Sinds vorige maand ligt mijn nieuwe bakboek Masterclass Cakes in de boekwinkels. In dit boek laat ik je zien hoe je de lekkerste cakes bakt. Van chocoladecake tot rum-rozijnentulband en van de lekkerste carrot cake tot opgerolde cake met mokkavulling. Met 40 cakerecepten weet ik zeker dat je met dit boek altijd een lekkere cake op tafel kunt zetten!

Masterclass cakes

Kan jouw (schoon)moeder wel een Masterclass Cakes gebruiken?

Omdat het bijna moederdag is heb ik samen met mijn uitgever en Baktotaal Bouwhuis een toffe winactie voor je! Is jouw (schoon)moeder gek van bakken? Of kan ze juist wel een mini-cursus cake bakken gebruiken, omdat er altijd iets uit de oven komt dat op alles behalve cake lijkt? Lees dan snel verder!

Win Masterclass Cakes

Wat kun je winnen?

Uit alle reacties op dit artikel kies ik 10 winnaars die een exemplaar van Masterclass Cakes winnen. Daarnaast mag ik één van die winnaars extra gelukkig maken met een cadeaubon ter waarde van 100 euro van Baktotaal Bouwhuis. Daar vind je echt alles om te bakken, van cakevorm tot prachtige tulbandvorm en van bloem tot noten. Het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder dus!

Win Masterclass Cakes

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op één van de 10 bakboeken en die toffe cadeaubon? Laat dan in een reactie achter waarom jouw (schoon)moeder wel een Masterclass Cakes nodig heeft. De leukste, origineelste en verrassendste inzendingen worden beloond! Je kunt meedoen tot dinsdag 7 mei!

Update: De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt op instagram en hebben persoonlijk een mail gehad.

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (757)
Laura Huzen 2019-05-12 22:05:36

Oh jee 😯 ik ben te laat voor het boek Masterclass Cakes. Ik zou het graag aan het buurmeisje van negen van mijn schoonzus willen geven want zij houdt onwijs van bakken. Dan had ik haar willen vragen voor mijn 50e verjaardag een mooie en lekkere tulband te maken. Ik had ook al een brief naar de Jumbo gestuurd voor die actie, handgeschreven met foto's erbi, maar heb het helaas niet gewonnen. Best wel jammer want ik had haar er graag blij mee willen maken. Rutger, heb je toevallig nog een boek over voor haar?🤔🙏

Beantwoorden
LA
Alda Goudswaard 2019-05-08 14:22:02

Helaas leven mijn moeder en schoonmoeder niet meer.Ik wil echter mijn dochter van 17 graag de liefde voor het bakken en zelf zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes je eten maken met verse ingrediënten meegeven.Mijn dochter is al een paar jaar veganist,en zonder ei cake maken blijf ik moeilijk vinden.We proberen het wel regelmatig.Het resultaat is altijd minder smakelijk

Beantwoorden
AL
Michelle 2019-05-07 20:11:07

Voor mijn moeder!! Ze maakt prachtige en heerlijke taarten, zoals een Bumba taart voor haar kleinzoon of een Oreo taart voor haar schoonzoon. Ze zou absoluut mee moeten doen met Heel Holland Bakt, maar iets houdt haar tegen.. misschien dat deze prijs haar toch dat zetje zal geven? ;)

Beantwoorden
MI
Michelle 2019-05-07 20:07:33

Mijn lieve moeder!! Ze maakt prachtige en heerlijke taarten, zoals een Bumba taart voor haar kleinzoon of een Oreo taart voor haar schoonzoon. Ze zou absoluut mee moeten doen met Heel Holland Bakt, maar iets houdt haar tegen. Misschien dat deze prijs haar toch een zetje in die richting zal geven? ;)

Beantwoorden
MI
Marinde 2019-05-07 16:07:35

Voor mijn schoonmoeder, Sissy, omdat ze graag cakes bakt voor bezoek in het weekend. Ze bakt vaak met cakemixen en ik zou met dit boek graag mijn bak-hobby met haar willen delen: het lijkt mij daarom super leuk om deze voor haar te winnen!

Beantwoorden
MA
Nelleke 2019-05-07 14:26:35

Gewoon omdat ik mijn moeder de liefste vind en ik graag kans zou maken om deze masterclass voor mijn moeder te winnen.

Beantwoorden
NE
nicolevb 2019-05-07 13:53:27

Helaas heb ik mijn schoonmoeder nooit gekend en is mijn moeder 5 jaar geleden overleden
Maar wat zou ik graag mijn dochters de liefde voor het bakken meegeven....
Zoals ook mijn moeder vroeger met mij en mijn zus aan het bakken waren.....

Beantwoorden
NI
Lisa Waterlander 2019-05-07 12:44:00

We zijn mijn moeder haar appeltaart nog lang niet beu, maar een beetje variatie is nooit weg! 😊

Beantwoorden
LI
An 2019-05-07 10:56:19

WIE HEEFT ER GEWONNEN?

Beantwoorden
AN
Liesbeth de vries 2019-05-07 10:27:54

Helaas zijn ze er geen van beide meer,maar ik zou het boek graag in ontvangst willen nemen.Zodat wat ik van hun geleerd heb uit kan breiden en met plezier weer door geven aan mijn dochter.

Beantwoorden
LI
Ellen 2019-05-07 08:31:42

Mijn moeder heeft mij leren bakken, vanaf dat ik kon lopen (lees; de kloppers aflikken). Alles kwam aan bod; muffins, scones, koekjes, taarten en brood. Deze familie klassiekers heb ik inmiddels ook gebundeld in een familie recepten boekje. Het enige wat miste in haar repertoire is toch echt die CAKE. Ze waagt zich er niet meer aan, bang voor mislukking. Ik heb het fijne er dus ook niet van kunnen leren. Daarom denk ik dat dit boek een goede stap zou zijn in haar (en mijn) bak-opvoeding. Zo kunnen wij ons samen gaan wagen aan een nieuw hoofdstuk in onze bak carrière, en kunnen we weer samen de keuken in duiken.

Beantwoorden
EL
Jacqueline van der Ham 2019-05-07 06:22:02

Het zou voor mijn moeder fijn zijn als wij een keertje zouden zeggen: mm mm mam, wat lekker ipv .....

Beantwoorden
JA
Nienke 2019-05-06 23:13:08

Mijn lieve schoonmoeder maakt met liefde vanalles (zelfgebakken) voor de paasbrunch... na hard zwoegen in de keuken 🙈 zwart, te gaar, niet gaar genoeg, te veel van dit, te weinig van dat, maar nooit te weinig liefde. Liefde in alle gerechten en voor haar kleinkinderen. Die altijd welkom zijn & nooit teveel zijn. Zou dit graag winnen om samen een mini cursus te volgen 💪🏻

Beantwoorden
NI
Silvana 2019-05-06 22:42:19

Mijn schoonmoeder houdt van heerlijke taarten eten. Hoe leuk is het als ze dan zelf een les kan krijgen. Kan ik eens van haar taarten of cake gaan smullen!

Beantwoorden
SI
Angela 2019-05-06 22:35:27

Mijn zus heeft al vroeg de moederrol op haar genomen omdat onze moeder ziek was. Op Moederdag knutselde ik vroeger ook altijd iets voor mijn zus. Zij is dan ook meer dan een zus voor mij, daarom vind ik dat zij het verdient!

Beantwoorden
AN
Wendela Weel 2019-05-06 22:29:07

Mijn schoonmoeder kan echt heerlijk bakken. Tijdens de uitzendingen van heel Holland bakt appen we altijd door welk recept we graag willen proeven en heel vaak stond ze 2 dagen later voor de deur! Dit boek zal haar maar ook zeker ons heel veel plezier brengen ;-) ps mocht je geïnteresseerd zijn in het recept van haar befaamde aardappelkoeken dan kan ik dat vast regelen....

Beantwoorden
WE
Maureen 2019-05-06 22:23:56

Mijn moeder vind bakken erg leuk en probeert daarom regelmatig nieuwe recepten uit! Leuk en erg lekker natuurlijk. Wanneer ik zelf ook tijd heb proberen we gezellig samen te bakken. Het zou leuk zijn als mijn moeder dit boek wint, dan heeft ze nog meer variatie in het bakken. De koekjes- en bakbijbel hebben we al in ons bezit maar dit zou een fantastische aanvulling zijn! Er staan er veel lekkere recepten in, met dit nieuwe boek zal mij in moeder nog meer bakplezier beleven!

Beantwoorden
MA
Eva van Keulen 2019-05-06 21:11:57

Mama probeert al jaren een goed recept te vinden voor de lekkerste cake! Ze vindt bakken en koken heel erg leuk en dit boek zou dus een super leuk moederdagcadeau zijn!

Beantwoorden
EV
Sarah 2019-05-06 20:15:20

Voor mijn moeder. Samen hebben we er een moeilijk jaar opzitten. Om mijn zinnen te verzetten, ben ik beginnen bakken. Wat ondertussen mijn passie is geworden. Ook mijn moeder wordt hier heel blij van, want zij mag van al dat lekkers proeven. En ja hoor, elke keer opnieuw kijkt ze er naar uit. En om haar nog meer te verwennen, zou het wel leuk zijn dat ik nieuwe dingen kan uitproberen. Ik bak en zij proeft, de perfecte combinatie.

Beantwoorden
SA
Marloes van Spankeren 2019-05-06 20:12:43

Ik wil graag mijn schoonmoeder opgeven voor de masterclass, ze is speciaal voor haar dochter meegegaan naar Zoetfestival, maar ze heeft zelf ook de (bak)smaak te pakken gekregen. Nu alleen nog wat oefenen en ze kunnen samen gezellig gaan bakken.

Beantwoorden
MA
Natascha 2019-05-06 20:06:27

Waarom mijn moeder, Marian Herben? Iedereen vind zijn/haar moeder de leukste, liefste, beste moeder van de wereld maar de mijne is dat echt. Ze is laatst voor mij meegegaan naar het zoetfestival in Almere maar stiekem vond ze het zelf toch ook wel heel leuk en is ze enthousiast over het bakken geworden. Nu alleen nog wat meer zelfvertrouwen bij mijn moeder d.m.v. Masterclass Cakes dat de door haar zelfgemaakte cakes echt wel super lekker zijn.

Beantwoorden
NA
Sarah 2019-05-06 20:04:46

Voor mijn moeder. Het laatste jaar was heel zwaar voor ons. Om mijn zinnen te verzetten ben ik beginnen bakken. Wat ondertussen mijn passie is geworden. En waar ook mijn moeder heel blij van wordt, omdat zij steeds mag proeven van al dat lekkers. Het zou dan ook leuk zijn dat we samen nieuwe baksels kunnen uitproberen. Ik bak, zij proeft. De perfecte combinatie.

Beantwoorden
SA
Suus 2019-05-06 20:03:54

Thuis maak ik de baksels, dus mijn moeder kan wel een mini masterclass gebruiken. En omdat ik binnenkort uit huis ga en natuurlijk alle bakspullen meeneem kan ze de cadeaubon van baktotaal bouwhuis goed gebruiken voor wat cakevormen en andere handige bakbenodigdheden.

Beantwoorden
SU
Simone 2019-05-06 19:58:36

Omdat mijn lieve moeder zichzelf net een nieuwe Kitchenaid cadeau gedaan heeft en staat te popelen om aan de slag te gaan met alle lekkere bakrecepten van jou, Rutger. En stiekem om dan samen gezellig de keuken in te duiken. Want wat is er gezelliger dan samen allemaal lekkers de oven in te schuiven? Had ik al gezegd dat ze de liefste, meest zorgzame en knapste moeder is?

Beantwoorden
SI
Bianca 2019-05-06 19:38:08

Ik heb een hele lieve schoonmoeder die gek is op lekkers en alles wat ik bak altijd heerlijk vindt. Helaas is ze zelf niet echt wat je noemt een keukenprinses. Onze dochters vinden het zelfs te grappig dat ze zelfs een ovenpizza kan laten mislukken. Ik zou het heel tof vinden als haar man, kids en kleinkids met open mond zouden staan als m'n lieve schoonmoeder iets lekkers uit de oven tovert 😀

Beantwoorden
BI
Marloes Donkers 2019-05-06 19:25:57

Zo’n mooi boek komt bij mijn moeder wel van pas.
Na de bak- en koekjesbijbel nu een mooie masterclass.
Ze grijp altijd elke gelegenheid aan,
Om lekker aan de bak te gaan.
Koekjes, cakes en taarten niks is te gek,
Alles wordt dan ook uitgeprobeerd door die lekkerbek.
Iedereen mag uitgebreid van de baksels proeven,
Zodat we nog net niet rollend naar huis toe hoeven.

Dit boek zou echt te gek zijn voor mijn moeder!

Beantwoorden
MA
Christa 2019-05-06 19:25:13

Mijn schoonouders staan altijd voor ons klaar. Jaren lang hebben mijn schoonouders opgepast op onze dochters en als er 1 ziek is staan ze s ochtends op de stoep om te helpen. Ze houden van koken en bakken en hebben vaak wat zelfgebakken lekkers bij de koffie. Ik gun mijn schoonmoeder dit mooie boek om nieuwe cakes uit te proberen!

Beantwoorden
CH
Brenda 2019-05-06 19:09:16

Ik gun Masterclass Cakes aan mijn moeder. Mams heeft behoorlijk wat baktalent, ze zet zo vaak als mogelijk een lekkere cake of taart op tafel. Ze heeft daarbij vaak gebruik gemaakt van uw bakbijbel. Ik heb geen problemen met een lekkere plak cake na een lange schooldag. (egoistische beweegreden) Aangezien mijn moeder erg van bakken houd hoop ik dat ze nog vaker de tijd pakt om wat te gaan bakken, door middel van Masterclass Cakes natuurlijk ;-)

Beantwoorden
BR
Inge de Vries 2019-05-06 19:07:01

Ik wil dit boek graag voor mijn moeder(Rikie Borg) winnen, zij bakt wel graag, maar het liefst samen 😊.
Met Masterclass Cakes 🍰 van Rutger Bakt gaan we zeker snel weer samen 'aan de bak'!! 😘

Beantwoorden
IN
Debby Versantvoort 2019-05-06 18:58:15

Ik heb geen moeder én geen schoonmoeder meer maar ik ben zelf dol op bakken. Koken doe ik ook graag maar mijn hart ligt toch wel echt bij zoete lekkernijen bakken. Ook mijn dochter van 14 vind het leuk om in de keuken te staan. Dus samen zouden we zeker je nieuwe boek uitpluizen en genieten van al het lekkers!

Beantwoorden
DE
Kimberley de Neef 2019-05-06 18:37:08

Ik gun mijn moeder deze super prijs! Naast haar baan heeft ze samen met een vriendin een kleine high tea 'service', waar ze altijd voor op zoek is naar lekkere recepten en mooie aankleding. Ze doen dit eens in de zoveel tijd als hobby en hebben er echt plezier van!
Ondanks haar drukke leven staat ze altijd voor mijn gezin klaar en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Beantwoorden
KI
Linda Smit 2019-05-06 18:24:00

Mijn moeder is volgens haar kleinkinderen meester bakker(es) 🤣🤣
Omdat haar baksels altijd voor de kleine meisjes zijn zou ik het leuk vinden dat ze een masterclass van Rutger wint zodat wij ook iets lekkers kunnen proeven.
Liefs Linda

Beantwoorden
LI
Moniek 2019-05-06 18:14:54

Ik zou dit graag voor mijn moeder winnen! Zij zet zich als vrijwilliger in voor de demente ouderen en daar gaan ze ook regelmatig wat bakken. Maar mijn moeder bakt zelf nooit! Met dit boek kan ze mooi thuis aan de slag en daarna de ouderen verwennen met een heerlijk stukje cake.

Beantwoorden
MO
Carina Roos 2019-05-06 17:52:43

Mijn moeder bakt niet meer maar ik zou haar plaats graag willen overnemen om dan samen met mijn dochter te komen bakken.. ik geef graag mijn tips door aan mijn dochter maar de tips van rutger kunnen hier niet aan tippen :-)

Beantwoorden
CA
Myrthe 2019-05-06 17:42:58

Wat zou het leuk zijn om mijn moeder lekker te kunnen verwennen! Sinds kort heb ik Rutger bakt in huis en mama geniet met volle teugen van de creaties die met jouw instructies ontstaan. Ik kan genoeg redenen bedenken waarom ik dit mijn moeder gun net als iedereen, maar de grootste reden: omdat ze zo zoet is!

Beantwoorden
MY
Denise Brautigam 2019-05-06 16:54:31

Deze prijs moet natuurlijk naar de leukste moeder van de wereld gaan... die van mij!!! Sinds ik zelf moeder ben, houd ik nog meer van haar, zeker omdat ze ook een geweldige oma is!!! En met deze prijs verwen ik mezelf natuurlijk ook een beetje, want wie mag er komen proeven?? Juist!! ;)

Beantwoorden
DE
Kim 2019-05-06 16:49:31

Mijn moeder verdient een Masterclass cakes omdat ze natuurlijk de beste moeder van de wereld is 💕 Van mijn moeder heb ik als klein meisje geleerd cakes te bakken, uit een Koopmans pakje. Dat vond ik altijd erg gezellig en heeft er voor gezorgd dat ik nog steeds heel graag bak. Wij houden van cake!

Beantwoorden
KI
Diane 2019-05-06 16:23:14

Voor mijn lieve moeder die de inspiratie van je nieuwe boek zeker kan gebruiken. Vroeger bakte ze vaak cake maar het is wat weggezakt dus zou leuk zijn om door het nieuwe boek nieuwe ideeen te krijgen!

Beantwoorden
DI
Annemiek 2019-05-06 16:20:13

Omdat mijn moeder met dit boek een nog betere cake bakster gaat worden!! Ze is zelf niet zo'n zoetekauw, maar dat leert ze steeds meer waarderen! Dit boek zou haar nog beter maken!

Beantwoorden
AN
Bettine 2019-05-06 14:46:00

Ik vind dit een superleuke actie! Niet voor mijn moeder of schoonmoeder, maar gewoon voor mijzelf!
Waarom? Soms vind je gewoon dat je iets verdient! We hebben best een hectische periode achter de rug (onze jongste zoon van 11 heeft heel ziek op de intensive care gelegen). Ik ben dol op bakken en zo'n boek is natuurlijk reuze leuk om weer eens wat nieuwe lekkere cakes uit de oven te toveren.
Ik gebruik regelmatig recepten van Rutger (heb 2 boeken van hem). Altijd zeer succesvol.

Beantwoorden
BE
Esther 2019-05-06 14:44:27

Van jongs af aan kan ik me niet anders herinneren dan dat we zelfgebakken taart serveerden. De reden hiervoor was simpel de coeliakie van mijn zus. Ondertussen zijn mijn zus en ik het huis uit, maar heeft mijn moeder vooral haar recepten die ze heeft aangepast naar een glutenvrije variant.

Omdat ze nu ook met gluten kan gaan bakken, gun ik haar een bakboek waar recepten in staan waar ze zo mee aan de slag kan gaan en waar ze niets voor hoeft te veranderen.

Beantwoorden
ES
Cora Hogenboom 2019-05-06 13:54:36

Mag ik dit mezelf gunnen? Rutger is mijn grote inspirator en heeft ervoor gezorgd dat ik weer opnieuw ben gaan bakken. Met veel plezier pak ik regelmatig 1 van zijn recepten erbij om even ontspannen lekker in de keuken bezig te zijn. Het nieuwe boek zal me zeer zeker weer inspireren, en weer nieuwe dingen leren!

Beantwoorden
CO
Willemijn 2019-05-06 13:53:11

Mijn moeder zou dit verdienen. Ze zit ondertussen helaas 1,5 jaar thuis.. blij kan je haar maken door wat heerlijks voor haar te bakken of dat ze zelf de keuken in gaat. Het is een top moeder, staat altijd voor iedereen klaar!!

Beantwoorden
WI
Sandra 2019-05-06 13:47:49

Mijn moeder kan prima bakken, maar waagt het om vlak voor moederdag voor 2 maanden op vakantie te gaan. Om haar gemis goed te maken, kan zij dus wel zo'n kookboek gebruiken. Daar kom je met een simpel goedmaak-cakeje niet mee weg ;)
Alternatief is dat ik hem voor haar bewaar en haar verras met een mooie welkom-thuis-cake!

Beantwoorden
SA
Jeanine 2019-05-06 13:43:32

Mijn moeder heeft altijd warme handen en daardoor wil ze niet bakken maar volgens mij hoef je met cake alleen maar te mixen dus daarom wil ik haar opgeven om haar te laten zien hoe leuk zelf bakken is

Beantwoorden
JE
Miranda lakerveld 2019-05-06 13:27:12

Mijn schoonmoeder verdiend dit zeker ze is de beste schoonmoeder en oma! Ze bakt regelmatig alleen is het toch vaak hetzelfde dit zou haar helpen ook eens iets anders te maken.

Beantwoorden
MI
Carina 2019-05-06 13:25:43

Ik heb geen moeder meer en schoonmoeder maar wel een kleinkind van acht jaar die met oma graag doet bakken het boek zou ik aan James geven en die cadeaubon koop ik een brush voor taarten

Beantwoorden
CA
Meyra 2019-05-06 13:19:15

Mijn mama is de liefste van de wereld echt waar. Ze gaat smorgens heel vroeg opstaan en bakt het brood zelf zodat we verse broodjes mee kunnen nemen, ze loopt met ons een paar km naar school, gaat boodschappen doen, gaat zelf ook naar school, maakt het avondeten, maakt schoon, ze kan alles. Behalve koekjes, cupcakes, taaft of cake bakken. Ik heb dat nóóit geleerd zegt ze wanneer de cake half zacht uit de oven komt. En met de recepten op internet gaat het steeds mis... die kloppen vaak niet en dan denkt ze dat het aan haar ligt. Daarom zou ik haar graag een kloppend kookboek cadeau doen maar mijn zakgeld is niet toereikend en de bieb hier heeft er weinig . Dus ik hoop dat ik win ♡♡♡♡ dan heb ik een tof cadeau voor haar. Ik ga heel hard duimen

Beantwoorden
ME
Meyra 2019-05-06 13:17:38

Mijn mama is de liefste van de wereld echt waar. Ze gaat smorgens heel vroeg opstaan en bakt het brood zelf zodat we verse broodjes mee kunnen nemen, ze loopt met ons een paar km naar school, gaat boodschappen doen, gaat zelf ook naar school, maakt het avondeten, maakt schoon, ze kan alles. Behalve koekjes, cupcakes, taaft of cake bakken. Ik heb dat nóóit geleerd zegt ze wanneer de cake half zacht uit de oven komt. En met de recepten op internet gaat het steeds mis... die kloppen vaak niet en dan denkt ze dat het aan haar ligt. Daarom zou ik haar graag een kloppend kookboek cadeau doen maar mijn zakgeld is niet toereikend en de bieb hier heeft er weinig . Dus ik hoop dat ik win ♡♡♡♡ dan heb ik een tof cadeau voor haar.

Beantwoorden
ME
Irene 2019-05-06 11:58:25

Mijn schoonmoeder verdiend een masterclass cakes. De baksels die zij uit haar over tovert, zijn doorgaans niet zo lekker.... Het wordt dus hoog tijd voor een masterclass!

Beantwoorden
IR
Karla 2019-05-06 11:56:49

Voor mijn moeder kan helaas niet meer, maar graag zou ik het dineke gunnen! Mijn bakmaatje!! En we kunnen altijd nog wat leren 😁🎂

Beantwoorden
KA
Irene & verA 2019-05-06 11:46:31

Jaaa. Mijn moeder verdiend een masterclass cakes! Mijn moeder tovert de lekkerste taarten uit de oven, maar de cake blijft altijd maar gewoon standaard eruit komen. Tijd dat er eens een toverstaf door die keuken gaat zodat mijn mama ook eens kan verrassen met bijzondere cakes! Duimen!

Beantwoorden
IR
Irene 2019-05-06 11:44:41

Jaaa. Mijn moeder verdiend een masterclass cakes! Mijn moeder tovert de lekkerste taarten uit de oven, maar de cake blijft altijd maar gewoon standaard eruit komen. Tijd dat er eens een toverstaf door die keuken gaat zodat mijn mama ook eens kan verrassen met bijzondere cakes! Duimen!

Beantwoorden
IR
Irene Boelmans 2019-05-06 11:40:53

Jaaa. Mijn moeder verdiend een masterclass cakes! Mijn moeder tovert de lekkerste taarten uit de oven, maar de cake blijft altijd maar gewoon standaard eruit komen. Tijd dat er eens een toverstaf door die keuken gaat zodat mijn mama ook eens kan verrassen met bijzondere cakes! Duimen!

Beantwoorden
IR
Esmeralda 2019-05-06 11:21:52

wat een coole actie! mijn moeder is gek van cakes bakken alleen ze maakt meestal een pak omdat ze het moeilijk vind om zelf een recept te maken. met dit boek moet het haar zeker lukken! en stiekem wil.ik er zelf ook wel even in spieken als bakliefhebber 😁😍

Beantwoorden
ES
Charlona Teerlink 2019-05-06 11:05:12

Mijn moeder is een ster in koekjes bakken. Ze gebruik regelmatig jouw recepten, ze is echt fan van jou! Haar instagram staat er vol mee. Het zou gaaf zijn als ze dit boek wint, dan kan ze zich gaan verdiepen in cakes en weer nieuwe dingen leren. De kadobon gaat ook goed van pas komen: een mooie cakevorm mist nog in haar bakcollectie.

Beantwoorden
CH
Marita 2019-05-06 10:53:48

Mijn moeder vindt bakken super leuk en het zou geweldig zijn als ik deze kon winnen om haar blij te maken met het boek waar ze weer veel lekkere dingen mee kan maken!

Beantwoorden
MA
Marita 2019-05-06 10:52:20

Mijn moeder vindt het altijd geweldig om nieuwe dingen uit te proberen. Ook bakt ze vaak cakes. Het zou super leuk wezen als ik mijn moeder blij kan maken met het boek zodat ze weer veel dingen uit kan proberen en ik er ook nog van kan meegenieten als ze weer wat gebakken heeft! :)

Beantwoorden
MA
Eva Loobeek 2019-05-06 10:51:57

Dit zou zo leuk zijn!
Voorheen maakte mama vaker cake. Nu is ze bijna klaar met haar studie en komt er weer wat tijd vrij. Leuk samen bakken met ons of de kleinkinderen!
Maar een boek met nieuwe recepten mag dan niet ontbreken. Zeker omdat ze anders vaak maar dezelfde cake maakt.

Beantwoorden
EV
Sandra, Esther, Ninthe, Fedde en Veerle 2019-05-06 10:26:16

Wat een leuke actie! Dit boek (en de cadeaubon) zou echt iets voor onze moeder zijn, want ze is altijd op zoek naar nieuwe recepten voor lekkere cakes. Altijd als we bij haar langskomen, mogen we iets nieuws proeven. Soms is het heerlijk, soms verschrikkelijk... Je zou haar (en ons) heel blij maken met een boek vol LEKKERE recepten!

Beantwoorden
SA
Sandra, Esther, Ninthe, Fedde en Veerle 2019-05-06 10:19:51

Wat een leuke actie! Dit boek zou echt iets voor mijn moeder zijn, omdat ze altijd op zoek is naar nieuwe recepten voor lekkere cakes. Altijd als we op bezoek komen, mogen we weer iets nieuws proeven. Soms is het heerlijk, soms verschrikkelijk... Jullie zouden haar (en ons) erg blij maken met een boek vol met lekkere inspiratie :-)

Beantwoorden
SA
Marlies 2019-05-06 10:03:01

Ik zou mijn moeder hier heel blij mee maken! De liefde voor bakken heb ik (o.a.) van haar meegekregen en haar appeltaart is natuurlijk de beste. Maar iets meer variatie zou ook welkom zijn. Zeker nu ze straks met haar nieuwe baan gaat beginnen in de ouderenzorg en ze nog vaker mag gaan bakken. Dus ze maakt niet alleen mij en mijn broers/zussen blij als ze bakt, maar ook nog heel veel lieve ouderen die ze tegenkomt. Hartstikke welkom dus!

Beantwoorden
MA
Rosalie 2019-05-06 10:01:10

Mijn moeder is sinds september met pensioen en heeft nu dus alle tijd om te bakken! Als ik bij haar ben duiken we vaak samen de keuken in voor een lekker baksel, hoe meer inspiratie hoe beter natuurlijk :) Dus dit boek zou een mooie aanwinst voor haar zijn!

Beantwoorden
RO
Thijs Wulffraat 2019-05-06 10:00:46

Mijn moeder en zusje(8 jaat) duiken regelmatig de keuken in om lekker aan het bakken te slaan. Je boeken staan allemaal in de kast en worden gebruikt, maar wat les van je zouden ze te gek vinden ! Groet Thijs

Beantwoorden
TH
Linda van der Tier 2019-05-06 09:29:35

Vroeger bakte mijn moeder vaak, mooie taarten en cakes voor onze verjaardagen bijvoorbeeld. Nu hebben mijn zusje en ik het van haar over genomen. Bakken vinden win onwijs leuk! Maar nu is mijn moeder er zelf mee gestopt... dat was niet de bedoeling! :( Hopelijk door het winnen van het bakboek, krijgt mijn moeder weer inspiratie om te gaan bakken! 🍰

Beantwoorden
LI
Nicole M 2019-05-06 09:29:28

OOOO dan zou ze eens een recept kunnen volgen, want ze doet altijd maar.....
En wij zijn altijd de pineut om te komen proeven :-)

Beantwoorden
NI
Anne-Marie 2019-05-06 09:28:09

Voor mn lieve moeder.
Die heerlijke cake bakt, en ze super graag met dit boek zou willen verrassen.
Ook omdat je recepten zo makkelijk staan beschreven .
En ze weer nieuwe inspiratie op kan doen.
De bon van bakhuis totaal zou daarbij helemaal geweldig zijn

Beantwoorden
AN
Ettie 2019-05-06 08:50:40

Mijn moeder heeft Masterclass Cakes nodig, zodat ze zelf een keer kan bakken en niet mij elke keer hoeft te vragen. Kan ik gezellig bij haar op de koffie komen met wat lekkers ;)

Beantwoorden
ET
Brigitte van der Linden 2019-05-06 08:37:07

Deze (schoon) moeder wil deze prijs wel voor zichzelf winnen! Bijna iedere week bak ik iets lekkers, heel vaak cake want daar kun je zo lekker mee variëren. Maar fijne kneepjes zijn er altijd nog te leren dus, ik maak heel graag een kans op deze prijs.

Beantwoorden
BR
Wendy antoons 2019-05-06 07:48:42

Misschien kan mijn moeder dan lekkere taarten maken. Vroeger bakte ze wel veel, nu niet zoveel meer, maar kan dan wel lekkerder 😁

Beantwoorden
WE
Monique Wijksma 2019-05-06 07:07:25

Ik gun dit mijn moeder! Kan ze eindelijk die prachtige keukenmachine echt gaan gebruiken, zo zonde om daar alleen cake-uit-een-pakje-je-hoeft-alleen-water-toe-te-voegen mee te roeren..!

Beantwoorden
MO
Sarah Fransen 2019-05-06 07:06:51

Mijn moeder heeft wel wat hulp nodig uit je boek! Ze bakt eigenlijk heel graag, maar krijgt het voor mekaar om bv wafels zo hard te maken dat ze met hamer en bijtel nog niet te eten zijn 😬.

Beantwoorden
SA
Gerdien van rooden 2019-05-06 06:56:53

Mijn lieve moeder zou hier helemaal gelukkig van worden. Ze bakt regelmatig een cake en probeer elke keer weer iets nieuws uit. Met dit boek kan ze nieuwe ideeën op doen en handige tips zodat haar cake nog beter wordt.

Beantwoorden
GE
Simone Kossen - de Wit 2019-05-06 01:18:24

Mijn moeder mag winnen omdat ze vroeger ook veel zelf bakte, daarna jaren eigenlijk geen tijd had om zelf te bakken en nu regelmatig weer een cake uit de oven tovert.

Beantwoorden
SI
Saskia Baas 2019-05-06 01:04:04

Mijn schoonmoeder is gek op je boeken Rutger.
We hebben net een bijdrage gehad voor een vouwwagen waarmee we heel veel vakanties gaan hebben. En daarom gun ik haar dit!

Beantwoorden
SA
R van dijk 2019-05-06 00:47:09

Mijn moeder is er niet meer,maar ze bakte graag. Mijn schoonmoeder bakt eigenlijk niet.
Ikzelf bak daarintegen wel! Mag ik ook meedoen? Ik zou heeeeeeel graag nieuwe "niet uit een pakje" cakesoorten willen kunnen leren maken😍😍
Bouwhuis is 1 van mijn leveranciers voor het maken van gedecoreerde taarten, cupcakes en koekjes, maar als ik verschillende cakesoorten kan leren van "rutgerbakt!" En mooie goede nordic ware cakevormen kan uitzoeken, weet ik zeker dat er iemand van boven met me mee gaat bakken😄😄

Beantwoorden
R
Brigitte 2019-05-05 23:54:15

Mijn moeder heeft een hekel aan koken en bakken. Heel vroeger bakte ze weleens koekjes met mij, maar eigenlijk raakte ze heel geïrriteerd van mijn warme handen waardoor het deeg altijd slap werd. Ik vond het niet leuk meer om met haar te bakken en zij ook niet met mij. Van jouw koekjesbijbel ben ik zelf weer heel erg blj geworden van het bakken. Ik hoop dat jouw masterclass cakes het plezier van het bakken ook bij mijn moeder dan weer terug te vinden is.

Beantwoorden
BR
Leanne 2019-05-05 23:35:11

Cake bakken laat m’n moeder altijd over aan m’n vader. Die kan het als de beste💪🏻
Maar ik gun het m’n moeder ook dat ze een perfecte cake kan bakken😋
Ik kom wel proeven wie de lekkerste cake kan bakken: m’n vader of moeder😜

Beantwoorden
LE
Anita te Gussinklo 2019-05-05 23:07:10

Dit is een origineel Moederdag cadeau, ik doe graag mee.

Beantwoorden
AN
Judith 2019-05-05 22:51:49

Ik gun dit mijn moeder omdat ze altijd mee gaat naar de autocross. En dan helpt ze ons (3 crossende dochters en een man) altijd met schoonmaken en voorziet ze heel veel mensen elke week van lekkere koffie met vaak een eigen cake. Helaas zijn het wel vaak dezelfde of een appelcake of een arretjescake. Met dit boek kan ze misschien nieuwe ideeën opdoen en nog meer lekkere cake bakken.

Dit is haar gegund namens haar drie dochters en een hele grote groep autocrossers!

Beantwoorden
JU
Noortje 2019-05-05 22:44:55

Hoe leuk zou dat zijn om die te winnen! De bakbijbel staat hier al in huis. Mijn 7 jarige dochter is fan van dit boek. Regelmatig zoeken we samen iets lekkers uit om daarna de keuken in te duiken! Ook mijn eigen moeder bladert er regelmatig in als ze bij ons op bezoek is. Elke keer zegt ze dat er een hoop lekkers in staat en dat ze hem misschien ook wel voor haar zelf kookt. Hoe leuk zou het zijn om haar en mijn dochter te verrassen met dit boek. Dan kunnen we als 3 generaties samen nog meer lekkers bakken!

Beantwoorden
NO
Kim van Hulten 2019-05-05 22:27:42

Mijn moeder verdient dit boek omdat ze dan eindelijk een x lekkere taarten kan leren bakken! Mijn moeder is niet zon held in de keuken, daarentegen ben ik dol op koken en bakken. En met dit boek kan ik het haar leren en kan ik ook eens genieten van een lekkere taart zonder hem zelf gebakken te hebben 😏😊

Beantwoorden
KI
Marieke 2019-05-05 22:24:33

Hahaa jaa dat is echt wat voor mijn moeder. 1x heeft ze de blunder gemaakt om een cake 2 uur lang in de oven te laten, nog steeds plagen we haar ermee.. de cake is trouwens wel opgegaan😂
Ondanks dit blijft ze de liefste hoor haha..

Beantwoorden
MA
Laura v. Oijen 2019-05-05 22:23:40

Sta ik bij mijn moeder voor de deur, dan is het eerste dat ik ruik: die heerlijke zoete geur!
Op zo'n moment kan ik direct merken,
dat mijn in de keuken staat te werken.
Mijn moeders huis is net een bakkerij,
want bakken is haar grootste liefhebberij.
Je zult het bijna niet te geloven, maar lekkerste dingen komen uit haar oven!
En iedereen die mijn moeder kent,
wordt met al haar bakkunsten verwend.
Wat zou ik graag dit boek vol cakes voor haar willen winnen, zodat zij binnenkort aan de lekkerste cakes kan beginnen.
En met daarbij een Baktotaal Bouwhuis cadeaubon, zet ik mijn moeder nog eens extra in de zon!

Beantwoorden
LA
A Blok 2019-05-05 22:00:04

Ze is niet mijn moeder maar mijn schoonzus. Ze is moeder van 3 dochters en gek op bakken. Ondanks haar drukke gezin maakt ze tijd vrij om haar passie uit te oefenen. En ja, heel egoïstisch dus dit bericht, daar profiteer ik dus regelmatig van. Ze deelt namelijk haar heerlijke baksels met de mensen om haar heen. Ik gun haar een masterclass met jou zodat ze nog beter kan worden.

Beantwoorden
A
Kelly 2019-05-05 21:45:18

Haha ja, dat is echt wat voor mijn mama Monique! Als ze nu begint met oefenen voor het bakken, kan ze misschien over 10 jaar haar kleinkinderen van koekjes voorzien als ze uit school komen om thee te drinken. Iets waar wij nu nog steeds grapjes over maken, omdat ze dat nooit voor ons deed ;) Maar natuurlijk is ze de liefste mama en gun ik haar zo'n leuk cadeau!

Beantwoorden
KE
Lianne 2019-05-05 21:38:22

Wat een leuke actie! Mijn moeder weet niet goed hoe ze moet bakken, waardoor ze dat nooit met mij gedaan heeft.
De keren dat ik logeerde bij mijn tante heb ik een aantal keer met haar gebakken, waardoor ik de recepten kan maken die zij mij geleerd heeft.
Graag zou ik samen met mijn moeder een nieuw recept willen ontdekken en maken!

Beantwoorden
LI
Fabienne 2019-05-05 21:28:59

WAUW, WEER een nieuw boek, GEFELICITEERD. Mijn zoon van 10 zei gelijk: oh GAAF hopelijk WIN jij deze prijs. Je kan zo lekker bakken, dan wordt het vast nog beter. Wat een schatje he?
Dus duimen en hopen dat ik mijn zoon Joey snel kan verrassen met 'nieuwe' bakkunsten.
💚💙💛🧡💜❤️

Beantwoorden
FA
Hanneke Hooghiemstra-van Dijk 2019-05-05 21:12:39

Mijn moeder is helaas sinds 2 jaar niet meer bij ons. Maar mijn zus Sjoeke van Dijk, die er altijd is voor mijn kinderen, bakt graag en veel en héél lekker, haar gun ik van hárte dit boek voor nieuwe inspiratie!

Beantwoorden
HA
Karen Rutten 2019-05-05 21:07:39

Vanwege de chemo die mijn schoonmoeder krijgt is haar smaak veranderd. Bijna alles smaakt naar ijzer of is erg bitter. Alleen zoet smaakt haar nog echt lekker. Ze kan de calorieën wel gebruiken momenteel en daarom wil ik haar graag verwennen met heerlijk zoete cakes uit jouw nieuwe boek.

Beantwoorden
KA
Bianca 2019-05-05 20:53:18

Zou erg leuk zijn voor mijn moeder! Ze bakt regelmatig cakes maar vooral kruidkoek. Met dit boek kan ze lekker uitproberen met andere recepten, beter dan kruidkoek haha

Beantwoorden
BI
Chantal Franke 2019-05-05 20:49:30

Wat een super toffe actie! Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe boek. Zelf ben ik ook een fanatieke thuisbakster. Mijn moeder daarintegen, die is kampioen in opengesprongen/ingestortte cakes en mislukte taarten. Zij zou jouw boek geweldig kunnen gebruiken! En dan kan il hem zelf stiekem ook een keer lenen, twee mensen gelukkig hahaha. Ga zo door Rutger!

Beantwoorden
CH
Jente 2019-05-05 20:32:03

Mijn moeder verdient een Masterclass Cakes omdat ze een heel lieve moeder voor mij is en dol is op cake.
Mocht ze winnen, dan beloof ik dat ik klaar zal staan als ze hulp nodig heeft bij het bakken, bij het testen van de cakes, en bij het schoonlikken van de beslagkom!

Beantwoorden
JE
Jet 2019-05-05 20:21:11

Hahaha ik doe mee voor mijn super toffe ma:)
Ze bakt waanzinnig lekkere appeltaart maar met 11 kinderen, 9 schoonkinderen en 17 kleinkinderen is die veel te snel op!
En cake mislukt volgens haar te snel, maar daar kun je wél veel meer stukken uit halen! Dus kom maar op:) en dan maak je niet alleen mijn moeder maar ook nog heel veel anderen blij:)

Beantwoorden
JE
Wietske 2019-05-05 20:14:31

Met dit boek zou ik graag mijn moeder willen verrassen. Althans, niet met het boek zelf, maar met de baksels die ik eruit zou maken. Ik woon samen met mijn zoontje van 2 jaar tijdelijk bij mijn moeder en zij zorgt altijd erg goed voor ons. Als dank maak ik daarom vaak wat lekkers en dit boek zou mij zeker nieuwe inspiratie geven. Zelf heeft ze niet zoveel geduld voor het bakken, maar met het opeten heeft ze geen probleem! Dit mooie boek is daarom van harte welkom bij ons.

Beantwoorden
WI
Jet 2019-05-05 20:14:26

Haha ik doe mee voor mijn moeder...zij maakt dus echt waanzinnig lekkere appeltaart omdat die altijd lukt...cake mislukt volgens haar te vaak!
Maar met 11 kinderen, 9 schoonkinderen en 17 kleinkinderen is die appeltaart veel te snel op!
En uit cake kun je lekker veel stukken snijden!!! Dus kom maar op! (Stiekem dus eigenlijk vooral voor mezelf:) en...ik scoor enorm veel punten als zus en tante)

Beantwoorden
JE
Ingrid Terpstra 2019-05-05 20:04:19

Ik doe mee voor mijzelf dat klinkt een beetje vreemd,maar toch doe ik het omdat mijn dochters het graag voor mij en een beetje voor zichzelf zouden willen winnen.Ik "haak" beter dan ik bak..ik haakte cakejes en petit fours en die zagen er perfect uit..nu nog in het echt!! werd er hier gezegd dus bij deze namens mijn dochters Marjan en Anne-rigt en mezelf ;-) Ingrid Terpstra

Beantwoorden
IN
Liane 2019-05-05 20:03:47

Mag het ook van moeder voor dochter zijn? Ik zou het graag aan mijn dochter Tessa geven, ze vind het leuk om heel regelmatig een cake te bakken. Ik laat me graag door haar verrassen.

Beantwoorden
LI
Mickey 2019-05-05 19:46:49

Hey Rutger,

Wat een super leuke winactie is dit! Ik wil heel graag mijn moeder (Sandra) verassen met deze super leuke winactie omdat ze helpt met Examens oefenen zodat ik slaag en naar de Bakkersschool kan gaan. En die €100 bak tegoed zou geweldig wezen want ze kan dan een Nordic Wave mee kopen en nog veel meer!

Groetjes Mickey :-)

Beantwoorden
MI
Danielle 2019-05-05 19:41:34

Ik ben 46 14 mei 47ook mijn moeder zou deze dag jarig zijn , helaas moet ik mijn moeder 43 jaar missen , op 28 jarige leeftijd overleden . Ik heb de luxe om al zoveel meer te mogen meemaken , bakken , koken ,het groter worden van onze dochters die ik graag verwen met de heerlijkste baksels . Ik zou het dan ook erg leuk vinden om zelf te winnen om nog zoveel lekkers te maken met de meiden .

Beantwoorden
DA
Daniëlle 2019-05-05 19:19:33

Voor mijn moeder... mijn dochter (5jr) is namelijk verslaafd aan het programma cupcakecup. Zelfs met de tube mayonaise spuit ze versieringen op haar bord patat. Het lijkt het geweldig om bij oma te bakken, want die heeft natuurlijk meer tijd en aandacht. Er is maar 1 complicatie: mijn moeder bakt echt nooit. Kan ze het niet? Nou ja, dit boek van jou zou erg behulpzaam zijn! 😉

Beantwoorden
DA
Marou 2019-05-05 19:19:11

Ik ben zelfs sinds kort flink aan het bakken gegaan. Taarten, cake, truffels van alles komt er uit mijn oven. Mijn moeder snapt niet waar ik het vandaan haal want zelf bakt ze graag maar alles wat op cake hoort te lijken komt eruit als een in elkaar gezakte pudding. Dit en nog wel 1000 redenen waarom ik haar dit gun.

Beantwoorden
MA
Jolanda 2019-05-05 18:53:48

Graag voor mijn dochter. Kan ze samen met haar dochter lekker bakken.

Beantwoorden
JO
Carine Reimert 2019-05-05 18:39:20

Mijn schoonmoeder Anneke vindt bakken fantastisch, en wij smullen er iedere keer weer van! Ze heeft een paar klassiekers maar probeert ook graag wat nieuws. En nu ze sinds maart 2019 met pensioen is, heeft ze lekker de tijd om te experimenteren! Hoe leuk zou dat zijn met een nieuw boek en bakproducten?

Beantwoorden
CA
Noa 2019-05-05 18:30:51

Mijn moeder bakt niet ontzettend veel. Denk alleen zeker dat zij het niet erg gaat vinden als ik dan wat meer voor haar ga bakken met behulp van het boek (of nieuwe materialen ;) )!

Beantwoorden
NO
Ellemijn 2019-05-05 18:16:45

Voor mijn moeder, omdat ik nu altijd alles bak en zij het mag proeven moeten we volgensmij de rollen maar is omdraaien en kijken wat zij er van bakt!

Beantwoorden
EL
Wendy en Emma 2019-05-05 18:12:15

Onze moeder kan dit wel heel goed gebruiken. Ze bakt nu vaak uit de bakbijbel maar wij haar dochters (14 en 11 jaar)zijn gek op cakes. Dus met dit boek kan ze ook gaan experimenteren met lekkere cakes.

Beantwoorden
WE
Laura 2019-05-05 17:51:12

Mijn schoonmoeder verdient dit! Met 2 zoons die haar altijd alleen maar plagen, al het lekkers dat ze bakt en kookt al opeten vóórdat het met goed fatsoen op tafel staat en niet eens even de moeite nemen om hier voor haar een leuke reactie achter te laten, hoop ik dat ik het als schoondochter een beetje goed kan maken :D
Ze vindt koken en bakken het leukste wat er is, is groot fan van het programma Heel Holland Bakt en wil altijd nieuwe dingen leren. Ik ga heel hard voor d'r duimen dat ze dit mag winnen :)

Beantwoorden
LA
Wilma 2019-05-05 17:37:47

Ellemijn dit is echt gaaf!! Kun je voor moederdag lekker aan het bakken!
Maar een kansje gewaagd dus 😛🍰🎂🍪🍩

Beantwoorden
WI
Danielle 2019-05-05 17:29:51

Rutger, ik zal geen namen noemen maar ik ken wel iemand die dit hard gebruiken kan! Mijn moeder bakte er over het algemeen best veel van. Heerlijke taarten, koekjes of een cake. Ze bakt vaak, minstens één keer per week. Maar dan die ene keer, vorig jaar op de mooiste dag van ons leven. Zij zou ons de mooiste en lekkerste trouwtaart kado geven. Een flinke missie, ik geef het direct toe. En ze heeft het geflikt, en hoe! De taart zag er waanzinnig uit, ik heb 'm nog gezien. Zo mooi, ik gaf 'm echt een dikke tien! Maar de clou, je voelt 'm misschien al aankomen. Ze struikelde en viel, met in haar handen de taart van mijn dromen. Geen taart dus op onze grote dag. Misschien dat ze met jouw Masterclass cakes bakboek in de herkansing mag :) We konden erom lachen trouwens, mijn moeder pas veel later. Die had voorlopig nog een echte bak-kater ;)

Beantwoorden
DA
Dora 2019-05-05 17:13:08

De reden waarom mijn moeder dit mag winnen? Zodat ze ons kan laten genieten van heerlijke cakes! Dat is de reden, ietwat eigenbelang dus.

Beantwoorden
DO
Marjan 2019-05-05 16:58:14

Namens mijn zoon van 6 voor zijn moeder 😊
Samen bakken is het leukste om te doen. Gezellig in de keuken bezig zijn, lekker kliederen en tussendoor snoepen van het beslag. Iedere keer weer iets anders en genieten van het resultaat of het nu gelukt is of niet. Wat wil een kind nog meer 😘

Beantwoorden
MA
Annick 2019-05-05 16:54:13

Lieve mensen, als ik deze actie win is het uiteraard een cadeau voor mijn lieve moedertje maar ook een cadeau voor mijn eigen rust. Elke keer als er iets gebakken moet worden, raad een keer wie de klos is.... Het is niet mijn moeder kan ik je zeggen! Hoe leuk ik bakken ook vind, als mijn moeder een minicursus krijgt scheelt dat toch wat grijze haren ;)

Beantwoorden
AN
Anne 2019-05-05 16:53:42

Mijn moeder is gek op bakken! Naast Moederdag zal ze over een week of 4 voor de eerste keer oma gaan worden en deze cursus is dus het perfecte cadeau. Enerzijds kan ik dan zelf tijdens mijn verlof al profiteren van al dat lekkers en anderzijds kan ze straks haar kleindochter alle kneepjes van het vak leren! :)

Beantwoorden
AN
mk 2019-05-05 16:53:16

ze bakt er niks van ;)

Beantwoorden
MK
Nathalie 2019-05-05 16:31:13

Voor mijn moeder omdat zij altijd alles laat aanbranden en nooit iets zonder koook/Bakboek maakt. Zo kan zij stap voor stap leren hoe het klaar gemaakt moet worden en zullen wij een keer genieten van haar bak kunsten. Inplaats dat wij een aangebrande, geen gare cake of taart moeten eten.

Beantwoorden
NA
Marianne 2019-05-05 16:24:26

Te droog, te nat, te plat, te plakkerig, mijn schoonmoeder kan er wat van. Soms lekker, ook vaak wat minder lekker, en na vele pogingen en een nieuwe oven steeds meer op smaak. Langzamerhand smaken de cakejes van mijn schoonmoeder veel beter.
De oven is al vernieuwd, nu nog een paar goede en mooie vormen en schoenmoeder bakt onweerstaanbare cakes waar wij onze vingers bij opeten.

Beantwoorden
MA
Suzan 2019-05-05 16:20:48

Omdat mijn moeder altijd voor mij en mijn zusje klaar staat, zou ik haar dit graag kado willen geven. Ook omdat ze (bijna) elk weekend wel vraagt: 'Wie gaat er wat bakken?' Ik en mijn zusje hebben het bakken van haar geleerd. Als wij geen zin hebben om te bakken, dan meestal gaat zij wel aan de slag. En natuurlijk zouden mijn zusje en ik ook graag in het bakboek willen kijken!

Beantwoorden
SU
Will 2019-05-05 15:54:53

Helaas kan ik niet meer samen met mijn moeder bakken. Maar met mijn "bonus" moeder zaal ik dit nog wel willen.

Beantwoorden
WI
Loes Sloots 2019-05-05 15:32:17

Mijn lieve moeder maakt voor alle kleinkinderen standaard voor de verjaardagen een berencake. En voor haar kinderen standaard een appelplaattaart. Zo enorm lekker. Ze heeft er veel plezier in zeker omdat iedereen smult van haar bakkunsten. Ze doet het met alle liefde en plezier. Jullie zouden haar erg blij maken met het bakboek of een cadeaubon. Ons eigen risico is natuurlijk dat wanneer ze zou winnen de traditionele berencake of appelplaattaart wordt vervangen door iets nieuws🤷‍♀️. Maar ja dat nemen we maar op de koop toe. 🍀🤞

Beantwoorden
LO
Arnold van Mierlo 2019-05-05 15:08:09

Voor mijn schoonmoeder Andrea, want haar "lekkere" huiscake blijft meestal langer liggen dan een week.

Beantwoorden
AR
Tamara V 2019-05-05 15:06:10

Ze zegt dat ze ze graag bruin bakt maar mijn bordje is altijd akelig leeg bij de koffie. Misschien met een bakboek dat ze wat inspiratie krijgt want wij zijn echt heel makkelijke eters.Als het maar een beetje op een taart of cake lijkt dan zijn wij al tevreden,hoe moeilijk kan het zijn.
Lekker moederdagcadeau. Ik ga een taart bakken waar ik het boek in verstop.

Beantwoorden
TA
Lyzanne Wils 2019-05-05 14:59:32

Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn moeder! Ze bakt zoveel en voor iedereen die jarig is of als er speciale gelegenheden zijn; voor ieder wat wils!🍰

Beantwoorden
LY
Tamara Groenewegen 2019-05-05 14:54:49

Leer mijn moeder aub een goede tulband te maken waarin de rozijnen goed verdeeld zitten 😇

Beantwoorden
TA
Sjanne 2019-05-05 14:54:13

Ik zou graag mijn moeder hier heel blij mee maken. Ze hield enorm van bakken, maar toen ze kinderen (ons dus..) kreeg en wij zoveel tijd innamen is ze er beetje bij beetje mee gestopt. Zo zonde! Ik hoop dat ze hiermee haar baklust weer terugkrijgt!

Beantwoorden
SJ
Saar 2019-05-05 14:54:08

Leuk! Dan kan ik gezellig samen gaan bakken met zowel mn moeder als schoonmoeder! En de oma’s bakken ook graag met mijn kinderen.. :)
Dus daarom zou ik graag willen winnen!

Beantwoorden
SA
Marjan 2019-05-05 14:53:52

Nou ik ben zelf ook moeder, en bak de beste taarten (volgens mijn dochters). Tot dat er een cake moet komen, of te nat, of veul te droog, of gewoon helemaal niet goed 😂
Ik kan wat cakes betreft wel een masterclass gebruiken 😜🎂

Beantwoorden
MA
Kimberley 2019-05-05 14:33:25

Ik zou het graag willen winnen omdat mijn schoonmoeder altijd alles doet voor mij en me vriend en ze vind gebak erg lekker alleen ik ben altijd de gene die bakt ik zou het leuk vinden als ze zelf ook een lekkere cake kan maken zonder mij te vragen 😊

Beantwoorden
KI
Urvin 2019-05-05 14:27:40

HELP!! Geef mij schoonmoeder alsjeblieft de bon! Dan krijg ik eindelijk mijn mixer terug 😂

Beantwoorden
UR
Martine Eggink 2019-05-05 14:17:39

Mijn moeder is een koningin in niks afwegen, maar alles op de gok in de mix kom gieten. Dat gaat natuurlijk weleens mis. Te dun, ingezakt of veeel te zoet. Een masterclass cakes zou dan ook zeer welkom zijn. Hopelijk word er dan wel volgens een recept gebakken en kunnen we eindelijk genieten van een lekker stukkie cake!

Beantwoorden
MA
Rosanne Eertman 2019-05-05 13:57:18

Voor een verjaardag of visite wil mijn moeder altijd zelf iets bakken. Dan overleggen we vaak samen wat we gaan maken en dan zegt mijn moeder altijd dat ze maar 2 recepten heeft die ze echt kan maken. Dit bakboek is een super handig cadeau voor mijn moeder zodat ze meer kan variëren in wat ze bakt.

Beantwoorden
RO
Jolien Dijkhof 2019-05-05 13:35:16

Samen met mijn moeder ben ik bij het festival der zoete verleidingen bij je bakdemonstratie geweest. Mijn moeder was erg enthousiast! Het lijkt me leuk als ze met dit boek meer bakninspiratie op kan doen zodat we met dagen als moederdag lekker met z'n allen kunnen genieten van zelfgebakken cakes☺ daarnaast zijn mijn ouders de keuken aan het verbouwen dus dit boek lijkt me een leuk item op de kast!

Beantwoorden
JO
Avy 2019-05-05 13:23:28

Hallo! Ik ben ook zelf vorig jaar moeder geworden van onze kleine Livvy. Ik vind bakken zo ontzettend leuk dat ik tegenwoordig bak voor mensen met een klein budget. Als iemand bij mij een taart besteld, dan betalen ze enkel de benodigdheden van de taart en een hele kleine bijdrage van ongeveer 5 euro of minder. Nu haal ik alleen mijn spullen er niet uit en betaal ik alles zelf. Dat kan flink in de kosten lopen, maar daar heb ik immers zelf voor gekozen. Nu helpt deze waardebon mij erg om bijvoorbeeld taartdozen te bestellen voor mijn klantjes. Zo wil ik ook nog erg graag wat extra fondant bestellen! En ik kan lekker verder sparen voor mijn eigen keukenmachine, want mijn staafmixer( waarmee ik nu bak) zal het op den duur ook begeven. Groetjes avy

Beantwoorden
AV
Levina Vaandragre 2019-05-05 13:05:14

Ha, Ha, als moeder kun je toch ook je schoondochter verwennen met een mooi en heerlijk boek! Vooral omdat ze zelf pas moeder is geworden van een prachtig dochtertje! En baktradities zijn er om door te geven toch! Dus onze kleindochter zal zeker genieten van dit prachtige boek.
Met groet van een bakliefhebbende Oma.

Beantwoorden
LE
Monique Heijmen-Verberk 2019-05-05 12:39:52

Omdat we in ons gezin met meerdere voedselintoleranties rekening moeten houden, wordt hier alles zelf gemaakt. Iets wat niet altijd even goed lukt, omdat het wat aanpassing vergt. Handige kneepjes en waar je op moet letten bij het bakken zouden handig zijn.

Beantwoorden
MO
Henriët 2019-05-05 12:09:51

Voor Mn lieve schoonzus die hopelijk een fijnere Moederdag krijgt dan haar 1e bij haar kindje al die weken in het ziekenhuis.
Tussendoor bij de korte momenten thuis zag ze ook nog kans lekkere dingen te maken.
Wat zou het leuk zijn als ze nu heerlijk thuis aan de bak kan...

Beantwoorden
HE
Henriët 2019-05-05 12:05:24

Mijn schoonzus viert haar 2e Moederdag. Hopelijk deze keer thuis en niet in het ziekenhuis waar ze het eerste jaar van haar dochtertje zoveel weken geweest is. Tussendoor met een verjaardag zag ze ook nog kans zelf lekkere dingen te maken.
Wat zou het leuk voor haar zijn als ze lekker kan gaan bakken!

Beantwoorden
HE
Rianne 2019-05-05 11:56:39

Mijn moeder bakt niet...nooit gedaan ook! Maar mijn vader van 86 bakt heel graag voor haar. Zo is dat boek indirect voor mijn moeder. En ik doe gezellig met hem mee, want ik weet dat jouw recepten altijd kloppen!

Beantwoorden
RI
Marcella Jedema Koning 2019-05-05 11:49:52

Zowel mijn moeder, mijn schoonmoeder en ik zijn alle drie dol op bakken. Mijn moeder houdt meer van taart bakken en mijn schoonmoeder bakt vaker een cake. Daarom zou dit een super leuk cadeau voor mijn schoonmoeder zijn. Natuurlijk zal ik er zelf ook vast en zeker lekker in kunnen kijken als ik op bezoek ben en misschien leen ik hem dan wel een keertje van haar om zelf ook een héérlijke cake te bakken. Ik ga heel hard duimen dat wij dit mooie cadeau aan haar kunnen geven voor moederdag!

Beantwoorden
MA
Paulien 2019-05-05 11:45:30

Beste redactie

Nou, ik als moeder en oma vind dat ik wel zo'n boek verdien!;) Cadeautje voor mijzelf.:) Ik bak regelmatig met mijn kleinkinderen. Dus....

Vriendelijke groet!

Beantwoorden
PA
Marcella Jedema Koning 2019-05-05 11:41:50

Zowel mijn moeder, mijn schoonmoeder en ik zijn alle drie dol op bakken. Mijn moeder houdt meer van taart bakken en mijn schoonmoeder bakt vaker een cake. Daarom zou dit een super leuk cadeau voor mijn schoonmoeder zijn. Natuurlijk zal ik er zelf ook vast en zeker lekker in kunnen kijken als ik op bezoek ben en misschien leen ik hem dan wel een keertje van haar. Ik ga heel hard duimen dat wij dit mooie cadeau aan haar kunnen geven voor moederdag!

Beantwoorden
MA
Dianne 2019-05-05 11:39:36

Mijn moeder lukt het net om een cake met een pakje te maken. Dus lijkt me het wel leuk als zij het boek of een tegoed wint, kan ze lekker gaan oefenen. En kan ik eens een keer tester zijn in plaats van bakker, hihi.

Beantwoorden
DI
Marjan Lentink 2019-05-05 11:37:51

Mijn lieve mama Christien bakt nog ieder weekend. Taarten, koeken, cakes, net waar ze op dat moment haar hoofd naar heeft staan. Als ik terug denk aan mijn jeugd dan is dàt ook hetgeen wat zorgt voor de warme gevoelens over een mooie tijd; ieder weekend was er taart. Nu ze bijna 80 is zijn er sommige dingen die ze moet opgeven of niet meer doet, maar dat bakken blijft! Hoe mooi zou het zijn om haar te verrassen met zo'n prachtig boek waar vast recepten in staan van cakes die ze nog nooit heeft gebakken! (en ik wil ze dan natuurlijk met liefde proeven!)

Beantwoorden
MA
Ingrid 2019-05-05 11:34:07

Ik doe graag mee voor mezelf. Helaas heb ik al merendeel van mijn leven geen moeder en schoonmoeder meer en dat is met een dag als moederdag een extra groot gemis. Daarom vind ik dat ik het boek mezelf wel cadeau mag geven want ik hou van koken en bakken. Ook leuk om te gebruiken bij de kookclub waar ik vrijwilliger ben.

Beantwoorden
IN
Diana 2019-05-05 11:21:39

Mijn moeder verdiend echt zo een master class. Ze bakt heerlijke cake maar t kan altijd lekkerder 😄. En aangezien ik een heerlijke goede nieuwe oven heb lukt het mij voor geen meter. Dan is de bodem niet gaar dan smaakt het weer nergens naar. Dus dan kan mij ln moeder mij de kneepjes van het bakken leren 😁.

Beantwoorden
DI
Simone geenen 2019-05-05 11:17:11

Voor mijn moeder die heel graag cakes bakt! En ook voor iedereen klaar staat als ze haar nodig hebben ^^. Ik duim voor haar dat dit haar cadeau mag zijn voor moederdag.

Groetjes Simone

Beantwoorden
SI
Fieke 2019-05-05 11:01:19

Mijn moeder wordt deze week oma. Als ze nu nog een beetje kan oefenen, kan ze later de kneepjes van het vak aan haar kleinkind doorgeven. En zelf natuurlijk ook genieten van alle lekkere baksels.

Beantwoorden
FI
Valerie 2019-05-05 11:00:27

Ik zou onwijs blij zijn als mijn moeder en ik dit zouden winnen en ik gun het haar zo! Als ik aan vroeger denk dan kan ik de talloze etentjes niet wegdenken die mijn ouders hebben gegeven met de allermooiste toetjes, telkens weer! Helaas gebeurd dit nooit meer sinds mijn vader is overleden en dat is erg jammer om te zien. Na zijn overlijden heeft mijn moeder het koken een beetje opgegeven met simpel en snel avondeten als gevolg waarbij de mooiste toetjes nu helaas wegblijven. Sinds een jaar heeft ze weer een vriend en begint ze weer terug te komen in het wat uitgebreider koken en wat zou ik gelukkig zijn om haar weer de mooiste toetjes en cakes te zien bakken (waar ze natuurlijk ook gigantische indruk zou maken op de mensen om haar heen) !!!! Daarom vind ik dat mijn moeder dit wel verdient, zodat ze weer aan de (be)slag kan!! En wij als gevolg van de lekkerste baksels kunnen genieten!

Beantwoorden
VA
Karin Janssen-van Hemmen 2019-05-05 10:53:48

Dag Rutger,

Ik doe graag mee voor mijn lieve moeder. Als dochter van een banketbakker zit het bakken haar in het bloed. Als kind bakten we vaak samen, meestal cake, omdat vrijwel iedereen wel cake lust, je er flink mee kunt variëren en het makkelijk te bewaren is. Tegenwoordig bak ik in mijn eigen keuken en bakt mijn moeder helaas minder, omdat ze nu nog maar met z’n tweeën thuis zijn. Ik zou graag dit boek voor haar winnen en dan weer samen de keuken in duiken, want wat is er nou leuker dan samen bakken?

Groet,
Karin

Beantwoorden
KA
Marjolein Verstegen-melssen 2019-05-05 10:52:29

Mijn moeder zou wel zo’n mooi bakboek en natuurlijk de masterclass cake kunnen gebruiken. Vroeger bakte ze alles voor onze verjaardagen. Binnenkort gaat ze met pensioen en heeft ze weer meer tijd om te bakken. ☺️

Beantwoorden
MA
Linda Ligtenberg 2019-05-05 10:42:34

Ik zou mijn moeder wel willen verrassen met een masterclass Cake.
Ze heeft sinds een paar maanden een nieuwe keuken, maar door omstandigheden met mijn vader komt ze niet meer aan bakken toe. Dit zou een mooie aanleiding zijn om weer te beginnen om lekker baksels te maken.

Beantwoorden
LI
Truus 2019-05-05 10:41:35

Mag ik ook meedoen voor mijn man? Hij bakt altijd cake maar heb meer inspiratie nodig . Dus dit is voor hem een uitkomst.

Beantwoorden
TR
Anna 2019-05-05 10:37:09

Mijn schoonmoeder is bakkersdochter en inmidderls 90 jaar, een masterclass cakes bakken zit er fysiek gezien niet meer in. Hoewel ik mijn omgeving regelmatig verras met mijn bakkunsten kan ik volgens mijn man niet tippen aan de bakkunsten van zijn moeder. ( tot mijn grote frustratie. ) derhalve zou ik zelf de masterclass wel willen winnen om mijn schoonmoeder te verrassen met mijn geleerde resultaat !!!

Beantwoorden
AN
Anita 2019-05-05 10:26:01

Mijn moeder verdient dit boek, omdat ze mij van kleins af aan haar klassiekers heeft geleerd. Nu is het tijd om samen nieuwe klassiekers te ontdekken!

Beantwoorden
AN
Bianca Lebbink 2019-05-05 10:23:48

Ik zou deze graag winnen voor mijn moeder. Ze is dol op bakken maar maakt dan toch vaak hetzelfde klaar 😉. Als ze dit boek wint gaat ze hopelijk wat meer experimenteren 😊

Beantwoorden
BI
Mirelle 2019-05-05 10:19:41

Mijn allerliefste en leukste moeder zou dolblij zijn met jouw prachtige boek! Ze verdient het dubbel en dwars! Ze heeft een dik jaar geleden een vreselijke hersenbloeding gehad. Na veel intensieve revalidatie en therapie is ze weer thuis. Samen doe ik met haar graag praktisch dingen waar we samen van kunnen genieten, zoals bakken. We kunnen zo alle ellende even vergeten. Er is nog een lange weg te gaan, ik ben ongelofelijk trots op haar!!

Beantwoorden
MI
Eefje B. 2019-05-05 10:19:16

Mijn lieve moeder is gek op bakken en ze is ook nog eens gastouder voor een heleboel kindjes. Bij elke verjaardag van een kind maakt ze een heerlijke taart! Wat zou het tof zijn als zij een masterclass mag volgen, want ze vindt het soms nog lastig om te bepalen hoe de verhoudingen van een cake moeten zijn. Ze maakte voor mijn verjaardag met het ‘Rutger bakt’ recept de carrotcake.. dit was echt de lekkerste die ik ooit had gegeten! Maar de taart was wel een beetje hoog.. Als ze een masterclass heeft gevolgd dan weet ik zeker dat ze de sterren van de hemel bakt! Ik duim voor je lieve mams, want zo’n toffe workshop verdien en gun ik je echt!

Beantwoorden
EE
Lonneke Nijhof 2019-05-05 10:17:16

Mijn moeder is het grootste baktalent van de familie. Elke week bakt ze wel iets lekkers. En dat bakvirus is erg besmettelijk. Mijn dochter en ik zijn nu ook besmet met het virus. Elke week bakken we wel iets. Taart, cupcakes, brood noem maar op. Met jouw gave boek doet mijn moeder weer nieuwe inspiratie op en kan.zexsamen met haar kleindochter de nieuwste baksel uitproberen.
Dus lieve mam...🤞🎂😊

Beantwoorden
LO
Mike van eck 2019-05-05 10:16:46

Ik wil graag meedoen met deze bak actie voor mijn moeder. Mijn moeder is dol op koken en wij genieten vooral van haar bak creaties. De laatste taart was de carrot cake paastaart die erg goed was gelukt. Mijn favoriet is de witte chocoladetaart maar die maakt ze niet te vaak want die vind ze zelf ook te lekker😒🥴
Ik hoop dat ze masterclass of boek wint zodat wij meer mogen optreden als proefkonijn 🤗

Beantwoorden
MI
Anja Weterings 2019-05-05 10:11:08

Ik zou graag mijn dochter een kans geven die is ook moeder en bakt heel graag

Beantwoorden
AN
Kim 2019-05-05 09:59:12

Mijn moeder heeft al in jaren geen cake meer gebakken. Ik denk dat ze niet zo goed meer durft. Ik hoop dat een masterclass haar weer wat vertrouwen kan geven en dat ze het dan weer leuk vind om cakes te bakken met haar kleinkinderen! (en met mij ook NATUURLIJK)

Beantwoorden
KI
Simone Schrijnemaekers 2019-05-05 09:59:05

Beste Rutger,
Ik zou graag willen meedoen voor mijn moeder Saskia. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en houdt ontzettend van bakken. Ik heb het geleerd van mijn Oma. Als ik aan het bakken ben, komt mijn mama altijd gezellig de keuken in op het moment dat er wat te snoepen valt. Denk hierbij aan uitschrapen van de kom, de laatstje restjes chocoladesaus etc. ik heb haar wel eens gezegd met een knipoog, waarom niet eens de rollen omdraaien...jij bakken, ik proeven...
Met Cakes zit het thuis altijd goed. Ik zou het leuk vinden de prijs te winnen voor mijn mams.
Liefs Simone

Beantwoorden
SI
Henny Eikelberg 2019-05-05 09:55:02

Ik gun het mijn zus Ans Saes die voor ons op de verjaardagen (ook van onze moeder) heerlijke taarten bakt en ook soms de vlaaien. Als zij deze workshop wint kan ze nog meer lekkere dingen maken en kunnen wij met zijn allen proeven. Dus niet één winnaar maar heel veel winnaars. Ze doet bakken vaak als ze het eigenlijk veel te druk heeft en dat geeft haar dan een beetje ontspanning. Ze is het al over aan het geven aan haar kleindochter van bijna 3 jaar. Die pakt het trapje erbij en schortje om en gaat oma helpen daar geniet ze volop van. Zelf maak ik dit helaas niet mee omdat ons geen kinderen gegeven zijn en daarom geniet ik dubbel van alle mooie creaties en foto's

Beantwoorden
HE
Wendy 2019-05-05 09:54:14

Dit zou een erg leuke verrassing zijn voor mijn moeder. Dit brengt ons weer terug naar de herinneringen van vroeger: in het weekend samen cake bakken en natuurlijk smullen van het beslag. We bakken bijna nooit meer samen dus dit kan weer zorgen van die momentjes samen en om mijn neefje ook deze herinneringen met oma te geven.

Beantwoorden
WE
Carin 2019-05-05 09:30:45

Ik maak graag kans voor mijn lieve mama. Zij is dol op bakken maar haar cake blijft altijd raar laag, wellicht is een cursus geen overbodige luxe;)

Beantwoorden
CA
Denise S 2019-05-05 09:15:52

Mijn moeder is een onwijs lieve oma voor haar kleinkinderen. Houd enorm van knuffelen, gek doen en met ze op pad gaan naar bijv dierentuinen en restaurants.

Ze is alleen niet echt een held betreft koken en bakken. Al toen ik jong was ging dat soms goed mis. Zo vergeet ze weleens ingrediënten te halen, tijd bij te houden (gerechten verbrandt!) of leest ze de recepten niet goed genoeg en krijg je ineens een totaal ander recept. Gaat het een keer wel goed, is het spannend of het gerecht wel heel op tafel komt. Ze heeft weleens gehad dat een springvorm omklapte en de hete saus van een gerecht zo over haar arm liep. Auw !

Ik zou het leuk vinden als ze het boek zou winnen om met haar 3 kleinkinderen lekker te gaan bakken. De kinderen vinden het fantastisch om leuke dingen met haar te ondernemen en een steuntje in haar rug met bakken.... Ja kan ze goed gebruiken ;)

P.S

Mam, ik weet dat je mijn reactie leest. Ik hou wel van je hoor ;)

Beantwoorden
DE
Judy Sterkenburg 2019-05-05 09:15:49

Ik heb de hoop dat jij mijn superlieve moeder die totaal niet kan koken en bakken nog wat kan leren :) en wij van haar ovenheerlijke baksels kunnen gaan genieten. Ze probeert het altijd maar het is het altijd net niet ;) dus ook een beetje eigenbelang dit :-)

Beantwoorden
JU
Carlijn van Gompel Scheerens 2019-05-05 08:41:52

Omdat mijn moeder mij van kleins af aan in de keuken liet. Dat resulteerde in een complete choas, maar ik wilde alles zelf doen om cake te bakken! Na dat ik zo’n 100 bommen had laten af gaan in de keuken ontdekte ik dat ik naast cakes ook koekjes en taarten kon bakken. En nooit heeft mijn moeder geklaagd; bijna nooit.. meestal poetste ze na mijn ‘opruimen’ de keuken weer. Dit maakte dat jaren later ik de keuken prinses van het bakken ben en mijn moeder de koningin der soepen!

Zullen we haar na al het zwoegen van het schoonmaken zelf ook maar leren bakken? Want die lieve moeder van mij verdient het om in het zonnetje gezet te worden!!

Beantwoorden
CA
Angela 2019-05-05 08:38:38

Ik zou hem graag aan mijn schoonmoeder geven omdat ik haar dankbaar ben voor wie ze is! Ze heeft mij enorm geholpen in een moeilijke tijd, voor gezelligheid, verdriet of (ook heel belangrijk) iemand die mijn baksels moet proeven 🙃 ik kan altijd bij haar terecht. Zij geeft mij het gevoel dat ik er ook bij hoor.

Beantwoorden
AN
Jorina van der Knijff 2019-05-05 08:37:41

Door omstandigheden is mijn moeder toen ik jong was fulltime gaan werken, en mijn vader het huishouden gaan doen. Er is mij verteld dat mijn moeder regelmatig allerlei lekkers bakte maar dat kan ik me niet herinneren. Het zou leuk zijn om haar op deze manier weer aan het bakken te krijgen. Ik kom wel proeven ;)

Beantwoorden
JO
Sander van Straeten 2019-05-05 08:29:58

Samen met mijn zoons wil ik graag hun moeder Ellie aanmelden voor deze actie. Niet alleen genieten we regelmatig van de heerlijke taarten die ze ons voorzet, maar ze geeft haar liefde voor bakken ook door aan de jongens die graag samen met haar in de keuken staan.
De zoektocht naar een goed cake-recept is kennelijk nooit ten einde en wellicht kan Masterclass Cakes een oplossing bieden.

Groetjes Sander, Arthur en Hugo

Beantwoorden
SA
Eva 2019-05-05 08:08:40

Ik bak altijd voor iedereen thuis, vooral voor mijn moeder. Die kan op een dag opstaan, zin hebben in een plak cake en dan mijn naam roepen, dan sta ik meteen in de keuken. Klein probleem: ik ben bezig om naar Amerika te verhuizen... cake-crisis in huize valentijn ontketend, dat snap je wel. Dit boek zou voor mijn moeder een mooie uitkomst voor het probleem zijn: kan ze ook zonder mij gewoon een lekkere cake bakken als het nodig is! En, bijkomend voordeel, kan ik rustig op bezoek komen en proeven :)

Beantwoorden
EV
Eva Valentijn 2019-05-05 08:04:53

Ik moet zeggen, ik ben altijd degene die verjaardagstaarten bakt in huis (of uberhaupt cakes als mijn moeder weer eens een craving heeft). Ze roept mn naam en ik sta in de keuken, dat verhaal :) nou is er een klein probleempje, ik ben bezig met het verkrijgen van een green card om naar amerika te verhuizen volgend jaar dus cake-crisis in huize valentijn... dit boek kan er voor zorgen dat mijn moeder een gelukkig leven zonder intense cake cravings kan leiden zonder mij omdat ze het zelf kan ! Kan ik weer met een gerust hart op visite komen :)

Beantwoorden
EV
Afra 2019-05-05 07:59:54

Het eerste dat wij samen maakte was cake!

Beantwoorden
AF
Art-Jan Rodenburg 2019-05-05 07:49:28

Ik ben Art-Jan en ben bijna 4 jaar en wil dit voor mijn mama winnen. Ze is gek op bakken en maakt de lekkerste taarten en cake. Mama die wil graag alleen nog meer leren.
Ook vind ik het leuk om mama te helpen met bakken en als mama ook nog dat geld wint kan ze mooie spulletjes kopen voor ons samen om nog meer te bakken.
Mag mijn mama ajb daarom winnen?

Beantwoorden
AR
Kirsten 2019-05-05 07:23:25

Mijn bakliefde is begonnen bij mijn moeder. Zij bakte met kerst altijd een tulband, de rest van het jaar bakte ze altijd gewoon vanille cake (of een enkele keer een appeltaart). Ik zou dit boek graag voor haar willen winnen zodat ze met haar voorliefde voor cake ook andere soorten kan bakken

Beantwoorden
KI
Marc 2019-05-05 06:56:15

Namens mijn dochters kan Mama zeker zo een boek gebruiken, omdat zij volgens mijn dochters de lekkerste cake bakt en dat ze zo veel kunnen bakken met z'n drieën.
Groetjes Marc, Yfke en Julia.

Beantwoorden
MA
Roel 2019-05-05 06:34:21

Super win-actie! Als bakker zijnde mezelf vind ik het altijd fa-sci-nerend hoe mijn liefste “mamsie” recepten kan uitvinden die totaaaaal niet lekker zijn! En eigenlijk ook nooit zouden mogen bestaan.
Misschien dat dit zal beteren met wat goede kookboeken?

Beantwoorden
RO
Roel 2019-05-05 06:31:56

Na twee jaar gewoond te hebben bij mijn schoonmoeder (we hebben ons huisje volledig verbouwd) kreeg ze van mij de bijnaam “de heks” tot mijn vriendin mij erop wees dat de heks van Hans en grietje wél lekker kon bakken.

Beantwoorden
RO
Sanne 2019-05-05 06:20:52

Wat een toffe actie! Ik doe graag mee voor mijn moeder. Die bakt graag en regelmatig en heeft ook mij die liefde voor bakken ook meegegeven. De laatste maanden waren pittig voor haar met zorg voor een dochter en man in de ziektewet en haar moeder wekenlang in het ziekenhuis. Ze is een geweldige moeder en zou haar graag verrassen met dit mooie boek en nieuwe bakspullen.

Beantwoorden
SA
Janien 2019-05-05 00:26:58

Oh, wat een leuke winactie! Doe graag mee voor mijn moeder, omdat ze nu even niet zo veel meer bakt, maar met al die heerlijke recepten in “Masterclass Cakes” er zeker weer lol in gaat krijgen.

Beantwoorden
JA
Ethel Wolting 2019-05-05 00:10:44

Het bakken en de liefde ervoor heb ik van mijn moeder geleerd. Op 25 maart was ze 50 jaar getrouwd en heb ik mijn allereerste bruidstaart gemaakt voor hun.
Ik zou het fantastisch vinden om samen als moeder en dochter samen te baken.
Gewoon omdat ze het verdient. Kga geen uitgebreid verhaal ophangen verder.

Beantwoorden
ET
Laurie 2019-05-04 23:19:48

Na een lang jaar, waarin ik (haar dochter) door ziekte thuis ben komen zitten en we vol verbouwstress zaten waardoor we op een vakantiepark moesten wonen (zonder fatsoenlijke oven), zou ik mijn lieve moeder dolgraag dit kookboek cadeau doen zodat ze heerlijk kan gaan bakken in de nieuwe keuken/ oven. Ondanks dat ze zelf pas een nieuwe heup heeft en veel zorgen heeft om mijn broertje met downsyndroom staat ze ook altijd klaar om mij te helpen. Bakken doen we erg graag maar nu we een fijne oven hebben voor het bakken van cakes kan ze zeker wat goede nieuwe recepten gebruiken.

Beantwoorden
LA
Maaike 2019-05-04 22:45:50

Mijn moeder is een fantastische oma voor mijn 2 kinderen. Daarnaast is zij gastouder en bied de zorg aan kleine kindjes. Wanneer deze kinderen jarig zijn, moet dat altijd gevierd worden met een thema taart. Elk kindje een ander taart, dikkie dik, woezel en pip, Nijntje etc. Ik vind het fantastisch dat ze naast haar werkdag dan nog deze tijd over heeft om zoiets te maken. En daarom vind ik dat zij ook eens iets lekkers, moois en gaafs voor haar zelf mag bakken!

Beantwoorden
MA
Gabriëlle van Velzen 2019-05-04 22:45:44

Dit zou een perfect cadeau zijn voor mijn moeder! Ze is dol op bakken en kijkt ook altijd Heel Holland Bakt. Ze is fan van vele Nederlandse bakkers waaronder Rutger! Ze heeft heel wat goede recepten maar er komen ook nog wel eens misbaksels voorbij, het boek Masterclass zou dus echt wel iets voor haar zijn! Zal ik mij opofferen om te proeven.

Beantwoorden
GA
Inge Hermans 2019-05-04 22:26:58

Mijn moeder heeft de bakwereld pas ontdekt. Ondanks dat ze geen keukenprinses is heeft ze veel plezier met het maken van een heerlijke cake.

Ik als dochter kom na het bakken graag, proeven. Dit zijn altijd heerlijke en bijzondere moeder-dochter momenten.

Dit boek zou haar zeker vertrouwen geven om te inspireren..

En ik...
Ik ben zo trots op haar, haar zien groeien en proeven van nieuwe creaties.
Deze prijs gaat ons nog meer mooie momenten samen geven en dat zou echt geweldig zijn!!

Beantwoorden
IN
Martine 2019-05-04 22:21:47

Mijn moeder nostalgische herinneringen heeft aan cake uit de wonderpan, en ze met dit boek nieuwe inspiratie op kan doen!

Beantwoorden
MA
René Geerlings 2019-05-04 22:21:17

Voor Dianne Geerlings zij is een super bakster.
Iedere verjaardag tovert zij een lekker iets op tafel waar iedereen zijn vingers bij aflikt
Sinds dat zij de broodbijbel en de koekjesbijbel heeft ius het voor ons hier een super feest, mijn broeken moeten een maatje groter besteld worden.
Ik ben ervan overtuigd dat als ik haar de hele reeks bijbels aanschaf dat ik strakjes niet meer door de deur kan. Maaar het is ook zo lekker en ik kan er niet vanaf blijven en gelukkig kan zij niet stoppen met bakken.
Ik noem dit een win win situatie en is zeker goed voor mij😏😁😂😂😂😘
Ik zou zegge ga zo door🤣🤣🤣

Beantwoorden
RE
Marloes 2019-05-04 22:19:48

Met dit prachtige boek😍😍
Bakt mijn mam straks de lekkerste cakes.
Met een schepje hoop
Vertrouwen en geluk!
Eten we hopelijk straks elke dag een overheerlijk stuk.🍀🍀

Beantwoorden
MA
Kiki Geerlings 2019-05-04 22:16:24

Mijn aller liefste moeder van de hele wereld (Dianne Geerlings) zou ik dit boek heel graag kado willen doen! Ze heeft de koekjesbijbel al en heeft verukkelijke koekjes gebakken. Zelf heb ik het ook geprobeerd maar mijn moeder kan het als aller best! Die lekkere choclatechipcookies of die heerlijke smartiekoekjes! Ik zou het echt fantastisch vinden als ik mijn moeder dit kado zou kunnen geven! I♡U MOM! XX

Beantwoorden
KI
Lilian Deckers 2019-05-04 21:55:58

Mijn schoonmoeder past op mijn kids en ik bedank haar door iets leuks te doen of te geven. Zo zijn we (twee jaar geleden alweer) naar een workshop geweest van Evert; ja ook van heel Holland bakt. Met deze masterclass kan ze heerlijk gaan bakken met mijn jongste dochter die vanwege haar autisme zoekende is naar iets wat ze wel kan en leuk vindt: en ja, bakken doet het goed. Bijna elke week maakt ze nu een cake, maar na afgelopen vrijdag ‘bak mee met Max’ (ja weer dat HHB) wil ze ook strooplikken gaan proberen.

Beantwoorden
LI
Rohan 2019-05-04 21:54:54

Omdat de mama van mijn kids altijd in de keuken te vinden is en ze graag met haar kids samen bakt. Vaak is het een gezellige kliederboel en zien de koekjes er allemaal niet even mooi uit. Maar ze smaken heerlijk omdat er tijdens het bakken gelachen is en ze met liefde gemaakt zijn. Nieuwe bakspullen of extra ingrediënten zijn welkom evenals het mooie boek! Nog meer bakinspiratie en recepten om uit te proberen. En o jah.. de buurt geniet altijd mee van het lekkers, deze mama houdt namelijk ook van delen.

Beantwoorden
RO
Rohan 2019-05-04 21:51:28

Omdat de mama van mijn kids altijd in de keuken te vinden is en ze graag met haar kids samen bakt. Vaak is het een gezellige kliederboel en zien de koekjes er allemaal niet even mooi uit. Maar ze smaken heerlijk omdat er tijdens het bakken gelachen is en ze met liefde gemaakt zijn. Nieuwe bakspullen of extra ingrediënten zijn welkom evenals het mooie boek! Nog meer bakinspiratie en recepten om uit te proberen. En o jah.. de buurt geniet altijd mee van het lekkers, deze mama houdt namelijk ook van delen.

Beantwoorden
RO
Dorien 2019-05-04 21:49:43

Mijn moeder denkt altijd dat alles moeilijk en ingewikkeld is.. Dus hoog tijd wat aan die gedachten te veranderen ;)

Beantwoorden
DO
Yara 2019-05-04 21:06:25

Mijn lieve moeder houdt heel erg van koken en bakken. Ze bakt regelmatig lekkere cakes. Met wat hulp van het bakboek kan ze dan ook eens wat andere recepten uitproberen dan het cakemeel van de molen 😉 Ik gun mijn moeder dit super leuke cadeau!!

Beantwoorden
YA
Marianne Kool-Knol 2019-05-04 21:03:02

Met deze toffe kadobon kan ik mijn eigen lieve moeder echt verrassen en lekker verwennen! Dan is er geen enkele (geldige) reden meer om weer lekker aan het bakken te slaan! Even heerlijk ontspannen in dit drukke leventje. Bijkomend voordeel is dat het hele gezin weer gezellig bij elkaar komt om te proeven! 🥰. Ennuuh.. dat boek houd ik zelf, want dat staat boven aan mijn verlanglijstje 😁❤️

Beantwoorden
MA
Yara 2019-05-04 21:02:53

Mijn lieve moeder houdt erg van koken en bakken, ze bakt regelmatig lekkere cakes. Met wat hulp van het bakboek kan ze dan ook eens wat moeilijkere recepten uit proberen! En natuurlijk help ik dan graag want ik hou ook ontzettend veel van bakken 😍 Ik gun mijn moeder dit leuke cadeau!!

Beantwoorden
YA
Jeftha Hazendonk 2019-05-04 21:00:28

Hallo,

Mijn mama kan dit heeeeeel goed gebruiken! Ze heeft gisteren haar verjaardagstaart naar de K geholpen en met de andere taart dat het ook al niet mee! Mijn mama is heeeel lief en zorgt goed voor me!

Groetjes jeftha hazendonk

Beantwoorden
JE
Desiree 2019-05-04 20:56:25

Dit gun ik mijn moeder en om eerlijk te zijn ook mijzelf want wij bakken altijd samen lekkere dingen. Zo kunnen we samen weer een hoop soorten cakes uitproberen 😁

Beantwoorden
DE
Joanne 2019-05-04 20:53:12

Super leuk zo'n actie! Mijn moeder is een topper in basis dingen te bakken, maar masterclass is ze nog niet! Zelf vind ik het super gaaf om te bakken, en daarom gun ik mijn moeder dit boek zodat ze haar recepten en vaardigheden ook kan uitbreiden. Ze doet heel veel voor ons als kinderen en kleinkinderen, en daarom gun ik haar dit, zodat als we een bakkie koffie bij haar gaan doen, ze een heerlijke masterclass cake erbij kan serveren!

Beantwoorden
JO