Superleuke actie! Tot eind 2019 zijn zowel Bakbijbel als Koekjesbijbel met een leuke korting verkrijgbaar! Dus zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of voor de Kerst, of wil je gewoon zelf lekker aan de bak, sla dan nu je slag! Op beide boeken krijg je 5 euro korting!

Wil je ze gelijk bestellen? Hier vind je Bakbijbel en hier Koekjesbijbel!

bakbijbel

Over Bakbijbel

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer ik je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en het konfijten van citrusschilletjes. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot ultieme brownies. In Bakbijbel vind je de hoofdstukken how-to’s, basisrecepten, koekjes, cakes, taarten, gebak, desserts, friandises en wafels! Je kunt Bakbijbel met korting hier bestellen!

Over Koekjesbijbel

In de Koekjesbijbel vind je meer dan 170 koekjesrecepten: van oudhollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Zo zijn er voor iedereen en voor iedere gelegenheid wel geschikte koekjes te vinden om te bakken. 

Maak gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten, die voorzien zijn van een heldere uitleg. Bij sommige koekjesrecepten vind je zelfs stap-voor-stapfoto’s om het nog makkelijker te maken. Praktische tips bij de recepten zorgen voor de lekkerste en mooiste koekjes! Je kunt Koekjesbijbel met korting hier bestellen!

Geef jouw beoordeling!
Reactie plaatsen
Bekijk voordat je een reactie achterlaat eerst de veelgestelde bakvragen en de eerdere reacties.
Reacties (1)
JanneV. 2019-11-13 22:26:06

Geweldig...! De BakBijbel staat al op de wensenlijst voor Santa... :-))
Groetjes...Janne

Beantwoorden
JA