Ben jij ook zo Gek op Pizza? Dan is dit echt een hele leuke actie voor jou! Samen met Tante Fanny ben ik namelijk op zoek naar 20 thuisbakkers die aan de bak willen met vers pizzadeeg! Waar denk jij aan bij de lekkerste pizza? Ga je voor een versie met tomatensaus, of juist voor een pizza bianca? Of maak je misschien wel pizzabroodjes of pizzastengels met het verse deeg?

pizzadeeg

Vorig jaar ben ik samen met Tante Fanny al op zoek geweest naar de lekkerste recepten met hun verse bladerdeeg en de lekkerste recepten met het verse quiche- en taartdeeg. We hebben toen heel veel mooie inzendingen gekregen. De lekkerste recepten met bladerdeeg vind je hier en de lekkerste recepten met het quich- en taartdeeg vind je hier!

Hoe werkt de actie?

De komende week selecteer ik 20 van mijn lezers die aan de bak mogen met het verse pizzadeeg van Tante Fanny. Zij krijgen een pakketje opgestuurd waarmee ze zelf aan de bak kunnen met hun recept. Vervolgens sturen zij hun resultaten (het recept en een foto van het eindresultaat) op. De lekkerste en leukste recepten komen in een speciaal pizza-artikel op mijn blog.

Wil je alvast wat pizza-inspiratie? Check dan één van onderstaande recepten!

Pizza bianca vier soorten receptGevlochten speltbrood met aubergine en mozzarella

Ben jij Gek op Pizza? Geef je dan op als blogbakker en krijg een bakpakketje thuisgestuurd!

We gaan we dus op zoek naar de lekkerste pizzarecepten met het verse pizzadeeg van Tante Fanny. Heb jij een leuk idee en wil je aan de bak met het verse deeg? Vul dan snel (maar in elk geval voor maandag 4 juni) onderstaand formulier in. De geselecteerde thuisbakkers ontvangen persoonlijk een mail. Daarin lees je ook wanneer het pakketje wordt bezorgd. Ik ben heel benieuwd naar jullie recepten!

Deze actie is helaas afgelopen. De lekkerste recepten vind je hier!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (3)
Simone 2018-05-24 11:19:49

Wat een leuke actie! Ik heb mij opgegeven!

Beantwoorden
SI
Kirsten 2018-05-27 16:16:45

Heb meegedaan want ik ben ook zó verzot op pizza! Lust het in al zijn smaken en schoonheid :D

Beantwoorden
KI
Doreth de Geus 2018-05-30 13:32:23

Leuk actie heb ook meegedaan met onze pizza speciale ?

Beantwoorden
DO