Sinds halverwege 2019 ligt Het makkelijke bakboek in de boekwinkels en om dat te vieren had ik samen met KitchenAid en mijn uitgever een toffe actie bedacht. Jullie hadden tot 31 januari van dit jaar de tijd om uit Het makkelijke bakboek te bakken en een foto daarvan op social media te plaatsen met #rutgerbaktmakkelijk en #hetmakkelijkebakboek.

KitchenAid winactie

Het is heel tof om te zien hoe veel jullie al uit mijn nieuwe bakboek gebakken hebben en hoe heerlijk alles er uitziet. Deze week heb ik samen met mijn uitgever de foto’s bekeken en al watertandend hebben wij twee winnaars uitgekozen.

Het makkelijke bakboek

Iedereen die mee heeft gedaan maar niet in de prijzen is gevallen wil ik heel erg bedanken voor het meedoen. Alle baksels zagen er stuk voor stuk heerlijk uit. Ik vind het altijd heel leuk om te zien dat recepten die ik in mijn keukentje bedenk en uitprobeer daarna zoveel worden nagebakken. Een aantal recepten kwam extra vaak voor; de pecan-karamelrepen, de verschillende cheesecakes en de speculaaskoeken met hazelnoten vormden samen de top 3.

makkelijke_bakboek

Ondanks dat het heel lastig was hebben we twee winnaars uitgekozen. De KitchenAid standmixer is gewonnen door mienbakgraag op Instagram en de foodprocessor gaat naar Jeannet Velzing op Facebook. Heel veel bakplezier met jullie keukenmachines!

makkelijke_bakboek
makkelijke_bakboek

Wil je ook aan de bak met Het makkelijke bakboek? Kijk dan hier voor meer informatie over het boek of check één van de onderstaande recepten uit dit bakboek!

Makkelijke bakboek citroencake met tijm
Appel kersen cobbler
Speculaaskoeken met hazelnoten

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met KitchenAid en Carrera Culinair

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (1)
Francien 2020-02-12 13:44:43

Wat hebben de winnaars gemaakt?

Beantwoorden
FR
Rutger 2020-02-17 08:56:17

De twee foto's die je in het artikel ziet: cheesecake met lemon curd en vier verschillende baksels.

Beantwoorden