Alle basisrecepten
Pistachepasta – basisrecept
    • Makkelijk
    • 15 m
    • ± 10 m
Cake – recept
    • Makkelijk
    • 20 m
    • ± 10 m
Dulce de leche – basisrecept
    • Makkelijk
    • 2 u, 30 m
Biscuit zelf maken – basisrecept
    • Gemiddeld
    • 25 m
    • ± 30 m
Gekarameliseerde appel – recept
    • Makkelijk
    • 10 m
    • ± 10 m
Knapperige kruimels maken – recept
    • Makkelijk
    • 40 m
    • ± 20 m
Soezendeeg – stap-voor-stap recept
    • Gemiddeld
    • 20 m
    • ± 30 m
Frambozensaus – recept
    • Makkelijk
    • 15 m
Oud-Hollandse kermis wafels bakken
    • Gemiddeld
    • 1 u, 15 m
    • ± 30 m
Zelf bladerdeeg maken – recept
    • Gemiddeld
    • 3 u, 30 m
Basisrecept koekjes bakken
    • Makkelijk
    • 1 u, 15 m
    • ± 15 m
Basisrecepten

Basis bakrecepten

Met een goed basisrecept kun je eindeloos nieuwe recepten bedenken. Zelf cupcakes bakken, een how-to voor biscuitbeslag of een basis cake bakken: je leert het allemaal aan de hand van mijn basis recepten. Met mijn basis bakrecepten maak je uiteraard nog veel meer lekkere baksels, zoals koekjes of soezen.

Zoete basis recepten

Maak een zelfgebakken cake of taart af met een zelfgemaakte botercrème of krokant Victoria beslag. Uiteraard mag ook zelfgemaakte banketbakkersroom niet ontbreken: ik heb verschillende recepten voor banketbakkersroom op een rij gezet. Een lekkere saus nodig voor over fruit, ijs of wafels? Ga dan aan de slag met een karamelsaus of frambozensaus.

Eindeloos variëren met een goede basis

Heb je een goed basisrecept onder de knie? Dan kan je eindeloos variëren door ingrediënten toe te voegen, een andere vulling te maken of andere saus te gebruiken. Zo zet je altijd de lekkerste cakes, taarten en andere baksels op tafel.