Ingrediëntenlijst
  • Voor het ijs
  • 500 gr dikke kokosyoghurt
  • 500 gr bosvruchten, bevroren
  • Verder nodig
  • extra verse bosvruchten
  • 4 flinke el kokosschaafsel

Na het succesvolle boek All-day breakfast kwam Denise Kortlever eind vorig jaar met een tweede boek: All-day bowls. In dit boek vind je alleen maar recepten in, je raad het al: bowls! De bowls staan volgens Denise voor licht, makkelijk en ontspannen. In het boek vind je heel veel leuke bowlsuggesties. Wat denk je van spaghetti met venkelballetjes in tomatensaus of noodle bowl met gemarineerde zalm en sesamdressing. En alles ziet er even aantrekkelijk uit! Dit instant-yoghurtijs met bosvruchten en kokos trok mijn aandacht omdat het supermakkelijk is om te maken en eruit ziet als perfect comfortfood. Pak je keukenmachine dus maar uit de kast en ga aan de slag voor deze verfrissende bowl!

Bereiding: Instant yoghurtijs met bosvruchten en kokos

Doe de yoghurt en de bevroren bosvruchten in een keukenmachine. Pureer tot romig, roze yoghurtijs. Rooster de kokos een paar minuten in een droge koekenpan tot de flinters goudbruin zijn. Verdeel het yoghurtijs over vier komen en serveer met de extra bosvruchten en geroosterde kokos. Meteen opeten!

Nieuwsgierig geworden naar All-day bowls? Kijk hier voor meer informatie!

Foto: Erik Spronk

 

Beoordeel dit recept
Reactie plaatsen
Reacties (1)
jonna@burgertrutjes 2017-01-13 09:55:49

Wat een feestelijk, lekker maar toch simpel recept! Ben erg benieuwd naar het kookboek.

Beantwoorden
JO