Na het succesvolle boek All-day breakfast kwam Denise Kortlever eind vorig jaar met een tweede boek: All-day bowls. In dit boek vind je alleen maar recepten in, je raad het al: bowls! De bowls staan volgens Denise voor licht, makkelijk en ontspannen. In het boek vind je heel veel leuke bowlsuggesties. Wat denk je van spaghetti met venkelballetjes in tomatensaus of noodle bowl met gemarineerde zalm en sesamdressing. En alles ziet er even aantrekkelijk uit! Dit instant-yoghurtijs met bosvruchten en kokos trok mijn aandacht omdat het supermakkelijk is om te maken en eruit ziet als perfect comfortfood. Pak je keukenmachine dus maar uit de kast en ga aan de slag voor deze verfrissende bowl!
- Voor het ijs
- 500 gr dikke kokosyoghurt
- 500 gr bosvruchten, bevroren
- Verder nodig
- extra verse bosvruchten
- 4 flinke el kokosschaafsel
Bereiding: Instant yoghurtijs met bosvruchten en kokos
Doe de yoghurt en de bevroren bosvruchten in een keukenmachine. Pureer tot romig, roze yoghurtijs. Rooster de kokos een paar minuten in een droge koekenpan tot de flinters goudbruin zijn. Verdeel het yoghurtijs over vier komen en serveer met de extra bosvruchten en geroosterde kokos. Meteen opeten!
Nieuwsgierig geworden naar All-day bowls? Kijk hier voor meer informatie!
Foto: Erik Spronk
Delen met vrienden:
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op Telegram (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
Gerelateerd
Wat een feestelijk, lekker maar toch simpel recept! Ben erg benieuwd naar het kookboek.
BeantwoordenU kunt niet meer reageren.
Reacties op oudere recepten sluiten automatisch na 180 dagen om de kwaliteit van discussies te waarborgen.