd welke nieuwe varianten je bedacht hebt!

Beantwoorden
CO
Ruth Duijster 2019-05-03 11:49:15

Ooh, dit zou ik zo graag met mijn moeder willen doen!
Vroeger - bij iedere verjaardag - stonden vaste taarten op het menu; Monchou, kwarktaart en appeltaart.
Hier is het tot nu toe ook bij gebleven - op een uitzondering van een appelplaattaart na -...
Ik wil haar zo graag de schoonheid en de smaken van de cakes die ik bak laten leren kennen!
Dus héél graag!

Beantwoorden
RU
Aycha 2019-05-03 11:49:24

Oooooh ons mama kan deze workshop wel gebruiken!! En dit om de eenvoudige reden dat ik dan misschien minder whatsappjes zou krijgen om uit te leggen hoe ik mijn cakes bak!! :) Win-win voor mezelf en voor mn lieve mams :)

Beantwoorden
AY
Ellen 2019-05-03 11:54:12

Mijn moeder bakt graag maar nieuwe inspiratie is altijd welkom zodat we op een volgende verjaardag geen worteltjestaart meer hoeven te eten.

Beantwoorden
EL
Aycha 2019-05-03 11:54:54

Ooooh wat een leuke actie! Ons mams kan zeker die workshop gebruiken :) En dit om de eenvoudige reden: dan krijg ik hopelijk minder whatsapps om uit te leggen hoe ik mijn cakes bak! Win-win for everyone :) Ik zou dit daarom heel graag voor mijn lieve mama willen winnen. En dan hoop ik dat ze de bon met mij zal delen ;)

Beantwoorden
AY
Marieke 2019-05-03 11:56:02

Mijn moeder heeft nog nooit wat gebakken, hoe handig ze is in knutselen, zo slecht is ze in de keuken. Als ze wint hoop ik wel dat jullie een goede brandverzekering hebben....

Beantwoorden
MA
wilma 2019-05-03 12:03:56

Mijn moeder kan wel wat inspiratie gebruiken en nieuwe ideeën opdoen.

Beantwoorden
WI
Marjolein Zohlandt 2019-05-03 12:05:55

Mijn moedet bakt wat af, maar wil zich altijd verbeteren! Haar kinderen, schoonzonen/dochter en collega's zouden het écht niet erg vinden als ze met nóg lekkerder spul aan komt lopen!

Beantwoorden
MA
Mettina 2019-05-03 12:07:59

Bakken is iets wat ik samen met mijn moeder graag doe! We zijn geen bakhelden, dus Masterclass Cakes zou ons heel goed kunnen helpen, en experimenteren met smaakjes vinden we altijd heel leuk. Mijn moeder is rond Moederdag jarig, dus het zou niet alleen een geweldig cadeautje voor Moederdag zijn, maar ook voor haar verjaardag! Én, dan kunnen we meteen samen wat cakes uit jouw boek proberen voor alle verjaardagsvisite!! Mijn familie verheugt zich altijd op de verjaardag want dan kunnen ze de lekkerste cakes en taarten uitproberen. Onze truc is altijd: kleine stukjes van elke cake, dan kan iedereen een stukje van elke cake proeven! Nu duimen om dit super lekkere boek te mogen gebruiken 🤗

Beantwoorden
ME
An 2019-05-03 12:14:22

Dan heb ik pech, zowel moeder en schoonmoeder zijn er niet meer, als ik zo,n masterclass win, zal ik zelf voor (schoon)moeder spelen, kinderen met aanhang en kleinkinderen zijn er dol op. Afwachten maar. Veel succes en wachten op je nieuwe boek.

Beantwoorden
AN
Abigail 2019-05-03 12:14:59

De opa van mijn moeder was bakker. Mijn moeder is helaas overleden toen ik 2 was. Ik heb dus nooit kunnen ervaren of zij de bakgenen van haar opa heeft meekregen. Ik heb ze zeer zeker wel meegekregen. Nu ik zelf moeder ben probeer ik mijn 3 jarige dochter al vroeg bekend te maken met bakken. Hopelijk kunnen we samen nog veel lekkers maken.

Beantwoorden
AB
Jacques (Opa) 2019-05-03 12:18:31

Tsja.. wie verdient- of kan zo'n boek goed gebruiken..? Mijn moeder-zaliger was niet zo van het cake bakken, mijn schoonmoeder-zaliger deed wel haar best.. de cakes van de moeder van mijn kinderen herinner ik mij nog wel. Ik ben alleenstaande man van 77.. als kleinkinderen op visite komen wil ik ze eens verrassen en verbazen.. Maar ik heb totaal GEEN ervaring. Doe dat boek dus maar mijn kant op, want ik zal moeten gaan oefenen.. Ben benieuwd of ik dit boek voor "grootvaders-dag" in huis heb..

Beantwoorden
JA
Ger 2019-05-03 12:18:38

Wat een leuke actie. Als ik win, wordt het nog lastig om te kiezen, want mijn moeder en schoonmoeder zijn allebei graag aan het bakken! Ze bakken graag cakes in allerlei varianten, die altijd lekker zijn!
En stiekem ben ik dan zelf een beetje jaloers, dus ik mag het moederdagkadootje dan vast wel eens lenen, hihi!

Beantwoorden
GE
Meike 2019-05-03 12:21:09

Mijn schoonmoeder houdt van bakken, maar het ontbreekt haar nog wel eens aan leuke, verrassende recepten. Vaak is het weer diezelfde appeltaart. Denk dat ze heel blij zal zijn met Masterclass Cakes (en de rest van de familie ook ;)

Beantwoorden
ME
Marije 2019-05-03 12:21:17

Ik zou het geweldig vinden om voor mijn moeder een boek of cadeaubon te winnen. Ik heb de liefde voor bakken van haar en net als mij houdt ze er wel van om af en toe wat nieuws uit te proberen. En inmiddels is mijn dochter van 11 ook al een echte bak koningin. We zouden het boek dus mooi al drie generaties kunnen gebruiken 😊.
En o ja, ik voel me ook een beetje schuldig dat ik er met moederdag niet kan zijn. Dus help me mijn schuldgevoel kwijt te raken door mijn moeder te verwennen met dit prachtige boek. Please ???

Beantwoorden
MA
An 2019-05-03 12:22:00

Dan heb ik pech, zowel schoonmoeder als moeder zijn er niet meer, als ik zo,n masterclass win, zal ik zelf voor (schoon)moeder spelen. De kinderen met aanhang en de kleinkinderen zullen hier geen nee tegen zeggen. Veel succes en wachten op je nieuwe boek.

Beantwoorden
AN
Elaine Veenhuis 2019-05-03 12:30:22

Mijn mammie kan wel een masterclass gebruiken. Over het algemeen kan ze best heel goed bakken, maar soms is het zo’n dikke flop dan kan ze mijn vader met de tulband om de kop gooien. En dan komt óf de cake heel hard aan óf hij gaat als gelige mist door de keuken heen. Waar ze ook nog wel eens een handje van heeft is er zulke doordrenkte (zelfgemaakte) rumrozijnen doorheen te doen, dat zelfs je na het bakken nog dronken wordt. Worden de kleinkinderen wel lekker rustig van.

Beantwoorden
EL
Tessa 2019-05-03 12:31:29

Dit is een mooie oppepper voor mijn moeder! Mijn moeder heeft mij het bakken met de paplepel ingegoten. Maar door werk en andere hobby's van haar is het bij mijn moeder nogal wat minder geworden. Ruim 6 maanden geleden is ze aangereden. En blijkt de zeer gecompliceerde enkel breuk die ze heeft opgelopen, ervoor te zorgen dat ze niet meer kan werken. De hoogste tijd dus om deze oude hobby weer op te pakken en ze ons weer kan verwennen met lekkere taarten!

Beantwoorden
TE
Maureen van der Sluiszen 2019-05-03 12:34:13

Mijn moeder kan wel een masterclass gebruiken! Mijn oma kan namelijk heel goed bakken en al zeg ik het zelf, mij zelf kunt het ook wel aardig. Maar mijn moeder is echt geen ster in bakken! Het talent heeft denk ik een generatie overgeslagen ;-) Maar met dit boek komt het goed!

Beantwoorden
MA
Veronique grim 2019-05-03 12:35:06

Ik zou mijn schoonmoeder hier zo graag mee willen verwennen. Ze is de liefste schoonmoeder voor mij en mijn dochter. Afgelopen week zouden we het veertigjarige huwelijk van mijn schoonouders vieren met een weekje vakantie in Duitsland. Helaas was dit van zeer korte duur vanwege ziekte van mijn dochtertje. Mijn schoonmoeder komt uit een bakkersgezin en waardeert creaties die wij maken erg graag. Heel graag zou ik haar daarom extra willen verwennen met recepten die we samen kunnen maken, een cake ter gelegenheid voor hun veertigjarige huwelijk te bakken!!

Beantwoorden
VE
Ingeborg 2019-05-03 12:39:20

Wat een toffe actie!
Zo’n boek & tegoed zou zeker van pas komen voor m’n moeder. Dan krijgt ze misschien weer wat inspi om lekker gevarieert te gaan bakken in plaats van altijd ‘tzelfde. En dan kan ik mijn buik heerlijk voleten aan alle creaties die ze dan kan gaan maken!

Beantwoorden
IN
Els 2019-05-03 12:45:26

Oh wat super gaaf! Mijn moeder (en ik) hebben een nieuwe keuken, inclusief grote oven. Om daar het maximale uit te halen, kunnen wij wel een masterclass gebruiken. Nog meer bakken en uitdelen (want alles zelf opeten....🙈)
Oh ja, en ze is een super oppasoma voor ons geweest. Voor vast en voor de noodmomenten was/is ze altijd bereikbaar.
Een topper dus!! #kommaaropmetdiemasterclass

Beantwoorden
EL
Anne Mensink 2019-05-03 12:50:04

Waarom doe ik mee voor mam....?
Nou ze bakt er nog niet veel van!
Cake uit een pakje lukt nog net,
Mits ik mijn spullen voor haar klaar zet.
Ze is een lieve moeder hoor,
Want ze haalt altijd mijn spullen op bij baktotaal in Goor.
Ze verdient echt dit mooie boek,
Zodat ze leert bakken, een lekkere cake of koek.
Nou stop ik met mijn rijm
En hoop dat mijn moeder één van de winnaars mag zijn.

Beantwoorden
AN
Bettina Barkema 2019-05-03 12:50:28

Mijn moeder heeft onlangs het bakken weer ontdekt maar mist nog een beetje zelfvertrouwen waardoor ze vaak naar een kant-en-klaar pak uit de supermarkt grijpt. Ze kan super koken en we kunnen altijd bij haar binnenvallen en mee eten. Ik gun het haar graag om met verjaardagen en feestelijkheden weer te kunnen stralen met een echte zelfgemaakte traktatie.

Beantwoorden
BE
Jade V.M 2019-05-03 12:54:32

Wel Rutger, mijn schoonmoeder is iemand die cake bakt die nog rauw is, appels die nog steenhard zijn er in en de bovenkant is wel ' mooi' bruin. Uit beleefdheid proef je dan maar eet je rauw deeg en zij snapt nooit wat misging. Ik wil haar op haar bijna 59e levensjaar eens leren hoe je mooie en lekkere cake maakt door jou boek! Zeker nu ze binnenkort moet geopereerd worden aan een tumor en ze erna moet revalideren. Dan heeft ze tijd om de kneepjes te lezen en leren. En erna te oefenen! 😄

Beantwoorden
JA
Jessie Bosman 2019-05-03 13:00:37

Mijn moeder verdient en heeft de masterclass van Rutger dringend nodig. Ze probeert elke verjaardag een feestje op tafel te zetten, maar mist het gevoel om goed te kunnen bakken. Ze is het levende bewijs dat liefde niet altijd goed smaakt, haha. Het is meer dan eens dramatisch!

Beantwoorden
JE
Iris 2019-05-03 13:02:24

Ik heb vroeger van mijn moeder leren bakken en ze doet het nog steeds heel graag. We bakken voor de verjaardagen in ons gezin altijd samen. Ze gebruikt altijd mijn bakvormen omdat die van haar al zo oud zijn, ook heeft ze geeneens een mooie tulbandvorm. Ik ga aan het einde van het jaar wat verder weg wonen dus dan zou het makkelijk voor haar zijn als ze zelf een mooie tulbandvorm en bakvormen heeft 😉 Het boek masterclass cakes heb ik meteen gekocht toen hij uit was, ze heeft hem al 5x geleend sindsdien haha!

Beantwoorden
IR
Melissa 2019-05-03 13:09:24

Ja dat is leuk voor mijn moeder! Mijn moeder en ik zijn beiden wel enthousiaste bakkers. Bij mijn moeder merk ik alleen dat ze het vaak lastig vindt om nieuwe smaken of recepten te maken. Hierdoor is het wel vaak een beetje eentonig.

Ze gaat binnenkort ook verhuizen (nadat ze een tijd bij mijn oma heeft gewoond). Dan kan ze lekker in haar nieuwe oven haar nieuwe recepten proberen. En dan kan ze deze meteen ook aan mijn oma gaan laten proeven zodat mijn oma zich niet al te vaak alleen voelt na het vertrek van mijn moeder!

Beantwoorden
ME
Myrthe 2019-05-03 13:10:23

Mijn moeder vind bakken super leuk! Ze maakt vaak alleen maar koekjes. Misschien kan ze uit dit boek meer leren bakken! En kunnen we weer samen nieuwe dingen testen! (Met koekjes blijft ze altijd save, altijd dezelfde en het zijn gewone zandkoekjes) misschien schuilt er nog een echt bakster in haar😊

Beantwoorden
MY
Marjolein 2019-05-03 13:19:53

Wat een onwijs leuke winactie. Mijn schoonmoeder zou zeker een masterclass willen winnen. Ze heef diverse bakboeken en houdt van bakken. Ook verdient ze dit omdat ze 1x per week op onze kinderen past.
Wellicht kan ze een dan een taart maken die ook haar oudste kleinzoon van 4 lekker vindt. Menig taart slaat hij namelijk af.

Beantwoorden
MA
Ellen 2019-05-03 13:27:15

Mijn moeder is nu met pensioen
en zoekt nog activiteiten om te doen.
En wat je ook moet weten:
Wij zoeken nog lekkers om op te eten!
1 + 1 = 2
Dus daarom doen wij mee!

Beantwoorden
EL
Hetty 2019-05-03 13:28:18

Hoi Rutger, mijn schoonmoeder verrast ons vaak met een zelf gebakken cake. Heel lief, maar ze zijn of te hard of te klef. De gebarsten bovenkant dat geloven we wel, maar het zou fantisch zijn als ze met jou boek Masterclass cakes, eindelijk een prachtig exemplaar op tafel kan zetten.

Beantwoorden
HE
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.