Met het recept voor deze smeuïge chocoladetaart ging mijn blog precies 1 jaar geleden online! Het eerste jaar is heel snel gegaan en ik kijk met trots terug op wat ik tot nu toe online bereikt heb. Maandelijks weten ruim 100.000 mensen mijn blog te vinden en krijg ik heel veel leuke en lieve reacties op mijn artikelen, zowel op mijn blog als op alle social media. Dank jullie wel daarvoor! Ik vind het heel leuk om te zien dat jullie zo fanatiek aan het bakken zijn en hoop in de toekomst nog veel van jullie baksels online voorgeschoteld te krijgen. Nu zijn we dus een jaar en heel veel bakrecepten verder: tijd voor een feestje! De taart mogen jullie zelf bakken, voor de cadeautjes zorg ik!

Wat kan je winnen?

1x

In deze blender van Kitchenaid maak je de lekkerste smoothies, soepen en beslagen. Welke kleur blender je krijgt is aan jou: ga je voor Keizerrood, Amandelwit of Onyx Zwart.

4x

Met deze 25 euro shoptegoed kan je zelf bakspullen uitkiezen bij Baktotaal Bouwhuis. Wat kies jij uit?

1x

Deze set kookbijbels van Carrera Culinair horen eigenlijk in elke keuken thuis! Naast mijn Bakbijbel krijg je ook de BBQ Bijbel, de Groentebijbel en de Visbijbel!

3x

Met deze madeleinevorm van Le Creuset bak je de mooiste madeleines! En dankzij de siliconen laag komen de madeleines er ook altijd perfect uit!

1x

In dit pakket van Tony’s Chocolonely vind je een regenboog aan chocoladerepen! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen om te winnen?

Laat om kans te maken op één van deze mooie bakprijzen een reactie achter onder dit artikel. Vertel daarin welke prijs je graag zou willen winnen en waarom! Je reactie kan je tot 10 maart achterlaten! De winnaars zal ik bekend maken op Facebook.

Met dank aan:

Kitchenaid

Baktotaal Bouwhuis

Carrera Culinair

Le Creuset

Tony’s Chocolonely

 

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Reacties (921)
Frederique 2017-07-06 10:32:25

Gefeliciteerd. Wat een heerlijke recepten heb je gemaakt en super dat je de recepten met ons deelt. Ik heb er al een aantal dingen van gemaakt. Zou natuurlijk nog mooier en makkelijker zijn mocht ik de kitchenAid winnen, om nog meer recepten van je na te maken :-).
Heb er nu alweer zin in!

Beantwoorden
FR
Dina 2017-04-29 11:46:29

Hallo Rutger van harte gefeliciteerd met je jubileum. Ik wil graag een kansje wagen voor de bakbijbels.

Beantwoorden
DI
Béate van der Molen 2017-03-10 20:06:32

Rutger, van harte gefeliciteerd met dit heugelijke feit. Ik ben zondag jarig en op tafel liggen drie recepten van heerlijke taarten van jouw website. Ik dacht net, ik zal eens een boek gaan kopen. Dus als ik wat mag winnen dan graag de set kookbijbels. Heel veel plezier met het vullen van je blog.

Beantwoorden
Inne 2017-03-10 19:29:57

Van harte gefeliciteerd met de Blog! Tot in België grote fan van je werk! :)
Keep up the good work! ;)

Beantwoorden
IN
Renske 2017-03-10 17:04:55

Gefeliciteerd Rutger! Jouw recept van de witte chocochipcookies zit nu in de oven. Zooo lekker! Echt een favoriet recept!! Ik zou de KitchenAid blender graag winnen! (:

Beantwoorden
RE
Marianne van Terheijden 2017-03-10 15:20:43

Dag Rutger, ik kwam zomaar op deze site terecht en moet zeggen dat het er ontzettend mooi en vooral lekker uitziet allemaal. Ik ben geen ster in de keuken...dat betreur ik wel hoor. Daarom is iets winnen misschien wel heel goed voor mij...een stok achter de deur...een stimulans.
Die blender of die bijbels zien er heel aantrekkelijk uit.
In ieder geval wacht ik het met spanning af en wil je ook nog even ontzéttend hartelijk feliciteren....HIEP HIEP HOERA vanuit Tilburg en een warme groet erbij van Marianne van Terheijden

Beantwoorden
MA
Amber de weerdt 2017-03-10 11:54:01

Van harte gefeliciteerd Rutger! Ik lees altijd met heel veel plezier je blog! Ik haal veel inspiratie uit je blogs die ik dan ook graag gebruik voor mijn baksels! Graag zou ik dan ook de bijbels willen, zodat ik onder andere jouw leuke tips altijd dichtbij de hand heb als ik wat lekkers ga maken! Met vriendelijke groet, Amber de Weerdt

Beantwoorden
AM
Caroline Wingelaar 2017-03-10 09:23:04

Beste Rutger, allereerst gefeliciteerd!.
Vorig jaar op het Festival der zoete Verleidingen je bakbijbel gekocht en die doet zijn naam meer dan eer aan!. Een heerlijk boek om in te bladeren en je recepten zijn duidelijk geschreven en het resultaat mag er ook zijn. Ik zou graag toegangskaarten voor het Festival winnen. Een jaarlijks uitstapje waar ik vanaf het begin bij ben. Elk jaar weer een feestje. Vorig jaar ook je workshop gevolgd , leuk, leerzaam en lekker. Wie weet treffen we elkaar daar weer!.

Beantwoorden
CA
Charlotte Lutterman 2017-03-09 23:24:21

Ik zou graag de madeleinevorm van Le Creuset willen winnen omdat ik nog nooit zelf madeleine's heb gebakken maar ik ze wel erg lekker vind! Ik ben zeer benieuwd of zelfgemaakte madeleine's nog lekkerder zijn!?

Beantwoorden
CH
Yvonne Jacobs 2017-03-09 23:04:39

Hoi Rutger,
Wat een bijzonder lekkere recepten heb je hier toch staan.
Ik ben er zonet pas achter gekomen, dus heb nog heel wat te snuffelen hier :)
Ik zou graag meedoen voor de bijbels.

Beantwoorden
YV
Jamie HB 2017-03-09 22:32:54

Gefeliciteerd!!
Ik doe graag mee voor de Bouwhuis bon.
Ik bak graag, samen met mijn nichtje, en zou graag wat leuke decoratie gereedschappen ervan kopen. De madeleines bakvorm is ook welkom, zou ik ook graag willen leren maken!. Veel succes verder!

Beantwoorden
JA
Ans 2017-03-09 22:27:43

Rutger, aller hartelijkst gefeliciteerd???! En ik hoop nog onwijs veel recepten van jou te mogen maken!
De bakbijbel is super, de roomtruffels hebbdn mij al een workshop roomtruffels maken voor collega' s opgeleverd?
ik ga voor de kitchenaid blender of de Tony chocolade. De chocolade is dan voor mijn man want hij heeft vandaag geen fijne dag, hij is een topper in het repareren van kapotte gebruiksvoorwerpen.
van de 1000 keer gaat het 995 keer goed. Deze week even niet en dat leverde ons een behoorlijk kostenplaatje op. En hij had zo zijn best gedaan?

Beantwoorden
AN
Wilma van 't Hof 2017-03-09 21:33:47

Beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd.
Wat aan schitterend gebaar om dit op deze manier te vieren met iedereen die graag je blogs leest en je op die manier op de voet volgt. TOP.
Ik doe graag mee, en ik zou echt dolgraag je bakbijbel willen winnen. Ik bag graag maar ben momenteel een beetje inspiratie-loos. Lekkere recepten zijn daarom van harte welkom.

Beantwoorden
WI
Rosanne 2017-03-09 21:13:00

Oeh sowieso de Tony's! Ken behoorlijk wat recepten die je daarmee kan maken, maar natuurlijk ook heerlijk om zo te eten!

Beantwoorden
RO
Marianne Scholten 2017-03-09 20:15:32

Van harte gefeliciteerd met deze overheerlijke mijlpaal!
Ik heb al regelmatig één van je bijbels cadeau gegeven, ik heb ze helaas nog nooit zelf cadeau gehad!

Beantwoorden
MA
Martine Pol 2017-03-09 14:35:44

Gefeliciteerd met het jubileum van je fantastische website! Wat was het een goede beslissing om online te gaan, ik ben echt heel blij dat je die stap gemaakt hebt!
Ik vind het geweldig om door bakboeken te bladeren, maar ik merk dat je site nog veel verslavender is omdat ik eindeloos blijf doorklikken. Het állerfijnste vind ik dat het vertrouwen dat je recepten ALTIJD goed zijn (en ik nooit meer hoef te 'proefbakken'!).

Eigenlijk wilde ik het hierbij laten om mijn bericht niet te laten ondersneeuwen door ongegeneerde hebberigheid ;-)
Maar ik kan mijn ogen niet meer afhouden van de prachtige Kitchenaid...
Mijn blender hield er vorige maand nét na de garantietermijn mee op en de fabrikant bleek helaas niet coulant. De lege plek op het aanrecht ziet er een beetje treurig uit en de Kitchenaid zou natuurlijk een geweldige vervanging zijn!

Beantwoorden
MA
angenita 2017-03-09 13:52:20

ik wil graag 25 euro shop te goed winnen omdat ik daar leuke bakspulletjes uit kan zoeken zou zooo fijn zijnn!

Beantwoorden
AN
Ilse 2017-03-09 13:48:48

Oh wat super! Ik was aan het zoeken naar een goede cheesecake en kwam bij jou website uit! Die kitchenaid blender, daar droom ik al een tijdje van! Ik heb al wel een hele mooie Kitchenaid Mixer in het keizerrood die soms druk voor me aan de slag moet als ik weer allerlei creaties wil maken! Bakken is gewoon erg verslavend! Bijna jarig dus dan kan ik de cheesecake maken, en het leukste is als je iedereen er van ziet genieten!

Beantwoorden
IL
Patje 2017-03-09 10:38:25

Wat ben ik blij dat je met bloggen bent begonnen. De heerlijkste creaties komen voorbij.
Ik hoop dat ik je bakbijbel mag winnen, dan kan ik makkelijk door de heerlijkste recepten bladeren....

Beantwoorden
PA
Karlijn Wever 2017-03-09 07:24:26

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou heel graag meedoen om de kookbijbels te winnen. Ik ben super benieuwd naar je boek en ik zou heel graag wat recepten willen proberen.

Beantwoorden
KA
Rieneke 2017-03-08 19:15:18

Hoe moet ik nou opvallen tussen deze 946 reacties??? Ik doe een poging: Rutger, hertlik lokwinske mei dyn earste jubileum en set foaral noch in skofke troch! Do soest us hiel bliid meitsje mei in stik of wat repen fan Tony's. Alfest tige tank.

Beantwoorden
RI
Rick Janssen 2017-03-08 18:48:45

Oewwww! Dat madeleine bakvormpje zou ideaal zijn! Heerlijk als toevoeging voor het maken van kleine versnaperingen en koekjes waar iedereen altijd zo dol op is!

Beantwoorden
RI
sannie stein 2017-03-08 18:41:26

Ik zou dan toch gaan voor de blender... De reden is dat de mijne kapot is, en mijn jongste van net twee wel steeds met de blender aan komt lopen en met vragende ogen omhoog kijkt wat betekent: Wil je er eentje maken?! Ze is dol op shakes met banaan, avocado uit de vriezer en mango-yoghurt. En soms gaat er nog verse mango door. Mmmmmmm! En gezond!! Los daarvan vind ik deze blender ook supermooi. Ik zou hem dan niet meer opbergen, maar standaard op het aanrecht laten staan!

Beantwoorden
SA
Sofie 2017-03-08 17:44:29

Jeetje wat doen er veel mee zeg! Nog gefeliciteerd ? Ik heb een paar heerlijke recepten gemaakt van jou blog, vooral die met chocolade want daar ben ik gek op ?? en daarom doe ik mee voor de: chocolade van tony's (surprise! haha). Misschien kan ik daarmee wel jou jubileum chocolade taart gaan maken, hehe (anders doe ik het alsnog :) ). Groetjes van mij <3

Beantwoorden
SO
Simone Schrijnemaekers 2017-03-08 17:13:35

Lieve Rutger! Proficiat met je eenjarige bestaan! Ik ben er onwijs blij mee! Mooie verhalen en te gekke recepten :-) ook vrienden en familie zijn er blij mee,,, zij proeven veel ;-) leuke actie. Mij maakt het niet zoveel uit, alles is te gek. Een stiekeme voorkeur gaat uit naar: waardebon. Heel veel succes iedereen, liefs uit het Zuiden, Simone

Beantwoorden
SI
coby 2017-03-08 16:32:37

natuurlijk als eerst gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van dit fantastische blog met zoveel lekkere recepten elke keer.ik ga voor de waardebon van bouwhuis omdat ik nog wel een aantal bakvormen kan gebruiken grote keus bij deze webwinkel.

Beantwoorden
CO
Mariska van Amerongen 2017-03-08 15:20:19

Hoera! Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je geweldige blog! De smeuïge chocoladetaart al vaak gemaakt. Meestal als toetje met een bolletje ijs erbij. Ik zou graag de madeleine bakvorm winnen! Dan ga ik meteen de Culy kerstvideo madeleines van jou proberen te bakken! Madeleines zou ik graag op tafel zetten met een high tea!

Beantwoorden
MA
Tjitske 2017-03-08 14:48:08

Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je site! :) Overweldigend aantal reacties, maar ik ga toch maar een poging doen: ik zou graag het shoptegoed van Bouwhuis winnen, over een paar maanden ga ik de bruidstaart(en) voor een vriendin maken, dus het tegoed zou goed van pas komen voor nog wat materialen die ik nodig heb.

Beantwoorden
TJ
Thijs 2017-03-08 13:15:52

Hallo Rutger, gefeliciteerd! Ik heb al zo veel lekkere dingen uit je bakbijbel gemaakt, het is "by far" mijn meeste gebruikte en gelezen kookbook. Ik ben er heel blij mee! Ik zou ook graag een keer je madeleines maken, dus als ik de madeleinevorm zou winnen, dan zou dat goed uit komen!

Beantwoorden
TH
Hiltje 2017-03-08 11:54:16

Wauw Rutger!!
Graag zou ik de blender winnen in de kleur rood.
Ik ben zo ontzettend wijs met je bakbijbel!! Nog nooit zo'n gaaf boek gelezen!!
You rock Rutger!!

Beantwoorden
HI
J. Bonten 2017-03-08 09:46:03

Ik zou graag de Kitchenaid blender willen winnen in de kleur Onyx Zwart

Beantwoorden
J.
Robin 2017-03-08 08:44:35

Wow, tijd gaat snel. Van harte gefeliciteerd! Ik haal graag recepten van internet af, waaronder onder andere van jouw blog. Maar zou heel graag wat meer basiskennis willen hebben zodat ik ook zelf meer durf te experimenteren. Geloof dat de set kookbijbels daar heel goed bij gaan helpen :-).

Beantwoorden
RO
Chantal van Tuijl 2017-03-07 20:55:38

Proficiat Rutger!! En wat leuk dat je zo'n gave actie houdt! Mocht ik winnen, dan ga ik graag voor de kookbijbels. Ik probeer graag nieuwe dingen uit, maar ik kan het helaas niet 'op gevoel'. Een boek dat me in 'Jip en Janneke taal' door een recept heen loodst is aan mij dan zeker wel besteed! Recepten, tips en uitleg.... ik lees ze graag!!! Wie weet sta ik binnenkort al in de keuken en kan ik mijn kinderen iets heerlijks voorschotelen. "Een beetje van mij en een beetje van Rutger" zeg ik dan... :-)

Beantwoorden
CH
Mariska 2017-03-07 20:48:13

Er komen regelmatig heerlijke recepten voorbij. Heb nog wat recepten op m'n lijstje staan om te bakken. Aangezien ik alleen een handmixer heb zou ik heel graag de blender winnen in de kleur keizerrood.

Beantwoorden
MA
Laura 2017-03-07 20:30:02

De Tony Chocolonely repen! Gewoon omdat ze zo heerlijk zijn!

Beantwoorden
LA
Renske 2017-03-07 20:22:48

Hoi Rutger, gefeliciteerd! Wat een leuke actie :) Ik doe mee voor de Tony's :P

Beantwoorden
RE
Emy Bouwers 2017-03-07 19:47:05

Hallo!
Ik zou supergraag de kookbijbels willen winnen!
Het is natuurlijk altijd fijn om nieuwe dingen te leren/uitproberen/proeven en met deze boeken kan en zal ik dat zeker doen!

Beantwoorden
EM
Thomas&Monique 2017-03-07 19:08:30

Hoi Rutger, Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum. Wat ontzettend leuk dat jij gaat trakteren! Ik zou heel graag de Kitchenaid-blender willen winnen. Past perfect in onze keuken, maar kan hem ook zakelijke heel goed gebruiken. Een heerlijke tomatensaus voor op de houtoven-pizza?. Het maken van een pesto voor op onze rijk gevulde broodjes. Zoals jij zal begrijpen zou ik echt heel erg blij worden van zo'n mooie machine! Tot in Sleen!??

Beantwoorden
TH
Quita 2017-03-07 18:20:21

Gefeliciteerd Rutger geweldig!!

Ik hou van de recepten uit de bakbijbel! Ik zou heel graag de madeleine vorm willen winnen zodat ik deze ook eens kan proberen. Lekker hoor!

Beantwoorden
QU
Marieke Alting 2017-03-07 17:02:15

Van harte gefeliciflapstaart met het 1-jarig bestaan van je blog! Wat leuk dat je trakteert. Ik zou heel graag zo'n bon van bouwhuis winnen, ik wil nl al sinds ik jouw recept voor sloffendeeg heb gemaakt een sloffenring kopen.

Beantwoorden
MA
Danielle 2017-03-07 16:09:06

Hiep hiep hoera... Gefeliciteerd!! Wat een leuke actie. Mijn zoontje en ik vinden het heerlijk om te bakken, ik ben nu zwanger van ons 2 de kindje en kan al het lekkers niet laten staan :-) daarom zou ik het pakket van de Tony repen heeeel graag willen winnen. Tijdens het bakken een lekker stukje chocolade of een tonycake maken zou hier heel welkom zijn!!! Duimen duimen duimen ?

Beantwoorden
DA
Elena 2017-03-07 15:25:45

Gefeliciteerd!
Ik heb vorig jaar de bakbijbel gekregen voor mijn verjaardag en ik heb al veel recepten eruit gebakken :). Ik zou graag de madeleinevorm willen winnen zodat ik de madeleines uit het bakboek ook kan gaan maken!

Beantwoorden
EL
Sebastian 2017-03-07 13:26:35

Proficiat! De Tony Chocolonely repenpakket zou een mooie prijs zijn om weg te geven aan een goede vriendin van mij die fan is van deze volle chocolade. Omdat het niet zo goed gaat met haar, kan een reep Tony haar misschien weer laten lachen en stress doen vervagen :).

Beantwoorden
SE
Nelleke den Mulder 2017-03-07 12:58:05

Gefeliciteerd met je 1e jaar!! waar feest is hoort iets lekker erbij, dus ik hoop de Tony's chocolade regenboog te bemachtigen. Dan heb ik thuis ook een klein feestje!!

Beantwoorden
NE
Jacqueline 2017-03-07 12:50:38

Hallo Rutger,
Gefeliciteerd met je succesvolle 1e jaar met je blog, ik hoop dat er nog vele jaren zullen volgen!
Voor mijn zoon en voor mijzelf waag ik een kansje voor de kitchenaid blender: als ik hem zou winnen mag hij mijn oude blender eindelijk hebben om zijn shakes in te maken.

Beantwoorden
JA
Manon Wierbos 2017-03-07 12:43:17

Jaaaa leuk!! Gefeliciteerd op naar nog heel veel jaren!! Wij zijn gek op jouw recepten, bakken doe ik vaak samen met mijn dochter van 9. Die vind het geweldig en ik denk dat de Onyx Zwarte KitchenAid een super hulp is voor ons!! Deze ontbreekt nog in de keuken. Leuke actie

Beantwoorden
MA
Ingrid 2017-03-07 11:18:55

Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
Het is ook een hele fijne site. Ik heb er al zoveel recepten van gemaakt.
Sommige aangepast ivm onze allergieën, maar deze basis is perfect.
De boterkoek staat nu weer in de oven. Mocht ik winnen kies ik graag de bak bijbel!

Beantwoorden
IN
Bodil Mulder 2017-03-07 11:07:35

Gefeliciteerd!!!
Wij zijn allemaal ook heel blij met je jubileum ;) Nog vele jaren te gaan(, als het aan mij ligt)!
En trakteren kan jij als geen ander, wow!
Met de Onyx Zwarte KitchenAid blender zou ik vooral veel heerlijke smoothies willen maken.
Ook fijn voor de kids om mee te nemen naar school (toch wat spannender dan een beker melk :D )
Lekker genieten!

Beantwoorden
BO
Cora 2017-03-07 09:18:59

Van harte gefeliciteerd! En wat een mooie prijzen! De kitchenAid blender is natuurlijk wel echt fantastisch! Maar van Tony Chocolonely word ik ook heel gelukkig:-)

Beantwoorden
CO
Sabrina 2017-03-07 08:48:04

Gefeliciteerd met uw jubileum! Hopelijk volgen er nog vele jaren met heerlijke recepten!

De blender zou wel heel erg gaaf zijn om te winnen. ?

Beantwoorden
SA
Sharon 2017-03-07 08:08:14

Gefeliciteerd! :D
Ik doe graag mee voor de cadeaubon.
Groetjes Sharon

Beantwoorden
SH
Margriet plat 2017-03-07 07:40:55

Wauw... ik zou supergraag de bakbijbels willen winnen. Die staan op mijn verlanglijstje en hoe mooi is de bbq bijbel... wauw... wat een eer als je die zou mogen winnen.... ik ga keihard duimen...

Beantwoorden
MA
Marjo 2017-03-07 07:19:36

Van harte gefeliciteerd. Ik volg je pas net maar heb heerlijk recepten gezien. Super leuke blog. Ik wil graag meedoen voor de cadeaubon van bouwhuis. Kan ik daarna gelijk aan de slag. Nog velenmooie bakken gewenst

Beantwoorden
MA
Denise 2017-03-07 00:42:17

Gefeliciteerd met je eenjarig bestaan!!!! In mijn keuken ontbreekt nog een blender, dus ik zou graag de blender willen winnen. Deze kan ik goed gebruiken dit jaar om de beslagen te maken voor de 2 bruidstaarten die ik ga maken deze lente.
Ga zo door, veel leuke en lekkere recepten!!
Groet Denise

Beantwoorden
DE
Louella v. Schie 2017-03-07 00:17:44

Aah top gefeliciteerd man!!
Ik zou kiezen voor de Tony's Chocolonies, dan kan ik ze
ze met m'n vriend delen ^^ Maar de bakbijbels vind ik ook super gaaf! Ik vind het echt heerlijk om te bakken en om het dan te delen met anderen! :D
Succes met alles en nogmaals gefeliciteerd! :)

Beantwoorden
LO
Dorien den Hertog 2017-03-06 23:20:57

Congratz!! Kiezen voor fantastische prijzen of voor Tony's Chocolonely... Is dat een keuze voor een vrouw die van chocolade houdt? Eigenlijk niet eens. Ik ga dus voor de Tony's Chocolonely prijs:-) Maar die bakbijbels zijn ook meer dan welkom om de keukenkast met kookboeken mee aan te vullen!! Dan koop ik die Tony's Chocolonely er zelf wel bij.

Beantwoorden
DO
Marjolijn 2017-03-06 23:12:51

Van harte met dit jubileum! Sinds december ben ik helemaal fan van je blog en je bakbijbel. Heerlijke recepten! Ik zou met alle prijzen heel blij en dankbaar zijn...

Beantwoorden
MA
Johanneke 2017-03-06 22:59:51

Gefeliciteerd! Ik kan de bon van Bouwhuis goed gebruiken!

Beantwoorden
JO
Nadine 2017-03-06 22:40:25

Hi Rutger! Gefeliciteerd met je blogjubileum - ik ben een lezer van het eerste uur! Mij lijkt het heel tof om een bon bij Bouwhuis te winnen, want zij hebben zoveel mooie bakspullen!
Ik hoop dat je nog vele jaren met plezier aan je blog werkt :) Aan de enthousiaste volgers zal het niet liggen!

Beantwoorden
NA
Elise Henken 2017-03-06 22:34:00

Oh....genieten. Van harte gefeliciteerd! Dat er nog maar vele recepten mogen volgen. Voor veel inspiratie in onze keuken. Wat lijkt me het leuk om de blender te winnen. Of de overheerlijke chocola van Tony! Want dat is de beste. In smaak en nog eens goed voor onze wereld ook! Ik doe graag mee.

Beantwoorden
EL
Jelena 2017-03-06 22:24:48

Hallo en gefeliciteerd!
Ik ben een grote fan en ik doe alleen maar mee :) simple as that.

Beantwoorden
JE
Karen Quattrocchi 2017-03-06 22:19:50

Ik ben 10 maart jarig en het zou fantastisch zijn om mijn favoriete chocolade, Tony chocolonely chocolade repen te winnen!
En wat een leuke site hebben jullie!

Beantwoorden
KA
Marijke 2017-03-06 22:05:24

Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
Dankzij een vriendin ben ik nu fan van je recepten.nwat zou het leuk zijn om nog een mooie vorm bij Bouwhuis te kopen, zodat ik nog meer lekkere dingen kan maken met de kinderen.

Beantwoorden
MA
petra booister 2017-03-06 21:51:29

Hoi Rutger gefeliciteerd met je jubileum.... Ik hoop dat er nog vele recepten mogen volgen. Ik zou graag kans maken op een cadeau bon om spullen te bestellen om die super recepten van jou uit de proberen.... Hiermee maak je niet alleen mij blij mee maar ook mijn man kids en iedereen die ik regelmatig wat lekkers voorschotel

Beantwoorden
PE
Miranda Vd maarel 2017-03-06 21:40:34

Ik zou heel graag jou bakboek willen winnen!
Hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.
Maar de chocola van Tony is ook goddelijk!!

Beantwoorden
MI
Anika Mulder 2017-03-06 21:31:06

Gefeliciteerd! Ik zou heel graag de blender willen winnen. Gewoonweg omdat ik geen blender heb en t me reuzehandig lijkt!

Beantwoorden
AN
Maria 2017-03-06 21:20:53

Gefeliciteerd!

Beantwoorden
MA
Chris Lubbers 2017-03-06 21:20:22

Tony chocolonie, want dat is lekker en kan worden verwerkt in verschillende taarten.

Beantwoorden
CH
Leanne Steenbekkers 2017-03-06 21:14:09

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou graag de bakbijbel willen winnen omdat daar recepten in staan waarvan ik nog nooit heb gehoord en dus graag zou willen uitproberen! Zo kan ik meer doen en niet iedere keer hetzelfde. Ik kan dan mijn 'bakervaring' uitbreiden. Oh ja, ik ben 15 en wil later net zo'n goede bakker worden als jij! Die droom komt steeds dichterbij en zou nog sneller gaan met jouw boek ;).

Beantwoorden
LE
Nienke Baan 2017-03-06 21:05:40

Heel leuk dit, Wat zou ik mijn kookboekenrij aanvullen met de bakbijbel! Zou er graag recepten uit willen proberen.

Beantwoorden
NI
Nicolet 2017-03-06 21:03:22

Hoi Rutger, ik volg je al enige tijd. Ik probeer vele van je recepten uit, maar dan in een glutenvrije variant. Wat een feest, mijn man roept nu ook dat glutenvrij eten een feestje is. Mooi toch. Ik hoop dat je me blijft inspireren. Voor wat betreft de kado's: ik ben fan van Bouwhuis, ik kan zo'n kadobon goed gebruiken. Maar die chocolade-regenboog is ook heel lekker. Dus ik laat me gewoon weer door jou verrassen als ik in de prijzen mocht vallen.

Beantwoorden
NI
Naomi 2017-03-06 20:49:42

Lieve Rutger,

Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Jouw brownie is hier een blijvertje! En ik heb al 2 prachtige kookboeken van jou dus ik kies de blender om te winnen. De mijne kan namelijk geen ijsblokjes blenden plus havermout blijft altijd korrelig dus een nieuwe en vooral goeie komt hier goed van pas.

Groetjes Naomi

Beantwoorden
NA
Anneke Kok 2017-03-06 20:42:31

Hoi Rutger ik volg alles van jou, omdat jij alles zo duidelijk uitlegt en ook omdat jij een collega van mij bent uit het ziekenhuis?.
Maar als ik mag winnen ga ik voor de waardebonnen?. Kan ik mooi iets voor het bakken halen.

Beantwoorden
AN
Romana Wouterse 2017-03-06 20:27:02

Gefeliciteerd met het jubileum! De keuze wordt niet makkelijk gemaakt tussen de kitchenaid en de tony's, aangezien ik de mooie bakbijbel al heb! Maar dan ga kk toch voor de kitchenaid. Ons zoontje van 2 vind bakken helemaal leuk en zo kan ik nog meer leuke en lekkere recepten met ons snoepmonster uitproberen ( maar papa en mama houden er zelf ook erg van hihi)

Beantwoorden
RO
Sooof 2017-03-06 20:25:53

Hi Rutger,
Sinds je de heel holland bakt tent inliep vond ik je al leukeen! Ik bak veel van jou recepten en vindt ze altijd superlekker! Alhoewel, jou baksels zien er vaak beter uit maar ze smaken altijd heerlijk!

Ik zou supergraag de tony chocolonu regenboog willen winnen! Ik hou van die chocola en wil een tony taart gaan maken. Dan help je me super!

Groetjes, sofie!

Beantwoorden
SO
Maris 2017-03-06 20:19:16

Hoi Rutger,

Van harte met het eenjarig bestaan van je blog!

Ik zou graag de madeleine vorm winnen, deze geef ik dan aan mijn partner die helemaal francofiel is en het nu moet stellen met een paar losse siliconen vormpjes. Die doen niet helemaal wat ze moeten doen dus madeleines worden hier helaas nirt gebakken ?.

We hebben ook net onze eerste les creuset pan gekocht en deze zou een mooie aanvulling zijn ook nog eens!

Beantwoorden
MA
Chantal 2017-03-06 20:18:22

Wauw! Wat een super leuke actie! Als ik mag kiezen, zou ik voor de kookbijbels gaan. Maar.... met de heerlijke Tony Chocolonely ben ik ook al helemaal gelukkig!

Beantwoorden
CH
willemiek 2017-03-06 20:14:29

Gefeliciteert! Ik kan er niks aan doen maar ben een enorm chocoladeverslaafde!

Beantwoorden
WI
Marleen Schepers 2017-03-06 20:05:25

Proficiat met je 1e jubileum!
Je recepten en tips zijn erg goed en makkelijk om te volgen. Ben erg blij met je blogs!
Alle prijzen zijn erg leuk (of lekker), maar ik zou denk ik gaan voor de blender. Een prachtig pronkstuk voor op mijn aanrecht, waar ik heerlijke sauzen en smoothies mee kan maken.

Beantwoorden
MA
Carola Douma 2017-03-06 20:04:48

Rugter, van harte gefeliciteerd! Wat een prachtige cadeau's en wat moeilijk om hieruit een keuze te maken. Tony omdat ik en mijn lieve vriendinnetje Patricia erg dol zijn op Tony. (Stiekem verliefd) Of die prachtige bakbijbels omdat ik van koken, bakken en bbq houd. Of een cadeaukaart van bouwhuis waar ik vaak mijn bak benodigdheden inkoop. De Madeleine vorm om weer iets nieuws uit te proberen. En dan die prachtige KitchenAid! Ow. Zo verliefd en zal prachtig in mijn nieuwe huis in mijn nieuwe keuken staan. Wat moeilijk!! Kan ik echt niet kans maken op alles. Nee ik zal een keuze moeten maken. Ik zou graag kans willen maken op cadeaukaart van bouwhuis.

Beantwoorden
CA
Yvette 2017-03-06 20:04:36

Ik ben helemaal samen met mijn dochter van 7 jaar weg van al jou baksels die elke keer voorbij komen. Gefeliciteerd 1jaar online. Zijn wij heel blij mee.
Ik zie nu dat je ook een groentenbijbel hebt, die zou nu bij mij heel goed van pas komen omdat ik momenteel geen koolhydraten mag en ik geen inspiratie meer heb w.b.t. groenten....... elke keer maar hetzelfde. Dus ik zou graag voor de groentenbijbel gaan zodat we snel weer kunnen gaan bakken. Op naar de komende jaren online.

Beantwoorden
YV
Anita 2017-03-06 20:03:02

Rutger, als eerste gefeliciteerd met je jubileum???,op naar nog heel veel jaren??
Graag zou ik de bijbels willen winnen van je.

Beantwoorden
AN
Noortje Geertshuis 2017-03-06 20:02:11

De Tony's wil ik heel graag winnen voor mijn achternichtje Juliana Bardoel uit Australië, die als een zusje voor me is. Vorig jaar is ze een aantal weken bij mij geweest en heb ik haar geïntroduceerd in de wondere wereld van Tony's. In Australië hebben ze veel lekker eten, maar géén Tony's. Elke week vertelt ze me dat ze mijn gezin mist én dat ze een reep Tonys wil. Dus als ik m win, stuur ik de hele rits op, minus een klein hoekje caramel zeezout, die ik zelf op snoep ?.

Beantwoorden
NO
Claudia 2017-03-06 19:59:36

Gefeliciteerd met je mijlpaal. Ik zou de cadeaubon wel graag willen winnen. Ik volg jouw recepten inmiddels via instagram en facebook. Ook heb ik jouw bakbijbel. Erg fijn als beginnende bakker. Echter mis ik nog eental bakgerei en daar zou ik de bon goed voor kunnen gebruiken.

Beantwoorden
CL
Anneke 2017-03-06 19:46:37

Hiep, hiep, hoera ! Gefeliciteerd. Iedere dag komt Rutger wel op een of andere manier voorbij, via Facebook of via een mailtje. Altijd weer genoeg inspiratie om iets te gaan maken in de keuken.
Ik zou heel graag de bijbels willen winnen. Nog meer ideetjes opdoen maar ook gewoon genieten opnde bank van deze mooie boeken.

Beantwoorden
AN
Lisanne Lasker 2017-03-06 19:44:29

Gefeliciteerd Rutger!
Bedankt voor de bakbijbel die hier al in de kast staat. Deze heeft sinterklaas gebracht. Ik maak er veelvuldig gebruik van omdat de recepten nooit mislukken dus gewoonweg super zijn en heerlijk! Daarom ga ik in deze race voor de cadeaubon van bouwhuis. Zij hebben alles en leveren zeer snel. Kortom een ideale combinatie.
Geniet van je jubileum! Liefs Lisanne

Beantwoorden
LI
Rilana ten Dolle 2017-03-06 19:39:19

Het maakt mij niks uit ik ben al blij als ik wat win!!

Beantwoorden
RI
marian 2017-03-06 19:38:04

Jeetje alweer 1 jaar dat je online bent.
Elke week inspiratie om weer iets te bakken. O wat ben ik blij met je FB berichten en deze site.
natuurlijk is het leuk om iets te winnen de cadeabon om eens lekker te sneupen of de tony's omdat dan iedereen hier in heaven zal zijn.

Beantwoorden
MA
Mariska 2017-03-06 19:31:46

Gefeliciteerd en owwww wat een leuke prijzen allemaal! Doe graag mee?..

Beantwoorden
MA
Sandra kat 2017-03-06 19:29:00

Heel graag zou ik de bakbijbels winnen om nog meer en makkelijker jou heerlijke recepten kunnen proberen te bakken.

Beantwoorden
SA
Francine de Jong 2017-03-06 19:02:29

Van harte gefeliciteerd! 1 jaar alweer.. Ik bekijk je site altijd met veel plezier en ik heb al verschillende dingen gemaakt. Het zou mij ontzettend leuk lijken als ik de cadeaubon van Baktotaal Bouwhuis zou winnen. Ik kan nog wel wat leuke spullen gebruiken ;)

Beantwoorden
FR
Sanne de Nooij 2017-03-06 18:59:27

Van harte gefeliciteerd! Je bakbijbek gebruik ik al een tijd met veel plezier! De Madeleinevorm zou ik graag winnen. Deze staan hoog op mijn baklijstje :)

Beantwoorden
SA
Martine 2017-03-06 18:52:17

Gefeliciteerd ! Ik ga voor de tony's ;-) ben blij met je blog en fijne recepten!

Beantwoorden
MA
Paula 2017-03-06 18:52:12

Een jaar al weer, gefeliciteerd! Graag zou ik kans maken op de kookbijbels! Uiteraard heb ik de bakbijbel al in mijn collectie, maar ik vul ze graag aan met de andere delen.

Beantwoorden
PA
Mirjam van Doorn 2017-03-06 18:41:40

Rutger bakt gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! En zo te zien laat je dit niet zomaar voorbij gaan :-) Iedere week smaakvolle en inspirerende recepten op je blog te vinden. Je weet alle bak-liefhebbers aan je te binden. En nu leg je ineens een keuze bij mij... waarmee maak jij mij misschien wel blij? Een cadeaubon zou zeker iets zijn wat ik kan gebruiken. Dan kan ik met nieuwe bakspullen de keuken in duiken!!! Om weer de prachtigste baksels te oefenen en te creëren en nog veel van je blogs te proberen en leren!!!

Beantwoorden
MI
Jentina Hagen 2017-03-06 18:32:53

Hallo Rutger, van harte gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum!! Je hebt ontzettend lekkere recepten, ik hoop dat je nog jaren doorgaat! Graag zou ik het shoptegoed willen winnen zodat ik nog meer bakspullen kan kopen om jouw recepten te maken.

Beantwoorden
JE
Carien Lamers 2017-03-06 18:30:40

Gefeliciteerd met deze mijlpaal ?? ik zou heel graag de Tony chocolony's winnen. Dan heb ik een goede reden om nog even te wachten om te gaan sporten en zet ik mijn afvalrace nog even in de kast. Als ik de repen op gegeten heb is het nog tijd genoeg om het op een lopen zetten haha. ??

Beantwoorden
CA
Joke Coerts 2017-03-06 18:13:35

Hallo Rutger,

Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van je blog. Ik kijk er met regelmaat op voor leuke tips en recepten. Je bakbijbel heb ik ook in huis. Jouw appeltaart komt iedere verjaardag weer op tafel. Een echte favoriet. Met de chocolade van tony chocolony zou ik ook heerlijke dingen kunnen bakken. Zoals je triple-chocolate chip cookies. En natuurlijk zo in stukjes voor bij de koffie. Dus mocht ik in de prijzen vallen dan maak je mij heel erg blij met de regenboog van tony chocolony.

Ik hoop dat je nog vele jaren blijft bloggen, ik ben een fan

Joke Coerts

Beantwoorden
JO
Véronique 2017-03-06 18:12:16

Wat een leuke actie en wat een reacties! Hier word je toch blij van! Gefeliciteerd!!!!
En mocht ik één van de gelukkigen zijn dan ga ik voor de regenboog chocolade om lekker met mijn bakvriendinnetjes te proeven en delen!

Beantwoorden
Diane 2017-03-06 18:06:15

De bakbijbel zodat ik al die lekkere recepten zelf eens kan gaan maken!

Beantwoorden
DI
Melanie Burchartz 2017-03-06 18:06:05

Gefeliciteerd Rutger! Ik heb al meerdere recepten van je gemaakt, zowel hartig als zoet. Je bakbijbel heb ik al. Ik zou heel graag het bakblik voor de madeleines willen winnen! Die staan hoog op mijn lijstje om te maken.

Beantwoorden
ME
Mellanie 2017-03-06 17:52:51

Hoi Rutger,

Ten eerste van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!!!
Ik lees graag je blogs en ik heb al een aantal recepten van je gemaakt.
Je bakbijbel heb ik nog niet, dus deze zou ik heel graag winnen!
Met de Bqq bijbel zou ik mijn man heel blij maken ? .
Ik hoop dat je nog lang doorgaat!!

Beantwoorden
ME
lucinda 2017-03-06 17:51:10

superrrrr gefeliciteerd super lekkere en leuke recepten ik doe mee voor de tony chocolony repen
omdat ik dol ben op tony chocolony en bakken kan ik met die repen heerlijk bakken

Beantwoorden
LU
Anita 2017-03-06 17:46:07

Beste Rutger,
Ik wil heel graag de vorm van Le Creuset, omdat ik heel graag madeleines wil bakken, maar mijn oven nu te klein is. Binnenkort krijg ik een nieuwe keuken met een nieuwe oven waarin deze vorm perfect zou passen!

Beantwoorden
AN
Marieke 2017-03-06 17:44:29

De bakbijbel zou ik heel graag willen winnen! Dan heb ik binnen handbereik lekkere recepten om uit te proberen!

Beantwoorden
MA
Lianne 2017-03-06 17:32:49

Hoera! Gefeliciteerd!! Ik zou graag de Le creuset bakvorm winnen. Ik ben groots fan van de Le creuset bak vormen (en pannen en ovenschalen en kleine pannetjes en en en en.. alles! )

Beantwoorden
LI
Gonny 2017-03-06 17:16:24

Wauw wat een prijzen! Van harte met je blogiversary! Ik zou graag meedingen naar de Tony's

Beantwoorden
GO
Belinda 2017-03-06 17:11:39

Van harte gefeliciteerd met het eerste blog jaar! Wat een super leuke actie! Ik zou heel graag de blender in keizer rood willen winnen. Ik bak zelf heel graag en veel, daarbij maak ik de fruitvullingen en Creams altijd zelf, daarbij zou deze blender zeeeeeer goed van pas komen.

Beantwoorden
BE
Irma 2017-03-06 17:06:31

Hoi Rutger, gefeliciteerd!

Een aantal weken geleden heb ik jouw Bakbijbel cadeau gekregen en ik kan niet meer zonder! Wekelijks bak ik 2 tot 3 keer en ik vind het altijd leuk om iets nieuws te proberen. Wat ik vooral zo leuk vind aan de Bakbijbel is dat er veel basis recepten instaan en dat alle verschillende technieken duidelijke worden uitgelegd, nooit meer een misbaksel!
Graag zou ik de madeleinevorm willen winnen, zodat ik de madeleines uit jouw Bakbijbel kan maken. Die zien er namelijk echt overheerlijk uit :)

Beantwoorden
IR
Marian 2017-03-06 16:59:46

Die chocoladetaart ga ik volgende week maken als ik met vriendinnen mijn verjaardag vier!
Ik zou graag de Tony-repen winnen. Met 3 dochters in huis is Tony een goede vriend. Dat zou een leuke verrassing zijn voor mijn meiden

Beantwoorden
MA
Natasja Davidse 2017-03-06 16:57:47

Hoi Rutger! Gefeliciteerd met je eerste blogjaar. Ik denk dat wij allemaal samen met jou heel blij zijn dat je blog zo'n succes is geworden (al weet ik pas sinds kort van het bestaan ervan) :) Hele lekkere recepten, dankjewel daarvoor! Nou houd ik erg veel van bakken (en al helemaal van het proeven van alle baksels), maar toen zag ik Tony Chocolonely staan. Ik houd erg veel van chocolade en het is lekker voor tussendoor, wanneer de bakinspiratie even op is.. Wanneer ik de repen zou winnen, zou ik ze delen met mijn lieve vriend, die toevallig ook Rutger heet! Veel succes nog met je blog en ga vooral door met je recepten delen. :)

Beantwoorden
NA
Jette 2017-03-06 16:52:35

Hoi,
Ik heb jou bak en bbq bijbel en het zijn super boeken en heb al regelmatig allerlei recepten geprobeerd en ik ben fan!!! Nu lijkt het me leuk om de rode blender te winnen zodat ik nog meer lekkere recepten kan uitproberen uit jou boeken. Ik ben heel erg benieuwd! Zonder blender ben je nergens heb ik wel gemerkt! Succes verder en ik blijf je volgen!!

Beantwoorden
JE
Jette 2017-03-06 16:53:36

Beantwoorden
JETTE
6 maart 2017
Hoi,
Ik heb jou bak en bbq bijbel en het zijn super boeken en heb al regelmatig allerlei recepten geprobeerd en ik ben fan!!! Nu lijkt het me leuk om de rode blender te winnen zodat ik nog meer lekkere recepten kan uitproberen uit jou boeken. Ik ben heel erg benieuwd! Zonder blender ben je nergens heb ik wel gemerkt! Succes verder en ik blijf je volgen!!

Beantwoorden
JE
Corina 2017-03-06 16:48:02

Gefeliciflapsteerd!!. Ik doe voor de regenboog aan repen. Dit om m'n dochter eens lekker te kunnen verwennen.?

Beantwoorden
CO
Esther 2017-03-06 16:29:48

Van harte gefeliciteerd!!!! Dat is zeker een feestje waard!
Ik zou graag een bon voor Baktotaal Bakhuis winnen winnen. Ik bestel daar nl ook wel eens spullen om te bakken, dus zo'n bon zou mooi uitkomen. :)

Beantwoorden
ES
Marjolein van Huijkelom 2017-03-06 16:29:46

Hiep hiep hoera, gefeliciteerd! Ik zou graag de bakbijbel willen winnen. Niet alleen wie jarig Is trakteert, maar ook diegene ie gaat trouwen. Hoe kan je beter je naamsverandering kenbaar maken dan met iets lekkers :)

Beantwoorden
MA
M. Hendriks 2017-03-06 16:19:44

Gefeliciteerd! Je bent een goede inspiratiebron voor mij met je lekkere recepten. Iedere keer geniet ik er weer van, helaas tijd te kort om alles zelf te kunnen (na)maken! Bedankt en ga zo door!

Beantwoorden
M.
Yvette Wever 2017-03-06 16:18:27

Gefeliciteerd met deze mijlpaal, dat er nog vele jaren mogen volgen!
Omdat we maar in een klein huisje wonen (een Tiny House), we niet zoveel plek hebben en ook niet zoveel stroom doordat we geheel afhankelijk zijn van de zon op de panelen, gaan we voor de regenboog Tony's! Ook omdat ons huisje het Regenbooghuisje heet. Dus eigenlijk, heeft het zo moeten zijn.
Ik bak heel graag, maar kan nog niet echt vrienden worden met de nieuwe gasoven, dat is toch wel een vak apart. Chocolade zou ook een goed alternatief zijn voor die zwarte koekjes.

Beantwoorden
YV
Désirée 2017-03-06 16:01:36

Gefeliciteerd! Dan is het ook een jaar geleden dat ik die heerlijke chocoladetaart heb geprobeerd! Hij was om je vingers bij af te likken. En wat leuk dat je al die prijzen weg geeft! Alles is leuk en voor al die mooie dingen wel iets te bedenken. Iets extra's in de keukenkastjes is altijd welkom. Onze blender is wel aan vervanging toe (na 9 jaar). Maar echte madeleines heb ik nog nooit kunnen bakken! Al is een bon om zelf te shoppen ook altijd leuk omdat er altijd weer handige of leuke dingen zijn te vinden voor in de keuken!

Duimen maar dan!!

Beantwoorden
Marjan de Mooy 2017-03-06 16:01:09

Dag Rutger,
Gefeliciteerd met je blog, ik kijk er altijd naar en vind vooral je boterkoek om te smullen! (de fans worden er bij elke bakbeurt meer).
Ik hoop natuurlijk op nog meer van die heerlijke recepten.
En wat zou ik als prijs willen..... Voor mij graag de regenboog van Tony's Chocolonely.
Groetjes en veel succes!

Beantwoorden
MA
Annemieke Dirne - de Vos 2017-03-06 15:54:43

Allereerst van harte gefeliciteerd!!
En wat een leuke prijzen geef je weg!
Ik doe graag mee en dan wel voor het regenboogpakket Tony's Chocolonely.
Als echte chocolade liefhebber moet je hier natuurlijk wel voor kiezen?
Duimen maar ?

Beantwoorden
AN
Els Timmers 2017-03-06 15:51:50

De kookbijbels! Ik word altijd erg blij van nieuwe kookboeken en met deze kookboeken heb je een topset te pakken. Mocht ik winnen, dan ben ik nooit meer uit de keuken weg te slaan, vrees ik!

Beantwoorden
EL
Carlijn 2017-03-06 15:51:04

Wauw! Gefeliciteerd met dit jubileum!!
Wij zijn thuis met zijn 7en en allemaal stapelgek op Tony Chocolonely?? het zou super zijn als we die prijs konden winnen. Ik ben benieuwd :)

Beantwoorden
CA
Lucie 2017-03-06 15:49:31

Wat heerlijk dat de jarige zo gul is met trakteren, van harte gefeliciteerd en ga zo door! ( roepen al jouw fans in koor!) Omdat ik nooit uitgeleerd ben in de keuken zou ik graag een kookbijbel winnen, voor nóg meer kennis, inspiratie en vooral eetplezier!

Beantwoorden
LU
Cindy de Vries 2017-03-06 15:45:54

Wat weer een leuke weggeefactie Rutger!
Ik zou gaan voor de bijbels, dat lijkt me echt een aanwinst. En anders de hemelse regenboog ?

Beantwoorden
CI
Annemarie 2017-03-06 15:45:52

Ohhh superleuke recepten met mooie uitleg en kiekjes heb je altijd! We gaan voor de Tony's, heerlijk om te verwerken in taart. Ok, of zo een stukje ;)

Beantwoorden
AN
angelique bron 2017-03-06 15:41:48

OOOH allereerst gefeliciteerd! Ik zou graag de tony's repen winnen die kan ik gebruiken voor in mn fudge recepten? hmmmmmm?

Beantwoorden
AN
P bouten 2017-03-06 15:31:06

Rutger, wat een geweldige recepten en tips heb je steeds. Zwarte Blender zou geweldig van pas komen tijdens mijn keuken experimenten

Beantwoorden
P
Cynthia Visser 2017-03-06 15:26:17

Gefeliciteerd ?Rutger! En hopelijk ga je nog lang door op je blog!!
Leuk dag je kado's uitdeelt ik zou heel graag de waardebon winnen, ben enorme bakfan maar kan nog genoeg bakspulletjes gebruiken ?

Beantwoorden
CY
Esther Tichem 2017-03-06 15:22:03

Gefeliciteerd! Wat is er nou lekkerder dan je verjaardag te vieren met Tony? Niet alleen jij bent jarig, ook mijn moeder en ikzelf zijndeze maand jarig.
Het lijkt me heerlijk om als ware chocoholic mijn chocolade verslaafde moeder te verassen!

Beantwoorden
ES
Nadja Terhurne 2017-03-06 15:18:58

Van harte gefeliciteerd!!!! Ook ik doe graag mee met de winactie. Voor mijn dochter en ook voor mijzelf zou ik graag mee doen voor het regenboog pakket van Tony's Chocolonely.
Groetjes Nadja

Beantwoorden
NA
Saskia Kuiter 2017-03-06 15:14:02

Van harte gefeliciteerd!! Ik zou graag de blender van Kitchen Aid winnen, staat mooi bij m'n mixer. :)

Beantwoorden
SA
Laura van Santen 2017-03-06 15:09:14

Wat een n geweldige winactie Rutger.
Ik ben onlangs mijn baan verloren en heb ineens heel veel tijd om te bakken. Wat ik dan ook graag doe. Mijn man en dochter genieten van al het lekkers. Ik kom daarom graag in aanmerking om een mooie 'bakprijs' te winnen. Groetjes Laura

Beantwoorden
LA
Iris 2017-03-06 14:48:02

De tony's chocolonely, die kan ik in de klas uitdelen. Laatste jaartje dat we bij elkaar in de klas zitten voordat we naar de middelbare school gaan

Beantwoorden
IR
Ada Alkema 2017-03-06 14:47:26

Allereerst van harte met je eerste verjaardag! Ga zo door zou ik zeggen......Ik zou gaan voor de Kitchenaid in Onyx Zwart. Maar ik heb natuurlijk niets te willen, eigenlijk vind ik alle prijzen heel erg leuk, mijn dochter gaat voor de chocolade....

Beantwoorden
AD
Inger de Bruijn 2017-03-06 14:46:48

Dag Rutger,
Gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum!!
Ik zou heel graag de blender van Kitchenaid winnen in de kleur keizerrood. Mijn ouders hebben al jaren een blender van Kitchenaid, maar sinds ik studeer moet ik die helaas missen.. Daarom zou een goede blender (en dat is die van Kitchenaid zeker) erg goed van pas komen in mijn keulentje.
Groetjes Inger

Beantwoorden
IN
Marloes 2017-03-06 14:44:44

Allereerst gefeliciteerd!! ? Heel graag zou ik de bakbijbel willen winnen, ben echt fan van koken en bakken en deze boeken zouden geweldig staan tussen mijn andere kook/bakboeken!! Succes verder met je blog

Beantwoorden
MA
Annemarijn 2017-03-06 14:43:08

Rutger gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum! Op naar nog veel meer jaren!
Ik lees en gebruik jouw blog met veel plezier. Als ik iets uit mocht kiezen zou dat nu de Tony's Chocolonely zijn.. ik ben namelijk zwanger en deze keer nog meer dan ooit verslaafd aan chocola!! Het bakken staat even op een laag pitje, dat komt wel weer ;-)
Maar heerlijke recepten lezen met chocola er bij gaat momenteel erg goed hihi!
Groetjes Annemarijn

Beantwoorden
AN
Karin 2017-03-06 14:36:15

Van harte gefeliciteerd! Leuk om de recepten te lezen, maar vooral je 'bakhulp' over suikers, maten van bakvormen, boter etc vind ik echt super handig.
Graag deel ik mee in de feestvreugde, wat een geweldige cadeaus allemaal. Moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk ga ik voor de regenboog chocolade van Tony`s, Love it! En ook mijn twee zoontjes van 3 en 6 hebben deze chocolade-liefde overgenomen.

Beantwoorden
KA
janneke Tack 2017-03-06 14:36:05

Hoi Rutger,
omdat ik binnenkort het oncologiecentrum achter me laat en als verpleegkundige op de poli ga werken lijkt me de chocoladeregenboog een perfect afscheidskado!
Gefeliciteerd met je jubileum en ga vooral door met je leuke site; hoewel ik de bakbijbel al heb en veel gebruik, zie ik nog vaak genoeg andere leuke tips en ideeën die ik gebruik bij m'n hobby.

Beantwoorden
JA
Elien 2017-03-06 14:32:54

Van harte gefeliciteerd Rutger!
Die chocolade taart? té gek!!!
Ik ben erg benieuwd welke toffe recepten er nog meer in de kookbijbels staan.
Mijn man heeft afgelopen weken zó ontzettend goed voor mij gezorgd en gekookt, ik zou hem eens willen verwennen met een koningsmaal! Daarom zou ik graag de kookbijbels willen winnen, dan moet het wel een succes worden! Succes met de keuzes maken ;)

Beantwoorden
EL
Ellen 2017-03-06 14:31:42

Het maakt me helemaal niets uit wat ik win, maar als ik ik toch mag kiezen dan de "bijbels" om te delen, mijn man BBQ fanaat zal blij zijn met de BBQ bijbel, de groentenbijbel voor mijn dochter als ze de deur uit gaat en de Visbijbel voor ons samen en de bakbakbijbel uiteraard voor mij als bakfanaat. En uiteraard genieten vrienden, bureb en familie zoals altijd van alle bbq/bak/kook resulaten in onze "zoete inval".

Beantwoorden
EL
Floor Schreurs 2017-03-06 14:28:17

Gefeliciteerd met de verjaardag van je website! Ik volg met veel plezier je baksels, en leer graag meer over bakken, maar ook beter leren koken! De bijbels zijn dus zeker welkom hier! Los van de winactie kijk ik uit naar al het lekkers dat nog op je blog voorbij zal komen!

Beantwoorden
FL
Natasja 2017-03-06 14:23:36

Gefeliciteerd met je jubileum! Op naar nog vele leuke artikelen en lekkere recepten. Ik zou wel graag de madeleinevorm willen winnen. Heb ik nog niet maar staat al wel een tijdje op mijn verlanglijstje. Wil het recept van jou graag uitproberen

Beantwoorden
NA
R. Minnaard 2017-03-06 14:22:12

Gefeliciteerd met je jubileum Rutger!
Ik wil graag mee doen in de prijs voor de zwarte Kitchenaid zodat ik lekker smooties voor iedereen in huis kan maken :)

Beantwoorden
R.
Laura 2017-03-06 14:21:45

Wauw, wat een feestje! Laatst per toeval jouw blog ontdekt, maar heb er nu al meerdere dingen van gemaakt. Het blik van la crueset om Madeleines te bakken vind ik super! Fingers crossed ??

Beantwoorden
LA
Riet Karremans 2017-03-06 14:20:37

hoi gefeliciteerd wat een leuke actie ik ben al blij met een kleinigheid maar het liefst als ik toch mag kiezen graag de cadeau bon.Kan ik weer lekker neuzen bij bouwhuis ze hebben zoveel leuke dingen '.

Beantwoorden
RI
Inge 2017-03-06 14:19:41

Ik zou heel graag de bijbels willen winnen. De bakbijbel heb ik zelf al en daar al vele heerlijke baksels uitgemaakt. Het is allemaal zo lekker dat ik graag de andere bijbels ook zou willen hebben. En mocht ik winnen dan geef ik de bakbijbel aan mijn dochter want houd net zo van bakken als ik. Dan hebben er 2 mensen gewonnen met 1 prijs. Mooi toch?

Beantwoorden
IN
Marja Rozema 2017-03-06 14:16:33

Gefeliciteerd!
Ik kan eigenlijk niet kiezen tussen al die mooie prijzen. Zou overal blij van worden. Maar om toch te kiezen, de bakbijbel of de madeleine vorm...

Beantwoorden
MA
Jolanda 2017-03-06 14:12:59

Hallo Rutger! Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Geweldig om steeds te mogen genieten van je heerlijke recepten, hoop dat je er nog heeel lang mee door zult gaan! Ik zou als prijs graag de madeleine vorm willen :-) Die staat al heel lang op mijn verlanglijstje en weet zeker dat mn m kinderen heel blij worden van verse madeleines als ze uit school komen ( als er dan tenminste nog wat over zijn, haha

Beantwoorden
JO
Suzanne Peltzer 2017-03-06 14:11:29

Van harte gefeliciteerd!! En dank je voor alle mooie recepten! Van de oer Nederlandse recepten die iedereen van zijn of haar oma kent tot de varianten hierop en creaties waar we nog niet bij stil hebben gestaan. Ik wordt altijd vrolijk van het maken van zo'n mooi recept van jouw en mijn familie vindt het ook altijd weer een feestje ik het mee op te nemen.
Graag zou ik de regenboog aan Tony’s chocoladerepen willen winnen. Ken ze nog niet allemaal en kijken wat we naast natuurlijk een stukje ervan snoepen hiermee nog meer kunnen maken☺

Beantwoorden
SU
Maria 2017-03-06 14:08:59

Gefeliciteerd met uw jubileum wat een superleuke blog.
Ik zou heel erg graag voor de bakbijbel willen gaan maar met iets anders zou ik ook al blij zijn hoor ik bak heel erg graag en mijn kinderen zijn altijd blij met het resultaat ik moet nog wel wat leren hoor Hihi ik kan namelijk nog niet alles.

Beantwoorden
MA
Saskia 2017-03-06 14:02:57

Ohw, ik beken.. Ik ben tot over mijn oren verliefd op Tony! (pssst, niet verder vertellen hoor)

Gefeliciteerd met je Jubileum. Ik kan niet geloven dat je nog maar een jaar bestaat. Geweldige baksels!

Beantwoorden
SA
Ellen van den Buijs 2017-03-06 13:58:16

Gefeliciteerd met je jubileum! Als beginnende bakker zou ik graag de bakbijbel winnen; een prachtig naslagwerk om mijn bakkerskwaliteiten te verbeteren en ook eens wat anders als cake of boterkoek te leren bakken :-) .

Beantwoorden
EL
Marloes 2017-03-06 13:57:39

Leuk! Ik ken de bijbels nog niet, en daar ben ik wel heel benieuwd naar .... ! Maar ik vind alles zo leuk, en kan alles gebruiken dus blij ben ik met allemaal ;) Duimen draaien!

Beantwoorden
MA
Daphne Smit 2017-03-06 13:55:16

Hallo,
Allereerst van harte gefeliciteerd met uw Jubileum. Ik volg u al een tijdje ( op Instagram en Facebook ) en ben erg fan van uw bakkunsten. Ik zou heel graag de Kitchenaid willen winnen. Ik namelijk heb al een tijdje anorexia (3 jaar) en ik schommel heel erg in niks en ietsje meer eten. Elke maaltijd is moeilijk om naar binnen te krijgen en te houden. Ik zou recepten met die Kitchenaid willen uit proberen zoals smoothies en andere gezonde recepten, ik hoop dat het mij gaat lukken om er weer bovenop te komen. Ben al 6 kg aangekomen en kan al m'n ontbijd zelf eten, dus ben al in de goede richting! Ik hoop dat ik stapje voor stapje, met gezonde receptjes, ooit beter kan worden van die stomme ziekte. Ik hoop dat u nog heel lang door gaat met bakken!
Lieve groetjes

Beantwoorden
DA
Nelleke 2017-03-06 13:54:06

Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
Ik zou graag de Tony Chocolonely's willen winnen. Chocolade is altijd goed ;-) en van Tony helemaal!

Beantwoorden
NE
Lilian 2017-03-06 13:50:52

Van harte, Rutger! En wat een prachtige cadeau's geef je weg! Ik ben blij met elk cadeau, maar heb toch een lichte voorkeur voor het Kitchenaid apparaat. En mijn dochters willen chocola! Ik ben fan van jouw baksels, en mijn dochters genieten van mijn baksels. Namens ons heel veel succes!

Beantwoorden
LI
Lies 2017-03-06 13:44:13

Gefeliciteerd!!! En wat een leuk en lieve manier om het te vieren!
Ik zou heeeeeeeel graag de blender willen winnen, omdat ik nu een magic bullet heb (ja, ik geef het toe, dat tellsell ding, maar hij werkte wel top ;-). En in my defence, het was de 2e gratis van mijn mam :-p) die ik echt helemaal op gebruikt heb (de laatste paar keer kwam er rook uit.....) en ik dus echt toe ben aan een nieuwe fatsoenlijke blender! <3

Beantwoorden
LI
Anke Bergers 2017-03-06 13:41:22

Moeilijk kiezen, je bakbijbel of toch die overheerlijke chocolade. Keuzes, keuzes, keuzes....... dan toch jouw bakbijbel.

Beantwoorden
AN
Neli Vd Hoorn 2017-03-06 13:36:43

Van harte, Rutger, met het een jarig jubileum. Ik volg je verrichtingen in de keuken met plezier. Je tips voor een high tea zonder tarwe ga ik zeker uitproberen. Als ik iets zou willen winnen is dat de regenboog aan Tony ?? net als van de regenboog wordt ik heeeeeeel blij van Tony. Veel keukenplezier voor het aankomende jaar. Neli Vd Hoorn

Beantwoorden
NE
Iris Voppen 2017-03-06 13:36:25

Hey Rutger, als eerst gefeliciteerd!! Ik zou heel graag de bakbijbel winnen. Ik studeer Food Innovation en ben dol op alles wat te maken heeft met voedsel en leer er ook graag over. En niet alleen de bakbijbel (maar wel het meest) maar ook de andere bijbels interesseren mij heel erg. Ik wil blijven leren over voedsel om uit eindelijk super concepten te ontwikkelen!

Beantwoorden
IR
Marianne 2017-03-06 13:36:09

Allereerst Gefeliciteerd met deze mijlpaal ???? Ik kan hier wel een heel verhaal neerzetten, maar dat doe ik dus niet.?
Ik zou heel graag de Amandel kleurige blender van KITCHENAID willen winnen, ik heb de keukenmachine en de kleine hakselaar en de waterkoker ook! Daar heb ik heeeeeeeeeel lang over moeten sparen?Goede kwaliteit is nu 1 maal duur.........ik win nooit wat, maar niet geschoten is altijd mis?.
Succes met deze actie,
Marianne van der Heide

Beantwoorden
MA
Alieke 2017-03-06 13:32:12

Gefeliciteerd met het jubileum van je blog! Al veel recepten heb ik er vanaf gehaald en uitgeprobeerd!
En met succes! Het blijft een grote inspiratiebron.
Je deelt prachtige prijzen uit op je feestje... Zoveel dat ik niet kan kiezen..
Een bakboek van jou lijkt me leuk om te winnen, maar ook de madeleinevorm zou ik heel graag in mijn bezit krijgen..

Beantwoorden
AL
Francien de Vries Bergmans 2017-03-06 13:24:24

Als eerste ....Gefeliciteerd .....
Ik heb voor vandaag ( omdat ik nu zelf ook jarig ben ) een heerlijke appel kruimelvlaai en slagroomtaart gemaakt uit de bakbijbel ....echt een mooi boek .
Ik zou heel graag de andere boeken uit deze serie winnen de bakbijbel zou ik dan aan mijn dochter geven want mijn kleinkinderen zijn ook dol op bakken ....

Beantwoorden
FR
Elin 2017-03-06 13:17:50

Gefelicitaart!!! Goed bezig zo lang al! Ik volg je blog elke dag en ik hoop dat je het nog een hele tijd volhoudt!

Die taart heb ik al op; klassieke appeltaart, want die is altijd goed. En als we dan een kado mogen uitzoeken zou ik de kadobon erg leuk vinden. Ik ben recentelijk aan de brood-bak geraakt en hier kan ik nog genoeg dingetjes voor aanschaffen. (al zou zo'n mooie amandelwitte kitchenaid ook erg mooi staan in onze keuken en zijn madeleines ook erg lekker..........)

Nogmaals proficiat!

Beantwoorden
EL
Ingrid ter Beek 2017-03-06 13:17:46

Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog, Rutger. Ik doe er elke keer leuke én lekkere ideeën op.

En ooohhhhh, die regenboog aan Tony's!!!! Ik ben dol op die chocolade, en met zo'n berg kan ik heel veel andere mensen ook blij maken. Dus ik waag graag een kans hiervoor (jouw bakbijbel en de blender heb ik al in mijn keuken staan, dus het zou zonde zijn om die dubbel te krijgen).

Beantwoorden
IN
Dianne Dekker 2017-03-06 13:15:46

Beste Rutger,
Van harte gefeliciteerd! Sinds ik jouw Bakbijbel heb is er nooit meer iets mislukt. Zelfs de soezen niet, en, geloof me, wat heb ik dat vaak geprobeerd! Ik zou heel blij zijn met het Tony's pakket of je boeken want daar kan ik mijn dochter weer blij mee maken. Ik heb ze al natuurlijk.

Beantwoorden
DI
Monique Wijker 2017-03-06 13:10:58

Hartelijk gefeliciteerd! Alweer 1 jaar jouw blog!
Bakken doe ik graag, ook uit jouw Rutger Bakt Feestelijk!
Maar... mijn kookkunsten zijn niet zo bijzonder, wat mijn kinderen dus ook wel laten merken.
Dus de set KOOKBIJBELS kan ik goed gebruiken, om mijn kookniveau wat op te krikken ;)

Beantwoorden
MO
Daphne van Wegberg 2017-03-06 13:10:38

Beste Rutger,
Van harte gefeliciteerd met je jubileum. Ik vind het mooi om te zien, hoe je alles zo duidelijk uitlegt hoe en waarom je het zo doet.
Ik zou het erg leuk vinden, om iets te winnen voor mijn dochter Daniëlle van 13. Ze is gek op bakken en wil hier later heel graag iets mee gaan doen. Het zou een mooie stimulans voor haar zijn.
Groetjes, Daphne

Beantwoorden
DA
Sascha Peeters 2017-03-06 13:09:02

Ik zou heel graag het chocoladepakket van Tony's Chocolonely willen winnen en alle verschillende repen willen proeven en ermee bakken.

Beantwoorden
SA
Janneke van Eck 2017-03-06 13:07:33

Gefeliciteerd! Ik heb al veel van jouw blog gehaald. Ik zou graag de set kookbijbels willen hebben. Ben vorige week met zwangerschapsverlof gegaan (eerste kindje) en ik zou het leuk vinden om nog een en ander te bakken voordat hij komt. En als mijn kind eenmaal oud genoeg is, lijkt het mij heerlijk om samen met hem te bakken!

Beantwoorden
JA
Gaby van Uden 2017-03-06 13:07:28

Hey Rutger! Superblog enne.....PROFICIAT! Ik zou het super vinden om de kookbijbels te winnen. Niet alleen zodat ik zelf nog meer lekkere gerechten kan uitproberen, maar ook om man en kinderen de liefde voor een superhobby bij te brengen (al is het maar een heel klein beetje ;-)))).

Beantwoorden
GA
Nadine 2017-03-06 13:07:00

Gefeliciteerd Rutger!!! Ik doe graag mee aan deze toffe winactie voor bakgenoten.... Het is lastig kiezen, want ik ben een chocoholic, gek op kookboeken, maar ik ga 200% voor de Kitchenaid Blender in het amandel wit! Wat een geweldig apparaat, dat ik vooral voor gezonde smoothies en minder gezond (maar wel super lekker) beslag ga gebruiken! In dit blenderloze huis zou deze onwijs goed van pas komen en dagelijks gebruikt worden. Iedere dag opnieuw een feestje :)

Beantwoorden
NA
Paulien 2017-03-06 13:05:56

Gefeliciteerd! Wat zou ik blij worden van de cadeaubon! Ik kan echt avonden op hun site rondkijken naar alle handige bakhulpen en andere keukenspullen. Mijn 'wil ik ooit nog een keer hebben' lijst wordt steeds langer. Met de cadeaubon kan ik mooi iets van de lijst halen en weer lekker nieuwe dingen uitproberen in de keuken :D

Beantwoorden
PA
Kim Leijsen 2017-03-06 13:05:51

Wauw, gefeliciteerd met je eerste jubileum. Ik heb je nog maar een paar maanden geleden ontdekt. Wat veel heerlijke recepten, mmmmmmm.
Ik zou heeeel graag de set culinaire bijbels ontvangen. Ik ben gek op bakken en doe dan ook graag nieuwe inspiratie op. Maar het gaat me vooral om de visbijbel. Ik ben 1 van de weinige mensen die écht niet van vis houdt, hoe lekker het er vaak ook uit ziet. Maar omdat ik er niet van hou maak ik het eigenlijk ook nooit voor mijn 2 prachtige dames. Ik hoop dat ik door de visbijbel inspiratie krijg om toch vis te gaan maken voor ze en wie weet waag ik me er dan zelf ook weer eens aan....

Beantwoorden
KI
franca 2017-03-06 13:03:32

gefeliciteerd met alweer 1 jarig jubileum !
ik zou graag de blender willen winnen van kitchenaid heb het geluk al dat ik de keukenrobot van dit geweldige merk al heb en er is echt geen betere dan dit merk ! je bakbijbel is ook geweldig daar heb ik al veelvuldig gebruik van gemaakt echt een musthave voor iedere thuisbakker zou ik zeggen !

Beantwoorden
FR
Irene Boelmans 2017-03-06 13:01:33

Van harte gefeliciteerd rutger! Ik volg jouw blog met smaak en plezier. Heb al jouw boeken en experimenteer er lustig op los. Heb al heel veel dingen uitgeprobeerd. Alleen de madelaines nog niet, want ik heb nog geen bakvorm daarvoor. Dus ik zou graag een kans wagen om deze te winnen. Kan ik de madelaines van mijn to do list schrappen en eindelijk maken en proeven!

Beantwoorden
IR
Daniëlle van Baal 2017-03-06 13:00:31

Beste Rutger; hier wordt ik toch altijd zo hebberig van.... Ik volg met veel plezier je blog, en pin de recepten die ik hier goed kan gebruiken. Hier in Tsjechie kan ik typisch Nederlandse ingrediënten niet vinden, dus moet er creatief gedacht worden. Die Bakbijbels (en dan vooral de jouwe, de vis en de groente -want de BBQ heb ik al-) zou ik HEEL GRAAG willen hebben!!! De jouwe voor alle praktische basis-recepten en tips (toch handiger dan heen en weer klikken op Pinterest) en de vis en groente omdat ik daar wel wat creatiever mee mag worden (zijn ook recepten die relatief weinig op Pinterest langs komen). Maar ik ben niet de rottigste, hoor; troost-chocola is ook welkom!! Veel plezier met het uitdelen!!

Beantwoorden
DA
Annette 2017-03-06 12:59:29

Oeh... de chocola zou ik als chocofreak wel graag winnen.... meteen een goede aanleiding om weer eens een chocoladetaart te maken :)

Beantwoorden
AN
Astrid Lourens 2017-03-06 12:58:04

Ik zou graag de bakbijbel winnen.... gewoon omdat ie zoon mooooooiii is en tussen mijn kook- en bakboeken verzameling hoort. (De Tony Chocolonely prijs is onweerstaanbaar.....maar niet goed voor mij..... al hoewel je met de caramel-salt-chocolate wel een heule heule lekkere cheesecake kunt maken ?).

Beantwoorden
AS
Sabine van der Waal 2017-03-06 12:53:40

Gefeliciteerd! Ik lees je blogs heel graag een heb al heel wat recepten opgeslagen (voor ooit :). Ik zou graag jouw bakbijbels&co winnen, dan hoef ik mn telefoon niet meer zo vol te proppen met heerlijke recepten hihi.

Beantwoorden
SA
Janneke Martens 2017-03-06 12:49:02

Ik zou de kook/ bakbijbels fantastisch vinden! Ik doe heel graag mee!

Beantwoorden
JA
Lianne Maas 2017-03-06 12:47:54

Hartelijk Gefeliciteerd Rutger,
Zolang als ik me kan herinneren heb ik al iets met koken gehad. Taarten maken, hapjes voor feestjes, dus uiteindelijk ben ik kleinschalig iets voor mezelf gaan doen. In 2013 werd er roet in het eten gegooid, ik kreeg RA (reuma) en kon dus geen taarten meer maken ivm het fondant wat ik moest kneden. Maar..............ik ben niet uit het veld te slaan, ik ga door, want er zijn een heleboel dingen die je wel kunt doen, zoals............mensen blij maken met heerlijke hapjes. Uiteraard zou ik heel blij zijn om de blender van Kitchenaid te winnen om m'n handjes een beetje te kunnen sparen om zo nog meer en nog vaker heerlijke dingen te kunnen maken voor mensen maar............al zou ik een prijs winnen........dat is al een heerlijk iets.
Groetjes van Lianne Maas

Beantwoorden
LI
Kaat 2017-03-06 12:45:10

Zou graag de tony's willen winnen om uit te delen aan mijn 9 aan chocola verslaafdeling nichtjes die er dol op zijn. Kan ik ze eens verwennen.

Beantwoorden
KA
Inge 2017-03-06 12:43:50

Deze maand heb ik ook een verjaardag te vieren :) Dus een extra cadeautje is altijd welkom. En als ik mag kiezen dan maak je me superblij met het shoptegoed in Baktotaal Bouwhuis. Ik werk zo graag met chocolade en daar kan ik dan nog wat extra spulletjes uitzoeken. Ik word er nu al blij van :)

Beantwoorden
IN
Sonja 2017-03-06 12:43:33

Gefeliciteerd rutger
Knap hoor zo snel groeien. Dat betekent gewoon dat je goed doet.
Ik zou graag d eed tegoedbon willen winnen, want dan kan ik in deze webshop zelf wat uitzoeken om met de ingrediënten uit mijn stadstuin lekkere (zoete ) creaties maken .

Beantwoorden
SO
Annick 2017-03-06 12:43:01

Congratulations! Afgelopen november voor mijn verjaardag de bakbijbel gekregen en sindsdien al heel veel lekkers gebakken. Wat een leuk en handig boek zeg! Vorige week een taart gemaakt met maarliefst 6 lagen biscuitcake (uit het boek uiteraard) en opgevuld met hazelnootbotercreme, bokkepootjescreme en witte chocolade ganache. De geluksvogels die deze taart hebben geproefd willen meer van deze heerlijke baksel en ik ook!! Met al die mooie prijzen die verdeeld worden, zit er vast iets leuks tussen waarmee ik mijn oma die 81 wordt, kan verrassen met een heerlijk baksel voor haar verjaardag. Dat zou echt fantastisch zijn :)!

Beantwoorden
AN
Silvana van Putten 2017-03-06 12:42:00

Hoi Rutger,

Allereerst gefeliciteerd, ik heb al zoveel recepten gemaakt van je site! Ik wil heel graag de bon van 25 euro winnen! dan kan ik daar zelf weer wat leuke bakspulletjes van kopen.

Beantwoorden
SI
Lobke Hazelaar 2017-03-06 12:40:15

Hartelijk gefeliciteerd! Ik wil meedoen aan je actie en zou graag de cadeaubon van bouwhuis winnen. Ik zou er een mooie nieuwe bakvorm van kopen.

Beantwoorden
LO
Bianca 2017-03-06 12:39:20

Hoi Rutger,
Van harte gefeliciteerd met je eerste jaar. Dat er nog vele mooie jaren gaan komen.
Graag zou ik Tony's Chocolonely willen winnen om te delen met mijn nichtjes van 14 & 11.
Beide zijn superfan van je en ze hebben al jouw kookboeken met jouw geweldige bakboodschap.
Groetjes Bianca

Beantwoorden
BI
Gail 2017-03-06 12:37:31

Rutger, gefeliciteerd! Ik ben altijd op zoek naar bak-en kookinspiratie, dus de bijbels zouden echt geweldig van pas komen!

Beantwoorden
GA
petra de winter 2017-03-06 12:35:55

Gefeliciteerd met je 1e verjaardag ;-) Ik zou heel graag kans maken op de set kookbijbels. We zijn nog niet zo lang de trotse ouders van een Big green Egg en hebben daar van het weekend onze eerste appeltaart op gebakken. Wat een feest en wat een genot! Omdat deze mooie bbq zo veelzijdig is zou ik graag meer inspiratie op doen ! Vis eten we eigenlijk veel te weinig, maar dat komt ook omdat ik er helemaal geen wijs mee weet en steeds diezelfde groente hebben we ook wel een beetje gezien. Ik hoop op mooie, lekkere, verbluffende en gezonde recepten om een heerlijk kookjaar mee tegemoet te zien !

Beantwoorden
PE
Tamara 2017-03-06 12:27:52

beste Rutger

ik zou graag 25 euro shoptegoed van bouwtotaal winnen zodat ik nog meer bakspullen heb voor mijn steeds grotere verzameling en daarmee nog meer lekkere dingen kan bakken. Gefeliciteerd met je Jubileum

Beantwoorden
TA
Inge 2017-03-06 12:27:30

Gefeliciteerd met deze mijlpaal .Uk heb al heelveel lekkere recepten uit je bak bijbel gehaald maar steeds kijken mij die madeleinecakjes mij aan ,om die ook uit te proberen zou ik graag het madeleinebakblik willen winnen ?

Beantwoorden
IN
Johanneke 2017-03-06 12:23:28

Beste Rutger,
Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
Ik hoop dat we nog lang van je recepten gebruik mogen maken.
Ik zou graag meedingen voor de heerlijke repen Tony Chocolonely. Mijn dochter is in april jarig en heeft ergens een heerlijke Tony taart gezien en die wil zij heel graag voor haar verjaardag?. Met een paar extra repen, maak ik haar extra blij:))))

Beantwoorden
JO
Liesbeth Jonas 2017-03-06 12:23:06

Rutger,
Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.
En van harte met je grote schare fans!!!
Logisch,de recepten zijn altijd geweldig goed en smaakvol.

De kitchenaid onyx zwart staat op mijn verlanglijstje.
Als ik hem via jou kan winnen zou dat echt SUPER GAAF zijn.

Heel veel bakgroetjes,
Liesbeth Jonas

Beantwoorden
LI
petra 2017-03-06 12:22:53

Oh dat zou geweldig zijn! Kan eigenlijk niet kiezen maar die chocolade hmm heerlijk

Beantwoorden
PE
Indy 2017-03-06 12:21:45

Wauw gefeliciteerd Rutger! Echt heel leuk! Aangezien ik de bijbels a heb en ik een enorm zoetekauw ben, ga ik voor de Tony Chocolonely repen! Ik hou daar zo ontzettend veel van. De blender leek me ook heel tof, maar ik moetmijn hart denk ik volgen (en mijn buik) en die zegt TonyTonyTony!! Is zeer welkom, kan ik ook lekker delen met mijn lieftallige broers :)

Beantwoorden
IN
Maroeska 2017-03-06 12:19:53

Hey Rutger

Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum. Je maakt altijd lekkere en mooie dingen. Ik zou heel graag het pakket winnen van Tony Chocolonely omdat ik gek ben op chocolade

Beantwoorden
MA
Willianne 2017-03-06 12:19:17

Hoi Rutger,
Gefeliciteerd!!
Wat zou het mooi zijn om 10 maart een verjaardags cadeautje te ontvangen! Ik ben namelijk 9 maart jarig.
Heb al veel heerlijke recepten geprobeerd en ben een echte fan.
Ik ben hard aan het sparen voor uitzet en eigen huis, en wat zou er mooier zijn om ook je bakbijbel te mogen hebben/krijgen om mijn familie, vrienden, collega's heerlijk te verwennen met jou super bakkunsten in mijn eigen huis!

Heel veel succes met alles!
Groetjes Willianne

Beantwoorden
WI