Het is zover! Vanaf deze week ligt mijn nieuwe boek in de winkels: Rutger bakt de 100 allerbeste recepten! In dit boek geef ik je mijn 100 recepten voor de lekkerste en meest gebakken taarten, koekjes, cakes, gebakjes, broodjes en desserts. Van panna cotta tot Zeeuwse bolussen en van cheesecake tot flammkuchen en nog veel meer!

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Voor het maken van dit boek heb ik een selectie gemaakt uit ruim 1500 recepten die ik de afgelopen jaren tijdens Heel Holland bakt, voor op mijn blog, voor in mijn boeken en voor andere producties heb ontwikkeld. Dat was nog best lastig kiezen, want wanneer behoort een recept tot de allerbeste? Daar heb ik verschillende criteria op losgelaten. Sommige recepten scoren online heel goed, anderen zie ik ontzettend vaak voorbij komen op sociale media en weer anderen zijn persoonlijke favorieten die ik keer op keer weer bak. Al met al is het een super lekkere selectie geworden waar ik heel blij mee ben! Bestaande recepten zijn weer up to date gemaakt, verduidelijkt waar nodig, voorzien van verschillende variatie tips en ook hebben we veel foto’s opnieuw gemaakt.

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Naast alle recepten heb ik dit boek ook extra persoonlijk gemaakt. Zo lees je meer over hoe ik ben gaan bakken, wat bakken voor mij betekent en hoe dit mijn leven de afgelopen jaren compleet heeft veranderd. Je krijgt hierdoor echt een kijkje achter de schermen in mijn keuken en leven. Dit is iets dat ik nog niet eerder zo uitgebreid heb gedaan, en eigenlijk vond ik dat spannend. Maar volgens mij is het heel goed gelukt!

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Alle foto’s die je in dit artikel voorbij ziet komen staan uiteraard in mijn nieuwe boek. En om je alvast een voorproefje te geven deel ik aanstaande donderdag het recept voor de ganachetaart die je hierboven ziet! En ga je bakken uit mijn boek? Dan kun je ook nog hele toffe prijzen winnen. In samenwerking met Baktotaal Bouwhuis mag ik namelijk waardebonnen weggeven. Meer daarover lees je op de flyer die in het boek zit!

Wil je gelijk aan de bak? Je kunt Rutger bakt de 100 allerbeste recepten hier bestellen!

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Bakworkshops

Tijdens de voorverkoop van mijn nieuwe boek kon je kans maken op een bakworkshop in mijn nieuwe keuken. De winnaars daarvan ontvangen de komende weken een bericht per mail. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van nieuwe bakworkshops? Laat dan hieronder je mailadres achter. Ik laat het je weten als ik nieuwe workshops gepland heb!

Blijf op de hoogte van nieuwe workshops!

* indicates required
Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (6)
Carina 2020-09-02 06:59:58

Wat een heerlijk dik boek
En veel lekkers om te maken
De eerst slof al gemaakt uit het boek 😋😋

Beantwoorden
CA
Lilian 2020-09-02 07:22:22

Ik sta te popelen om iets te bakken. Het boek is gisteren bezorgd

Beantwoorden
LI
Ineke Scheper 2020-09-02 08:26:24

Gefeliciteerd Wat een schitterend boek Rutger. Ga snel een beginnen om een nieuw recept te bakken
Ben er heel blij mee😘

Beantwoorden
IN
Arja 2020-09-02 09:40:15

Gefeliciteerd, lijkt me een geweldig boek.
Uit je eerste Rutger Bakt heb ik al zoveel gemaakt.

Beantwoorden
AR
Trea 2020-09-02 18:01:39

Morgen wordt het boek bezorgd. Ik kan niet wachten.

Beantwoorden
TR
Marjolijn 2020-09-02 20:22:19

Het is een prachtig boek, blij om er weer eentje in mijn collectie te hebben!
5 september organiseer ik een volledig zelfgebakken high tea, dus hij kan gelijk goed ingewijd gaan worden :)
Bedankt voor al je geweldige recepten, je inspireert me keer op keer om mezelf als bakker te blijven verbeteren en nieuwe dingen te proberen!

Beantwoorden
MA
Rutger 2020-09-06 11:35:16

Heel leuk om te horen! Heel veel bakplezier!

Beantwoorden