Alle bonbon recepten
    Bonbon recepten

    Zelf bonbons maken

    Zelf bonbons maken is erg leuk om te doen en het resultaat is ook nog eens lekker. Chocolade bonbons zijn er in veel verschillende soorten en maten, waardoor je eindeloos kunt variëren. Rond, vierkant, ovaal of in een speciaal vormpje: je bepaalt zelf hoe de bonbons eruit komen te zien. De buitenkant kan bestaan uit pure, witte of melkchocolade en de binnenkant bevat een vulling naar jouw keuze.

    Bonbon vulling maken

    Veel bonbons hebben een ganache vulling, waarvoor je op Rutger Bakt ook een recept kunt vinden. Je kan ganache puur gebruiken of combineren met koffie, hazelnoot, sinaasappel, vanille, rum of een andere smaak. Of vul de chocolade bonbon met praliné, een zoete vulling van gebrande noten en karamel. Ik heb ook een hazelnoot praliné recept wat je kunt gebruiken. Zo maak je de bonbon helemaal zelf, van de buitenkant tot de vulling!