Droom jij ook nog steeds van die heerlijke Franse croissantjes van het bakkertje naast de camping, van die ene taart die je in Hongarije op dat gezellige terrasje at of van die zoete, fluffy broodjes die je op je reis in China elke ochtend at? Dan zoek ik jou! Voor een nieuw project ben ik namelijk op zoek naar de lekkerste baksels uit de hele wereld!

Deel jouw favoriet en win Het makkelijke bakboek!

Wil je jouw favoriete baksel met mij delen? Daar help je niet alleen mij mee, je maakt ook nog eens kans op een exemplaar van Het makkelijke bakboek! Onder alle inzendingen verloot ik namelijk drie exemplaren van mijn nieuwste boek, zodat je thuis lekker aan de bak kunt!

Wat moet je doen?

Laat in het formulier hieronder jouw favoriete vakantiebaksel achter. Dat mag echt van alles zijn, van taart tot dessert, voor koekjes tot cake en van broodjes tot gebak. Probeer het baksel zo duidelijk mogelijk te omschrijven en vermeld natuurlijk het land van herkomst erbij. Op 15 november selecteer ik uit alle inzendingen drie mensen die mijn bakboek winnen! Let op: enkel inzendingen via het formulier loten mee voor de bakboeken! Alvast heel erg bedankt!

    Deze wordt enkel gebruikt om contact met je op te nemen als je gewonnen hebt

    Geef jouw beoordeling!
    Reactie plaatsen
    Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
    Reacties (0)