De afgelopen weken heb ik met verschillende bloggers heerlijke Philadelphia cheesecakes gemaakt. Zo maakte ik onder andere met Laura deze makkelijke appel-kaneel Philadelphia cheesecake in glaasjes, met Brenda maakte ik deze tiramisu Philadelphia cheesecake en met Pauline maakte ik deze frisse Philadelphia cheesecake met citroen en blauwe bessen.

Tiramisu cheesecake

Nu is het de beurt aan jou en mag jij aan de bak! Wat voor Philadelphia cheesecake lijkt jou het lekkerste? Ga je voor een grote taart met veel vers fruit boven op? Of worden het mini-cheesecakejes met chocolade en karamel? Ben jij een bakprins of –prinses en heb je een lekker idee voor jouw ultieme Philadelphia cheesecake?

Geef je dan op als bloginsider en ontvang een verrassingsbox van Philadelphia!

Als jij je hebt aangemeld maak je kans om geselecteerd te worden voor deze actie. Met behulp van een verrassingsbox die je ontvangt van Philadelphia kan je aan de slag met het bakken van jouw ultieme Philadelphia cheesecake. Hoe lekker is dat! En weet je wat nog toffer is?!

De bedenker van de lekkerste Philadelphia cheesecake wint ook nog eens een superleuke prijs!

Aan het einde van deze actie mag ik de lekkerste, leukte en mooiste Philadelphia cheesecakes uitkiezen en zal ik die met jullie delen in een artikel. Aan de insider met de lekkerste cheesecake mag ik ook nog een heel leuke prijs weggeven, namelijk een High Tea-voucher voor twee personen!

Wat moet je doen?

Geef je op via deze link als bloginsider. Als je uitgekozen wordt ontvang je de verrassingsbox en kan je aan de slag. Om jou als bloginsider goed te kunnen volgen wil ik je vragen om drie keer een update te plaatsten op social media met de hashtag #MijnPhiladelphiaCheesecake. Dat kan op Facebook en/of op Instagram en zal nader worden toegelicht zodra je geselecteerd bent als insider. Als je uitgekozen bent om bloginsider te worden, ontvang je persoonlijk bericht!

Geef je nu op! Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties! De inschrijving voor deze actie is inmddels gesloten. Dank jullie wel voor de enthousiaste reacties! #MijnPhiladelphiaCheesecake

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Philadelphia.

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (2)
Sabine 2017-02-28 06:38:18

Wat leuk! Ik heb me opgegeven!

Beantwoorden
SA
Mariëlle in de Keuken 2017-02-28 18:46:25

Ik heb mij opgegeven :)

Beantwoorden
MA